Mäklare Johan Ahlén

Johan Ahlén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Inre hamnen, Inre hamnen, Norrköpings kommun
 • 24 lediga bostäder

Inre hamnen

Lägenhet
Inre hamnen, Norrköpings kommun
HSB ProjektPartner AB

1 800 000 kr

139 m²

6.5 rum

3 925 kr/mån

Med ett tydligt arkitektoniskt uttryck och en stor variation av bostäder. Runt den insynsskyddade upphöjda innergården hittar du allt från stiliga terrasslägenheter och mer traditionella lägenheter till rymliga stadsradhus och häftiga studiolägenheter. Här kan du välja bland välplanerade ettor, stora fyrarummare och flerplansradhus med upp till 6,5 rum och kök. Alla med öppen planlösning, generös balkong, terrass eller uteplats. Bostäderna har noga utvalda inredningsval, vald för att vara stilrena, funktionella och hållbara över tid. Det underjordiska garaget i HSB brf Inre hamnen med direkt access från hiss och trapphus är det enda i sitt slag inom områdets första etapp. Utöver detta finns ytterligare parkeringsmöjligheter i ett gemensamt P-hus några hundra meter bort. I HSB brf Inre hamnen bor du i en trygg HSB-förening med flera uppskattade kvaliteter och gemensamma funktioner. Alla som bor här har tillgång till föreningslokalen på översta våningen med bland annat bastu, relax och takterrass. Lokalen går också att boka för övernattande gäster. Inre hamnen är en ny stadsdel som utvecklas i Norrköping. Området ligger nära city, resecentrum, promenaderna och den framtida stadsparken Johannisborg. Här vidgas bostads- och upplevelseutbudet i Norrköping, genom vackra stadskajer och kanaler samt nya parker och torg. <a href=" https://inrehamnen.norrkoping.se/" target="_blank">Läs mer om stadsdelen Inre hamnen</a> <b>Preliminär inflyttning våren 2024</b> <b>HSBs Trygghetsförsäkring ingår i köpet</b> Vi vill att du ska känna dig trygg när du köper en bostadsrätt av oss och därför ingår HSBs Trygghetsförsäkring när du köper en bostad i HSB brf Inre hamnen. Det innebär att du är skyddad från en massa oförutsägbara händelser. I HSBs trygghetsförsäkring ingår avbokningsskydd, tillträdesskydd, bokostnadsskydd och prisfallsskydd.

 • Nybyggnadsprojekt
Brokikargatan, Inre hamnen, Norrköpings kommun

Brokikargatan

Lägenhet
Inre hamnen, Norrköpings kommun
HSB ProjektPartner AB

1 920 000 kr

53 m²

1 rum

4 130 kr/mån

36 226 kr/m²

Studiolägenhet om 53 kvm längs med Inre hamnens nyanlagda kanal! Generell takhöjd om 3,75m! Stort allrum som i öppen planlösning rymmer hall, kök samt vardagsrum men kommer upplevas som stort och luftigt i och med den höga takhöjden. Via skjutdörr längs in i lägenheten nås dess mer privata del med rymlig sovalkov/sovrum samt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Via en stege nås studioloftet om ca 11 kvm som med enkelhet kan användas som en extra sovplats eller förvaringsyta, du väljer! Uteplats i söderläge mot kanalen. I föreningen finns det garage, bastu med relax samt övernattningslägenhet. Missa inte den här!

 • Nyproduktion
 • Våren 2024
 • Uteplats
 • Hiss
Saltängsgatan, Inre hamnen, Norrköpings kommun

Saltängsgatan

Lägenhet
Inre hamnen, Norrköpings kommun
HSB ProjektPartner AB

2 100 000 kr

51 m²

2 rum

3 984 kr/mån

41 176 kr/m²

Perfekt planerad 2:a om 51 kvm i kanalnära läge i Inre hamnen! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en härlig rymd i lägenheten. Rejält sovrum om 9,5 kvm och goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober. Helkaklat badrum med kombimaskin. Balkong i soligt söderläge! I föreningen finns det garage, bastu med relax samt övernattningslägenhet. Missa inte den här!

 • Nyproduktion
 • Våren 2024
 • Balkong
 • Hiss
Saltängsgatan, Inre hamnen, Norrköpings kommun

Saltängsgatan

Lägenhet
Inre hamnen, Norrköpings kommun
HSB ProjektPartner AB

3 520 000 kr

76 m²

3 rum

5 648 kr/mån

46 316 kr/m²

Ta chansen till att förvärva en av de första 3:orna i Inre hamnen! Här finner du en yteffektiv 3:a om 76 kvm med bl a ett stort master bedroom, goda förvaringslösningar och en hög inredningsstandard. Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Balkong om 7 kvm i soligt söderläge. I föreningen finns det garage, bastu med relax samt övernattningslägenhet. Ring mäklaren för mer information!

 • Nyproduktion
 • Våren 2024
 • Balkong
 • Hiss
Saltängsgatan, Inre hamnen, Norrköpings kommun

Saltängsgatan

Lägenhet
Inre hamnen, Norrköpings kommun
HSB ProjektPartner AB

4 600 000 kr

86 m²

4 rum

6 680 kr/mån

53 488 kr/m²

Välkommen hem till en enastående 4 rok om 86 kvm i Inre hamnen. Här får du bland annat en fantastisk terrass i soligt söderläge med utsikt mot den nya parken. Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger en naturlig uppdelning mellan matplats och sällskapsdel. Utgång till balkong om 4 kvm från master bedroom i nordväst läge. Två mindre sovrum där det ena passar utmärkt som hemmakontor. Dubbla helkaklade badrum med plats för badkar. Förvaring via skjutdörrsgarderober och genomgående hög inredningsstandard. I föreningen finns det garage, bastu med relax samt övernattningslägenhet. Kontakta mäklaren för mer information.

 • Nyproduktion
 • Våren 2024
 • Balkong
 • Hiss
Brokikargatan, Inre hamnen, Norrköpings kommun

Brokikargatan

Lägenhet
Inre hamnen, Norrköpings kommun
HSB ProjektPartner AB

5 600 000 kr

107,5 m²

5.5 rum

7 974 kr/mån

52 093 kr/m²

Stadsradhus i två plan i direkt anslutning till den nyanlagda kanalen! Välkommen till Inre hamnen! Här finner du ett stadsradhus om 107,5 kvm fördelat på 5,5 rok och med både uteplats mot föreningens upphöjda och privata innergård samt en terrass i söderläge! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en härlig rymd på plan 1 och här finner du även ett sovrum samt ett av två badrum. Som alltid när HSB bygger nyproduktion är inredningen vald med omsorg och med goda förvaringslösningar. Redan i detta våningsplan befinner du dig imponerande högt ovanför den nyanlagda kanal som löper längs radhusets södra fasad. På plan 2 finns ytterligare två sovrum, ett badrum med tvättmöjligheter samt två mindre allrum, kanske ett för barnen och ett för hemmakontoret. För den som önskar finns valet att välja bort en vägg för att skapa en ännu mer luftig ovanvåning med mer ljus och rymd mot den soliga terrassen (se planritning). I föreningen finns det garage, bastu med relax samt övernattningslägenhet. Boka ditt radhus redan idag!

 • Nyproduktion
 • Våren 2024
 • Uteplats
 • Hiss
Önstorpsvägen 13, Västra Husby, Söderköpings kommun

Önstorpsvägen 13

Villa
Västra Husby, Söderköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

2 975 000 kr

112 m²

6 rum

794 m² tomt

Välkomna till detta enplanshus med källare om totalt 224 kvm i gemytliga Västra Husby beläget ca 10 min från Söderköping och ca 15 min från Norrköping. Här finns gott om utrymme med 3-4 sovrum i entréplan samt gillestuga, hobbyrum och arbetsrum i källarplan. På framsidan finns en uteplats under tak och på trädgårdssidan finns även här en uteplats. I Västra Husby finns skola från förskoleklass till årskurs 6 samt fritidshem. Dessutom finns både en närliggande lekpark och ett nytt utegym att ta del av. Västra Husby IF med idrottsverksamhet inom ungdomsfotboll, gymnastik, badminton och innebandy finns också på bekvämt avstånd. Nästan lika nära är det till Norrköping och Söderköpings Golfklubb samt Göta Kanal och sjön Asplången – bara en promenad eller kort biltur så är du där!

Garvaregatan 4A, Centralt, Norrköpings kommun
 • Sön 5 feb kl 15:00

Garvaregatan 4A

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

3 595 000 kr

84 m²

3 rum

5 645 kr/mån

42 798 kr/m²

Hann du inte med att köpa lägenhet i brf Sländan? Då får du nu möjligheten att köpa denna nya trivsamma 3:an på våning 5 med vacker enstavsekparkett, härlig utsikt över strömmen och Strömparken! Kök och vardagsrum i öppen planlösning, 2 sovrum samt kaklat duschrum med egen tvättmaskin och torktumlare.

 • Plus
 • Hiss
Ljuragatan 6C, Ljura, Norrköpings kommun

Ljuragatan 6C

Lägenhet
Ljura, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

2 250 000 kr

82,5 m²

3 rum

5 308 kr/mån

27 273 kr/m²

Välkommen till en välplanerad trea med inglasad uteplats som nås från båda sovrummen. Ljus lägenhet med parkettgolv och helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet har fönster åt två håll och likaså ett av sovrummen. Här i HSB Brf Månskenet i Ljura har du närhet till både spårvagnshållplats, matbutiker och Vasaparken. Till citykärnan och dess utbud är det bara några minuters promenad. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Uteplats
 • Hiss
Prästgatan 6, Centralt, Norrköpings kommun

Prästgatan 6

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

3 995 000 kr

130 m²

4 rum

6 915 kr/mån

30 731 kr/m²

Rymlig 4:a med fin planlösning i populära föreningen Louis De Geer i centrala Norrköping. Rymlig hall som kan delas av till ytterligare rum. Här finner du två kaklade bad-duschrum med wc, separat egen tvättstuga i lägenheten. Balkong mot innergården. Givetvis finns hiss. Brf Louis De Geer är en modern bostadsrättsförening från 2003 med ett 40-tal lägenheter. Här finns tillgång till en kombinerad förenings- och festlokal, tvättstuga, cykelförråd, miljöhus m.m. Dessutom finns möjlighet att hyra garage enligt separat kösystem. Till avgiften tillkommer endast kostnad för den egna elförbrukningen och hemförsäkring! Här har du promenadavstånd till stadens centrum, Louis De Geer hallen och mysiga Knäppingsborg.

 • Balkong
 • Hiss
Oxhagsgatan 16, Smedby, Norrköpings kommun

Oxhagsgatan 16

Villa
Smedby, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

3 975 000 kr

124 m²

5 rum

634 m² tomt

Välkommen till ett fint renoverat hus med allt i ett plan! Vitt kök med integrerad diskmaskin samt rostfri kyl och frys. Vardagsrum i vinkel med öppen spis med insats samt utgång till altan som delvis är under tak. Helkaklat duschrum med dubbla handfat samt gäst-wc och separat tvättstuga. Vidbyggt garage med plats för en bil. Här bor ni bekvämt med närhet till kommunikationer, affär och natur samt skola/förskola och sportanläggningen Suez Arena. Välkommen att boka visning!

Lindöhällsvägen 64, Lindö, Norrköpings kommun

Lindöhällsvägen 64

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

5 250 000 kr

164 m²

7 rum

1 203 m² tomt

Rymlig familjevilla i 1,5 plan samt källare på lugn återvändsgata i Lindö. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med härligt ljusinsläpp från flera håll. Köksö som inbjuder till mingel med gäster och som blir en populär samlingsplats även i vardagen. I vardagsrummet finns en braskamin för både värme och mysfaktor samt utgång till stort insynsskyddat altandäck med uteplatser i olika sollägen och en härlig tomt med möjlighet till lek. I entréplan finns också badrum samt två sovrum. På övre plan finns ytterligare två sovrum samt helkaklat duschrum med golvvärme. Källaren bjuder på stora förvaringsmöjligheter och här finns också ingång från det vidbyggda garaget. Närområdet har mycket att bjuda på. Lugnt och familjevänligt område med närhet till skola, förskola och välsorterad mataffär. I Lindö finns också en småbåtshamn, med både hamnkrog och minigolfbana och vid Lindö Strand finns en helt ny lekpark, utegym, beachvolleyboll och bryggor. I Abborreberg finns elljusspår och sommarcafé och vid Bråviksskolan finns det både padelbana och idrottsanläggning.

Östanvägen 70, Lindö, Norrköpings kommun

Östanvägen 70

Villa
Lindö, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

3 975 000 kr

137 m²

7 rum

560 m² tomt

Familjevilla med friköpt tomt och fristående garage i omtyckta Abborreberg. Här finns idag två sovrum, kök, vardagsrum, tvättstuga och duschrum i entréplan. På övre plan finns ytterligare tre sovrum samt allrum och badrum. På framsidan finns både uteplats och balkong och på trädgårdssidan en insynskyddad altan under tak. Fristående garage med asfalterad garageuppfart med plats för 2 bilar. Lättskött friköpt tomt om 560 kvm. Fiber finns installerat på fastigheten. Lindö är beläget ca 5 km nordost om Norrköping och har mycket att erbjuda. Det är ett familjevänligt område med närhet till skola, förskola och välsorterad mataffär. I Lindö finns också en småbåtshamn, med både hamnkrog och minigolfbana och vid Lindö Strand finns en helt ny lekpark, utegym, beachvolleyboll och bryggor. I Abborreberg finns elljusspår och sommarcafé och vid Bråviksskolan finns det både padelbana och idrottsanläggning. Här bor du nära hav och natur men bara minuter från Norrköping city.

Liljekullen, null, Norrköpings kommun
Liljekullen, null, Norrköpings kommun, bild 2
Liljekullen, null, Norrköpings kommun, bild 3

Liljekullen

Tomt
Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

3 500 000 kr

1,4 ha tomt

Mark till salu.

 • Premium
Källhagsvägen 10, Åby, Norrköpings kommun

Källhagsvägen 10

Radhus
Åby, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

3 500 000 kr

89 m²

4 rum

412 m² tomt

Välkommen till ett mycket trivsamt kedjehus med vidbyggt garage i populära Åby! Köket bjuder på ett fint Nobelssa kök med integrerade maskiner och vardagsrummet har en fin murad öppen spis med insats. I entréplan finns idag två sovrum men matrummet kan enkelt återställas till sovrum om ytterligare sovrum önskas. I källarplan finns många bra utrymmen, bl.a. gillestuga, gästrum, hobbyrum och förråd. Här finns också ett fint renoverat duschrum/tvättstuga med bastu. I Åby finns allt du behöver! Livsmedelsaffär, apotek, vårdcentral, förskolor och skolor. Här finns också idrottsmöjligheter i Åby Arena och härlig natur med vandringsleder är inte långt bort. Dessutom är det väldigt bra bussförbindelser mellan Åby och Norrköping. Välkomna att boka in er på visning!

Albrektsvägen 17, Söder, Norrköpings kommun

Albrektsvägen 17

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

3 260 000 kr

72 m²

2 rum

1 477 kr/mån

45 278 kr/m²

Välkommen till Albrektsvägen 17, en fräsch tvåa om 72 kvm med utmärkt planlösning och inglasad balkong! Lägenheten genomsyrar hög standard och genomgående ekparkettgolv, fönsterbräden i natursten och vitmålade väggar. FTX-aggregat i lägenheten. Här möts du av en rymlig hall med klinkergolv följt av ett helkaklat duschrum med praktisk tvättavdelning och arbetsbänk. Vidare finner du ett sovrum med goda förvaringsmöjligheter i form av en walk-in-closet. Modernt Marbodalkök med rostfria vitvaror med öppen planlösning till vardagsrummet och två utgångar till den härliga balkongen i bästa solläge! Då detta är en ägarlägenhet innebär det att du äger din lägenhet och betalar inte någon traditionell månadsavgift. Här blir du en del av samfälligheten Vattenkannan där du betalar en låg samfällighetsavgift samt driftkostnader. I samfälligheten är ni gemensamt ansvariga för era gemensamma utrymmen och intressen. Föreningen förvaltas idag av Gunnar Gunnarssons Fastighets AB samt Tesåb AB som ansvarar för in- och utvändig fastighetsskötsel. Ägarlägenheter regleras av Jordabalken då det är en fast egendom. Det innebär att ni köper er egna fastighet (Vattenkannan 61) och blir lagfaren ägare. Det betyder också att ni behöver söka lagfart på samma sätt som vid köp av en fastighet. Från kvarteret Vattenkannan har du endast 5 minuters promenad till Norrköping city. Kvarteret ligger intill stadens välkända promenader med sina vackra alléer av lindar. Du har även tillgång till grönområden i Oxelbergen och Vasaparken, varv den sistnämnda både har motionsaktiviteter och konserter i parken sommartid. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Balkong
 • Hiss
 • Äganderätt
Bottorpsstigen 20, Klinga, Norrköpings kommun

Bottorpsstigen 20

Radhus
Klinga, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

4 400 000 kr

118 m²

5 rum

460 m² tomt

Välkomna till kärnan av Klinga Park och detta tilltalande tvåplans kedjehus som fortfarande bjuder på en uppskattad nyproduktionskänsla, boarea om 118 kvm fördelat på 5 rum och kök. På kullens topp intill den vackra skogen och golfbanans vidsträckta ytor finns det 10 friköpta kedjehus med väl tilltagna takterrasser som tronar över carport och förråd. Just detta hus ligger på hörnet av bostadslängan och har även en av de större tomterna, hörntomt om ca 460 kvm, med plats för altandäck, odling och lek. Bostaden bjuder på ett entréplan med öppna sällskapsytor mellan kök, matplats och vardagsrum. Köket är ett kvalitetskök från Marbodal med bra materialval och funktion samt finns en intilliggande matplats. Vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp med större fönster samt en helglasdörr ut till altandäcket. Övre plan disponerar tre sovrum och allrum, vid behov skulle detta kunna fungera som ett till sovrum. Allrummet har även direkt access till den uppskattade takterrassen med en härlig vy över området. Duschrum på båda plan varav det på övre plan även omfattar en tvättavdelning. Bra med förvaring genom klädkammare på både entré- och övre plan samt ett fristående förråd intill carporten. Detta är det perfekta boendet för dig som värderar möjligheten till en aktiv fritid och närhet till naturen, utan att göra avkall på närheten till stan. Dessutom uppskattar modern och kvalitativ inredning! Klinga Park har uppförts av Conlega Klinga Park Produktion och är beläget cirka 8 km söder om Norrköping, bland tallarna på en kulle med vacker utsikt över öppna landskap och skogsdungar. Ett trivsamt område med friliggande villor, radhus och kedjehus. Här kommer det att anläggas lekpark, gemensam grillplats samt en större gräsyta att spela boll eller kubb på, eller att bara vara på! Välkommen till ditt nya hem!

Husebygatan 3B, Oxelbergen, Norrköpings kommun

Husebygatan 3B

Lägenhet
Oxelbergen, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

1 975 000 kr

73 m²

3 rum

4 106 kr/mån

27 055 kr/m²

Högst upp i huset ligger denna gavellägenhet med fönster åt tre håll som ger ett härligt ljusinsläpp. Lägenheten har en bra planlösning och det finns både duschrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt en gäst-wc. Vardagsrummet har ett fint burspråk och utgång till balkongen som vetter mot den fina innergården. I månadsavgiften ingår både bredband samt ett grundutbud av tv-kanaler. Inom föreningen finns bastu, samlingslokal och övernattningsrum för gäster. I Oxelbergen finns både förskolor och skolor och Norrköping city är bara några minuters promenad bort. Oxelbergsparken är en stor park som är populär både sommar och vintertid med lekplats, gräsytor och pulkabacke.

 • Balkong
Kallkärrsvägen 263, Snäckevarp, Valdemarsviks kommun

Kallkärrsvägen 263

Fritidshus
Snäckevarp, Valdemarsviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

2 250 000 kr

76 m²

3 rum

2 166 m² tomt

Nu ges chansen att förvärva ett välskött fritidshus med gäststuga i Snäckevarp, fint beläget i Gryts vackra Skärgård. Här kan ni njuta av huset och naturen året om. Varmt välkomna till Kallkärrsvägen 263! Omfattande fastighet som bjuder in till en härlig naturtomt uppdelad med öppna gräsytor, planteringar och berg i dagen. Flertalet uteplatser i princip runt hela bostaden, välj själv om du vill ha sol eller skugga, sitta under öppen himmel eller under tak, avskilt eller tillsammans på det rymliga altandäcket med spabad. En avskild grillplats bjuder in till trevliga grillmiddagar! Bostaden är om 76 kvm, välutrustad med ett större allrum med öppen spis, intilliggande praktiskt arbetskök samt sovrum, klädkammare och dusch-/tvättrum. Dessutom ett tilltalande uterum som leder direkt ut till trädäcket som bjuder på många soltimmar i det fina söderläget. På fastigheten finns dessutom en välutrustad gäststuga om ca 25 kvm med både pentry och duschrum för familjen, tonåringarna eller långväga gäster. Tomten bjuder även på ett växthus med intilliggande planteringslådor. Här i Snäckevarp har ni via samfälligheten tillgång till tennisbana, utomhuspool samt barnvänligt naturbad med strand och bryggor. I området finns dessutom båtplatser via separata kösystem. Dessutom anordnas en hel del aktiviteter för de boende och barnen. Närområdet inbjuder också till aktivitet genom bl.a. Valdemarsvik golfbana och Eköns camping samt mycket fin natur och fyr. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Golfslingan 12, Klinga, Norrköpings kommun

Golfslingan 12

Tomt
Klinga, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

2 350 000 kr

905 m² tomt

Villatomt i nyuppförda Klinga Park, obunden till husleverantör- vilket ger en unik möjlighet att skapa det perfekta boendet för dig som värderar möjligheten till att forma allt från början och uppskattar närhet till naturen, utan att göra avkall på närheten till stan! Denna fastighet är om 905 kvm och har ett öppet läge med en härlig utsikt över golfbanan och bort mot skogen. Tomten ger gott om plats för både samvaro, lek och småskalig odling. Bevarandet av områdets karaktär har känts viktigt under områdets uppbyggnadstid och därför har tomterna planerats väl, så att så många befintliga träd som möjligt sparas. Nu är det bara upp till dig att bestämma vad som passar bäst för just ditt liv och vilken vy du vill vakna till! Den tillåtande detaljplanen ger möjlighet till fastigheter om minst 800 kvm och största byggnadsarea per fastighet/tomt är om 130 kvadratmeter samt för enplanshus är största möjliga byggnadsarea om 200 kvm. Komplementbyggnader, största möjliga byggnadsarea per fastighet/tomt 40 kvadratmeter. Se mer detaljerad information i detaljplanen och tillhörande plankarta. Området Klinga Park har uppförts av Conlega Klinga Park Produktion och är ett trivsamt område, under uppbyggnad, med friliggande villor, radhus och kedjehus, cirka 8 km söder om Norrköping. Här kommer det att anläggas lekpark, gemensam grillplats samt en större gräsyta att spela boll eller kubb på, eller att bara vara på. Välkommen att höra av Er vid intresse!

Lillsjövägen 35, Jursla, Norrköpings kommun

Lillsjövägen 35

Villa
Jursla, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

5 000 000 kr

135 m²

5 rum

1 200 m² tomt

Riktigt fin och rymlig enplansvilla i vinkel med källare och integrerat garage. Beläget i övre Jursla på friköpt tomt med härligt altandäck med insynsskyddat poolområde med både pool och spabad. Köket renoverat 2020 med HTH kök, granitbänkskivor, nya maskiner, köksö samt även nya golv i kök, vardagsrum och hall. Uppvärmning sker via bergvärme men det finns också en braskamin i vardagsrummet att värma sig vid. Närområdet har mycket att erbjuda, du promenerar till Lillsjön för bad och fina strövområden och motionsspår. Dessutom finns skola och barnomsorg i området. Cykelavstånd till både Ingelsta shoppingområde och Norrköpings centrum, dessutom goda kommunikationer. Välkommen på visning!

Loddbygatan 2, Nordantill, Norrköpings kommun

Loddbygatan 2

Lägenhet
Nordantill, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

4 500 000 kr

150 m²

4 rum

5 488 kr/mån

30 000 kr/m²

Invid Norrköpings vackra lindallé på Norra Promenaden finns denna klassiska våning belägen högst upp i huset. Lägenheten har fyra rum och kök som fördelar sig på hela 150 kvm. Bostaden är belägen i hörnet av Norra Promenaden och Loddbygatan så vardagsrummet har förutom vacker fiskbensparkett även fönster åt två håll varav det ena är ett vackert burspråksfönster. I fil med vardagsrummet är en matsal med utgång till en balkong i västerläge. Bostaden har takrosetter och fönsterbänkar i marmor samt två toaletter och egen bastu. På föreningens innergård finns en gemensam uteplats med grill och inom föreningen finns också gym och bastu med relax.

 • Balkong
Åkeröslingan 37, Lundby, Norrköpings kommun

Åkeröslingan 37

Radhus
Lundby, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

3 595 000 kr

134 m²

6 rum

8 004 kr/mån

26 828 kr/m²

NU PÅBÖRJAS ÄNTLIGEN ETAPP 3 AV LUNDBY LANTDRÖM, EFTER SLUTSÅLDA OCH LYCKADE FÖRSTA ETAPPER! Denna gång kan vi presentera en ny möjlig bostadsform, med samma kvalitetsfokus och byggnadstyp, i form av bostadsrättsparhus, BRF Lantdrömmen i Lundby! Bostadsrättsparhusen kommer att ha en boarea om 134 kvm fördelat på två plan, med 5-6 rum och kök. Materialval är utförda med stor noggrannhet för ett harmoniskt hem som ger en upplevelse av välbefinnande. Här presenteras ett ståtligt bostadsrättsparhus av modern design som i kombination med de gröna gräsmattorna och planterade ligusterhäckar ger en stilfull och ombonad känsla på samma gång. Perfekt för den växande familjen, liksom för Er som tycker villan börjar bli för stor eller för dig som är ute efter ditt första egenägda boende! Bostädernas planlösning är planerade för att ge en hög levnadsstandard. Materialvalen är generöst tilltagna för en hög trivselfaktor, så som HTH-kök med kvartskomposit, Kährs parkettgolv samt kakel och klinker från Bricmate, för helkaklade badrum med kvalitetskänsla. Dessutom 2,70 m takhöjd och vattenburen golvvärme på entréplan. Husets hjärta, kök och vardagsrum med matplats samt intilliggande altan, är i ett sammanhang där ni kan umgås med familj och vänner. En trapp upp finner du sovrumsdelen med fyra sovrum, sällskapligt allrum med möjlighet till ett ryggåstak för en rymligare känsla (tillval) och ett helkaklat bad-(tillval)/duschrum. Två planritningsalternativ ger möjlighet till antingen fyra sovrum (standard) eller tre sovrum och en tillvalsvägg, som ger antingen två klädkammare eller en klädkammare samt hemmakontor. Till varje bostadsrätt hör en finplanerad tomt med sådd gräsmatta och ligusterhäck vid tomtgräns, varierande storlekar på tomterna. Parkeringsplats på uppfarten samt tillhörande förråd vid entrén. Utöver de förstklassiga standardvalen erbjuds en gedigen tillvalskatalog, extra kostnad tillkommer för tillval. Här finns allt man kan önska, för att forma sitt alldeles egna hem! Preliminär inflyttning våren 2023! Lundby Lantdröm, här finns möjligheten att skapa ett unikt boende på landet, bara 10 minuter från city. Bland gröna ängar och med närhet till naturen ligger Lundby Lantdröm, stressfritt och familjevänligt. Lummiga caféer, självplock av jordgubbar och fin lantlig natur hör till upplevelsen i Lundby Lantdröm. Det som imponerar är att bara 10 minuter bort finns citypulsen som bjuder in till alla aktiviteter man är van vid att utföra. Ett hem som andas lugn och återhämtning tror vi är framtidens melodi. Fastighetsutvecklaren Arkö Bostad som är en del av Arkögruppen har gedigen erfarenhet inom byggnation av villor och parhus.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Oranievägen 2, Lundby, Norrköpings kommun

Oranievägen 2

Radhus
Lundby, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

3 650 000 kr

134 m²

6 rum

8 004 kr/mån

27 239 kr/m²

INFLYTTNING VÅREN 2023 SLUTSPURT i försäljningen av bostadsrättsparhus, BRF Lantdrömmen i Lundby! Bostadsrättsparhusen har en boarea om 134 kvm fördelat på två plan, med 5-6 rum och kök. Materialval är utförda med stor noggrannhet för ett harmoniskt hem som ger en upplevelse av välbefinnande. Här presenteras ett ståtligt bostadsrättsparhus av modern design som i kombination med de gröna gräsmattorna och planterade ligusterhäckar ger en stilfull och ombonad känsla på samma gång. Perfekt för den växande familjen, liksom för Er som tycker villan börjar bli för stor eller för dig som är ute efter ditt första egenägda boende! Bostädernas planlösning är planerade för att ge en hög levnadsstandard. Materialvalen är generöst tilltagna för en hög trivselfaktor, så som HTH-kök med kvartskomposit, Kährs parkettgolv samt kakel och klinker från Bricmate, för helkaklade badrum med kvalitetskänsla. Dessutom 2,70 m takhöjd och vattenburen golvvärme på entréplan. Husets hjärta, kök och vardagsrum med matplats samt intilliggande altan, är i ett sammanhang där ni kan umgås med familj och vänner. En trapp upp finner du sovrumsdelen med fyra sovrum, sällskapligt allrum med möjlighet till ett ryggåstak för en rymligare känsla (tillval) och ett helkaklat bad-(tillval)/duschrum. Två planritningsalternativ ger möjlighet till antingen fyra sovrum (standard) eller tre sovrum och en tillvalsvägg, som ger antingen två klädkammare eller en klädkammare samt hemmakontor. Till varje bostadsrätt hör en finplanerad tomt med sådd gräsmatta och ligusterhäck vid tomtgräns, varierande storlekar på tomterna. Parkeringsplats på uppfarten samt tillhörande förråd vid entrén. Utöver de förstklassiga standardvalen erbjuds en gedigen tillvalskatalog, extra kostnad tillkommer för tillval. Här finns allt man kan önska, för att forma sitt alldeles egna hem! Inflyttning våren 2023! Lundby Lantdröm, här finns möjligheten att skapa ett unikt boende på landet, bara 10 minuter från city. Bland gröna ängar och med närhet till naturen ligger Lundby Lantdröm, stressfritt och familjevänligt. Lummiga caféer, självplock av jordgubbar och fin lantlig natur hör till upplevelsen i Lundby Lantdröm. Det som imponerar är att bara 10 minuter bort finns citypulsen som bjuder in till alla aktiviteter man är van vid att utföra. Ett hem som andas lugn och återhämtning tror vi är framtidens melodi. Fastighetsutvecklaren Arkö Bostad som är en del av Arkögruppen har gedigen erfarenhet inom byggnation av villor och parhus.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Åkeröslingan 33, Lundby, Norrköpings kommun

Åkeröslingan 33

Radhus
Lundby, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

3 550 000 kr

134 m²

6 rum

8 004 kr/mån

26 493 kr/m²

ENERGISNÅLT - BARNVÄNLIGT - BRF PARHUS MED FÄRDIGPLANERAD TOMT Denna gång kan vi presentera en ny möjlig bostadsform, med samma kvalitetsfokus och byggnadstyp, i form av bostadsrättsparhus, BRF Lantdrömmen i Lundby! Bostadsrättsparhusen kommer att ha en boarea om 134 kvm fördelat på två plan, med 5-6 rum och kök. Materialval är utförda med stor noggrannhet för ett harmoniskt hem som ger en upplevelse av välbefinnande. Här presenteras ett ståtligt bostadsrättsparhus av modern design som i kombination med de gröna gräsmattorna och planterade ligusterhäckar ger en stilfull och ombonad känsla på samma gång. Perfekt för den växande familjen, liksom för Er som tycker villan börjar bli för stor eller för dig som är ute efter ditt första egenägda boende! Bostädernas planlösning är planerade för att ge en hög levnadsstandard. Materialvalen är generöst tilltagna för en hög trivselfaktor, så som HTH-kök med kvartskomposit, Kährs parkettgolv samt kakel och klinker från Bricmate, för helkaklade badrum med kvalitetskänsla. Dessutom 2,70 m takhöjd och vattenburen golvvärme på entréplan. Husets hjärta, kök och vardagsrum med matplats samt intilliggande altan, är i ett sammanhang där ni kan umgås med familj och vänner. En trapp upp finner du sovrumsdelen med fyra sovrum, sällskapligt allrum med möjlighet till ett ryggåstak för en rymligare känsla (tillval) och ett helkaklat bad-(tillval)/duschrum. Två planritningsalternativ ger möjlighet till antingen fyra sovrum (standard) eller tre sovrum och en tillvalsvägg, som ger antingen två klädkammare eller en klädkammare samt hemmakontor. Till varje bostadsrätt hör en finplanerad tomt med sådd gräsmatta och ligusterhäck vid tomtgräns, varierande storlekar på tomterna. Parkeringsplats på uppfarten samt tillhörande förråd vid entrén. Utöver de förstklassiga standardvalen erbjuds en gedigen tillvalskatalog, extra kostnad tillkommer för tillval. Här finns allt man kan önska, för att forma sitt alldeles egna hem! Inflyttning redan våren 2023! Lundby Lantdröm, här finns möjligheten att skapa ett unikt boende på landet, bara 10 minuter från city. Bland gröna ängar och med närhet till naturen ligger Lundby Lantdröm, stressfritt och familjevänligt. Lummiga caféer, självplock av jordgubbar och fin lantlig natur hör till upplevelsen i Lundby Lantdröm. Det som imponerar är att bara 10 minuter bort finns citypulsen som bjuder in till alla aktiviteter man är van vid att utföra. Ett hem som andas lugn och återhämtning tror vi är framtidens melodi. Fastighetsutvecklaren Arkö Bostad som är en del av Arkögruppen har gedigen erfarenhet inom byggnation av villor och parhus.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Fisklösenvägen 28, Graversfors, Norrköpings kommun

Fisklösenvägen 28

Villa
Graversfors, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

6 450 000 kr

133 m²

5 rum

2 901 m² tomt

Drömmer du om en representativ fastighet där förrförra sekelskiftet dröjer sig kvar i form av bl.a. arkitektritad grosshandlarvilla med burspråk, serveringsgång, spröjsade fönster, stor öppen spis (med braskamin insatt), kakelugn, verandor, plåtdetaljer och magnifik sjöutsikt, men där det moderna livet på ett smakfullt sätt fått ta plats så är detta ett unikt tillfälle att ta vara på! Här får du allt i ett - den vackra grosshandlarvillan "Villa Skoga" från 1909 men också "Lilla stugan", torpstugan från 1860-talet med järnspis och kamin samt "Paviljongen" från 1880-talet med punschveranda och sommarmatsal med 4 meter i takhöjd! Allt omhändertaget och smakfullt renoverat kontinuerligt under nästan 20 års tid. Lägg till en vacker trädgård i olika nivåer med perennrabatter, fruktträd och flertalet uteplatser där betraktelse, fika eller mat får en annan dimension, och drömmen är komplett! Fastigheten har ägts av samma släkt ända till 2004 då nuvarande ägarna förvärvade den och satte igång med att lyfta fram denna juvel ur sin törnrosasömn. Villa Skoga ritades av arkitekten Thor Thorén, som även ritat Villa Stocksberg (även kallad Munterska villan) i Stocksund, Villa Ugglebo i Djursholm, flertalet bankbyggnader och Jussi Björlings sommarresidens på Siarö i Stockholms skärgård. Som kuriosa bär Villa Skoga och familjen Björlings hus på många likheter. Värt att nämna är också att Axel Einar Hjorth finns representerad. Kommunalt vatten och avlopp drogs in 2019 och den borrade brunnen med friskt källvatten finns även kvar. Ett annex, även det totalrenoverat, med dusch och Separett som använts på somrarna, förråd och vedbod finns också på fastigheten. Att det bara är ett par minuters gångavstånd till bad i sjön Näknen med erkänt mycket fint vatten gör inte saken sämre. På några minuter åker man även med bil till Åby med affär, apotek, konditori, restauranger, förskolor och skolor. Norrköping når man på strax under 15 minuter, med Ingelsta köpcentrum som första anhalt. En unik möjlighet att förvärva en unik fastighet!

Källvindsgatan 2C, Centralt, Norrköpings kommun

Källvindsgatan 2C

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

5 300 000 kr

90 m²

3 rum

4 264 kr/mån

58 889 kr/m²

Prisade Brf Katscha och denna lägenhets belägenhet kan inte bli bättre, med en hänförande utsikt över den virvlande Motala Ström och de ikoniska industribyggnaderna samt det centrala läget! Bostaden som är planerad ut i minsta detalj erbjuder hög standard och elegans med sina genomtänkta och exklusiva materialval. Etageplanet bestående av köket, med HTH-inredning, i öppen planlösning med vardagsrummet, bildar tillsammans en enastående kombination. Med ett pampigt utförande genom sin takhöjd om fem meter och den åtråvärda utsikten över den virvlande Motala Ström och de arkitektoniska kulturbyggnaderna blir de ett unikum, utan dess like! Vidare bjuds det på två sovrum med entréer till den egna balkongen i skönt sydvästläge. Här finns både ett badrum med hörnbadkar vid fönstret och ett praktiskt duschrum. Dessutom en avskild tvättdel i den inre hallen. Helheten uppfyller både det man behöver, vill ha och alltid önskat! Brf Katscha är som nämnt spektakulärt belägen precis invid Motala ström och uppfördes 2015. Katscha ritades av arkitekterna Ingrid Reppen och Kai Wartiainen och har vunnit flera anmärkningsvärda priser för sin arkitektur. Inom föreningen finns 30 stycken lägenheter och en hel del extra plusfaktorer, så som en uppskattad och lyxig relaxavdelning med gym, dusch och bastu för föreningens medlemmar. Dessutom finns ett övernattningsrum för gästerna som stannar över. I föreningen finns det möjlighet att hyra garage och parkeringsplats enligt separat kösystem. På bekvämt gångavstånd finns Resecentrum, fina promenadstråk längs Strömmen, Campus, Folkparken, mataffärer samt citykärnan med dess butiker, restauranger och uteliv att nyttja! Varmt välkomna att anmäla ert intresse - denna moderna ikon mitt i det historiska kulturarvet bör Ni inte missa!

 • Balkong
 • Hiss
Lundby Lantdröm Etapp 3, bostadsrättsparhus, Arkö Bostad AB, null, Norrköpings kommun

Lundby Lantdröm Etapp 3, bostadsrättsparhus, Arkö Bostad AB

Radhus
Norrköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

3 550 000 kr

134 m²

6 rum

8 004 kr/mån

NU ÄR ETAPP 3 PÅ GÅNG, EFTER SLUTSÅLDA OCH LYCKADE FÖRSTA ETAPPER! Denna gång kan vi presentera en ny möjlig bostadsform, med samma kvalitetsfokus och byggnadstyp, i form av bostadsrättsparhus, BRF Lantdrömmen i Lundby! Det kommer att byggas totalt 12 parhus varav 9 av dem ingår i en bostadsrättsförening om 18 bostadsrätter, BRF Lantdrömmen i Lundby, och övriga 3 parhus blir 6 st friköpta fastigheter. De modernt designade bostadsrättsparhusen kommer att ha en boarea om 134 kvm, 5-6 rum och kök, med tillhörande färdigplanerade tomter av varierande storlek, detta ger en stilfull och ombonad känsla på samma gång. Perfekt för den växande familjen, liksom för Er som tycker villan börjar bli för stor eller för dig som är ute efter ditt första egenägda boende! Lagfartshusen, med friköpt tomt, kommer att ha en boarea om ca 146 kvm, 5-6 rum och kök, och varierande tomtstorlekar. (Dessa presenteras vidare i separata fastighetsannonser.) Bostädernas planlösning är planerade för att ge en hög levnadsstandard. Utöver de förstklassiga standardvalen erbjuds en gedigen tillvalskatalog med allt man kan önska, för att forma sitt alldeles egna hem! Här finns möjligheten att skapa ett unikt boende på landet, bara 10 minuter från city. Bland gröna ängar och med närhet till naturen ligger Lundby Lantdröm, stressfritt och familjevänligt. Lummiga caféer, självplock av jordgubbar och fin lantlig natur hör till upplevelsen i Lundby Lantdröm. Det som imponerar är att bara 10 minuter bort finns citypulsen och alla aktiviteter en familj är vana vid att utföra. Ett hem som andas lugn och återhämtning tror vi är framtidens melodi. Fastighetsutvecklaren Arkö Bostad som är en del av Arkögruppen har gedigen erfarenhet inom byggnation av villor och parhus.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 28