Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Lucas Eriksson

Lucas Eriksson

Om mig

Bostadsaffären är oftast en av de viktigaste affärerna i livet. Det är därför jag har dragits till yrket och idag arbetat som fastighetsmäklare i Roslagen i över sju år. Som människa är jag otroligt driven, tillgänglig och ödmjuk. Jag har tidigare arbetat som snickare och säljare. Jag anser att mixen av min personlighet och tidigare arbetserfarenheter gör mig till en fastighetsmäklare av rang. Jag driver alltid mig själv till det yttersta för att överträffa mina kunders förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Marknadsvägen 11, Rimbo, Norrtälje kommun
Marknadsvägen 11, Rimbo, Norrtälje kommun, bild 2
Marknadsvägen 11, Rimbo, Norrtälje kommun, bild 3

Marknadsvägen 11

Villa
Rimbo, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 195 000 kr
106 + 100 m²
6 rum
931 m² tomt

Välkommen till Marknadsvägen 11 och denna trivsamma 1-plans villa med källare i insynsskyddat läge! Huset med byggår 1966 har en boarea på 106 kvm och en biarea om 100 kvm. Entréplan erbjuder en social och modern planlösning. Här ligger vardagsrum & kök i anslutning till varandra och från vardagsrummet har man utgång till uteplats i sydost! Vidare finns det tre sovrum och ett badrum. Källarplan fördelar sig på ett stort sällskapsrum med fint trägolv och fönster i två väderstreck, allrum som med fördel kan nyttjas som ett stort sovrum, badrum, tvättstuga, bastu, pannrum, förråd och en matkällare. Från källarplan eller från tomten har man åtkomst till ett isolerat garage om ca. 28 kvm. Tomten är en barnvänlig trädgårdstomt om 931 kvm med plana gräsytor om husets baksida med drömiga ytor för lek och spring för barnen. På tomten finns ett gästhus om ca. 8 kvm med el indraget samt ett växthus. Stor uteplats på baksidan av huset som ligger under tak i soligt sydost. Denna uteplats når man från sovrum 1 och vardagsrummet. Vid entrén finns ytterligare en uteplats i nordväst under tak. Med denna fastighet har man bekvämligheter som t.ex. vattenburen värme via bergvärme, fiber och kommunalt V/A. För dig som pendlar är Rimbo en perfekt knytpunkt mellan Norrtälje, Stockholm, Uppsala och Arlanda. Till Stockholm och Uppsala tar du dig med bil på ca 45 minuter och till Arlanda och Norrtälje är det ca 35 minuter respektive 20 minuter med bil. Även för dig som pendlar med buss finns det goda kommunikationer. En kort promenad eller cykeltur till Rimbo Busstation och sedan vidare med buss mot Stockholm, Norrtälje, Östhammar och Uppsala/Arlanda med täta avgångar. Här bor ni ett mycket lugnt och skönt område och i närheten finns naturen med bl.a. elljusspår, utegym, pulkabacke och lekpark. I Rimbo finns både skolor (låg-, mellan- och högstadieskola), förskolor och idrottsplats. Mat handlar du på Ica, Coop eller Billigt & Bra. I centrum finns systembolag, bank, vårdcentral, BVC, tandläkare, gym, badhus, restauranger, fik mm). I Rimbo finns ett föreningsliv som bl.a. erbjuder fotboll, ishockey, handboll, tennis och annat kul för barnen. Det finns två kommunala badplatser i Långsjön. I övrigt hittar du en uppsjö av olika badplatser i kommunen, både vid havet och insjöar. Utanför dörren finns naturen som erbjuder dig ett rikt djurliv, härliga skogspromenader med bär- och svampplockning. Norrtälje, som ligger ca 20 minuter med bil från Rimbo, är en härlig mindre stad som har det mesta - mysiga gågator, shopping, butiker, stort badhus, skidbacke mm. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
Bangårdsgatan 10B, Norrtälje stad - Centralt, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 18:00
Bangårdsgatan 10B, Norrtälje stad - Centralt, Norrtälje kommun, bild 2
Bangårdsgatan 10B, Norrtälje stad - Centralt, Norrtälje kommun, bild 3

Bangårdsgatan 10B

Lägenhet
Norrtälje stad - Centralt, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 995 000 kr
64,7 m²
2 rum
vån 3/3
4 644 kr/mån
30 835 kr/m²

Välkommen till en av Norrtäljes mysigaste 2:or i mycket centralt läge, bara en kort promenad från t.ex. ICA och busstation. Lägenhetens 64,7 kvm är smart planerade med öppen planlösning mellan hemtrevligt vardagsrum och matrum. Det charmiga köket med mycket original detaljer från byggåret ligger i anslutning till vardagsrum och matrum. Från vardagsrum kan ni njuta av vyer mot stadens puls eller gå ut till den stora balkongen i soligt västerläge med markis. Sovrummet ger plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang samt förvaring i två inbyggda garderober. Det fina badrummet helrenoverades 2019 och erbjuder golvvärme och tjusigt takfönster. Inne i lägenheten finns tillgång till fyra små klädkammare/förråd. Lägenheten har högt i tak (2,7m). Lägenheten ligger på våning 3 av 3 och här kan du njuta av en sval lägenhet sommartid då det finns en egen luft-luftvärmepump installerad vid balkongen! Välskött förening med god ekonomi. Föreningen tillhandahåller mysig innergård med orangeri. Här bor du i ett centralt läge med gångavstånd till all service i Norrtälje centrum. Från busstationen avgår bussar mot Stockholm, Uppsala och övriga Roslagen Det centrala läget gör att det är nära till restauranger, matbutik, sportcentrum, tennisbanor, skidbacke, båthamn och skärgården. Du går till badstranden vid Kärleksudden på ca. 15 minuter eller tar en promenad i de vackra omgivningarna. Alldeles intill finns den nya stadsdelen Norrtälje hamn. En skärgårdsmiljö där det kommer byggas parker, torg, kajstråk, ytor för handel och restauranger. En fantastisk plats att leva och bo på. Om du är intresserad av denna lägenhet, anmäl gärna ditt intresse Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Bangårdsgatan 10B, Norrtälje stad - Centralt, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 18:00
Bangårdsgatan 10B, Norrtälje stad - Centralt, Norrtälje kommun, bild 2
Bangårdsgatan 10B, Norrtälje stad - Centralt, Norrtälje kommun, bild 3

Bangårdsgatan 10B

Lägenhet
Norrtälje stad - Centralt, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 475 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
3 009 kr/mån
37 821 kr/m²

Välkommen till en mycket central 1:a om 39 kvm, bara en kort promenad från t.ex. ICA och busstation! Lägenhetens kvadratmeter är smart planerade och erbjuder ett charmigt kök med plats för köksbord åt fyra personer och diskmaskin, stort allrum med plats för soffa, säng och litet bord. Från allrummet kommer man ut till en bra balkong i soligt söderläge med markis! Hallen erbjuder bra förvaring via två klädkammare samt tre garderober. Badrum med badkar. Lägenheten ligger på våning 3 av 3 och har högt i tak (2.7m). Välskött förening med god ekonomi. Föreningen tillhandahåller mysig innergård med orangeri. Här bor du i ett centralt läge med gångavstånd till all service i Norrtälje centrum. Från busstationen avgår bussar mot Stockholm, Uppsala och övriga Roslagen Det centrala läget gör att det är nära till restauranger, matbutik, sportcentrum, tennisbanor, skidbacke, båthamn och skärgården. Du går till badstranden vid Kärleksudden på ca. 15 minuter eller tar en promenad i de vackra omgivningarna. Alldeles intill finns den nya stadsdelen Norrtälje hamn. En skärgårdsmiljö där det kommer byggas parker, torg, kajstråk, ytor för handel och restauranger. En fantastisk plats att leva och bo på. Om du är intresserad av denna lägenhet, anmäl gärna ditt intresse Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Drottning Kristinas Väg 51G, Norrtälje stad - Flygfältet, Norrtälje kommun
Drottning Kristinas Väg 51G, Norrtälje stad - Flygfältet, Norrtälje kommun, bild 2
Drottning Kristinas Väg 51G, Norrtälje stad - Flygfältet, Norrtälje kommun, bild 3

Drottning Kristinas Väg 51G

Lägenhet
Norrtälje stad - Flygfältet, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 200 000 kr
64,6 m²
2 rum
vån 2/5
4 967 kr/mån
18 576 kr/m²

Nu har ni chansen till en fin och välskött bostadsrätt på 2 rok endast en trappa upp i lägenhetshuset där det dessutom finns hiss! Lägenheten är välplanerad och ger er 64,6 kvm med stora rum och trevlig planlösning. Lägenheten fördelas på en rymlig hall med förvaringsmöjlighet i garderob och en intilliggande klädkammare, bra utrustat kök med bl.a. diskmaskin. Från köket kommer man ut till en härlig balkong i soligt söder- och västerläge. Vardagsrummet är stort och rymmer soffgrupp & sällskapsbord. Sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng och ytterligare önskvärt möblemang samt ett badrum med badkar, wc och förberett för en tvättmaskin. Välskött förening med gedigen ekonomi. I månadsavgiften ingår bl.a. carport med tillhörande förråd. Här kan man få ett snabbt tillträde om så önskas. Området är omtyckt och familjevänligt med trevlig innergård direkt utanför lägenheten. Direkt närhet till matbutik och busshållplats som trafikeras av bussar till och från Stockholm. Vidare är det även gångavstånd till centrala Norrtälje med dess kommunikationer och service. Utbudet av butiker, restauranger och caféer är mycket stort och shopping utbudet täcker allt från kläder till hemelektronik. Från Norrtäljebusstation finns täta förbindelser med Stockholm, Uppsala, Arlanda och Roslagskusten. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kvarnsjövägen 15, Björknäs, Norrtälje kommun
  • Idag kl 17:30
Kvarnsjövägen 15, Björknäs, Norrtälje kommun, bild 2
Kvarnsjövägen 15, Björknäs, Norrtälje kommun, bild 3

Kvarnsjövägen 15

Fritidshus
Björknäs, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 895 000 kr
61 m²
4 rum
1 974 m² tomt

I hjärtat av Roslagen och i populära området Björknäs, finner ni detta välskötta och vinterbonade fritidshus som kan nyttjas såväl för permanentboende. Björknäs är ett naturvänligt område med närhet till hav och flera badplatser i skyddade vikar. Möjlighet till båtplats och badstrand finns på promenadavstånd! Huvudbyggnaden ger en boarea på 61 kvm. Huset erbjuder ett praktiskt kök med intilliggande matplats som rymmer bord åt ca. sex personer. I köket finns t.ex. diskmaskin. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder en sprakande eldstad som ger gott om värme under kallare vår-, höst- och vinterdagar. Från sovhytten/groventrén kommer man ut till en stor uteplats i soligt söder- och västerläge! Tomten är en blandning av natur- och trädgårdstomt om 1 974 kvm. Tomten ger en bra gräsyta för lek och umgänge med sol i stort sett under hela dagen. Utöver huvudbyggnad finns även ett fint gästhus som rymmer flertalet bäddar, två förråd och en snickarbod. Fastigheten har tillgång till vatten året runt via egen borrad brunn samt är kopplat till godkänt avlopp. Här kan du koppla av och njuta av lugnet, naturupplevelser och friluftsliv i harmoni med hur årstiderna skiftar. Möjlighet till båtplats finns bredvid den badvänliga stranden som ligger ca. 1,5 km från fastigheten. Det är ca. 13 minuters bilfärd till Norrtälje och 55 minuter till Stockholm. Närmaste busshållplats finns ca. 4,3 km från fastigheten vid Vreta handel där det finns en tempobutik, bensin och pizzeria. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
Solrundan 7, Enviken, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tor 25 apr kl 17:30
Solrundan 7, Enviken, Norrtälje kommun, bild 2
Solrundan 7, Enviken, Norrtälje kommun, bild 3

Solrundan 7

Fritidshus
Enviken, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 795 000 kr
63 + 30 m²
3 rum
1 442 m² tomt

Här erbjuds du en fantastisk plats att fly till när vardagen blir för hektiskt. Fridfulla omgivningar i det populära området Enviken med Kommunalt V/A. En huvudbyggnad som du kan nyttja som permanentbostad samt ett vinterbonat gästhus om ca. 30 kvm! Huvudbyggnaden är ett 1-plans hus och har en boarea om 63 kvm. Entréplan fördelar sig på två sovrum, helkaklat badrum med vattentoalett samt ett kök i anslutning till det stora vardagsrummet. I vardagsrummet får man plats med större sällskapsbord och soffgrupp. Här kan du njuta av en sprakande brasa i den öppna spisen, eller öppna altandörren och lyssna på fåglarnas kvitter! Den stora uteplatsen ligger i ett soligt sydväst som delvis ligger under tak. Tomten är en natur- och trädgårdstomt om 1 442 kvm med berg i dagen! Tomten är välskött och erbjuder bl.a. plan gräsyta för lek och spring. Längre upp på tomten är det mycket berg som ger ett härligt komplement till gräsytor, samt skog med bär och svamp. Endast 135 m från fastigheten ligger samfällighetens lekpark! På tomten, utöver huvudbyggnad, finns ett vinterbonat gästhusom 30 kvm från 2003 med två rejäla sovrum, vattentoalett, tvättmaskin samt bastu. Det finns även en snickarbod samt vedförråd. Från bostaden är de endast ca 3 km till Bergshamra. I Bergshamra finns bland annat åretrunt öppen matbutik (ICA) med bra sortiment, vårdcentral, skolor och trävaruhus. Området Enviken har en välskött samfällighetsförening som plogar vägarna i området vintertid. I området finns badplats och Envikens båtklubb där man kan bli medlem och nyttja båtplats. Envikens samfällighetsförening tillhandahåller pool för både vuxna och barn, klubblokal, tennis- och fotbollsplan samt boule-bana. Det finns även en bastuklubb i Enviken. Till Norrtälje har du 24 minuter med bil och till Stockholm ca. 75 minuter. Ni har 1,7 km till närmaste busshållplats (buss nr 637) som tar dig direkt in till Norrtälje på ca. 29 minuter. Detta är ett riktigt smultronställe där hela familjen och gäster får plats för att kunna avnjuta era semesterdagar, eller hela året runt! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Stegelbäcksgatan 4B, Norrtälje stad - Grossgärdet, Norrtälje kommun

Stegelbäcksgatan 4B

Lägenhet
Norrtälje stad - Grossgärdet, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 295 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/3
2 263 kr/mån
28 778 kr/m²

Välkommen till denna fina 2:a om 45 kvm med fransk balkong i söder. Lägenheten ligger på våning 2 av 3, En trappa upp i lägenhetshuset. Här finns ett stort vardagsrum med fin fiskbensparkett och den franska balkongen i söder. Vidare finns ett väl utrustat kök med charmiga original detaljer från byggåret, sovrum med plats för dubbelsäng och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Bra och välskött bostadsrättsförening med låga månadsavgifter och god ekonomi. Föreningen har en egen vaktmästare som gör ett bra jobb på föreningens fina innergård. Grossgärdet är ett lugnt och centralt område med ca 8-10 minuters promenad till Norrtälje centrum där det finns ett stort utbud av restauranger och affärer. Det tar endast några minuter att promenera till busshållplats med bland annat pendlarbuss till Stockholm. I närområdet finns förskola, skola, sjukhus, Flygfältets handelsområde, badplats i sjön Lommaren, Norrtälje sportcentrum, Norrtälje badhus och Campus Roslagen. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
Finnbyvägen 73, Finnby, Norrtälje kommun
Finnbyvägen 73, Finnby, Norrtälje kommun, bild 2
Finnbyvägen 73, Finnby, Norrtälje kommun, bild 3

Finnbyvägen 73

Villa
Finnby, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
4 195 000 kr
140 + 44 m²
6 rum
3 815 m² tomt

Välkommen till Finnbyvägen 73 och denna mycket trevliga fastighet endast ca. 45 minuter med bil från Stockholm och promenadavstånd till busshållplats. Finnby är ett mycket populärt område knappt 2 km söder om Rimbo. Detta är ett unikt tillfälle eftersom det sällan är hus till salu i Finnby. Här bor du i en lantlig miljö men har ändå nära till de centrala delarna av Rimbo. Du kan cykla eller gå på den samfällda byvägen till bussen eller fortsätta på anordnad cykelväg till Rimbo. Här erbjuds du ett nybyggt 1-planshus från 2013 med en boarea om 140 kvm. Här finns fyra sovrum, sociala ytor med stort vardagsrum & kök som ligger i anslutning till varandra. Från vardagsrummet kommer du ut till en stor uteplats i söder- och västerläge med pool, jacuzzi och utekök! Vidare finns ett allrum som idag nyttjas som ett lekrum, tvättstuga, klädkammare, teknikrum samt två badrum. Huvudbyggnaden har vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump (Nibe Nibe F750) och är kopplad till godkänd avloppsanläggning. Fastigheten har vatten året runt via egen borrad brunn. Tomten är på hela 3 815 kvm och är plan, perfekt för större gräsytor för lek och spring. På tomten finns även ett garage om ca. 44 kvm som delvis har gjorts om till en mancave. Garaget är isolerat och uppvärmt. På tomten finns även en bastubyggnad som erbjuder bastu, relaxdel och utrymme förberett för dusch. Utöver detta finns en pool och jacuzzi! Fastigheten ligger utanför detaljplan och därmed finns goda möjligheter att skapa sig en egen oas i den lugna miljö som råder här. Här bor du strax utanför Rimbo i ett lugnt och tryggt grannskap. I Rimbo finns både skolor (låg-, mellan- och högstadieskola), förskolor och idrottsplats. Mat handlar du på Ica, Coop eller Billigt & Bra. I centrum finns systembolag, bank, vårdcentral, BVC, tandläkare, gym, badhus, restauranger, fik mm. De skolor som finns i Rimbo är Bålbroskolan med klasserna F-3, nybyggd skola från 2020. Andra skolor är Långsjöskolan (F-9), Vibyskolan (F-9) och Ekebyholmsskolan (F-9 och gymnasium). I Rimbo finns ett föreningsliv som bl.a. erbjuder fotboll, ishockey, handboll, tennis och annat kul för barnen. Det finns två kommunala badplatser i Långsjön. I övrigt hittar du en uppsjö av olika badplatser i kommunen, både vid havet och insjöar. Utanför dörren finns naturen som erbjuder dig ett rikt djurliv, härliga skogspromenader med bär- och svampplockning. Norrtälje, som ligger ca 20 minuter med bil från Rimbo, är en härlig mindre stad som har det mesta - mysiga gågator, shopping, butiker, stort badhus, skidbacke mm. För dig som pendlar är Rimbo en perfekt knytpunkt mellan Norrtälje, Stockholm, Uppsala och Arlanda. Till Stockholm och Uppsala tar du dig med bil på ca 45 minuter och till Arlanda och Norrtälje är det ca 35 minuter respektive 20 minuter med bil. Även för dig som pendlar med buss finns det goda kommunikationer. Det är ca 1,8 km till närmaste busshållplats som tar dig vidare till Rimbo Busstation för vidare färd mot Stockholm, Norrtälje, Östhammar och Uppsala/Arlanda med täta avgångar. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
Svartsättravägen 14, null, Norrtälje kommun
Svartsättravägen 14, null, Norrtälje kommun, bild 2
Svartsättravägen 14, null, Norrtälje kommun, bild 3

Svartsättravägen 14

Fritidshus
Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
650 000 kr
17 m²
1 rum
2 190 m² tomt

Charmigt litet fritidshus om ca. 17 kvm i Svartsättra, strax söder om Ubby-Långsjön. Fin tomt om 2 190 kvm med både berg i dagen, gräsmatta och träd. Här kan man koppla av i en mysig stuga med få grannar och naturen som granne! Huvudbyggnaden ger ett allrum där man har vatten i diskho via samfällighetens sommarvatten. Här finns även kyl/frys. Här finns två fastbebyggda våningssängar samt plats för ett litet bord och soffa. Vid entrén finns en uteplats i soligt sydväst som mestadels ligger under tak. Huset ligger högt och insynsskyddat och har ett bra läge i området med vyer över öppna fält. Svartsättra är ett lugnt och naturligt område där det endast finns tillträde från ett håll, så ingen genomfartstrafik. I området finns svamp- och bärrika skogspartier och bad med liten sandstrand i Ubby-Långsjön där det också finns en grillplats. Från Svartsättra har man ett bra pendlarläge med bil både till Norrtälje, Stockholm och Uppsala. Fastigheten ligger ca. 40 minuter från Arlanda, 45 minuter från Uppsala, 35 minuter från Norrtälje och 60 minuter från Stockholm. Till Rimbo har man ca. 20 minuter med bil. I Rimbo finns bl.a. matbutik, apotek, bank, systembolag och restauranger. Det finns även många förskolor i Rimbo samt grundskolor. För den idrottsintresserade finns både handboll, fotboll, ishockey, innebandy, Friskis & Svettis etc. i Rimbo. Ni har ca. 12 kvm till Gottröramacken där man finner drivmedel samt Johannesbergs slott ca. 12 km från fastigheten där ni kan boka konferensrum eller spela golf. Fastigheten kommer att säljas med en s.k. friskrivningsklausul mot eventuella fel och brister. Kontakta gärna mäklare för mer information om detta. Välkommen på visning!

  • Premium
Zimsdalsängen 11, Spillersboda, Norrtälje kommun
Zimsdalsängen 11, Spillersboda, Norrtälje kommun, bild 2
Zimsdalsängen 11, Spillersboda, Norrtälje kommun, bild 3

Zimsdalsängen 11

Tomt
Spillersboda, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
995 000 kr
2 664 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva en skogstomt i ett attraktivt läge nära Spillersboda! Tomten ligger utanför detaljplanerat område vilket gör att möjligheterna att skapa sitt nya drömboende är mycket stora. Förhandsbesked finns från 2021 som nyligen gick ut. Nuvarande ägare kommer att ombesörja avloppsbrunn och infiltrationsanläggning samt väg fram till tomtgräns, se bilagd avstyckningshandling. För en köpare tillkommer att ombesörja vatten, el-anslutning samt eventuell fiberanslutning, fiber finns i området. Tomten i sig är 2 664 kvm och består till stora delar av berg samt skog och ligger beläget på en höjd. Att bygga sitt boende på denna tomt innebär att du kommer kunna njuta av ett lantligt läge med skogen som närmsta granne samtidigt som du har närhet till E18, vilket medför att du kan ta dig snabbt in till Norrtälje där större utbud av service återfinns, Norrtälje når du på endast ca 10 minuter. Till Stockholm kan du ta dig på strax under timmen och på ca. 45 minuter når du Täby. Fastigheten har närhet (ca 250 m) till goda busskommunikationer med turer dagligen (buss 630 samt 631, hållplats Zimsdal). På gångavstånd längs med grusvägar finns att nå insjön Långsjön där enklare badmöjligheter finns. I Spillersboda, ca. 2,5 km från fastigheten, finns det både villa- och fritidsbebyggelse med bl.a livsmedelsbutik, båthamn, sjömack, byggmarknad och sjösättningsramp. Här finns också fina badplatser i havet. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visningen av tomten eller åk ut själv och titta. Se våra blå-vita Länsförsäkringar skyltar!

  • Premium
Räfsterviken 5, Väddö - Räfsterviken, Norrtälje kommun

Räfsterviken 5

Fritidshus
Väddö - Räfsterviken, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
5 500 000 kr
100 m²
4 rum
3 096 m² tomt

På idylliska Väddö i Stockholms norra skärgård ligger denna soliga och välskötta fastighet i Roslagens pärla, Grisslehamn. Välkommen till ett drömlikt boende med huvudbyggnad om 100 kvm och tillhörande gästhus om ca. 60 kvm och med Ålands hav som granne. Här bor ni skärgårdsnära med närhet till havsbad från badvänliga klippor, strandbad samt vackra strövområden och vandringsleder i fantastiska omgivningar. För den aktive finns även tennisbana, tillhörande Grisslehamns Tennisklubb, seglarskola samt golfbanor. Detta lyxiga fritidshusboende lämpar sig väl även som permanentboende med ett vinterbonat fritidshus samt ett gästhus från 2016. Vid huvudbyggnaden finns en altan runt halva byggnaden som ligger i soligt söder- och västerläge. På allt detta har ni även endast ca. 147 m till havet! Huvudbyggnaden som renoverades mellan 2014-2019 i samband med en utbyggnad erbjuder tre sovrum varav ena har tillgång till en egen klädkammare. Vidare finns vardagsrum med braskamin, som ligger i anslutning till köket. Köket är bra utrustat med t.ex. diskmaskin och charmig vedspis. Från vardagsrum finns dörr ut till altan i söder- och västerläge. Badrummet erbjuder dusch, Cinderella förbränningstoalett samt tvättmaskin. Utöver huvudbyggnad finns ett gästhus från 2015, om ca. 60 kvm. Här finns två väldigt stora sovrum där de båda rummen har en egen eldstad. Badrummet erbjuder dusch och Cinderella förbränningstoalett samt en rymlig hall. Tomten om 3 096 kvm, är en natur- och trädgårdstomt som ligger insynsskyddat och erbjuder bl.a. plana och fina gräsytor som möjliggör lek och spel för barnen. Gräsmattan & skogen är ett underbart komplement till de väl tilltagna sociala ytorna som altanerna erbjuder. Fastigheten har tillgång till vatten året runt in till huvudbyggnad och sommarvatten till gästhus via borrad brunn som delas mellan totalt tre fastigheter. Det har gjorts ett flertal stora renoveringar under de senaste åren. Se längre ner i annonsen för mer information om dessa renoveringar. Detta boende erbjuder aktiviteter året om när årstiderna skiftar. Bad om sommaren sker från närliggande klippbad, alternativt för den som vill ha långgrunt strandbad i populära Kvarnviken på Kvarnsands badplats, en ordnad kommunal badplats som ligger ca. 1,2 km från fastigheten. Här finns också en eldstad och en beachvolleybollplan. Det finns ytterligare en badstrand mot Grisslehamn vid Albert Engströms ateljé, ca. 1,3 km från fastigheten. De intilliggande skogarna erbjuder gott om svamp och bär precis som på denna tomt. Ett stenkast från tomten har ni också anslutning till Roslagsleden som erbjuder vackra miljöer att vandra, cykla och jogga på. Det är cykelavstånd till centrala Grisslehamn (2 km) där du finner en mataffär, mysig och pittoresk fiskehamn med fiskaffär, caféer, ett flertal restauranger, hotell Havsbaden med spa, pensionat mm. Härifrån avgår även båtturer till Åland med Eckerö Linjen med god mat och bra shopping. SL buss avgår från Grisslehamn till Norrtälje och därifrån går det sedan bussar till Stockholm. Resväg med bil till Norrtälje ca 45 minuter, Stockholm når ni på 90 minuter, Uppsala 70 minuter och Arlanda inom 70 minuter. Välkommen med din intresseanmälan!

Götgatan 10A, Norrtälje stad - Grossgärdet, Norrtälje kommun
  • Tor 25 apr kl 18:30
Götgatan 10A, Norrtälje stad - Grossgärdet, Norrtälje kommun, bild 2
Götgatan 10A, Norrtälje stad - Grossgärdet, Norrtälje kommun, bild 3

Götgatan 10A

Lägenhet
Norrtälje stad - Grossgärdet, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 795 000 kr
53 + 18 m²
2 rum
vån 1/3
3 728 kr/mån
33 868 kr/m²

Välkommen till denna fina bostadsrätt om 2 rok med egen källare! Lägenheten ligger på entréplan utan trappor med öppen planlösning mellan kök & vardagsrum samt stor inglasad uteplats om ca. 18 kvm i söderläge! Lägenhetens väldisponerade ytor med en boarea om 53 kvm samt biarea om 18 kvm fördelar sig på en hall med klinker och tre garderober, helkaklat duschrum, sovrum med plats för dubbelsäng, modernt och fullt utrustat kök med bl.a. diskmaskin samt rymligt vardagsrum. Från vardagsrummet har du två altandörrar ut till den stora uteplatsen som ligger på första parkett med utsikt över stor boulebana och natur. Från vardagsrummet har du också trappa ner till egen och svalkande källare. I källaren finns ett kontor, allrum, förråd samt WC. Denna lägenhet var tidigare en butikslokal men konverterades och helrenoverades 2003. Bra och välskött bostadsrättsförening med låga månadsavgifter och god ekonomi. Stambyte genomfördes 1999. På Grossgärdet har du nära till både grönområden, badplats i sjön Lommaren och stadens puls som erbjuder ett stort utbud av affärer, caféer och restauranger. Gott om fria parkeringar i området och busshållplats runt husknuten med goda kommunikationer som tar dig snabbt och lätt in till centrala Stockholm och Uppsala på under en timme. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Hysängsvägen 38, Yxlan, Norrtälje kommun
Hysängsvägen 38, Yxlan, Norrtälje kommun, bild 2
Hysängsvägen 38, Yxlan, Norrtälje kommun, bild 3

Hysängsvägen 38

Fritidshus
Yxlan, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
2 250 000 kr
60 + 21 m²
3 rum
2 319 m² tomt

Välkommen till detta välskötta och vinterbonade fritidshus på skärgårdsidyllen Yxlan. Fastigheten är belägen i området Hysängen där ni har gångavstånd till samfällighetens fina badbrygga, fotbollsplan och samlingslokal. Huvudbyggnaden är ett charmigt timmerhus som erbjuder en boarea om 60 kvm. Du välkomnas först av en rymlig hall med förvaring i två garderober. Åt höger kommer du till det charmiga och stora vardagsrummet med synliga takbjälkar, öppen spis och plats för både soffgrupp och sällskapsbord. Intill vardagsrummet ligger ett bra utrustat kök som bl.a. har diskmaskin. Det finns två stora sovrum som båda rymmer dubbelsäng samt ett bra duschrum som har tvättmaskin. Tomten är en välskött och plan trädgårdstomt 2 319 kvm som även erbjuder lite skogstomt. Här finns bra ytor på fin gräsmatta för lek och spring. På tomten finns även två gästhus, som rymmer gott om sovplatser för gäster. Det finns även ett förråd och ett isolerat och uppvärmt toalettrum med separett. Huvudbyggnaden har genomgått ett flertal stora renoveringar de senaste åren. Bl.a. byttes taket 2015, badrummet renoverades 2016, köket renoverades 2014 med mera. Se längre ner i annonsen vid ”Renoveringar” för mer information. Samfälligheten i området plogar och tar hand om vägarna i området året om. Havsbada kan du göra endast några hundra meter från huset där du finner föreningens välskötta badbrygga, fotbollsplan, boulebana och samlingslokal. En rogivande, trivsam miljö men ändå med närhet till all den service som ett bekvämt boende innebär. En välsorterad ICA butik finns på grannön Blidö. En färja ifrån. Där finns även vårdcentral, värdshus och kyrka. Tar du färjan till Furusund, erbjuds en gästhamn, värdshus och en båt och bensinmack. På öarna Furusund, Yxlan, Blidö med omliggande öar finns C:a 1.200 permanentbosatta och c:a 20.000 fritidsboende. På nordöstra sidan av Yxlan ligger ett större havsbad där man ser ut mot fria havet över Gräsköfjärden. Det är lätt att ta sig hit. Bilfärjan går året runt mellan Furusund och Yxlan med halvtimmestrafik och du kan även åka buss 676 från Tekniska Högskolan till Norrtälje. Där är det byte till buss 632 till Yxlan. I Norrtälje finns alla typer av större anläggningar såsom ICA, COOP m.fl. Vidare Biltema, Jula, Claes Ohlsson osv. Restauranger av alla des slag. Badhus, Systembolag. Vad du än önskar! Välkommen på visning!

  • Premium
Simpnäs hamnväg 74, Väddö - Simpnäs, Norrtälje kommun
Simpnäs hamnväg 74, Väddö - Simpnäs, Norrtälje kommun, bild 2
Simpnäs hamnväg 74, Väddö - Simpnäs, Norrtälje kommun, bild 3

Simpnäs hamnväg 74

Fritidshus
Väddö - Simpnäs, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 900 000 kr
314 m²
8 rum
3 280 m² tomt

Ni är varmt välkomna till underbara Simpnäs på Väddös sydöstra spets. Här finns nu möjligheten att förvärva den tidigare lanthandeln som slog upp sina dörrar 1920. Huvudbyggnadens boarea är om ca. 314 kvm och fördelar sig på 2-plan. På övre plan finns en lägenhet som lämpar sig väl som uthyrningslägenhet där man enkelt kan skapa en egen entré. Uthyrningsdelen är om ca. 69 kvm med alla bekvämligheter och balkong i sydväst. På entréplan om ca. 245 kvm finns väldigt mycket möjligheter. Här finns stora rum där man tidigare har haft lanthandel, monteringsverkstad, el-företag och måleri. Varför inte skapa din drömboning med takhöjd om ca. 3 m? Här finns stora rum vilket gör det möjligt för företagaren att skapa rum som lämpar sig väl för sin egen verksamhet. Kanske någon vill göra om huset till ett flertal lägenheter? Entréplan erbjuder monteringshall, lager, lastkaj, tre förråd, vardagsrum, allrum, inrett kök, två sovrum, duschrum/tvättstuga med bastu, ytterligare duschutrymme samt två WC. Övre plan fördelar sig på ett stort vardagsrum, stort sovrum, duschrum, två sovhytter, klädkammare samt ett nyrenoverat kök. Övre plan är ljus och öppen och har renoverats varsamt. Huvudbyggnaden värms idag upp med vattenburna radiatorer (Vedpanna med elpatron) samt fyra luft-luftvärmepumpar. Det har genomförts stora renoveringar de senaste åren. Ny ytterpanel, tilläggsisolerade väggar, installation av luft-luftvärmepumpar, nytt avlopp mm. Fastigheten har typkod 321 Hyreshusenhet, bostäder och lokaler. Kontakta din bank i god tid innan visning för att se över möjlighet till lånelöfte. Simpnäs är en riktig Roslagspärla som är belägen intill Ålands Hav på Väddös sydöstra del. Simpnäs kännetecknas av sitt havsnära läge med goda badmöjligheter både på klippor och sandstrand. Badklipporna på Malaise Udde är svåröverträffade med sitt perfekta solläge och milsvid utsikt över havet. I Nybyn finns en mysig badstrand som man når efter en kort skogspromenad. Simpnäs hamn är ett populärt tillhåll för båtfolket och här finns gästhamn, hamnkafé, restaurang och båtturer till ön Arholma året runt. Intill hamnen finns öppna gräsfält där de boende i området anordnar midsommarfiranden. På Arholma finns möjligheten att hyra kajak, cyklar och att åka zip line. I närområdet finns en mindre ICA-butik, ca 10 km från Simpnäs Hamn. Matbutik finns även i Älmsta, ca 24 km bort. I Älmsta som är Väddös centralort finns dessutom restauranger, apotek, ombud för systembolaget och en hel del nöjen. På Barnens Ö finns restaurang och nöjen för barn som t.ex att träffa på olika djur i en lantlig miljö. På väg ut mot huset kan man passa på att stanna i Gåsvik för att titta på lokal hemdesign, smycken och kläder. Till Simpnäs går det utmärkt att ta sig med hjälp av buss 636 och 637 från Norrtälje Busstation. Busshållplats "Simpnäs lanthandel" ligger ca. 70 cm från husfasaden! Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Rökvarnsvägen 9, Rö, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 19:00
Rökvarnsvägen 9, Rö, Norrtälje kommun, bild 2
Rökvarnsvägen 9, Rö, Norrtälje kommun, bild 3

Rökvarnsvägen 9

Villa
Rö, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
3 700 000 kr
129 m²
5 rum
2 474 m² tomt

På Rökvarnsvägen 9 i Rö finns nu denna 1-plansvilla från 2019 till salu! Rö är en växande pärla och ligger endast ca. 40 minuter från Stockholm. Huset erbjuder en boarea om 129 kvm som fördelar sig på totalt fyra sovrum, tvättstuga/groventré, badrum, WC-rum samt vardagsrum och kök i öppen planlösning med värmande täljstenskamin. Från köket/tvättstugan finns altandörrar ut till stora uteplatsen om ca. 102 kvm i soligt sydväst & nordväst. Tomten är 2 474 kvm består till största delen av plan och fin gräsmatta och är mestadels insynsskyddad. Fastigheten erbjuder bekvämligheter som fiber, tvättmaskin, diskmaskin, eldstad och billiga uppvärmningskostnader! Här bor du i en lantlig miljö på landet men har ändå nära till både Stockholm och Norrtälje. Till Stockholm åker du med bil på ca 40 minuter och till Norrtälje på ca. 15 minuter. Det är också nära till Uppsala (50 minuter) och Arlanda (40 minuter). Närhet till bussar som tar dig hela vägen till Danderyds sjukhus eller Tekniska Högskolan. Utanför dörren finns naturen som erbjuder dig ett rikt djurliv, härliga skogspromenader med bär- och svampplockning. Bara 1,2 km bort ligger en omtyckt förskola (Rövarborgens förskola). Närmaste samhälle är Rimbo dit du kommer på ca 8 minuter med bil. I Rimbo finns både skolor (låg-, mellan- och högstadieskola), förskolor och idrottsplats. Mat handlar du på Ica eller Coop. I centrum finns systembolag, bank, vårdcentral, BVC, tandläkare, gym, badhus, restauranger, fik mm. Norrtälje, 15 minuter med bil från huset, är en härlig mindre stad som har det mesta - mysiga gågator, shopping, butiker, stort badhus, skidbacke mm. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Skåltorpsvägen 7, Söderbykarl, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Skåltorpsvägen 7, Söderbykarl, Norrtälje kommun, bild 2
Skåltorpsvägen 7, Söderbykarl, Norrtälje kommun, bild 3

Skåltorpsvägen 7

Villa
Söderbykarl, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 495 000 kr
115 + 40 m²
4 rum
2 917 m² tomt

Med ett lantligt läge på Skåltorpsvägen 7 finns nu denna villa med en boarea om 115 kvm samt gästhus om ca. 40 kvm. Fastigheten är belägen ca. 20 minuter norr om Norrtälje och endast ca. 70 minuter från Stockholm. Huvudbyggnaden är ett 2-plans hus varav entréplan fördelar sig på en rymlig hall, stort kök, vardagsrum med eldstad samt en WC. Övre plan erbjuder två stora sovrum, allrum samt ett duschrum. I gästhuset finns ett sovrum, allrum, kök, badrum samt en WC. Fastigheten har en stor tomt om 2 917 kvm där tomten mestadels är en plan trädgårdstomt med fina äppelträd. På tomten utöver huvudbyggnad och gästhus, finns även två förrådsbyggnader om ca. 30 kvm & 20 kvm. Fastigheten är i behov av en händig person som kan erbjuda en del kärlek! Från Söderbykarl finns utmärkta bussförbindelser till Norrtälje och Stockholm. Det är också ett utmärkt pendlarläge med bil både till Norrtälje, Stockholm och Uppsala. I Söderbykarl finns bl.a idrottsplats (fotboll). Välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
Björknäs mossväg 24, Björknäs, Norrtälje kommun
Björknäs mossväg 24, Björknäs, Norrtälje kommun, bild 2
Björknäs mossväg 24, Björknäs, Norrtälje kommun, bild 3

Björknäs mossväg 24

Fritidshus
Björknäs, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
2 750 000 kr
64 m²
2 rum
1 813 m² tomt

Välkommen till Björknäs Mossväg 24 och detta vinterbonade fritidshus med permanent standard om ca 64 kvm med gäststuga, gästrum, garage och förrådsbyggnader! Fastigheten är belägen som sista hus på en återvändsgata och har skogen som närmsta granne. Bostaden är på ca 64 kvm och erbjuder dig ett välutrustat kök med bl.a. diskmaskin, ett cementerat duschrum med vattentoalett, sovrum med plats för dubbelsäng och med utgång till en altan under tak. En matplats och ett vardagsrum i öppen planlösning, eldstad samt en praktfull takhöjd till nock med synliga takbjälkar. Från matplatsen tar du dig även ut till det inglasade uterummet som ligger åt sydost. Härifrån kan du njuta av den rogivande omgivningen från tidig vår till sen höst. Bostaden har en stor och mycket välskött trädgårdstomt om 1 813 kvm med perenner, bärbuskar, plats för köksträdgård samt plana härliga gräsytor som möjliggör lek och bus. Den grusade infarten erbjuder plats för ca. 5-6 bilar och i garaget finns det plats för ytterligare en bil. Här kan du koppla av och njuta av lugnet, naturupplevelser och friluftsliv i harmoni med hur årstiderna skiftar. På tomten finns en välskött gäststuga, förråd samt vedbod. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med trevliga promenadmiljöer. Möjlighet till båtplats finns bredvid den badvänliga stranden som är ca. 1,1 km bort från fastigheten. Det är ca 13 minuters bilfärd till Norrtälje och 55 minuter till Stockholm. Närmaste busshållplats finns ca 5,8 km från fastigheten vid Vreta handel där det finns en tempobutik, bensin och pizzeria. Välkommen till en lugn oas där du verkligen kan koppla av! Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
Norrkullavägen 8, Häverö-Norrby, Norrtälje kommun
Norrkullavägen 8, Häverö-Norrby, Norrtälje kommun, bild 2
Norrkullavägen 8, Häverö-Norrby, Norrtälje kommun, bild 3

Norrkullavägen 8

Fritidshus
Häverö-Norrby, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 495 000 kr
110 m²
4 rum
394 m² tomt

I hjärtat av Roslagen väntar nu denna idyll nära Väddö kanal! Detta friköpta radhus om 110 kvm kan du nyttja som ditt permanenta boende, eller varför inte nyttja det som ett vinterbonat fritidshus, med badrocksavstånd till badstrand? Huvudbyggnaden är ett 1-plans radhus med bra standard och har en social och inkluderande planlösning. Här finns två sovrum, modernt kök med diskmaskin och plats för köksbord åt 4-6 personer. Vardagsrummet är mycket stort och erbjuder plats för stora soffgruppen samt sällskapsbord. Vidare finns ett helkaklat och modernt badrum med alla bekvämligheter, WC-rum samt ett allrum med värmande eldstad och direkt access till ett mysigt och inglasat uterum. Från detta inglasade uterum och vardagsrummet har man utgång till stor altan i västerläge med kvällssol och nära vyer mot ängsmark med betande hästar! Tomten om 394 kvm erbjuder en egen trädgård med vinbär, äppleträd med mera. Man har även altan vid entrén i österläge. Dessa uteplatser ger dig möjlighet att njuta av sol från morgon till kväll. Här bor du i ett trevligt och rofyllt område där du kan njuta av närheten till havet och naturen. Nära till badplats och möjlighet till båtplats finns i Väddö kanal som du når på en kort promenad. På 10 km avstånd har du även möjligheten att uppleva Grisslehamn. I Grisslehamn finns en välsorterad matbutik och restaurang. I Grisslehamn kan du spela minigolf, handla färsk fisk, unna dig en spa-behandling eller ta en dagstur över till Åland med Eckerö Linjen. Ni har ca. 1,7 km till närmaste busshållplats (Bergby handel). Med bil tar det ca. 80 minuter in till Stockholm och 60 minuter in till Uppsala. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Gummarö båtmansväg 8, Björknäs, Norrtälje kommun
Gummarö båtmansväg 8, Björknäs, Norrtälje kommun, bild 2
Gummarö båtmansväg 8, Björknäs, Norrtälje kommun, bild 3

Gummarö båtmansväg 8

Fritidshus
Björknäs, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
5 995 000 kr
83 m²
3 rum
3 152 m² tomt

Nu finns den sällan skådade chansen att bli en lycklig ägare till ett vinterbonat fritidshus utöver det vanliga på omåttligt populära Gummarö! Utöver alla bekvämligheter man önskar för att kunna jobba hemifrån erbjuds du även en underbar havsutsikt ut mot den egna bryggan! Huvudbyggnaden om 83 kvm erbjuder en social planlösning med värmande kamin i vardagsrummet. Intill vardagsrummet ligger ett matrum med plats för 6-8 middagsgäster med bästa havsutsikt! Köket erbjuder charm som t.ex. vedspis och plats för matbord åt 6 gäster. Intill köket ligger ett mysigt kontor med havsutsikt. Huvudbyggnaden har två stora sovrum samt ett badrum med dusch, vattentoalett och tvättmaskin. Tomten om 3 152 kvm ligger i ett högt läge med sol från morgon till kväll. Här finns gott om uteplatser i öster-, söder- och västerläge. Tomten är barnvänlig med mestadels gräsmatta som inbjuder till lek och spel. Utöver huvudbyggnad finns ett isolerat gästhus om ca. 18 kvm. Gästhuset erbjuder ett sovrum, allrum med öppen spis samt ett kök med sommarvatten, spis, ugn och kyl. Här finns dessutom en inglasad altan i österläge. Förrådsbyggnad om ca. 18 kvm med ett badrum, snickarbod och vedförråd. Här erbjuds du bekvämligheter som fiber, året runt vatten till huvudbyggnad, diskmaskin, tvättmaskin, 3 eldstäder, havsutsikt, egen brygga, vattentoalett med mera! Här kan du koppla av och njuta av lugnet, naturupplevelser och friluftsliv i harmoni med hur årstiderna skiftar. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med trevliga promenadmiljöer och få grannar utan insyn. Det går bra att bada vid den egna bryggan med badstege, men längtar du till en sandstrand så finns det på Gummarö ca. 1,5 km från fastigheten. Det är ca 14 minuters bilfärd till Norrtälje och 55 minuter till Stockholm. Närmaste busshållplats finns ca 6,2 km från fastigheten vid Vreta handel där det finns en tempobutik, bensin och pizzeria. Välkommen till en lugn oas där du verkligen kan koppla av! Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
Zimsdalsbacken 5, Spillersboda, Norrtälje kommun
Zimsdalsbacken 5, Spillersboda, Norrtälje kommun, bild 2
Zimsdalsbacken 5, Spillersboda, Norrtälje kommun, bild 3

Zimsdalsbacken 5

Fritidshus
Spillersboda, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 925 000 kr
80 + 3 m²
4 rum
2 602 m² tomt

Välkommen till Zimsdalsbacken 5 bara 2,5 km från havet och Spillersboda! Här har du nu möjlighet till ett permanentboende eller vinterbonat fritidshus 10 minuters bilresa från Norrtälje och 100 m till busshållplats. Huvudbyggnaden om 80 kvm är vinterbonad och erbjuder tre sovrum, vardagsrum med värmande kamin och öppen planlösning med köket. Från vardagsrummet har man utgång till stor altan i soligt söderläge med vyer mot naturen. Köket har en matplats intill som rymmer matbord åt ca. 4-6 personer. I badrummet finns dusch, vattentoalett, tvättmaskin och torktumlare. I huset finns ytterligare en WC. På hörntomten om 2 602 kvm med insynsskyddat läge har man altaner på båda sidor av huset (Söder och väster). Tomten är en natur- och trädgårdstomt som bl.a. erbjuder plana gräsytor för lek och spring. I huvudbyggnaden med utvändig ingång finns ett förråd om ca. 2-3 kvm. Längre upp på tomten står ett kallförråd om ca. 5 kvm. De intilliggande skogarna erbjuder gott om svamp och bär. Fastigheten har tillgång till vatten året runt in till huvudbyggnad via egen borrad brunn. Här finns också möjlighet att installera fiber som möjliggör distansarbete. Välkommen till ditt nya hem där du kan njuta av ett lantligt läge med skogen som närmsta granne samtidigt som du har närhet till E18, vilket medför att du kan ta dig snabbt in till Norrtälje där större utbud av service återfinns, Norrtälje når du på endast ca 10 minuter. Till Stockholm kan du ta dig på strax under timmen och på ca. 45 minuter når du Täby. Fastigheten har närhet (ca. 100 m) till goda busskommunikationer med turer dagligen (buss 630 samt 631, hållplats Zimsdal). På gångavstånd längs med grusvägar finns att nå insjön Långsjön där enklare badmöjligheter finns på ca. 350 m avstånd. Närmsta livsmedelsbutik ligger ca 5 minuter ifrån bostaden i Vreta, där finns också en pizzeria. Det finns även livsmedelsbutik i Spillersboda. I Spillersboda, ca. 2,5 km från fastigheten, finns det både villa- och fritidsbebyggelse med bl.a livsmedelsbutik, båthamn, sjömack, byggmarknad och sjösättningsramp. Här finns också fina badplatser i havet. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
Björnövägen 43A, Björnö, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Björnövägen 43A

Tomt
Björnö, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
795 000 kr
899 m² tomt

Välkommen till denna plana tomt i Björnö om 899 kvm! Här har du möjlighet att bygga det hus du alltid drömt om i naturliga omgivningar men nära Norrtälje stads puls. Tomten är en plan och lättjobbad trädgårdstomt som ligger i ett bra solläge med möjlighet till sol under större delen av dagen. Det fanns ett förhandsbesked för enbostadshus men som gick ut 2022. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket möjliggör att skapa din egen idyll. Närmaste anslutningspunkt gällande el finns utmed tomtgräns. Kontakta Vattenfall för mer information. Det finns möjlighet att ansluta sig till kommunalt V/A. Kontakta Norrtälje kommun för mer information. Mobilt bredband fungerar utmärkt i detta område. Det finns möjlighet att ansluta sig till fiber. Kontakta Norrtälje energi för mer information. Köparen får själv anlägga och stå för kostnaden vad gäller el, vatten, avlopp och fiber. Tomten ligger i ett bra läge med bara 1,8 km gångavstånd till Norrtälje centrum. Det är ca. 2,2 km till Norrtälje busstation där bussar mot Stockholm, Uppsala och övriga Roslagen avgår. Förskolor och skolor i alla åldrar finns också på nära avstånd. På 7 minuters promenadavstånd finns möjlighet till salta klippbad i kvisthamraviken. Ni har annars 10 minuter cykelavstånd till den fina badstranden vid Kärleksudden där ni kan bada eller ta en promenad i de vackra omgivningarna. I Norrtälje stad finner ni restauranger, matbutik, sportcentrum, tennisbanor, skidbacke, båthamn och skärgården. Ni har Norrtälje sportcentrum ca. 2 km från fastigheten där ni finner gym, fotbollsplaner, ishockey- handboll- och innebandyhallar mm. Ni har 25 m till närmaste busshållplats (Görla östra) som tar er till Norrtälje busstation på ca. 10 minuter. Välkommen på visning!

Zimsdalsängen 9, Spillersboda, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Zimsdalsängen 9

Tomt
Spillersboda, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
995 000 kr
2 703 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva en skogstomt i ett attraktivt läge nära Spillersboda! Tomten ligger utanför detaljplanerat område vilket gör att möjligheterna att skapa sitt nya drömboende är mycket stora. Förhandsbesked finns från 2021 som nyligen gick ut. Nuvarande ägare kommer att ombesörja avloppsbrunn och infiltrationsanläggning samt väg fram till tomtgräns, se bilagd avstyckningshandling. För en köpare tillkommer att ombesörja vatten, el-anslutning samt eventuell fiberanslutning, fiber finns i området. Tomten i sig är 2 703 kvm och består till stora delar av berg samt skog och ligger beläget på en höjd. Att bygga sitt boende på denna tomt innebär att du kommer kunna njuta av ett lantligt läge med skogen som närmsta granne samtidigt som du har närhet till E18, vilket medför att du kan ta dig snabbt in till Norrtälje där större utbud av service återfinns, Norrtälje når du på endast ca 10 minuter. Till Stockholm kan du ta dig på strax under timmen och på ca. 45 minuter når du Täby. Fastigheten har närhet (ca 250 m) till goda busskommunikationer med turer dagligen (buss 630 samt 631, hållplats Zimsdal). På gångavstånd längs med grusvägar finns att nå insjön Långsjön där enklare badmöjligheter finns. I Spillersboda, ca. 2,5 km från fastigheten, finns det både villa- och fritidsbebyggelse med bl.a livsmedelsbutik, båthamn, sjömack, byggmarknad och sjösättningsramp. Här finns också fina badplatser i havet. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visningen av tomten eller åk ut själv och titta. Se våra blå-vita Länsförsäkringar skyltar!

Östra byvägen 50, Gräddö, Norrtälje kommun

Östra byvägen 50

Tomt
Gräddö, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 495 000 kr
2 026 m² tomt

Välkommen till denna byggklara hörntomt om 2 026 kvm på lugn återvändsgata, i underbara skärgårdssamhället Gräddö! På Östra byvägen 50 kan du bo i direkt närhet till havet och fina badstränder. Du har promenadavstånd till åretrunt öppen ICA-butik, pizzeria, marina, caféer, minigolf och mycket annat som just Gräddö har att erbjuda. Tomten är redan röjd, uppfylld och grovplanerad. Stubbar bortrivna under uppfyllanden där nuvarande ägare hade tänkt placera huset. Nuvarande ägare har även påbörjat en garageuppfart. Tomten ligger i ett bra solläge med möjlighet till sol under hela dagen. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket möjliggör att skapa din egen idyll. Utmed tomtgräns finns kommunalt V/A. Kontakta Norrtälje kommun för mer information. Närmaste anslutningspunkt gällande el finns utmed tomtgräns. Hör med Vattenfall för mer information om kostnad för el. Utmed tomtgräns finns fiber. Köparen får själv anlägga och stå för kostnaden vad gäller el, fiber, vatten och avlopp. Gräddö är ett fantastiskt samhälle både på sommaren och vintern, men kanske lite guldkant under just sommaren med anledning till alla aktiviteter och dess vackra badstränder. Faciliteter som förskola, ICA-nära och pizzeria som har öppet året runt gör detta till ett perfekt boende året runt. Buss 631 (Busshållplats Gräddö gamla skola, ca. 320 m från fastigheten) tar dig in till Norrtälje, där det sedan finns goda kommunikationer vidare. Det går också bra att ta bilen in till Norrtälje för att sedan ta bussen vidare. Gräddö erbjuder flertalet caféer, restauranger, minigolf, kajakuthyrning, camping. Ja, helt enkelt finns det något för alla. Samtorps gård ligger endast sex minuter med bil från fastigheten och där erbjuds det aktiviteter från både barn och vuxna. Vad sägs som viltsafari? Eller kanske en kväll med livemusik? Du har endast 550 m promenad till badplats, och korta promenadavstånd till ICA, pizzeria och Gräddö marina! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visningen av tomten eller åk ut själv och titta. Se våra blå-vita Länsförsäkringar skyltar!

Flottskärsvägen 170, Studsboda, Norrtälje kommun

Flottskärsvägen 170

Villa
Studsboda, Norrtälje kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
1 750 000 kr
3 rum
2 809 m² tomt

Nu finns ett ypperligt läge att förvärva en fastighet där du kan bo permanent, samtidigt som du har ditt företag intill! På denna natur- och trädgårdstomt om 2809 kvm står en byggnad med en byggarea om ca. 160 kvm som delvis är ett 1,5-planshus. I denna byggnad finns en lokal med oljeavskiljare om ca. 100 kvm, kontor intill samt en lägenhet med en boarea om ca. 60 kvm i 1,5 plan. På tomten finns massor med potential där det dessutom finns två fritidshus som är i renoveringsbehov. Lokalen/lägenheten har tillgång till vatten året om samt är anslutet till nytt avlopp från 2019 som är dimensionerad för två hushåll. Lokalen/lägenheten värms idag upp via vattenburna radiatorer (Bergvärme från 2013). Bergvärmen är dimensionerad för ytterligare ett hus. Fiber är indraget till kontoret. Fastigheten ligger i området Studsboda, endast några hundra meter från havet och Bagghusfjärden. Väldigt lugnt område med naturen som granne och fina promenadstråk med kantareller och blåbär. Fastigheten ligger i närheten av Roslagsleden. Buss 645 går förbi huset (vinkbuss) som tar dig till Norrtälje om ca. 45 minuter där du har all nödvändig service. Lockar istället en dagstur i närområdet finns Edblads butik och trädgårdscafé där ni kan njuta av trevlig shopping eller lunch. Ni kan också njuta av en kaffe och hembakt fika ute på Edblads trädgård. Från bostaden är de endast ca. 8,5 km till Älmsta. I Älmsta finns bland annat en välsorterad matbutik, apotek, vårdcentral, caféer, restauranger, gym, bibliotek och bank. På 9,2 km avstånd finns Väddö gårdsmejeri där kan du njuta av lokalt producerad ost och kött från gårdens egna djur. Här finns även det mycket populära ”Bondens Glassbod”, där kan du njuta av egenproducerad glass från gården. På 25 minuters bilfärd har du även möjligheten att uppleva Grisslehamn. I Grisslehamn kan du spela minigolf, handla färsk fisk, unna dig en spa-behandling eller ta en dagstur över till Åland med Eckerö Linjen. Med bil tar du dig till Stockholm på ca. 80 minuter och Norrtälje på 30 minuter. Välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 24