Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Caroline Eriksson

Caroline Eriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brandholmsvägen 48, Brandholmen, Nyköpings kommun

Brandholmsvägen 48

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 695 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/4
3 706 kr/mån
29 224 kr/m²

Välkommen till Brandholmsvägen 48 och denna klockrena tvårummare som erbjuder en fantastisk kombination av modern komfort och naturskön omgivning. Med inglasad balkong, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt ett rymligt sovrum med gott om förvaring utgör detta den perfekta bostaden för dig som vill kunna njuta av både bekvämlighet och en vacker utsikt med havsglimt. Ljusa, smakfulla färgval och nyslipade, vitbetsade golv ger en fräsch och ombonad känsla. I hallen finns ytterligare förvaring samt avhängningsyta för ytterkläder och skor. Duschrummet är fullutrustat med tvättmaskin och torktumlare, väl tilltagna ytor och neutrala färgval. Området är väletablerat och bjuder på charmiga inslag av mysiga promenadvägar, utsikt över sedumtak ner mot havet och känslan av lugn och ro. Brf Fullriggaren har god ekonomi fastigheten är bebyggd med s.k passivhus med låg energiförbrukning (se utförd energideklaration). Till varje bostadsrätt finns en carport att hyra för den som vill. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Frösängsvägen 76, Frösäng, Oxelösunds kommun

Frösängsvägen 76

Lägenhet
Frösäng, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
795 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 101 kr/mån
10 000 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa, hemtrevliga bostad i populära Brf Konvaljen. Nuvarande ägare, har sedan 2015 sett till att samtliga rum fått nya fräscha ytskikt och som kronan på verket har ett påkostat Puustelli-kök satts in. I anslutning till köket finns en inglasad balkong med grönskande, fri utsikt. Balkongdörren, till skillnad från många andra, är helt i glas och ger ett fint ljusinsläpp året om. Planlösningen är yteffektiv och rummen lättmöblerade. I det större sovrummet finns platsbyggda garderober och i det mindre finns utrymme att inreda med ytterligare förvaring. Här bor du i välskött förening med solceller, lusthus, samlingslokal och bastu. ComHem och fiber finns indraget. Utanför dörren möts du av lekplats, välskötta och grönskade gårdar. I Oxelösund bor du intill hav, skärgård och vacker natur. För den med intresse, finns gott om båtplatser att hyra genom Kustbostäder. Kort promenad till livsmedelsbutik och restaurang. Till Oxelösunds centrum och Järntorget är det ca 15 min till fots. Nära till SSAB.

  • Balkong
Periodgången 5A, Perioden, Nyköpings kommun
  • Lör 20 apr kl 13:00
Periodgången 5A, Perioden, Nyköpings kommun, bild 2
Periodgången 5A, Perioden, Nyköpings kommun, bild 3

Periodgången 5A

Lägenhet
Perioden, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 695 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/5
5 104 kr/mån
32 596 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina tvårummare i nyskick. Bostaden har en välkomnande planlösning där kök och vardagsrum breder ut sig strax innanför hallen. Stora fönsterpartier och en väl tilltagen inglasad balkong i anslutning till köket ger ett naturligt ljusinsläpp och ett luftigt intryck. Generösa bänkytor, moderna vitvaror och gott om förvaring i kombination med tidlös design gör köket fulländat. Ytterligare ett snäpp in finns ett sovrum, med en rejäl klädkammare/förråd intill. Duschrummet, som är utrustat med golvvärme, är helkaklat och går i stilrena färger. Praktisk bänkyta och skåpförvaring över tvättmaskin och torktumlare. Prioriterar du ett centrumnära läge och hög standard är detta ett boende för dig! Här bor du granne med Nyköpings å i ett nytt hem nära naturen. Denna bostad har ett strategiskt läge med närhet till tågstationen vilket erbjuder utmärkta pendlingsmöjligheter. Dessutom är du endast en kort promenad från Nyköpings centrumkärna och allt som staden har att erbjuda. Ett stenkast ifrån fina motions- och promenadstråk längs ån och i naturreservatet Hållet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brandkärrsvägen 140, Brandkärr, Nyköpings kommun

Brandkärrsvägen 140

Lägenhet
Brandkärr, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
595 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/6
3 577 kr/mån
9 297 kr/m²

Bostaden är belägen på första våningen med yteffektiv planlösning och väl tilltagna rum. Ytskikten går i ljusa färger, hallen har gott om förvaringsutrymme och även duschrummet är generöst planerat. Köket är ljust och rymligt med plats för matgrupp, kakel över bänkskiva och vita släta luckor. I den inre fonden finns i dagsläget drygt 4900:- för den som vill sätta sin egen prägel på bostaden. Föreningen är omtyckt och inbjuder till gemenskap och aktivitet om så önskas. Förmånlig månadsavgift där preliminär el och parkering för en bil ingår. I området finns flera livsmedelsbutiker att välja bland, apotek, köpcentrum vid Påljungshage och bra restaurangutbud. Hjortensbergsbadet och Ekensberg inbjuder till aktivitet och friluftsliv. Kollektivtrafik som regelbundet tar dig till och från centrum och det är även enkelt att ta sig ut på E4:an.

  • Hiss
Kajakvägen 3, null, Oxelösunds kommun
Kajakvägen 3, null, Oxelösunds kommun, bild 2
Kajakvägen 3, null, Oxelösunds kommun, bild 3

Kajakvägen 3

Lägenhet
Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 895 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
4 057 kr/mån
35 093 kr/m²

Varmt välkommen till en modern och påkostad bostad med naturnära läge och havet i blickfånget. Kvalité och lugn genomsyrar varenda millimeter och den sömlösa ytan mellan kök och vardagsrum bjuder in till generösa umgängesytor såväl som utrymme för t. ex ett bekvämt hemmakontor. I köket har exklusiva tillval gjorts och kombinationen med luckor i ek samt mattlackerad ekparkett gifter sig fint med den grönskande kulissen utanför. Från balkongen bjuds en magiskt utsikt året om och med naturen inpå ges möjligheten till total avkoppling. Intill duschrummet finns en rymlig klädkammare/förråd, ytterligare klädförvaring finns i både hall och sovrum. En bostad skräddarsydd för dig som tilltalas av ett bekvämt boende med alla tänkbara bekvämligheter. I området Femöre finns naturreservat med vacker natur, vandringsled, klippbad och museum. Sommartid kan du göra ett besök på Skärgårdsvåfflan. En kort promenad från bostaden tar dig till badplats vid Stenvik. I Oxelösund är de nära till de mesta och du tar dig smidigt fram via bra cykelvägar. Regelbunden busskommunikation till Nyköping och det är även enkelt att ta sig dit med bil.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Industrigatan 13C, Högbrunn, Nyköpings kommun

Industrigatan 13C

Lägenhet
Högbrunn, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 095 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 848 kr/mån
19 043 kr/m²

Varmt välkommen till en välskött bostad på första våningen med balkong i sydostläge. Trivsamt belägen med utsikt mot grönområden och innergård. Från hallen nås ett ljust och prydligt kök med utrymme för matgrupp - här har flera renoveringar genomförts senaste året. I hallens inre del finns en klädkammare/förråd. Utöver detta finns ytterligare förvaringsmöjligheter i både hall och sovrum. Vardagsrummet är rymligt nog att möblera med sittgrupp i anslutning till det charmiga burspråket. Sovrummet(västläge) går i samma jordnära ton som kök och hall. Det är generöst planerat med platsbyggda garderober och har gott om utrymme för en dubbelsäng och ytterligare förvaring om så önskas. I Högbrunn bor du bekvämt och har närhet till tågstation, centrum, mataffärer och alla tänkbara bekvämligheter. I närområdet finns bland annat gym (Sunlight Hotel Conference & Spa) och Biostaden Nyköping. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
Sjögatan 4A, Oxelösund, Oxelösunds kommun

Sjögatan 4A

Lägenhet
Oxelösund, Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
395 000 kr
38 m²
2 rum
vån 3/3
2 447 kr/mån
10 395 kr/m²

Varmt välkommen till en fräsch minitvåa högst upp i huset med grönskande utsikt. Bostaden är yteffektiv; ett litet sovrum med platsbyggd garderob (inredd), vardagsrum i anslutning till tillagningskök (IKEA) samt utgång till en möblerbar inglasad balkong på första parkett. Duschrummet är helkaklat sedan stambytet och har ett fint ljusinsläpp från fönster i frostat glas. Bo med bekvämt avstånd till livsmedelsbutik, konditori och pizzerior. Regelbunden bussförbindelse till Nyköping och promenadavstånd till Järntorget.

  • Balkong
Jupitervägen 12, Stenkulla, Nyköpings kommun
  • Budgivning pågår

Jupitervägen 12

Lägenhet
Stenkulla, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
825 000 kr
41 m²
1.5 rum
vån 3/5
2 649 kr/mån
20 122 kr/m²

Välkommen till en välplanerad 1,5:a med inglasad balkong, här är det bara att flytta in! Bostaden är i ett absolut toppskick och har välplanerade kvadratmeter med ett sovrum som avskärmas med en glasvägg. Snyggt kök med mörka skåpsluckor, kakel i hexagonform och bänkskiva av laminat. Hela bostaden förstoras av den inglasade balkongen, verkligen som ett extra rum sommartid. Gott om förvaring i sovrumsdelen. Helkaklat badrum. HSB brf Jupiter är en välskött HSB-bostadsrättsförening. Föreningen äger fastigheten Venus 2 i Nyköping som färdigställdes 1960 och som består av tre hus om 72 bostäder. I avgiften ingår värme, vatten och grundutbud kabel-tv. Till lägenheten hör ett rymligt förråd i källarplan samt ett något mindre källarförråd i form av matkällare. Tvättstuga och cykelrum. Gratis parkeringsplatser finns längs gatan och bostadsrättsföreningen har även egna att ställa sig i kö för. I Stenkulla finns bekvämligheter som livsmedelsbutik och pizzeria. I närheten finns även Rosvalla Arenor och Ekensberg som har friluftsområde, vårdcentral och apotek. På cykel når du Nyköpings stadskärna på knappa 10 min. Vi ses på visningen - kom ihåg att anmälan krävs!

  • Balkong
  • Hiss
Tullportsgatan 22A, Öster, Nyköpings kommun
  • Budgivning pågår

Tullportsgatan 22A

Lägenhet
Öster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 695 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 657 kr/mån
21 056 kr/m²

Varmt välkommen till en attraktiv bostad, belägen på husets gavel, med balkong i sydvästläge. Här finns charm och stora potential att skapa sitt drömhem. Vackra, välskötta trägolv, eldstad med marmordetaljer och generös takhöjd ger ett pampigt intryck. Hallen har gott om förvaring och strax innanför dörren finns en platsbyggd garderob för ytterkläder. Planlösningen är yteffektiv med hallen som utgångsläge, från vilken det går att nå samtliga rum. I anslutning till köket finns ett matrum med tidstypiska originaldetaljer. Här finns möjligheten att slå ihop dessa utrymmen och skräddarsy sitt drömkök. Vardagsrummet, med burspråk och generöst ljusinsläpp, ger utrymme för både soffgrupp och matplats. Härifrån nås den inglasade balkongen där solens strålar värmer även under årets kallare månader. Sammantaget är detta den perfekta bostaden för dig som söker det lilla extra och prioriterar att bo centralt med promenadavstånd till bl.a närbutik, konditori och restauranger. Fastigheterna omges av välvårdade innergårdar och Gripsholmsparkens grönska. Föreningen har god ekonomi och har även köpt andelar i solcellsparken i Strängnäs. Vi ses på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sjögatan 10B, null, Oxelösunds kommun
  • Lör 4 maj kl 12:00

Sjögatan 10B

Lägenhet
Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
410 000 kr
70 m²
3 rum
vån 2/3
4 590 kr/mån
5 857 kr/m²

Varmt välkommen till en ljus och trevlig bostad med öppen vy över innergård och fina grönområden. Fönster i två väderstreck, yteffektiv planlösning och ett nyligen uppfräschat kök. Balkong i västläge med möjlighet att njuta av behaglig kvällssol. Två rymliga sovrum och ett helkaklat badrum. I hallens inre del finns en väl tilltagen klädkammare. I källaren finns även förråd. Interiörbilder kommer inom kort! Oxelösund är en skärgårdsstad med bl.a Femöre naturreservat, småbåtshamn och klippor. Stenkast till Boda Borg och nära till livsmedelsbutik, pizzerior och konditori. Bussförbindelse strax utanför porten som regelbundet går till Nyköping och bekvämt promenad/cykelavstånd till Järntorget.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 10