Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Pär Nilsson

Pär Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Bangårdsgatan 12, Centrum väster, Nyköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 14:30

Södra Bangårdsgatan 12

Lägenhet
Centrum väster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 975 000 kr
108 m²
3 rum
vån 1/3
6 015 kr/mån
18 287 kr/m²

Välkommen till en riktigt smakfullt renoverad våning med ett ypperligt bra läge! Södra Bangårdsgatan 12 är en mindre bostadrättsförening med fyra lägenheter där medlemmarna har tillgång till en fantastisk trädgård med flera skyddade uteplatser i samtliga väderstreck. Bara en halv trapp upp, via ett fint trapphus kommer man in i en väl tilltagen hall. Här, mitt i lägenheten ligger det renoverade badrummet/wc samt den separata wc:n vägg i vägg. Vidare följer ett stort, även det, renoverat kök med en tillhörande praktisk matplats. Det stilfulla köket erbjuder bl a rejäla arbetsytor i både granit och ek, induktionshäll och ny kyl/frys. Det ljusa vardagsrummet har fönster in mot trädgården, slipade trägolv och en vacker, effektiv gjutjärnskamin. Sovrum med skön textilmatta. Till sist ett större rum med slipat trägolv som idag används till matsal. Kan med fördel även nyttjas till sovrum/gästrum etc. I källaren finns gott om förråd och tvättstuga. Gemensam balkong. P-plats på gården ingår i avgiften. Hela lägenheten är varsamt renoverad med god känsla för färg och form. Här är verkligen bara att flytta till det optimala pendlarläget med en egen oas mitt i sta´n.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Ljungholmen 83, null, Oxelösunds kommun

Ljungholmen 83

Fritidshus
Oxelösunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 850 000 kr
65 + 15 m²
3 rum

Välkommen till Oxelösund och Ljungholmen som namnet till trots ligger bekvämt på fastlandet. Med högt läge och utsikt över småbåtshamnen ligger denna stuga med bara 5 min promenad till flertalet olika bad, allt från fina klippbad till sandstrand. Ljungholmen är en del av Femöre i Oxelösunds skärgård. Brygg plats finns att hyra av Oxelösunds kommun. Stugan är på ca 65 kvm med ett större uterum på ca 15 kvm. Här sitter ni på första parkett med god uppsikt över aktiviteterna i hamnen. Från uterummet träder ni in i storstugan med en skönt värmande öppen spis med insats. Öppen planlösning till köksavdelningen med ytterligare en eldstad i form av en vedspis.. Vidare finns här två sovrum samt ett hygienrum med separett och handfat. På den kuperade tomten finns ytterligare byggnader i form av ett större gästhus med gott om plats för vänner och bekanta. Även ett mindre gästhus finns i anslutning till förråd/snickarbod och växthus. På baksidan ligger den perfekta grillplatsen, delvis skyddad under tak och med berget som en extra vägg. Välkommen till Ljungholmen 83 med skärgården som närmsta granne!

Tellusvägen 3, Stenkulla, Nyköpings kommun

Tellusvägen 3

Lägenhet
Stenkulla, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
750 000 kr
59,2 m²
2 rum
vån 4/4
4 125 kr/mån
12 669 kr/m²

Med läge så nära Öster man kan komma, men fortfarande i Stenkulla, ligger denna prydliga lägenhet i en välskött och populär förening. Högst upp med gavelläge och en riktigt stor, inglasad balkong. Visst kan ni ta trapporna om ni vill men en bekväm hiss finns. Hall i vinkel med två rejäla klädkammare, badrum, sovrum, ljust kök med matplats. Till sist vardagsrum med fint parkettgolv och utgång till den väl tilltagna, inglasade balkongen. Välkommen till Tellusvägen 3!

  • Balkong
  • Hiss
Stationsvägen 1, Vrena, Nyköpings kommun

Stationsvägen 1

Villa
Vrena, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 350 000 kr
124 m²
4 rum
706 m² tomt

Mitt i den lilla bruksorten Vrena, ca 2,5 mil från Nyköping, ligger denna fina villa med anor från slutet av 1800 -talet. Uppvuxen trädgård med gott om gamla träd, bär och buskar. Vid infarten ligger en altan med tillhörande förråd och lite längre in i trädgården finns en förrådslänga med en vedeldad bastu. Huset som är på ca 124 kvm erbjuder på bottenvåningen en hall i vinkel, stort, renoverat kök, vardagsrum med öppen spis med insats. Vidare finns här ett mycket stort badrum/tvättstuga samt ett väl tilltaget sovrum med kakelugn. På övre plan möts ni av en hall som kan fungera bra som tv-rum etc. Två rymliga sovrum med trägolv, kakelugnar samt förråd och ett separat wc. Välkommen till Vrena och Stationsvägen 1! Fastigheten överlåtes med friskrivningsklausul.

Sommarvägen 16, Tystberga, Nyköpings kommun

Sommarvägen 16

Villa
Tystberga, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
1 850 000 kr
85 + 85 m²
5 rum
1 195 m² tomt

Välkommen till Tystberga och Sommarvägen 16. Ett lugnt villasamhälle med närhet till skolor, barnomsorg och affär. Geografiskt perfekt läge med bara 45 min till Stockholm, 30 min till Södertälje och 20 min till Nyköping. Trots sina förhållandevis få kvm har huset en mycket rymlig och tilltalande planlösning där också taket nyligen är bytt samt installerad bergvärme. Den nya insatsen i öppna spisen bidrar också till att hålla nere driftskostnaderna. Övre plan erbjuder hall i vinkel, två rejäla sovrum, kök och vardagsrum med fint parkettgolv, öppen spis med insats samt utgång till en mindre balkong. Större uteplats möts ni av vid entrén. Till sist har vi det yteffektiva sluttningplanet med gott om förrådsutrymmen, hobbyrum, allrum och ett perfekt gästrum/tonårsrum med egen entré. På den fina tomten som skyddande sträcker sig mot skogen finns ett rejält garage och även gott om soliga, gröna platser i princip samtliga väderstreck. Välkommen att anmäla er till visning!

Karl-Johansvägen 5, Oppeby, Nyköpings kommun
Karl-Johansvägen 5, Oppeby, Nyköpings kommun, bild 2
Karl-Johansvägen 5, Oppeby, Nyköpings kommun, bild 3

Karl-Johansvägen 5

Villa
Oppeby, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
3 200 000 kr
125 + 100 m²
822 m² tomt

Välkommen till Karl-Johansvägen 5 i Oppeby! Optimalt läge invid parken och näst intill bilfritt. Barnvänligt var ordet! Här ligger denna villa med en stor tomt på baksidan med gott om plats för mycket lek och spel. Huset har en tilltalande planlösning och flera kostsamma renoveringar är gjorda som dränering, omlagt tak, bergvärme och badrum. På entréplanet möts ni av en nyrenoverad, väl tilltagen hall, kök, vardagsrum med öppen spis, sovrum samt ett påkostat, renoverat badrum med dubbla handfat och duschar. Den inredda vinden erbjuder två bra sovrum samt en mindre hall/tv-rum. Källaren har en rymlig hall med separat entré. Vidare finns här matkällare, gym/hobbyrum, pannrum med bastu och dusch samt en rejäl tvättstuga. Till sist ett perfekt sovrum för tonåringen eller gästrum. Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område till fördel för barnfamiljen med närhet till förskola och skola. I omgivningen finns härliga promenadsträckor och fin cykelväg till och från centrum. I Oppeby finns livsmedelsbutik, pizzerior, smörgåsbar och konditori. Bra busskommunikation, nära till tågstation och det är smidigt att ta sig ut på E4:an. Varmt välkommen med en intresseanmälan!

  • Premium
  • Energieffektiv
Västra Kvarngatan 38, Centrum väster, Nyköpings kommun

Västra Kvarngatan 38

Lägenhet
Centrum väster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
2 200 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/3
2 637 kr/mån
31 884 kr/m²

Med ett attraktivt, centralt läge, ligger denna i princip nyrenoverade lägenhet. Här möts ni av en ljus hall, rymligt kök med gott om bra arbetsytor. Öppen planlösning in till ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkong i söder med markis. Två fina sovrum varav ett med garderob med skjutdörrar. Till sist ett helt nyrenoverat, smakfullt badrum med bl a tvättmaskin och golvvärme. Här är bara flytta in i en nyrenoverad lägenhet, dessutom i en välskött och solid förening med låg avgift.

  • Balkong

Visar alla 7