Mäklare Pär Nilsson

Pär Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tellusvägen 28, Stenkulla, Nyköpings kommun

Tellusvägen 28

Lägenhet
Stenkulla, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

750 000 kr

55,5 m²

2 rum

2 903 kr/mån

13 514 kr/m²

Välkommen till en tvåa i en välskött förening med låg avgift. Tilltalande läge på plan två. Kök med matplats, hall med stor klädkammare, badrum med golvvärme och tvättmaskin. Utgång från vardagsrum till en väl tilltagen, inglasad balkong. Inre reparationsfond på hela 17 589 kr! Bra läge med bara 15 min cykelväg till centrum och tågstation.

  • Balkong
Tullportsgatan 35B, Öster, Nyköpings kommun

Tullportsgatan 35B

Lägenhet
Öster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

995 000 kr

62 m²

2.5 rum

4 120 kr/mån

16 048 kr/m²

Välkommen till en rymlig och ljus 2,5 på hela 62 kvm. Lugnt och tyst läge på 3:e våningen med hiss. Mycket tilltalande planlösning med rymlig hall, köksdel med separat matrum. Stort vardagsrum med utgång till balkong i sydvästläge med fin vy över kvarteret. Sovrum med gott om garderober. Genomgående fina parkettgolv. Centralt och nära till affärer med centrum och Gripsholmsparken alldeles runt knuten. Stort vindsförråd och ett mindre källarförråd tillhör lägenheten. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Bryngelstorpsvägen 43, Bryngelstorp, Nyköpings kommun

Bryngelstorpsvägen 43

Radhus
Bryngelstorp, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

2 450 000 kr

118 m²

5 rum

220 m² tomt

Populärt radhus i barnvänliga Bryngelstorp! Lugn återvändsgata bara ett stenkast från skolan. Framsida och entré mot en mindre skogsbacke. Nyligen smakfullt renoverat kök, nya fönster runt om, rymligt vardagsrum med gott om plats för både tv-soffa och matsalsmöbel. Utgång till altan under tak som leder vidare till en lättskött tomt med förråd. Garage i länga. På övre planet ligger fyra sovrum varav ett med utgång till balkong. Här finns gott om fina promenadvägar och stigar som leder till naturreservatet Labro ängar. Bryngelstorp är ett mycket lugnt och populärt boende med naturen runt knuten. Goda bussförbindelser och bra cykelvägar till centrum, Rosvalla sportanläggning, högstadieskolor och gymnasieskolor. Välkommen till ett mycket välplanerat radhus med tilltalande läge.

Tullportsgatan 31B, Öster, Nyköpings kommun

Tullportsgatan 31B

Lägenhet
Öster, Nyköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

1 490 000 kr

60 m²

2 rum

4 206 kr/mån

24 833 kr/m²

Välkommen till en nyligen, smakfullt renoverad 2:a på hela 60 kvm. Bekvämt och praktiskt belägen på första våningen, men vill du ta hissen så finns även det. Redan i hallen infinner sig en luftig känsla med en tilltalande planlösning och rymd via extra takhöjd. Bostaden har moderniserats och försetts med nytt kök under 2018. Kök- och matplats sammanförs via öppen planlösning och erbjuder gott om utrymme för leveranser av vällagade middagar. Mysigt sovrum med garderobsförvaring. Väl tilltaget vardagsrum med utgång till inglasad balkong med sol från lunch till kväll. Till sist ett fint duschrum med nyare badrumsinredning. Om du som många andra vill bo centralt men inte "mitt i smeten" får du här det bästa av två världar. Vardagsbekvämligheter, affärer, restauranger mm finner du ett stenkast från ditt boende. Det är inte heller långt till hamnen som sommartid blomstrar. Bussen går precis runt hörnet som enkelt tar dig runt i staden. Kort och gott - ett hem för alla åldrar, att trivas och längta hem till!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4