Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bredlötsvägen 32, Oxnö, Nynäshamns kommun
  • Sön 28 apr kl 15:30
Bredlötsvägen 32, Oxnö, Nynäshamns kommun, bild 2
Bredlötsvägen 32, Oxnö, Nynäshamns kommun, bild 3

Bredlötsvägen 32

Fritidshus
Oxnö, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
5 995 000 kr
55 m²
5 rum
3 030 m² tomt

Välkomna till denna vackra och rofyllda skärgårdspärla som rymmer plats för både gäster och familj. Här erbjuds allt för en lyckad skärgårdssemester. Njut av lata sommardagar i solstolen, bad från egen strand och gemensam brygga, samt mysiga grillmiddagar tillsammans med gäster och familj på någon av de mysiga uteplatserna som bjuder på enastående utsikt. Gästerna kan bekvämt sova kvar över natten i det mysiga uthuset som är beläget nere vid havet alternativt i boningshusets suterrängdel som erbjuder två bra sovrum. Vid den gemensamma bryggan som delas med fastigheten Oxnö 6:18 kan ni både bada och förtöja båten. Härifrån är det enkelt och smidigt att bege sig ut på härliga båtutflykter i den vackra omkringliggande skärgården. På fastigheten finns ett mysigt boningshus med 4 sovrum, duschrum med toalett, kök med utgång till den stora altanen samt ett mysigt allrum med öppen spis och fönster i två väderstreck som erbjuder panoramautsikt ner mot havet. 2 av husets sovrum är belägna på suterrängdelen som nås från utsidan av huset. Här inne finns även ett litet pentry. Intill ingången finns en trädäckad uteplats som rymmer en mysig utemöbel. Här kan ni njuta av goda frukost- och lunchstunder i strålande sol samtidigt som ni bjuds på en magnifik utsikt. Längre ner på fastigheten ligger ett charmigt uthus/gästhus med lantligt kök, stort sovrum samt fritidstoalett/separett (ej fastställt skick). Vid strandkanten står även en friggebod och fastigheten entrésida finns en liten förrådsbod samt gott om plats för både båt och flertalet bilar. Oxnö är ett sommarparadis dit fler och fler väljer att flytta ut permanent eftersom de goda kommunikationerna möjliggör en fungerande vardag med pendling och familjeliv. Stockholm nås smidigt med bil på 45 minuter och till Nynäshamn tar det endast 10 minuter. Buss 852 tar er bekvämt från Oxnö till Nynäshamn station där pendeltåget mot Stockholm sedan ansluter ifrån.

  • Premium
Däckvägen 26, Sandhamn, Nynäshamns kommun

Däckvägen 26

Radhus
Sandhamn, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
2 495 000 kr
89 + 23 m²
5 rum
158 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva ett gavelradhus med gott om sovrum, fina sällskapsytor och stor potential. Här erbjuds fina umgängesytor utomhus i form av två uteplatser, en på vardera sida om huset, samt stor balkong som vetter mot husets baksida och gavel. Garageplats finns i närliggande garage. På tomten finns ett förråd samt gott om vackra rosenbuskar och andra fina prydnadsbuskar. Huset har ett trevligt gavelläge vilket innebär att både fram- och baksida kan nås från utsidan. På fastighetens framsida finns en mysig uteplats med markis samt ett förråd och på baksidan finns en altan som rymmer en ordentlig matgrupp. Den lilla asfalterade gångvägen intill fastighetens baksida leder fram till en fin lekplats och vidare ner till havet och Nynäshamns Segelsällskap. Huset erbjuder 4 sovrum, ett stort kök med plats för matgrupp och anslutande tvättstuga, två badrum- ett på vardera våningsplan, stort vardagsrum på nedre plan samt två invändiga förråd. Här finns alla chanser att skapa ett hemtrevligt boende för den stora familjen. Perfekt för er som vill låta barnen växa upp i ett lugnt område med gott om lekkamrater och fina lekytor. Endast några minuters promenad bort finner ni vackra stenstränder och mysiga klippbad. Packa både matsäck och badväska och ta med familjen på en mysig utflykt längst med havet och stanna till när ni känner er bad- och fikasugna. Längst med Strandvägen finns även träningsredskap och mysig blåbärsskog som är rolig för barnen att utforska. Önskar ni bege er ut på en lite längre utflykt rekommenderas att ni följer Strandvägen bort till Naturområdet Lövhagen som bland annat erbjuder fina promenadstråk, Knappelskärs välbesökta badplats med stenstrand och spännande grotta, samt ett mysigt fik. I området på Sandhamn finns två populära förskolor, grusad fotbollsplan och fina lekparker. Härifrån avgår även flertalet bussar som på ett smidigt sätt tar er vidare till bland annat centrum, skolor och den mysiga gästhamnen där pendeltågen mot Stockholm City avgår ifrån. Kort fakta: -Tak omlagt 2018 -Fasad bytt och målad 2020 -Garageplats i länga -2 uteplatser och balkong -Utvändigt förråd -2 invändiga förråd -4 sovrum -Badrum på vardera våningsplan -Havet beläget endast en kort promenad bort! -Fina förskolor och busshållplats finns i området.

Bogvägen 19, Sandhamn, Nynäshamns kommun
  • Lör 27 apr kl 12:00
Bogvägen 19, Sandhamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Bogvägen 19, Sandhamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Bogvägen 19

Lägenhet
Sandhamn, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
1 595 000 kr
69 m²
2 rum
vån 2/2
5 254 kr/mån
23 116 kr/m²

Varmt välkommen till Bogvägen 19 och barnvänliga Sandhamn. Här väntar en trivsam och generöst tilltagen 2-rumslägenhet med egen entré i markplan som inbringar en härlig radhuskänsla. Lägenheten om 69 m² fördelar sig på en entréhall med klinkergolv och goda avhängningsytor, ett användarvänligt kök med utgång till balkong där trivsamma stunder i solen kan avnjutas, ett stort och generöst vardagsrum med fint ljusflöde, sovrum med plats för dubbelsäng samt ett stort badrum med tvättmöjligheter. Därtill finns även en klädkammare som erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Till lägenheten hör dessutom förråd och p-plats. På Sandhamn bor ni nära havet och blåbärsskogen. Här finns gott om lekplatser, fotbollsplan, hundgård och härliga promenadstråk i kringliggande skogar. En kort skogspromenad bort ligger Strandvägen där badklipporna och stränderna väntar. Från Sandhamn går flera busslinjer som passerar genom Nynäshamns centrum och som går till pendeltågsstationerna Gröndalsviken och Nynäshamns station. Det är också behagligt cykel- eller gångavstånd till Nynäshamns gästhamn där man kan avnjuta mjukglass på hamntrappan eller en god måltid på någon utav de fina restaurangerna som ligger där. I anslutning till hamnen ligger Nynäshamns centrum som erbjuder ett varierat utbud av butiker, caféer, restauranger och annan service. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Centralgatan 44A, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Centralgatan 44A, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Centralgatan 44A, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Centralgatan 44A

Lägenhet
Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
1 595 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 2/3
6 178 kr/mån
24 729 kr/m²

Varmt välkommen till denna superfina gaveltvåa om 64,5 kvm i stabila Brf Björnen som ligger centralt belägen med närhet till både centrum, kommunikationer och trivsamma strövområden. Här väntar en stilren och harmonisk bostad som totalrenoverats 2019 och som genomsyras av fina materialval, härliga ljusflöden och effektiva förvaringslösningar i kombination med genomgående enstavigt parkettgolv och vitmålade väggar. Bostadens planlösning erbjuder ett stilrent och användarvänligt kök med ljusa fronter som rymmer massor av goda förvaringsmöjligheter och med vitvaror från 2019, en inglasad och rejäl balkong med skjutbara glaspartier som ligger i soligt västerläge och inrymmer både stor loungesoffa och matgrupp som uppmuntrar till mysiga sammankomster med familj och vänner. Vidare erbjuds ett generöst vardagsrum med fönster i två väderstreck, varav 2 fönster vetter ut mot balkongen och är utrustade med fjärrstyrda rullgardiner. Ett harmoniskt sovrum med oerhört effektiva förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum där stambyte gjorts genom föreningens omsorg och som har faciliteter så som takdusch, rejäl spegel och kommod, tvättmaskin och vädringsfönster. Här finns även golvvärme som säkerställer en god komfort. Hallen är välkomnande och har en direkt anslutande klädkammare som är rejält tilltagen och som tar hand om ytterkläderna och andra klädkollektioner i väntan på den rätta säsongen. Sammantaget är detta en inflyttningsklar och smakfullt renoverad bostad där du som köpare bara kan flytta in, börja bo och trivas i. Om det inte vore nog råder det fri parkering i föreningen och i avgiften ingår både TV och 500 Mbit/s bredband. En bostad som bör upplevas på plats. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Lövlundsvägen 10, Centrum, Nynäshamns kommun
Lövlundsvägen 10, Centrum, Nynäshamns kommun, bild 2
Lövlundsvägen 10, Centrum, Nynäshamns kommun, bild 3

Lövlundsvägen 10

Lägenhet
Centrum, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
1 995 000 kr
95 m²
4 rum
vån 2/4
8 338 kr/mån
21 000 kr/m²

Letar ni efter ett bekvämt boende mitt i centrum? Äntligen erbjuds chans att förvärva en stor 4:a på fantastiska Lövlundsvägen 10. Här bor ni centralt med närhet till allt ni kan tänkas behöva. Lägenheten i sig är mycket välplanerad och har ett rikligt ljusinsläpp tack vare generösa fönsterpartier som vetter i 3 olika väderstreck. De 95 kvadratmetrarna är fördelade på ett välutrustat kök med fina arbetsytor och plats för stor matgrupp, 3 rymliga sovrum, 2 helkaklade badrum varav ena med tvättmaskin och torktumlare, en stor klädkammare samt ett trevligt vardagsrum som rymmer såväl soffgrupp som matsalsmöblemang. Härifrån nås den trevliga balkongen som ligger i ett enskilt läge och vetter mot husets baksida. Nynäshamns mysiga centrum med dess lugna småstadspuls erbjuder allt du kan tänkas behöva. Här finns gott om restauranger, mataffär, biograf, mysiga caféer, busshållplats, vårdcentral samt ett bra butiksutbud. Den populära gästhamnen som erbjuder restauranger, fiskrökeri, minigolfbana, pendeltågsstation och vacker natur ligger endast en kort promenad bort. Fina promenadstråk finns även längs strandvägen och i naturreservatet lövhagen i södra Nynäshamn. Kort fakta: -Till lägenheten hör ett stort förråd som är beläget på entréplan -Hiss tar er bekvämt upp till lägenhetens våningsplan -Brett serviceutbud runt husknuten -Tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheten

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Centralgatan 8, Centrum, Nynäshamns kommun
Centralgatan 8, Centrum, Nynäshamns kommun, bild 2
Centralgatan 8, Centrum, Nynäshamns kommun, bild 3

Centralgatan 8

Lägenhet
Centrum, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
2 595 000 kr
95 m²
3 rum
vån 2/4
8 298 kr/mån
27 316 kr/m²

Mitt i Nynäshamns stadskärna återfinns denna unika lägenhet som erbjuder många fina attribut. Lägenheten har en tilltalande planlösning som innefattar ett välplanerat och trivsamt kök med gott om arbetsyta, förvaring och plats för matgrupp, ett ljust och trevligt vardagsrum med öppen spis med insats som ökar på mysfaktorn under höst- och vinterhalvåret. I vardagsrummet finns även plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Härifrån nås den soliga balkongen och den stora terrassen där ni kan avnjuta många härliga stunder tillsammans med vänner och familj. Stora delar av året erbjuds havsglimt från både vardagsrumsfönstret, terrassen och balkongen. Vidare i lägenheten finns ett fint helkaklat badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte, två generösa sovrum med fönster som vetter ut mot husets gavel samt en stor klädkammare och två rymliga hallar som går att möblera. Det här ett boende utöver det vanliga för er med önskan om att bo centralt samtidigt som ni vill kunna avnjuta härliga vår- och sommardagar utomhus. Nynäshamns mysiga centrum med dess lugna småstadspuls erbjuder allt du kan tänkas behöva - precis utanför porten. Här finns gott om restauranger, mataffär, biograf, mysiga caféer, busshållplats, vårdcentral samt ett bra butiksutbud. Den populära gästhamnen som erbjuder restauranger, fiskrökeri, minigolfbana, pendeltågsstation och vacker natur ligger endast en kort promenad bort. Fina promenadstråk finns även längs strandvägen och i naturreservatet lövhagen i södra Nynäshamn. -Till lägenheten hör två förråd som är belägna på källarplan.

  • Premium
  • Balkong
Tärnslingan 24, Segersäng, Nynäshamns kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00
Tärnslingan 24, Segersäng, Nynäshamns kommun, bild 2
Tärnslingan 24, Segersäng, Nynäshamns kommun, bild 3

Tärnslingan 24

Villa
Segersäng, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
5 500 000 kr
112 + 14 m²
4 rum
1 296 m² tomt

Ett underbart hem på en underbar plats! För dig med högt ställda krav på livskvalitet. Denna bostad erbjuder dig att bo i en lantlig bullerby - med närhet och pendlarvänligt avstånd till Stockholm, där pendeltågstationen nås inom behagligt promenadavstånd och motorvägen nås inom någon minuts bilfärd. Bostadens planering och utformning tillsammans med de fina detaljerna gör att detta hem har allt vad som krävs för att du skall trivas, året om. Här har noggrant utvalda materialval och detaljer skapat en harmonisk miljö där inget lämnats åt slumpen. Stora fönsterpartier med tillhörande bänkar i sten, innerdörrar med speglar samt vedspis och braskamin som skapar en härlig atmosfär och värmer gott är några exempel på detta. Bostaden håller en genomgående fin standard med hemtrevligt och användarvänligt kök med vedspis, sällskapsrum med braskamin, två bra sovrum, stort vardagsrum, rymlig badrum med både badkar och dusch, gäst-wc och välkomnande hall med gott om svängrum. Möjlighet finns att inreda vinden om behov av ytterligare boyta finns.

  • Premium
Grönviksvägen 12A, Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Grönviksvägen 12A, Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Grönviksvägen 12A, Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Grönviksvägen 12A

Lägenhet
Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
1 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
4 355 kr/mån
23 545 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna trevliga och väl omhändertagna 2-rumslägenhet om 55 m². Lägenheten ligger belägen högst upp i huset och har en stor inglasad balkong som vetter mot föreningens trevliga innergård. Bostaden erbjuder ett sobert och renoverat kök i grå ton, en generös matplats med utgång till den inglasade balkongen samt ett lättmöblerat vardagsrum. Vidare finns ett rymligt sovrum med stor garderobsmöbel och en hall med flertalet inbyggda garderober med överskåp som erbjuder massor av bra förvaring. Badrummet är stambytt och helkaklat genom föreningens omsorg 2014/2015. Här bor man i trivsamma HSB Brf Klangen som är en omtyckt förening belägen i Nynäshamns norra del. Föreningen har genom åren utfört större och genomtänka renoveringar och underhåll så som stambyte, fönsterbyte, ny innergård, balkongrenovering och installation av solceller. Dessutom har föreningen en låg skuldsättning/m² samt individuell mätning och debitering av el vilket gör att du som boende inte behöver teckna eget abonnemang och därmed inte behöver betala någon elnätsavgift. Närområdet erbjuder flera matvarubutiker, service och goda kommunikationsmöjligheter via bussar och pendeltåg som ger en enkel vardag. Inom behöriga avstånd finner man även trevliga strövområden och den populära gästhamnen som erbjuder restauranger, fiskrökeri, minigolfbana, pendeltågsstation och vacker natur. Fina promenadstråk finns även längs strandvägen och i naturreservatet lövhagen i södra Nynäshamn. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Lässmyravägen 4, null, Nynäshamns kommun

Lässmyravägen 4

Villa
Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
3 750 000 kr
100 + 6 m²
2 rum
3 037 m² tomt

Varmt välkommen till Lässmyravägen 4 och denna trivsamma enplansvilla. Huset ligger på tomtens högsta punkt och har ett fint och fritt läge åt sydväst med utmärkt eftermiddags- och kvällssol på uteplatserna och mot det inglasade uterummet. I huset är de sociala ytorna i fokus. Köket och vardagsrummet ligger i anslutning till varandra med halvöppen planlösning. Här ligger ett vackert, massivt, nyslipat trägolv. Rummen är till storleken mycket väl tilltagna och ljusa tack vare de stora fönsterpartierna. Det höga läget gör att man bor helt utan insyn. Köket är utrustat med separat kyl och frys i fullhöjd samt spis med spisfläkt. Köksskåpen, skåpsluckorna och lådfronterna är vita och erbjuder generösa förvaringsmöjligheter. Här sitter även luft/luftvärmepumpen som är husets huvudsakliga uppvärmningssystem. Det rymliga vardagsrummet har fönster i tre väderstreck, eldstad och utgång till det härliga inglasade uterummet som erbjuder ett extra rum under våren, sommaren och hösten. I huset finns också entréhall, ett stort sovrum med garderobsvägg, ett stort badrum med helkaklade väggar och klinkergolv, tvättmaskin, torktumlare, duschhörna med välvda duschväggar samt bastu. Tomten har tillfartsväg från två håll. På den högre delen av tomten finns huvudbyggnaden som enkelt nås med bil. Intill huset finns utrymme att parkera 1-2 bilar med endast några få trappsteg upp till huset. På tomtens nedre del finns plana gräsytor och en grusad garageuppfart med plats för flera bilar. Här finns också det friliggande garaget som uppfördes år 2007. Garaget är isolerat, står på gjuten platta och värms även det med luft/luftvärmepump. I sluttningen mellan den högre och den lägre delen av tomten finns gästhuset som delats in till två trevliga rum, perfekt när man får gäster på besök! Omgivningarna är vackra och natursköna med magnifika ekar och närheten till havet är påtaglig. Nere vid vattnet finns Segersäng båtklubb (beläget i Landfjärden) och vackra Häringe slott med fantastisk naturområden. Som boende i Landfjärden har man också Stockholm nära. Buss 847 trafikerar sträckan Ösmo-Västerhaninge och närmsta pendeltågsstation finns i Segersäng. Med bil tar man sig ut till väg 73 på några minuter och det tar totalt 30 minuter till Stockholm. Området Landfjärden är under utveckling och både kommunalt V/A samt ny detaljplan planeras för området. För mer info besök Nynäshamns kommuns hemsida https://nynashamn.se. Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Situna ängsväg 12, Ekeby, Nynäshamns kommun
Situna ängsväg 12, Ekeby, Nynäshamns kommun, bild 2
Situna ängsväg 12, Ekeby, Nynäshamns kommun, bild 3

Situna ängsväg 12

Villa
Ekeby, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
2 995 000 kr
95 m²
5 rum
2 660 m² tomt

Önskas lantliv med havet runt hörnan & närhet till Stockholm? Välkommen till underbara Ekeby. Här bor man tryggt och bekvämt, ca 35 min från Globen. Det natursköna området erbjuder en mycket vacker natur och fin, lättillgänglig skärgård. Från bostaden tar det inte lång stund att promenera genom hästhagarna på den mysiga grusvägen, ner till havet där båtarna guppar och bryggan inbjuder till bad. Nere vid havet finns en båtplats som hör till fastigheten. Bostaden som sådan är belägen på en mycket trivsam tomt med både kuperad natur och plan gräsmatta. På tomten finns hönshus för den som vill bli självförsörjande på ägg. Det soliga läget erbjuder goda möjligheter till odling av olika slag. Huset som är trivsamt med möjlighet till fler sovrum om sådant behov finns. Den övre våningen är i dag en enda öppen yta men kan delas av till förmån för två mindre sovrum. Även rummet till vänster om entrén skulle kunna skärmas av och erbjuda ytterligare ett rum. Vardagsrummet har en härlig braskamin som skänker värme och höjer mysfaktorn rejält. Från vardagsrummet når man den stora altanen i högt läge som har ett fantastiskt bra solläge till sent in på kvällen. Kommunalt VA är planerat att anläggas i området.

  • Premium
Malmgatan 10, Nynäshamn, Nynäshamns kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00

Malmgatan 10

Villa
Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
4 250 000 kr
83 + 75 m²
5 rum
972 m² tomt

Välplanerad familjevilla i lugnt och barnvänligt område. Trädgården på husets baksida är plan med gräsytor och fruktträd. På husets gavel finns en stor altan i fint solläge med spabad. I entréplanet finns tre stycken sovrum, vardagsrum, badrum och kök. Källarplanet är fördelat på vardagsrum med kamin, hobbyrum, förråd, pannrum och ett stort helkaklat badrum med bubbelbadkar och tvättutrustning. Huset är i gott skick och i närtid är dräneringen omgjord, tak- och fönster bytta samt stammarna hela vägen ut till anslutningspunkten i gatan. Badrummen renoverades år 2009 respektive år 2011. I slutet av år 2022 installerades en solcellsanläggning som beräknas generera ca 8 000 kWh/år samt en laddbox för elbil. Inom kort gångavstånd från fastigheten finns utomhustennisbanor, tågstation, busshållplatser och grundskola åk. F-9. Det är även promenadavstånd till Nynäshamns gymnasium, flera välsorterade matvarubutiker, Nynäshamns centrum med butiker och caféer, Nynäshamns gästhamn med fina restauranger, fiskrökeri och en underbar skärgårdsmiljö! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Centralgatan 70c, Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Centralgatan 70c, Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Centralgatan 70c, Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Centralgatan 70c

Lägenhet
Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
2 250 000 kr
65,4 m²
3 rum
vån 1/3
4 449 kr/mån
34 404 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna charmiga 3-rumslägenhet med en tilltalande uteplats på framsidan och en balkong på baksidan i de trevliga och populära ”Telikåkarna”. Här väntar en smakfullt renoverad bostad som erbjuder fina attribut så som vackra trägolv och stora spröjsade fönster som bidrar med härliga ljusflöden. Vidare finns ett fint kök i öppen och social planlösning med vardagsrummet, stilrent renoverat badrum med tvättmöjligheter och två rymliga sovrum. Bostaden erbjuder även gott om förvaringsmöjligheter via klädkammare och via ett källarförråd. Dessutom är det fri parkering på gården. Här bor man i en mysig och hemtrevlig förening med ett trivsamt närområde som erbjuder matvarubutiker, goda kommunikationsmöjligheter via bussar och pendeltåg samt korta avstånd till skolor och förskolor som ger en enkel vardag. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Uddgärdesvägen 1, Stora Vika, Nynäshamns kommun
  • Lör 27 apr
Uddgärdesvägen 1, Stora Vika, Nynäshamns kommun, bild 2
Uddgärdesvägen 1, Stora Vika, Nynäshamns kommun, bild 3

Uddgärdesvägen 1

Villa
Stora Vika, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
4 300 000 kr
158 m²
6 rum
2 137 m² tomt

Välkommen till lugna och barnvänliga Stora vika, underbart beläget med havet runt knuten och omgiven av vacker natur. Här bor man med kort gångavstånd ned till havet där man finner både småbåtshamn och barnvänlig badplats. Från tomten ser man solens strålar glittra i havet nere i viken. Den stora, plana tomten lämpar sig väl för lek och bus samtidigt som förhållandena för den trädgårdsintresserade är synnerligen goda. Här finns stora altaner i flera väderstreck, SPA-bad, inredd friggebod (perfekt för tillresta gäster), utekök, förråd, carport samt ett rymligt garage. Bostaden som sådan är mycket trivsamt utformad med rymliga sovrum, badrum på bägge plan, tvättstuga med grovingång samt med kök och vardagsrum i en öppen planlösning som skapar en härlig rymd där stora sällskap kan umgås utan att det känns trångt. Från vardagsrummet tar man sig enkelt ut på den stora altanen som bjuder på en makalös utsikt över den vackra intilliggande naturen.

  • Premium
Skolgatan 41, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
  • Lör 27 apr
Skolgatan 41, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Skolgatan 41, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Skolgatan 41

Lägenhet
Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
2 995 000 kr
86,5 m²
4 rum
vån 2/3
4 035 kr/mån
34 624 kr/m²

Välkommen till denna underbara och unika våning i vackert hus från 1912. Bostaden erbjuder många härliga och tidstypiska detaljer från förra sekelskiftet. Här finns bl.a. vackra och dekorativa listverk, fina furugolv, djupa fönsternischer, spegeldörrar och en praktfull kakelugn som värmer gott. Bostaden erbjuder en välkomnande hall, tre bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter, rymligt vardagsrum, fräscht badrum med badkar och ett användarvänligt kök. Mellan vardagsrummet och köket finns serveringsgången med det vackra serveringsskåpet bevarat. Bakom huset finns den gemensamma parkeringsplatsen där en av platserna hör till bostaden. I källaren finns gemensamma utrymmen såsom föreningslokal, snickerirum, tvättstuga, relax med bastu och dusch samt cykelrum. På baksidan av huset finns en lite uteplats till förmån för föreningens medlemmar. Till bostaden hör ett separat källarförråd om ca 9 kvm med bra takhöjd. Även ett mindre utrymme för ved hör till bostaden.

  • Premium
Skivlingsvägen 4a, Lidatorp, Nynäshamns kommun
  • Sön 28 apr
Skivlingsvägen 4a, Lidatorp, Nynäshamns kommun, bild 2
Skivlingsvägen 4a, Lidatorp, Nynäshamns kommun, bild 3

Skivlingsvägen 4a

Lägenhet
Lidatorp, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
2 575 000 kr
100 m²
4 rum
5 000 kr/mån
25 750 kr/m²

Välkommen till Lidatorp och Skivlingsvägen - ett mysigt, lugnt och barnvänligt bostadsområde mellan Nynäshamn och Ösmo med bra pendlingsavstånd till Stockholm. Här väntar detta parhus byggt 2017 om 100 m² fördelat på två plan. Njut av en modern öppen planlösning, ett användarvänligt kök med rostfria vitvaror, helkaklade badrum, fina ljusflöden, bra sovrum och goda förvaringsmöjligheter. Exteriört väntar även en fin och möbleringsbar uteplats och grästäppa i trivsamt solläge, perfekt för barnens bus och lek. Andra bekvämligheter med detta boende är bland annat vattenburen golvvärme på båda plan, golvvärme i badrummen som ger en god komfort och fiber som säkerställer en stabil uppkoppling. Här bor man i ett barnvänligt område med promenadavstånd till busshållplats där bussar trafikerar såväl Ösmo som Nynäshamn och vidare till pendeltågsstationer och olika kommundelar. För den bilburne är man snabbt ute på 73:an varvid man når Stockholm efter ca 45 minuter. Matvarubutiker och annan service finns att tillgå både i Ösmo och i Nynäshamn, likaså skolor och barnomsorg i både kommunal och privat regi. Intäkter (för solceller) för denna bostad är i snitt 137 kWh/mån. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Månbergsvägen 41, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
  • Sön 28 apr
Månbergsvägen 41, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Månbergsvägen 41, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Månbergsvägen 41

Lägenhet
Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
1 650 000 kr
65,5 m²
3 rum
vån 2/2
6 227 kr/mån
25 191 kr/m²

Välkommen till denna underbara lägenhet i två plan med hela dubbla balkonger - en på vardera plan (plus loftsgångsbalkongen vid entrén). Lägenheten har en generös takhöjd och tillsammans med den öppna planlösningen och de stora fönsterpartierna i tre väderstreck får hela bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp. Bostaden erbjuder på entréplanet ett trevligt kök, vardagsrum, matplats, helkaklat badrum samt praktiskt förråd i anslutning till hallen. På våning två finns två praktiska sovrum. Till bostaden hör även ett separat förråd på gården.

  • Premium
Svedviksvägen 84, Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun

Svedviksvägen 84

Lägenhet
Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
1 395 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/2
4 274 kr/mån
21 462 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma tvårumslägenhet med dubbla balkonger. Lägenheten ligger på våning två av två. Den ena balkongen ligger vänd åt sydöst med riktigt fin morgon- och förmiddagssol. På håll får man en glimt av havet och skärgården. Den andra balkongen ligger vänd åt väst vilket ger en trevlig eftermiddags- och kvällssol. Den här balkongen ligger i anslutning till entréhallen och från balkongen nås ett förråd som hör till lägenheten. I bostaden finns en välkomnande entréhall med plats att hänga av sig ytterkläderna samt en väl tilltagen klädkammare. Köket är stort med goda förvaringsutrymmen, kyl och frys i fullhöjd samt utrymme för stor matplats. Vardagsrummet ligger intill köket. Här finns plats för soffgrupp och övrig möblering. Rummet har fönster i sydöst samt utgång till balkongen. Sovrummet är stort och rymmer utan problem dubbelsäng. Här finns också utrymme för ytterligare garderober om behov skulle finnas. Badrummet har helkaklade väggar och plastmatta på golvet. Här finns en rymlig duschhörna, handfat, spegelskåp med belysning, wc, tvättmaskin samt linneskåp. Svedviks är ett mycket trivsamt och populärt område i Nordvästra Nynäshamn. Föreningen har precis investerat i utomhusmiljön i form av nya cykelställ med tak, en mycket välarbetad lekplats med klätterställningar, gungor och utrymme för bollspel som kan roa allt ifrån de små till de större barnen. Här finns även fina tvättstugor, föreningslokal, uthyrningsrum och parkeringsplatser med möjlighet att ladda elbil. Utöver detta har även föreningen i närtid renoverat fasaderna och bytt tak på föreningens byggnader. Inom gångavstånd finns pendeltågsstation, restauranger, matbutiker och badplats med bland annat sandstrand och hopptorn. På ca 15-20 minuter kan man även promenera till Nynäshamns centrum och gästhamn där det finns ett varierat utbud av butiker och affärer, fler restauranger och Nynäshamns populära fiskrökeri. För att inte tala om den underbara skärgårdsmiljö som Nynäshamn erbjuder. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag!

  • Balkong
Ekberga 4, Torö, Nynäshamns kommun

Ekberga 4

Villa
Torö, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
6 495 000 kr
155 m²
5 rum
1 765 m² tomt

Välkommen till denna mycket hemtrevliga och välplanerade villa i underbar skärgårdsmiljö med havet inom kort gångavstånd. Här bor man lugnt, tryggt och bekvämt med några få minuters resa med bil in till Nynäshamn. Bostaden som sådan håller en hög standard där materialval och utformning har valts med stor omsorg. Genomgående påkostade lösningar såsom vattenburen golvvärme (via bergvärme) i bägge plan, stora fönsterpartier som vetter mot havet och den vackra naturen som omger huset. Här finns två stilrena badrum med bastu (övre plan) och badkar (entréplan). Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar med hjälp av de stora fönsterpartierna och den generösa takhöjden (öppet till taknock) en underbar rymd. I denna del finns även en härlig kamin som värmer gott och sprider värme. Hög maskinell standard i det stilrena köket som erbjuder bra förvaringsmöjligheter och goda arbetsytor, inte minst på den trevliga köksön med induktionshäll och diskho. Välkommen med din intresseanmälan.

Mariebergsvägen 37, Stora Vika, Nynäshamns kommun

Mariebergsvägen 37

Radhus
Stora Vika, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
1 400 000 kr
97 m²
4 rum
7 791 kr/mån
14 433 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva detta moderna bostadsrättsradhus i natursköna Stora vika! Bostaden genomgick en omfattande renovering år 2019 med genomgående nya ytskikt, nytt kök, renoverad gäst-wc. Badrummet renoverades år 2021. Bostaden håller en riktigt fin standard och planlösningen är mycket effektiv. I husets entréplan finns entréhall, två sovrum, klädkammare, tvättstuga och badrum. I det övre planet ligger vardagsrum, kök, gäst-wc samt det största av de tre sovrummen. Från vardagsrummet kliver man ut på altanen som ligger under skärmtak. Man har även en mysig trädgård. Både altanen och trädgården ligger i västerläge, det bästa solläget för dig som gillar eftermiddags- och kvällssol! Ett par minuters promenad från bostaden ligger havet med badstrand och båtklubbens båtbryggor. Detta är en utmärkt utgångspunkt för dig som vill utforska skärgården. På vägen ner till vattnet finns stora, öppna gräsytor perfekta för lek- och spel samt skateboardramp, fotbollsplan, volleybollplan och hundgård. Från Stora Vika tar det ca 15 minuter med buss till Nynäshamn där man kan välja att åka vidare med pendeltåget (mot Stockholm city) eller direktbussen till Gullmarsplan. Nynäshamn erbjuder flera välsorterade matvarubutiker, restaurangliv och ett varierat utbud av affärer och butiker. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Åkertegen 2E, Segersäng, Nynäshamns kommun
Åkertegen 2E, Segersäng, Nynäshamns kommun, bild 2
Åkertegen 2E, Segersäng, Nynäshamns kommun, bild 3

Åkertegen 2E

Radhus
Segersäng, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
3 095 000 kr
84 m²
4 rum
5 329 kr/mån
36 845 kr/m²

Välkommen till Segersäng by, en underbar "Bullerby" belägen mellan Nynäshamn och Stockholm, där motorvägen ligger en liten bit bort och där pendeltåget tar dig till Stockholm på ca 35 minuter. Detta är platsen för dig som vill att barnen ska växa upp i en trygg, lantlig miljö bland gärdesgårdar och betande får - samtidigt som du behåller jobbkarriären i Stockholm och dess närhet. Här bor man således lugnt, tryggt och bekvämt med naturskön miljö direkt inpå knuten och med havet endast några få minuter bort med bil. Underbara strövområden och krypavstånd till förskola gör detta till en plats man som barnfamilj uppskattar och tycker om. Bostaden som sådan är synnerligen välplanerad och erbjuder tre sovrum på ett och samma plan, badrum på bägge våningar samt kök och vardagsrum i en öppen planlösning där hela entréplanet tillsammans med uteplatserna bildar en rymlig och social yta att umgås på. Bostaden erbjuder bra förvaringsmöjligheter såsom garderobslösningar i alla sovrum, förråd under trappan samt ett utvändigt förråd i anslutning till entréhallen. Eftersom bostaden är belägen på en gavel så erbjuds här fönster i tre väderstreck vilka ger ett fint ljusinsläpp och samtidigt erbjuder en trevlig utsikt över den gröna utomhusmiljön. Uteplatsen på framsidan har en fin stenläggning som rymmer en liten möbelgrupp där morgonkaffet med fördel kan intas. Den stora altanen på baksidan erbjuder gott om plats för olika typer av möblemang för stora sällskap. Gavelläget erbjuder dessutom en stor och plan gräsmatta som är tämligen unik för denna typ av bostad. Tomten ramas in av en fin ligusterhäck som den nuvarande ägaren skött om och klipp ned genom åren för att få den tät och vacker i framtiden.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Nils Löpares väg 4, Sunnerby, Nynäshamns kommun
  • Budgivning pågår

Nils Löpares väg 4

Villa
Sunnerby, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
4 195 000 kr
102 + 102 m²
7 rum
1 029 m² tomt

Snart till salu! Varmt välkomna till denna exklusiva och påkostade familjevilla som erbjuder en rad attraktiva attribut såsom egen privat pool, spabad, stort inglasat uterum, garage, bergvärmesystem, två separata kök, gott om sovrum, samt två fina badrum varav det ena med både jacuzzi och bastu. Det här är ett perfekt boende för den stora familjen, för egenföretagaren som vill ha ett stort kontor på hemmaplan eller för er som helt enkelt ställer höga krav på er boendestandard. Har ni äldre barn som fortfarande bor hemma så är källarplan en perfekt plats att kunna leva lite mer självständigt på, tack vare det extra köket, badrummet och den separata källaringången. Fastigheten är belägen på en lugn gata i barnvänliga Sunnerby där det finns många kompisar att leka med runt husknuten. Den här fastigheten har en fantastik utomhusmiljö som ni kan vara stolta över. På husets baksida finns en stor altan med spabad och nedsänkt pool som kan belysas kvällstid. Kul och svalkande för både vuxna och barn. Hit kan ni bjuda in många gäster till poolpartyn och mysiga grillkvällar. Intill poolområdet finns ett stort inglasat uterum med skjutbara glaspartier samt ett stort förråd som delvis är isolerat. Vidare på tomten finns plana gräsytor som lämpar sig väl för barn med spring i benen, ett garage med automatisk garageport samt en stor uppfart som rymmer flertalet bilar. Huset har renoverats löpande under de senare åren och håller en mycket hög standard. Här kan ni flytta in era möbler och börja trivas direkt utan att behöva påbörja några större renoveringsprojekt. På övre plan finns en öppen planlösning som rymmer både kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås både altanen och det stora inglasade uterummet. På övre plan finns även 3 rejäla sovrum, varav det ena går att dela av till två separata rum. Här finns även en fin liten gästtoalett och ett stort helkaklat badrum. På källarplan finns ett stort sovrum, tvättstuga med två tvättmaskiner och torktumlare, pannrum, ett fint allrum/vardagsrum som går att dela av om ni exempelvis skulle vilja ha ytterligare förvaringsutrymme, ett välutrustat kök med egen utgång, gott om förvaringsutrymme under trappan samt ett exklusivt badrum med både jacuzzi, takdusch och bastu. Se mer info under rumsbeskrivningen. Det här är ett hus som måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

Kardborrevägen 4, null, Nynäshamns kommun
  • Lör 27 apr
Kardborrevägen 4, null, Nynäshamns kommun, bild 2
Kardborrevägen 4, null, Nynäshamns kommun, bild 3

Kardborrevägen 4

Villa
Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
4 950 000 kr
139 m²
5 rum
1 360 m² tomt

Strax utanför Sorunda ligger denna mycket hemtrevliga och gedigna villa med en genomgående fin standard och attraktiva egenskaper. Området med fina, nybyggda villor ligger på en höjd och bildar en hemtrevlig, modern bykänsla där arkitekturen och naturen möts på ett fint sätt. Här bjuds man på vacker utsikt över åkrarna och det höga läget borgar för många soltimmar från morgon till kväll. Området är belägen ca 35 min från Södertälje och ca 45 minuter från Globen med bil. Ösmo och Nynäshamn nås inom ca 10 respektive 15 minuter. Detta boende är ett strategiskt bra val för dig som vill bo lantligt och nära havet men samtidigt behålla möjligheten till karriär och jobb i Storstockholm. På tomten finns en nybyggd friggebod (ej helt färdigställd invändigt) som fungerar perfekt som hemmakontor, tonårsrum eller gästhus. För barnen finns ett aktivt föreningsliv i hela kommunen och på helgerna behöver familjen inte åka många minuter för att hitta spännande utflyktsmål i underbar skärgårdsmiljö. Bostaden som sådan håller hög kvalitet och erbjuder ett bekvämt boende i två plan med enhetliga golv och harmoniska färg- och materialval. Entréplan har vattenburen golvvärme och på övre plan sitter vattenburna radiatorer. Badrum/WC i båda plan, bägge med golvvärme (vattenburet i entréplan och el på övre plan). Vardagsrum både upp och nere. Access från bostaden till tomten från fyra utgångar (entré, tvättstuga, vardagsrum och från kök). Separat och rymligt garage samt gott om plats för flertalet bilar på uppfarten. Ner till havet är det cykelavstånd och en liten bit bort ligger Gudby-IP med sin fina, gröna fotbollsplan. Med bil tar det ca tre minuter att ta sig till Spångbro som är en knytpunkt för busstrafiken. Här finns även välsorterad matvarubutik (Coop), restauranger, vårdcentral och frisör. Inne i tätorten finns även både skolor och förskolor.

  • Premium
Nynäsvägen 7, Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun

Nynäsvägen 7

Lägenhet
Norra Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
1 350 000 kr
36 m²
2 rum
vån 1/3
3 817 kr/mån
37 500 kr/m²

På Nynäsvägen 7 bor ni centralt, endast ett stenkast från all nödvändig service ni kan önska er. Härifrån är det kort gångavstånd till flertalet restauranger, matvarubutiker, Viaskolan (F-9), goda kommunikationer som tar er till Stockholm på mindre än en timme, samt den mysiga och välbesökta gästhamnen. Här bor ni bekvämt på markplan där ni välkomnas av en trevlig entré med tillhörande uteplats som ligger i härligt solläge. Inne i bostaden väntar en öppen planlösning, fint ljusflöde, ett användarvänligt kök, helkaklat badrum med golvvärme och goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten har genomgående mörka trägolv och ljusa väggar. Ett förråd finns och hör till lägenheten. Bara att flytta in!

  • Uteplats
  • Hiss
Malörtsvägen 5, Sorunda, Nynäshamns kommun
  • Lör 4 maj kl 11:30

Malörtsvägen 5

Villa
Sorunda, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
6 995 000 kr
200 m²
7 rum
2 063 m² tomt

Välkomna till ett modernt och energieffektivt boende med ett lantligt men ändå tillgängligt läge, där den stora familjen plats. Här bor ni i ett ogenerat läge, längst in på en lugn återvändsgata. Ett exklusivt boende för er som ställer höga krav på boendestandard samtidigt som ni eftersträvar låga driftkostnader. Tack vare det moderna uppvärmningssystemet med både frånluftsvärmepump och solcellssystem, håller ni nere energikostnaderna och kan till och med sälja tillbaka den el som ni producerar men själva inte förbrukar. På fastighetens entrésida finns en stor grusad yta som rymmer flertalet bilar, ett stort dubbelgarage, förrådsutrymmen och en vacker stenlagd uteplats intill entrén. På fastighetens baksida finns en ljusgrå laserad altan med pergola. Här kan ni njuta av lugna dagar i solen och trevliga middagar med nära och kära (spabadet som syns på bilderna ingår inte i köpet). Fastigheten har en vackert blomstrande trädgård, önskar ni leva mer självförsörjande finns gott om yta för att anlägga diverse odlingsland. Huset i sig som är tillverkat av Trivselhus AB, är Svanenmärkt vilket säkerställer en giftfri inomhusmiljö och har fått Länsförsäkringars märkning "Hållbart val" vilket är en märkning för energisnåla bostäder med mindre påverkan på miljön. Huset har en välgenomtänkt planlösning med generösa sällskapsytor, stora sovrum, gott om förvaring, badrum på båda våningsplanen, ett modernt och öppet kök samt tvättstuga med groventré. Här kan barnen växa upp i en trygg miljö med goda kommunikationsmöjligheter och både skola och förskola i närområdet. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka in en visning- 0723 414 717!

  • Plus
  • Energieffektiv
Källbergavägen 48A, Källberga, Nynäshamns kommun
Källbergavägen 48A, Källberga, Nynäshamns kommun, bild 2
Källbergavägen 48A, Källberga, Nynäshamns kommun, bild 3

Källbergavägen 48A

Radhus
Källberga, Nynäshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn
3 395 000 kr
99 m²
5 rum
5 840 kr/mån
34 293 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva detta trevliga och gavelradhus i det expansiva och populära området Källberga. Här väntar ett nyproducerat och kvalitativt boende i två plan med kök från Marbodal och vitvaror från Siemens, fina materialval, vattenburen golvvärme på hela entréplanet och en solig altan. Planlösningen är modern och genomtänkt med härliga sociala ytor på entréplanet, medan bostadens tre sovrum är strategiskt belägna på det övre planet. Om behovet finns kan man dessutom skapa ett fjärde sovrum. Vidare finns också två stilrena badrum praktiskt belägna på varsitt plan, varav det ena med tvättmaskin och torktumlare. Den trevliga utemiljön med både gräsmatta och altan som sträcker sig från baksidan och vidare på husets gavel når man via altandörr från vardagsrummet respektive matplatsen. Utomhus finns gott om plats för såväl matgrupp och grill som för solsängar och parasoll. Perfekt när man vill bjuda in till mysiga sommarmiddagar, barnkalas och kräftskivor. I sovrummen finns garderober som erbjuder bra förvaring av klädkollektionerna och till ytterligare förvaring finns ett förråd under trappan på entréplanet samt ett uteförråd, i direkt anslutning till baksidans altan. Närområdet kommer erbjuda trevliga koloniträdgårdar med odlingslotter där de boende i området kan odla sina egna grönsaker, kryddor och blommor. Det kommer även finnas ett torg med butiker, café och närservice samt en förskola/skola med preliminär inskolning under 2024. Sammantaget det mesta man kan tänka sig för en enkel vardag. Bostäderna är ritade och utvecklade av företaget Blooc. Tillträde är beräknat till slutet av februari 2024, så tveka inte att anmäla intresse redan idag!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 26