Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Filippa Rimmerfors

Filippa Rimmerfors

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nästegårdsvägen 1B, Lillån, Örebro kommun
  • Tor 25 apr kl 17:00
Nästegårdsvägen 1B, Lillån, Örebro kommun, bild 2
Nästegårdsvägen 1B, Lillån, Örebro kommun, bild 3

Nästegårdsvägen 1B

Radhus
Lillån, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 295 000 kr
112 m²
4 rum
6 990 kr/mån
20 491 kr/m²

Välkommen till Nästegårdsvägen 1B och denna fantastiska bostad! På två plan hittas här en genomgående fin bostad i gott skick. Du välkomnas in av hallen som bjuder in till entréplanet med kök, badrum och vardagsrum. Fullutrustat kök med gott om bänkyta på vacker träskiva och plats för en trevlig matgrupp. I badrummet hittas förutom dusch, WC och kommod även tvättmaskin och torktumlare. I det härligt öppna vardagsrummet finns gott om plats för både soffgrupp och en ytterligare matgrupp. Stora fönster samt dörr ut mot uteplatsen med fantastisk utsikt över öppna åkrar som också släpper in fint ljus i bostaden. Vidare till övre plan hittas tre sovrum samt ett ytterligare badrum utrustat med dusch, WC och kommod. Båda planen med golvvärme. Till bostaden finns ett förråd placerat på framsidan i anslutning till parkeringsplatsen som du som bostadsrättsinnehavare får nyttja fritt. Flera gästparkeringar hittas också i området. Här bor du i ett tryggt och familjevänligt område med närhet till både vacker natur och de bekvämligheter som behövs i vardagen. Du hittar allt ifrån promenadstigar, lekplatser, förskola, skolor till smidig kommunikation in till Örebro Centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Lövstagatan 21D, Centralt Väster, Örebro kommun
Lövstagatan 21D, Centralt Väster, Örebro kommun, bild 2
Lövstagatan 21D, Centralt Väster, Örebro kommun, bild 3

Lövstagatan 21D

Lägenhet
Centralt Väster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
995 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/3
3 273 kr/mån
24 875 kr/m²

Välkommen till Lövstagatan 21D och denna fina etta med en härlig balkong i soligt sydväst-läge med öppen utsikt mot Tegnérlunden! Med centralt läge bor du bekvämt med gångavstånd till de vardagliga bekvämligheterna samt trevliga parker och grönområden samtidigt som du endast är en kort promenad eller cykeltur från centrum och centralstationen med smidig pendling. Bekväma bussförbindelser till Örebro Universitet finns runt hörnet. Här hittas en lägenhet med fina ytor i ett fantastiskt fint skick där du direkt kan flytta in utan att behöva tänka på något! Nyligen har golven i hall och vardagsrum lagts om och väggarna fått nya tapeter. Nytt kök sattes smakfullt in 2020 med fler bänkytor, bänkskiva i trä, vitt kakel som stänkskydd, förvaringsskåp samt nytt golv. Ny fläktkåpa och induktionshäll 2023. Bra plats för både matlagning och middagar med vänner och familj. Vardagsrummet rymmer både säng och soffgrupp eller annat möblemang efter önskemål. Från vardagsrummet nås även den trevliga balkongen där du kan njuta av soltimmarna. Bostadens helkaklade badrum är uppdaterat med ny kommod och spegelskåp. Rymlig hall med bra plats för att hänga av sig ytterkläderna samt ett smart förråd. Till bostaden hör också ett källarförråd och ett vindsförråd. Två gemensamma tvättstugor hittas i källaren. Väl underhållen förening som utfört nödvändiga renoveringar. Avgift på endast 3 273 k/mån där värme, vatten, bostadsrättstillägg samt kabel-tv och bredband ingår vilket innebär ett billigt och bekvämt boende. 26 parkeringsplatser med el finns med separat kö. I övrigt smidig parkering på gatan utanför. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Landbotorpsallén 62C, Sörbyängen, Örebro kommun
  • Borttagen före visning
Landbotorpsallén 62C, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Landbotorpsallén 62C, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Landbotorpsallén 62C

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
3 250 000 kr
111 m²
4 rum
vån 4/4
5 424 kr/mån
29 279 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stenvägen 40B, Mosås, Örebro kommun
  • Ons 24 apr kl 16:30
Stenvägen 40B, Mosås, Örebro kommun, bild 2
Stenvägen 40B, Mosås, Örebro kommun, bild 3

Stenvägen 40B

Radhus
Mosås, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 795 000 kr
146 m²
5 rum
vån 2/2
7 750 kr/mån
19 144 kr/m²

Varmt välkomna till Stenvägen 40B i Mosås! Här möts vi av en ljus och hemtrevlig hall utrustad med garderober och klinkergolv som ger ett stilrent första intryck direkt i entrén. Vidare på entrévåningen återfinns ett sovrum, helkaklat badrum samt kombinerat kök och vardagsrum. Köket är ljust och fräscht med bra förvaringsmöjligheter och arbetsytor och här finns också en braskamin vilket dels ger rummet en fin mysfaktor men också skänker bostaden extra värme under årets kallare dagar. Från köket har vi också skjutbara glaspartier ut mot den grönskande omgivningen vilket ger en sval och luftig känsla till hela rummet. De sociala ytorna har på nedervåningen bundits samman på ett väldigt fint sätt vilket bjuder in till umgänge tillsammans med vänner och familj. Hela nedervåningen samt övervåningen är försedd med golvvärme vilket även det ger er ett trevligt klimat i bostaden året om. En trappa upp i bostaden ligger fokus på att varva ned tillsammans med de närmsta. Här finner vi ett helkaklat badrum utrustat med badkar där ni efter en lång arbetsdag kan varva ned i lugn och ro. Här på övervåningen finns också tre ytterligare sovrum där två av dom lämpar sig väldigt bra för barnen. Ljusinsläppet i samtliga rum är väldigt behagligt och ni ges gott om utrymme för möblering efter era behov och önskemål. Ett av rummen har också utrustats med skjutdörrsgarderober vilket ger chans till ytterligare bra förvaring. Från ett av de två sovrummen som är belägna bredvid varandra finns också utgång till en mysig balkong vilket skapar en känsla av exklusivitet. Mitt emot de två sovrummen finner vi det absolut största sovrummet i bostaden och det är avgränsat till hallen med hjälp av en vägg i industriglas. Industriglasväggen har svarta detaljer och gör att bostaden verkligen sticker ut från mängden på marknaden. Till bostaden finns ett praktiskt förråd och en carport som även dom tillhör bostaden och förenklar er vardag ytterligare. Här bor ni annars i ett barnvänligt och lugnt område med närhet till förskola, skola (F-6) samt trevliga promenadstråk. Kommunikationsmöjligheter till både centrala Örebro och Kumla är även dom bra och som boende i Mosås har ni också närheten till Mariebergs köpcentrum med allt vad det har att erbjuda i form av restauranger, butiker samt matbutiker. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Karlsdalsallén 47A, Sörbyängen, Örebro kommun

Karlsdalsallén 47A

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 295 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/6
5 851 kr/mån
28 688 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade trea med centralt och bekvämt läge i fina Sörbyängen! På 80 kvm disponerar du här över två sovrum i bra storlek med smarta garderobsmöjligheter, ett stort kaklat badrum fullutrustat med tvättmaskin och torktumlare samt kök och vardagsrum i en öppen planlösning perfekt för att spendera tid med familj och vänner. Från ett utav sovrummen nås den inglasade uteplatsen i soligt söderläge där du kan spendera tid från tidig vår till in på höstkanten. Direkt utanför finns även en egen uteplats så att du enkelt kan njuta av alla väder så som du önskar. Här bor du med närhet till alla de vardagliga bekvämligheterna så som matbutiker, restauranger, gym, idrottsplatser och fina promenadstråk. Golfbana har du precis utanför dörren och du hittar dessutom Sörbybacken med massor av roliga aktiviteter för hela familjen precis runt hörnet. Smidigt promenad- och cykelavstånd till både Örebro centrum och universitetet. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Förmansgatan 8, Öster, Örebro kommun

Förmansgatan 8

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 850 000 kr
44 m²
1.5 rum
vån 5/9
2 534 kr/mån
42 045 kr/m²

På Förmansgatan 8 finns nu denna fina lägenhet på 44 kvm, perfekt för dig som letar efter din första bostad! Med byggår 2020 kan du här förvänta dig en bostad i genomgående mycket fint skick. Det absoluta hjärtat är den stora inglasade balkongen som sträcker sig längst med nästan hela lägenheten. Med gott om plats för en större soffgrupp blir detta en trevlig plats att umgås på och spendera tid långt in på sensommarsäsongen. Likaså blir vardagsrum och kök i en öppen planlösning med gott om plats för både soff- och matgrupp en naturligt social plats. Bostaden upplevs dessutom luftig på grund av sin tilltagna takhöjd och de stora fönstren som släpper in fint ljus. Sängen placeras naturligt i en sovalkov som kan skärmas på ett smakfullt sätt. Denna bostad med dess utsikt är värd att upplevas på plats! I avgiften på 2 534 kr/mån ingår allting förutom förbrukningsdelen för hushållselen! Till lägenheten hör också ett förråd för extra förvaring. Värt att nämna är dessutom tillgången till föreningens gemensamma takterrasser med inglasat uterum och solsängar med vacker utsikt över Stadsparken, Svartån och centrala Örebro. Här bor du med ett fantastiskt centralt läge med närhet till allt ifrån matbutik, gym och smidiga busskommunikationer till fina parker med trevliga promenadstråk. Du har också gångavstånd in till Örebro centrum med hela dess utbud av butiker och nöjesliv. Örebro Universitet har du ca 1,5 km bort och dit tar du dig enkelt med cykel, gång eller buss. För den som har bil finns parkeringshus i huset där du kan hyra en parkeringsplats. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Södra Grev Rosengatan 58B, CV-staden, Örebro kommun

Södra Grev Rosengatan 58B

Lägenhet
CV-staden, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
3 395 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/4
5 616 kr/mån
39 477 kr/m²

Med ett fantastiskt både centralt och naturnära läge hittas denna fina trerumslägenhet! Du välkomnas in i en hall med gott om förvaring i form av skjutdörrsgarderober. Rakt in i bostaden hittas trevligt kök och vardagsrum i en öppen och inbjudande planlösning. Vackert ljusinsläpp med fönster åt båda hållen. Köket med tillval så som en svart bänkskiva i sten och fina spegelluckor. Här finns gott om plats att umgås med familj och vänner. Från vardagsrummet nås även bostadens fantastiska balkong med gott om yta för umgänge eller avslappning även där. Magisk utsikt över föreningens lugna innergård och Svartån. Vidare rymmer bostaden ett stort sovrum med gott om förvaring och andra utgången till balkongen, ett kontor/gästrum, badrum samt en gästtoalett. Kallförråd finns på innergården. 48 parkeringsplatser med separat kö och smidiga parkeringsmöjligheter i området. På innergården finns också ett trevligt växthus att låna för tillställningar med nära och kära. Här bor du centralt med naturen runt hörnet. Endast en kort promenad in till Örebro centrum med allt du kan tänkas önska samtidigt som du hittar Rynningeviken med härliga promenadslingor alldeles runt hörnet. Du kan självklart också välja att gå efter Svartån mot fina Stadsparken och Wadköping för att strosa runt i ännu mer vackra miljöer. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sätergatan 3, null, Hallsbergs kommun
  • Ons 24 apr kl 18:00

Sätergatan 3

Villa
Hallsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 995 000 kr
114 + 48 m²
956 m² tomt

Välkommen till Sätergatan 3 och denna fantastiskt fina villa med smarta lösningar och vackra detaljer! Nyligen har bostaden genomgått flera stora renoveringar som resulterat i ett stilrent och klassiskt intryck. Du välkomnas in av en inbjudande hall som leder in till kök och vardagsrum. Vardagsrum, kök och matrum ligger smart placerade i en trevlig planlösning, perfekt för att umgås med familj och vänner. Du hittar dessutom fantastiska detaljer så som dubbla ugnar, platsbyggda hyllor, skafferi, tegelvägg och parkettgolv. Här finns en tanke bakom det mesta! Från vardagsrummet nås en trevlig uteplats som gjorts i ordning med inglasning, isolerade golv och nymålade väggar. I anslutning till altanen är det dessutom förberett för en öppen uteplats med trallgolv. På övre plan finns två sovrum i bra storlek, ett helkaklat badrum med takfönster samt en balkong. Du hittar också en dränerad och isolerad källarvåning med bland annat svale, ett äldre badrum, tvättstuga, matkällare och förrådsutrymmen. Trädgården runt om bostaden är grön och härlig med plats för både lek och avslappning. Vackra Säterlunden hittar du direkt utanför köksfönster. Här bor du lugnt och tryggt i ett familjärt villaområde med lekparker, fina promenadstråk och bekvämt avstånd in till centrum samt Hallsbergs tågstation med smidiga förbindelser. Bostaden är försäkrad mot dolda-fel genom Länsdeklarerat Plus vilket är en trygghet för dig som köpare. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Garvargatan 20, null, Hallsbergs kommun

Garvargatan 20

Villa
Hallsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 350 000 kr
75 m²
4 rum
1 200 m² tomt

På Garvargatan 20 välkomnas du av en smakfull tvåplansvilla som invändigt nyligen genomgått renoveringar av allt ifrån kök, badrum, golv och ytskikt till el, fönster, ytterdörr och värmesystem det senaste året. Vissa delar med de sista slutstegen kvar att färdigställas. Interiören är designad med moderna funktioner och stilrena detaljer i ljusa färger som öppnar upp hemmet och skapar en luftig och ljus atmosfär. Den stora tomten är ett fantastiskt utomhusutrymme med växthus, gräsmatta, buskar och fruktträd så som äpplen och päron som är i säsong under stora delar av året. Här finns också en altan under tak med utgång från köket. Med andra ord en perfekt tomt för såväl sommarfester och trädgårdsarbete som lek för både stora och små. Bostaden är belägen i ett lugnt och familjevänligt villakvarter bara en kort promenad bort från Hallsbergs centrum där bland annat mataffär, butiker, restauranger och andra nöjen finns. Här har du även nära till skolor, parker och grönområden samt mycket goda buss och tågförbindelser. Observera att efter besiktningen har vattnet kopplats in i huset med hjälp av VVS-tekniker. Fönstren kommer att vara färdigställda innan tillträde. Varmt välkommen på visning!

Nästegårdsvägen 42C, Lillån, Örebro kommun

Nästegårdsvägen 42C

Radhus
Lillån, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 395 000 kr
99 m²
4 rum
6 617 kr/mån
24 192 kr/m²

Varmt välkommen till detta smart planerade radhus på Nästegårdsvägen 42C! Här bor du i ett tryggt och lugnt område med närhet till både fin natur med promenadstråk samt vardagliga bekvämligheter så som skola, förskola och smidiga förbindelser in till Örebro centrum. På entréplan välkomnas du in av en stor hall med förvaringsmöjligheter som bjuder in till det öppna köket tillsammans med vardagsrummet. Den sociala planlösningen gör detta till den perfekta platsen för att umgås med familj och vänner. Från vardagsrummet nås dessutom den stora och härliga uteplatsen i soligt söderläge. På nedre plan finns också ett stort badrum fullutrustat med tvättmaskin och torktumlare. På övre plan hittar du tre sovrum och ett ytterligare badrum. Det största sovrummet med en vacker "stenvägg" samt tillgång till balkong i lika härligt söderläge som uteplatsen. Nuvarande ägare har även gjort i ordning inredd vind vilket gör att du har bra tillgång till extra yta för förvaring! Smarta tillval i form av bland annat en härlig granitskiva i köket, spotlights och handuktstork i badrummet. I anslutning till entrén finns möjlighet att parkera bilen. Dessutom finns gratis gästparkeringar i området. Till bostaden hör också ett förråd som är placerat i gemensam länga på innergården. Genomgående trevlig bostad i fint skick där det bara är att flytta in! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Hagendalsvägen 15D, null, Kumla kommun

Hagendalsvägen 15D

Lägenhet
Kumla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 395 000 kr
89 m²
4 rum
vån 3/3
5 739 kr/mån
15 674 kr/m²

Belägen på tredje våningen i stabil förening med god ekonomi finns nu denna trevliga fyra på Hagendalsvägen 15D! Med ingång från föreningens trevliga innergård välkomnas ni av en bostad med bra sällskapsytor i form av bland annat ett stort vardagsrum, ett trevligt kök samt en härlig inglasad balkong. Förutom detta rymmer bostaden dessutom tre sovrum och två badrum. Gott om förvaringsmöjligheter som är smart planerade genom hela lägenheten. Bostaden är belägen i centralt läge alldeles intill matbutiker, restauranger samt lokala butiker. Här finns även goda kommunikationsmöjligheter med både buss- och tågstation inom nära gångavstånd. Varmt välkomna att höra av er för att boka in en tid för visning eller få veta mer om bostaden!

  • Balkong

Visar alla 11