Mäklare Filippa Rimmerfors

Filippa Rimmerfors

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lövstagatan 21D, Centralt Väster, Örebro kommun
 • Ons 13 dec kl 16:30
Lövstagatan 21D, Centralt Väster, Örebro kommun, bild 2
Lövstagatan 21D, Centralt Väster, Örebro kommun, bild 3

Lövstagatan 21D

Lägenhet
Centralt Väster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
995 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/3
3 273 kr/mån
24 875 kr/m²

Välkommen till Lövstagatan 21D och denna fina etta direkt redo att flytta in i! Här hittas en lägenhet med fina ytor i mycket bra skick. Nyligen har golven i hall och vardagsrum lagts om och väggarna fått nya tapeter. Nytt kök sattes smakfullt in 2020 med fler bänkytor, bänkskiva i trä, vitt kakel som stänkskydd, förvaringsskåp samt nytt golv. Ny fläktkåpa och induktionshäll 2023. Bra plats för både matlagning och middagar med vänner och familj. Vardagsrummet rymmer både säng och soffgrupp eller annat möblemang efter önskemål. Från vardagsrummet nås även den härliga balkongen i soligt sydväst-läge med öppen utsikt. Bostadens helkaklade badrum är uppdaterat med ny kommod och spegelskåp. Rymlig hall med bra plats för att hänga av sig ytterkläderna samt ett smart förråd. Till bostaden hör också ett källarförråd och ett vindsförråd. Två gemensamma tvättstugor hittas i källaren. Väl underhållen förening som utfört nödvändiga renoveringar. Avgift på endast 3 273 k/mån där värme, vatten, bostadsrättstillägg samt kabel-tv och bredband ingår. 26 parkeringsplatser med el finns med separat kö. I övrigt smidig parkering på gatan utanför. Här bor du centralt med parker och grönområden endast en kort promenad eller cykeltur från centrum och centralstationen med smidig pendling. Bekväma bussförbindelser till Örebro Universitet finns runt hörnet. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Nästegårdsvägen 1B, Lillån, Örebro kommun
 • Imorgon kl 16:30
Nästegårdsvägen 1B, Lillån, Örebro kommun, bild 2
Nästegårdsvägen 1B, Lillån, Örebro kommun, bild 3

Nästegårdsvägen 1B

Radhus
Lillån, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 295 000 kr
112 m²
4 rum
6 190 kr/mån
20 491 kr/m²

Välkommen till Nästegårdsvägen 1B och denna fantastiska bostad! På två plan hittas här en genomgående fin bostad i gott skick. Du välkomnas in av hallen som bjuder in till entréplanet med kök, badrum och vardagsrum. Fullutrustat kök med gott om bänkyta på vacker träskiva och plats för en trevlig matgrupp. I badrummet hittas förutom dusch, WC och kommod även tvättmaskin och torktumlare. I det härligt öppna vardagsrummet finns gott om plats för både soffgrupp och en ytterligare matgrupp. Stora fönster samt dörr ut mot uteplatsen med fantastisk utsikt över öppna åkrar som också släpper in fint ljus i bostaden. Vidare till övre plan hittas tre sovrum samt ett ytterligare badrum utrustat med dusch, WC och kommod. Båda planen med golvvärme. Till bostaden finns ett förråd placerat på framsidan i anslutning till parkeringsplatsen som du som bostadsrättsinnehavare får nyttja fritt. Flera gästparkeringar hittas också i området. Här bor du i ett tryggt och familjevänligt område med närhet till både vacker natur och de bekvämligheter som behövs i vardagen. Du hittar allt ifrån promenadstigar, lekplatser, förskola, skolor till smidig kommunikation in till Örebro Centrum. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Ölmbrovägen 57, Ölmbrotorp, Örebro kommun
 • Mån 18 dec kl 16:30
Ölmbrovägen 57, Ölmbrotorp, Örebro kommun, bild 2
Ölmbrovägen 57, Ölmbrotorp, Örebro kommun, bild 3

Ölmbrovägen 57

Villa
Ölmbrotorp, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 895 000 kr
134 + 2 m²
5 rum
724 m² tomt

Välkommen till denna enplansvilla full av potential! Sist och längst upp på gatan med fri baksida och utsikt över skogen hittas denna trevliga villa. Uteplats både öppet och under tak samt härliga gräsmattsytor med flera egna äppelträd och hallonbuskar med gott om frukt och bär. En utebod finns också för extra förvaring. I dagsläget rymmer huset 5 rok i bra storlek, en gästtoalett, ett badrum och en tvättstuga. Här har du verkligen möjlighet att sätta din egna prägel på ett toppenläge med många bekvämligheter runt omkring dig. Du hittar förskola, lekplatser, vackra skogar och promenadslingor samt tennisbana, fotbollsplan och busshållsplats i närområdet och bor lugnt och tryggt med något för hela familjen. Besiktningsprotokoll finns att ta del av på hemsidan. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Engelbrektsgatan 62D, Öster, Örebro kommun
 • Fre 15 dec kl 15:30
Engelbrektsgatan 62D, Öster, Örebro kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 62D, Öster, Örebro kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 62D

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 650 000 kr
42 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 255 kr/mån
39 286 kr/m²

Varmt välkommen till Engelbrektsgatan 62D och denna fina 1,5a! Här disponerar du 42 smarta och välplanerade kvadratmetrar i mycket bra skick. Du välkomnas in av hallen som renoverats med nytt golv och en stor garderob för förvaring under 2015. Till vänster från hallen finns det fina köket som även det gjordes om under 2015 och är utrustat med allt man kan tänkas behöva. Inbyggda vitvaror i form av kyl, frys, ugn, mikro och diskmaskin. Plats för matgrupp. Rakt in i bostaden hittas det härliga vardagsrummet med gott om ljusinsläpp. En perfekt plats för att både slappna av och bjuda över vännerna för att umgås. Den franska balkongen ger fin utsikt över den privata och gröna innergården som är tillgänglig för alla medlemmar att använda. Ett mindre rum med plats för 140 cm säng finns smart placerad för att kunna stänga till dörren i anslutning till vardagsrummet. Direkt till vänster från hallen hittas badrummet som stilrent renoverats under 2018 och är utrustat med dusch, kommod, wc, golvvärme samt handukstork. Tvättstuga hittas bekvämt och smidigt i källaren i samma hus, precis nedanför trappan. Denna bostad är verkligen värd att uppleva på plats! Du kan också känna tryggheten i att bo tryggt i en stabil och lågt belånad förening med en månadsavgift på endast 3 255 kr där värme, vatten, bredband, basutbud med tv-kanaler samt bostadsrättstilläggsförsäkring ingår. Föreningen har dessutom nyligen utfört större arbeten så som fasadrenovering, fönsterbyte samt byte av ytterdörrar. Vidare finns hobbyrum, bastu, miljörum, cykelparkeringar samt en samlingslokal för övernattande gäster att hyra. Till lägenheten hör dessutom gott om förvaring i form av ett vindsförråd, ett källarförråd samt ett matkällarförråd. Även läget är svårslaget! I närområdet hittas allt ifrån matbutik, gröna parker med trevliga promenadstråk, gamla fina kvarter och vackra byggnader till lokala caféer och restauranger. Dessutom med smidigt promenadavstånd till centrum med hela stadens utbud av affärer, kultur och nöjesliv. Bekvämt cykelavstånd till Örebro Universitet och smidiga busskommunikationer. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Hagendalsvägen 15C, Kumla Centralt, Kumla kommun

Hagendalsvägen 15C

Lägenhet
Kumla Centralt, Kumla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
995 000 kr
65,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 530 kr/mån
15 191 kr/m²

Välkommen till Hagendalsvägen 15C och denna fina trea! Senaste åren har bostaden genomgått flera renoveringar i form av nytt kök och ytskikt som nya dörrar, målade väggar samt nylagda laminatgolv. Lister kommer att sättas in innan tillträde. Föreningen har dessutom nyligen bytt både köksfläkt och elcentral. Här hittar du en bostad direkt redo att flyttas in i! I hallen finns idag ett öppet utrymme för förvaring direkt till vänster som tidigare var inbyggt i ett genomgångsrum. Köket med fina luckor i en grå nyans hittas lite längre in till vänster i bostaden och har smart plats för ett köksbord. Till höger efter entrén hittas det härliga vardagsrummet med plats för både soff- och matgrupp. Fin parkett på golv. Från vardagsrummet nås även den trevliga balkongen. Bostaden rymmer förutom detta också två sovrum samt ett kaklat badrum. Två förråd finns att disponera över på källarplan. Här bor man tryggt i centrala Kumla med närhet till allt man kan tänkas önska sig. Bra månadsavgift där värme, vatten, TV och bredband, samt bostadsrättstillägg ingår. Låg belåningsgrad i en stabil förening. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Svanåallén 8, Örnsro, Örebro kommun
Svanåallén 8, Örnsro, Örebro kommun, bild 2
Svanåallén 8, Örnsro, Örebro kommun, bild 3

Svanåallén 8

Lägenhet
Örnsro, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 825 000 kr
54,7 m²
2 rum
vån 3/3
3 285 kr/mån
33 364 kr/m²

Denna perfekta tvåa med centralt läge finns nu ute på marknaden! Här hittar du allt som du kan tänkas önska. Från nyrenoverade kök och badrum, genomgående fina ytskikt, platsbyggda lösningar och en smart planlösning till mycket härligt ljusinsläpp, vackra parkett- och trägolv, en solig balkong och en trevlig insynsskyddad innergård! Här är alla delar väl genomtänkta. Köket har luckor i en smakfull grå färg, en fin bänkskiva i trä och ger massor av inspiration till matlagningen. Ett vackert trägolv pryder kökets golv och samma fina golv återfinns också i bostadens sovrum. Sovrummet har en lugnande beige färg på väggarna och gott om plats för garderober. Bostadens stora vardagsrum med ett vackert parkettgolv och ljust målade väggar är helt klart hjärtat av lägenheten. Där finns gott om plats för både soff- och matgrupp vilket gör det till en social och naturlig plats att umgås på. Från vardagsrummet nås också bostadens balkong med utsikt över grönområden och takåsar. Badrummet är stilrent renoverat med vitt kakel och ett fantastiskt klinkergolv, dusch, WC samt golvvärme under 2022. Föreningen erbjuder bekvämligheter i form av bland annat tvättstuga, bastu, dusch, relax samt både hobbyrum och gästrum. Till lägenheten hör dessutom både ett källar- och vindsförråd. Här kan du också känna dig trygg tack vare en stabil bostadsrättsförening med en stark ekonomi och en belåningsgrad på 1 560 kr/kvm! I avgiften ingår allting från värme, vatten, bredband, digital-TV till hushållsel och bostadsrättstillägget. Nu till hösten sänktes avgiften med 90 kr. Örnsro är ett lugnt område, nära Södra Station med busshållsplats strax intill. Även naturen känns nära med Svartån ett kvarter bort och möjlighet till aktiviteter i trevlig miljö såsom fina promenader, tennisspel i parken eller paddla kajak på ån. City endast 10 minuters promenad bort. Varmt välkommen att höra av dig med intresse!

 • Premium
 • Balkong
Sätergatan 3, null, Hallsbergs kommun

Sätergatan 3

Villa
Hallsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 195 000 kr
114 + 48 m²
956 m² tomt

Välkommen till Sätergatan 3 och denna fantastiskt fina villa med smarta lösningar och vackra detaljer! Nyligen har bostaden genomgått flera stora renoveringar som resulterat i ett stilrent och klassiskt intryck. Du välkomnas in av en inbjudande hall som leder in till kök och vardagsrum. Vardagsrum, kök och matrum ligger smart placerade i en trevlig planlösning, perfekt för att umgås med familj och vänner. Du hittar dessutom fantastiska detaljer så som dubbla ugnar, platsbyggda hyllor, skafferi, tegelvägg och parkettgolv. Här finns en tanke bakom det mesta! Från vardagsrummet nås en trevlig uteplats som gjorts i ordning med inglasning, isolerade golv och nymålade väggar. I anslutning till altanen är det dessutom förberett för en öppen uteplats med trallgolv. På övre plan finns två sovrum i bra storlek, ett helkaklat badrum med takfönster samt en balkong. Du hittar också en dränerad och isolerad källarvåning med bland annat svale, ett äldre badrum, tvättstuga, matkällare och förrådsutrymmen. Trädgården runt om bostaden är grön och härlig med plats för både lek och avslappning. Vackra Säterlunden hittar du direkt utanför köksfönster. Här bor du lugnt och tryggt i ett familjärt villaområde med lekparker, fina promenadstråk och bekvämt avstånd in till centrum samt Hallsbergs tågstation med smidiga förbindelser. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Esplanaden 27, null, Hallsbergs kommun

Esplanaden 27

Villa
Hallsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 350 000 kr
67 + 67 m²
3 rum
1 030 m² tomt

Välkommen till denna fina villa som nyligen genomgått en mängd renoveringar! Här disponerar du över 67 kvm på entréplan samt ett lika stort källarplan med mycket bra standard. Under 2023 har de allra flesta ytskikt i form av golv, tak, lister gjorts om i smakfull stil som gör det möjligt att bara flytta in utan att behöva tänka på några större underhållsbehov. På entréplan hittas ett fullutrustat kök med uppdaterade vitvaror och plats för matbord. Rakt in från entrédörren finns ett stort och härligt vardagsrum med plats för både matgrupp och soffgrupp. Från vardagsrummet nås sedan bostadens altan i härligt söderläge där du kan njuta av tillvaron. I trädgården har sly och dåliga träd tagits bort och nu finns där en trevlig gräsyta mot kommunens privata mark där du har ostörd utsikt. Vidare på entréplanet hittas också ett badrum samt ett nytt sovrum som skapats genom att stänga igen en öppning mot köket. I bostadens källarplan finns ett större sovrum, kontor, matförråd, tvättstuga samt ett tidigare pannrum med nytt betonggolv att sätta egen prägel på för det som önskas. Här bor du centralt med närhet till allt ifrån matbutik, förskola och skola till fina grönområden och tågstation. Lugnt och trevligt område där du kan känna dig trygg med hela familjen. Varmt välkommen på visning!

Vattugatan 10A, Kumla Centralt, Kumla kommun

Vattugatan 10A

Lägenhet
Kumla Centralt, Kumla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
800 000 kr
54,5 m²
2 rum
3 733 kr/mån
14 679 kr/m²

Välkommen till Vattugatan 10A och denna fina tvåa! Här kan du bo bekvämt i ett lugnt område mitt i centrum med närhet till alla de vardagliga bekvämligheterna som du kan tänkas behöva! Bostaden är i genomgående bra skick med smarta uppfräschningar så som nya duschväggar, målade köksluckor och ytskikt på väggar. Du välkomnas in av hallen med gott om plats för att hänga av dig ytterkläderna samt ytterligare förvaring i garderober. Vardagsrummet är stort och har gott om plats för möblemang efter smak och önskemål. Vackert parkettgolv. Från vardagsrummet nås också bostadens uteplats med utsikt över innergården. Vidare hittas ett rymligt sovrum med inbyggda garderober, det trevliga köket med plats för matbord samt ett helkaklat badrum. Till lägenheten hör även två förråd som finns i husets källare. Föreningen har gjort många större renoveringar och har nyligen installerat ny köksfläkt samt gjort en uppgradering av elsystemet i lägenheten. Bo tryggt med en bra månadsavgift och låg belåningsgrad i en stabil förening. Perfekta bostaden för ett bekvämt och smidigt boende på bottenplan som sällan dyker upp! Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Västra Nobelgatan 28B, Centralt Väster, Örebro kommun

Västra Nobelgatan 28B

Lägenhet
Centralt Väster, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
970 000 kr
40,5 m²
2 rum
vån 2
3 298 kr/mån
23 951 kr/m²

Välkommen till Västra Nobelgatan 28B och denna smart planerade bostad! Här bor du i en bostad med väl omhändertagna ytskikt där de flesta tak, lister, dörrar och väggar målats om under de senaste åren. Du välkomnas in av hallen med plats för ytterkläderna. Rakt fram finns bostadens fina kök med ljusa luckor och en bänkskiva i trä. Till höger finns det rymliga vardagsrummet med bra ytor för både soff- och matgrupp. Från vardagsrummet nås även en trevlig balkong med utsikt in mot gården. Även sovrummet hittas i anslutning till vardagsrummet och har plats för både säng, byrå och inbyggd garderobsförvaring med nyslipade och målade dörrar. Till bostaden hör både matförråd och förråd för smidig extra förvaring. Till sist finns ett kaklat badrum i ljus färg där spegel och skåp satts in under 2022. Bo tryggt i en stabil förening med låg belåningsgrad och en avgift på endast 3 298 kr/mån inklusive värme, vatten, tv, bredband samt bostadsrättstillägg. I närområdet finns flera mysiga parker, matbutik, restauranger och caféer. 5 minuters promenad från Örebro Centralstation och centrum med hela dess utbud. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Garvargatan 20, null, Hallsbergs kommun

Garvargatan 20

Villa
Hallsbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 450 000 kr
75 m²
4 rum
1 200 m² tomt

På Garvargatan 20 välkomnas du av en smakfull tvåplansvilla som invändigt nyligen genomgått renoveringar av allt ifrån kök, badrum, golv och ytskikt till el, fönster, ytterdörr och värmesystem det senaste året. Vissa delar med de sista slutstegen kvar att färdigställas. Interiören är designad med moderna funktioner och stilrena detaljer i ljusa färger som öppnar upp hemmet och skapar en luftig och ljus atmosfär. Den stora tomten är ett fantastiskt utomhusutrymme med växthus, gräsmatta, buskar och fruktträd så som äpplen och päron som är i säsong under stora delar av året. Här finns också en altan under tak med utgång från köket. Med andra ord en perfekt tomt för såväl sommarfester och trädgårdsarbete som lek för både stora och små. Bostaden är belägen i ett lugnt och familjevänligt villakvarter bara en kort promenad bort från Hallsbergs centrum där bland annat mataffär, butiker, restauranger och andra nöjen finns. Här har du även nära till skolor, parker och grönområden samt mycket goda buss och tågförbindelser. Observera att efter besiktningen har vattnet kopplats in i huset med hjälp av VVS-tekniker. Fönstren kommer att vara färdigställda innan tillträde. Varmt välkommen på visning!

Mosstorpsvägen 12, Hampetorp, Örebro kommun

Mosstorpsvägen 12

Villa
Hampetorp, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 100 000 kr
110 + 15 m²
4 rum
1,1 ha tomt

En knapp kilometer från Hjälmaren hittas detta permanentboende med stor potential! Belägen bland vacker natur kan du här enkelt koppla av och njuta av lugnet samtidigt som du har närhet till en mängd nöjen. Ta en dagsutflykt ut till Hjälmarens pärla Vinön med ännu mer vacker natur, fina caféer och badplats eller stanna kvar i närområdet och utforska ett fantastiskt utbud av promenadstigar samt skog med massvis av svamp och bär. I närområdet finns även padelbana, minigolf, restaurang samt bad och båtklubb. I Hampetorp finns skola F-6. Högstadieskola finns i Odensbacken där du också hittar matbutik, ca en mil bort. Till Örebro centrum har du ca fyra mil. Bostadshuset disponerat på två plan erbjuder hall, kök, vardagsrum, sovrum, badrum samt ett mysigt uterum på entréplan. På övre plan finns ytterligare två sovrum. Du har dessutom tillgång till en mängd kompletterande byggnader i form av bland annat garage, verkstad, vedbod, förråd och gästrum. Majoriteten av dessa med el utdragen. En fantastiskt välskött tomt med både skog och gräsmatta och alla möjligheter för allt ifrån odling, lek och umgänge till nya spännande projekt. Tomten är idag uppdelad på två fastigheter på grund av en tidigare avstyckning men säljs ihop och kan disponeras helt efter önskemål. Inga förberedelser är påbörjade på den avstyckade tomten. Varmt välkommen på visning!

Nästegårdsvägen 1C, Lillån, Örebro kommun
 • Imorgon kl 17:00
Nästegårdsvägen 1C, Lillån, Örebro kommun, bild 2
Nästegårdsvägen 1C, Lillån, Örebro kommun, bild 3

Nästegårdsvägen 1C

Radhus
Lillån, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 450 000 kr
111 m²
5 rum
6 190 kr/mån
22 072 kr/m²

Välkommen till detta underbara bostadsrättsradhus i det populära och barnvänliga området Lillån! Här möts vi av en välkomnande bostad med vattenburen golvvärme på båda planen vilket ger oss en lyxig och bekväm vardag året om. Bostaden erbjuder också en flexibel planlösning där kök och vardagsrum har fått ordentligt med utrymme på entréplanet, här står umgänge tillsammans med vänner och familj i fokus. Från vardagsrummet når vi också en rymlig altan med utsikt i naturskön omgivning i västerläge där ni kan njuta av solen till sen kväll. På nedervåningen finns också ett helkaklat badrum med gott om plats som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare för en enkel och smidig vardag. En trappa upp i bostaden ligger fokus på familjen, här är det lugn och ro som råder med fyra rum som praktiskt kan möbleras efter era behov och önskemål. Önskas inte fyra sovrum kan något av rummen med fördel också inredas som kontor eller liknande. Sovrummen erbjuder gott om utrymme för sängar, förvaring och lekutrymme för de minsta. Till bostaden finns en tillhörande parkeringsplats intill entrén vilket underlättar er vardag ytterligare och vid parkeringsplatsen finns även ett fristående förråd som ger chans till ytterligare god förvaring även utomhus. Det bästa av allt är den eftertraktade platsen i Lillån. Här får du en trygg och barnvänlig miljö med närhet till grönområden, promenadstråk, lekplatser, vårdcentral, tandläkare, förskolor och skolor. Dessutom finns det goda kommunikationsmöjligheter till centrala Örebro och andra bekvämligheter. Önskar ni pendla med bil så finns anslutning till RV50 på behagligt avstånd för vidare färd dit ni önskar. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning och mer information!

 • Premium
 • Uteplats
Nästegårdsvägen 42C, Lillån, Örebro kommun

Nästegårdsvägen 42C

Radhus
Lillån, Örebro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
2 395 000 kr
99 m²
4 rum
5 514 kr/mån
24 192 kr/m²

Varmt välkommen till detta smart planerade radhus på Nästegårdsvägen 42C! Här bor du i ett tryggt och lugnt område med närhet till både fin natur med promenadstråk samt vardagliga bekvämligheter så som skola, förskola och smidiga förbindelser in till Örebro centrum. På entréplan välkomnas du in av en stor hall med förvaringsmöjligheter som bjuder in till det öppna köket tillsammans med vardagsrummet. Den sociala planlösningen gör detta till den perfekta platsen för att umgås med familj och vänner. Från vardagsrummet nås dessutom den stora och härliga uteplatsen i soligt söderläge. På nedre plan finns också ett stort badrum fullutrustat med tvättmaskin och torktumlare. På övre plan hittar du tre sovrum och ett ytterligare badrum. Det största sovrummet med en vacker "stenvägg" samt tillgång till balkong i lika härligt söderläge som uteplatsen. Nuvarande ägare har även gjort i ordning inredd vind vilket gör att du har bra tillgång till extra yta för förvaring! Smarta tillval i form av bland annat en härlig granitskiva i köket, spotlights och handuktstork i badrummet. I anslutning till entrén finns möjlighet att parkera bilen. Dessutom finns gratis gästparkeringar i området. Till bostaden hör också ett förråd som är placerat i gemensam länga på innergården. Genomgående trevlig bostad i fint skick där det bara är att flytta in! Varmt välkommen att höra av dig för att boka in en visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Hagendalsvägen 15D, null, Kumla kommun

Hagendalsvägen 15D

Lägenhet
Kumla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
1 395 000 kr
89 m²
4 rum
vån 3/3
5 420 kr/mån
15 674 kr/m²

Belägen på tredje våningen i stabil förening med god ekonomi finns nu denna trevliga fyra på Hagendalsvägen 15D! Med ingång från föreningens trevliga innergård välkomnas ni av en bostad med bra sällskapsytor i form av bland annat ett stort vardagsrum, ett trevligt kök samt en härlig inglasad balkong. Förutom detta rymmer bostaden dessutom tre sovrum och två badrum. Gott om förvaringsmöjligheter som är smart planerade genom hela lägenheten. Bostaden är belägen i centralt läge alldeles intill matbutiker, restauranger samt lokala butiker. Här finns även goda kommunikationsmöjligheter med både buss- och tågstation inom nära gångavstånd. Varmt välkomna att höra av er för att boka in en tid för visning eller få veta mer om bostaden!

 • Balkong

Visar alla 15