Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Karl Dahlin

Karl Dahlin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
BoKlok Arenan, Odenvallen, Östersunds kommun
  • 13 lediga bostäder

BoKlok Arenan

Lägenhet
Odenvallen, Östersunds kommun
BoKlok Housing AB
fr. 1 095 000 kr
31-85 m²
1-4 rum
2 805 kr/mån

Nu står det nya bostadsområdet på plats, bara att flytta in! Här kan du bo bekymmersfritt i stilren nyproduktion. Alla lägenheter har ljusinsläpp från minst två håll. De flesta bostäderna ligger i sydvästläge med kvällssol på uteplatsen. Bottenvåningarna med stora uteplatser och övriga våningar har balkonger. På innergården placerar vi en sandlåda för de minsta och en pergola att samlas och umgås kring. Flexibelt tillträde, först till kvarn!

  • Nybyggnadsprojekt
Hästjägarvägen 3, Brunflo, Östersunds kommun

Hästjägarvägen 3

Villa
Brunflo, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
2 275 000 kr
106 + 22 m²
5 rum
985 m² tomt

Välkommen till denna gedigna villa med grönskande tomt på gata utan genomfart nära skola och barnomsorg. Skog och lekplatser med öppna grönytor runt knuten. På kort avstånd har man även tillgång till serviceutbudet i Brunflo centrum, här finns också varierade aktiviteter och ett stort föreningsliv för såväl stor som liten. God kommunikation via buss till Östersund centrum. Entrésidan ger access till garage varifrån man sedan når den skyddade entrésidan med en veranda och ett härligt inglasat uterum. Du välkomnas in till en ljus hall med gott om plats för förvaring i garderober. Från entrén nås ett av bostadens två badrum som är praktiskt placerat direkt till vänster. Vidare från hallen nås en trivsam och social del av hemmet som utgörs av vardagsrum och kök. Köket med generösa ytor för matlagning med bänkar i vinkel. Här serverar man gärna gäster eller familj och det ryms även ett större matbord vid fönster där interiör går i ljusa toner. Vardagsrummet är rymligt med fin rymd och flexibilitet i alternativ på möblering. Härifrån nås en rejäl längsgående balkong under tak med vyer över trädgårdssidan. Vidare på entréplanet finns också ett större sovrum med smakfull färgskala och två fönster ut mot trädgårdssidan och en klädkammare. En trappa ner i källare finns motsvarande storlek som entréplanet. Här ryms gott om förrådytor samt badrum med badkar. Två sovrum i ena delen. I andra delen finns en gillestuga som kan nyttjas efter behov samt en tvättstuga med groventré. Sammantaget är detta en riktigt fin familjevilla där flera stora poster som installation av fjärrvärme, fiber och dränering redan är tagna. Vardagspusslet blir lättare med ett stort serviceutbud inom nära räckhåll. Välkommen att boka in dig på visning via mäklarens hemsida!

Krondikesvägen 92E, lgh 1203, Odenvallen, Östersunds kommun

Krondikesvägen 92E, lgh 1203

Lägenhet
Odenvallen, Östersunds kommun
BoKlok Housing AB
2 095 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/4
5 159 kr/mån
29 097 kr/m²

Kvadratsmart ljus trerummare med rymlig balkong. Vitt modernt kök från IKEA som är öppet mot vardagsrummet och hela vägen ut till balkongen. Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och garderober. Det rymliga förrådet och garderoben i hallen ger gott om förvaringsmöjligheter. Det stora badrummet med dusch är utrustat med tvättmaskin.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Krondikesvägen 92E, lgh 1301, Odenvallen, Östersunds kommun

Krondikesvägen 92E, lgh 1301

Lägenhet
Odenvallen, Östersunds kommun
BoKlok Housing AB
1 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
4 124 kr/mån
29 000 kr/m²

SISTA TVÅAN! Välplanerad tvåa med ljusinsläpp från tre håll med ljus och praktisk inredning. Disk- och tvättmaskin ingår! Bo bekymmerfritt i nyproduktion på fjärde våningen med fantastisk utsikt i bästa söderläge.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Rådhusgatan 97A, Söder, Östersunds kommun

Rådhusgatan 97A

Lägenhet
Söder, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 500 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/3
5 374 kr/mån
18 072 kr/m²

På en central adress i en solid HSB förening där hushållselen ingår i avgiften erbjuds nu en bostad utöver det vanliga. Med en egen eldstad höjer du mysfaktorn rejält under höst- och vinterhalvåret, lägg där till extra takhöjd, vackert burspråk och en balkong med fjällglimt så har du fina förutsättningar att skapa ditt nästa drömhem. Vardagsrummet har gott om plats för både matmöblemang och soffgrupp. Vackert trägolv och utgång till den renoverade balkongen med fint solläge. Vidare finns två rymliga sovrum, kök med bra förvaring samt badrum med kakel, klinkers och utrustat med tvättmaskin. HSB Stenbiten är en solid HSB förening med låg skuldsättning. Här ingår hushållsel, värme, vatten och fiber i avgiften. I närområdet finns dagligvaruhandel, gym, kvarterskrog, café och grönområden. Du tar dig med enkelhet in till stadskärnan med cykel eller en rask promenad. Boka in dig på visningen via mäklarens hemsida!

  • Balkong
Sågvägen 6, Hissmofors, Krokoms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sågvägen 6

Villa
Hissmofors, Krokoms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 475 000 kr
105 + 70 m²
1 818 m² tomt

Välkommen till Sågvägen 6. Här erbjuds en trevlig villa med stor potential på en lummig och privat trädgårdstomt. Här är stora poster som tak - och fönsterrenovering redan tagna. Vidare erbjuds ett vattenburet värmesystem med en ny och modern luftluftvärmepump som komplement. Tar man steget in genom entré med farstukvist möts man av ett charmigt kök direkt till vänster. Köket har bra arbetsytor och gott om förvaring i bänk- och överskåp. Vardagsrum och allrum har ett vackert brädgolv med stora ytor som kan nyttjas efter behov. Via entréhallen kan du ta trappan upp till övreplan. Här finns två sovrum samt en möblerbar hall, här finns bra förvaringsytor genom förråd och klädkammare. En trappa ner på källarplanet finns ytterligare förvaringsmöjligheter. Här finns även ett badrum och tvättstuga. På kort avstånd nås Krokoms centrum med apotek, dagligvaruhandel, hälsocentral och tandläkare. Gångavstånd till busshållplats med goda förbindelsertill Östersund. I Krokom finns flera förskolor. Grundskola och högstadieskola ligger ca 1,5 km bort. Välkommen att boka in dig på visning via mäklarens hemsida.

Krondikesvägen 96B, lgh 1103, Odenvallen, Östersunds kommun

Krondikesvägen 96B, lgh 1103

Lägenhet
Odenvallen, Östersunds kommun
BoKlok Housing AB
1 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/4
5 057 kr/mån
27 708 kr/m²

Nytt och fräscht! Perfekt planerad trerummare med ljus och öppen planlösning med kvällssol på balkongen! Flexibelt tillträde! Ta kontakt med mäklare Karl Dahlin om du vill veta mer!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Krondikesvägen 96B, lgh 1104, Odenvallen, Östersunds kommun

Krondikesvägen 96B, lgh 1104

Lägenhet
Odenvallen, Östersunds kommun
BoKlok Housing AB
1 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/4
5 057 kr/mån
27 708 kr/m²

Fantastisk fin och välplanerad trerummare med diskmaskin och en tvättmaskin i det gigantiska badrummet som bara måste ses! Ljus och välplanerad lägenhet med eftermiddags- & kvällssol på den stora balkongen. Först till kvarn och flytta in när det passar dig!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Brunflovägen 25A, Odenslund, Östersunds kommun

Brunflovägen 25A

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
2 575 000 kr
93 m²
4 rum
vån 2/2
5 326 kr/mån
27 688 kr/m²

Välkommen till Brunflovägen 25A i populära Odenslund. Här bor man på promenadavstånd till det mesta av vad Östersund har att erbjuda. Här får du en härlig villakänsla med egen entré och kan samtidigt njuta av fördelarna med bostadsrätt. Gavelläget skapar ett fint ljusflöde in då man har fönster i tre väderstreck, vidare erbjuder bostaden stor balkong och ett genomgående modernt boende. Ytorna är väldisponerade och luftiga med funktionell fördelning av sovrum och sällskapsytor. Du kommer in via den nedre hallen, där finns garderob och kapphängare. Ta sedan trappan upp till boendeplanet och direkt till höger nås ett ljust och trevligt kök. En snygg bänkskiva med laminerad marmor och moderna vitvaror. Diskmaskin, inbyggnadsugn, häll, inbyggd mikrovågsugn och kyl- och frysskåp i fullhöjd. Bra förvaring i bänk- och överskåp och ekparkett på golv. Via köket nås bostadens första sovrum, vidare finns ytterligare två sovrum i olika delar av bostaden. Vardagsrummet är trivsamt och härifrån når du den mysiga balkongen med eftermiddagssol med placering under tak. Vidare finns ett helkalkat duschrum från 2010, vikväggar och praktisk tvättpelare. Ytterligare en WC nås via den övre hallen. Helheten ger en fräsch och enhetlig känsla med stor funktion. Det finns även förråd och tillgång till gemensam tvättstuga. En bostad som erbjuder mycket! Välkommen att boka in dig på visning via hemsidan!

  • Balkong
Skogsgläntan 14, Hackås, Bergs kommun

Skogsgläntan 14

Radhus
Hackås, Bergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
650 000 kr
137 m²
5 rum
288 m² tomt

Välkommen till Skogsgläntan i Hackås! Nu har du chans att förvärva ett av de trevliga radhusen. Här erbjuds ett familjevänligt boende med närhet till både skola, förskola, elljusspår och skoterspår. Bostaden är fördelad på två plan och har en mysig uteplats som vetter mot grönområden. På entrésidan finns även ett stort trädäck och garagedel. På entréplanet finner du kök med matplats vid fönster, rymligt vardagsrum med utgång till altan samt ett badrum och förråd. På övre plan finns fyra rymliga sovrum, varav ett med utgång till balkong, vidare finns en möblerbar hall och ytterligare ett badrum. Fiber är indraget i bostaden vilket garanterar en snabb och stabil internetuppkoppling. På tomten finns även ett rymligt garage med förråd. Goda bussförbindelser till Östersund. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Energieffektiv
Krondikesvägen 34, Blomängen, Östersunds kommun

Krondikesvägen 34

Lägenhet
Blomängen, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 300 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/7
3 277 kr/mån
24 074 kr/m²

På ett attraktivt läge finner ni denna välplanerade och stilfulla tvåa med söderbalkong endast en halv trappa upp, hög standard och öppen planlösning. Varmt välkommen! Väldisponerat boende med social och öppen planlösning om 54 kvadratmeter med en avgift om endast 3 267 kr/mån där alltifrån värme, vatten, tv, bredband och kollektiv bostadsrättstillägg via Länsförsäkringar Jämtland ingår. Bostaden är belägen en halv trappa upp och har en hög standard. Påkostat kök från kvalitativa Storsjökök med alla bekvämligheter som kan önskas såsom bl.a. integrerad diskmaskin och inbyggd micro. Fräscha ytskikt, genomgående trägolv i hela bostaden bortsett från badrummet. Gott om förvaringsmöjligheter. Sovrum som kan möbleras med kontorsplats, rymlig skjutdörrsgarderob. Duschrum med klinkers och spotlights i tak. Välkomna till ett kvalitetsboende! BRF Stormhatten är en Stabil HSB förening med låg skuldsättning och fina områden. Området kring Tegelplan är lugnt och har all service på nära avstånd. Stadskärnan och universitetet ligger på promenadavstånd och i området runt omkring finns flera av stans bästa lekparker. Läget, lugnet och närheten till allt gör att området alltid kommer att vara attraktivt. Välkommen till ett snyggt boende med en härlig rymd där det bara är att flytta in och börja trivas. Ta kontakt med ansvarig mäklare för privatvisning. Karl Dahlin, 073-4445555.

  • Balkong
  • Hiss
Krondikesvägen 96B, Marielund, Östersunds kommun

Krondikesvägen 96B

Lägenhet
Marielund, Östersunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
1 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/4
5 057 kr/mån
27 708 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade 3:a med hiss och balkong. Här blir du den första att flytta in! Välplanerad lägenhet med enhetliga trägolv i ljus ek och vita målade väggar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Härlig balkong i soligt läge. Två rymliga sovrum. Stort badrum med tvättmaskin, här är det även förberett för torktumlare. I hallen finns även ett praktisk förråd. Utanför lägenheten i markplan finns ett förråd som hör till lägenheten! Vi har en möblerad trea på Krondikesvägen 96B, lgh 1203 - föranmäl dig till en av våra visningar. Skyltat från vägen! Först till kvarn och fasta priser.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 12