Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Madeleine Sandström

Madeleine Sandström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Synemansvägen 2A, Furuskog, Partille kommun

Synemansvägen 2A

Villa
Furuskog, Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
6 500 000 kr
110 + 40 m²
4 rum
761 m² tomt

20-tals dröm med fristående garage och underbar trädgård och vackra stenläggningar. Belägen på högt och soligt läge. Ett mycket välskött hus med sociala ytor och mycket bra förvaring. Entréplanet med stort vardagsrum, matsal med värmespridande kakelugn, vackert vitt kök och en punchverandan med utgång till trädgården. På övreplan finner vi två sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, klädkammare samt förråd i sidovind. Genomgående ljust hus med fina orginalgolv och väggfärger i mjuka toner. Bra med förvaringsmöjligheter i källaren samt i det fristående garaget. Vacker uppvuxen trädgård som även har många bra odlingsmöjigheter, flera naturliga sittplatser runt huset samt en stor härlig träaltan i soligt söderläge. Parkering för två bilar. Här är det bara att flytta in och trivas från första stund i ett lugnt och barnvänligt område. På bekvämt promenadavstånd till förskola, skola och buss samt Allums breda utbud av butiker och service. Goda kommunikationer med bil, buss och cykel tar du dig snabbt och lätt runt i kommunen eller vidare till centrala Göteborg. Varmt välkommen på visning!

Boktryckaregatan 14, Utby, Göteborgs kommun
  • Sön 21 apr kl 16:00
Boktryckaregatan 14, Utby, Göteborgs kommun, bild 2
Boktryckaregatan 14, Utby, Göteborgs kommun, bild 3

Boktryckaregatan 14

Villa
Utby, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
4 200 000 kr
57 + 57 m²
5 rum
445 m² tomt

Välkommen till Boktryckaregatan 14. Här erbjuds en välplanerad familjevilla med närhet till skola och förskola. Bra balans mellan de sociala och de privata ytorna med välplanerat kök, 2-3 sovrum. Rymligt vardagsrum med matrum och utgång till det inglasade uterummet och den trevliga tomten som gränsar mot grönområde. Källarplan med gott om förvaring i matkällare, pannrum och förråd. Sovrum, allrum, tvättstuga och helkaklat badrum med badkar. Här bor du i en perfekt miljö för familjeliv med närhet till Göteborg och Partille, gångavstånd till skola och förskolor samt med all service representerad i närområdet med ypperliga kommunikationer. Här kommer du snabbt ut till den vackra och avkopplande naturen med promenad- och motionsspår. Närhet till idrottsplats med fotbollsplaner. Flertalet populära skolor som Fjällboskolan F-3, den nyrenoverad och tillbyggda Utbynässkolan F-3 och Centrina 6-9, Kvibergsskolan F-9. Serneke Prioritet Arena, på Kvibergs gamla regementsområde, som idag erbjuder flera olika motionsaktiviteter med både fotbollsplaner, inomhushall, gym, beachvolleyhall, skidspår och fin natur ligger på bekvämt cykelavstånd från bostaden liksom Nordic Wellness i Partille. Goda kommunikationer tar dig in mot centrala Göteborg och till Partille centrum där du har köpcentret Allum. Visningar planeras inom kort. Välkommen att skicka in din intresseanmälan eller att höra av dig med frågor redan nu!

  • Premium
Gåvovägen 1A, Skulltorp, Partille kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00

Gåvovägen 1A

Villa
Skulltorp, Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
6 900 000 kr
173 + 34 m²
6 rum
563 m² tomt

Välkommen till Gåvovägen 1A Nu kan vi erbjuda er denna fantastiska villa i två plan med genomgående trivsam atmosfär, tack vare flera stora fönsterpartier. Huset är välplanerat med och mycket social planlösning i form av stort härligt tilltaget kök. Där kocken kan vispa i sina grytor medan gästerna kan njuta av samvaron intill. Vardagsrummet som även är rymligt för trevlig samvaro med utgång till altanen och trädgården. En trappa upp från den rymliga hallen når vi husets mer privata del, med fyra rymliga sovrum, stort allrum, badrum med dusch och badkar, samt ett stort förråd för förvaring. Lättskött trädgårdstomt om ca 563 som erbjuder vackra rabatter och en gräsmatta lagom för lek. Här är det bara att flytta in och trivas från första stund i ett lugnt och barnvänligt område. På bekvämt promenadavstånd finns både förskolor, skolor, buss samt Allums breda utbud av butiker och service. I närområdet erbjuds gott om fritidsaktiveter med bland annat fotbollsplaner, ridhus samt avkopplande och vacker natur med svalkande badsjöar och motionsspår. Goda kommunikationer med bil, buss och cykel tar dig snabbt och lätt runt i kommunen eller vidare mot centrala Göteborg.

  • Plus
Tulteredsvägen 37, Kåhög, Partille kommun

Tulteredsvägen 37

Villa
Kåhög, Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
6 800 000 kr
166 m²
6 rum
1 502 m² tomt

Trivsam 1 ½-plans villa i ett lugnt villaområde i attraktiva Kåhög. Huset är högt beläget på en barnvänlig återvändsgata. Tomten är terrasserad i sydvästligt läge med sol från morgon till kväll. Den spännande tomten bjuder på både naturtomt och trädgårdstomt med många trevliga och naturliga sittplatser. Husets höga läge ger en hänförande utsikt över nejden och ett insynsskyddat läge. På entréplanet finns en välkomnade hall som leder till en stor öppen yta med kök, matplats för den stora familjen, köksö med ytterligare sittplatser, vardagsrum med en ny kakelugn i gammal stil. Altandörrar åt flera håll för att alltid ha närhet till naturen och den stora altanen. Entréplanet har också ett större sovrum, marmorklätt badrum med både badkar och dusch, samt en separat tvättstuga. På övre plan finns ytterligare två sovrum, kontor och allrum med två takkupor samt badrum med takfönster. Längs båda långsidorna av huset finns förvaring i sidovindar. På tomten finns en förrådsbyggnad som rymmer snickarbod, 2 vindsförråd och med möjlighet till vinkällare eller matkällare. Längs husets finns en stor altan i sydvästligt läge. På baksidan finns ett charmfullt lusthus där man kan njuta av solnedgången och utsikten. Det finns en carport för två bilar, framdragen el. Här bor ni nära underbara strövområden, busshållplats, lekplats, skola, Bokedalens naturreservat, trevliga bad i Säveån mm. Det tar endast 15 minuter till centrala Göteborg och ni tar er enkelt till Landvetters flygplats.

  • Plus
Hyggesvägen 1A, Furulund, Partille kommun

Hyggesvägen 1A

Lägenhet
Furulund, Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
1 990 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/3
4 712 kr/mån
29 265 kr/m²

Tilltalande och ljus 2:a med en härlig inglasad balkong i markplan. Rymlig lägenhet med rejäla sovrum, generöst vardagsrum, kök och delvis kaklat badrum. Hela lägenheten är ljus och trevlig med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt även en större öppning mot hallen. I Pepparkaksstaden bor man nära förskolor, skolor, friluftsliv, badsjöar och kollektivtrafik. Området har stora lekplatser, grillplatser och basketplan. I Furulund finns närlivs och Allum ligger endast några minuter bort.

  • Balkong
  • Hiss
Björndammsterrassen 57, Björndammsterrassen, Partille kommun

Björndammsterrassen 57

Lägenhet
Björndammsterrassen, Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
2 850 000 kr
94 m²
4 rum
vån 2/2
4 611 kr/mån
30 319 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma 4:a med möjlighet till att bli minst en 6:a. Härligt och naturnära läge högst upp i området. Lägenheten är mycket välplanerad och rymlig om ca 94 kvm. Det finns två ingångar till lägenheten vilket möjliggör generationsboende eller uthyrning. Bra balans mellan det sociala och det privata med 3 bra sovrum, väl tilltaget vardagsrum, samt ett mycket trevligt kök. Stor, trevlig balkong med sol hela dagen och som ligger fritt utan insyn. Bra förvaring i klädkammare, garderober och vind. Garageplats i angränsande varmgarage ingår i månadsavgiften. Här bor man lugnt och bekvämt i en stabil och trygg förening. Omedelbar närhet till Björndammens fina natur och gångavstånd till kommunikationer, barnomsorg, fritidsaktiviteter och Allums köpcentrum.

  • Balkong
Nya Öjersjövägen 101, Öjersjö, Partille kommun

Nya Öjersjövägen 101

Villa
Öjersjö, Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
12 500 000 kr
56 m²
3 141 m² tomt

På Nya Öjersjövägen erbjuds nu nya möjligheter! Här erbjuds nu en större vackert belägen tomt där drömmar kan gå i uppfyllelse. Fastigheten ligger utanför detaljplan och områdesbestämmelser. Här kan du kanske bygga din alldeles egen drömbostad och kanske stycka av fastigheten till två eller kanske tre nya fastigheter. På tomten som nås via egen väg står idag ett par uthus och ett gammalt boningshus som är i mycket dåligt skick som nästa köpare troligen river. Tomten som är drygt 3000 kvm ligger omgiven av härlig natur med närhet till Hålsjön och granne med det nya kvarteret Gökegård. På tomten står ett gammalt boningshus som är i mycket dåligt skick. Säljaren är en privatperson och dess familj har ägt fastigheten i över 100 år. I Gökegård kommer det inom kort finnas en större livsmedelsaffär och service. Öjersjö är attraktivt och därför expanderar området med helt nya bostadsområden och service. Öjersjö är ett barnvänligt område med närhet till lokalt torg, goda kommunikationer till både Partille och Göteborg samt Kåsjöns vackra natur. Perfekt för härliga promenader och svalkande dopp i flera sjöar. På bekvämt gångavstånd ligger flera förskolor och skolor samt gott om fritidsaktiviteter med bl.a. ridhus, fotbollsplan, golfbana samt många motionsslingor. Till Göteborg går bussarna var 10 minut i rusningstrafik och ca en kvart med bil till Korsvägen. Delsjöns sjöar med bad och fiskemöjligheter, Bertilssons Café, COOP Forum och Partille golfbana ligger också närheten. Ring gärna eller besök oss på vårt kontor på Gamla Kronvägen 19 A i Partille för mer information. Välkommen!

Gökegårdshöjden 55, Öjersjö, Partille kommun

Gökegårdshöjden 55

Tomt
Öjersjö, Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
4 750 000 kr
920 m² tomt

Nu kan vi stolt presentera en härlig tomt med en riktigt bra placering i Gökegård i Öjersjö. Här kan du bygga ditt nya hus och skapa ditt drömboende på en plats med närhet till både natur, service och kommunikationer. Tomten sträcker sig över en vacker yta om dryga 900 m² mestadels bestående av grönskande plant parti med berg i dagen. Anslutningar för el, VA och fiber ombesörjs av köparen. Enligt de planbestämmelser som finns för denna fastighet, blivande Öjersjö 2:110 och nyss avstyckad från Öjersjö 2:18: - Byggnadsarea huvudbyggnad max120 kvm - Byggnadsarea komplementbyggnad max 50 kvm - Nockhöjd huvudbyggnad max 7,5 meter - Nockhöjd komplementbyggnad max 4 meter - Max två våningar får byggas på huvudbyggnad - Garage/carport ska placeras minst 6 meter från gata dit anslutning sker. - Fasadfärg ska ha minst 20% svärta. Enligt lantmäteriet kommer avstyckningen registreras i Fastighetsregistret 2023-10-06 och förändringarna kommer att synas dagen efter då också kartdelen kommer att uppdateras. Avstyckningen vinner laga kraft i oktober och därefter kan tillträde ske. Inga inteckningar finns.

Långekärrsvägen 4, Öjersjö, Partille kommun

Långekärrsvägen 4

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
2 500 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1
3 477 kr/mån
43 860 kr/m²

Nu välkomnas du till en helt nyproducerad 2: a som stod klart i november 2022. Här erbjuds en välplanerad bostad med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som förlängs med den trevligt soliga uteplatsen i söder. Helkaklat badrum med praktisk tvätt hörna som underlättar vardagsbestyren. Sovrum med praktisk klädkammare. Utvändigt, isolerat förråd, värme (kostnadseffektiv bergvärme) samt TV/Bredband/IP-telefoni via Telia Play (fiber) ingår i månadsavgiften. Här bor du bekymmerslöst i det expansiva Öjersjös senaste stadsdel – Hossaberget – med närhet till Kåsjöområdets vackra och avkopplande natur och svalkande bad. I närområdet finns flera daghem och skolor samt gott om fritidsaktiviteter såsom ridhus, fotbollsplan, inomhushallar och svalkande dopp i närliggande Kåsjön och Hålsjön. På bekvämt gångavstånd

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 9