Mäklare Madeleine Sandström

Madeleine Sandström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Storegården 43A, Öjersjö, Partille kommun

Storegården 43A

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
2 750 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/2
4 371 kr/mån
40 441 kr/m²

I populära och lugna Storegården finner ni denna väldisponerade gavel tvåa med radhuskänsla, bekvämt belägen i markplan med stor, prunkande trädgård. Här är det bara att flytta in och trivas i ett välskött hem i gott skick. De generösa sällskapsytorna med både kök, vardagsrum och angränsande altan i soligt söderläge bjuder in till gemenskap med nära och kära medan det insynsskyddade sovrummet bidrar till en stunds avskild avkoppling. Fräscht badrum med plats för badkar om så önskas samt separat tvättstuga underlättar de vardagliga bestyren. Den stora trädgården med gräsytor, insynsskyddande häckar och prydliga planteringar förstärker den mysiga radhuskänslan. Garageplats i länga ingår i avgiften. Yttre förråd om 4,5 kvm finns i angränsande byggnad. Här bor man mitt i ett barnvänligt och bilfritt område med omedelbar närhet till lokalt torg, goda kommunikationer till både Partille och Göteborg samt Kåsjöns vackra natur och svalkande dopp. På bekvämt gångavstånd finns flera daghem och skolor samt gott om fritidsaktiviteter med bl a ridhus, fotbollsplan, golfbana och motionsspår. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och möjligheten att boka visning!

  • Uteplats
Furumossen 169, Furulund, Partille kommun

Furumossen 169

Lägenhet
Furulund, Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
1 990 000 kr
68 m²
2 rum
5 379 kr/mån
29 265 kr/m²

Vi kan erbjuda detta ljusa trevliga 2: a i markplan i populära och barnvänliga Furumossen. Med bra fritt och insynsskyddat hörnläge mot egen skogsdunge och med det korta avståndet till centrum är detta ett boende som bjuder på det mesta. Lägenheten erbjuder modernt kök med gott om plats för matlagning och umgänge, trivsamt vardagsrum med parkettgolv, sovrum med gott om plats för dubbelsäng och badrum med dusch och egen tvätt hörna. I Brf Furumossen bor man i ett barnvänligt och i stort sett bilfritt område med lekplats och närhet till skola och förskola. I de natursköna omgivningarna finns både Prästtjärn, Kåsjön eller Öjersjö som erbjuder fina badplatser, vadringsspår, ridhus och fotbollsplaner. På några minuter når vi Allums köpcentrum med sitt breda utbud av butiker och service. Goda kommunikationer med buss, bil eller cykel tar du dig snabbt mot Partille och vidare mot Göteborg.

  • Uteplats
Paradisvägen 6, Paradiset, Partille kommun

Paradisvägen 6

Lägenhet
Paradiset, Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
1 300 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1
2 834 kr/mån
39 394 kr/m²

Letar du efter första boendet eller övernattningslägenhet? Då kan vi erbjuda dig denna mysiga 1:a i Paradiset. Denna charmiga lägenhet ligger fantastiskt.Tänk att på knappa fem minuter nå pendeltågstationen, på sju minuter Kyrktorget och åtta minuter köpcentrumet Allum och busscentralen som tar oss till Göteborg. Lägenheten är i fint skick och du kan flytta in och bara trivas. Ett rum och kök är allt du behöver. Vardagsrummet är luftigt och ljust med plats för soffa. Köket har gott om plats för förvaring i skåp. Tänk att du även får in en stor säng. Badrummet med dusch och tvättmöjligheter.

Bisittarevägen 4, Furulund, Partille kommun

Bisittarevägen 4

Lägenhet
Furulund, Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
1 900 000 kr
67 m²
2 rum
4 582 kr/mån
28 358 kr/m²

Välkommen till välplanerade 2 rum med kök i sobra färger och flödande ljus från stora fönster. Köket med gott om plats för matbord och om man önskar kan man ha sin arbetshörna. Här finner vi även tvätthörna med tvättmaskin och torkskåp. Vardagsrum med fint parkettgolv. Rymligt sovrum med utgång till uteplats med kvällssol. Klädkammare med gott om plats för förvaring. Grönt och stillsamt område närhet till Furulund köpcentrum och bad vid Kåsjön, samt goda kommunikationer till centrala Göteborg.

  • Uteplats
Långekärrsvägen 4, Öjersjö, Partille kommun

Långekärrsvägen 4

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
2 500 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1
3 477 kr/mån
43 860 kr/m²

Nu välkomnas du till en helt nyproducerad 2: a som stod klart i november 2022. Här erbjuds en välplanerad bostad med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som förlängs med den trevligt soliga uteplatsen i söder. Helkaklat badrum med praktisk tvätt hörna som underlättar vardagsbestyren. Sovrum med praktisk klädkammare. Utvändigt, isolerat förråd, värme (kostnadseffektiv bergvärme) samt TV/Bredband/IP-telefoni via Telia Play (fiber) ingår i månadsavgiften. Här bor du bekymmerslöst i det expansiva Öjersjös senaste stadsdel – Hossaberget – med närhet till Kåsjöområdets vackra och avkopplande natur och svalkande bad. I närområdet finns flera daghem och skolor samt gott om fritidsaktiviteter såsom ridhus, fotbollsplan, inomhushallar och svalkande dopp i närliggande Kåsjön och Hålsjön. På bekvämt gångavstånd

  • Uteplats
  • Hiss
Furumossen 41, null, Partille kommun

Furumossen 41

Lägenhet
Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
1 995 000 kr
66 m²
2 rum
5 322 kr/mån
30 227 kr/m²

Nu kan vi erbjuda en väldisponerad tvåa belägen i markplan i populära Furumossen. Rymligt kök med plats för den kreative kocken som dennes gäster medan vardagsrummet bjuder in till fredagsmys med både familj och vänner. Sovrummet med flera möbleringsalternativ. Helkaklat badrum med praktisk tvätthörna som underlättar vardagliga bestyren. Stor klädkammare med gott om förvaring. Den rejäla altanen med soligt läge på baksidan bjuder på gemenskap med både nära och kära med plats för både solstolar, grill samt matbord. Stort rymligt förråd som erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter. I Furumossen bor man i ett barnvänligt, i stort sett bilfritt område. Här är närheten till skola och förskola, som nås utan att passera några vägar. I de natursköna omgivningarna finns vacker natur, svalkande bad och flera motionsanläggningar. Goda kommunikationer med buss, bil eller cykel tar du dig enkelt till Partille centrum och vidare mot Göteborg.

  • Uteplats
Långekärrsvägen 4, Öjersjö, Partille kommun
Långekärrsvägen 4, Öjersjö, Partille kommun, bild 2
Långekärrsvägen 4, Öjersjö, Partille kommun, bild 3

Långekärrsvägen 4

Lägenhet
Öjersjö, Partille kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Partille
2 950 000 kr
62 m²
2 rum
3 843 kr/mån
47 581 kr/m²

I nyproducerade BRF Spinnaren kan vi nu erbjuda en väldisponerad tvårumslägenhet med social, öppen planlösning med balkong. Stora fönsterpartier skänker bostaden generöst ljusinsläpp och bildar tillsammans med de ljusa materialvalen ett mycket ljust intryck. Den flexibla planlösningen kan justeras efter behov och erbjuder väl tilltagna sociala ytor som förlängs ut på den soliga balkongen i söder. Helkaklat badrum med praktisk tvätthörna som underlättar vardagsbestyren. Trevligt och lugnt sovrum. Utvändigt, isolerat förråd, värme (kostnadseffektiv bergvärme) samt TV/Bredband/IP-telefoni via Telia Play (fiber) ingår i månadsavgiften. Här bor du bekymmerslöst i det expansiva Öjersjös senaste stadsdel – Hossaberget – med närhet till Kåsjöområdets vackra och avkopplande natur och svalkande bad. I närområdet finns flera daghem och skolor samt gott om fritidsaktiviteter såsom ridhus, fotbollsplan, inomhushallar och svalkande dopp i närliggande Kåsjön och Hålsjön. På bekvämt gångavstånd finns Partille Golfklubbs vackra natur som kan upplevas både som spelare, motionär eller i vinterprakt från skidspåret och pulkabacken. Goda kommunikationer med både bil och buss tar dig snabbt och enkelt runt i kommunen samt vidare mot centrala Göteborg och Landvetter flygplats.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7