Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Knutesvägen 6, Vikarbyn, Rättviks kommun
  • Tis 12 dec kl 13:00
Knutesvägen 6, Vikarbyn, Rättviks kommun, bild 2
Knutesvägen 6, Vikarbyn, Rättviks kommun, bild 3

Knutesvägen 6

Villa
Vikarbyn, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
2 495 000 kr
105 + 11 m²
4 rum
1 229 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och välskötta 1-plansvilla beläget i vackra Vikarbyn. Denna härliga bostad om 105 kvm rymmer hall, vardagsrum, kök, badrum, wc, tvättstuga med bastu samt tre sovrum. Taket på husets sydsida samt garage är installerat med 36 respektive 20 stycken solceller (-20) vilket bidrar till att minska elkostnaderna och gör boendet mer hållbart. Interiören är ljus, luftig och väl underhållen. Fiber finns installerat. På tomten finns ett enkelgarage med ett isolerat förråd. Uppväxt och härlig trädgård med gott om plats för lek och odling för den som önskar det. I Vikarbyn är det lätt att trivas. Här bor du i en mysig dalaidyll där du har det mesta du kan behöva. I byn finner du både skola, förskola samt byns välsorterade livsmedelsbutik. Du har även närhet till Siljan och härliga badplatser samt närhet till den mysiga småbåtshamnen med egen båtmack och sommarrestaurangen Sjöapan. Vikarbyn erbjuder rikt frilufts/föreningsliv och båtliv samt restauranger i form av Bistro Apan, Vikarbyns Crêperie, Sjöapan samt en omtyckt pizzeria. Till Rättviks centrum tar det cirka 10 minuter med bil där du bland annat finner ett bra utbud av butiker, restauranger och cafeér. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
Dådran Bruksvägen 10, Dådran, Rättviks kommun
  • Tor 4 jan kl 12:00

Dådran Bruksvägen 10

Fritidshus
Dådran, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
495 000 kr
36 m²
1 rum
1 449 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och lantliga fritidshus med stora möjligheter till att skapa ett eget paradis. Beläget på en naturskön tomt, erbjuder detta enplanshus en fridfull tillflyktsort nära vatten och bad. Med stort renoveringsbehov ger detta objekt dig möjligheten att skapa ditt drömboende precis som du vill ha det. Med sin mysiga och avskilda atmosfär är detta renoveringsobjekt perfekt för dig som söker efter en unik och personlig bostad. Tomten på 1449 kvadratmeter ger gott om utrymme för trädgårdsarbete och utomhusaktiviteter. Förutom huvudbyggnaden finns även en inredd friggebod som kan användas som gäststuga eller extra förvaringsutrymme. Med närhet till bad och strand finns det gott om möjligheter till avkoppling och rekreation. Här kan du njuta av naturens skönhet och samla nya krafter. Ge dig själv chansen att förverkliga dina drömmar och skapa ett hem som är helt unikt. Ta kontakt idag och upptäck potentialen i detta renoveringsobjekt med fantastiskt läge nära vatten och natur.

  • Plus
Blecket Bygatu 10, null, Rättviks kommun

Blecket Bygatu 10

Villa
Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
1 600 000 kr
80 + 20 m²
3 rum
1 100 m² tomt

Välkommen till Blecket och Bygatu 10, cirka 12 km norr om Rättvik. Trevlig gård med bostadshus på 80+20kvm. Invändigt har löpande renovering/underhåll skett såsom bland annat är all el är utbytt, fd torpargrund är ersatt med gjuten platta med vattenburen golvvärme. Nytt bjälklag på övervåningen och nya vattenledningar. Köket och badrummen är helrenoverade. På tomten finns ett dubbelgarage med gjuten platta som har använts som stall med två boxar som får göras om till 3 boxar. Takhöjden får höjas invändigt till 2,40. Mark om 1,5 ha finns att låna med stor ligghall. Idag används utrymmet som förråd. Varm/ kallvatten finns fungerande året runt på utsidan av boningshuset. Vidare på tomten finner vi en förrådsdel för förvaring av ved samt cyklar. Intill förrådet finns ett mysigt inglasat uterum/växthus. Nuvarande ägare har även förberett för byggnation av ett garage 6x16 meter. (Bygglovet har dock löpt ut) Säljaren önskar sälja med friskrivningsklausul. Varmt välkommen!

Dalstuga byväg 37, Dalstuga, Rättviks kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Dalstuga byväg 37

Villa
Dalstuga, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
3 595 000 kr
90 m²
4 rum
1 330 m² tomt

Varmt välkommen till Dalstuga byväg 37 och detta hemtrevliga hus där det bara är att flytta in. Den inbjudande känslan gör att man gärna umgås med familj och vänner här året om. Huset står på en fin, rogivande och härlig sjötomt med brygga och sandstrand, många soltimmar, välskött gräsmatta och tomt. Dessutom har huset en altan med sol hela dagen och långt in på de sena kvällstimmarna. Altanen är gjord av trätrall och har plats för matbord, solstolar och grill mm. I Dalstuga är det lätt att trivas och läget på Dalstuga byväg är utmärkt för den som uppskattar närheten till natur och vatten. Ett stenkast från huset finns byns bastu med badbrygga. Ytterligare en liten bit bort finns byns bystuga med pub och dansbana . I området finns trevliga promenadstråk, fina skogspartier och vackra grönområden. Med en kort biltur kommer du till Bingsjö där det finns en livsmedelsbutik. I trevliga Bingsjö hålls också den populära Bingsjöstämman varje sommar. Under sommaren hålls b.l.a ett trevligt midsommarfirande och fisketävling. Vintertid erbjuder Dalstuga skidåkning på sjön eller i spår och för den som är intresserad av fiske så finns ädelfisk i Kringeltjärn. Dalstuga är en idyll för den som vill ha livskvalitet.

Dalagatan 11B, null, Rättviks kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Dalagatan 11B

Lägenhet
Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
1 550 000 kr
102 m²
4 rum
vån 2/2
6 092 kr/mån
15 196 kr/m²

Varmt välkommen till Dalagatan 11B och denna trivsamma etagelägenhet på 102kvm med 4 rum och kök. Lägenheten har en fantastisk planlösning med rummen fördelade över 2 våningar och med egen entré och balkong. På entréplan finns en hall med plats för avhängning. Till vänster nås badrummet med dusch, wc, handfat och här finns även tvättmaskin och torktumlare. Till höger från hallen når vi det trevliga köket med plats för matgrupp. Har finns gott om köksskåp och den maskinella utrustningen består utav kyl/frys, spis, ugn och fläkt. Det rymliga vardagsrummet är ljust och inbjudande och har anslutning till den härliga balkongen med utsikt mot innergården. Vidare på entréplan finns ett sovrum. På etageplan finns en möblerbar hall samt två sovrum, perfekt för den som behöver extra utrymme för familj eller gäster. Ett badrum med alla bekvämligheter finns också på övervåningen. Till lägenheten hör ett yttre förråd. Möjlighet finns att hyra kall-garage och parkeringsplats med motorvärmare. I föreningen finns en uthyrningslägenhet att disponera om du får gäster. Här bor du i en populär förening med ordningsam och välmående ekonomi. Med det centrala läget ger det dig närhet till centrums alla utbud samtidigt som du har gångavstånd till skog och natur. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
Dådran Källhagen 6, Dådran, Rättviks kommun
  • Budgivning pågår

Dådran Källhagen 6

Tomt
Dådran, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
150 000 kr
820 m² tomt

Här har du möjligheten att bygga ett bekvämt fritids eller fint permanentboende på landet i idylliska Dådran. Här bor ni med omedelbar närhet till naturen med vackra omgivningar, fina fiskevatten och flertalet med friluftsaktiviteter. Gällande plan tillåter byggnation av ett enplanshus om max 110 kvadratmeter och en byggnadshöjd som inte får överstiga 3,5 meter med taklutning högst 45 grader. Eftersom det är en obebyggd fastighet måste ett bygglovsärende upp på ett sammanträde i byggnadsnämnden. Prickad mark får ej bebyggas! Dådran är en bruksmiljö vid Ljugaren. Mest bebyggelse är det i den smala dalgång som ligger nära bruksplatsen, men det finns inte så mycket uppodlad mark i byn. Dådran ligger beläget ca 3,5 mil från Rättvik och ca 5 mil från Falun. Hit går det alldeles utmärkt att åka sommartid men även vintertid då vägarna hålls plogade och i bra skick.

  • Plus
Blecket Östgårdsgatu 3, null, Rättviks kommun

Blecket Östgårdsgatu 3

Villa
Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
1 250 000 kr
113 + 28 m²
4 rum
800 m² tomt

Välkommen till Blecket Östgårdsgatu 3! Med endast ca 15 minuter med bil från Rättviks centrum når du mysiga byn Blecket. Här på Östgårdsgatu 3 ligger denna trivsamma villa om 113+28kvm fördelat på 1 ½-plan. Bostadens entréplan rymmer hall med golvvärme, kök, vardagsrum där en braskamin finns installerad. Vidare finner du badrum och tvättstuga. På övre plan finns en möblerbar hall, sovrum, gästrum samt kontor. Nuvarande ägare har löpande renoverat ytskikten samt bytt ut alla fönster. Uppvärmning sker via bergvärme samt fiber finns installerat. På tomten finns en uthuslänga med förråd, vedförråd samt loge. Vidare finns en carport samt ett vidbyggt förråd. Mysig och uppväxt trädgård med flertalet bärbuskar och fruktträd. Välkommen!

Eliasvägen 7, Lerdal, Rättviks kommun

Eliasvägen 7

Tomt
Lerdal, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
3 598 950 kr
1 023 m² tomt

Tomt med fint läge i Lerdal, pris för endast tomt: 975.000kr Förslag på husmodell Move #101 Härmed erbjuds ett välplanerat mindre hus som även passar som fritidshus. Ett rakt 1-planshus med ljus och öppen planlösning. Köket har en trevlig köksö och praktisk fönsterdörr mot trädgården samt fin kontakt med matplats och vardagsrum med generöst fönsterparti. Här bor du med magisk utsikt över Siljan samtidigt som du har närhet till centrums fina utbud. Move #101 har en boarea på 88 kvm. Möjlighet till annan husmodell finns. För ändringar/tillval klicka på länken under "Dokumen/Länkar" längre ned i denna annons, alt. se www.movehome.se eller www.trivselhus.se för mer information, aktuella kampanjer och virtuell visning. Det angivna priset är ett pris utifrån framtagen offert från Movehome/Trivselhus och önskar du istället bygga en annan husmodell så går det bra att kontakta Fredrik Samuelsson på tel. 070-760 61 71 för mer information om alternativa husmodeller. Lerdal är en mycket populär del av Rättvik känd för sin fina utsikt över Siljan. Med promenadavstånd når du centrum och dess utbud av butiker, restauranger, mataffärer och kommunaktioner. Förskolor finns det gott om och centralt ligger även högstadieskola och gymnasium. Rättvik har aktiviteter både sommar som vinter med dess slalombacke, elljusspår, simhall, MTB-spår, vandringsleder, bio, bowling, go-kart, stor sandstrand intill långbryggan och mycket mer.

Dalfors Knacknäsvägen 15, Dalfors, Rättviks kommun

Dalfors Knacknäsvägen 15

Villa
Dalfors, Rättviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Rättvik
825 000 kr
86 m²
3 rum
1 501 m² tomt

Drömmer du om ett semesterboende i Dalarna med omedelbar närhet till skogen och dess vackra omgivning? Nu säljer vi detta fina och välskötta hus som lämpar sig väl både åt er som söker ett permanentboende eller varför inte ett fritidshus? Direkt när man svänger in på fastigheten kan vi notera en välskött grusad garageuppfart med plats för flera bilar. Längre fram finns ett garage som byggdes 2009 med plats för bil samt annan förvaring. Tomten är välskött och bjuder på en hel del trevliga rabatter och växter. Här finns också en gäststuga som kan användas sommartid samt en redskapsbod. När vi kommer in i huset väntar två sovrum, vardagsrum, badrum, kök och en tvättstuga. Intill husets baksida finns en altan i fint solläge. Dalfors är en naturskön by som lockar fiske- och jaktintresserade och ligger ca 45 minuters bilfärd från Rättvik och ca 3,5 timme från Stockholm. I Dalfors finns en lanthandel som erbjuder det nödvändigaste och en kvarts bilfärd söderut tar er till Furudal där utbudet är större. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 9