Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Hanne Bing

Hanne Bing

Om mig

Hanne är en glad och positiv tjej, full av energi och entusiasm. Hon brinner för att hjälpa både säljare och köpare på bästa sätt. Hanne är uppväxt i Sjöbo vilket ger henne en bra lokalkännedom. Har ni frågor angående att köpa eller sälja bostad, tveka inte att kontakta Hanne.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Klövvägen 8, Karups Nygård, Sjöbo kommun

Klövvägen 8

Fritidshus
Karups Nygård, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
1 995 000 kr
94 m²
3 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till detta smakfullt renoverade hus som totalrenoverades 2021, beläget i den vackra omgivningen av Karups Nygård. Här finner du en smart planlösning som skapar generösa sociala utrymmen. Det finns två sovrum, ett helkakalt badrum med tvättmöjligheter och ett vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Uteplatsen som är belägen delvis under tak erbjuder en perfekt plats för avkoppling och sociala tillställningar under sommarmånaderna. Trädgården är rymlig och perfekt för barn att leka fritt i. På uppfarten finns plats att parkera flera bilar. På gångavstånd finner du Sövdesjön med dess underbara badstrand och omgivande natur. I närheten av Sövde finns populära Sövde Musteri och Amfiteatern som erbjuder högkvalitativ konsertunderhållning varje sommar. I Sjöbo och Blentarp finner du ett bra serviceutbud, skolor och förskolor. Varmt välkomna på visning av detta fina hem!

Föreningsgatan 38C, Centrum, Sjöbo kommun
  • Budgivning pågår

Föreningsgatan 38C

Lägenhet
Centrum, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
525 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
5 006 kr/mån
9 722 kr/m²

På andra våningen finner du denna fina tvårummare med nytt kök från 2024 och helkaklade badrum från 2015. Denna bostad erbjuder en social planlösning som passar perfekt för både vardag och umgänge med nära och kära. Ett stort plus är den mysiga balkong där du kan njuta av soliga dagar. Tvättstugan och det tillhörande förrådet i källaren ger extra bekvämlighet och utrymme för förvaring av säsongens prylar och kläder. Det centrala läget ger närhet till Sjöbo serviceutbud, den fina naturen samt busstationen som tar dig till närliggande städer. Varmt välkomna till visning!

  • Balkong
Pilvägen 4, Backarna, Sjöbo kommun
  • Budgivning pågår

Pilvägen 4

Villa
Backarna, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
2 350 000 kr
146 m²
5 rum
588 m² tomt

Denna mycket välskötta villa ligger i ett lugnt och barnvänligt villakvarter med härliga grönområden som granne men ändå med gångavstånd till centrum. Bostaden har en bra planlösning där ytorna nyttjas på bästa sätt. Idag finns tre sovrum, två badrum, stort vardagsrum, fint allrum och gott om förvaringsutrymmen. Härlig insynsskyddad trädgård i söderläge med uterum och trädäck. Rejält garage med elport som både rymmer bilen och förvaring. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Sågfilsgatan 34, Sjöbo Väst, Sjöbo kommun

Sågfilsgatan 34

Villa
Sjöbo Väst, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
3 995 000 kr
131 m²
6 rum
1 141 m² tomt

Nu har vi äran att få presentera detta fina stenhus ute på Sjöbo Väst. Smakfullt och modernt med den optimala planlösningen. Generösa sällskapsytor, härligt ljusinsläpp och delvis öppet upp i nock. Här har man tänkt på detaljerna och fått en röd tråd genom huset. Fyra bra sovrum, två helkaklade badrum, praktiskt grovkök, kök från Kvik och ett härligt vardagsrum med stora fönsterpartier ut mot uteplatsen. Gjuten uteplats där du njuter av solen och tillställningar tillsammans med familj och vänner. På tomten finns uppställningsplats för bilen, carport och förråd. Ett lugnt och familjärt område utan störande trafik och med cykelväg in till tätorten där du finner allt du behöver i din vardag. Bra pendlingsavstånd med både buss och bil till närliggande byar och städer. Varmt välkomna på visning av detta inflyttningsklara hem!

  • Plus
Föreningstorget 5 B, Centrum, Sjöbo kommun

Föreningstorget 5 B

Lägenhet
Centrum, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
495 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 504 kr/mån
9 252 kr/m²

Välkommen till Föreningstorget 5B som är belägen på centralt läge. Här finner vi en charmig bostadsrätt på högt läge med fransk balkong i söderläge. Planlösningen är välplanerad med ett socialt och inbjudande vardagsrum, kök med plats för matgrupp, sovrum med klädkammare och ett helkaklat badrum. Gemensam innegård med gräsyta och uteplats som får nyttjas av alla i föreningen. Varmt välkommen på visning!

Saxeäng 10, Karups Nygård, Sjöbo kommun

Saxeäng 10

Villa
Karups Nygård, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
1 675 000 kr
66 m²
4 rum
750 m² tomt

Välkommen till denna mysiga och välhållna bostad i trivsamma och populära Karups Nygård! Här bor du i naturen med närhet till Sövdesjön som erbjuder egen badplats. Bostaden erbjuder tre sovrum, klädkammare, vardagsrum med värmande kamin, kök med plats till matgrupp och badrum med tvättmöjligheter. Tomten är rogivande och välskött med flera mysiga uteplatser och ett uthus med vatten och el som går att använda till gäststuga. I Sjöbo och Blentarp finner du de bekvämligheter du behöver i din vardag. Här trivs du från första stund! Varmt välkomna på visning.

Kullaäng 7, Karups Nygård, Sjöbo kommun

Kullaäng 7

Villa
Karups Nygård, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
1 395 000 kr
62 m²
3 rum
800 m² tomt

I populära Karups Nygård har du nu möjlighet att förvärva detta hem i naturen. Boendet har en trivsam och genomtänkt planlösning som skapar en inbjudande atmosfär. Här finns två mysiga sovrum, badrum, kök och ett stort vardagsrum där familj och vänner kan samlas för gemenskap och avkoppling. Tomten är lättskött och har två uteplatser, perfekta för utomhusmiddagar, avkoppling i solen eller bara för att njuta av den friska luften. Detta ger möjlighet att skapa minnesvärda stunder under varma sommarkvällar. Här har du möjligheten att sätta din egen prägel. Varmt välkommen på visning!

Jägarevägen 2, Sövde, Sjöbo kommun

Jägarevägen 2

Villa
Sövde, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
2 695 000 kr
87 + 55 m²
6 rum
1 478 m² tomt

På lugnt läge ligger detta fina hem med flertal goda utförda renoveringar - nya 3-glas fönster, värmepump och tak. Här bor ni på en återvändsgata med närhet till skogen, vackra promenadstråk och underbara Sövdesjön. Här är huset för dig som vill bo bekvämt och njuta av lugnet. Ett fint boende med sociala sällskapsytor, två sovrum, kök, helkaklad badrum, tvättstuga och hobbyrum som även går att använda som sovrum om det behövs. Utomhus kan vi njuta på trädäcket och den stensatta uteplatsen. Tomten är lättskött med gräsyta, stenläggning och häck som skyddar mot insyn. Ett stort plus är den stora uppfarten och carporten med två förrådsdelar varav en är isolerad. Detta boende har helt enkelt allt man kan önska, varmt välkomna på visning! I mysiga sövde finns badplats, småbåtshamn, fiskemöjligheter, bastubåt, Sövde musteri och amfiteatern. Runtomkring finns gott om härliga naturområde, fina promenadstigar och ett rikt djurliv. Till Sjöbo med fullservicesamhälle tar vi oss på tio minuter. Här finns flertalet mataffärer, butiker, restauranger, skolor, förskolor, apotek, systembolag, banker, vårdcentral med mera. Lund, Malmö och Ystad nås på mellan 30-45 minuter med bil. Möjlighet finns även att pendla med buss.

Sandlidsvägen 8, Grimstofta, Sjöbo kommun

Sandlidsvägen 8

Villa
Grimstofta, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
5 995 000 kr
255 + 10 m²
4 rum
2 160 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva denna fantastiska fastighet med Oran som en trevlig granne bakom husknuten. Villan har genomgått en stor renovering under årens lopp och förvandlats till ett modernt och trivsamt hem som är redo att välkomna dig och din familj. Med en imponerande boyta på hela 255 kvadratmeter erbjuder detta hem alla bekvämligheter du kan önska dig. När du kliver in genom dörren möts du av en öppen och inbjudande atmosfär. Här finns tre rymliga sovrum som ger dig gott om plats för både familj och gäster. De två helkaklade badrummen är både stilrena och funktionella och erbjuder bekvämlighet för hela familjen. Det moderna köket är hjärtat i hemmet och är öppet mot vardagsrummet och matplatsen, vilket skapar en social och inbjudande plats. Från vardagsrummet når du det underbara uterummet som du kommer att älska året om. Tomten är en riktig pärla med flera rogivande platser så som innergården som ger dig avskildhet och lugn och den gjutna uteplats med utekök. Om du älskar att bada kommer du att uppskatta den fantastiska poolen som är perfekt för att svalka dig på varma sommardagar. För familjer med barn finns det gott om gräsyta för lek och bus, och trädgården är en idealisk plats för trädgårdsentusiaster att utforska och odla. Denna fastighet är inte bara ett hem, det är också en möjlighet för den som driver eget företag eller har företagsambitioner. Här finns stora möjligheter att utveckla och driva verksamheten hemifrån. Sammanfattningsvis är detta hem perfekt för dig som söker en modern och rymlig bostad med möjlighet att leva det goda livet både inomhus och utomhus. Här kan du njuta av lugnet och avskildheten samtidigt som du har Sjöbos serviceutbud i närheten. Varmt välkomna på visning.

  • Plus
Storgatan 48, Lövestad, Sjöbo kommun

Storgatan 48

Tomt
Lövestad, Sjöbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sjöbo
225 000 kr
925 m² tomt

På attraktiv tomt har du nu möjlighet att bygga ditt drömhus. Tomten är placerad i utkanten av Lövestad med fin utsikt. Tomten ligger inom detaljplan. Bebyggelse om max 25% av tomtens storlek får uppföras. Se mer detaljer under dokument. Kommunalt vatten/avlopp och el finns indraget på tomten. Elen behöver återanslutas, för mer information kring detta kontakta Eon. I byn finner du mataffär, skola, förskola, idrottsanläggning och utebad. Till Sjöbo tar du dig på 15 minuter med bil - där finner du alla bekvämligheter du behöver i din vardag. Från Sjöbo har du bra bussförbindelser till kringliggande orter.

Visar alla 10