Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jessica Möller

Jessica Möller

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vänskapsgatan 45, Ursviken, Skellefteå kommun

Vänskapsgatan 45

Lägenhet
Ursviken, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
850 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 089 kr/mån
10 968 kr/m²

Välkommen till Ursviken och denna 3:a på våning 2 med ny inglasad balkong med bästa sydvästläget! Stor och rymlig lägenhet om 77 m² och med bra planlösning. Väl tilltaget vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Två sovrum och en klädkammare. Kök med matplats. Nytt badrum ca -10 med våtrumsmatta och dusch samt egen tvättmaskin. En perfekt lägenhet för dig som är kan tänka dig renovera lite och vill sätta din egna prägel på din nästa bostad. 6566 kr i repfond som ingår i köpet. Välskött och omtyckt förening! Här bor du i trevliga Ursviken med absolut närhet till skola, sportanläggningar, livsmedelsbutik samt älven vid vackra Kanotudden! Väldigt goda bussförbindelser Ursviken-Skellefteå C. Cykelavstånd till Northvolt, ca 8 km. Varmt välkommen att anmäla er till visning!

  • Balkong
Matematikgränd 5, Bureå, Skellefteå kommun

Matematikgränd 5

Villa
Bureå, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
1 650 000 kr
100 + 60 m²
4 rum
976 m² tomt

1-plans villa med varmgarage på omtyckt och populärt område i Bureå! Väl underhållet under åren med bl a nytt tak, installerat avfuktare i grunden, fjärrvärme, fiberbredband mm. Trevligt hus om 100 m² + 60 m² i ett plan med härlig söderframsida. Idag har huset två sovrum men det går enkelt att sätta tillbaka en vägg för ett tredje sovrum. Trevlig planlösning med rymligt vardagsrum, tillredningskök med matplats med utgång till överbyggd altan, två sovrum, ett allrum, badrum och tvättstuga. Stort rum bakom garaget som går att använda till extra sovrum och ett förråd. Ljus och trevlig interiör genomgående i huset. Här bor du med närhet till skola F-9, förskola, badhus och idrottsanläggningar samt elljusspår. Närhet till affärer, hälsocentral, bensinmack, gym, apotek och busshållsplats. Goda bussförbindelser till och från Bureå, både till Umeå & Skellefteå. Samt närhet till Skellefteå flygplats. Möjlighet till snabbt tillträde! Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Fredriksbergsvägen 5, Burträsk, Skellefteå kommun

Fredriksbergsvägen 5

Villa
Burträsk, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
500 000 kr
125 + 66 m²
5 rum
916 m² tomt

I populärt område i Burträsk finner ni nu denna 1,5 plans villan med källare! Ett rymligt hus med många rum och med generös boende yta. På entréplanet finns ett stort kök med matplats och en stor tillbyggnad som är ett vardagsrum samt två sovrum. Två sovrum i bra storlek på övervåningen och en liten toalett. Källare med sedvanliga förrådsutrymmen samt gillestuga och tvättstuga med dusch. Vidbyggt varmgarage. Ett perfekt hus för dig som är kan tänka dig renovera och vill sätta din egna prägel på din nästa bostad. Fin tomt med bra solläge på uteplatsen. Fiberbredband finns indraget! Med en kort promenad tar du dig ner till Burträsket och dess vackra omgivningar. Cykelavstånd till skola, matbutik och övrig service som finns i Burträsk. Varmt välkommen att boka in er på visning!

Skärvägen 26, Bureå, Skellefteå kommun

Skärvägen 26

Villa
Bureå, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
4 200 000 kr
173 + 86 m²
5 rum
3 751 m² tomt

Välkommen till Bureå och denna unika och välrenoverade funkisvilla med strandtomt och älven rinnandes alldeles nedanför tomten! Inglasat uterum och nybyggt soldäck i söder/västerläge med oslagbar utsikt som måste upplevas på plats. På tomten finns även en bastu. Trevlig och fin interiör som renoverats de senaste åren med stora rum och generös takhöjd som ger en lyxig känsla i hela huset. Gott om förvaring med många garderober och förråds möjligheter. Mycket trevlig planlösning i huset med tre våningar. Entréplanet med rymlig hall, liten gästtoalett, stort exklusivt och funktionellt kök från -15 med köksö, separat matsal med utgång till inglasningen samt ett vardagsrum med vedkamin -14. Övervåning med 3 sovrum och ett badrum från -15 med både badkar och dusch. Stora sovrummet har utgång till inglasad balkong i söderläge. Källarvåning med sedvanliga utrymmen så som tvättstuga, hobbyrum och gott om förråd. Luft/vattenvärmepump -16 ger låga driftkostnader. Här finns bredband och möjlighet till kabel-tv. Nytt plåttak och tilläggsisolerat -14, stambyte vatten/avlopp -15, genomgången el -15, nymålad fasad -14 och renoverade fönster -19. Huset är centralt beläget i Bureå med promenadavstånd till affärer, bensinmack, restauranger, badhus, gym, bussar och skola F-9 samt förskola. Till havet med bad och båt möjligheter, är det cykelavstånd. Här får man ett välrenoverat hus med fantastisk utsikt, där det bara är att flytta in! Möjlighet till snabbt tillträde! Varmt välkomna att anmäla er till våra visningar!

Risbergsgatan 13, Hedensbyn, Skellefteå kommun

Risbergsgatan 13

Radhus
Hedensbyn, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
2 850 000 kr
115 + 25 m²
5 rum
686 m² tomt

Rymlig 1,5 plansvilla med dubbelgarage på hörntomt, i Hedensbyn! Trevligt och underhållet hus med mycket bra planlösning. Nya fönster -10, nytt badrum -05, ny garageuppfart -16 mm. Idag finns 4 sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två badrum och gott om förvaringsmöjligheter fördelat på två plan. Lummig och trevlig hörntomt med grönområde som angränsar som ger ett fritt läge. Dubbelgarage med gott om förrådsmöjligheter. Fiberbredband finns! Varmt välkomna att anmäla er till våra visningar!

Visar alla 5