Mäklare Jessica Möller

Jessica Möller

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bygdeträsk 117, Burträsk, Skellefteå kommun

Bygdeträsk 117

Villa
Burträsk, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
795 000 kr
160 + 80 m²
7 rum
1,9 ha tomt

Välkommen till en rymlig 2-plans familjevilla med källare, med ett naturskönt läge i Bygdeträsk. Här omges du av öppna vyer och naturen som granne! Rymligt hus med 4 sovrum på övervåningen och tonårsrum i källaren. Härliga umgängesytor på entréplan med allrum, vardagsrum, kök och matsal. Här kan du hålla middagsbjudningar för stora sällskap. För den hobbyintresserade finns det gott om utrymme med ca 2 Ha tomtmark, flera uthusbyggnader, gästhus, växthus, egen brunn för trädgårdsbevattning, stor verkstad och ett dubbelgarage. Möjligheter att ha får, getter exempelvis. Huset är underhållet under åren med bl a ny dränering -18, nytt badrum -08 samt Jordvärme -11 mm. Låg energiförbrukning på huset! Energiklass A. Fiberbredband finns. Här bor du nära naturen med fiskemöjligheter i bäcken som löper längs med tomtgränsen. 700 meter till närmaste sjö och 10 min till badstranden "Lisand". Med en kortare bilutflykt på ca 7 km når du Bygdsiljum med skidåkning och dagligvaruhandel. Skoterleden går på baksidan av huset. Välkommen på visning!

Industrivägen 20, Prästbordet, Skellefteå kommun

Industrivägen 20

Villa
Prästbordet, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
3 395 000 kr
124 + 142 m²
5 rum
1 449 m² tomt

1,5 plans familjevilla med källare, med ett centralt läge på populära Prästbordet! Välrenoverat och underhållen under åren med bl a om-och utbyggnad, nytt badrum -22, Spa avdelning i källaren med bad och bastu, tilläggsisolerad fasad, nya fönster samt ny fasad -90 tal mm. Vidbyggt varmgarage samt carport. Varmbonad friggebod. Rymligt hus med 3 sovrum på övervåningen och möjlighet till ett extra på entréplan samt två tonårsrum i källaren. Stort vardagsrum med ett extra allrum på entréplanet. Två badrum samt Relaxavdelning i källaren med dusch, bad, bastu och WC. Rymligt kök med plats för stora familjen. Här bor du med närhet till det mesta med lämpligt promenadavstånd till centrum, skolor och förskola. Varmt välkomna att anmäla er till våra visningar!

  • Plus
Risbergsgatan 13, Hedensbyn, Skellefteå kommun

Risbergsgatan 13

Radhus
Hedensbyn, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
2 850 000 kr
115 + 25 m²
5 rum
686 m² tomt

Rymlig 1,5 plansvilla med dubbelgarage på hörntomt, i Hedensbyn! Trevligt och underhållet hus med mycket bra planlösning. Nya fönster -10, nytt badrum -05, ny garageuppfart -16 mm. Idag finns 4 sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två badrum och gott om förvaringsmöjligheter fördelat på två plan. Lummig och trevlig hörntomt med grönområde som angränsar som ger ett fritt läge. Dubbelgarage med gott om förrådsmöjligheter. Fiberbredband finns! Varmt välkomna att anmäla er till våra visningar!

Visar alla 3