Mäklare Maria Lindmark

Maria Lindmark

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Frostkåge 273, Frostkåge, Skellefteå kommun

Frostkåge 273

Villa
Frostkåge, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå

3 000 000 kr

135 m²

5 rum

4 000 m² tomt

Välkommen till denna trevliga gård med välskött boningshus samt rikligt med utrymmen för både gäster samt intressen. Fint högt läge med rymlig trädgårdstomt i lantlig miljö. Dubbelgarage, traktorgarage, gårdshus, lada, bastu samt matkällare på ofri grund. Ett tillfälle som inte bör missas!

Axvägen 23A, Alhem, Skellefteå kommun

Axvägen 23A

Villa
Alhem, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå

3 900 000 kr

154 m²

6 rum

950 m² tomt

I denna rymliga villa på populära Alhem erbjuds ett charmigt, tidsenligt och rymligt boende i två plan. Huset är i gott skick & placerat på en trevlig trädgårdstomt. För närvarande finns möjlighet att hyra ut ett våningsplan då det är inrett till tvåfamiljsboende men även möjligt att göra om till en familjs hus med flertalet sovrum. Här kommer du in på entréplan där det idag finns rymligt vardagsrum, tre sovrum, badrum och ett fint beredningskök med bra förvaringsmöjligheter och matplats intill. En våning upp finns ett rymligt vardagsrum, kök med äldre köksinredning, badrum samt ytterligare ett sovrum. I källarplan finns riklig förvaring, tvättstuga, rymlig gillestuga, pannrum, wc samt groventré till garaget. Här bor man med närhet till grönområden, nya Floraskolan (F-9) med tillhörande friidrottshall som invigdes hösten 2020 samt promenadavstånd till Skellefteå centrum! Från Alhem har man närhet till olika idrottsanläggningar så som Vitbergsbacken, Eddahallen och Norvalla. Varmt välkommen på visning!

Hyttlidgatan 65A, Alhem, Skellefteå kommun

Hyttlidgatan 65A

Lägenhet
Alhem, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå

750 000 kr

27 m²

1 rum

2 523 kr/mån

27 778 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 1:a med kokvrå placerad på tredje våningen med stor inglasad balkong. Mindre kök samt rymligt vardagsrum som rymmer både soffa samt säng. Från detta rum tar man sig också ut på den inglasade balkongen. Badrum med dusch. Trevligt område nära flertalet idrottsanläggningar som Skellefteå Kraft Arena, Eddahallen samt Norrvalla etc. Gångavstånd till Vitberget, mataffär samt till Skellefteå centrum. Stabil förening med låg månadsavgift. Möjlighet till snabbt tillträde! Varmt välkomna att anmäla er till vår visning!

  • Plus
Grangatan 24, Bureå, Skellefteå kommun

Grangatan 24

Villa
Bureå, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå

2 095 000 kr

148 m²

5 rum

392 m² tomt

Välkommen till denna trevliga 1 ½ plans villa placerad i barnvänligt område. Trivsam planlösning med kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Praktiskt sovrum, renoverat badrum och tvättstuga på entréplan samt ytterligare två sovrum, rymligt allrum och badrum på övervåningen. Möjlighet finns att göra fler sovrum på övre plan vid behov. Välkomnande entré med planteringar samt lättskött tomt med insynsskyddat läge och naturen i direkt anslutning. Garage i länga, redskapsbod samt friggebod. Ett hem att bara flytta in i och trivas med familjen. Huset ligger på lugn gata med gång- och cykelavstånd till allt, skola, förskola, affär, lekplats, pulkabacke, skridskobana m.m. Varmt välkommen på visning!

Bodgatan 101, Bergsbyn, Skellefteå kommun

Bodgatan 101

Radhus
Bergsbyn, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå

2 100 000 kr

122 m²

5 rum

394 m² tomt

Varmt välkommen till Bergsbyn och detta trevliga radhus fördelat på två plan. Här finns idag fyra sovrum samt möjlighet att inreda vindsutrymme om man önskar fler. Framsida mot soliga söder med altan samt fristående förråd. Här bor du i ett trevligt område med cykelavstånd till både Skellefteå centrum och Northvolt. Här finns närhet till skola, förskola, idrottsplats, pizzeria, Skellefteå älv samt vackra strövområden. Här finner du en trevlig planlösning med hall, tre sovrum, badrum samt klädkammare på entréplan samt övre plan med kök, vardagsrum, sovrum, wc samt tvättstuga md entré ut på baksidan. Till radhuset hör en garageplats i gemensam länga samt flertalet gästparkeringar nära. Ett barnvänligt och trevligt boende som passar stor som liten familj! I Bergsbyn bor ni i ett familjevänligt, trevligt och naturnära läge. Här går älven genom byn och samhället ligger i närheten av Skellefteå nyaste etablering Northvolt. Bergsbyn har idrottsplats med hockey - och fotbollsplan, elljusspår, discgolfanläggning samt trevliga promenadstråk. Här finns förskolor och skola från förskoleklass till årskurs 6. Bra bussförbindelser till Skellefteå centrum. Välkomna på visning!

Villbacka 5, Röjnoret, Skellefteå kommun

Villbacka 5

Villa
Röjnoret, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå

400 000 kr

96 m²

4 rum

3 011 m² tomt

Välkommen till ett boende med naturen som närmsta granne. Bostadshus med 1.5 plan med källare, ladugård med goda förvaringsutrymmen, gårdshus, varmgarage & kallgarage. Endast ca 8 km till Bastuträsk där mataffär, restaurang och tågstation etc. finns.

Visar alla 6