Mäklare Max Bergström

Max Bergström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Björkhagsvägen 10, BERGVIK, Söderhamns kommun

Björkhagsvägen 10

Villa
BERGVIK, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
2 990 000 kr
1 392 m²
2,4 ha tomt

Tillfälle att förvärva flertalet hyresfastigheter på bra läge i Vannsätter, Bergvik! Till fastigheten hör totalt 6 huskroppar där de röda husen består av 4 st tvårummare och de gula husen består av 2 st ettor och 2 st treor vilket ger möjlighet till hyresintäkter på totalt 20 lägenheter. Gemensamma utrymmen finns i källare och på vindsplan med bland annat förråd, tvättstuga och pannrum. Husen har fått nya 2-glas isolerfönster samt nytt värmesystem med luft/vattenvärmepump i vardera huskropp från 2021 med individuella elmätare till varje lägenhet. Utöver hyreshusen finns gott om parkeringsplatser, stora gräsytor samt fristående förrådsbyggnader. Med mindre än 3 km till förskola, F-9 skola, badplats, elljusspår, idrottsplats och småbåtshamn samt busshållplats på området erbjuds ett tacksamt läge för uthyrning. I dagsläget står fastigheterna tomma vilket ger den nya ägaren alla möjligheter att skapa sina egna förutsättningar. För mer information kontakta mäklaren!

Ringvägen 5D, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun

Ringvägen 5D

Lägenhet
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
495 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 274 kr/mån
11 124 kr/m²

Välkommen till en smakfullt renoverad etta på Ringvägen! Lägenheten är i toppskick där köket är platsbyggt och välutrustat med snygga detaljer och påkostade vitvaror. Vardagsrummet har ett trevligt ljusinsläpp och rymmer sovplats med "industrivägg" som avskärmning mot soffgrupp och utgång till balkong. Här finns också helkaklat duschrum och hall med bra förvaring. Stabil förening med god ekonomi och låg månadsavgift! Välkommen att boka in dig på vår nästa visning!

 • Balkong
Köpmangatan 28B, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Köpmangatan 28B, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun, bild 2
Köpmangatan 28B, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun, bild 3

Köpmangatan 28B

Lägenhet
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
1 495 000 kr
114,5 m²
5 rum
vån 1/4
5 199 kr/mån
13 057 kr/m²

Söker du ett exklusivt boende med det lilla extra i centrala Söderhamn? Välkommen till denna fina 5:a på första våningen på Köpmangatan 28B! Här får du ett helkaklat duschrum, gästtoalett med klinker och tre sovrum, stort kök och ett stort vardagsrum i vinkel med matplats, vackert välbevarad parkett och utgång till balkong. I denna hörnlägenhet har du fantastisk utsikt & inte minst havsutsikten mot Söderhamns fina inlopp. Missa inte chansen att bo fint och bekvämt med närhet till det mesta! Välkommen att boka din plats på vår nästa visning!

 • Premium
 • Balkong
Åsgatan 3, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
 • Sön 10 dec kl 14:00

Åsgatan 3

Villa
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
1 595 000 kr
145 + 56 m²
5 rum
688 m² tomt

Välkommen till Åsgatan 3 och denna stora familjevilla om 145 kvm. Här får du stora sällskapsytor på nedervåningen i köket och inte minst i det trevliga vardagsrummet med fiskbensparkett, burspråk och kakelugn. Huset rymmer 4 sovrum i bra storlek samt badrum på övervåningen och duschrum med bastu och en tvättstuga i källarvåningen. Fastigheten har en trevlig tomt som är bra för både lek och odling. Välkommen att boka in dig på vår nästa visning!

 • Plus
Härjedalsvägen 6, KLOSSDAMMEN, Söderhamns kommun

Härjedalsvägen 6

Villa
KLOSSDAMMEN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
2 195 000 kr
96 + 96 m²
4 rum
565 m² tomt

Missa inte denna tegelvilla på populära Klossdammen och Härjedalsvägen 6! Ett nyrenoverat hus med häftig planlösning som ger en trivsam känsla. Läget erbjuder något för de flesta med gångavstånd till skola, centrum, idrottsanläggning, natur och badplats. Den soliga tomten med både släta ytor och sluttning skapar bra förutsättningar för både lek, odlingar och härliga uteplatser. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Plus
Skaftgatan 6, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun

Skaftgatan 6

Tomt
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
5 300 000 kr
2 760 m² tomt

TILLFÄLLE! Nu har du chansen att förvärva denna fastighet med attraktivt läge vid Söderhamnsporten. Söderhamnsporten är en knutpunkt mellan E4:an, väg 50, Ostkustbanan och tvärbanan över till Stambanan. Stationsområde har ett strategiskt läge med hög regional tillgänglighet och samtidigt cirka 10 minuters gångavstånd till stadskärnan. Området är därmed ett av kommunens mer attraktiva utvecklingsområden, med potential för verksamheter av regional betydelse. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Plus
Skeppsgatan 9, STUGSUND, Söderhamns kommun

Skeppsgatan 9

Övrigt
STUGSUND, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
2 295 000 kr
245 m²
574 m² tomt

Nu har du chans att förvärva en trivsam hyresfastighet med stor potential och charm! På Skeppsgatan 9 i Stugsund möts du av en karaktäristisk fasad som följs upp av en väl tilltagen takhöjd, fönsterkupor, öppen spis och gedigna trägolv fördelat på tre plan. De två övre planen består av hyreslägenhet samt lokalyta, medan källaren utgörs av bland annat verksamhetslokal, tvättstuga och relax med bastu och omklädningsrum. Med ett bra läge ges här möjlighet att förverkliga dina drömmar oavsett om vill in i fastighetsbranschen eller hitta en bostad med uthyrningsmöjligheter och möjlighet till egen verksamhet. Totala intäkter på uthyrd yta idag: 201 600kr/år. För mer info och bokning för visning, kontakta mäklaren!

Lasarettsgatan 2C, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun

Lasarettsgatan 2C

Lägenhet
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
295 000 kr
50 m²
1 rum
3 402 kr/mån
5 900 kr/m²

Söker du en välplanerad 1:a med centralt läge och med bra förvaring? Välkommen till Lasarettsgatan 2C och denna trivsamma lägenhet med duschrum, stor hall som har rejält med förvaring samt ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong och kök med matplats Boka in dig på vår nästa visning så ses vi där!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Skördevägen 9, SANDARNE, Söderhamns kommun

Skördevägen 9

Villa
SANDARNE, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
950 000 kr
90 + 60 m²
4 rum
950 m² tomt

Den perfekta bostaden för dig som vill bo barnvänligt med cykelavstånd till skola, idrottsanläggning samt Stenö havsbad och samtidigt bo bekvämt i en trevlig villa! Här får du 2 sovrum i bra storlek, stort härligt kök med matplats, mysigt vardagsrum med kakelugn samt gott om förvaringsmöjligheter i källaren. Fastigheten har ett stort praktiskt uthus med gott om plats. Under den varmare årstiden kan du njuta av solig uteplats och en välskött tomt som lämpar sig bra för odling och lek. Här får du kort och gott en villa för hela familjen att njuta av! Välkommen att anmäla dig till vår nästa visning, boka din plats idag!

Abraham bäckgatan 16, KLOSSDAMMEN, Söderhamns kommun
 • Budgivning pågår

Abraham bäckgatan 16

Lägenhet
KLOSSDAMMEN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
1 595 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/3
5 062 kr/mån
20 449 kr/m²

TILLFÄLLE att förvärva en unikt renoverad 3:a på Klossdammen med genomgående känsla för design och funktionalitet! Här får du ett boende med omsorgsfullt utvalda detaljer, välplanerad ljussättning och gott om praktisk förvaring diskret kamouflerad i rummen. Den trivsamma planlösningen av denna hörnlägenhet förhöjer lyxkänslan ytterligare liksom den nybyggda inglasade balkongen. Samtliga vitvaror och ytskikt är ny från 2021 med en genomgående neutral, dov färgskala som skapar en lugn och harmonisk atmosfär som är lätt att trivas i. Förutom den otroligt fina bostaden så erbjuds du även möjligheten till ett riktigt bra läge med närhet till det mesta oavsett om du uppskattar träning, friluftsliv, närhet till skola och sjukhus eller utbudet i centrum. Missa inte denna chans! Välkommen att boka in dig på visning!

 • Balkong
Aspvägen 22, LJUSNE, Söderhamns kommun
Aspvägen 22, LJUSNE, Söderhamns kommun, bild 2
Aspvägen 22, LJUSNE, Söderhamns kommun, bild 3

Aspvägen 22

Villa
LJUSNE, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
795 000 kr
104 m²
4 rum
800 m² tomt

På barnvänlig gata i Ljusne finner du denna klassiska 70-talsvilla med närhet till skola, naturstigar och idrottsplats. Huset ligger i ett villakvarter med lekplats på området och med lekvänlig tomt angränsande mot skogsparti. Här bor du bekvämt med hela bostaden fördelad på ett enda våningsplan utan trappor och nivåskillnader. För dig som önskar sätta din egen prägel på ditt nya hem så finns här alla möjligheter att rusta efter egna behov och önskemål. Med passager genom hall, kök och vardagsrum skapas en luftig och trivsam planlösning som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Från det stora sovrummet får du en egen utgång till trädgården på baksidan med möjlighet att skapa en insynsskyddad och mysig oas. Välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
Märlvägen 4, LJUSNE, Söderhamns kommun
Märlvägen 4, LJUSNE, Söderhamns kommun, bild 2
Märlvägen 4, LJUSNE, Söderhamns kommun, bild 3

Märlvägen 4

Villa
LJUSNE, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
995 000 kr
134 + 32 m²
5 rum
907 m² tomt

Söker du ett charmigt hus med en stor härlig gård? Välkommen till Märlvägen 4 i Ljusne och detta unika hus om 134kvm! Huset som är ett fd. tvåfamiljshus är ombyggt till en stor villa och rymmer 3 sovrum, matrum, vardagsrum och 2 kök. Ett fint hus med putsad fasad, stor tomt, garage, carport och komplementbyggnader på gården. Upplev fastigheten på plats och boka in dig på vår nästa visning!

 • Premium
Gulludden 254, SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun

Gulludden 254

Fritidshus
SÖDERHAMN - SKÄRGÅRDEN, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
4 500 000 kr
115 m²
6 rum
2 590 m² tomt

TILLFÄLLE! På stillsamma och gemytliga Gulludden erbjuder vi just nu en fantastisk möjlighet att blir ägare av en stor fastighet om 2 590 kvm med bredden mot havslinjen & 180 graders utsikt mot havet. Här får du ett insynsskyddat läge ute på udden med en nyare stuga alldeles intill vattnet med havets kluckande ljud som bakgrundsmusik i både sovrum och allrum varav båda har helglasad dörr mot altanen. Med de stora fönsterna upplevs havet och naturen snarast som en del av inredningen med härligt ljusflöde och fina skuggspel som förstärks i kombination med det ljusa skandinaviska naturtemat. Tillsammans med fastighetens andra stuga erbjuds 6-7 sovplatser vara båda stugorna har havsutsikt, kök och altan mot havet. Charmen i den äldre stugan utgörs av sina tidstypiska detaljer bevarade från byggnationsåret 1920 likväl som tillbyggnadsåren under 50-talet. Området kring fastigheten präglas av hav och skog med flera mysiga promenadstigar och vandringled samt den erkänt vackra skärgården med flertalet öar väl värda ett besök. För dig som vill kombinera avkoppling med aktivitet så finns Söderhamns golfbana i närheten. Missa inte chansen att utforska denna pärla närmare! Välkommen att boka in dig på visning!

Kungsgatan 51B, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun

Kungsgatan 51B

Lägenhet
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
600 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
4 566 kr/mån
8 571 kr/m²

Välkommen till Kungsgatan 51 B och denna trevliga trerummare! Lägenhetens 70 kvm är fördelat på kök, vardagsrum och två rymliga sovrum, luftig hall samt ett duschrum med kakel & klinker och med egen tvättmaskin. Från vardagsrummet tar du dig till lägenhetens mysiga balkong. Välkommen att boka in dig på vår nästa visning!

 • Balkong
Nya vägen 12, VÅGBRO, Söderhamns kommun

Nya vägen 12

Villa
VÅGBRO, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
1 695 000 kr
95 + 74 m²
5 rum
1 314 m² tomt

På en lugn gata i centrala Vågbro erbjuds nu en trivsam villa med barnvänlig trädgård och gångavstånd till förskola och skola. På entréplan ligger duschrum, kök och sovrum och det stora vardagsrummet med braskamin och matplats i trevlig planlösning som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Trädgården är välskött med lekvänliga gräsytor. En liten bit bort från tomten ligger Lötån med bad- och fiskemöjligheter och med cykel når du Söderhamns centrum på ca 10 min via gång- och cykelväg. Välkommen att boka in dig på vår nästa visning!

 • Plus
Lötvägen 4B, VÅGBRO, Söderhamns kommun

Lötvägen 4B

Lägenhet
VÅGBRO, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
540 000 kr
51,7 m²
2 rum
vån 2/2
3 457 kr/mån
10 445 kr/m²

Välkommen till Vågbro och denna trivsamma lägenhet med öppen planlösning. Lägenheten innefattar kök, luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot köket, sovrum med garderober, duschrum samt en rymlig hall med plats för förvaring. Här bor du centralt i Vågbro med busshållplats ett stenkast bort, gångavstånd till matbutik och pizzeria, närhet till naturen samt gång- och cykelbana in till Söderhamns centrum. Anmäl ditt intresse redan idag!

Dalvägen 10, LJUSNE, Söderhamns kommun
 • Budgivning pågår

Dalvägen 10

Villa
LJUSNE, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
1 495 000 kr
172 + 37 m²
6 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma familjevilla i souterräng med härliga umgängesytor och möjlighet till hela 6 sovrum! Du välkomnas direkt in till den stora öppna ytan som utgör hall, kök, matplats och vardagsrum som får ett fantastiskt ljusinsläpp från flera fönster och helglasad balkongdörr. Här ligger stort fokus på umgänge och samkväm med familj och vänner med ett socialt kök där den stora köksön ligger centralt i rummet. Här finns gott om arbetsytor så hela familjen kan hjälpa till i köket samtidigt som diskho, ugn och spis är praktiskt placerad på ön med en lyxig takfläkt som underlättar matlagningen utan att vara i vägen. I köket finns även ett platsbyggt walk-in skafferi samt gott om förvaring. Med andra ord ett kök som lockar till matlagning och bakning. I det helkaklade badrummet kan du avnjuta ett värmande bad i tassbadkaret eller varför inte samla vännerna på en skön stund i bastun på souterrängplan. Bergvärme, fiber och kodlås med larm finns. Utomhus kan du överskåda den lekvänliga trädgården från balkongen som delvis är skyddad under tak. Tack vare det soliga läget finns här goda möjligheter för egenodlade grönsaker både på tomten och i växthuset. På entrésidan finns en altan där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen. På gång- och cykelavstånd når du skola, idrottsplats, fotbollsplan, vårdcentral, badhus samt småbåtshamn med gästhamn. I närheten finns även flera naturstigar och leder. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Plus
Norralagatan 26A, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun

Norralagatan 26A

Lägenhet
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
475 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/2
3 300 kr/mån
9 500 kr/m²

På jakt efter nytt boende i Söderhamns centrum? Välkommen till denna trivsamma 2:a med genomgående ljusa ytskikt och enhetligt golv genom hela lägenheten! I sovrummet kan du öppna upp det höga fönstret likt en fransk balkong med utsikt över den gemensamma innergården med gräsmatta, buskar, träd och sittplats. Här bor du med närhet till busshållplats, skola, shopping, kaféer och mycket mer! Välkommen att boka in dig på visning!

Humlegårdsgatan 4A, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Humlegårdsgatan 4A, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun, bild 2
Humlegårdsgatan 4A, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun, bild 3

Humlegårdsgatan 4A

Lägenhet
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
495 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 159 kr/mån
8 462 kr/m²

Söker du en fin 2:a med närhet till det mesta? Nu har du chansen att förvärva denna centrala lägenhet på Humlegårdsgatan. Här får du ett rymligt kök med matplats, sovrum i bra storlek, duschrum och ett trevligt vardagsrum med fönster längst hela kortsidan och en mysig fransk balkong. Välkommen att boka in dig på vår nästa visning!

 • Premium
Mossbergsvägen 2, SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
 • Budgivning pågår

Mossbergsvägen 2

Villa
SÖDERHAMN - CENTRUM, Söderhamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Söderhamn
1 695 000 kr
136 + 4 m²
5 rum
496 m² tomt

Söker du en villa nära centrum och skola med plats för den stora familjen? Välkommen till Mossbergsvägen 2 och denna rymliga villa med 4 sovrum, duschrum, badrum, stort renoverat kök med massor av förvaring och plats för ca 6 personer vid matbord. Huset ligger fint beläget på en hörntomt och har en fin gräsmatta med sol hela dagen. Huset har även en mycket trevlig inglasad altan samt ett härligt spabad! Välkommen att boka in dig på vår nästa visning!

Visar alla 20