Mäklare Aleidon Adam

Aleidon Adam

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Råsundavägen 178, Vån 3, Råsunda, Solna kommun
 • Sön 3 dec kl 12:00
Råsundavägen 178, Vån 3, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Råsundavägen 178, Vån 3, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Råsundavägen 178, Vån 3

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 495 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/8
3 071 kr/mån
69 900 kr/m²

Varmt välkommen till Råsundavägen 178 och denna välplanerade tvåa belägen på tredje våningen med låg avgift och en rymlig balkong! För dig som bara vill flytta in i ditt nästa boende och värdesätter den härliga småstadscharmen som Råsunda erbjuder är detta perfekt. Bostaden präglas av genomgående vitlaserat parkettgolv, målade väggar, stora fönsterpartier i två väderstreck som fyller lägenheten med ett härligt ljusflöde, rymligt sovrum med platsbyggd förvaring och plats för dubbelsäng, en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum samt kaklat badrum med kombinerad tvättmaskin. Balkongen skapar en naturlig förlängning av lägenheten och bidrar till en härlig atmosfär. Brf West Side Solna är en stabil förening belägen med bästa läge på gränsen mellan Solna och Sundbyberg. Föreningen äger marken och består av 255 bostadsrätter samt 7 lokaler. De gemensamma ytorna är den stora takterrassen och utomhuspool på gården. Utöver detta finns barnvagns- och rullstolsförråd och cykelförråd med gott om platser där majoriteten av dessa är inomhus i källarplan. Det finns sopnedkast för hushållsavfall på innergården samt miljörum för återvinning. Föreningen förfogar över 106 garageplatser med både handikappanpassade platser och platser med laddstolpe samt 12 MC-platser. I området råder även boendeparkering. På bottenvåningen i huset finns butiker, caféer och kontorsverksamheter. Läget, den stora gemensamma takterrassen och det faktum att föreningen har en gemensam pool på innergården är några av de många fördelarna av att bo i West Side Solna. Här bor du nära till vatten, motionsspår, shopping och service i populära Solna. Sundbyberg station och Tunnelbanestation har du ca 500 m bort. Från Näckrosen, som är närmaste tunnelbanestation, når du T-Centralen på ca tolv minuter. Den bilburne har E4 runt knuten. Föredrar du cykel, är du bara 18 minuters trampande från Kungsholmen. Å andra sidan – du befinner dig i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg. Båda har stadskänsla och all nödvändig service. Du behöver inte lämna platsen där du bor. Sundbybergs centrum finns inom gångavstånd. Går du åt andra hållet, är du snart i Solna centrum med 120 butiker, och om inte det skulle räcka till, finns Mall Of Scandinavias dryga 230 butiker inom tio minuter på cykeln. Även de tidpunkter då du inte jobbar eller shoppar är Solna en bra adress. Området kring Råsta- och lötsjön är utmärkt om du vill hålla dig i form. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Armégatan 11B, Vån 8/8, Västra Skogen, Solna kommun
Armégatan 11B, Vån 8/8, Västra Skogen, Solna kommun, bild 2
Armégatan 11B, Vån 8/8, Västra Skogen, Solna kommun, bild 3

Armégatan 11B, Vån 8/8

Lägenhet
Västra Skogen, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 995 000 kr
69 m²
2 rum
vån 8/8
4 112 kr/mån
57 899 kr/m²

***Vänligen kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!*** Varmt välkommen till denna utmärkta tvåa högst upp i huset med dubbla balkonger! Här bor du i en lägenhet med stora fönsterpartier i tre olika väderstreck som fyller lägenheten med ett naturligt och härligt ljusflöde. Denna lägenhet är för dig som har höga krav på ditt boende. Bostaden präglas av stilrena materialval, genomgående parkettgolv, ljusa väggar, väl tilltagna ytor, gott om plats till förvaring och en delvist öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger ytan en härlig atmosfär. Tack vare balkongerna skapas en naturlig förlängning av lägenheten som ger en umgängesvänlig atmosfär. Att bo i föreningen innebär att man har tillgång till den gemensamma terrass med grillmöjligheter, relax-avdelning och spa, bastu samt garage! Se bilder på allmänna utrymmen i bildlistan. Armégatan tillhör området Ingenting och här bor du bra med närhet till all tänkbar service. Med ca 5 minuters promenad tar du dig till Västra skogen. Här finns tunnelbana, apotek, restauranger, närbutik med mera. Skulle inte detta vara nog finns Solna Centrum 15 minuters promenad bort med ca 120 butiker, caféer och restauranger. I trakterna av Västra Skogens T-bana hittar du även Ulvsundavikens strandpromenad som tar dig in till Stockholm C på mindre än en kvart med cykel. Längs vägen passerar du bl.a. Karlbergs slott, Pampas marina och Huvudstabadet med både friluftsbad och pool. För dig med bil tar du dig via Pampaslänken ut till E4:an på bara ett par minuter. Området är barnvänligt med många grönområden och lekplatser. Både förskolor och grundskolor finns i närheten. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Parkvägen 2, Vån 9, Råsunda, Solna kommun

Parkvägen 2, Vån 9

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 800 000 kr
54 m²
2 rum
vån 9/17
3 715 kr/mån
70 370 kr/m²

***ACCEPTERAT PRIS, VÄNLIGEN KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING!*** Välkommen till denna exklusiva tvåa belägen högt upp på 9:e våningen i det omtalade projektet Brf Dallas Tower! Här bor du i en lägenhet med charmiga fönsterpartier i fil som fyller lägenheten med ett naturligt ljusflöde. För dig som uppskattar och värdesätter den härliga småstadscharmen som Råsunda erbjuder och har höga krav så är detta boende perfekt. Bostaden präglas av genomgående hög standard så som ljust golv, målade ytskikt, fullt utrustat och stilrent kök från Marbodal med öppen och social planlösning som är öppet mot vardagsrummet, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin, väl tilltagna ytor och gott om plats till förvaring. Brf Dallas Tower är en stabil förening som består av 134 lägenheter och 6 lokaler. Faciliteter så som övernattningsrum, övernattningslägenhet, föreningslokal, Bio, Wellneslokal och en cafélokal finns i föreningen. Det finns även ett stort cykelrum där man kan låsa fast cykeln samt barnvagnsrum. Dallasskrapan har tidigare varit en kontorsfastighet och en del av Nationalarenan Råsunda. Föreningen tillhandahåller 10 stycken besöksparkeringar, i området råder boendeparkering. Parkvägen är ett perfekt läge för dig om vill bo lugnt, men ändå centralt. Här bor du i Råsundas knutpunkt, Stråket, som stoltserar med läcker sekelskiftesarkitektur samt mysiga restauranger, caféer och butiker. Som kontrast till Råsundavägens puls med restauranger, fik och Solna Centrum som skryter med 100-talet butiker och 20-talet restauranger, nås till exempel Råstasjöns och Lötsjöns vackra promenadstråk på några få minuter till fots. Kommunikationer finns här också gott om, endast ett stenkast bort ligger både Näckrosens och Solna Centrums tunnelbanestationer som tar dig till Stockholm City på bara 10 minuter och på Råsundavägen går flertalet bussar som tar dig dit du önskar. Sist men inte minst nås både Friends Arena med alla roliga evenemang och Mall of Scandinavia, Skandinaviens största shoppingcentrum, på ca 10 minuter till fots. I denna galleria stillar man både hunger och shoppingsug i över 200 butiker samt restauranger och caféer med mat från alla världens hörn. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Hiss
Evenemangsgatan 10, Arenastaden, Solna kommun

Evenemangsgatan 10

Lägenhet
Arenastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 900 000 kr
70 m²
2 rum
vån 2/10
3 263 kr/mån
55 714 kr/m²

***ACCEPTERAT PRIS, VÄNLIGEN KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING!*** Välkommen till denna utmärkta tvåa belägen med öppen planlösning, låg avgift och utmärkta förvaringsmöjligheter! Bostaden präglas genomgående av parkettgolv, ljusmålade väggar, öppna och sociala ytor, stora fönsterpartier som fyller lägenheten med ett naturligt ljusflöde och väl tilltaget sovrum med gott om plats till förvaring. Du välkomnas in i lägenheten av den rymliga hallen med garderobsvägg som erbjuder gott om plats till förvaring och avhängning. Köket har alla nödvändigheter som man kan behöva så som gott om förvaringsutrymmen, gott om arbetsyta och all maskinell utrustning. Här finns plats för matbord och en öppen social planlösning mellan vardagsrum och kök med stora fönsterpartier som ger ytan ett härligt flöde av ljus. I vardagsrummet får man plats med en soffgrupp och tillhörande möblemang. Härifrån når du den rymliga loggian med gott om plats för loungemöbler men går även att använda som hemmakontor. Vidare finner du det ombonade sovrummet med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang, i anslutning till sovrummet har du en klädkammare som erbjuder gott om plats till förvaring. Lägenhetens badrum har klinkergolv och kaklade väggar. Här finns nödvändigheter så som handfat med tillhörande kommod, spegel med belysning ovan, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan och en duschhörna med glasvägg. Här bor du granne med det största shoppingcentrumet i Skandinavien, Mall of Scandinavia och Friends Arena som har ett stort utbud av fantastiska evenemang. Arenastaden är uppbyggd som en helt ny stadsdel nära Solna station med en underbar utsikt över Råstasjön och dess grönska. Här har du allt du behöver på gångavstånd. Är du en människa som gillar att promenera och vara ute bland grönska har du även naturreservatet vid Råstasjön samt ett härligt promenadstråk runtom, det är även nära till andra grönområden vid Hagaparken, Ulriksdal samt Järva. I närheten har du även Råsunda med otroligt stort utbud av restauranger samt caféer samt erbjuder en unik småstadscharm. På sikt kommer tunnelbanans gula linje gå genom Arenastaden. På några minuters promenadavstånd finns Solna station med goda kommunikationsmöjligheter i form av både pendeltåg, tvärbana och bussar. Utvecklingsprojektet Haga Norra gör hela entrén till området mer stadslik just nu pågår bebyggelse med bostäder och affärer. Södra Hagalund och resten av bebyggelsen runt Solnavägen bidrar till att Solna växer ihop med Stockholm på ett mycket attraktivt sätt. Detta kommer även förstärkas av den nya tunnelbanelinjen; gula linjen. Hela området runtom samt inom Arenastaden utvecklas i snabbt takt med både små och stora projekt. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ripstigen 4, Bergshamra, Solna kommun

Ripstigen 4

Lägenhet
Bergshamra, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
4 250 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/9
4 346 kr/mån
55 921 kr/m²

***ACCEPTERAT PRIS, VÄNLIGEN KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING!*** Varmt välkommen till denna välplanerade gaveltrea med inglasad balkong i soligt läge! Här bor du i en lägenhet med stora och charmiga fönsterpartier med originaldetaljer i två olika väderstreck som fyller lägenheten med ett naturligt ljusflöde. För dig som uppskattar och värdesätter det härliga och naturnära området som Bergshamra är känt för är detta perfekt. Här bor du i en bostad som präglas av fint golv, fräscha ytskikt, stora fönsterpartier som fyller lägenheten med ett härligt ljusflöde i två olika väderstreck, generös takhöjd, stilrent kök, charmiga originaldetaljer, väl tilltagna ytor och gott om plats till förvaring. Tack vare den inglasade och rymliga balkongen skapas en naturlig förlängning av lägenheten som ger en umgängesvänlig atmosfär. - Låg belåning om 408 kr/kvm - Finns lediga parkeringsplatser Stabil och trevlig förening belägen i södra delen av Bergshamra. Brf Ålkistan har ca 4-5 st hyreslägenheter som får ses som ett fint framtida kapital vilket i praktiken gör föreningen skuldfri. Bredband 1000 mbit ingår just nu i avgiften. Övernattningslägenhet finns att hyra i föreningen till dina långväga gäster. Med ett fantastiskt läge med bara några minuters promenad till T-Banan där röda linjen på ca 10 minuter tar dig in till T-centralen (via Universitetet, KTH, Stadion och Östermalmstorg), buss, välsorterad ICA butik samt Brunnsviken med dess fantastiskt fina natur-/strövområden. Vid Brunnsviken finns trevliga promenadstopp vid bland annat det omtyckta café Sjöstugan och vid Stocksundet ligger den välkända restaurangen Bockholmen. Invid Bockholmen finner ni Solna båtsällskap. En båtklubb med sina bryggor och uppläggningsplatser mellan inloppet till Brunnsviken och Edsviken. Som om detta inte var nog, har ni även promenadavstånd till Ulriksdal, där vi hittar allt från teater och opera på Conficenden, Ulriksdals slottspark och tillhörande caféer, där det oerhört populära Bosse Rappnes trädgårdscafé klassas som ett av smultronställena. Vidare finner ni på cykelavstånd till Hagaparken och Stockholms City. Med bil kommer du snabbt ut på både E18 och E4:an. I norra delen av Bergshamra finner vi för den som gillar att utöva sport Bergshamra IP med fotboll, tennis, motionsslinga, samt konstis under vintertid. Här finns också Svedenbadet med tempererad utomhusbassäng som är öppen under sommaren. Välkommen till ett boende att trivas i!

 • Balkong
 • Hiss
Ladugårdsgatan 10, vån 4, Ursvik, Sundbybergs kommun

Ladugårdsgatan 10, vån 4

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
1 950 000 kr
31,5 m²
1.5 rum
vån 4/6
2 311 kr/mån
61 905 kr/m²

***Accepterat pris, vänligen kontakta ansvarig mäklare för privatvisning!*** Varmt välkommen till Ladugårdsgatan 10 och denna kvadratsmarta 1,5:a med fina materialval, alkov med plats för större säng! och rymlig balkong! Denna lägenheten är belägen på en attraktiv adress med ett stenkast ifrån kommunikationer, restauranger, matbutiker samt grönområden. Lägenheten präglas av genomgående vitpigmenterat askgolv, fräscha ytskikt, fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier som fyller lägenheten med ett härligt ljusflöde, ett fullt utrustat kök med gott om plats till förvaring, en social planlösning mellan kök och vardagsrum, alkov med plats för större säng som man kan avgränsa. Bostaden är även berikad med en rymlig balkong. Ursvik är optimalt för barnfamiljen, i ett familjevänligt område blandat med villor, radhus och lägenheter. Här finns allt för den friluftsintresserade eller för den som vill ha ett bekvämt boende. Närhet till skogsområden i vackra Igelbäckens naturreservat. Här finns grillplatser, hästhagar, löp-/cykel-/skidspår, fotbollsplan samt utegym - ett optimalt läge för den som gillar sport och natur. Någon minut från bostaden finns serviceutbud i form av restauranger, Handlarn och stormarknader (Coop och Willys), Hornbach m.m samt SATS-gym för att nämna några. Detta är ramen av gångavstånd. Ca hundra meter från bostaden ligger buss 504 som tar er till flera tunnelbanestationer och sedan avslutar i Sundbybergs centrum där stadspuls råder. Här finns alla tänkbara kommunikationer, restauranger och övrigt serviceutbud. Till 2023-2024 planeras tvärbanan vara i drift. Med denna tar ni er bland annat till Kista och Bromma Blocks (Bromma flygplats) inom 5-10 min. Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6