Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare John Borja

John Borja

Om mig

Det roligaste med mitt jobb är att få göra affärer, träffa nya spännande människor och se till att samtliga parter når sin dröm. Jag älskar att mäkla och gör alltid det lilla extra för att alla omkring mig inklusive mig själv ska bli nöjda. Det viktigaste i min roll som mäklare att vara tillgänglig för mina kunder, sköta återkopplingen, sitta på kunskapen, och se till att samtliga parter känner sig bekväma och trygga. Jag ser fram emot att få hjälpa till med era kommande bostadsaffärer!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lövgatan 62, Gamla Råsunda, Solna kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Lövgatan 62, Gamla Råsunda, Solna kommun, bild 2
Lövgatan 62, Gamla Råsunda, Solna kommun, bild 3

Lövgatan 62

Lägenhet
Gamla Råsunda, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 490 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/5
4 766 kr/mån
64 630 kr/m²

Välkommen upp på tre trappor till denna ljusa och fint renoverade gaveltvåa med alla rätt. Det fint renoverade köket, som har en snygg och praktisk barlösning mot matplatsen blir en plats för långa middagsbjudningar där man som gäst på ett trevligt och enkelt sätt minglar och umgås medan maten lagas. Vardagsrummet som ligger på husets gavel har fönster på två väggar vilket ger ett vackert ljus och dessutom utgång till bostadens balkong där man har sol under första halvan av dagen och vacker utsikt mot gamla fina fastigheter. Sett till det praktiska finns här inte mindre än tre rymliga skjutdörrsgarderober med utmärkta förvaringslösningar. Sist men inte minst finns i hallen ett yteffektivt och stambytt badrum med vikbara duschväggar. Läget i Råsunda beskrivs bäst som lugnt men centralt. Här bor du på en lugn gata intill Råsundavägens puls med restauranger och fik. Till Näckrosens T-bana går man på några få minuter och på bara 12 minuter är du framme vid T-Centralen. Dessutom går bussar precis runt knuten och Tvärbanan ligger även den på nära avstånd. På Lövgatan har man behagligt promenadavstånd till utmärkt shopping och på bara 15 minuter till både Solna Centrum, Mall of Scandinavia och centrala Sundbyberg som ger en trevlig småstadskänsla. För dig som gillar naturen finns gott om parker och det så uppskattade promenadstråket vid Råsta- och Lötsjön på nära avstånd!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gustafsvägen 12, Råsunda, Solna kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Gustafsvägen 12, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Gustafsvägen 12, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Gustafsvägen 12

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 190 000 kr
25 m²
1 rum
vån 3/4
1 439 kr/mån
87 600 kr/m²

Varmt välkomna till denna optimalt planerade 1a, högt upp i huset med generös balkong där solen ligger på till sen eftermiddag. Här har man inte tummat på kvalitén vid utförandet av den genomgående smakfulla renoveringen. Vackert Kährsparkett flyter genom bostaden. Väggarna har målats i harmonisk kulör och infällda Ledspotlights lyser upp bostaden. Stora 3-glas fönster bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Köket är helrenoverat med smarta förvaringslösningar och kvalitetsvitvaror. I hallen har en garderobsvägg monterats för optimal förvaring. Badrum är relinat och smakfullt renoverat 2023, med helkaklade väggar, matchande klinkergolv, golvvärme, vikbar duschvägg, handdukstork, förvaringsskåp och badrumsinredning av högsta kvalitet. Generöst förråd och fullutrustad tvättstuga i trappuppgången. Flustret 19 är en stabil förening som är belägen på Gustafsvägen 10-14A/B och äger marken. Föreningen består av 41 stycken lägenheter som är upplåtna med bostadsrätt och 2 st som är upplåtna med hyresrätt (dolda tillgångar). I föreningen finns det även lokaler som hyrs ut till företag som förstärker föreningens solida ekonomi. Föreningen har precis dragit in fiber till fastigheten. På Gustafsvägen 12 finns en föreningslokal som kan nyttjas av föreningens medlemmar till en kostnad om 200 kr/dygnet. Lokalen har trinettkök, kylskåp, bord, stolar, soffa samt tillgång till toalett. Föreningen har även två tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsrum, vinds- och källarförråd, samt en gemensam innergård med grill och utemöbler. Välkommen till Råsunda och denna del som ger er alla möjligheter när det kommer till såväl kommunikationer som söndagsnöjen. Här bor du med allt du kan tänka dig och mer därtill. Coop, och restauranger utanför dörren. Bussarna går precis intill, Solnas pendeltågsstation och Tvärbanan ligger bara några minuter bort, snart har man även gröna linjens tunnelbana med endast några minuters promenad som ska vara färdigställd 2028 (Dalvägen). Fortsätter man till fots mot Haga Norra nås Hagaparken på blygsamma 10 minuter. Gillar ni att promenera har ni trevliga promenadstråk runt mysiga Råstasjön och Lötsjön. I närheten har man även Solna C om man vill handla eller ta T-banan in till City. Följer man Råsundavägen i motsatt riktning nås snart Råsundas knutpunkt, Stråket, som stoltserar med läcker sekelskiftesarkitektur samt mysiga restauranger, caféer och butiker. Sist men inte minst nås Skandinaviens största shoppingcentrum Mall of Scandinavia till fots. I denna galleria stillar man både hunger och shoppingsug i över 200 butiker samt restauranger och caféer med mat från alla världens hörn. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Erik Sandbergs Gata 8, Gamla Råsunda, Solna kommun

Erik Sandbergs Gata 8

Lägenhet
Gamla Råsunda, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
2 490 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/4
2 434 kr/mån
69 167 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade funkispärla på attraktiv adress i Gamla Råsunda! Här bor du i en lägenhet med stora och charmiga fönster i två väderstreck som fyller bostaden med ett naturligt ljusflöde. Denna lägenhet är för dig som har höga krav på ditt boende och värdesätter den härliga småstadscharmen som Råsunda erbjuder. Bostaden präglas av stilrena materialval, fina golv, fräscha ytskikt, generös takhöjd, charmiga originaldetaljer, väl tilltagna ytor, social planlösning, välutrustat kök och helkaklat badrum. Optimalt läge på lugn gata, med mycket grönska. Förråd hör till bostaden och tvättstuga finns i huset. Trevlig grönskande innergård hör till föreningen. Externt förråd om ca 5 kvm samt bastu på vinden gör det hela ännu bättre. Brf Oxeln 9 är en stabil förening som äger marken och består av 35 bostadsrättslägenheter samt en hyresrättslokal. Föreningen har gjort stora renoveringar såsom stambyte, dragit ny el, nytt tak och uppvärmningssystem samt renoverat fönster, fasad, balkong, hiss och tvättstugan. Föreningens gemensamma utrymmen är ett cykelförråd, en bokningsbar tvättstuga och en akuttvättstuga samt på vindsplanet finns en övernattningslägenhet med tillhörande bastu. Föreningen har 6st garageplatser som går att hyra för 800kr/månad, i området råder även boendeparkering. Erik Sandbergs Gata är ett perfekt läge för dig som vill bo lugnt, men ändå centralt. Här bor du nära Råsundas knutpunkt, Stråket, som stoltserar med läcker sekelskiftesarkitektur samt mysiga restauranger, caféer och butiker. Som kontrast till Råsundavägens puls med restauranger, fik och Solna Centrum, nås till exempel Råstasjöns och Lötsjöns vackra promenad- och motionsstråk på några få minuter till fots. Kommunikationer finns här också gott om, endast ett stenkast bort ligger både Näckrosens- och Solna Centrums T-banestation som tar dig till Stockholm City på bara 10 minuter. På Råsundavägen går flertalet bussar som tar dig dit du önskar. Sist men inte minst nås både Friends Arena med alla roliga evenemang och Skandinaviens största shoppingcentrum Mall of Scandinavia på under 10 minuter till fots. I denna galleria stillar man både hunger och shoppingsug i över 200 butiker samt restauranger och caféer med mat från alla världens hörn. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss

Visar alla 3