Mäklare Jonathan Rappel

Jonathan Rappel

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Jungfrudansen 4, 6tr, Huvudsta, Solna kommun
 • Sön 10 dec kl 11:30
Jungfrudansen 4, 6tr, Huvudsta, Solna kommun, bild 2
Jungfrudansen 4, 6tr, Huvudsta, Solna kommun, bild 3

Jungfrudansen 4, 6tr

Lägenhet
Huvudsta, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 295 000 kr
64 m²
2 rum
vån 6/7
3 708 kr/mån
51 484 kr/m²

SÄLLAN TILL SALU - Måste ses på plats! - Inglasad balkong med sol från lunch till solnedgång - Magisk sjöutsikt - Låg månadsavgift inkl. värme, vatten, tv, bredband(uppgraderat till upp till 1000mbit) samt bostadsrättstillägg - Välskött BRF med god ekonomi - Stambytt & nyligen renoverat badrum med tvättmaskin - Ljusinsläpp utöver det vanliga - Insynsfritt läge - Gott om förvaring i garderober - Vindsförråd tillhör lägenheten - Bostaden har helt nya fönster som byttes ut av föreningen 2023 Högt upp i huset, på våning 6, ligger denna fina och väl tilltagna 2:a med områdets allra bästa läge. Här mot vattnet, kan ni helt ostört följa vattenlivet, båtlivet, djurlivet och ett fyrverkeri av ljus kvällstid från både vardagsrum och framförallt från balkongen i sydvästläge. Från lägenheten i allmänhet och balkongen i synnerhet blir lövens färgskiftningar, sjöns isläggning respektive islossning och allt annat som händer på och kring sjön, en del av din nya vardag. Dessutom är läget helt ogenerat utan någon som helst insyn i bostaden. Förutom bostadens läge utan insyn så erbjuds här ett unikt boende. Via det väl tilltagna köket nås den härliga balkongen med fantastisk utsikt och sol från lunch till solnedgång. Utöver detta finns ett ljust & rymligt sovrum med plats fördubbelsäng och garderober bland annat. Badrummet håller mycket hög standard. Fastigheten genomgick under 2019 stambyte och bostaden fick då ett påkostat exklusivt badrum. Ett boende på Jungfrudansen blir på många sätt en bekväm och praktisk tillvaro med direkt närhet till Huvudsta Centrum(ca 200m) med tunnelbana samt Västra Skogens T-banestation med dubbla linjer. Vidare finns bussar, butiker, restauranger samt övrig service på torget vid Västra Skogen. Vill ni ut och röra på er finns här runt knuten det mycket uppskattade promenadstråket längs med Ulvsundasjön som via populära Restaurang Grodhavet och Pampas Marina med sin restaurang samt Karlbergs Slott tar dig till stan på ca 15 min. Väljer man att gå åt andra hållet så passerar man Hufvudsta Gård, Augustendals 4H-gård med intilliggande lekpark, Huvudstabaden och fina möjligheter till klippbad längs med strandpromenaden som tar dig hela vägen till Sundbyberg. Vidare bor ni här granne med det nybyggda nordvästra Kungsholmen och Hornsbergs Strand med bostäder, affärer, restauranger och parker. Väljer ni att ta bilen är ni på blott en minut ute på Essingeleden eller på er väg in mot stan. Shopping i Solna kommun erbjuds i Solna Centrum som nås på ca 10-15 minuters promenad, vill man åt större utbud är det ytterligare 10-15 minuter till Mall of Scandinavia. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Klippgatan 12C, vån 5, Solna Centrum, Solna kommun
Klippgatan 12C, vån 5, Solna Centrum, Solna kommun, bild 2
Klippgatan 12C, vån 5, Solna Centrum, Solna kommun, bild 3

Klippgatan 12C, vån 5

Lägenhet
Solna Centrum, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 250 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 5/8
3 101 kr/mån
54 622 kr/m²

Accepterat pris - kontakta ansvarig mäklare för privatvisning! Fint renoverad och ljus tvåa högt upp i huset med stor balkong i fritt och soligt läge. Missa inte chansen att köpa ditt drömhem. - Låg månadsavgift - Välskött BRF med god ekonomi - Stor soldränkt balkong i fritt läge! - Garage finns - Högt upp i huset, vån 5/8! - Bostaden är nyrenoverad med fina materialval - Insynsfritt läge - Badrummet är nyligen stambytt och renoverat! - Direkt närhet till nya gröna tunnelbanelinjen som går ut från Vastastan Högt upp i huset finner ni denna fina bostad med ett otroligt svårslaget ljusinsläpp. Bostadens två rum och kök om 59,5kvm är väldigt väldisponerade och ligger i en populär och välskött förening! Här finns en stor soldränkt balkong - perfekt för sena sommarkvällar eller höstmys. Bostadens största styrkor är den soldränkta balkongen, en svårslagen boendeekonomi, den effektiva planlösningen samt att bostaden är helt insynsskyddad med milsvid utsikt. Klippgatan är några minuter bort från Solna Centrum och på kort promenadavstånd från Mall of Scandinavia. Solna Centrum erbjuder 120 butiker, caféer och restauranger. Här finns mataffärer, apotek och Systembolaget. Här finns också utmärkta kommunikationer med tunnelbana, tvärbanan och en stor busscentral med en mängd busslinjer. Via tunnelbanans blå linje når du T-centralen på 10 minuter. Blå linjen finns också i Västra skogen ca 10 minuter bort. Till pendeltåg och Solna station är det ca 15 minuters promenad. Med cykel når du city på 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att snabbt ta sig ut på Essingeleden eller in till city. Föreningen har även 24 parkeringsplatser, kostnad 250 kr/mån. 29 garageplatser 600kr/mån samt 4 mc-platser 200 kr/mån. Här bor du i en välskött förening på populär adress. Klippgatan är ett lugnt och grönt område utan genomfartstrafik. Barnvänligt med nära till lekpark i Hannebergsparken och den stora Skytteholmsparken med fotbollsplaner och nybyggd lekplats. Ulvsundasjöns strandpromenad, Pampas marina, Huvudstabadet och Hagaparken finns på bekvämt gångavstånd ca 15-20 minuter bort. Med bil når du på 10 minuter mysiga Ulriksdalsslott med cafe och handelsträdgård, eller Ursviks motionsområde med utegym, löpning och skidspår. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Polhemsgatan 11, vån 1, Gamla Huvudsta, Solna kommun
Polhemsgatan 11, vån 1, Gamla Huvudsta, Solna kommun, bild 2
Polhemsgatan 11, vån 1, Gamla Huvudsta, Solna kommun, bild 3

Polhemsgatan 11, vån 1

Lägenhet
Gamla Huvudsta, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
4 695 000 kr
90 m²
3 rum
vån 1/3
4 907 kr/mån
52 167 kr/m²

Öppna dörren till ett liv av oöverträffad komfort och elegans. Vi är glada att kunna erbjuda ett förtrollande hem i en lugn oas, som erbjuder en konkurrenskraftig avgift, möjlighet till extra inkomst via uthyrningsdel och en solfylld balkong i attraktivt söderläge. Bostaden ligger i perfekt harmoni med omgivningens gröna landskap, har utmärkta kommunikationer och är ett stenkast från Solna Centrum. Modernitet och stil är synliga i varje hörn, med förstklassiga materialval och strålande naturligt ljus som strömmar in från två väderstreck. Detta exklusiva hem är under förvaltning av en stabil förening och ligger strategiskt nära Stockholm City. Nu har du chansen att göra denna idylliska plats till ditt hem. Föreningen är välskött med god ekonomi, ett gott tecken på detta är att det inte planeras några avgiftshöjningar. Vi ser fram emot att välkomna dig till visning!

 • Premium
 • Balkong
Huvudstagatan 3C, vån 2, Solna Centrum, Solna kommun
Huvudstagatan 3C, vån 2, Solna Centrum, Solna kommun, bild 2
Huvudstagatan 3C, vån 2, Solna Centrum, Solna kommun, bild 3

Huvudstagatan 3C, vån 2

Lägenhet
Solna Centrum, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
5 000 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/6
4 552 kr/mån
60 976 kr/m²

Accepterat pris - kontakta ansvarig mäklare för visning. Sällan till salu! - Solig balkong mot föreningens innergård - Låg månadsavgift inkl värme, vatten och bredband - Garage finns i huset - Exklusiva materialval - Insynsskyddat läge - Rymlig hall med väldigt mycket förvaring i garderober Högt uppe i huset finner ni denna väldisponerade och exklusiva trea med ett toppenläge precis intill Skytteholmsparken och Solna Centrum. Bostaden passar utmärkt för såväl paret som barnfamiljen som uppskattar närheten till både natur, restauranger, kommunikationer och allt man kan tänkas behöva! De största styrkorna är den mysiga och soldränkta balkongen, den effektiva planlösningen samt en svårslagen boendeekonomi. Lägenheten är belägen på våning 2 i huset, insynskyddad, med fantastisk utsikt över grönska och Skytteholmsparkens trädkronor. Hiss finns, lägenheten är i genomgående toppskick. Köket är stilsäkert och är fullt maskinellt utrustat med en modern genomgående öppen planlösning vilket skapar ett härligt ljus och rymd. Ett väldigt fräscht badrum, två sovrum, en rymlig balkong i lugnt läge mot föreningens innergård och en fin möblerbar hall. Goda förvaringsmöjligheter finns i ett flertal garderober! Föreningen är väldigt välskött med en god ekonomi. Det finns källarförråd till varje lägenhet, 2 st cykelrum, 2 st tvättstugor och 1 samlingslokal med plats för 60 personer som medlemmarna kan nyttja. Det finns även sopsortering. När du står i detta lugna och lummiga område, Fristaden, är det väldigt svårt att tro att detta är en av Solnas mest centralt belägna adresser. Här bor du några få meter från Solna Centrum. Det innebär att du med bara någon minuts promenad har tillgång till det mesta; affärer, restauranger, gym och badhus samt vardagsservice såsom skolor, bibliotek, apotek, polisstation, vårdcentral och alla möjliga kommunikationsmöjligheter. Trots det centrala läget är bostaden väldigt insynsskyddad och tyst. Området Fristaden ger verkligen skäl för sitt namn, de vitputsade fasaderna ramar in området och stänger ute allt ljud från Solna torg och gatorna runt omkring. Varmt välkommen till er drömbostad!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hagavägen 18, vån 4, Haga Norra, Solna kommun
Hagavägen 18, vån 4, Haga Norra, Solna kommun, bild 2
Hagavägen 18, vån 4, Haga Norra, Solna kommun, bild 3

Hagavägen 18, vån 4

Lägenhet
Haga Norra, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 400 000 kr
51 m²
2 rum
vån 4/5
3 018 kr/mån
66 667 kr/m²

Accepterat pris - kontakta ansvarig mäklare för privatvisning! Varmt välkomna till Hagavägen 18! - Stambytt & renoverat badrum - Totalrenoverad lägenhet - Lugnt och fint område - Ljusinsläpp utöver det vanliga - Solig balkong - Insynsfritt läge - Välskött förening med god ekonomi - Låg månadsavgift inkl. värme, vatten och bredband Här ges nu till tillfälle att förvärva en totalrenoverad perfekt tvåa i en bra förening. Ljus lägenhet med bra planlösning och ett badrum som är stambytt. Bostaden erbjuder ett fullt maskinellt utrustat, renoverat kök i vitt med fint ljusflöde. Trivsamt vardagsrum som är enkelt att möblera. Ett rymligt sovrum med garderober för förvaring samt en mysig balkong i soligt läge som du når via vardagsrummet. Området har mycket att erbjuda, sett till kommunikationer har man endast en minut ut till E4:an för den bilburne eller Flygbussar för den långpendlande. Vidare finns här bussar precis utanför samt Solna Station endast några minuter bort. Det tar ca 10 minuter med buss till Odenplan och tunnelbanans gröna linje. Det tar cirka fem minuter att komma till Solna centrum och tunnelbanans blå linje, eller tio minuter till Danderyd och tunnelbanans röda linje samt Roslagsbanan. Sport och andra evenemang samt shopping i den planerade stora nya gallerian Mall of Scandinavia vid Friends Arena finns bara drygt tio minuters promenad bort. Väljer man rekreation finns Brunnsviken och Hagaparken inom kort promenadavstånd, kanske avslutar ni er promenad med en brunch vid Haga Forum. Här finns allt man behöver! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Wiboms väg 12, vån 8, Västra Skogen, Solna kommun
Wiboms väg 12, vån 8, Västra Skogen, Solna kommun, bild 2
Wiboms väg 12, vån 8, Västra Skogen, Solna kommun, bild 3

Wiboms väg 12, vån 8

Lägenhet
Västra Skogen, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
5 200 000 kr
103 m²
4 rum
vån 8/11
6 286 kr/mån
50 485 kr/m²

Accepterat pris - kontakta ansvarig mäklare för privatvisning! - Nyligen stambytta och renoverade badrum/gäst WC - Magisk sjöutsikt - Inglasad balkong - Nyrenoverad balkong och fasad samt helt nya fönster (2022-2023) - Låg månadsavgift - Välskött BRF med god ekonomi - Ljusinsläpp utöver det vanliga - Insynsfritt läge - Rymlig klädkammare Högt upp i huset, på våning 8, ligger denna fina och väl tilltagna gavelfyra med områdets allra bästa läge och många uppenbara styrkor. Bostaden har en fin disponering där kök, matplats och vardagsrum ligger centralt i bostaden med öppen planlösning och de tre rymliga sovrummen ligger avskilt i olika delar av lägenheten. Vidare finns här både badrum och extra WC som nyligen stamrenoverats till ett väldigt fint skick. Här finns gott om förvaring i både garderober och klädkammare. Det höga läget och fina ljuset sätter prägeln på detta boende som klippt och skuret för barnfamiljen eller paret med krav på ytor. Här mot vattnet, kan ni helt ostört följa vattenlivet, båtlivet, djurlivet och ett fyrverkeri av ljus kvällstid från såväl kök som vardagsrum men framförallt från den inglasade balkongen. Från lägenheten i allmänhet och balkongen i synnerhet blir lövens färgskiftningar, sjöns isläggning respektive islossning och allt annat som händer på och kring sjön, en del av din nya vardag. Dessutom är läget helt ogenerat utan någon som helst insyn i bostaden. Ett boende på Wiboms Väg blir på många sätt en bekväm och praktisk tillvaro med direkt närhet till Västra Skogens T-banestation med dubbla linjer. Vidare finns bussar, butiker, restauranger samt övrig service på torget vid Västra Skogen. Husen på Wiboms Väg byggdes under de så kallade rekordåren. Området var byggt för barnfamiljer, och föreningen har ett hobbyrum samt två lekplatser strax bredvid huset. Det går nästan att bara ropa från fönstren när det är dags för barn att komma in. Och om det inte är nog med aktivitet på gården, kan man på endast ett par minuter promenera ner till Augustendals 4H-gård med hästar, får, getter och en fantastisk lekplats.Vill ni ut och röra på er finns här runt knuten det mycket uppskattade promenadstråket längs med Ulvsundasjön som via populära Restaurang Grodhavet och Pampas Marina med sin restaurang samt Karlbergs Slott tar dig till stan på ca 15 min. I närheten finns även de uppskattade caféerna Kosterheds Strandcafé och Hufvudsta Parkcafé, samt den väldigt populära öppna förskolan på Gamla Slottet. Väljer man att gå åt andra hållet så passerar man Hufvudsta Gård, Augustendals 4H-gård med intilliggande lekpark, Huvudstabadet och fina möjligheter till klippbad längs med strandpromenaden som tar dig hela vägen till Sundbyberg. Vidare bor ni här granne med det nybyggda nordvästra Kungsholmen och Hornsbergs Strand med bostäder, affärer, restauranger och parker. Väljer ni att ta bilen är ni på blott en minut ute på Essingeleden eller på er väg in mot stan. Shopping i Solna kommun erbjuds i Solna Centrum som nås på ca 10-15 minuters promenad, vill man åt större utbud är det ytterligare 10-15 minuter till Mall of Scandinavia! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Skytteholmsvägen 5 B, vån 2, Skytteholm, Solna kommun

Skytteholmsvägen 5 B, vån 2

Lägenhet
Skytteholm, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
4 200 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/8
4 945 kr/mån
48 837 kr/m²

Accepterat pris - kontakta ansvarig mäklare för privatvisning! På populära Skytteholmsvägen 5B, ligger denna optimalt planerade trea med ett sällsynt fint läge. Här blir ljuset en huvudingrediens i din nya vardag. Bostaden är i mycket gott skick med ett stambytt, renoverat och helkaklat badrum samt ett renoverat kök med komplett maskinell utrustning. Lägenheten har genomgående renoverade ytskikt samt ett ljusinsläpp utöver det vanliga. Från det stora sovrummet nås den soliga balkongen. Lägenhetens båda sovrum är ljusa och rymliga, runt om i bostaden finns väldigt bra förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. - Solig balkong - Bostaden är helt nyrenoverad - Fint ljusinsläpp - Låg månadsavgift inkl. värme, vatten, TV-grundutbud, för bredband tillkommer en obligatorisk kostnad om 119kr/mån - Stambyte är genomfört - Gott om parkeringsplatser finns - Ljusa fina materialval - Insynsfritt läge - Gott om förvaring - Till lägenheten hör ett förråd Brf Ekstaven är en stabil förening med god ekonomi som ligger belägen på Skytteholmsvägen 5A & 5B. Föreningen äger marken och består av 56 bostadsrätter, 3 hyresrätter samt 2 lokaler som hyrs ut. De har gjort stora renoveringar så som installerat säkerhetsdörrar, ny hissar, anläggning av lekplats, stambyte, fönsterrenovering och indragning av fiber. I föreningen finns 18 parkeringsplatser, hyra av p-plats kostar 400 kr/mån. I området råder även boendeparkering. De gemensamma utrymmen som finns är: innergård med grill där medlemmar kan boka grillen för privat fest/sällskap, tvättstuga med 4 tvättmaskiner, 2 torktumlare, 2 torkskåp och en centrifug samt mangelrum. Cykelförråd i källaren för förvaring av cyklar, cykelställ på gården, barnvagnar och rullatorer samt hobbyrum. Om du inte är bekant med Solna Centrum kommer du snabbt att inse alla fördelar med att bo bara ett stenkast därifrån. Centrumet erbjuder 100-talet butiker och drygt 20 restauranger. Om du ska ta dig någonstans kommer du inte heller att bli besviken, här finns både T-bana, bussar och Tvärbana som snabbt tar dig dit du önskar. Till exempel så tar tunnelbanan dig till T-centralen på endast 9 minuter! I motsatt riktning men inom samma korta avstånd hittar vi Solnas gröna oas, Skytteholmsparken som med härliga gräsytor, utomhuspool för barnen och sommarkafé är ett uppskattat mål för såväl barn som vuxna. För dig som vill åt naturen ligger Ulvsundavägens strandpromenad på bekvämt gångavstånd ca 15 minuter bort. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Algatan 1, Råsunda, Solna kommun
Algatan 1, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Algatan 1, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Algatan 1

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 600 000 kr
66,5 m²
2 rum
4 218 kr/mån
54 135 kr/m²

Välkomna till Algatan 1 och denna fantastiska 2:a med alla rätt! - Stor solig uteplats - Låg månadsavgift inkl vatten, kabel-tv, bredband(1000mbit) och el - Garage finns - Exklusiva materialval - Insynsskyddat läge - Tillgång till gym & bastu i BRF Bostaden erbjuder en fantastisk interiör med fina ytskikt, en öppen och effektiv planlösning och inte minst ett riktigt bra läge i stabil BRF. Här bor man bokstavligt talat ett stenkast från både Råsundavägen med Tulegatan som närmsta granne, vilket erbjuder ett enormt utbud av både restauranger, service och goda kommunikationer. Bostaden är perfekt för paret med krav på plats för hemmakontor såväl som för småbarnsfamiljen som älskar att bjuda in släkt och vänner utan att behöva trängas. Det ljusa och fint renoverade köket är fullutrustat med kvalitetsvitvaror, generösa arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar generösa sällskapsytor och rymd. Via vardagsrummet/matplatsen når ni den soliga och generösa uteplatsen. Badrummet är stilsäkert renoverat med tidlös färgsättning. Master bedroom är av god storlek med gott om plats för både förvaring och dubbelsäng! Föreningen äger fastigheten Hallen 7 med en huskropp uppdelad på 109 stycken lägenheter. Här finns barnvagnsrum, förråd, tvättstuga , bastu och gym att ta del av. 18 garageplatser, 57 p-platser och 4 MC platser finns att hyra. I avgiften ingår värme, vatten, Tv-basutbud, och fiber 200 Mbit. Föreningen har gemensam el och debiteras lägenhetsvis. Avgiften är utslagen på andelstalet och således inte på faktisk förbrukning vilket gynnar boendekostnaden. Råsunda tillhör Solnas mest attraktiva delar, mycket tack vare kommunikationerna, serviceutbudet, vacker arkitektur och närheten till grönska. T-bana Näckrosen ligger några minuters promenad bort på Råsundavägen, där man även finner restauranger, Gamla filmstaden, affärer, café, bussar mm. T-banan tar dig till innerstan på 10 min. Gångavstånd till Solna centrum och Mall of Scandinavia. Härliga strövområden finner man runt Råstasjön och den intilliggande Lötsjön. På Råstasjön plogar man upp skridskobana under vintertid. I närheten finns även, golfbanor, tennishall, simhall och gym. Föredrar man Sundbyberg kan man efter en kort promenad befinna sig mitt i dess centralaste delar med alla tänkbara kommunikationer och ett svårslaget utbud av restauranger och butiker! Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Klippgatan 8A, Solna Centrum, Solna kommun
Klippgatan 8A, Solna Centrum, Solna kommun, bild 2
Klippgatan 8A, Solna Centrum, Solna kommun, bild 3

Klippgatan 8A

Lägenhet
Solna Centrum, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 195 000 kr
54 m²
2 rum
2 024 kr/mån
59 167 kr/m²

Unik tvåa med fint ljusinsläpp! - Låg månadsavgift inkl. värme, vatten och bredband - Obelånad BRF med väldigt god ekonomi - Garage finns - Hela bostaden är nyligen renoverad med exklusiva materialval - Insynsskyddat läge I populära BRF Vimpeln 8 finner ni denna eftertraktade tvåa. Bostadens två rum och kök om 54kvm är väldigt väldisponerade och erbjuder gott om plats för förvaring, sociala ytor och ett fint ljusinsläpp. Köket är stilfullt renoverat, här finns matplats för 4-6 personer intill fönster. Perfekt för att laga mat och umgås i! Lättmöblerat och ljust vardagsrum för sociala aktiviteter. Lägenheten bjuder dessutom på ett rymligt sovrum med garderober som löper längs ena väggen med mycket bra förvaringsmöjligheter samt ett renoverat, helkaklat badrum. Bostadens största styrkor är den låga månadsavgiften som ger en svårslagen boendeekonomi, den effektiva planlösningen samt att bostaden är i toppskick. Klippgatan är några minuter bort från Solna Centrum och på kort promenadavstånd från Mall of Scandinavia. Solna Centrum erbjuder 120 butiker, caféer och restauranger. Här finns mataffärer, apotek och Systembolaget. Här finns också utmärkta kommunikationer med tunnelbana, tvärbanan och en stor busscentral med en mängd busslinjer. Via tunnelbanans blå linje når du T-centralen på 10 minuter. Blå linjen finns också i Västra skogen ca 10 minuter bort. Till pendeltåg och Solna station är det ca 15 minuters promenad. Med cykel når du city på 20 minuter. Kör du bil är det enkelt att snabbt ta sig ut på Essingeleden eller in till city. Föreningen har även 24 parkeringsplatser, kostnad 250 kr/mån. 29 garageplatser 500 kr/mån samt 4 mc-platser 250 kr/mån. Här bor du i en välskött, obelånad förening med pengar på banken belägen på populär adress. Klippgatan är ett lugnt och grönt område utan genomfartstrafik. Barnvänligt med nära till lekpark i Hannebergsparken och den stora Skytteholmsparken med fotbollsplaner och nybyggd lekplats. Ulvsundasjöns strandpromenad, Pampas marina, Huvudstabadet och Hagaparken finns på bekvämt gångavstånd ca 15-20 minuter bort. Med bil når du på 10 minuter mysiga Ulriksdalsslott med cafe och handelsträdgård, eller Ursviks motionsområde med utegym, löpning och skidspår. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Evenemangsgatan 34, vån 20, Arenastaden, Solna kommun

Evenemangsgatan 34, vån 20

Lägenhet
Arenastaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
5 000 000 kr
69 m²
3 rum
vån 20/22
5 244 kr/mån
72 464 kr/m²

Accepterat pris! Sällan till salu! Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning. - Inglasad balkong med sjöutsikt - Högt upp i huset, vån 20 med fantastiskt ljusinsläpp - Låg månadsavgift inkl. värme, vatten, kabel-tv (grundutbud) och bredband 1000mbit. El debiteras efter förbrukning - Garage finns i huset med lediga platser - Exklusiva materialval - Insynsfritt läge - Rymligt förråd/klädkammare - Välskött BRF med god ekonomi Suveränt planerad och nyproducerad (2018) 3:a belägen på populära Evenemangsgatan. Här får vi stolt presentera en lägenhet med en sjöutsikt utöver det vanliga. På 20:e våningen finns nu en perfekt planerad bostad med inglasad balkong i solsäkert läge med milsvid utsikt från bostadens alla fönster. Här bor ni i en lägenhet med ljusinsläpp från två väderstreck som dessutom är helt insynsskyddad tack vare sitt höga läge. Lägenheten har en exklusiv standard med sobra material- och färgval. Kök och vardagsrum i en modern öppen planlösning, inglasad balkong i sydöstläge. Två rymliga sovrum med gott om plats för dubbelsäng och garderober om så önskas, bostaden har dessutom en stor klädkammare. Som grund ligger fina parkettgolv i ek som på bästa vis matchas av ljusmålade väggar. Fullutrustat badrum med mörkt klinkergolv och vita helkaklade väggar. Här finns WC, handfat med spegelskåp ovanför, golvvärme, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. I fastigheten finns bekvämligheter som hiss, garage, cykel- och barnvagnsförvaring, tvättstuga samt ytterligare ett cykelrum i gårdshuset. Helt enkelt en lägenhet att trivas i! Föreningen är välskött med en god ekonomi. Här bor du granne med det största shoppingcentrumet i Skandinavien, Mall of Scandinavia och Friends Arena som har ett stort utbud av fantastiska evenemang. Arenastaden är uppbyggd som en helt ny stadsdel nära Solna station med en underbar utsikt över Råstasjön och dess grönska. Här har du allt du behöver på gångavstånd. Är du en människa som gillar att promenera och vara ute bland grönska har du även naturreservatet vid Råstasjön samt ett härligt promenadstråk runtom, det är även nära till andra grönområden vid Hagaparken, Ulriksdal samt Järva. I närheten har du även Råsunda med otroligt stort utbud av restauranger samt caféer samt erbjuder en unik småstadscharm. På sikt kommer tunnelbanans gröna linje gå genom Arenastaden. På några minuters promenadavstånd finns Solna station med goda kommunikationsmöjligheter i form av både pendeltåg, tvärbana och bussar. Utvecklingsprojektet Haga Norra gör hela entrén till området mer stadslik just nu pågår bebyggelse med bostäder och affärer. Södra Hagalund och resten av bebyggelsen runt Solnavägen bidrar till att Solna växer ihop med Stockholm på ett mycket attraktivt sätt. Detta kommer även förstärkas av den nya tunnelbanelinjen; gula linjen. Hela området runtom samt inom Arenastaden utvecklas i snabbt takt med både små och stora projekt. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Skytteholmsvägen 41, Fristaden, Solna kommun

Skytteholmsvägen 41

Lägenhet
Fristaden, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
3 550 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/5
3 516 kr/mån
59 167 kr/m²

Accepterat pris! -Solig uteplats - Låg månadsavgift inkl värme, vatten, tv och bredband - Garage finns - Exklusiva materialval - Insynsskyddat läge - Rymlig hall med gott om förvaring i garderober I populära Fristaden finner ni denna väldisponerade och exklusiva tvåa med ett toppenläge precis intill Skytteholmsparken och Solna Centrum. Bostaden passar utmärkt för såväl paret som barnfamiljen som uppskattar närheten till både natur, restauranger, kommunikationer och allt man kan tänkas behöva! De största styrkorna är den mysiga och soldränkta uteplatsen, den effektiva planlösningen, det fina ljusinsläppet samt en svårslagen boendeekonomi. Hiss finns, lägenheten är i genomgående toppskick. Köket är stilsäkert och är fullt maskinellt utrustat med en modern genomgående öppen planlösning vilket skapar ett härligt ljus och rymd. Ett väldigt fräscht badrum, ett sovrum, en rymlig uteplats i lugnt läge mot föreningens innergård och en fin möblerbar hall. Goda förvaringsmöjligheter finns i ett flertal garderober! Föreningen är väldigt välskött med en god ekonomi. Det finns källarförråd till varje lägenhet. I föreningen finns dessutom sopsortering, tvättstuga och gemensamhetslokal. När du står i detta lugna och lummiga område, Fristaden, är det väldigt svårt att tro att detta är en av Solnas mest centralt belägna adresser. Här bor du några få meter från Solna Centrum. Det innebär att du med bara någon minuts promenad har tillgång till det mesta; affärer, restauranger, gym och badhus samt vardagsservice såsom skolor, bibliotek, apotek, polisstation, vårdcentral och alla möjliga kommunikationsmöjligheter. Trots det centrala läget är bostaden väldigt insynsskyddad och tyst. Området Fristaden ger verkligen skäl för sitt namn, de vitputsade fasaderna ramar in området och stänger ute allt ljud från Solna torg och gatorna runt omkring. Varmt välkommen till er drömbostad!

 • Uteplats
 • Hiss
Släggbacken 3, vån 5/5!, Huvudsta, Solna kommun

Släggbacken 3, vån 5/5!

Lägenhet
Huvudsta, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
4 695 000 kr
91 m²
3 rum
vån 5/5
5 389 kr/mån
51 593 kr/m²

Fantastiskt ljus nyrenoverad trea! - Solig inglasad balkong med milsvid utsikt - Högst upp i huset, vån 7/7 med fantastiskt ljuinsläpp - Låg månadsavgift - Gott om parkeringsplatser finns i området - Stambytt och nyligen renoverat badrum/tvättstuga - Exklusiva materialval - Insynsfritt läge Suveränt planerad och ljus 3,5:a belägen på populära Släggbacken. Här bor ni i en lägenhet med ljusinsläpp från två väderstreck som dessutom är helt insynsskyddad tack vare sitt höga läge. Lägenheten har en exklusiv standard med sobra material- och färgval. Separat kök och vardagsrum, stor inglasad balkong i soligt sydvästläge. Tre rymliga sovrum varav två har fönster mot föreningens lugna baksida. Här finns plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Som grund ligger fina ljusbetsade parkettgolv som på bästa vis matchas av ljusmålade väggar. Fullt utrustat och nyligen renoverat badrum med tvättmaskin. Helt enkelt en lägenhet att trivas i! När det kommer till föreningen så lämnas ni inte önskandes heller. Brf Talgoxen 1 & 3 är en förening med stabil ekonomi och föreningen äger marken. Den består av 175 lägenheter varav flera i dagsläget upplåts med hyresrätt (dolda tillgångar) och 21 förrådslokaler. De gemensamma utrymmena i föreningen är cykelförråd, miljöstation och tvättstugor som medlemmarna kan nyttja. Fastigheterna är anslutna till Comhem. Fasta parkeringsplatser med eller utan elstolpe i direkt anslutning till fastigheterna finns att hyra av Signalisten. Det finns även gott om boendeparkering vid husen och i området. Kontakta Signalisten både för platshyra eller för att ordna med tillstånd för boendeparkering. Släggbacken har ett kort promenadavstånd till Huvudsta centrum, bestående av ett inomhustorg med butiker, restaurang, kafé, apotek, stor livsmedelsbutik, gym som är öppet dygnet runt och direktentré till tunnelbanans blå linje. Det tar 5 minuter att åka till Fridhemsplan (endast 3 stationer) och 10 minuter att åka till T-centralen. En ny pendeltågsstation kommer att byggas i Huvudsta, vilket kommer att innebära ett rejält lyft för Huvudsta och kan komma att påverka lägenhetspriserna. Från Släggbacken är det ca 800 meter ner till vattnet. Längs Ulvsundasjön finns ett populärt promenadstråk som sträcker sig från Sundbyberg till Stockholms innerstad. Vid vattnet ligger Huvudsta gamla slott och Augustendals 4H-gård med djur och ett kafé. Här har Sveriges första Pep Park nyligen öppnat, 100 meter med redskap och utrustning för lek, rörelse och vardagsmotion för barn, unga och vuxna. Vid Huvudsta strand ligger det omtyckta Huvudstabadet med 50 meters bassäng samt ett utebad med badbryggor, en mindre sandstrand och utedusch. En cykeltur från Huvudsta, nedför Huvudsta Allé, längs Huvudsta strand, Pampas marina, bron över till Kungsholmen eller vidare förbi Karlbergs slott till Birkastan tar bara 10-15 minuter och promenadsträckan är 3-4 km. Många känner till att Solna har en låg kommunalskatt, men visste du att det är den näst lägsta kommunalskatten i landet? I Arenastaden ligger Friends Arena och Westfield Mall of Scandinavia, Sveriges största galleria. Solna som den populära staden den är. Huvudsta med dess omgivning, utmärkta kommunikationer och närheten till city. En förening med en styrelse som aktivt verkar för optimerad ekonomi och god boendemiljö. Lägenheten, vars planritning och utsikt gör att den tillhör de attraktivaste lägenheterna i föreningen och området. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Solnavägen 29C, vån 4, Solna Centrum, Solna kommun

Solnavägen 29C, vån 4

Lägenhet
Solna Centrum, Solna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
5 795 000 kr
87 m²
4 rum
vån 4/9
5 331 kr/mån
66 609 kr/m²

I hjärtat av Solna finner ni denna ljusa och fina gavelfyra med balkong i soligt läge. Bli den första att bo i denna lägenhet som ligger i ett perfekt expansivt område med förskolor, skolor, kommunikationer, promenad- och grönområden samt Solna C med hela dess utbud bland annat på väldigt nära avstånd. - Balkong i soligt läge - Flexibelt tillträde - Exklusiva materialval & tillval - Inredningslinje Säsong, se bilder - Kök från Vedum och rostfria vitvaror från Electrolux - Låg månadsavgift - Garage finns - Dubbla klädkammare/förråd finns i lägenheten - Genomgående vitmålade väggar och 3-stavs parkettgolv Suveränt planerad och nyproducerad 4:a belägen på populära Solnavägen. Här bor ni i en lägenhet med fantastiskt ljusinsläpp från två väderstreck som dessutom i det närmaste är helt insynsskyddad tack vare sitt höga läge. Lägenheten har en exklusiv standard med sobra material- och färgval. Kök och vardagsrum i en modern öppen planlösning, stor solig balkong finns med utgång från vardagsrummet. Tre rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsutrymme. Bostaden har dubbla klädkammare/förråd. Som grund ligger fina 3-stavs parkettgolv i ek som på bästa vis matchas av vitmålade väggar. Fullt utrustat badrum med tvättmaskin och torktumlare. I fastigheten finns bekvämligheter som hiss, cykelhus, miljörum samt kombinerad barnvagns- och rullstolsförråd. Helt enkelt en lägenhet att trivas i. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 13