Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Romeo Amsieh

Romeo Amsieh

Om mig

Romeo är en erfaren, målmedveten och tävlingsinriktad fastighetsmäklare som älskar att få vara utvald i kundens största affär och har gjort sig känd som en mäklare som alltid gör sitt yttersta. Med ett engagemang utöver det vanliga och ett brinnande intresse för försäljning, ser han alltid till att överträffa sina och kundens högt ställda förväntningar. Varmt välkommen att kontakta honom om du går i tankar om att sälja eller köpa bostad, eller bara önskar en trevlig mäklarkontakt för framtiden!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sigrid undsets gata 24, Blackeberg, Stockholms kommun

Sigrid undsets gata 24

Lägenhet
Blackeberg, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
2 990 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/6
4 403 kr/mån
36 024 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska trea om hela 83 kvm i Brf Smålänningen – en pärla med bevarade originaldetaljer från 50-talet som väntar på att bli ditt nya hem. Steg in i ett hem med bevarade originaldetaljer från 50-talet som ger varje rum en unik charm och karaktär. Denna ljusa och luftiga hörnlägenhet erbjuder bland mycket annat generösa utrymmen, en balkong med total avskildhet och ett praktiskt originalkök. Lägenheten erbjuder tre rum och kök med exceptionell förvaring och ett stambytt badrum. Vardagsrummet är rymligt och skapar en känsla av rymd och ljus tack vare de stora fönsterpartierna. Lägenheten har genomgått en omfattande målning med en varm beige kulör, vilket ger en inbjudande och varm känsla till rummen. Bekvämt med hiss i huset. Ta chansen att skapa ditt drömboende i en av Brommas mest eftertraktade föreningar – Brf Smålänningen 3. Här finner du ett brett utbud av gemensamhetsytor, inklusive två välfungerande tvättstugor och en trivsam utomhusmiljö där du kan njuta av avkopplande stunder. Med en noggrant balanserad ekonomi och strukturerade framtidsplaner kan du känna dig trygg. Föreningen har ett flertal hyresrätter (32st) som dolda tillgångar och har en god likviditet i kassan samt en låg belåningsgrad om endast 1 296 kr/kvm (2022). Välkomna att kontakta din lokala mäklare Romeo på 072-310 12 03 vid intresse och mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Tranebergsvägen 22, Traneberg, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Tranebergsvägen 22

Lägenhet
Traneberg, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
2 495 000 kr
38 m²
2 rum
vån 1/3
1 968 kr/mån
65 658 kr/m²

I ett av Brommas mest eftertraktade områden hittar vi denna välplanerade och yteffektiva tvåa med låg avgift. En välplanerad gavellägenhet med fönster i två väderstreck, sociala ytor och generös takhöjd. Ljus och trivsam planlösning som är genomgående riktligt med ljusinsläpp. Inbjudande hall med avhängningsmöjligheter. Vardagsrummet är ljust och lättmöblerat som bjuder in till socialt umgänge. Optimalt planerat och stilrent kök som renoverats och byggts om med bra förvaring och generösa arbetsytor. Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng. Stabil och välskött förening med en belångsgrad på endast 3 030 kr/kvm. Detta boende har ett av Tranebergs absoluta bästa lägen – med gångavstånd från Alviks Torg ligger Tranebergsvägen i en lugn och grönskande miljö. I närområdet finns lummig natur, badbryggor och båtklubbar. Närheten till Alviks Torg med all service och kommunikationer gör att läget får en betydande roll. Tunnelbana & tvärbana finns bara ett stenkast bort och öppnar upp fantastiska möjligheter för dig som pendlar. De centrala delarna av Stockholms innerstad nås på ca 10 minuter. Behöver du snabbhandla så ligger det en bra närlivs på Gesundaplan och vill du ha större utbud finns trevliga ICA Alvik vid Alviks Torg och bjuder på generösa öppettider fram till kl. 23:00. Från Traneberg är det inte långt över till Kungsholmen, ta Tranebergsbron över till populära Fredhäll och Hornsberg Strand.

  • Plus
Margretelundsvägen 32, Traneberg, Stockholms kommun

Margretelundsvägen 32

Lägenhet
Traneberg, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
2 795 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/3
3 999 kr/mån
62 111 kr/m²

- STAMBYTT BADRUM 2022 - VÄLPLANERADE KVADRATMETER - LEDIG PARKERINGSPLATS - DOLDA TILLGÅNGAR I FORM AV 3 HYRESRÄTTER -TILLHÖRANDE FÖRRÅD -10 MIN TILL T-BANAN - GÅNGAVSTÅND TILL MÄLAREN - INSYNSSKYDDAT LÄGE - TVÄTTMASKIN I LÄGENHETEN - INFLYTTNINGSKLAR - TRIVSAM PLANLÖSNING - BEVARAD 30 -TALSCHARM - MYSIG BALKONG Kvadratsmart lägenhet högst upp i huset som ligger insynsskyddat mot det lummiga skogsbrynet med genomgående charm. Här finns stora härliga fönsterpartier i två väderstreck för fint ljusinsläpp och härlig balkong med sol hela dagen. I denna trevliga tvårummare är det lätt att känna sig som hemma då bostaden ligger belägen i ett av föreningens bästa lägen! Bostaden bjuder vidare på ett praktiskt och lättarbetat kök, lättmöblerade ytor och ett helkaklat och modernt badrum stambytt 2022 med kombinerad torktumlare och tvättmaskin. All el i kök och badrum är bytt. Stort och ljust vardagsrum, rymligt sovrum, samt kök med bra förvaringsmöjligheter. Bostaden har genomgående bra skick med samtliga ytskikt renoverade liksom nytt kök och alla vitvaror från 2022. Denna lägenhet måste ses på plats! Föreningen heter Brf Stubintråden 7 är trevlig och pålitlig sådan med gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Via föreningen får du bland annat tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga samt cykel- och barnvagnsförråd. På baksidan finns även en liten trädgård med trädgårdsmöbler som man har tillgång till. I månadsavgiften ingår värme, vatten och källarförråd. Föreningen amorterar på lånen och har tre hyresrätter kvar som en dold tillgång, varav en har beslutats att säljas och kommer att bidra till en förbättrad ekonomi för föreningen. De andra två hyresrätterna förblir en dold tillgång, vilket ytterligare stärker föreningens finansiella stabilitet och möjligheter till framtida investeringar eller underhållsprojekt. Föreningen tillhandahåller 12 parkeringsplatser för 500 kr/mån idag finns 1 ledig (kontrollerad 2023-08-04) Detta boende har ett av Tranebergs bästa lägen – med promenadavstånd till pulserande Alvik med både tunnelbana, tvärbana och med närhet till Mälaren! Här finns även affärer, restauranger och gym. Med ca 5 minuters promenad nås Minnebergsbadet. Ulvsunda slott når du inom några minuter och cykeln tar dig till Kungsholmen på en kvart. Här finns det mesta för alla som vill kunna njuta av Traneberg. Välkommen att kontakta mig för mer information!

  • Balkong
Masugnsvägen 54, Mariehäll, Stockholms kommun
Masugnsvägen 54, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Masugnsvägen 54, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Masugnsvägen 54

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
5 295 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/8
5 718 kr/mån
66 188 kr/m²

Varmt välkomna till denna moderna och nyproducerade gavellägenhet om hela 80 kvm på en av Brommas mest eftertraktade adresser som bland annat erbjuder påkostade tillval samt centralt och sjönära läge! Nu erbjuds möjligheten att förvärva en rymlig lägenhet med högt läge i nyproducerade Brf Pråmen som uppförts av JM i kvarteret Strandkanten intill Bällstaån. Lägenheten har en ljus och luftig planlösning samt ett stilrent uttryck genom smakfulla materialval. Här har man gjort både snygga och påkostade tillval som ger lägenheten en trendig och lyxig känsla. Tvärbanan ligger bara ett stenkast från lägenheten. Inbjudande hall där man välkomnas in i bostaden samt bra förvaring i inre hall. Modernt och stilsäkert kök med bra arbetsytor och gott om förvaring. Här erbjuds smakfulla luckor i ljus ton, snygg bänkskiva samt rostfria vitvaror. Trevlig matplats med plats för stort matbord i öppen planlösning mot vardagsrum, perfekt för mingel i större sällskap. Stort och lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för sällskapsmöbler. Från vardagsrum når man balkongen med soligt läge! Ett badrum med kaklade väggar och klinkergolv i trendig ljus ton samt egen tvättdel med tvättmaskin och torktumlare och tillhörande skåp. Stort master bedroom med bra förvarning. Bra förvaringsmöjligheter genom flera garderober bakom skjutdörrar samt ett stort separat källarförråd. När du bor i Brf Pråmen har du populära Bällstaån precis utanför huset. Ån rinner ut i Bällstaviken i Ulvsundasjön som i sin tur är en del av Mälaren. Att leva nära vatten ger ett speciellt lugn. Längs med Bällstaviken kan du spendera soliga dagar på bryggorna, lägga till med båt samt ta långa promenader. I samband med områdets förändring från industri till bostadsområde så planeras en 2,5 meter bred gångväg med bryggor längs norra strandkanten. Det betyder att du som lever här får större ytor för rekreation och större närhet till vatten. Här bor man på strandpromenaden i ett expansivt läge med utmärkta kommunikationer, restauranger, butiker och fina grönområden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4