Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Älvkarleövägen 27, 3tr, Hjorthagen, Stockholms kommun
 • Sön 4 jun kl 12:00
Älvkarleövägen 27, 3tr, Hjorthagen, Stockholms kommun, bild 2
Älvkarleövägen 27, 3tr, Hjorthagen, Stockholms kommun, bild 3

Älvkarleövägen 27, 3tr

Lägenhet
Hjorthagen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm

3 195 000 kr

44,2 m²

2 rum

3 524 kr/mån

72 285 kr/m²

Välkomna till denna optimalt planerade tvåa högst upp i huset med ett fritt gavelläge och lummig utsikt över Stockholm. Tack vare den genomgående planlösningen och fönster i två väderstreck flödar ljuset hela dagen. Lägenheten bjuder på ett rogivande sovrum, ljust vardagsrum, helkaklat badrum och ett välplanerat kök med gott om förvaring, diskmaskin och tvättmaskin samt nyrenoverade fönster ut- och invändigt i hela lägenheten. Området Hjorthagen är en charmig pärla med låga vackra hus, närhet till såväl övriga innerstan, nationalstadsparken och tillgång till Norra Djurgårdsstadens framväxande puls. Tio minuters promenad från lägenheten hittar du en välsorterad närbutik, restauranger och caféer. Lika nära har du till tunnelbanestationen Ropsten som tar dig till T-centralen på åtta minuter, och buss 54 som stannar 5 minuters gång från porten. När du behöver bil når du Norra länkens tunnlar på bara några minuter. Lugn och fin cykelväg genom skog till både Stockholms universitet och KTH. I kvarteren ligger också skola, förskola, tennisbanor och flera konstgräsfotbollsplaner. Nedanför backen växer exklusiva Norra Djurgårdsstaden fram med matbutiker, restauranger och annan service. Där intill ligger Stora Skuggans nationalparksområde med vandrings- och motionsstråk, 4H-gård och bad- och sjölivsmöjligheter.

 • Premium
Öregrundsgatan 6, Gärdet, Stockholms kommun
 • Sön 4 jun kl 12:00
Öregrundsgatan 6, Gärdet, Stockholms kommun, bild 2
Öregrundsgatan 6, Gärdet, Stockholms kommun, bild 3

Öregrundsgatan 6

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm

4 495 000 kr

51 m²

3 rum

2 401 kr/mån

88 137 kr/m²

Totalrenoverad trea med stor och insynsskyddad uteplats i välskött förening! Lägenheten bjuder på stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp samt en stor och härlig uteplats. Lägenheten disponerar över två sovrum, ett nyrenoverat kök med bra arbetsytor, ett nyrenoverat badrum, tvättmaskin samt en rymlig hall som bjuder på gott om förvaringsmöjligheter. Lägenheten ligger i en omtyckt och välskött förening. Brf Oporto 3 är en välskött förening. För er som uppskattar ett naturnära boende är det bara ett stenkast till grönskande omgivningar med fina promenadstråk på Gärdesängarna samt Djurgården och till Kampementsbadet där det även finns ett fint utomhusgym. Från Öregrundsgatan 6 finns det mesta inom bekvämt avstånd. Utmärkta kommunikationer med buss 1 som stannar på Sandhamnsgatan eller T-banestation Gärdet inom några minuters promenad. Med detta utmärkta läge nära kommunikationer kan ni inte annat än att bo bekvämt. Gärdet med sitt unika läge är som en utbredd lantlig idyll mitt inne i stan som inte återfinns någon annanstans. Genom Tessinparken ner når du Fältöversten och Karlaplan med all dagligvaruservice och ett trevlig utbud av restauranger. I föreningen finns takterrass, gästlägenhet, gym, bastu, tvättstuga och cykelrum!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Strindbergsgatan 53, Gärdet, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning

Strindbergsgatan 53

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm

5 995 000 kr

66 m²

2.5 rum

2 529 kr/mån

90 833 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Uteplats
 • Hiss
Storängsgatan 3, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Storängsgatan 3, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun, bild 2
Storängsgatan 3, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun, bild 3

Storängsgatan 3

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm

3 200 000 kr

35 m²

1 rum

2 295 kr/mån

91 429 kr/m²

Accepterat pris 3 200 000kr - Kontakta ansvarig mäklare för visning 070 984 00 78! Ta chansen att förvärva denna fina lägenhet med öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum som erbjuder generösa sällskapsytor samt stilrena och ljusa materialval. Lägenhetens ytor är kvadratsmarta och har ett fint ljusinsläpp från stora fönster samt en stor uteplats mot lugn innergård. Köket är fullutrustat och inbjuder till matlagning samt socialt umgänge. Matplats finns för ett större sällskap invid fönster. Vidare erbjuds en rymlig sovalkov, stort och fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare samt genomgående fina parkettgolv och ljusa ytskikt. Lägenheten kan med enkelhet byggas om till en mindre tvåa, se alternativ planritning. Det naturnära läget gör att promenad- och löpspår finns intill fastigheten i Lill-Jans Skogen och Stora Skuggans naturområden, här finns b.la. motionsslingor för den löpvillige samt skidspår vintertid. Samtidigt är läget i området optimalt med all tänkbar service som gym, förskolor, butiker, restauranger och caféer. Välsorterade Coop nås på några minuters promenadavstånd och runt hörnet ligger Hemköp. Kommunikationerna är goda med ca 7 minuters promenad till T-bana Ropsten och buss 75 tar er till Stureplan på ca 10 minuter och buss nr 6 tar er smidigt till Odenplan. Busshållplatsen ligger ett stenkast från fastigheten. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Dianavägen 22, Hjorthagen, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Dianavägen 22

Lägenhet
Hjorthagen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm

3 595 000 kr

45 m²

2 rum

3 470 kr/mån

79 889 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade tvåa om 45kvm på Dianavägen 22. Här erbjuds en ljus och hemtrevlig tvåa i populära Hjorthagen med den bästa kombinationen av naturens lugn och närheten till stadens puls. Lägenheten bjuder på goda förvaringsmöjligheter, ljusa väggar och parkettgolv, fönster i tre väderstreck samt balkong i soligt läge där utsikten bjuder på vatten, Lidingö och grönska. Området Hjorthagen är en charmig pärla med låga vackra hus, närhet till både övriga innerstan och nationalstadsparken och tillgång till Norra Djurgårdsstadens framväxande puls. Tio minuters promenad från lägenheten hittar du en välsorterad närbutik, restauranger och caféer. Lika nära har du till tunnelbanestationen Ropsten som tar dig till T-centralen på åtta minuter, och buss 54 stannar ett stenkast från porten. När du behöver bil når du Norra länkens tunnlar på bara några minuter. I kvarteren ligger också skola, förskola, tennisbanor och flera konstgräsfotbollsplaner. Nedanför backen växer exklusiva Norra Djurgårdsstaden fram med matbutiker, restauranger och annan service. Där intill ligger Stora Skuggans nationalparksområde med vandrings- och motionsstråk, 4H-gård och bad- och sjölivsmöjligheter.

 • Plus
 • Balkong
Drevergatan 1B - Accepterat pris, Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun

Drevergatan 1B - Accepterat pris

Lägenhet
Norra Djurgårdsstaden, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm

4 295 000 kr

47 m²

2 rum

2 600 kr/mån

91 383 kr/m²

Accepterat pris 4 295 000kr. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse 070 984 00 78! Välkomna till denna stilrena och ljusa etagelägenhet i hus Plaza. Lägenheten bjuder in till umgänge och sociala sammankomster i stilfullt och hemtrevligt kök. De stora fönsterpartierna och den höga takhöjden släpper in rikligt med ljus till rummen och från köket nås även lägenhetens lummiga uteplats mot tyst och lugn innergård. Sovrum/vardagsrum ligger på loftet en trappa upp. Loftet är rymligt och rymmer både dubbelsäng och tillhörande möbler samt soffa med tillhörande vardagsrumsmöbler. Lägg därtill goda förvaringsmöjligheter i garderober. Det väl tilltagna badrummet är helkaklat och utrustat med en praktisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Här bor ni i en populär och stabil förening med två takterrasser som kan nyttjas fritt av medlemmarna. Brf Björk & Plaza ligger med ett av Norra Djurgårdsstadens mest attraktiva lägen alldeles intill Husarviken. Det naturnära läget gör att promenad- och löpspår finns intill fastigheten. Samtidigt är läget i området optimalt med all tänkbar service som bank, gym, förskolor, butiker, restauranger och caféer. Välsorterade Coop nås på några minuters promenadavstånd. Kommunikationerna är goda med ca 5 minuters promenad till T-bana Ropsten och buss 75 tar er till Stureplan på ca 5-10 minuter och buss nr 6 tar er smidigt till Odenplan.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Sandhamnsgatan 42D, 1 tr, Gärdet, Stockholms kommun
Sandhamnsgatan 42D, 1 tr, Gärdet, Stockholms kommun, bild 2
Sandhamnsgatan 42D, 1 tr, Gärdet, Stockholms kommun, bild 3

Sandhamnsgatan 42D, 1 tr

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm

5 495 000 kr

90 m²

3 rum

6 093 kr/mån

61 056 kr/m²

Unik chans att sätta egen prägel! Välplanerad 3:a med stor balkong! En våning upp finner ni denna välplanerade lägenhet med genomgående planlösning. Här bjuds ni på 1-3 sovrum, ett stort badrum med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme, ett stort vardagsrum med utgång till balkong och ett fullt utrustat kök. Fastigheten uppfördes 1993 och föreningen har således inga planer på några större renoveringar utöver normalt underhåll. I föreningen finns garage att hyra. Brf Smyrna är en välskött förening med en välskött ekonomi. För er som uppskattar ett naturnära boende är det bara ett stenkast till grönskande omgivningar med fina promenadstråk på Gärdesängarna och till Kampementsbadet där det även finns ett fint utomhusgym. Från Sandhamnsgatan 42D finns det mesta inom bekvämt avstånd. Utmärkta kommunikationer med buss 1 som stannar vid Sandhamnsplan eller T-banestation Gärdet inom 10 minuters promenad. Med detta utmärkta läge nära kommunikationer kan ni inte annat än att bo bekvämt. Gärdet med sitt unika läge är som en utbredd lantlig idyll mitt inne i stan som inte återfinns någon annanstans. Genom Tessinparken ner når du Fältöversten Karlaplan med all dagligvaruservice och ett trevligt utbud av restauranger.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 7