Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Madelene Hegethorn

Madelene Hegethorn

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Erik Dahlbergsgatan 29B, 3 tr, Nedre Gärdet, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Erik Dahlbergsgatan 29B, 3 tr

Lägenhet
Nedre Gärdet, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Östermalm
3 795 000 kr
35,5 m²
1.5 rum
vån 3/5
2 422 kr/mån
106 901 kr/m²

Med utmärkt läge på Nedre Gärdet ges nu möjligheten att köpa denna fint renoverade och välplanerade 1,5:a. Den öppna planlösningen gör att ljuset flödar genom två fönster mot det strategiskt placerade barbordet med kalkstensskiva. Det fint renoverade köket har genomtänkta lösningar såsom en djupare arbetsbänk än standard för att underlätta matlagning. Vardagsrumsdelen ger plats åt allt du behöver i form av soffa och förvaringsmöbel, sovalkoven inrymmer även en dubbelsäng. Bostaden har genomgående parkettgolv i mattlackat holländskt mönster utan trösklar. Lägg dessutom till att huset är stambytt så blir du säkert snabbt bekväm i tanken att ha detta som din nästa adress. På Erik Dahlbergsgatan 29B bor du bekvämt med utmärkta kommunikationer i form av tunnelbanans station Karlaplan och Stadion samt flertalet bussar alldeles i närheten av fastigheten. I närområdet finns många caféer, restauranger och kring Stureplan hittar du några av Stockholms hetaste inneställen samt ett stort shoppingutbud i bland annat Sturegallerian och i Fältöversten.

  • Hiss
Karins Allé 10, Näset, Lidingö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Karins Allé 10, Näset, Lidingö kommun, bild 2
Karins Allé 10, Näset, Lidingö kommun, bild 3

Karins Allé 10

Lägenhet
Näset, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
6 795 000 kr
110 m²
4 rum
vån 1/4
7 030 kr/mån
61 773 kr/m²

Äntligen en stor gavelfyra i populära Brf Silverräven! Längst in på lugn återvändsgata finner ni denna blivande pärla med fönster i tre väderstreck. Vardagsrummet som är väl tilltaget inbjuder till sammankomster med släkt och vänner såväl som lugna stunder. Stora fönster mot skogsparti ger rikligt med ljusinsläpp utan att kompromissa med insynen. Välkomna våren på den rymliga balkongen om hela 9,5 kvm som vetter mot skogen. Lägg även till på pluslistan att det finns två badrum, ett med badkar och ett med dusch. Tre bra sovrum placerade på optimalt vis för att inte störa varandra. Gemytligt kök som är fullt utrustat och har gott om skåp till förvaring. Plats finns för matbord till ett sällskap om 6-8 personer. Bostadens belägenhet i huset är 1 tr upp från entrén men då huset är byggt i souterräng upplevs det som våning 3. Stor hiss i huset gör vardagen enkel. På Karins Allé har du naturen precis inpå knuten med promenadstråk i skogen samt närhet till Grönstaviken för bad och båtklubb. God närhet till Lidingö Golfklubb för den golfintresserade. Källängstorget bjuder på bland annat restauranger, livsmedelsbutik och goda kommunikationer i form av buss 203 som tar dig till Ropstens T-bana på 13 minuter. Med bil är ni i Ropsten på ca 5 minuter. För den sportintresserade finns bland annat Lidingövallen som är huvudarena för sommaridrott med fotbollsplan i konstgräs. Anläggningen inrymmer även gym och löparbanor. I närområdet finns två populära skolor; Källängens skola med klasser 4-9 samt Vittra skola med förskola och grundskola i klasser fsk-9.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kostervägen 8, Baggeby, Lidingö kommun

Kostervägen 8

Lägenhet
Baggeby, Lidingö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lidingö
4 695 000 kr
80 m²
4 rum
vån 1/3
4 221 kr/mån
58 688 kr/m²

Välkomna till en ljus och hemtrevlig gavelfyra med fönster i tre väderstreck. Lägenheten bjuder på 80 välplanerade kvadratmetrar med stambytt badrum och balkong i söderläge. Bra kök med gott om skåp till förvaring samtidigt som plats för matbord finns till ett sällskap om 4 personer. Tre väl tilltagna sovrum och gott om förvaringsmöjligheter i två klädkammare. Vid vändplanen finns en upprustad lekpark med klätterställning, sandlåda, rutschkana, gungor, studsmattor, pingisbord, belyst bollplan, fruktträd och bärbuskar. Brf Korvetten är en välskött förening med låg skuldsättning och många stora renoveringar bakom sig. För er som uppskattar ett naturnära boende är det bara ett stenkast till grönskande omgivningar med fina promenadstråk längs med vattnet. Från Kostervägen 8 finns det mesta inom bekvämt avstånd. God närhet till Baggeby Torg med välsorterad närlivsbutik och restauranger, Larsberg med Ica Kvantum samt till Lidingö centrum. Skolor, förskolor, gym och sporthall/bad finns också i närheten av bostaden. Utmärkta kommunikationer med buss som trafikerar Bodalsvägen, samt Lidingöbanans station Baggeby som nås på en minuts promenad. Med detta utmärkta läge nära kommunikationer kan ni inte annat än att bo bekvämt.

  • Balkong

Visar alla 3