Mäklare Tobias Darnell

Tobias Darnell

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Heliosgatan 16A, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
 • Kommande
Heliosgatan 16A, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Heliosgatan 16A, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Heliosgatan 16A

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
Pris saknas
39 m²
1 rum
vån 7/8
2 330 kr/mån

Denna moderna och stilfulla lägenhet, färdigställd 2019, erbjuder en attraktiv kombination av design och komfort. Med generös takhöjd på 3,6 meter, ekparkettgolv som sträcker sig genom hemmet, och en inbjudande balkong med utsikt mot en lugn innergård, är detta en bostad som lovar både lyx och avkoppling. Den öppna planlösningen och det naturliga ljuset som flödar genom stora fönster skapar en varm och välkomnande atmosfär.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lumagatan 21, Högst upp, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
 • Kommande
Lumagatan 21, Högst upp, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Lumagatan 21, Högst upp, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Lumagatan 21, Högst upp

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
Pris saknas
87 m²
4 rum
vån 9/9
4 326 kr/mån

Välkommen till en unik bostad högst upp i fastigheten med enastående utsikt över Hammarby kanal, Hammarby sjö och Södermalm. Utsikten är ständigt föränderlig, vilket gör varje ögonblick fascinerande och garanterar att du aldrig tröttnar på den. Det här är en renoverad bostad som andas stil och elegans, med köket från Ballingslöv som renoverades år 2020 som ett strålande exempel. Brunbetsade askstommar och en Dekton-bänkskiva ger köket en tidlös känsla. Lägenheten bjuder på en fantastisk atmosfär med närhet till Hammarby kanal och Södermalm. Det här är inte bara ett boende, det är ett hem där varje detalj skapar en harmonisk atmosfär. Här bor ni i en förening med en bra ekonomi som ger låga avgifter, det finns både gästlägenhet och gemensamhetslokal samt tvättstugor i föreningen. Beläget ett stenkast från strandpromenader, restauranger, butiker och service samtidigt som ni bor i ett lugnt och skyddad läge så är detta verkligen en unik lägenhet.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sickla kanalgata 89, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
 • Kommande
Sickla kanalgata 89, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Sickla kanalgata 89, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Sickla kanalgata 89

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
Pris saknas
128,5 m²
5 rum
vån 3/4
7 746 kr/mån

Välkommen till denna fantastiska lägenhet som äntligen är tillgänglig för försäljning! Denna unika etagelägenhet i gårdshuset är en riktig pärla i den omtyckta JM-föreningen. Här kan du njuta av lugnet och tystnaden med utsikt över den grönskande Ekbacken från dina fönster. Lägenheten sträcker sig över två våningsplan och erbjuder rymliga sovrum, gott om förvaring och generösa öppna ytor. De stora fönstren ger inte bara massor av naturligt ljus utan också en härlig utsikt. På det övre planet hittar du en mysig öppen spis som skapar en oslagbar atmosfär, särskilt under de kalla vintermånaderna. Detta hem har en spännande planlösning som sträcker sig över två våningar. På bottenvåningen möts du av ett stort sovrum med fönster som vetter mot den lummiga Ekbacken. Här finns också gott om förvaringsutrymme i en rymlig skjutdörrsgarderob samt tillgång till en balkong där du kan koppla av i den fridfulla omgivningen, omgiven av träden. Köket är både vackert och praktiskt med generöst med skåp och lådor för förvaring. Här finns moderna apparater inklusive kyl och frys, mikrovågsugn, ugn, gasspis och diskmaskin. Badrummet är rymligt och har gott om plats för både badkar och tvättmaskin med torktumlare. Sovrummet, som nås från vardagsrummet, erbjuder gott om plats för säng och förvaring, och vardagsrummet självt är ljust och luftigt med härliga fönster som vetter mot föreningens innergård. Här finns gott om plats för en stor soffa och förvaringsmöbler. Vardagsrummet leder ut till en rymlig balkong i ett avskilt gårdsläge där solen skiner hela dagen. På det övre planet, precis ovanför trappan, finns ett underbart allrum med stora fönster och en öppen spis. Från här kan du stiga ut på en långsträckt terrass där du kan njuta av lugnet och friden. Terrassen är perfekt för utomhusmåltider, med gott om plats för bord, stolar och en grill. Badrummet här är också rymligt och har en bekväm dusch. Det stora sovrummet på detta plan har en förtrollande utsikt över Ekbacken genom fönstren. Detta är inte bara en lägenhet, det är ett hem där varje detalj är omsorgsfullt utformat för att skapa en harmonisk och bekväm livsstil. Missa inte chansen att göra detta till ditt drömhem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Styrbordsgatan 4, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
 • Kommande
Styrbordsgatan 4, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Styrbordsgatan 4, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Styrbordsgatan 4

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Södermalm
Pris saknas
51 m²
2 rum
vån 3
2 974 kr/mån

I en av Sjöstadens bästa föreningar finner vi nu äntligen denna 2:a (möjlig mini 3:a) som har en fantastisk lummig och stor uteplats i ett skyddad och lugnt gårdsläge. Föreningens innergård är en oas där det finns pergola med flera sittplatser, grillar samt lekplats med sandlåda och klätterställning. Lägenheten har en tilltalande planlösning med gott om förvaringsmöjligheter, genomgående fint skick samt med en avgift som ligger på en låg nivå och inkluderar allt som önskas i form av kabel-tv, bredband, värme och vatten men som även inkluderar elkostnaden. Varmt välkomna till en lägenhet i populära brf Sjöstaden 1!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 4