Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anna Melefors

Anna Melefors

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Benvedsgränd 4, Bara, Svedala kommun
  • Sön 21 apr kl 12:30

Benvedsgränd 4

Villa
Bara, Svedala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svedala
5 500 000 kr
139 m²
5 rum
755 m² tomt

Välkommen till en mycket väl omhändertagen bostad i familjevänligt kvarter! Bostaden har genomgått flertalet stora renoveringar där ingenting har lämnats åt slumpen. Planlösningen är ändrad och mer öppen mellan kök, vardagsrum och matplats där väl tilltagna fönsterpartier har satts in på ena gaveln såväl som husets långsida vilket ger ett härligt ljus och känsla! Att de dessutom är skjutbara invid vardagsrummet knyter ihop boendemiljön och utemiljön på ett ypperligt sätt. Det stora trädäcket utanför vetter mot sydväst och inrymmer önskvärda loungemöbler, solstolar eller matbord och har ett trivsamt utekök att tillgå. En riktig oas att spendera härliga sommardagar på! Tillbaka in i bostaden - köket är ljust och modernt med vita luckor, fin stenskiva, bra förvaring och arbetsyta. I anslutning ligger ett grovkök med ytterligare förvaring och tvättutrymme. På bottenplan hittar vi även ett sovrum och ett kaklat badrum. Ovanvåningen bjuder på ett rymligt sällskapsrum i kupan, två stora sovrum på vardera gavel och ytterligare ett kaklat och snyggt badrum. Ifrån det ena sovrummet bjuds på fin utsikt ner mot Tvillingdammarna med lekplats och väldigt trevlig grönska! Trädgården är magiskt fin och välskött! Det finns gräsmatta att springa runt på, fina stenlagda gångar, buskar, blomster och träd som växer och frodas genom den varmare årstiden. Bilen parkeras på uppfarten eller i carport och det finns förråd att tillgå. Det här är bostaden för dig som bara vill flytta in och njuta av livets goda! Här bor du på mycket omtyckt och barnvänligt område med gångavstånd till det mesta som Bara har att bjuda på. Här finns skolor/förskolor, bra bussförbindelser, bad och ett minder centrum. Pendlaren är snabbt ute på önskad väg, golfaren har fina banor att välja på och friluftslivet i skog och mark runt Bara är såväl populära som tilltalande. Välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
Ginstgatan 4, Bara, Svedala kommun
  • Sön 21 apr kl 10:20

Ginstgatan 4

Villa
Bara, Svedala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svedala
4 750 000 kr
125 + 10 m²
5 rum
741 m² tomt

Äntligen ett enplanshus på gång! På söt liten återvändsgata väntar ett ombonat och väl omhändertaget hem på sin nya ägare! Nuvarande ägare spenderar mycket tid i trädgården och har skapat en avkopplande miljö i kombination med mycket odling för självhushåll. Det finns flertalet uteplatser att välja på och ett riktigt fint uterum att nyttja från tidig vår, svala sommarkvällar och långt in på hösten. Bostaden har fyra sovrum i olika storlekar, helkaklat badrum med både badkar och dusch samt gästtoalett. Det finns garderober och klädkammare för god förvaring. Köket är i bra storlek och inrymmer köksbord att avnjuta såväl frukost som middag vid. Vardagsrummet utgör, tillsammans med det anslutande uterummet, husets hjärta. Rummet är halvt avdelat där matsalsbordet har sin naturliga plats och soffmöbeln sin invid eldstaden som gärna används under vinterhalvåret. Stora fönsterpartier skänker rummet ett härligt ljus och en skön trivselkänsla. Huset har genomgått många av de större renoveringarna såsom takbyte, plåtning av gavlar och badrumsrenovering. Garaget, med tillhörande förrådsutrymme är nybyggt och har isolerats så pass väl att det kan användas som gästrum, har eldriven port och är förberett för elbilsladdare. Bara är ett omtyckt om familjevänligt område med bra gång- och cykelvägar. Förskola/skola finns alldeles i närheten och promenaden till centrum eller busstationen är sannerligen inte lång. Pendlaren är snabbt ute på önskad väg och körtiden till Malmö ca 15 min. Omgivningen kring Bara är naturskön med fina områden för utevistelse, golf, bad och lek. Läs gärna dokumentet "säljaren berättar"! Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Byggmästaregatan 77D, Tegelbruket, Svedala kommun
  • Tor 18 apr kl 17:30
Byggmästaregatan 77D, Tegelbruket, Svedala kommun, bild 2
Byggmästaregatan 77D, Tegelbruket, Svedala kommun, bild 3

Byggmästaregatan 77D

Radhus
Tegelbruket, Svedala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svedala
2 695 000 kr
105 m²
4 rum
5 494 kr/mån
25 667 kr/m²

Välkommen till ett välplanerat och fint radhus uppfört 2021! Här är det bara att flytta in och och njuta av fina ytskikt, stilrena materialval och en himla mysig uteplats! Bostadens entrévåning erbjuder fina sällskapsytor med ett kök i öppen planlösning mot vardagsrummet och en mysig uteplats i anslutning. Köket kommer från Vedum och går i vitt med läckra knoppar och blandare i mässing, matbordet har sin naturliga plats mellan kök och vardagsrummet som inrymmer stor soffa och tv-möbel. På första planet hittar vi även separat tvättstuga och ett helkaklat badrum med dusch. Våning två erbjuder idag tre sovrum, ett master med finfin förvaring och två i något mindre storlek perfekta som barnrum/gästrum/arbetsrum samt ett allrum. Dessutom ytterligare ett helkaklat badrum med dusch. Husets baksida har en inbäddad och mysig uteplats med komfortabelt trädäck och god plats för önskvärda utemöbler. Det finns även ett förråd att tillgå. Framsidan har plats för en bil där elbilsladdare nyligen installerats, men även ytterligare en uteplats. Kort och gott ett trivsamt hem med allt du behöver! Brf Murmästaren består av 18 lägenheter i radhusformat och är belägen på Tegelbrukets norra sida. Det finns förskola i området likväl som flera fina lekplatser och det är även mycket nära till Svedala centrum och flera matbutiker, restauranger och små butiker. Kommunikationerna är goda med några minuters promenad till tågstationen och bilpendlaren är snabbt ute på de större vägarna.

  • Premium
  • Uteplats
Tågmästaregatan 38, Tegelbruket, Svedala kommun

Tågmästaregatan 38

Lägenhet
Tegelbruket, Svedala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svedala
1 685 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/4
3 514 kr/mån
36 630 kr/m²

På trivsamma Tegelbruket hittar vi denna fina bostad fördelad över två rum och kök. Här har det nyligen renoverats då hallen fått klinkergolv och en rymlig skjutdörrsgarderob. Resterande delen av bostaden har försetts med lyxiga, vitmålade ekgolv, snygga fondväggar tillsammans med vackert målade väggar. Även badrummet har fått ändrad karaktär då duschväggarna har svarta profiler som passar utmärkt till ljusa kakel och mörkgrå klinker. Här finns även kombinerad tvätt/torktumlare för en smidig vardag. Sovrummet är stort nog för en dubbelsäng och extra byrå om så önskas. Köket är stilrent och arbetsvänligt och ligger i anslutning till vardagsrummet där soffan, tv-möbeln och matbordet lätt får plats. Om sommarhalvåret står dörren gärna öppen ut till den härliga uteplatsen! Ett välutnyttjat "extrarum" under årets varmare årstider där det finns rejält med plats för utemöbler, blomster och mys! Kort och gott en riktigt fin bostad för paret eller singeln som vill ha det där lilla extra i sin vardag hemmaplan!

  • Uteplats
  • Hiss
Kummingatan 6, Roslätt, Svedala kommun

Kummingatan 6

Villa
Roslätt, Svedala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svedala
4 200 000 kr
133 + 46 m²
6 rum
466 m² tomt

Mycket fint hus på bästa läge i barnvänligt kvarter! Huset är ljust och inbjudande med personlig touch och fina ytskikt. Läget är magiskt med underbar utsikt över åkern utanför! Köket är riktigt läckert och nyligen renoverat. och där stora fönster mot öster skänker köket ett fint ljus och underhållande utsikt mot promenaden utanför. Vardagsrum och matsal tar vid och inrymmer soffmöbeln och större matsalsbord. Här erbjuds kort och gott ett riktigt bra sällskapsrum med plats för hela tjocka släkten. Under årets varmare årstider står altandörren mot det väl tilltagna uterummet gärna öppen för att njuta av värmen från kvällssolen, den härliga utsikten och doften av grillat! På bottenvåningen hittar vi även en hall med god plats för avhängning, ett helkaklat badrum och husets tvättstuga. På mellanplanet hittar vi tre sovrum i bra storlekar, två med den njutbara åkerutsikten och ett lite mindre med utsikt mot grannskapet. Utöver det finns ett ovanligt stort badrum som är helkaklat och med bubbelbadkar. Tredje planet är något mindre och passar som tonårsrum, kontor eller gästrum. Trädgården är alldeles lagom stor med fokus på baksidan i bästa sydvästläge. På denna sida omges tomten av välskötta häckar som ger en privat tomt. Utanför väntar en böljande åker och sprakande solnedgångar. En mycket trivsam trädgård med fruktträd, gräsmatta och en liten groddamm. Här bor du i attraktivt kvarter med allt på nära avstånd! I närområdet finns förskola, skola, lekplatser och vårdcentral. Flertalet gång- och cykelbanor leder in till centrum såväl som till andra äventyr i natur eller kringliggande områden. Promenadavstånd till busshållplats och pendlaren tar sig snabbt ut på E65:an eller med en stärkande promenad eller cykeltur till tågstationen. Välkommen på visning!

Månsgatan 14B, Svedala Stadsparken, Svedala kommun

Månsgatan 14B

Radhus
Svedala Stadsparken, Svedala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svedala
4 300 000 kr
127 + 60 m²
5 rum
327 m² tomt

På mycket tilltalande adress alldeles invid Stadsparken i centrala Svedala väntar ett fint radhus på sin nya ägare. Fördelat över två våningsplan och en inredd källare finns här totalt ca 187 kvm att boa in sig på. Entréplan fokuserar på sällskapsyta med ett nyrenoverat och riktigt tjusigt kök med öppen planlösning mot ett stort vardagsrum. Med uteplatsen och den nätta trädgården i anslutning erbjuds här högklassiga umgängesytor. Utemiljön är lättskött och under skärmtaket trivs man i loungemöblerna i bästa västerläge mot parken. Man kan tänka sig att grillen gärna används flitigt och att mycket tid spenderas här om sommaren. Ovanvåningen kan vi kalla för sovavdelningen med tre bra sovrum, varav ett med balkong för kvällssol och fin parkutsikt, ett intill med lika härlig utsikt och ett något mindre med fönster som vetter mot innergården. Det finns även ett helkaklat badrum med badkar samt en rymlig klädkammare. Källaren adderar ytterligare användbara kvadratmetrar till huset med ett stort rum att nyttja efter behov och önskemål. Idag är här ett sovrum men det fungerar utmärkt som sällskapsrum, hobby/träningsrum, kontor etc. Som bonus står här en vacker gjutjärnskamin för lite extra mys och skön värme när andan faller på. I källaren hittar vi även en stor tvättstuga med moderna maskiner och husets värmepanna, en gästtoalett samt ett förråd. Utöver bostadsytan tillhör en carport. Huset har genomgått flertalet av de stora renoveringarna de senaste åren, b.la. nytt tak, utbytt värmesystem, FTX-system installerat och ny planlösning samt renovering av kök och vardagsrum. Här är det alltså bara att flytta in och trivas! Runt Stadsparken är det mycket attraktivt att bo. I närområdet finns flertalet förskolor, skola och lekplatser att välja på. Flertalet gång- och cykelbanor finns i centrum såväl som till andra äventyr i natur eller kringliggande områden. Promenadavstånd till tågstation, busshållplats och matbutik och pendlaren tar sig snabbt ut på E65:an såväl som 108:an (15 min till Hyllie, 20 min till Malmö). Härifrån når du två flygplatser på kort tid (ca 15 min till Sturup med bil och 40 min till Kastrup med tåget). Svedala bjuder också på ett rikt utbud av sport-, bad- och träningsaktiviteter, dessutom inom gångavstånd. Välkommen på visning!

Tors gränd 13, Hyllie, Malmö kommun

Tors gränd 13

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svedala
1 850 000 kr
38 m²
2 rum
vån 3/6
3 105 kr/mån
48 684 kr/m²

På tredje våningen väntar en läcker tvårummare med sina 38 kvm och mysig balkong. Ett modernt och fint hus som hade första inflyttning under 2019 och där bostaden är så gott som ny med ljusa och fina materialval lätta att tycka om. Stora fönster i två väderstreck ger ett fint ljusinsläpp och på golvet ligger en snygg ekparkett mot vita väggar. Bostaden bjuder på ett vardagsrum med plats för matbord, ett nätt kök och ett sovrum med garderobsvägg och plats för dubbelsängen. Badrummet är helkaklat med dusch bakom vikväggar av glas, bra kommod med handfat och spegel samt egen tvättmaskin. I hallen ligger klinker och intill får ytterkläder och skor plats. Balkongen är riktigt härlig och vetter mot väster vilket ger skön kvällssol under årets varmare årstider! Dessutom på bra höjd och grön utsikt över gården. kort och gott en perfekt bostad för singeln, yngre paret eller pendlaren! Här bor du i ett toppmodernt bostadsområde med fokus på bekvämligheter och smidig pendling. Promenaden till tågstationen tar inte många minuter och intill stationen väntar köpcentret Emporia med all tänkbar shopping, restauranger, butiker, caféer etc. Hyllie växer även i restaurang- och caféutbud i takt med att området i sig blir allt större. I området finns skola och förskola. Pendlaren har god kommunikation med såväl buss som tåg och bilisten tar sig snabbt vidare ut på de stora vägarna. Välkommen!

  • Balkong
  • Hiss
Slåtterbalksgatan 29, Åkerbruket, Svedala kommun

Slåtterbalksgatan 29

Lägenhet
Åkerbruket, Svedala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svedala
950 000 kr
31 m²
1 rum
vån 3/5
2 802 kr/mån
30 645 kr/m²

På Åkerbruket i Svedala ligger denna fina och mycket väldisponerade lägenhet. Genomgående och ljust boende om 31 kvm med fransk balkong o fin utsikt! Trivsam planlösning med öppet kök och vardagsrum, rymligt kaklat badrum med tvätt och välkomnande hall med klädkammare. På loftgången vid entrén finns plats för ett cafébord och två stolar. Parkeringsplats tillhör bostadsrätten och ingår i månadsavgiften. Det finns även fyra gästparkeringar. Utmärkt läge nära centrum, natur och kommunikationer!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Väktaregatan 16, Svedala, Svedala kommun

Väktaregatan 16

Lägenhet
Svedala, Svedala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svedala
3 200 000 kr
112 + 10 m²
4 rum
5 463 kr/mån
28 571 kr/m²

Här bor du i en bra och stabil förening med god ekonomi. Radhuset inrymmer fräscht kök med öppen planlösning in till vardagsrummet. Tre sovrum, 1 gästtoalett och ett badrum, tvättstuga, balkong och uterum i anslutning till den insynsskyddade trädgården i söderläge. På framsidan är det stenlagt och förrådet är placerat här. Boendet känns genomgående fräscht och nytt! Man bor barnvänligt utan en massa trafik, nära till lekplats, skola samt Svedalabadet.

  • Balkong
  • Uteplats
Åkerbruksgatan 34, Åkerbruket, Svedala kommun

Åkerbruksgatan 34

Radhus
Åkerbruket, Svedala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svedala
2 995 000 kr
105 m²
5 rum
6 192 kr/mån
28 524 kr/m²

Välkommen till en välplanerad bostadsrätt med fina tillval med västertomt på omtyckta Åkerbruket i Svedala! Här kan vi nu presentera en bostadsrätt som är driftsnålt och fördelat på två plan med fokus på familjelivet med disponibla ytor som bjuder in till umgänge! Första planet fokuserar på sällskapsyta med ett fullutrustat kök i vinkel med gott om plats för matgrupp. Det ljusa vardagsrummet, med stort fönsterparti, ansluter till köket med fina ytor och här inryms en större soffgrupp och annan önskvärd inredning. Om årets lite varmare årstider står gärna dörren mot uteplatsen öppen om dagarna. En trivsam utemiljö väntar här i bästa solläge med optimala utrymmen för grillen och loungemöbeln eller matbord. På det övre planet finner vi bostadens tre sovrum, alla i bra storlekar för säng, skrivbord eller gäster. Här finns ytterligare ett sällskapsrum/allrum som kan göras om till sovrum om behov finns. Bostaden har även två helkaklade och stilrena badrum med dusch respektive badkar och där tvättmaskin och torktumlare inryms i det ena. Som om det inte vore nog finns här uppställningsplats för två bilar, en i carport och en på uppfarten. På det hela taget ett väl omhändertaget hus i soligt västerläge! Här bor du i välskött förening på eftertraktat och mycket barnvänligt läge. Skola och förskola finns i området, likväl som lekplatser och cykel/gångvägar. Promenaden till tåget/bussen är sannerligen inte lång och bilpendlaren är snabbt ute på önskad större väg.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Tegelmästarevägen, Börringe, Svedala kommun

Tegelmästarevägen

Tomt
Börringe, Svedala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svedala
1 150 000 kr
870 m² tomt

Välkommen till Börringe! Här kan drömmen om att bygga nytt och eget bli sann och på fastigheten finns redan ett bygglov för ett hus på ca 160 kvm.. Fastigheten är belägen utanför område med detaljplan och inom område med sammanhållen bebyggelse. I tomtgräns finns kommunalt vatten och avlopp samt fiber (självkostnad). I Börringe bor du på lantligt och lugnt läge med närhet till alla stadens bekvämligheter. På 10-15 min tar du dig till Svedala, tågstationen och vidare mot Malmö, Ystad eller varför inte Kastrup/Köpenhamn. Det går även bussar till havet och småbyarna. Dessutom tar du dig snabbt ut på E65:an och anländer Sturups flygplats på bara ca 10 min.

Visar alla 11