Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Alexander Olsson

Alexander Olsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Biblioteksgången 8, Täby Centrum, Täby kommun

Biblioteksgången 8

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 195 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/8
2 613 kr/mån
56 282 kr/m²

- Fin inglasad balkong i skyddat läge med utgång från det rymliga vardagsrummet ! - Populär 1:a på Biblioteksgången - Flexibelt tillträde - Stenkast från Täby C - Stabil förening med flera gemensamhetsutrymmen - Rymligt förråd och parkeringsmöjligheter - Populär lägenhet utmärkt som permanent-, första-, mellan- eller varför inte studentboende. Här bor du mitt i centrum med service, kommunikationer och Täby centrums stora utbud av affärer och restauranger endast ett stenkast bort. Närhet till fina rekreationsområden med upplysta motionsspår vid Ensta Krog. Brf Annexet är en mycket omtyckt bostadsrättsförening i Täby och det är många som vill bo här. Föreningen är välskött och stabil med en god ekonomi. I avgiften ingår det mesta, såsom värme, vatten, kabel-TV och 1000mb bredband. Det finns tillgång till parkeringsplatser i varmgarage. Det som lockar många är det nära läget invid Täby Centrum med sitt stora utbud samt att föreningen har en stark ekonomi med stora renoveringar gjorda. Trevlig innergård med plats för såväl vila och lek. Föreningen består av en trevlig mix människor, såväl gammal som ung kommer att trivas bra här. Nära bra allmänna kommunikationer samt förskolor och skolor. Välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Alexander Olsson för mer information och tidsbokning för visning. [email protected] alt 070-533 19 88.

  • Balkong
  • Hiss
Grindtorpsvägen 7, Grindtorp, Täby kommun
  • Budgivning pågår

Grindtorpsvägen 7

Lägenhet
Grindtorp, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 695 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/10
5 475 kr/mån
33 688 kr/m²

Varmt välkomna till en välplanerad lägenhet på våning 3 med balkong i bra solläge. Bostaden erbjuder ett stort luftigt vardagsrum med utgång till bostadens balkong i bra solläge, två bra sovrum, kök med gott om plats för matbord och stolar, stambytt badrum och en gäst-wc. Vidare har bostaden bra förvaring där det i inre hallen finns klädkammare, skafferi i köket, garderob i lilla sovrummet samt en garderobsvägg i master bedroom. Mycket välskött och bra förening med god ekonomi som ordnar soppluncher, vinprovningar och pubkvällar. En härlig, grönskande innergård med lekplatser, fina bord och sittplatser. För den aktiva finns här också fotbollsplan och boulebana. I föreningen finns också ett gym, bastu, gemensamhetslokal, snickarrum och övernattningsrum. Läs gärna mer på föreningens hemsida www.brfjupiter.se. På promenadavstånd finns Täby C med sitt stora utbud av shopping, matbutiker, restauranger, gym och biograf. Vill man åka kommunalt finns bussar i närområdet samt Roslagsbanan vid Täby C. Önskar man ta sig till Täbys olika grönområden finns flera alternativ, smidigast är att promenera under motorvägen mot Näsbypark där vackra promenadstråk finns. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Alexander Olsson för mer information. [email protected], alt 070-533 19 88.

  • Balkong
  • Hiss
Källtorpsvägen 9, Näsbypark, Täby kommun

Källtorpsvägen 9

Lägenhet
Näsbypark, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
3 595 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/5
5 508 kr/mån
46 090 kr/m²

Svårslagen 3 rok i Näsbypark! Denna extraordinära bostad sträcker sig bortom det "vanliga" och framhäver en exklusiv atmosfär. Varje detalj i denna lägenhet är noggrant utvald, från de förstklassiga materialvalen till de harmoniska färgerna och den högkvalitativa utrustningen i både badrum och kök, inklusive en imponerande köksö. Bostadens själ och mittpunkt är det stilfulla köket, vars öppna layout skapar en sömlös övergång till det eleganta vardagsrummet. En av de betydande fördelarna med denna lägenhet är den charmiga uteplatsen på cirka 10 kvadratmeter, som öppnar upp mot den fridfulla gröna innergården. Här kan man njuta av en underbar utsikt över skog och lekplats som sträcker sig utanför både kök och sovrum. För praktiskt och organiserat boende erbjuder lägenheten generös förvaring i hallen och inkluderar dessutom ett källarförråd. Näsby park är ett av Täbys populära bostadsområden. Här har du närheten till naturen precis utanför dörren. För dig som gillar att motionera finns utegym, gratis tennisbana, hund- och lekparker. Här finns också gott om vackra promenadstråk vid slottsparken eller längst med Stora Värtan. Sommartid kan man bada vid Norskogsbadet som är ett bassängbad eller vid Näsaängsbadet. På promenadavstånd finns Näsby park Centrum och Täby Centrum med allt man behöver så som mataffär, apotek, butiker samt restauranger och café. Med en promenad på 700 m under motorvägen tar du dig till buss som går in till Stureplan på ca 18 minuter. Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Alexander Olsson för mer information och tidsbokning. [email protected] alt 070-533 19 88.

  • Uteplats
  • Hiss
Näsbydalsvägen 10, Näsbydal, Täby kommun

Näsbydalsvägen 10

Lägenhet
Näsbydal, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 995 000 kr
83 m²
3 rum
vån 4/16
4 344 kr/mån
36 084 kr/m²

Nu har ni möjligheten att förvärva denna trea med ett utmärkt läge i området. Lägenheten ligger lagom högt upp i huset med en trevlig inglasad balkong i söderläge! Lägenheten disponerar två gedigna sovrum med gott om plats för säng och andra möbler. Vardagsrummet är stort och går att disponera på olika sätt med både soffhörna och matplats. Köket har mycket goda arbetsytor samt förvaring i skåp och lådor. Badrummet är helkaklat från stambytet med dusch och förberedelse för tvättmaskin. Entrén har gott om plats för avhängning på vägg samt stor klädkammare. Stor garderobsvägg i inre hall. Brf City är en av Täbys största bostadsrättsföreningar där ekonomin är bland de bästa. Här ingår allt ni behöver i avgiften så som värme, vatten, bredband, tv och sophantering. Från Näsbydalsvägen har ni endast en kort promenad till Täbys bästa kommunikationer så som roslagsbanan och Roslags-Näsbys trafikplats där hela Norrorts busslinjer stannar. Brf City bjuder även på många fördelar som tex tvättstugor, grillar, lekplats, utedusch, fotbollsplan, basketplan/innebandyplan, tennisbana samt två boulebanor. Natur med vatten och skog finns inom några minuters promenad till antingen Näsbypark eller mot Ensta. Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Alexander Olsson för mer information [email protected], alt 070-533 19 88.

  • Balkong
  • Hiss
Södervägen 6B, Viggbyholm, Täby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Södervägen 6B

Lägenhet
Viggbyholm, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
3 550 000 kr
90,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 943 kr/mån
39 227 kr/m²

-> Unik etagelägenhet -> Fina ytskikt med renoverade våtrum -> Stenkast från Roslagsbanan -> Stabil förening med många utförda renoveringar Varmt välkommen till denna fina, ljusa lägenhet med fina ytskikt, bra förvaring och bra läge! Lägenheten disponerar hall med bra avhängningsmöjligheter, trevligt vardagsrum med allrum utanför, wc på nedre plan, helkaklat badrum och tvättrum på övre plan samt två stora sovrum och fint kök. Våtutrymmen renoverades i samband med stambytet 2011. Viggbyholm är ett mycket omtyckt område i Täby. Det är tack vare närheten till bra kommunikationer i form av Roslagsbanan likväl som fina rekreationsområden kring Rönningesjön. Sommartid erbjuds här i närheten flertalet badplatser och vintertid plogas skid- och skridskobanor upp. Tvärs över vägen ligger den gamla stationsbyggnaden vilken idag bedrivs som ett café. Stationscaféet tillsammans med Barnens handelsbod som också finns här utgör riktiga mysfaktorer för området. Snart är det visning, missa inte det!

Spegelbacken 82, Gribbylund, Täby kommun

Spegelbacken 82

Lägenhet
Gribbylund, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
1 795 000 kr
67 m²
2 rum
6 943 kr/mån
26 791 kr/m²

Varmt välkomna till denna rymliga bostad med uteplats i bra solläge. Bostaden har renoveringsbehov! Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum som har öppen planlösning mot köket, två sovrum, helkaklat badrum och uteplats med gott om plats för loungemöbler. I Gribbylund bor man centralt med närheten till det lilla centrumet där det finns Ica, restauranger, frisör, bibliotek. Området präglas av radhus och villor samt fina strövområden kring Rönningesjön. Vintertid kan man åka skidor eller skridskor och på sommartid finns det flertalet badplatser att välja på. På bara några minuter tar man sig till de fina promenadstråk som finns och härliga Ängsholmsbadet. Här bor du även med många bra förskolor och skolor i området samt närhet till allmänna kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Stationsvägen 54, Roslags Näsby, Täby kommun

Stationsvägen 54

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 150 000 kr
26 m²
1 rum
vån 4/6
2 436 kr/mån
82 692 kr/m²

Välkomna till denna trevliga lägenhet med ett stenkast till Roslagsbanan. Bostaden erbjuder öppen planlösning och en rymlig balkong i sydväst! Vardagsrum och kök med plats för mindre matbord och stolar, soffhörna med tv och säng som lätt kan avgränsas från övriga delar i rummet. Mycket ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Helkaklat badrum med kombimaskin (tvätt och tork). Gemensam takterrass för föreningens medlemmar med grillplats och utemöbler. Föreningen har även en bilpool. Roslags Näsby station ligger ca 50 meter bort från porten. De goda kommunikationerna med Roslagsbanan innebär att man når Universitetet på ca 10-11 minuter och Tekniska högskolan på ca 11-12 minuter. Med buss når du Stockholms city på ca 20 minuter. Livet i Roslags Näsby är enkelt och erbjuder en okomplicerad vardag med alla bekvämligheter du kan tänka dig på gångavstånd från bostaden. Snart är detta en ny levande stadsdel i Täby med parker, torg, restaurang, stations café och handel. På sikt finns här flertalet affärer, förskola och skola. Att nämna goda kommunikationer känns att underdriva när man nästan bor på perrongen. Bättre går det inte att få det. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Alexander Olsson för mer information, [email protected] alt 070-533 19 88.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7