Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Saltö kyrkoväg 8, Saltö, Strömstads kommun
  • Lör 4 maj
Saltö kyrkoväg 8, Saltö, Strömstads kommun, bild 2
Saltö kyrkoväg 8, Saltö, Strömstads kommun, bild 3

Saltö kyrkoväg 8

Fritidshus
Saltö, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
6 500 000 kr
100 m²
6 rum
1 199 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus på Saltö, beläget i ett avskilt läge och omgivet av det vackra naturreservatet! Med sina 100 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen. Det första som möter dig är den fantastiska havsutsikten som varvas med ljuvlig tallskog och äng. Här kan du njuta av naturens skönhet samtidigt som du har badrocksavstånd till brygga och hav. Uteplatsen är omsorgsfullt utformad och ger dig många soltimmar att njuta av. Perfekt för att koppla av eller umgås med vänner och familj. Dessutom finns det en gäststuga som erbjuder extra plats för sommarbesökare. Renoveringar har gjorts genom åren för att hålla fast vid husets charm samtidigt som moderna bekvämligheter har införlivats. Från en inredd övervåning (1994) till en ny tillbyggnad med entré och duschrum (2020) - här finns allt du behöver för en bekväm vistelse. I naturreservatet på Saltö har du Strömstads kanske vackraste vandringstråk i härlig Bohuslänsk miljö. Med närhet till både naturen och Strömstads stadskärna har du också tillgång till ett brett utbud av aktiviteter och bekvämligheter. Detta är verkligen ett unikt tillfälle att äga en pärla på Saltö. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Jesper Ohlsson för mer information och visning.

  • Premium
Bodal Roparhällan 2, Svinesund, Strömstads kommun
  • Lör 27 apr
Bodal Roparhällan 2, Svinesund, Strömstads kommun, bild 2
Bodal Roparhällan 2, Svinesund, Strömstads kommun, bild 3

Bodal Roparhällan 2

Fritidshus
Svinesund, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
5 500 000 kr
69 + 50 m²
4 rum
1 301 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och vinterisolerade fritidshus vid Ringdalsfjorden, med en drömliknande havsnära och enskilt läge. Här kan du verkligen uppleva lugnet och njuta av en avkopplande tillvaro året om. Den lantliga och avskilda miljön ger dig friheten att ta dagen som den kommer och göra precis det du vill, vare sig det är att sola, bada eller bara beundra de förbipasserande båtarna. Fritidshuset sträcker sig över 1,5 plan och på övre våningen finner du tre mysiga sovrum. På undervåningen finns ett fullt utrustat kök och ett vardagsrum med en modern och öppen planlösning. Genom de generösa fönsterpartierna och utgången till den fantastiska altanen kan du njuta av en underbar vy över omgivningarna. Altanen sträcker sig längs hela framsidan och erbjuder gott om utrymme för barnen att springa runt och leka. För den naturintresserade finns det möjlighet till härliga vandringsturer i den närliggande skogen, där bär- och svampplockning är en populär aktivitet. Morgondoppet kan du ta precis nedanför fastigheten och uppleva den ultimata avkopplingen. Detta är verkligen ett fritidshus som uppfyller alla drömmar om ett havsnära och enskilt läge. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska plats. Välkomna att anmäla er till visning!

  • Premium
Finnoxelgatan 24, Nötholmen, Strömstads kommun
  • Budgivning pågår
Finnoxelgatan 24, Nötholmen, Strömstads kommun, bild 2
Finnoxelgatan 24, Nötholmen, Strömstads kommun, bild 3

Finnoxelgatan 24

Fritidshus
Nötholmen, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
3 995 000 kr
93 m²
4 rum
117 m² tomt

Varmt välkomna till detta ljusa och fräscha parhus på det omtyckta området Nötholmen! Här erbjuds ett stilfullt och modernt renoverat hem. Perfekt för både fritids- och permanentboende med parkering via servitut inkluderat för en bekymmersfri vardag. Läget är svårslaget med golfbana, salta bad och centrala Strömstad (via linfärjan) inom bekvämt promenadavstånd. Här finns verkligen allt man kan önska sig för en aktiv och avkopplande livsstil. Dessutom erbjuds kommunalt vatten och avlopp, samt fiberanslutning för att kunna hålla sig uppkopplad i dagens digitala värld. För den som gillar att spendera tid utomhus finns uteplatser samt två altaner att njuta av. Perfekt för trevliga stunder med familj och vänner eller för att bara koppla av i solen. Förvaringsutrymmen finns i det vidbyggda förrådet, vilket är perfekt för att hålla ordning och reda på dina tillhörigheter. Sammanfattningsvis är detta ett perfekt hem för den som söker en modern och bekväm bostad med närhet till både natur och stadsliv. På Nötholmen finns markerade naturstigar i omväxlande skog och strandnära miljöer samt rastplats och vindskydd. Möjligheterna till bad från klippor och stränder är goda. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska boende på Nötholmen!

  • Premium
Norra Kyrkogatan 18A, Strömstad, Strömstads kommun
  • Tor 2 maj

Norra Kyrkogatan 18A

Lägenhet
Strömstad, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
1 950 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 609 kr/mån
23 636 kr/m²

Varmt välkommen till denna 3:a på översta plan med havsglimt och kvällssol! Välskött och påkostad lägenhet med suverän planlösning som inrymmer två rymliga sovrum samt stort och ljust vardagsrum med eldstad för extra mysfaktor. Genom vardagsrummet nås även balkongen med strålande utsikt över Strömstad, vackra Stadshuset samt havet. Stabil förening där mycket redan är inkluderat i månadsavgiften. Att bo på Norra kyrkogatan innebär att ni har allt möjligt inom kort promenadavstånd, såsom buss/tåg-station, livsmedelsbutiker, affärer, restauranger, biograf samt hamn och hav. I området finns även utegym och härliga promenadstråk. Välkomna att kontakta fastighetsmäklare Jesper Ohlsson för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Stuveröd 1:8, Lökholmen, Strömstads kommun
Stuveröd 1:8, Lökholmen, Strömstads kommun, bild 2
Stuveröd 1:8, Lökholmen, Strömstads kommun, bild 3

Stuveröd 1:8

Tomt
Lökholmen, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
425 000 kr
1 808 m² tomt

Vill du bo på landet men ändå ha närhet till havet, då har du kommit rätt! Nu säljs denna tomt, i ett lugnt och avskilt område. Här bor man i ett vackert landskap, lugna omgivningar och härlig natur. Tomtens storlek är 1808 kvm och är en naturtomt. Eftersom området inte ingår i en detaljplan öppnar det upp för möjligheten att bygga ett boende helt anpassat efter egna önskemål och den omgivande naturens förutsättningar. Det har tidigare funnits positivt förhandsbesked för en byggnation, vid försäljning villkoras köpet om att positivt förhandsbesked fås. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Jesper Ohlsson för mer information. Tfn 0727 33 90 31

  • Premium
Kungbäck Vollen 7, Lökholmen, Strömstads kommun

Kungbäck Vollen 7

Fritidshus
Lökholmen, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
3 495 000 kr
115 + 113 m²
6 rum
2 494 m² tomt

Välkomna till Lökholmen och Kungbäck Vollen 7! Vackert inbäddat i skogen finner ni denna härliga fastighet helt privat och fritt ifrån insyn. På den lummiga trädgårdstomten står ett boningshus i ett plan med inredd källare uppfört 1968 om 115 + 113 kvm. Perfekt för dig som vill komma undan och få lugn och ro, kunna höra tystnaden, men samtidigt vill ha nära till havet och vackra badplatser. Entréplan fördelar sig på 3-4 sovrum samt badrum, kök och vardagsrum. I källaren finner vi gillestuga, tvättstuga, hobbyrum samt utrymme till förvaring. Visst renoveringsbehov föreligger, se besiktningsprotokoll för mer information. Kommunalt vatten och avlopp planeras bli klart tidigast hösten 2024 och kommer att behöva anslutas mot kommunaltaxa vilken för närvarande är på 312 430 kronor. I lugnt och barnvänligt område med vacker Bohuslänsk natur finner du Lökholmen, en rofylld plats där man kan hämta energi och finna ett lugn. På kort promenadavstånd når ni småbåtshamnen, där det även finns möjlighet till salta bad. För de små barnen kanske krabbfiske inbjuder till lek och för de större finns Daftöland med åkattraktioner och äventyrspark på kort bilavstånd. Fastigheten ligger 500 meter ifrån Kungsvik som är dagsaktuellt med Tv2 programmet "Sommer hytta". Strax utanför Lökholmen finns Sveriges, kanske vackraste skärgård och Kosterhavets nationalpark vilken inbjuder till båt- och friluftsliv. Med båt tar ni er enkelt ut till olika öar för bad och rekreation. Väderöarna och Smögen i söder är värda ett besök och Kosteröarna strax utanför i skärgården kan varmt rekommenderas för en dagstur. Inåt landet ligger Krokstrand och Bullaren med magnifik turterräng, svamp- och bärskog. Fin möjlighet för kanotpaddling och cykling. Från fastigheten är det kort gångavstånd till flera olika badstränder i bland annat Kungsvik och Stensvik. Närhet till Dynekilens golfklubb, Nordby shoppingcentrum, Svinesund och till den norska gränsen är det knappt 10 minuter. Välkommen och kontakta fastighetsmäklare Jesper Ohlsson för mer information samt visningsbokning.

Almstigen 6, Strömstad, Strömstads kommun

Almstigen 6

Villa
Strömstad, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
3 600 000 kr
79 + 75 m²
4 rum
736 m² tomt

Varmt välkomna till Almstigen 6 och denna trivsamma 50-tals villa i ett plan med inredd källare. Huset har varsamt underhållits och moderniserats genom åren. Tunga renoveringsposter såsom nytt tak (2010), bergvärmepump ( 2023) och dränering (2014) är genomförda. När du kliver in genom ytterdörren möts du av en rymlig hall med goda avhängningsytor, vidare på höger sida nås köket. Vidare finner vi rymligt vardagsrum med god plats för härliga middagsbjudningar, härifrån nås även balkongen. På vänster sida ifrån hallen nås badrum samt två sovrum. I källarplan finner vi förutom ytterligare ett sovrum även tvättstuga, badrum, pannrum samt garaget. Lummig och solig trädgård med gott om plats för spring och lek. Förutom boningshuset finns även enklare uthus på tomten. Här bor ni centralt med kort promenad till skolor, mataffärer och all service som Strömstad centrum har att erbjuda. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Jesper Ohlsson för visning och mer information!

Högsläntsvägen 20, Strömstad, Strömstads kommun

Högsläntsvägen 20

Tomt
Strömstad, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
2 195 000 kr
863 m² tomt

Välkomna till Högsläntsvägen 20 och denna obebyggda fastighet med fantastiskt läge på Stare, strax utanför Strömstad. Nu finns möjlighet att förverkliga er dröm att bygga fritidshus eller åretruntboende med slående utsikt mot Starekilen. Tomten är belägen på natursköna Stare med närhet till salta bad, vackra promenadstråk och allmänservice i Strömstad. Ett stenkast från fastigheten finns Lagunen Camping och Tjärndalens naturområde. På gångavstånd finns såväl sandstrand som klippor att bada från. Med 10 min cykeltur når ni Strömstad och dess utbud av restauranger och butiker. Området ligger strategiskt mellan Göteborg och Oslo och det tar ca 2 h att pendla med bil till respektive stad. Är ni intresserade av båtliv har ni en vidunderligt vacker skärgård att utforska strax utanför kustbandet med Väderöarna i söder och Kosteröarna i norr. Tomtarealen är 863 kvm och detaljplanen uppger största byggnadsyta om 190 kvm var av 150 kvm för bostadshus. För mer information ta del av detaljplanen under dokument. Kommunalt V/A är inkluderat i priset. Planbestämmelser: Högsta byggnadshöjd i meter över marknivån 5 meter, högsta byggnadshöjd för uthus/garage är 3 meter över medelmarknivån V2- Souterrängplan skall anordnas a1- Besiktning för risk för bergras och blocknedfall enligt "Geografisk undersökning för detaljplan del av Stare 1:109 m fl reviderad 2012-10-24" samt vidtagande av eventuella åtgärder härav skall föregå lämnande av bygglov. f1- Samtliga tak skall utformas som matta, mörka sadel- eller pulpettak med en största taklutning på 22 grader. Fasader ska anordnas i trä eller annat naturmaterial och målas i kulör med minst 25% svarthet. Varmt välkomna med er intresseanmälan till fastighetsmäklare Jesper Ohlsson

Bodal Stenbacken 1, Svinesund, Strömstads kommun

Bodal Stenbacken 1

Villa
Svinesund, Strömstads kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strömstad
2 695 000 kr
90 + 66 m²
8 rum
4 594 m² tomt

Välkomna till Bodal Stenbacken 1 och denna familjevänliga villa med stor tomt och nära till Norska gränsen! Boningshuset har under årens lopp renoverats och en omfattande ombyggnation ägde rum 1987. På entréplan möts ni av en rymlig hall som leder vidare mot ett stort vardagsrum med värmande kamin. På höger hand når ni husets kök med tillhörande matplats, i anslutning till matplatsen finns husets uterum som lämpar sig väl från tidig vår till sen höst. Utanför uterummet finns härlig uteplats med många soltimmar och murad grillplats. Vidare finns ett sovrum, wc samt badrum med tillhörande bastu. Övre plan inrymmer 3 sovrum samt ett stort allrum. Den gedigna tomten om 4594 kvm ger dig chansen att skapa din egen lantidyll med egna odlingsområden. Har du husdjur kan dessa fritt springa och leka på härliga gräsytor. På tomten står förutom boningshuset 2 byggnader, ett rymligt garage samt en verkstad med vidbyggd carport. I området finns härlig natur och flera trevliga stråk för skogspromenader fulla av bär och svamp. En rask promenad bort finner vi Kasen där ni kan njuta längdskidåkning när vädret tillåter. Den varmare delen av året tar du gångstråket mot Dragonkullen och härlig vy över hav och trädtoppar med både Svensk och Norsk flagg. På knappa fem minuter ifrån fastigheten nås Svinesunds handelsområdet samt den Norska gränsen. Till Strömstad centrum tar det cirka 20 minuter i bil. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jesper Ohlsson för mer information och visningsbokning!

  • Plus

Visar alla 9