Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Möckleryd JEPPAGÅRD 13, Väckelsång, Tingsryds kommun

Möckleryd JEPPAGÅRD 13

Gård/Skog
Väckelsång, Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
2 995 000 kr
125 + 35 m²
5 rum
11,6 ha tomt

Välkommen till denna charmiga gård med ett fantastiskt läge! Denna cirka 11 hektar stora gård erbjuder en perfekt kombination av boende och möjligheter för djurhållning. Här finner du ett rymligt 1,5-planshus med 5 rum, varav 3 sovrum på ovanvåningen. På bottenvåningen finns en nyrenoverad tvättstuga samt toalett. På ovanvåningen finner du ett nyrenoverat badrum. Huset har genomgått flertalet renoveringar, inklusive ett nytt yttertak år -11 samt en modernisering av avloppssystemet med en 3-kammarbrunn med infiltration år -14. Dessutom har huset fiberanslutning och en bekväm laddstolpe för elbil. Den höga och natursköna placeringen ger dig en underbar utsikt över sjön Ygden, som ligger bara en kort promenad bort. Här finns även möjlighet att fiska, gården har fiskerätt i tre sjöar, Ygden, Fiskestadssjön och Hyllen vilket gör detta till en dröm för naturlivsälskare. Gården erbjuder dessutom generösa uthusbyggnader med stallmöjligheter med 3 hästboxar och en djupborrad vattenbrunn för bekvämlighet. Med sin omgivande grönska och närheten till sjön är detta en idyllisk plats för den som söker lugn och ro. Tveka inte att hålla utkik eller kontakta ansvarig mäklare för mer information om denna gård!

Karatorp Storegård 11, Urshult, Tingsryds kommun

Karatorp Storegård 11

Villa
Urshult, Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
3 400 000 kr
257 + 7 m²
8 rum
7 851 m² tomt

Välkommen till denna unika fastighet utanför Urshult! Ett fantastiskt 2-planshus som erbjuder en genuin charm och karaktär som inte går att motstå. Byggt år 1936 och varsamt renoverat genom åren, är detta hus otroligt välbevarat och fullt av historiska detaljer. Stig in genom de imponerande spegeldörrarna och upptäck trägolven och kakelugnarna som pryder nästan varje rum. Med generös takhöjd, stora fönster och rymliga rum finns det gott om utrymme att leva och trivas i. Med sina 8 rum, kök, badrum, toalett och 2 ingångar finns alla förutsättningar för den moderna familjen att skapa sitt drömhem. Den stora och lummiga trädgården erbjuder en fridfull oas med grönska och växtlighet. En vacker trädallé leder dig till husets glasveranda, där du kan njuta av solen och naturens skönhet. Läget är perfekt med endast cirka 150 meter till sjön Åsnen och endast 5 min till fantastiskt bad och kanotuthyrning. Här kan du spendera sommardagarna med familjen, utforska naturen och skapa minnen för livet. Området är både känt för sitt Äppelrike och större delen av Åsnen är klassat som Nationalpark med fina öar, skog med svamp och bär, fint fiskevatten samt unikt fågelliv. Cykelavstånd till äppelodlare som säljer äppelmust, grönsaksodlare som säljer närodlade grönsaker och frukt från sin gård. Fiskrökeri året runt med stort urval av underbar rökt lax. Detta är verkligen ett hus som måste upplevas för att kunna uppskattas fullt ut. Missa inte chansen att äga denna fantastiska fastighet och ta del av allt som den har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

Åsstigen 12, Tingsryd, Tingsryds kommun

Åsstigen 12

Villa
Tingsryd, Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
2 995 000 kr
149 + 41 m²
7 rum
1 132 m² tomt

Varmt välkommen till denna superfina 1-plansvilla i det eftertraktade området Korpalycke. Här har en noggrann totalrenovering utförts, vilket har resulterat i en bostad som genomsyras av modern elegans och stil. Det rymliga köket är helt nytt och utrustat med snygga materialval. De två badrummen har genomgått en total förvandling och är nu utrustade med högkvalitativa material och lyxiga detaljer. Denna bostad erbjuder fyra generösa sovrum, vilket ger gott om utrymme för familj och vänner att trivas. Ett extra rum kan användas som arbetsrum eller lekrum, beroende på dina behov. Matrummet och vardagsrummet är ljusa och luftiga, vilket skapar en perfekt plats för avkoppling och umgänge. Fiberanslutning och ett nytt värmesystem är bara några av de moderna bekvämligheter som erbjuds i denna villa. Dessutom gränsar fastigheten till ett grönområde, vilket ger en naturskön omgivning och extra integritet. Tveka inte att missa chansen att äga denna fantastiska bostad. Kontakta oss idag för mer information och boka in en visning. Välkommen till ditt nya drömhem!

Idrottsvägen 15, Tingsryd, Tingsryds kommun

Idrottsvägen 15

Villa
Tingsryd, Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
825 000 kr
83 + 80 m²
3 rum
1 102 m² tomt

På Idrottsvägen i Tingsryd finner du detta trevliga hus till salu. Huset sträcker sig över ett plan samt en källare och erbjuder totalt tre rum, ett badrum och ett kök. För några år sedan genomgick huset en renovering där ytterpanelen byttes ut och extra isolering tillämpades, vilket ger en modern och energieffektiv bostad. Här hålls värmen genom vattenburen värme med fjärrvärme som ger en behaglig inomhusmiljö året runt. Med sin smarta planlösning och sina tre rum passar detta hus perfekt för ett par eller den lilla familjen som söker ett bekvämt och funktionellt boende. Idrottsvägen erbjuder dessutom närhet till grönområden och bekvämligheter. Håll utkik efter kommande visningar eller kontakta ansvarig mäklare för mer information om detta attraktiva objekt.

Travvägen 12, Tingsås, Tingsryds kommun

Travvägen 12

Lägenhet
Tingsås, Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
895 000 kr
114 m²
5 rum
4 818 kr/mån
7 851 kr/m²

Nu finns en bostadsrättsvilla i populärt område i Tingsryd till salu. Bostadsrätten har 5 rum samt kök, badrum och toalett. Egen trädgård med både uterum och altan. Köket renoverades för ca. 2 år sedan och är i toppskick. Övriga ytskikt är i gott skick. Bra och trygg förening. Lättskött boende med villakänsla!

  • Uteplats
Södra Smedjegatan 9 A, Tingsryd, Tingsryds kommun

Södra Smedjegatan 9 A

Lägenhet
Tingsryd, Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
695 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1
3 199 kr/mån
11 210 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en välplanerad bostadsrättslägenhet om 2 rok på Södra Smedjegatan 9A. BRF Tingsrydshus nr 5 är en mycket populär och centralt belägen bostadsrättsföreningen som erbjuder en fin boendemiljö. Bostaden om sina 62 kvm har en trevlig hall, fräscht badrum, kök med plats för matbord. Ett tilltaget vardagsrum med utrymme för ett större soffmöblemang, samt ett sovrum med plats för en dubbelsäng. Här erbjuds även en mindre balkong som vetter mot den trevliga baksidan av fastigheten. Sammanfattningsvis är denna bostadsrätt ett kanonalternativ med sitt centrala läge med alla bekvämligheter inom räckhåll, låg avgift samt egen balkong. Välkommen till Södra Smedjegatan 9!

  • Balkong
Renvägen 7, Tingsryd, Tingsryds kommun

Renvägen 7

Villa
Tingsryd, Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
1 100 000 kr
160 + 6 m²
6 rum
907 m² tomt

1.5-plansvilla på Renvägen! Huset har röd träfasad och ligger längst ned på gatan som är en återvändsgata. Bra planlösning i form av kök, tvättstuga, badrum, 2 sovrum och stort vardagsrum på bottenvåningen. På ovanvåningen finns ett stort och rymligt allrum, samt 2 sovrum och badrum. Luftvärmepump som bara är 2-3 år gammal och en del fönster har bytts ut till 3-glasfönster. Fiber finns installerat! Perfekt familjevilla bara ett stenkast från förskola! Välkommen att boka in dig på visning.

Fagerfors 22, Konga, Tingsryds kommun

Fagerfors 22

Villa
Konga, Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
1 250 000 kr
139 + 94 m²
5 rum
4 829 m² tomt

1½-planshus med källare beläget på stor och härlig tomt med enskilt läge i Fagerfors! Huset har gott om plats med stort vardagsrum, matrum och 3 sovrum samt hel källare. Vattenburen värme med ved eller elpatron samt öppen spis i vardagsrummet. Uterum med utgång från vardagsrummet och utgång till trädgården finns. Stor och lummig trädgård om 4829 kvm med mycket planteringar och växter. Huset ligger på en liten höjd vilket ger fin utsikt mot skog på både fram- och baksidan av huset. Nytt yttertak från år -14. Välkommen på visning!

Almvägen 35, Tingsås, Tingsryds kommun

Almvägen 35

Villa
Tingsås, Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
1 500 000 kr
157 + 20 m²
7 rum
876 m² tomt

Nu finns en trevlig familjevilla på Almvägen i Tingsryd till salu! Huset har bra planlösning med fina sällskapsytor i form av stort kombinerat matrum/vardagsrum med braskamin, samt utgång till ett inglasat uterum. Badrum finns på bägge våningsplan och fiber finns installerat. Ny varmvattenberedare från år -23. Mycket fin och välvårdad trädgård med insynsskyddad baksida i anslutning till grönområde med gång- och cykelväg till förskola mot centrum. Passar perfekt för den som vill bo i lugnt och barnvänligt område. Välkommen på visning!

Storgatan 19, Ryd, Tingsryds kommun

Storgatan 19

Villa
Ryd, Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
1 200 000 kr
240 m²
6 rum
1 101 m² tomt

2-planshus med tre lägenheter på Storgatan i Ryd finns nu till salu. På bottenvåningen finns 2 lägenheter och på ovanvåningen finns en större lägenhet. Vattenburen värme med bergvärme finns installerat. Samtliga lägenheter har egna tvättmaskiner och fiber finns installerat. Varje lägenhet har egen ingång utifrån. Källare under hela huset med förvaringsmöjligheter. Trädgårdstomt finns på baksidan av huset. Välkommen på visning!

Dångebo Sandsjövägen 2, Konga, Tingsryds kommun

Dångebo Sandsjövägen 2

Villa
Konga, Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
1 115 000 kr
95 + 55 m²
4 rum
909 m² tomt

1.5-planshus i Dångebo med sjönära läge intill vackra Sandsjön. Här erbjuds 4 rum varav 3 sovrum samt kök och badrum. Härlig öppen spis i vardagsrummet att mysa framför. Huset har bergvärmepump med låga driftkostnader. Fiber finns installerat. Praktisk källare med allrum, tvättstuga och förrådsutrymmen. Huset är precis nymålat. Altan på husets baksida med utgång från köket. Trädgården erbjuder även både en inglasad altan en uteplats för avkoppling och umgänge samt en friliggande altan. Garage/förråd finns. Fina badplatsen "Näset" ligger med gångavstånd från huset. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Storgatan 21, Ryd, Tingsryds kommun

Storgatan 21

Villa
Ryd, Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
2 000 000 kr
681 m²
1 406 m² tomt

Mindre hyresfastighet centralt belägen i Ryd. I dagsläget finns en 5-rumslägenhet, en tom butikslokal och en tandläkarmottagning i byggnaden. Samtliga hyresgäster är uppsagda så huset finns till fritt förfogande för nya planer från och med årsskiftet. Fjärrvärme finns installerat. Kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Torggatan 26, Tingsryd, Tingsryds kommun

Torggatan 26

Villa
Tingsryd, Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
2 700 000 kr
168 + 80 m²
6 rum
1 278 m² tomt

Nu finns ett 2-planshus med 2 lägenheter i mycket gott skick till salu! Huset ligger på Torggatan och har ett centralt och praktiskt läge. I huset finns 2 stycken 3-rumslägenheter om cirka 80 kvm vardera. Källare finns under hela huset, här finns gemensam tvättstuga. Fjärrvärme och fiber finns installerat. Trädgårdstomt på baksidan av huset med gemensam trädgård och ett lusthus. Stor uteplats finns till lägenheten på bottenvåningen och balkong finns till lägenheten på ovanvåningen. Samtliga rum i lägenheterna är i gott skick. I dagsläget är endast 1 av lägenheterna uthyrda. Perfekt för den som vill köpa huset och bo billigt i en av lägenheterna. Välkommen på visning!

Gamla vägen 11, Älmeboda, Tingsryds kommun

Gamla vägen 11

Villa
Älmeboda, Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
600 000 kr
85 m²
4 rum
1 645 m² tomt

Mindre hus på Gamla vägen i Rävemåla finns nu till salu. Huset består av 4 rum, kök och badrum samt en oinredd vind som kan inredas till fler rum vid behov. Från vardagsrummet finns utgång till altan med tak. Stor hörntomt med häck som skärmar av mot gatan. Kommunalt vatten och avlopp finns. Välkommen på visning!

Vinnamåla 9, Älmeboda, Tingsryds kommun

Vinnamåla 9

Villa
Älmeboda, Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
850 000 kr
76 m²
3 rum
2 085 m² tomt

Välkommen till Vinnamåla 9! Nu finns möjlighet att köpa ett hus mellan Linneryd och Rävemåla bara ca. 3 km ifrån Korrö. Huset har 3 rum varav 2 sovrum. På bottenvåningen finns en hall, ljust kök som byggdes till -92 med utgång till uteplats, vardagsrum, sovrum, stor tvättstuga med duschkabin samt toalett. På ovanvåningen möblerbar hall med utgång till balkong, toalett samt 2 trevliga sovrum. Trädgårdstomt med buskar och växter samt förråd. Kommunalt vatten och avlopp. Busshållplats ligger ett stenkast från huset. Välkommen på visning!

Gamla vägen 55, null, Tingsryds kommun

Gamla vägen 55

Villa
Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
550 000 kr
115 + 155 m²
7 rum
1 950 m² tomt

Stort hus på Gamla vägen i Väckelsång! Bostadshuset är sammanbyggt med ytterligare ett hus som tidigare varit ett snickeri men som även det kan användas till bostad eller någon typ av verksamhet. Vattenburen värme med pelletspanna finns. Stor insynsskyddad tomt som är inhägnad och gränsar till skog. Fiber finns installerat. Fastigheten passar bra till den stora familjen eller för dig som vill bo och arbeta på samma plats. Välkommen på visning!

Gamla vägen 21, null, Tingsryds kommun
  • Tis 7 maj kl 16:30

Gamla vägen 21

Villa
Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
1 395 000 kr
129 + 45 m²
5 rum
1 140 m² tomt

Mycket charmigt trähus finns nu till salu på Gamla Vägen i Väckelsång! Här finns 5 rum, kök, badrum och toalett samt källare. Huset erbjuder flera vackra trägolv och två eldstäder. Vattenburen värme med bergvärmepump från år -19 och fiber finns installerat. Lummig trädgård med flera fruktträd, buskar, växthus och uthus. Altan med härlig kvällssol på framsidan av huset. Närhet till skola, affär och natur. Välkommen att boka er på visning!

  • Plus

Visar alla 17