Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tussilagovägen 5, Väckelsång, Tingsryds kommun

Tussilagovägen 5

Villa
Väckelsång, Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
1 395 000 kr
121 m²
5 rum
924 m² tomt

Praktisk 1-plansvilla i familjevänligt område i Väckelsång! Huset är byggt på 80-talet och har gott om plats i form av 4 sovrum, kök, vardagsrum, badrum, toalett och tvättstuga. Här finns vattenburet värmesystem med bergvärme samt en braskamin vilket ger en låg driftkostnad. Inglasat uterum som vetter mot husets insynsskyddade baksida. Baksidan gränsar mot skogsparti. Fiber finns installerat. Välkommen att boka in dig på visning!

Hästskovägen 7, Tingsryd, Tingsryds kommun

Hästskovägen 7

Lägenhet
Tingsryd, Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
850 000 kr
114 m²
5 rum
vån 1
4 818 kr/mån
7 456 kr/m²

Nu finns äntligen en bostadsrättsvilla i populära BRF Ebbalycke till salu! Bostadsrätten har 5 rum varav 3 sovrum samt vardagsrum, matrum, kök, badrum, toalett och tvättstuga. Både kök och badrum är renoverat för cirka 10 år sedan och är mycket fräscha. Från vardagsrummet finns utgång till ett mycket trevligt uterum samt altan. Uterummet förlänger sommarsäsongen och vid varma dagar passar altanen istället utmärkt. Altan och uterum ligger på baksidan och har ett insynsskyddat läge. Till lägenheten finns en trevlig egen trädgård med odlingslåda och gräsmatta. Föreningen har precis bytt yttertaket på huset och utvändiga träfasaden kommer målas om under år -24 också detta ombesörjs av föreningen. Perfekt för den som vill bo i bostadsrätt men med villakänsla i mycket lugnt område. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Almvägen 35, Tingsås, Tingsryds kommun

Almvägen 35

Villa
Tingsås, Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
1 500 000 kr
157 + 20 m²
7 rum
876 m² tomt

Nu finns en trevlig familjevilla på Almvägen i Tingsryd till salu! Huset har bra planlösning med fina sällskapsytor i form av stort kombinerat matrum/vardagsrum med braskamin, samt utgång till ett inglasat uterum. Badrum finns på bägge våningsplan och fiber finns installerat. Ny varmvattenberedare från år -23. Mycket fin och välvårdad trädgård med insynsskyddad baksida i anslutning till grönområde med gång- och cykelväg till förskola mot centrum. Passar perfekt för den som vill bo i lugnt och barnvänligt område. Välkommen på visning!

Växjövägen 27, Linneryd, Tingsryds kommun

Växjövägen 27

Villa
Linneryd, Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
650 000 kr
150 m²
5 rum
1 703 m² tomt

1.5-planshus med källare intill Växjövägen i Linneryd finns nu till salu. Huset är utbyggt på baksidan och har stora sällskapsytor invändigt. Delvis renoverat kök med grå köksinredning. Billig uppvärmning i form av vattenburen värme med vedeldning i källaren. Fiber finns installerat och ny 3-kammarbrunn till avloppet. Kommunalt vatten. På tomten finns ett stort garage/verkstad i gott skick som byggdes år -06. Detta är en perfekt fastighet för den bilintresserade. Välkommen på visning!

Torggatan 13 A, Tingsryd, Tingsryds kommun

Torggatan 13 A

Lägenhet
Tingsryd, Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
550 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2
3 011 kr/mån
10 377 kr/m²

Här erbjuds nu en ljus och trevlig 2:a på 53 kvm, belägen på andra våningsplanet. En lägenhet med genomgående ljusa rum samt en härlig balkong. Lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum, fräscht kök och ett trivsamt sovrum med balkong och klädkammare. Badrum med våtrumsmatta på väggar och golv. Här bor du i centrum med närhet till bland annat mataffär, vårdcentral, skola, idrottsplats samt busstation. Varmt välkommen att kontakta mäklare Moa Andersson för visning!

  • Balkong
Storgatan 19, Ryd, Tingsryds kommun

Storgatan 19

Villa
Ryd, Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
1 200 000 kr
240 m²
6 rum
1 101 m² tomt

2-planshus med tre lägenheter på Storgatan i Ryd finns nu till salu. På bottenvåningen finns 2 lägenheter och på ovanvåningen finns en större lägenhet. Vattenburen värme med bergvärme finns installerat. Samtliga lägenheter har egna tvättmaskiner och fiber finns installerat. Varje lägenhet har egen ingång utifrån. Källare under hela huset med förvaringsmöjligheter. Trädgårdstomt finns på baksidan av huset. Välkommen på visning!

Halasjövägen 1515, null, Karlshamns kommun

Halasjövägen 1515

Fritidshus
Karlshamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
595 000 kr
86 + 50 m²
4 rum
1 760 m² tomt

NYTT PRIS! 1½ -plans tegelhus i Bökemåla med boarea på 86 kvm samt biarea på 50 kvm. Här erbjuds rymligt vardagsrum och matrum med härliga kakelugnar, hall, kök och wc på första plan. En trappa upp finner man två sovrum varav ett med utgång till balkong. Vidare finns hall, ytterligare ett rum samt badrum med tvättmaskin. I källaren finns hydrofor samt extra frys. Huset värms upp med värmepump med luft/ vatten. Enskilt vatten samt enskilt avlopp. Stor trädgård med uthus och garage. Välkommen på visning!

Dångebo Sandsjövägen 2, Konga, Tingsryds kommun

Dångebo Sandsjövägen 2

Villa
Konga, Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
1 115 000 kr
95 + 55 m²
4 rum
909 m² tomt

1.5-planshus i Dångebo med sjönära läge intill vackra Sandsjön. Här erbjuds 4 rum varav 3 sovrum samt kök och badrum. Härlig öppen spis i vardagsrummet att mysa framför. Huset har bergvärmepump med låga driftkostnader. Fiber finns installerat. Praktisk källare med allrum, tvättstuga och förrådsutrymmen. Huset är precis nymålat. Altan på husets baksida med utgång från köket. Trädgården erbjuder även både en inglasad altan en uteplats för avkoppling och umgänge samt en friliggande altan. Garage/förråd finns. Fina badplatsen "Näset" ligger med gångavstånd från huset. Varmt välkommen på visning!

Storgatan 21, Ryd, Tingsryds kommun

Storgatan 21

Villa
Ryd, Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
2 000 000 kr
681 m²
1 406 m² tomt

Mindre hyresfastighet centralt belägen i Ryd. I dagsläget finns en 5-rumslägenhet, en tom butikslokal och en tandläkarmottagning i byggnaden. Samtliga hyresgäster är uppsagda så huset finns till fritt förfogande för nya planer från och med årsskiftet. Fjärrvärme finns installerat. Kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Torggatan 26, Tingsryd, Tingsryds kommun

Torggatan 26

Villa
Tingsryd, Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
2 700 000 kr
168 + 80 m²
6 rum
1 278 m² tomt

Nu finns ett 2-planshus med 2 lägenheter i mycket gott skick till salu! Huset ligger på Torggatan och har ett centralt och praktiskt läge. I huset finns 2 stycken 3-rumslägenheter om cirka 80 kvm vardera. Källare finns under hela huset, här finns gemensam tvättstuga. Fjärrvärme och fiber finns installerat. Trädgårdstomt på baksidan av huset med gemensam trädgård och ett lusthus. Stor uteplats finns till lägenheten på bottenvåningen och balkong finns till lägenheten på ovanvåningen. Samtliga rum i lägenheterna är i gott skick. I dagsläget är endast 1 av lägenheterna uthyrda. Perfekt för den som vill köpa huset och bo billigt i en av lägenheterna. Välkommen på visning!

Violvägen 4, Väckelsång, Tingsryds kommun

Violvägen 4

Villa
Väckelsång, Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
895 000 kr
163 m²
5 rum
1 034 m² tomt

PRISSÄNKT! Praktisk 1,5-plansvilla på Violvägen i Väckelsång finns nu till salu! På bottenvåningen finner du kök, badrum, sovrum och stort vardagsrum med utgång till altan och kamin. På ovanvåningen finner du ett stort allrum som kan delas av till flera sovrum vid behov, här finns också en stor klädkammare, 2 sovrum och badrum. Stor härlig trädgård med insynsskyddat läge. Kombinerat garage/förråd och vedbod finns på tomten. Fiber finns installerat. Perfekt familjevilla på barnvänlig gata. Välkommen på visning!

Gamla vägen 11, Älmeboda, Tingsryds kommun

Gamla vägen 11

Villa
Älmeboda, Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
600 000 kr
85 m²
4 rum
1 645 m² tomt

Mindre hus på Gamla vägen i Rävemåla finns nu till salu. Huset består av 4 rum, kök och badrum samt en oinredd vind som kan inredas till fler rum vid behov. Från vardagsrummet finns utgång till altan med tak. Stor hörntomt med häck som skärmar av mot gatan. Kommunalt vatten och avlopp finns. Välkommen på visning!

Vinnamåla 9, Älmeboda, Tingsryds kommun

Vinnamåla 9

Villa
Älmeboda, Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
850 000 kr
76 m²
3 rum
2 085 m² tomt

Välkommen till Vinnamåla 9! Nu finns möjlighet att köpa ett hus mellan Linneryd och Rävemåla bara ca. 3 km ifrån Korrö. Huset har 3 rum varav 2 sovrum. På bottenvåningen finns en hall, ljust kök som byggdes till -92 med utgång till uteplats, vardagsrum, sovrum, stor tvättstuga med duschkabin samt toalett. På ovanvåningen möblerbar hall med utgång till balkong, toalett samt 2 trevliga sovrum. Trädgårdstomt med buskar och växter samt förråd. Kommunalt vatten och avlopp. Busshållplats ligger ett stenkast från huset. Välkommen på visning!

Trädgårdsgatan 4, Tingsryd, Tingsryds kommun

Trädgårdsgatan 4

Lägenhet
Tingsryd, Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
495 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/2
2 400 kr/mån
7 388 kr/m²

Välkommen till en 2-rumslägenhet på Trädgårdsgatan 4 i Tingsryd. Lägenheten är belägen på andra plan. Låg avgift om endast 2400 kr. I lägenheten finns hall med bra förvaringsmöjligheter, sovrum, badrum med badkar, trevligt kök med plats för matbord. Ljust vardagsrum med fönster åt två väderstreck, parkettgolv samt utgång till balkong. 3-glasfönster som ger bra ljudisolering. Mycket bra förvaringsmöjligheter i form av vinds- och källarförråd. Ligger centralt belägen. Välkommen på visning!

  • Balkong
Gamla vägen 55, null, Tingsryds kommun

Gamla vägen 55

Villa
Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
550 000 kr
115 + 155 m²
7 rum
1 950 m² tomt

Stort hus på Gamla vägen i Väckelsång! Bostadshuset är sammanbyggt med ytterligare ett hus som tidigare varit ett snickeri men som även det kan användas till bostad eller någon typ av verksamhet. Vattenburen värme med pelletspanna finns. Stor insynsskyddad tomt som är inhägnad och gränsar till skog. Fiber finns installerat. Fastigheten passar bra till den stora familjen eller för dig som vill bo och arbeta på samma plats. Välkommen på visning!

Gamla vägen 21, null, Tingsryds kommun

Gamla vägen 21

Villa
Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
1 395 000 kr
129 + 45 m²
5 rum
1 140 m² tomt

Mycket charmigt trähus finns nu till salu på Gamla Vägen i Väckelsång! Här finns 5 rum, kök, badrum och toalett samt källare. Huset erbjuder flera vackra trägolv och två eldstäder. Vattenburen värme med bergvärmepump från år -19 och fiber finns installerat. Lummig trädgård med flera fruktträd, buskar, växthus och uthus. Altan med härlig kvällssol på framsidan av huset. Närhet till skola, affär och natur. Välkommen att boka er på visning!

  • Plus
Sandgatan 6, Tingsryd, Tingsryds kommun

Sandgatan 6

Villa
Tingsryd, Tingsryds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tingsryd
2 000 000 kr
199 + 79 m²
7 rum
1 344 m² tomt

Nu finns en stor 1-5-plansvilla på Sandgatan i Tingsryd till salu! Villan har bra planlösning och generösa ytor. 3-glasfönster och yttertaket byttes för cirka 10 år sedan. På bottenvåningen finns kök, vardagsrum, 3 sovrum + extrarum, tvättstuga, badrum och vardagsrum. På ovanvåningen finns stort allrum med en härlig kamin, toalett och två sovrum. Uteplats på husets baksida och en stor och härlig trädgård. Dubbelgarage och bra förrådsutrymmen. Passar perfekt för den stora familjen eller för den som vill ha gott om plats. Välkommen!

Visar alla 17