Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Blåvingevägen 5A, null, Tranås kommun

Blåvingevägen 5A

Villa
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
2 495 000 kr
174 + 94 m²
8 rum
938 m² tomt

Bostaden har genomgående fått nya ytskikt i alla rum och erbjuder en välplanerad och familjevänlig layout. Det vackra ljusinsläppet ger en härlig atmosfär i hela huset, och den lättskötta trädgården ger både utrymme för lek och möjligheter till odling. Varför inte njuta av härliga vår- och sommarkvällar på altanen med plats för både poolhäng och grillmiddagar? Redan vid entrén möts du av en välkomnande atmosfär med öppen hall och gott om plats att hänga av dig. Vardagsrummet i vinkel med stora fönsterpartier i två väderstäck är fyllt med naturligt ljus. Här kan du enkelt inreda med både avkopplande sällskapsytor och trevliga middagsmöblemang - ett perfekt utrymme för socialt umgänge. Köket imponerar med generösa förvaringsmöjligheter och bänkytor som gör matlagningen till en lek, härifrån finns utgång till ett väl tilltaget och härligt altandäck med både spabad och en svalkande pool! När du fortsätter genom huset hittar du den mer privata delen med tre väl tilltagna sovrum samt såväl en praktisk walk-in-closet som ett ljust och lyxigt sminkrum. Här finns även en helkaklad WC/Dusch med sobra färgval, som ger badrummet en fräsch och stilren känsla. Det nedre planet erbjuder ännu mer utrymme samt praktiska förråd. Ett rymligt sovrum med hemmagym innanför samt utgång till altan, ett generöst allrum med den perfekta biokänslan där den värmande kaminen gör kvällarna extra mysiga och inbjudande. Dessutom finns det en helkaklad WC och en praktisk tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Missa inte chansen till denna välplanerade drömvilla som kombinerar stil, funktion och närhet till natur och sjöliv. I Granelund byggs nu en ny grundskola och hela området mot Norraby utvecklas ständigt, här växer framtiden fram och skapar en fantastisk vardag för hela familjen.

Mårdavägen 24, null, Tranås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Mårdavägen 24

Villa
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
2 500 000 kr
125 + 6 m²
6 rum
735 m² tomt

Välplanerad och bekväm enplansvilla i barnvänligt område. Lättskött trädgård med flera uteplatser för både avkoppling och härliga grillkvällar. Välkomnande entré med avhängningsmöjligheter samt praktisk garderobsvägg. Direkt möts du av till ett ljust kök med en generös köksö där matlagning och umgänge samsas med enkelhet! Vidare nås ett rymligt vardagsrum samt ett ljust matrum med utrymme för både familj och vänner. Bostaden erbjuder 4 sovrum i bra storlek, varav ett större med både klädkammare och skjutdörrsgarderober. Helkaklad WC/Dusch i neutrala färger. Mycket välskött villa med fina genomgående materialval och trivsam utformning. Vidbyggt garage med groventré, praktiska förrådsutrymmen samt en lättskött och insynsskyddad trädgård. Här bor du i ett lugnt villakvarter med centrum på bekvämt gångavstånd. Härliga strövområden med vacker natur, bad vid Trollsjön och lekpark precis intill. Nyfiken på denna bostad? Kontakta oss så bokar vi in din visningstid!

Övrabo 5, null, Tranås kommun

Övrabo 5

Villa
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
1 300 000 kr
70 m²
3 rum
1 687 m² tomt

Vackert beläget vid Säbysjön ligger detta vinterbonade fritidshus med viss sjöglimt. Utsikt över det grönskande landskapet och inramat av en gärdesgård. Trivsamt och bekvämt boende på ett plan och stor altan på framsidan. Hall med plats att hänga av sig. Ljust och öppet allrum/matrum med laminatgolv och kamin, stora fönster med utsikt över hagar och del av sjön. Två sovrum med laminatgolv och garderober. Tillagningskök med kyl/frys, diskmaskin (bänk) och spis, bra med förvaring. WC/Dusch med förbränningstoalett (ny). Inhägnad trädgård med ny grind och staket (2022), ny grusad infart, terrass lite högre placerad med solläge och utsikt ner mot sjön samt rejäla odlingslådor. Här bor du i en riktig sommaridyll med ett fritt läge och gångavstånd till sjön. Fiska och njut av lugnet och naturen omkring. Endast 10 min till centrala Tranås med butiker, matvaruaffärer och stadens aktiviteter.

  • Plus
Harggatan 1, null, Tranås kommun

Harggatan 1

Villa
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
1 995 000 kr
114 + 56 m²
5 rum
717 m² tomt

Välkomna till en charmig och välskött villa med generösa sällskapsytor. Här är såväl yttre som inre ytskikt renoverade och villan står inflyttningsklar för nästa köpare. Med imponerande takhöjd och vackra detaljer bevarade är denna 30-tals villa verkligen något alldeles extra! När ni kliver in möts ni av en entré med möjligheter till avhängning, en mindre men yteffektiv WC/Dusch samt trapp som leder upp till övervåningen. Till höger finner ni ett renoverat och välplanerat kök i klassisk stil, komplett med gott om förvaringsmöjligheter och generös bänkyta. I anslutning till köket nås ett ljust och inbjudande matrum med plats för ett stort matbord och många gäster, härifrån har ni bara ett par kliv ut till en mysig uteplats som bjuder in till avkopplande stunder. Det öppna vardagsrummet har en värmande kakelugn samt vackra trägolv och leder både till hallen och matrummet, här finns gott om utrymme för både familj och vänner att trivas! På övre plan finner ni tre sovrum, varav det större rymmer en dubbelsäng och har utgång till balkong. En extra plats för arbete eller lekyta finns i hallen. WC är nyligen renoverat med stilrena färger. Källarplan erbjuder ett badrum, tvättstuga, pannrum med fjärrvärme och praktiska förråd samt groventré för alla era behov. Villan har ett fint läge i ett lugnt bostadsområde med en uppväxt lummig trädgård samt ett härligt fristående uterum/växthus. Här finns naturliga platser att slå sig ner och bara njuta av dagen, samt gott om plats för barnens lek och dina odlingsdrömmar. Med gångavstånd till mataffär, förskola, grundskolor och centrum är detta verkligen ett bekvämt och trivsamt boende.

  • Plus
Styrmans väg 7, Norraby, Tranås kommun

Styrmans väg 7

Villa
Norraby, Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
5 635 000 kr
178 + 9 m²
7 rum
1 260 m² tomt

Upplev en exklusiv familjevilla som inkapslar det bästa av modern elegans och varm gemenskap, färdigställd 2017 och vackert belägen i det eftertraktade området Norraby. Varje detalj i denna villa har noggrant utformats för att skapa en harmonisk känsla där familj och vänner kan trivas. När du stiger in på entréplanet möts du av en ljus och välkomnande hall. Det rymliga köket från Ballingslöv är fullt utrustat med en inbjudande köksö och en vacker stenbänkskiva från Silestone. Köket smälter samman med allrummet och ger en öppen och inbjudande atmosfär med generösa sällskapsytor. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en känsla av sammanhang med trädgården utanför. Hela golvytan pryds av en enhetlig mattlackad ekparkett från Khärs. På detta plan finns också ett sovrum med tillhörande klädkammare, en stilren helkaklad WC/Dusch och en praktisk groventré med tvättstuga. På övre våningen välkomnas du av ett luftigt allrum med en imponerande takhöjd som skapar en härlig känsla av rymd. Takets vackra konstruktion återspeglas i samtliga rum på detta plan och ger huset dess unika charm. Med väldisponerad yta ges här fyra sovrum, varav ett master bedroom som är utrustat med en praktisk klädkammare. Det angränsande badrummet är smakfullt inrett och inkluderar både dusch och badkar för ultimat avkoppling. Trädgården är en oas av möjligheter, redo att uppfylla dina trädgårdsdrömmar. Den erbjuder gott om utrymme för barnens lek och för egna odlingar. Stort altandäck med härlig pergola och utrymme för både matbord, loungemöbler och solsängar. Perfekta platsen för grillkvällar med familjen. Här njuter du av lugnet med oslagbar närhet till skog och sjö! Till fastigheten ingår även båtplats, så du enkelt tar dig ut till allt vad sjön Sommen har att erbjuda.

  • Plus
Engatan 10, Sjukhusområdet, Tranås kommun

Engatan 10

Villa
Sjukhusområdet, Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
2 595 000 kr
120 + 60 m²
5 rum
683 m² tomt

Lantligt och ljuvligt! Genomgående materialval och stil som ger en ombonad känsla direkt när du kommer in, här är enkelt att trivas. Vid ankomsten välkomnas du av en grusgång som leder till en inbjudande entré. När du stiger in på entréplanet möts du av en öppen och ljus planlösning. Det renoverade köket i lantlig stil bjuder in till både kulinariska äventyr och trevliga samtal. Här finns också ett hemtrevligt matrum och vardagsrum i ett, härliga sällskapsytor där vänner och familj kan samlas. För avkoppling och underhållning tar du dig vidare till det ljusa och luftiga allrummet/tv-rummet med en utgång till trädgården. Detta utrymme blir snabbt en favoritplats. På det övre planet hittar du tre bekväma sovrum och en praktisk mindre WC. Källarplanet erbjuder extra utrymme med tvättstuga, förråd, matkällare samt hobbyrum/ verkstad. Trädgården är en fröjd med vackra odlingar och utrymme för lek samt ett trädäck att njuta av sommarens alla dagar och kvällar. Hemtrevlig och välskött villa där underhåll och renoveringar är gjorda under de senaste åren. Här bor du i ett lugnt naturnära område med gångavstånd till hamnen, vårdcentral, förskola och centrum.

  • Plus
Svänggatan 21, Sjukhusområdet, Tranås kommun

Svänggatan 21

Villa
Sjukhusområdet, Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
1 800 000 kr
87 + 18 m²
4 rum
495 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera en välplanerad och bekväm enplansvilla i barnvänligt område. Välkomnande entré med avhägningsmöjligheter samt praktisk klädkammare. Rakt fram nås ett vardagsrum/matrum med utgång till inglasad altan. Vidare till ett ljust kök med matplats och utgång till trädgård. Entréplan erbjuder 3 sovrum i bra storlek, varav ett större med skjutdörrsgarderober samt utrymme för dubbelsäng. Helkaklad WC/Dusch i neutrala färger och en gäst WC i anslutning till tvättstugan. Mycket välskött villa med fina genomgående materialval och trivsam utformning. Dessutom får du tillgång till en inredd vind med allrum, sovrum och förråd samt en lättskött och insynsskyddad trädgård. Fristående garage med praktiska förrådsutrymmen. Här bor du i ett lugnt villakvarter med hamnen och centrum med Tranås fina Storgata på bekvämt gångavstånd. Härliga strövområden med vacker natur och lekpark precis intill.

Danskvägen 23, null, Ödeshögs kommun

Danskvägen 23

Villa
Ödeshögs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
1 750 000 kr
170 m²
4 rum
1 204 m² tomt

Nordisk ljus och luftig design, det här hemmet andas ett fridfullt lugn och du är välkommen! Dessutom kan vi locka med en lummig hörntomt där en slingrande stig tar dig vidare till Trehörnasjön och en liten badplats. Oavsett om du föredrar ett morgon- eller kvällsdopp så har du nu möjligheten att bo med ett fantastiskt natur och sjönära läge. Nuvarande ägare har låtit villans insida komma i första hand, här har allt renoverats i en varm ombonad atmosfär med genomgående material och färgval. Du möts av en öppen entré med plats för att hänga av sig. Direkt till vänster nås ett ljust och trivsamt kök med gott om förvaringsmöjligheter och generös matplats. I anslutning har vi ett rymligt vardagsrum med matsalsdel samt plats för soffor vid den värmande kakelugnen. Härifrån kliver du enkelt ut till en härlig uteplats och trädgård. En otrolig miljö att njuta av tillsammans med både familj och vänner, utrymme finns för såväl odlingar som avkoppling. Bostadens entréplan inrymmer även ett sovrum i bra storlek, gäst WC samt en praktisk tvättstuga med groventré. Övreplan erbjuder ett möblerbart hallrum samt två sovrum varav det ena har ett magiskt ljusinsläpp och utsikt över sjön. Här finns även en stilren och helkaklad WC/Dusch med takfönster. Utöver detta finns ett vidbyggt garage med förrådsutrymmen. Här bor du bekvämt och trivsamt i en 1 1/2- plans villa i byn Trehörna, ca 20 minuter till Tranås och 30 min till Ödeshög. Uppväxt hörntomt med naturen som granne och bara några hundra meter till Trehörnasjön.

Zelandsgatan 3B, Junkaremålen, Tranås kommun

Zelandsgatan 3B

Lägenhet
Junkaremålen, Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
795 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
4 045 kr/mån
14 722 kr/m²

Här bor du bekvämt på entréplan med balkong och närhet till grönområden. Lägenheten på välplanerade 54 kvadrat känns ljus och luftig tack vare genomgående fönster. Bostaden erbjuder en praktisk och välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter. Ett renoverat och stilrent kök med matplats. Generöst allrum med utrymme för såväl soffa som matbord samt utgång till balkong. Rymligt sovrum med garderober. Stambytt WC/Dusch med vägghängd toalett, dusch, handfat med spegel och förvaring samt tvättmaskin för en enklare vardag! Trivsam lägenhet med närhet till centrum, idrottsanläggning, simhall, bowlinghall, padelbana och utegym. Fina promenadstråk vid Svartån och Östanåparken. Till fastigheten finns källarförråd, tvättstuga och gym för de boende samt en övernattningslägenhet till besökande gäster.

  • Plus
  • Balkong
Tingsvägen 1B, Centrum, Tranås kommun

Tingsvägen 1B

Lägenhet
Centrum, Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
2 800 000 kr
92 m²
3 rum
vån 1/3
4 980 kr/mån
30 435 kr/m²

Stilren och välplanerad bostadsrätt om hela 92 kvm precis vid Svartån med härlig utsikt över vattnet från balkongen. Bostadens yta disponeras med en rymlig hall, köket sammanbinds med allrummet och ger en otroligt härlig rymd. Generösa sociala ytor och utrymme för stort matbord och soffa med tillhörande möblemang. Lägenheten har två sovrum samt en praktisk klädkammare. Helkaklad WC/Dusch med kombinerad tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och platsbyggda förvaringsskåp. Genomgående ljusa väggar i bostaden och ekparkett. Pricken över i:t är absolut den inglasade balkongen med utsikt över Svartåns porlande vatten. Förvaring finns i förråd, cykelrum i nära anslutning mot lägenheten. I föreningen finns också möjlighet att hyra två rum när gäster eller familjemedlemmar kommer på besök. En mycket god förening ekonomiskt sett som har investerat i solcellsanläggning på föreningens båda hus samt ladd stolpar till alla parkeringar. Centralt boende intill vacker miljö med promenadstråk vid ån samt Ekmanspark, på ett par minuter når du Tranås utbud av shopping och fik/restauranger. För dig som pendlar bor du med bekvämt gångavstånd till resecentrum. Notera att det kommer att vara en öppen visning andra helgen i Januari, tid kommer närmare utsatt dag. Vänligen kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Aggarp 1:57-1:62, Rydsnäs, Ydre kommun
Aggarp 1:57-1:62, Rydsnäs, Ydre kommun, bild 2
Aggarp 1:57-1:62, Rydsnäs, Ydre kommun, bild 3

Aggarp 1:57-1:62

Tomt
Rydsnäs, Ydre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
750 000 kr

I Rydsnäs erbjuds nu sex stycken exklusiva tomter för nybyggnation i prisklassen 750 000 - 1250 000 kr. Samtliga tomter är rejält tilltagna och mäter från 1280 kvm hela vägen upp till 2532 kvm. Kort och gott så finns här någonting som passar alla, ta chansen och förverkliga Era husdrömmar. Tomterna som tillsaluförs är enligt följande: Aggarp 1:57 - 1572 kvm. Utgångspris 1250 000 kr Aggarp 1:58 - 1280 kvm. Utgångspris 1050 000 kr Aggarp 1:59 - 1351 kvm. Utgångspris 900 000 kr Aggarp 1:60 - 1402 kvm. Utgångspris 750 000 kr Aggarp 1:61 - 2532 kvm. Utgångspris 1 000 000 kr Aggarp 1:62 - 2245 kvm. Utgångspris 1 200 000 kr Tomterna ska bebyggas med småhus. Friliggande byggnadssätt. Huset får byggas ihop med garage eller carport. Byggnaden får uppta 20 procent av tomtens area och ha en nockhöjd på högst 8 meter (från medelmarknivå). Detaljplanen anger byggrätterna, se plankarta och planbeskrivning. Tomten är inte bunden till någon husleverantör utan ni kan själv välja med vem ni vill bygga. Tomten kommer vara förberedd med kommunalt vatten och avlopp, el samt fiber framdraget till tomtgräns. Anslutningsavgifter bekostas av köparen. Vid frågor eller för mer information kring en tomt vänligen kontakta ansvarig mäklare, Johan Arbenäs 070-6645789.

  • Premium
Beckhemsvägen 37, null, Tranås kommun

Beckhemsvägen 37

Lägenhet
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
895 000 kr
152 m²
6 rum
vån 2
9 711 kr/mån
5 888 kr/m²

Här bor du i en välplanerad och sammanslagen lägenhet med stora fönster i två väderstreck samt två härliga balkonger mot innergården. Du välkomnas av en ljus hall med avhängningsmöjligheter och garderober. Två rymliga vardagsrum med trägolv och härligt ljusinsläpp, här finns utrymme för både soffgrupp och matsalsrum. I det snyggt renoverade köket finns en praktisk köksö, gott om arbetsyta och förvaring samt utgång till insynsskyddad balkong med högt fint läge och eftermiddagssol. Bostaden har idag 4 sovrum med flertal garderober, varav två större med gott om plats för dubbelsäng. Det andra köket i bostaden kan göras om till ytterligare ett sovrum vid behov. Två badrum varav det ena inrymmer tvättmaskin och torktumlare vilket gör vardagspusslet lite enklare. Lägenheten ligger i ett mycket barnvänligt område med förskola, lekpark och uteplats för härliga stunder. Strånnasjön på behändigt promenadavstånd. Bra bussförbindelser till centrum, busshållplats finns i närheten. I föreningen finns tillgång till bastu och gemensamhetslokal. Notera att I avgiften ingår värme, vatten, p-plats, elnät och kabel-TV Nyfiken på denna bostad? Kontakta oss så bokar vi in din visningstid!

  • Balkong
Järvstigen 6, null, Ydre kommun

Järvstigen 6

Villa
Ydre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
1 000 000 kr
117 + 55 m²
5 rum
748 m² tomt

Välkomnande entré med plats att hänga av sig. Ljust och rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Möbleras med enkelhet med både soffgrupp och matsalsdel, ett trivsamt rum som bjuder in till umgänge. Köket är bra planerat med gott om förvaringsmöjligheter, öppet och med en naturlig plats för matbord samt utgång till en stor härlig balkong i väster med högt läge och eftermiddagssol. Entréplan inrymmer ett sovrum i bra storlek och WC/Dusch. Nedre plan erbjuder tre sovrum, mindre WC, tvättstuga med tvättmaskin, dusch samt förråd och pannrum. Hemtrevlig villa i barnvänligt område med nyligen ombyggd förskola och skola på behändigt gångavstånd. I närområdet finner du en tennis och boulebana samt idrottsanläggning med fotbollsplan. Ca 1 km till den fina badsjön Raklången. Närhet till Tranås, Asby, Torpön och hela sjön Sommen.

Grytbäcksvägen 2, null, Tranås kommun

Grytbäcksvägen 2

Villa
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
1 195 000 kr
95 + 20 m²
3 rum
2 496 m² tomt

Hemtrevligt sekelskifteshus med en generös trädgård i natursköna Sommen. Entréplan inrymmer en välkomnande hall med klinkergolv. Här finns också en gäst-wc med kakel och klinkers. Det rymliga köket erbjuder en bekväm matplats och i det ljusa vardagsrummet finns gott om utrymme för en soffgrupp. Direkt från vardagsrummet kommer du till ett integrerat, isolerat uterum samt en härlig altan. På övre våningen väntar ett luftigt hallrum som för närvarande används som kontor. Härifrån når du två sovrum, varav det ena rymmer en dubbelsäng. Badrummet är modernt och här finns både WC/Dusch och tvättstuga. På den inhägnade tomten hittar du också ett praktiskt uthus med gott om förvaringsmöjligheter, vedbod samt garage med vidbyggd carport. Nyinstallerade 3-glasfönster (utförda 2019-2020) bidrar till både stil och energieffektivitet i huset. Värmen kommer från flera källor, såsom direktverkande el och en mysig braskamin. Här finns även fiberanslutning för den moderna kommunikationen. Här bor du nära sjön Sommen och naturen, med bekvämt avstånd till såväl Tranås som Boxholm och Mjölby. Ett litet samhälle med fantastisk badplats, minilivs/pizzeria, gym samt förskola och grundskola till och med åk 6. Nyfiken på denna bostad? Kontakta oss så bokar vi in din visningstid!

Rönnäs Norra sjövägen 770, null, Ydre kommun

Rönnäs Norra sjövägen 770

Villa
Ydre kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
1 795 000 kr
86 m²
3 rum
654 m² tomt

Välkomna till Norra Sjövägen i Rönnäs! Vi har nöjet att presentera ett välplanerat och hemtrevligt fritidsboende. Uppvuxen trädgård med ett soligt läge och utsikt över sjön Sommen. Praktisk och välkomnade hall med gäst WC direkt till vänster. Rakt fram nås ett trivsamt kök med generös matplats, utgång till den inglasade altanen med utrymme för stor matgrupp. Ljust allrum med värmande kamin. Vidare erbjuds här två rymliga sovrum med garderober, Dusch med tvättmaskin och en trevlig bastu för avkopplande stunder. Vinterbonad friggebod med plats för våningssäng samt mindre matgrupp. Fantastiskt härligt läge där inga fastigheter finns framför denna, grönytor som ger utrymme för både lek och trädgårdsodlingar. Ett idylliskt sommarparadis i grönskande omgivningar, bara en kort promenad till bad och fiske samt möjlighet till båtplats. Här kan man njuta av lugnet och naturen året om! Rönnäs har en aktiv samfällighetsförening som arrangerar Midsommarfirande och andra aktiviteter. Med ca 30 min till Tranås och 20 min till Österbymo har du närhet till matbutiker och shopping. Med båt tar du dig enkelt till Torpön med restaurang och glassbar under sommaren.

Sekelvägen 13, null, Tranås kommun
Sekelvägen 13, null, Tranås kommun, bild 2
Sekelvägen 13, null, Tranås kommun, bild 3

Sekelvägen 13

Tomt
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
429 140 kr
998 m² tomt

I Norraby växer ett nytt spännande område fram, med skogen runt husknuten, utsikt över sjön Sommen och bekvämt gång och cykelavstånd till centrum. Här bor du nära natur, sjö och stad! Norraby 4 ligger cirka 2,5 kilometer norr om Tranås centrum, alldeles intill sjön Sommen. Området erbjuder natur- och fritidsaktiviteter inom gångavstånd, så som skogspromenader, bär- och svampplockning, golf, bad och båtliv. Närheten till varandra, till kulturen, till naturen och sjön Sommen. Men också till jobbet och – ja faktiskt – storstaden. Tack vare våra goda kommunikationer så når du Linköping och Jönköping och deras flygplatser på under timmen och med X2000 är du snart i Stockholm eller Malmö. Hur som helst tycks känslan av närhet vara Tranås stora dragningskraft. Gillar du en aktiv fritid hittar du det mesta du kan önska i Tranås. Vår varierande natur erbjuder fantastiska möjligheter till paddling, cykling, båtliv och fiske. Här finns också en mängd arenor för träning och tävling samt många föreningar som bidrar till ett rikt kultur- och fritidsliv. Förutom ishall, simhall, idrottshus och padelbanor har vi också skatepark, spontanidrottsplatser och utegym. Elljusspåret är ett av Sveriges längsta. Multisportarenan Bredstorp härbärgerar hela tio idrotter där föreningarna gör ett gediget arbete för kommunens barn och ungdomar. Småhustomterna ska bebyggas med bostäder. Friliggande byggnadssätt. Husen får byggas ihop med garage eller carport. Byggnaden får uppta 25 procent av tomtens area och ha en nockhöjd på högst 8,5 meter (från medelmarknivå). Detaljplanen anger byggrätterna, se plankarta och planbeskrivning. Kommunalt vatten och avlopp finns framdraget till tomtgräns. I området kommer även en gemensamhetsanläggning för bevattning av sjövatten att anläggas, där varje tomt ingår med en andel. I mitten av bostadsområdet finns en lekplats med konstnärlig gestaltning. Utformning och materialval är anpassade utifrån naturmiljöns karaktär. Genom naturområdet kommer även en slingrande stig med belysning att anläggas. För mer info och kontaktuppgifter, klicka in på länken: www.tranas.se/tranas-kommun/bo-miljo-och-trafik/bygga-nytt-andra-eller-riva/lediga-tomter/norraby-fyra

  • Premium
Sekelvägen 5, null, Tranås kommun
Sekelvägen 5, null, Tranås kommun, bild 2
Sekelvägen 5, null, Tranås kommun, bild 3

Sekelvägen 5

Tomt
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
456 660 kr
1 062 m² tomt

I Norraby växer ett nytt spännande område fram. Med skogen runt husknuten, utsikt över sjön Sommen samt bekvämt gång- och cykelavstånd till centrum. Här bor du nära natur, sjö och stad! Norraby 4 ligger cirka 2,5 kilometer norr om Tranås centrum, alldeles intill sjön Sommen. Området erbjuder natur- och fritidsaktiviteter inom gångavstånd, så som skogspromenader, bär- och svampplockning, golf, bad och båtliv. Närheten till varandra, till kulturen, till naturen och sjön Sommen. Men också till jobbet och – ja faktiskt – storstaden. Tack vare våra goda kommunikationer så når du Linköping och Jönköping och deras flygplatser på under timmen och med X2000 är du snart i Stockholm eller Malmö. Hur som helst tycks känslan av närhet vara Tranås stora dragningskraft. Gillar du en aktiv fritid hittar du det mesta du kan önska i Tranås. Vår varierande natur erbjuder fantastiska möjligheter till paddling, cykling, båtliv och fiske. Här finns också en mängd arenor för träning och tävling samt många föreningar som bidrar till ett rikt kultur- och fritidsliv. Förutom ishall, simhall, idrottshus och padelbanor har vi också skatepark, spontanidrottsplatser och utegym. Elljusspåret är ett av Sveriges längsta. Multisportarenan Bredstorp härbärgerar hela tio idrotter där föreningarna gör ett gediget arbete för kommunens barn och ungdomar. Småhustomterna ska bebyggas med bostäder. Friliggande byggnadssätt. Husen får byggas ihop med garage eller carport. Byggnaden får uppta 25 procent av tomtens area och ha en nockhöjd på högst 8,5 meter (från medelmarknivå). Detaljplanen anger byggrätterna, se plankarta och planbeskrivning. Kommunalt vatten och avlopp finns framdraget till tomtgräns. I området kommer även en gemensamhetsanläggning för bevattning av sjövatten att anläggas, där varje tomt ingår med en andel. I mitten av bostadsområdet finns en lekplats med konstnärlig gestaltning. Utformning och materialval är anpassade utifrån naturmiljöns karaktär. Genom naturområdet kommer även en slingrande stig med belysning att anläggas. För mer info och kontaktuppgifter, klicka in på länken: www.tranas.se/tranas-kommun/bo-miljo-och-trafik/bygga-nytt-andra-eller-riva/lediga-tomter/norraby-fyra

  • Premium
Sekelvägen 9, null, Tranås kommun
Sekelvägen 9, null, Tranås kommun, bild 2
Sekelvägen 9, null, Tranås kommun, bild 3

Sekelvägen 9

Tomt
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
439 890 kr
1 023 m² tomt

I Norraby växer ett nytt spännande område fram. Med skogen runt husknuten, utsikt över sjön Sommen samt bekvämt gång- och cykelavstånd till centrum. Här bor du nära natur, sjö och stad! Norraby 4 ligger cirka 2,5 kilometer norr om Tranås centrum, alldeles intill sjön Sommen. Området erbjuder natur- och fritidsaktiviteter inom gångavstånd, så som skogspromenader, bär- och svampplockning, golf, bad och båtliv. Närheten till varandra, till kulturen, till naturen och sjön Sommen. Men också till jobbet och – ja faktiskt – storstaden. Tack vare våra goda kommunikationer så når du Linköping och Jönköping och deras flygplatser på under timmen och med X2000 är du snart i Stockholm eller Malmö. Hur som helst tycks känslan av närhet vara Tranås stora dragningskraft. Gillar du en aktiv fritid hittar du det mesta du kan önska i Tranås. Vår varierande natur erbjuder fantastiska möjligheter till paddling, cykling, båtliv och fiske. Här finns också en mängd arenor för träning och tävling samt många föreningar som bidrar till ett rikt kultur- och fritidsliv. Förutom ishall, simhall, idrottshus och padelbanor har vi också skatepark, spontanidrottsplatser och utegym. Elljusspåret är ett av Sveriges längsta. Multisportarenan Bredstorp härbärgerar hela tio idrotter där föreningarna gör ett gediget arbete för kommunens barn och ungdomar. Småhustomterna ska bebyggas med bostäder. Friliggande byggnadssätt. Husen får byggas ihop med garage eller carport. Byggnaden får uppta 25 procent av tomtens area och ha en nockhöjd på högst 8,5 meter (från medelmarknivå). Detaljplanen anger byggrätterna, se plankarta och planbeskrivning. Kommunalt vatten och avlopp finns framdraget till tomtgräns. I området kommer även en gemensamhetsanläggning för bevattning av sjövatten att anläggas, där varje tomt ingår med en andel. I mitten av bostadsområdet finns en lekplats med konstnärlig gestaltning. Utformning och materialval är anpassade utifrån naturmiljöns karaktär. Genom naturområdet kommer även en slingrande stig med belysning att anläggas. För mer info och kontaktuppgifter, klicka in på länken: www.tranas.se/tranas-kommun/bo-miljo-och-trafik/bygga-nytt-andra-eller-riva/lediga-tomter/norraby-fyra

  • Premium
Sekelvägen 3, null, Tranås kommun
Sekelvägen 3, null, Tranås kommun, bild 2
Sekelvägen 3, null, Tranås kommun, bild 3

Sekelvägen 3

Tomt
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
472 140 kr
1 098 m² tomt

I Norraby växer ett nytt spännande område fram. Med skogen runt husknuten, utsikt över sjön Sommen samt bekvämt gång- och cykelavstånd till centrum. Här bor du nära natur, sjö och stad! Norraby 4 ligger cirka 2,5 kilometer norr om Tranås centrum, alldeles intill sjön Sommen. Området erbjuder natur- och fritidsaktiviteter inom gångavstånd, så som skogspromenader, bär- och svampplockning, golf, bad och båtliv. Närheten till varandra, till kulturen, till naturen och sjön Sommen. Men också till jobbet och – ja faktiskt – storstaden. Tack vare våra goda kommunikationer så når du Linköping och Jönköping och deras flygplatser på under timmen och med X2000 är du snart i Stockholm eller Malmö. Hur som helst tycks känslan av närhet vara Tranås stora dragningskraft. Gillar du en aktiv fritid hittar du det mesta du kan önska i Tranås. Vår varierande natur erbjuder fantastiska möjligheter till paddling, cykling, båtliv och fiske. Här finns också en mängd arenor för träning och tävling samt många föreningar som bidrar till ett rikt kultur- och fritidsliv. Förutom ishall, simhall, idrottshus och padelbanor har vi också skatepark, spontanidrottsplatser och utegym. Elljusspåret är ett av Sveriges längsta. Multisportarenan Bredstorp härbärgerar hela tio idrotter där föreningarna gör ett gediget arbete för kommunens barn och ungdomar. Småhustomterna ska bebyggas med bostäder. Friliggande byggnadssätt. Husen får byggas ihop med garage eller carport. Byggnaden får uppta 25 procent av tomtens area och ha en nockhöjd på högst 8,5 meter (från medelmarknivå). Detaljplanen anger byggrätterna, se plankarta och planbeskrivning. Kommunalt vatten och avlopp finns framdraget till tomtgräns. I området kommer även en gemensamhetsanläggning för bevattning av sjövatten att anläggas, där varje tomt ingår med en andel. I mitten av bostadsområdet finns en lekplats med konstnärlig gestaltning. Utformning och materialval är anpassade utifrån naturmiljöns karaktär. Genom naturområdet kommer även en slingrande stig med belysning att anläggas. För mer info och kontaktuppgifter, klicka in på länken: www.tranas.se/tranas-kommun/bo-miljo-och-trafik/bygga-nytt-andra-eller-riva/lediga-tomter/norraby-fyra

  • Premium
Sekelvägen 11, null, Tranås kommun
Sekelvägen 11, null, Tranås kommun, bild 2
Sekelvägen 11, null, Tranås kommun, bild 3

Sekelvägen 11

Tomt
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
429 140 kr
998 m² tomt

I Norraby växer ett nytt spännande område fram. Med skogen runt husknuten, utsikt över sjön Sommen samt bekvämt gång- och cykelavstånd till centrum. Här bor du nära natur, sjö och stad! Norraby 4 ligger cirka 2,5 kilometer norr om Tranås centrum, alldeles intill sjön Sommen. Området erbjuder natur- och fritidsaktiviteter inom gångavstånd, så som skogspromenader, bär- och svampplockning, golf, bad och båtliv. Närheten till varandra, till kulturen, till naturen och sjön Sommen. Men också till jobbet och – ja faktiskt – storstaden. Tack vare våra goda kommunikationer så når du Linköping och Jönköping och deras flygplatser på under timmen och med X2000 är du snart i Stockholm eller Malmö. Hur som helst tycks känslan av närhet vara Tranås stora dragningskraft. Gillar du en aktiv fritid hittar du det mesta du kan önska i Tranås. Vår varierande natur erbjuder fantastiska möjligheter till paddling, cykling, båtliv och fiske. Här finns också en mängd arenor för träning och tävling samt många föreningar som bidrar till ett rikt kultur- och fritidsliv. Förutom ishall, simhall, idrottshus och padelbanor har vi också skatepark, spontanidrottsplatser och utegym. Elljusspåret är ett av Sveriges längsta. Multisportarenan Bredstorp härbärgerar hela tio idrotter där föreningarna gör ett gediget arbete för kommunens barn och ungdomar. Småhustomterna ska bebyggas med bostäder. Friliggande byggnadssätt. Husen får byggas ihop med garage eller carport. Byggnaden får uppta 25 procent av tomtens area och ha en nockhöjd på högst 8,5 meter (från medelmarknivå). Detaljplanen anger byggrätterna, se plankarta och planbeskrivning. Kommunalt vatten och avlopp finns framdraget till tomtgräns. I området kommer även en gemensamhetsanläggning för bevattning av sjövatten att anläggas, där varje tomt ingår med en andel. I mitten av bostadsområdet finns en lekplats med konstnärlig gestaltning. Utformning och materialval är anpassade utifrån naturmiljöns karaktär. Genom naturområdet kommer även en slingrande stig med belysning att anläggas. För mer info och kontaktuppgifter, klicka in på länken: www.tranas.se/tranas-kommun/bo-miljo-och-trafik/bygga-nytt-andra-eller-riva/lediga-tomter/norraby-fyra

  • Premium
Vretgatan 6, null, Tranås kommun

Vretgatan 6

Villa
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
1 795 000 kr
103 + 103 m²
6 rum
997 m² tomt

Välplanerad enplansvilla med källare i barnvänligt kvarter. Här bor du nära naturen, båt/badplatser och sjön Sommen. Välkomnande entré med plats att hänga av sig. Rymligt allrum med fantastiskt ljusinsläpp samt utgång till ett stort härligt altandäck med förmiddagssol. Allrummet möbleras med enkelhet för både sällskaps- och middagsmöblering, ett trivsamt rum som bjuder in till umgänge. Köket är nyrenoverat med gott om förvaring och bänkytor. I passagen till höger finns tre sovrum i bra storlek varav ett master bedroom. Här finns även en nyrenoverad WC/Dusch i modern microcement. Nedre plan erbjuder ett rymligt sovrum samt generöst allrum med sällskapsytor och en öppen spis med insats för mysiga kvällar vid brasan. Helkaklat WC/Bad samt tvättstuga med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är genomgången med nyare ytskikt i alla rum. En välplanerad och familjevänlig villa med vackert ljusinsläpp samt en lättskött trädgård med plats för lek och odling. Härliga vår- och sommarkvällar tillbringas med fördel på altandäcket. Stor lekpark med multisportarena endast några meter bort, förskola och grundskola åk 1-6 ett par hundra meter via gång- och cykelväg. Ett idylliskt litet samhälle med minilivs/pizzeria och gym, padelbana vid Lugnalandet, bussförbindelser till Tranås och Boxholm där du smidigt tar dig vidare med pendeltågen. Nyfiken på denna bostad? Kontakta oss så bokar vi in din visningstid!

Visar alla 21