Mäklare Nami Miller

Nami Miller

Om mig

Jag heter Nami Miller och arbetar som fastighetsmäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Tranås. För mig är det viktigt att både köpare och säljare upplever service i högsta kvalité genom hela processen, därför är jag alltid endast ett samtal bort, driven och engagerad. Mina tidigare kunder beskriver mig som förtroendeingivande och professionell med ett stort driv. Jag ser varje enskild affär som mitt viktigaste uppdrag. Du kommer att känna dig väl omhändertagen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Norrlandsgatan 11, null, Tranås kommun

Norrlandsgatan 11

Villa
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
1 200 000 kr
80 + 6 m²
4 rum
836 m² tomt

Charmig äldre villa i Ängaryd. Med sina 80 kvadrat är denna bostad perfekt för den lilla familjen eller för de som vill köpa sitt första hus. Välkomnande och ljus entré där du rakt fram finner en WC/Dusch med tvättmaskin. Vidare nås en anslutande hall med avhängningsmöjligheter samt rymligt allrum med parkettgolv och öppen spis, här erbjuds gott om sociala ytor för både familj och vänner. På entréplan finns även ett fullutrustat lantligt kök från 2010 med värmande vedspis. Övre plan imponerar med en generös takhöjd där du möts av ett hallrum/kontor med bra ljusinsläpp, kan användas som sovrum/gästrum. Två ljusa sovrum med gott om förvaring i kattvindar samt en mindre WC med tvättställ. Utöver detta finns en liten oinredd källare med praktiska förrådsutrymmen. Lummig trädgård som ger en härlig gårdskänsla med damm, fruktträd, växthus och rabatter. Altan med tak nås via trädgården. På tomten finns det även en förrådsbyggnad som är uppdelad i tre olika sektioner, perfekt för allt ifrån trädgårdsredskap till vedförvaring. Vidbyggd carport med plats för två bilar. Här bor du bekvämt i ett lugnt område med närhet till förskola, grundskola samt centrum. Bostaden värms idag upp med fjärrvärme och kamin, vilket bidrar till en trygg uppvärmning och en lägre driftkostnad.

Vretgatan 6, null, Tranås kommun

Vretgatan 6

Villa
Tranås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tranås
1 795 000 kr
103 + 103 m²
6 rum
997 m² tomt

Välplanerad enplansvilla med källare i barnvänligt kvarter. Här bor du nära naturen, båt/badplatser och sjön Sommen. Välkomnande entré med plats att hänga av sig. Rymligt allrum med fantastiskt ljusinsläpp samt utgång till ett stort härligt altandäck med förmiddagssol. Allrummet möbleras med enkelhet för både sällskaps- och middagsmöblering, ett trivsamt rum som bjuder in till umgänge. Köket är nyrenoverat med gott om förvaring och bänkytor. I passagen till höger finns tre sovrum i bra storlek varav ett master bedroom. Här finns även en nyrenoverad WC/Dusch i modern microcement. Nedre plan erbjuder ett rymligt sovrum samt generöst allrum med sällskapsytor och en öppen spis med insats för mysiga kvällar vid brasan. Helkaklat WC/Bad samt tvättstuga med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är genomgången med nyare ytskikt i alla rum. En välplanerad och familjevänlig villa med vackert ljusinsläpp samt en lättskött trädgård med plats för lek och odling. Härliga vår- och sommarkvällar tillbringas med fördel på altandäcket. Stor lekpark med multisportarena endast några meter bort, förskola och grundskola åk 1-6 ett par hundra meter via gång- och cykelväg. Ett idylliskt litet samhälle med minilivs/pizzeria och gym, padelbana vid Lugnalandet, bussförbindelser till Tranås och Boxholm där du smidigt tar dig vidare med pendeltågen.

Visar alla 2