Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Therese Lundahl

Therese Lundahl

Om mig

Jag är uppvuxen i Trelleborg och bor och verkar i kommunen. Älskar Söderslätt och alla härliga människor man träffar varje dag. Jag har ett väldigt socialt yrke och med mina 21 år som mäklare kan jag numer de flesta gator, byar och gårdar! Här är allt lagom stort och lagom litet - perfekt för att kunna skapa trygga affärer över tid. Med min långa erfarenhet ger jag dig de bästa råden inför en försäljning. När du ska köpa har jag de bästa verktygen för att du ska känna dig trygg! Välkommen :)

Mäklarens försäljning på Hemnet
Grönalundsvägen 38-0, Grönalund, Trelleborgs kommun

Grönalundsvägen 38-0

Villa
Grönalund, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
2 295 000 kr
108 + 5 m²
5 rum
3 109 m² tomt

Här, i de böljande landskapen norr om Anderslöv, finner du denna charmerande fastighet från 1926. Nu väntar huset på att få ny kärlek och omsorg. Historiens vingslag är märkbara med gammeldags, stor trädgård, dekorativt lusthus mitt bland rosor och blommande äppleträd, och ett vitputsat 1,5-plans hus, som både utvändigt och invändigt har välbevarade sekelskiftesdetaljer. Här hittar du sparade spegeldörrar, brädade trägolv, högt i tak och härligt rymd. Fina fotlister och dörrfoder. Här kan nya detaljer som kakelugn, pärlspont och shakerkök lyfta boendet till höga höjder. Kan du se det framför dig? Då är huset för dig... Med en generös tomt och en porlande bäck längs med trädgårdens södra gräns, är det här en plats att verkligen koppla av och njuta av naturen. Skogen i ryggen ger en trygg känsla och under vårens första soltimmar lyser dess vitsippor upp marken. Huset, ligger som näst sista hus längs med grusvägen, vilket gör platsen till ett barnvänligt paradis med mycket fri lekyta. Invid boningshuset finns annex med verkstad, pannrum och duschrum. Nedanför trädgården ligger trädgårdslandet och väntar på att jorden återigen ska brukas. Nuvarande ägare har älskat odling, och förutom vinbärsbuskarna och alla äppleträden, finns även plommon- och körsbärsträd med dom godaste bigarråer man kan tänka sig! Tomten har även äng och grandunge. Längst ner på tomten, där ån möter bäcken, öster om grandungen, finns en avskild trädgård med extra parkering för 1-2 bilar. Känns allt detta som en plats att älska? Sugen på att sätta din egna prägel? Här får du den vackraste lantliga idyllen man kan tänka sig!? Ta chansen att skapa ditt egna drömhem. Fastigheten säljes med friskrivning pga ägarens höga ålder. För mer info och frågor kring detta kontakta ansvarig mäklare.

Tranbärsvägen 7, Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun

Tranbärsvägen 7

Villa
Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
3 345 000 kr
90 m²
4 rum
385 m² tomt

Allt i ett plan! Trivsamt boende med öppen planlösning. Nyrenoverat med bl.a. modernt kök och bad. 2-4 sovrum Trädgård i söderläge med utsikt ner över gröning. Trädäck i söder samt i liten skyddad "atrium-innergård". Uppfart för 2 bilar. Beläget på återvändsgata! Fiber finns! Välkommen på visning!

Liljeborgsgatan 34 B, Granlunda, Trelleborgs kommun

Liljeborgsgatan 34 B

Lägenhet
Granlunda, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
1 495 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/3
5 280 kr/mån
22 652 kr/m²

Välkommen till denna moderna gaveltrea på populära Granlunda! Med högt i tak och fönster i tre väderstreck får du ett ljust och luftigt hem som ger en trivsam känsla. Dessutom kan du njuta av solen på den trevliga inglasad balkongen i västerläge, perfekt för avkoppling och trevliga stunder, samtidigt som du skyddas från väder och vind. Bostaden erbjuder 66 kvadratmeter fördelade på tre rum och har en genomtänkt planlösning som skapar ett funktionellt hem. Här finns gott om plats för både umgänge och avskildhet. Köket har nyare, vit inredning med moderna bekvämligheter som spishäll, diskmaskin, och stor kyl och frys. Badrummet är helkaklat med ny inredning från 2022. Genomgående fina ytskikt och ljusa, smakfulla golv. Läget är ypperligt med både busshållplats, skola och förskola runt knuten och centrum ligger inom promenadavstånd. Välkommen att boka visning redan idag!

  • Balkong
Petersborgsvägen 34, Trelleborg Norr, Trelleborgs kommun
Petersborgsvägen 34, Trelleborg Norr, Trelleborgs kommun, bild 2
Petersborgsvägen 34, Trelleborg Norr, Trelleborgs kommun, bild 3

Petersborgsvägen 34

Villa
Trelleborg Norr, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
3 795 000 kr
127 + 4 m²
5 rum
335 m² tomt

UNIKT TILLFÄLLE! Fin familjevilla på populära Petersborgsvägen. Välplanerad planlösning med 4 sovrum, två badrum och stort vardagsrum. Nytt kök från 2016 och badrum på bottenplan renoverat årsskiftet 12/13. Ljuvlig inhägnad trädgård med uteplats i både söder och norr. Garage och uppfart invid. Bekvämt med närlivs, idrottsanläggning, förskola och skola samt Östervångsparkens trevliga motionsspår. Varmvattenberedare från 2010 och tvättmaskin och torktumlare från 2017. Underhållsfria fönster och gavlar! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Gislövs kyrkoväg 15-4, Gislöv By, Trelleborgs kommun

Gislövs kyrkoväg 15-4

Villa
Gislöv By, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
4 495 000 kr
249 + 36 m²
6 rum
860 m² tomt

Med fantastisk vy ut över Söderslätt! Här bor du i pittoresk bymiljö - Gislöv By - med åker och äng som närmsta granne. Fin, vitputsad skånelänga med plats till den stora familjen. Belägen med skyddat läge längs med grusväg, utan någon större trafik. Huset erbjuder generösa sällskapsytor och många sovrum (4-6 stycken), lantligt kök och två helkaklade badrum. Bra planlösning och fina ytskikt. Trädgård i väster med ett stort växthus/uterum och stenlagd uteplats utanför. I trädgården växer bärbuskar och fruktträd, rosor och pilträd. Odlingsbäddar finns till jordgubbarna och örterna, och det är bra med förvaring till trädgårdsredskapen i det fristående förrådet. Invid huset finns uppfart med plats för 4-5 bilar. Luft/vatten värmesystem till låga kwh/år! Närmsta mataffär (Citygross) tar 5 minuter med bil och regionbuss och skolbuss stannar i byn. Vill du ha färska ägg köper du det av grannen lite längre ner på grusvägen! Hjärtligt välkommen till livet på landet!

Lycko Pers väg 7C, Väster, Trelleborgs kommun

Lycko Pers väg 7C

Radhus
Väster, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
2 345 000 kr
104,5 m²
4 rum
6 943 kr/mån
22 440 kr/m²

Nytt lägre pris! BEKVÄMT BOENDE I BOSTADSRÄTTSRADHUS PÅ VÄSTER! Välplanerat med 3 sovrum och 2 badrum. Modernt inrett med bl.a. snyggt kök. Inhängnad trädgårdstäppa i söderläge med överbyggd uteplats/trädäck. Garage i gemensam länga. Fiber ingår!

Hesekillegatan 17A, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Hesekillegatan 17A

Lägenhet
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
1 645 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/4
3 949 kr/mån
23 169 kr/m²

Välkommen till denna moderna och nyrenoverade bostadsrättslägenhet som har allt du kan önska dig! Här finns en trivsam atmosfär och ett härligt ljus som genomsyrar varje rum. Du kommer att älska den rymliga och välplanerade layouten, där varje kvadratmeter är smart utnyttjad. Med sin inglasade balkong i söderläge, kan du njuta av solen från tidig morgon till sen kväll. Den smakfulla inredningen med fin finish på målning, tapetsering och snickerier, ger en varm känsla av trivsel. Golven är genomgående fina - 1 stavs ekparkett. Läget är oslagbart centralt, med närhet till både kommunikationer och alla bekvämligheter som staden har att erbjuda. Detta är verkligen ett perfekt hem för den som söker det lilla extra.

  • Balkong
Frans Malmrosgatan 42B, Granlunda, Trelleborgs kommun

Frans Malmrosgatan 42B

Lägenhet
Granlunda, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
950 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
5 128 kr/mån
15 702 kr/m²

Här bort du trivsamt på gaveln med ljus från både norr, öster och söder. Välplanerad 2.a på andra våningen med kök och bad renoverat 2012. Visst renoveringsbehov föreligger med slipning av golv och spackling och målning av väggar. Men förutsättningarna är optimala och boytan generös, 60 kvm. Pricken över i:et är den fina, nybyggda inglasade balkongen med fri utsikt ner över grönområdet Solsidan. På Granlunda bor du nära till både grönområden och stadens bekvämligheter. Med närhet till skolor, affärer och kollektivtrafik blir vardagen smidig och enkel. Denna bostad erbjuder ett prisvärt boendealternativ för den som söker bekvämlighet och funktionalitet. Välkommen att upptäcka potentialen i denna välbelägna lägenhet på Frans Malmrosgatan 42b i Trelleborg.

  • Balkong
Gränsgatan 36A, Österlid, Trelleborgs kommun

Gränsgatan 36A

Radhus
Österlid, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
3 295 000 kr
114 m²
4 rum
378 m² tomt

Fina sällskapsytor och trädgård i söder! Trivsam familjevilla med upp till 4 sovrum. Planerat i 1,5 plan med modern, öppen planlösning och mycket rymd. Välplanerat och smakfullt inrett med fint ljusinsläpp. Här har man gått igenom och renoverat det mesta! Badrummet är ombyggt 2018/19 och kök med den öppna planlösning byggde om redan vid inflytten 2016. Fönsterna är utbytta 2022 och nya radiatorer (förutom i tvättstugan) är installerade 2018. VVB från 2022. Tvättmaskin och torktumlare 2017. Huset har en lättskött tomt samt stort uterum i söderläge. Även trädäck i söder/österläge. Carport samt uppfart för 2-3 bilar. På övre plan finns tre sovrum (ytterligare ett sovrum går att göra i bottenplan om så behövs). Nära till centrum och centralstation. Bra skola och förskola alldeles i närheten. Hjärtligt välkommen på visning!

Hovslagaregatan 16, Österlid, Trelleborgs kommun

Hovslagaregatan 16

Villa
Österlid, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
2 195 000 kr
83 + 63 m²
3 rum
547 m² tomt

NYTT PRIS! Denna friliggande villa på Hovslagaregatan erbjuder en stor och lummig södertomt, perfekt för den som älskar grönska och utomhusaktiviteter. Tomtarean på 547 kvadratmeter ger dig gott om utrymme att njuta av utomhuslivet och skapa en trädgård att trivas i. Med en bostadsyta på 83 kvadratmeter, med både stor källare och inredningsbar vind, finns det gott om utrymme för att skapa ditt drömhem. Bostaden erbjuder en bra planlösning med samtliga sovrum belägna på samma våning, vilket ger enkelhet och bekvämlighet i vardagen. Du kan börja med mindre uppdateringar och förbättringar. Det finns både möjligheter och utmaningar för den som gillar att renovera. Här kan du skapa något unikt och anpassa hemmet efter dina egna önskemål och behov. År 1991 utökades vardagsrummets kvm med en fin tillbyggnad i söder. Läget är perfekt med närhet till både mataffärer som Coop och Citygross. Även förskola, skola, gym och busstation ligger med kort gångavstånd. Med möjligheten att forma detta hem efter dina egna önskemål och behov, är detta ett spännande projekt att flytta till i vår.

Östergatan 33, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Östergatan 33

Lägenhet
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
2 245 000 kr
110 m²
5 rum
vån 3/4
5 594 kr/mån
20 409 kr/m²

Denna rymliga och välplanerade bostadsrättslägenhet är perfekt för en stor familj som söker modern komfort och bekvämlighet. Med sina 110 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för både gemensamma aktiviteter och avskildhet. Bostaden är utrustad med moderna faciliteter och har en genomtänkt layout som skapar en harmonisk atmosfär. Lägenheten är belägen i en förening med bra ekonomi, vilket ger trygghet och långsiktig hållbarhet. Den centrala placeringen gör det enkelt att ta del av stadens centrum och allt den har att erbjuda. Kommunikationer är också lättillgängliga, vilket underlättar vardagen och ger möjlighet till smidiga resor. Med möjlighet till fyra sovrumrum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Detta, kombinerat med den genomtänkta planlösningen, gör denna bostad till det optimala valet för en stor familj som vill ha både rymlighet och modern bekvämlighet.

  • Balkong
Norregatan 71, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Norregatan 71

Villa
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
3 195 000 kr
102 + 13 m²
4 rum
429 m² tomt

Här bor du och din familj centralt med närhet till Trelleborgs stadskärna! På pittoreska Norregatan ligger detta gatuhus i 1,5 plan, troligen byggt redan under 1890-talet!! Inhägnad stor trädgård i västerläge med både uterum och trädäck med belysning. Uppfart för bilen precis invid huset. Även tilltaget förråd/verkstad. Interiört är huset mycket välplanerat med bl.a. generös sällskapsyta och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Genomgående snyggt och trivsamt med totalt tre sovrum - två på övre plan och ett i bottenplan. Smakfullt renoverat badrum med både dusch och badkar. Helkaklad tvättstuga med nyare maskiner. Med bara 5 minuter på cykel och du befinner dig i centrum med affärer, restauranger, caféer och centralstation. Två kvarter söder om bostaden ligger populära Klämman förskola i inspirerande omgivning. Du har även nära till fina Folkets Park - en generationspark med motionsredskap för äldre och skateboardramp och lekplats för de yngre. Hjärtligt välkomna på visning!

Hallasvängen 13A, Hallasvängen, Trelleborgs kommun

Hallasvängen 13A

Lägenhet
Hallasvängen, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
2 195 000 kr
104 m²
4 rum
vån 2/3
6 045 kr/mån
21 106 kr/m²

4 RUM OCH KÖK PÅ ANDRA VÅNINGEN. STOR INGLASAD SÖDERBALKONG! Här bor du i en välrenommerad HSB-förening, till låg månadsavgift. Fiber är inkluderat 1000/1000 och p-plats/garage går att hyra (kösystem tillämpas). Interiört finns 3-4 sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt helkaklat badrum och gästwc. Praktiskt kök med mycket skåp, men i behov av renovering. Nyare kyl och frys (2022), spis, spisfläkt och diskmaskin. Tvättmaskin installerad i badrummet 2021. Hallasvängen erbjuder härliga rekreationsområden som gröning precis söder om bostadslängan och dammen Flaningen bara 5 minuter bort. Utspritt finns lekplatser och på gården har man byggt grillplatser med tillhörande bänkar och bord. Källarförråd tillhör lägenheten samt matkällare. I området finns tillgång till bra skola och förskola samt två stora mataffärer och busshållplats för både region -och lokalbuss. Välkomna på visning!

  • Balkong

Visar alla 13