Mäklare Therese Lundahl

Therese Lundahl

Om mig

Jag är uppvuxen i Trelleborg och bor och verkar i kommunen. Älskar Söderslätt och alla härliga människor man träffar varje dag. Jag har ett väldigt socialt yrke och med mina 21 år som mäklare kan jag numer de flesta gator, byar och gårdar! Här är allt lagom stort och lagom litet - perfekt för att kunna skapa trygga affärer över tid. Med min långa erfarenhet ger jag dig de bästa råden inför en försäljning. När du ska köpa har jag de bästa verktygen för att du ska känna dig trygg! Välkommen :)

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östergatan 33, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Östergatan 33

Lägenhet
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
2 245 000 kr
110 m²
5 rum
vån 3/4
5 594 kr/mån
20 409 kr/m²

Denna rymliga och välplanerade bostadsrättslägenhet är perfekt för en stor familj som söker modern komfort och bekvämlighet. Med sina 110 kvadratmeter erbjuder den gott om utrymme för både gemensamma aktiviteter och avskildhet. Bostaden är utrustad med moderna faciliteter och har en genomtänkt layout som skapar en harmonisk atmosfär. Lägenheten är belägen i en förening med bra ekonomi, vilket ger trygghet och långsiktig hållbarhet. Den centrala placeringen gör det enkelt att ta del av stadens centrum och allt den har att erbjuda. Kommunikationer är också lättillgängliga, vilket underlättar vardagen och ger möjlighet till smidiga resor. Med möjlighet till fyra sovrumrum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Detta, kombinerat med den genomtänkta planlösningen, gör denna bostad till det optimala valet för en stor familj som vill ha både rymlighet och modern bekvämlighet.

  • Balkong
Petersborgsvägen 34, Trelleborg Norr, Trelleborgs kommun
  • Sön 10 dec
Petersborgsvägen 34, Trelleborg Norr, Trelleborgs kommun, bild 2
Petersborgsvägen 34, Trelleborg Norr, Trelleborgs kommun, bild 3

Petersborgsvägen 34

Villa
Trelleborg Norr, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
3 795 000 kr
127 + 4 m²
5 rum
335 m² tomt

UNIKT TILLFÄLLE! Fin familjevilla på populära Petersborgsvägen. Välplanerad planlösning med 4 sovrum, två badrum och stort vardagsrum. Nytt kök från 2016 och badrum på bottenplan renoverat årsskiftet 12/13. Ljuvlig inhägnad trädgård med uteplats i både söder och norr. Garage och uppfart invid. Bekvämt med närlivs, idrottsanläggning, förskola och skola samt Östervångsparkens trevliga motionsspår. Varmvattenberedare från 2010 och tvättmaskin och torktumlare från 2017. Underhållsfria fönster och gavlar! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Gränsgatan 36A, Österlid, Trelleborgs kommun

Gränsgatan 36A

Radhus
Österlid, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
3 495 000 kr
114 m²
4 rum
378 m² tomt

Ett hem med allt ALLT MAN BEHÖVER! Trivsam familjevilla i 1,5 plan med modern, öppen planlösning och mycket rymd. Välplanerat och smakfullt inrett med fint ljusinsläpp. Här har man gått igenom och renoverat det mesta! Badrummet är ombyggt 2018/19 och kök med den öppna planlösning byggde om redan vid inflytten 2016. Fönsterna är utbytta 2022 och nya radiatorer (förutom i tvättstugan) är installerade 2018. VVB från 2022. Tvättmaskin och torktumlare 2017. Huset har en lättskött tomt samt stort uterum i söderläge. Även trädäck i söder/österläge. Carport samt uppfart för 2-3 bilar. På övre plan finns tre sovrum (ytterligare ett sovrum går att göra i bottenplan om så behövs). Nära till centrum och centralstation. Bra skola och förskola alldeles i närheten. Hjärtligt välkommen på visning!

Norregatan 71, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Norregatan 71

Villa
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
3 195 000 kr
102 + 13 m²
4 rum
429 m² tomt

Här bor du och din familj centralt med närhet till Trelleborgs stadskärna! På pittoreska Norregatan ligger detta gatuhus i 1,5 plan, troligen byggt redan under 1890-talet!! Inhägnad stor trädgård i västerläge med både uterum och trädäck med belysning. Uppfart för bilen precis invid huset. Även tilltaget förråd/verkstad. Interiört är huset mycket välplanerat med bl.a. generös sällskapsyta och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Genomgående snyggt och trivsamt med totalt tre sovrum - två på övre plan och ett i bottenplan. Smakfullt renoverat badrum med både dusch och badkar. Helkaklad tvättstuga med nyare maskiner. Med bara 5 minuter på cykel och du befinner dig i centrum med affärer, restauranger, caféer och centralstation. Två kvarter söder om bostaden ligger populära Klämman förskola i inspirerande omgivning. Du har även nära till fina Folkets Park - en generationspark med motionsredskap för äldre och skateboardramp och lekplats för de yngre. Hjärtligt välkomna på visning!

Nygatan 29, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Nygatan 29

Lägenhet
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
2 495 000 kr
102 m²
4 rum
vån 2/3
6 206 kr/mån
24 461 kr/m²

Förträffligt läge i centrala Trelleborg! 4 rum och kök på gavel, belägen på andra våningen med fönster i tre väderstreck och fantastiskt stor balkong i västerläge på ca 19 kvm!. Här bor du nära Trelleborgs stadskärna och centralstationen. Interiört trevlig planlösning med nytt, modernt kök i direkt anslutning till matsal. Nybyggt badrum med dusch (2023) med kvalitetsdokument. Gott om förvaringsmöjligheter med bl.a. klädkammare och inbyggda garderober i hallen. Låg månadsavgift (inkl. fiber). Källarförråd tillhör. Bastu och tvättstuga finns tillgängligt för föreningens medlemmar. Fin trädgård med pergola och grill. Välkommen på visning!

  • Balkong
Hallasvängen 13A, Hallasvängen, Trelleborgs kommun

Hallasvängen 13A

Lägenhet
Hallasvängen, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
2 295 000 kr
104 m²
4 rum
vån 2/3
5 789 kr/mån
22 067 kr/m²

4 RUM OCH KÖK PÅ ANDRA VÅNINGEN. STOR INGLASAD SÖDERBALKONG! Här bor du i en välrenommerad HSB-förening, till låg månadsavgift. Fiber är inkluderat och p-plats/garage går att hyra (kösystem tillämpas). Interiört finns 3-4 sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt helkaklat badrum och gästwc. Praktiskt kök med mycket skåp, men i behov av renovering. Nyare kyl och frys (2022), spis, spisfläkt och diskmaskin. Tvättmaskin installerad i badrummet 2021. Hallasvängen erbjuder härliga rekreationsområden som gröning precis söder om bostadslängan och dammen Flaningen bara 5 minuter bort. Utspritt finns lekplatser och på gården har man byggt grillplatser med tillhörande bänkar och bord. Källarförråd tillhör lägenheten samt matkällare. I området finns tillgång till bra skola och förskola samt två stora mataffärer och busshållplats för både region -och lokalbuss. Välkomna på visning!

  • Balkong
Hesekillegatan 19, Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun

Hesekillegatan 19

Lägenhet
Centralt, Trelleborg, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
1 095 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/3
4 216 kr/mån
17 109 kr/m²

PÅ FÖRSTA VÅNINGEN! Stor, renoverad lgh med högt till tak och mycket ljus. Fantastiskt rymd och extra yta på vardagsrummet. Västerbalkong. Bl.a. helkaklat badrum och vitt, modernt kök. Fina golv. Nära till centrum och kommunikationer. Fiber finns - eget abonnemang tecknas.

  • Balkong
Västra bygatan 48-0, Södra Åby, Trelleborgs kommun

Västra bygatan 48-0

Villa
Södra Åby, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
1 395 000 kr
128 + 13 m²
6 rum
230 m² tomt

I lilla byn Södra Åby, nordost om Trelleborg, ligger denna charmiga, stora villa med inhägnad trädgård och gårdshus bredvid. En oslipad diamant i pittoresk bymiljö! Men fastigheten är i behov av lite kärlek och omvårdnad då det har blivit eftersatt på senare tid. Ytorna är generösa och möjligheterna många. Högt till tak i bottenplan, vackra gamla fönster, spännande takform och fina detaljer bevarade. Men värmesystem, ytskikt mm måste ses över. Läser man kring husets historia tros det vara uppfört i mitten av 1800-talet.. I byn kallas huset "Jeppsahuset" då där under en tid bodde en snickare vid namn Per Jeppsson. I närliggande by (Klagstorp) finns skola, förskola och matlivs, men då det bara är 10 minuter med bil in till Trelleborg görs de flesta inköpen i där. Uppfart för en bil bredvid huset. Fiber finns i gatan men är ej indraget.

Stavstensvägen 55, Väster, Trelleborgs kommun

Stavstensvägen 55

Villa
Väster, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
3 095 000 kr
129 m²
4 rum
358 m² tomt

NYTT LÄGRE PRIS! - Längs med populära Stavstensvägen på Väster, ligger detta charmiga, ombonade hus med stor trädgård i söderläge. Inhägnad, lättskött tomt med enklare uterum och trädäck. Intilliggande förråd och garageplats i länga. Gästparkering finns. Interiört i mycket bra skick. Två helkaklade badrum, ombyggda runt 2010. Uppfräschat, stort kök med nyare maskiner. Genomgående fina golv och bra med förvaring. Idag två vardagsrum och två sovrum, men med alternativ planlösning kan man göra upp till fyra sovrum. Nyare fönster och nyare oljefyllda elradiatorer. Fiber finns. Allmänningen bakom garagelängan är perfekt när barnen vill spela boll. (Var femte vecka, under sommarmånaderna, ansvarar man som ägare för gräsklippningen av denna yta.) Läget är perfekt med nära till både, förskola, skola, mataffärer och rekreationsområdet Flaningen. Välkommen på visning!

Hedgatan 9A, Anderslöv, Trelleborgs kommun

Hedgatan 9A

Lägenhet
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
1 295 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1/3
5 874 kr/mån
14 389 kr/m²

NYTT LÄGRE PRIS! Gavel-lgh på första våningen! Ljust och trivsamt boende med generös boyta och 3 sovrum. Renoverad löpande sedan 2015 med nya golv och vita släta väggar i alla rum. Fint modernt kök från 2015 och badrum från 2019. Även gästtoalett renoverad 2020. Fiber via Telia, ingår i avgiften! Här bor man i lugn o mysig bymiljö. Två balkonger i västerläge! Välkommen på visning!

  • Balkong
Maja-Lisa Grönbergs väg 11E, Skegrie, Trelleborgs kommun
  • Sön 10 dec

Maja-Lisa Grönbergs väg 11E

Lägenhet
Skegrie, Trelleborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trelleborg
1 845 000 kr
85 m²
4 rum
vån 1/3
6 997 kr/mån
21 706 kr/m²

NYTT LÄGRE PRIS! Här bor du bekvämt i markplan med egen lättskött trädgård på hörna! Nyproducerad 4:a från 2019 med generösa rum och fina ytskikt. Uteplats i söder. P-plats går att hyra för 125 kr/månad. Hushållsel och abonnemangsavgift för fiber och TV tillkommer. Bostaden ligger i Skegrie, en by som blivit allt mer populär de senaste åren. Dess närhet till bra skola och förskola samt regionbuss är anledningarna till det ökade intresset. Med dess vackra landskapsvyer har man närhet till naturen och dess lugna miljö. Det optimala pendlingsavstånd till Malmö/Trelleborg är förmodligen också en stor orsak till byns popularitet. Dessutom ligger Slättarps Gård och Hallongården lättillgänglig med cykel. På sistone har bageriet och de Skegrianska stenugnsbakade pizzorna satt byn på kartan! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 11