Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Olof Haraldsson

Olof Haraldsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Karlstorpsvägen 121, Karlstorp, Trollhättans kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00

Karlstorpsvägen 121

Lägenhet
Karlstorp, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
495 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/3
2 643 kr/mån
15 000 kr/m²

Välkommen till denna fräscha lägenhet om 1 ROK, bekvämt belägen på husets entréplan. Här bor du med trivsel på hög nivå i en stilren bostad som fint renoverades 2018. Lägenheten erbjuder ett stamrenoverat badrum, stort allrum för soffgrupp, mindre matbord och plats för stor säng. Köket är i mindre format men med modern utrustning och noga utformat så att det upplevs öppet och arbetsvänligt. Med en smidig trappa ned så finns bostadens tillhörande förråd samt tvättstuga och cykelrum. Föreningen står sig stabilt i dessa tider med väl underhållna hus, bra plan framöver och god ekonomi där skuldsättningen per kvadratmeter är på låga 1067kr enligt senaste årsredovisning. För parkering gäller separat kö. Närhet till kollektivtrafik från Karlstorpsvägen, påfart till E45:an och enkelt cykelavstånd till centrum. Välkommen att anmäla dig på visning!

  • Plus
Hjortmossegatan 104, Hjortmossen, Trollhättans kommun
Hjortmossegatan 104, Hjortmossen, Trollhättans kommun, bild 2
Hjortmossegatan 104, Hjortmossen, Trollhättans kommun, bild 3

Hjortmossegatan 104

Lägenhet
Hjortmossen, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
1 825 000 kr
101 m²
4 rum
vån 4/4
5 967 kr/mån
18 069 kr/m²

Riktigt spännande bostad som återfinns högst upp i huset med två södervända, inglasade balkonger från både sovrummet och vardagsrummet samt öppen spis för aktivt bruk i vardagsrummet. Helrenoverat kök och nya ytskikt i hall och vardagsrum från 2019. Till bostaden följer även ett vindsförråd som nås smidigt precis utanför lägenhetsdörren. Unikt tillfälle då det endast finns två bostäder i samma format i hela föreningen! Stabil, välskött förening med bra ekonomi (skuldsättning på 934kr/kvm) och tacksamma gemensamma avtal för medlemmarna. Till medlemmar finns det bl.a. att nyttja övernattningslägenhet, gym, gemensamhetslokal samt fina platser att umgås på innergården! Bo med ett bekvämt läge mot Hemköps matbutik, populärt konditori och Hjortmosseparken runt hörnet med pulkabacke, lekplats, utegym samt mindre idrottsanläggning. En kort promenad bort ligger Magnus Åbergs-gymnasiet, Stämportens förskola och Hjortmosseskolan. Även bra avstånd mot centrum och dess utbud med smidig kollektivtrafik eller cykel/promenad. Välkommen att anmäla dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Österlånggatan 29, Centrum, Trollhättans kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 2 maj kl 17:45
Österlånggatan 29, Centrum, Trollhättans kommun, bild 2
Österlånggatan 29, Centrum, Trollhättans kommun, bild 3

Österlånggatan 29

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
1 650 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
2 974 kr/mån
28 448 kr/m²

Nu finns ett utmärkt tillfälle att förvärva en väl genomtänkt lägenhet med ordentligt utförda renoveringar och träffsäker stil - mitt i centrala Trollhättan! Här bjuds på härlig social atmosfär med mycket naturligt ljusinsläpp och även en unik planlösning som gör bostaden till en väldigt trivsam plats att vistas på. Köket är renoverat i sin helhet 2021 och badrummet har fräschats upp under 2023. Rymlig klädkammare intill sovrummet och en mysig balkong mot den lugna innergården. Rekorderlig förening som idag är helt obelånad, vilket är väldigt tacksamt i dessa tider! De senaste höjningarna av avgiften har varit på blygsamma 1% om året sedan 2021. Bekväm avgift om endast 2974kr/mån och då ingår också bredband! Matkällarförråd och källarförråd hör till lägenheten. Ett superläge med allt vad centrum har att erbjuda strax utanför dörren! Välkommen att anmäla dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Tingvallavägen 2C, Tingvalla, Trollhättans kommun
Tingvallavägen 2C, Tingvalla, Trollhättans kommun, bild 2
Tingvallavägen 2C, Tingvalla, Trollhättans kommun, bild 3

Tingvallavägen 2C

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
550 000 kr
27,2 m²
1 rum
vån 1/4
2 351 kr/mån
20 221 kr/m²

Här erbjuds en praktisk lägenhet med ett centralt toppenläge; ett stenkast från resecentrum och en 5 minuters promenad till Högskolan Väst samt centrums utbud. En simpel enrumslägenhet med mindre kök, rymligt badrum där plats för egen tvättmaskin är möjlig samt ett vardagsrum som inrymmer både sällskapsmöbler och säng. Notera att el och bredband är inkluderat i avgiften! Parkeringplatser finns i föreningen, separat kö gäller. Värt att tillägga är att föreningen är lågt belånad och att de har underhållit fastigheten väl genom åren! Nära till promenad längs med Göta Älv, träning och simning på Älvhögsborg. Inom kort gångavstånd finns även matbutik och direkt utanför dörren ligger en av Trollhättans mest populära pizzerior. Välkommen att anmäla dig på visning!

  • Premium
Elfhögsgatan 15, Centrum, Trollhättans kommun

Elfhögsgatan 15

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
1 295 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 441 kr/mån
22 137 kr/m²

Välkommen till Elfhögsgatan 15, en tilltagen och hemtrevlig 2:a med bra läge i centrum. Bostaden erbjuder stora rum med tilltagen takhöjd på 2.7 meter, välrenoverade ytskikt och stilrena färger. Nyrenoverat kök ovanpå äldre stomme samt nya och fräscha vitvaror i köket. Här bor du bekvämt med låg månadsavgift och i en förening som har god ekonomi. Ett trivsamt boende som det bara är att flytta in i! Som förvaringsmöjliheter så följer vindsförråd och matkällarförråd med lägenheten. Med smidiga steg tar du dig snabbt ner till resecentrum för pendling till bl.a. Göteborg, eller bussförbindelser till Trestads alla hörn. Nära till promenad längs med Göta Älv, träning och simning på Älvhögsborg samt centrums utbud. 24-h parkering runtom kvarteret eller månadsparkering på Älvhögsborg. Välkommen att anmäla dig på visning!

Bergkullevägen 295, Sylte, Trollhättans kommun
  • Tor 2 maj kl 16:20

Bergkullevägen 295

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
350 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 341 kr/mån
5 344 kr/m²

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en 2-rumslägenhet ostört näst längst in på loftgången med balkong och bekväm utrustning såsom både disk- och toppmatad tvättmaskin. I avgiften så ingår elförbrukning och bredband/kabel-TV. Till lägenheten hör ett stort källarförråd. Med väldigt smidigt avstånd ligger Sylte Center där matbutik, tandvård, pizzeria och apotek m.m erbjuds. I närheten finns även skola F-9, Slätthults motionsgård med löpar-/mountainbikespår, utegym och skidspår på vintern. För den natursökande finns även Ryrbäckens naturreservat inte långt iväg för givande promenader och friluftsupplevelser. Busshållplatser finns inom kort gångavstånd och anslutning till E45:an är en minut bort för den som vill ta sig till bl.a. Göteborg på ca 50 min. Varmt välkommen att anmäla dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Stora Skuleboda 187, 190, 192, Väne-Ryr, Vänersborgs kommun

Stora Skuleboda 187, 190, 192

Tomt
Väne-Ryr, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
750 000 kr
1 579 m² tomt

En unik möjlighet för dig som vill bo lantligt och naturnära, och samtidigt centralt mitt i Trestad. Väne-Ryr erbjuder en vacker badsjö, stora skogsområden, förskola och närhet till shopping på Överby och Torp. Tomten är belägen mellan ett större skogsområde och åkermark med ca 300 meter till en uppskattad badplats med brygga. Det finns även en privat strand att nyttja precis nedanför vägen, ca 100 meter bort. Härligt stråk runt sjön 2,7km, perfekt för promenad eller löptur. För den hästintresserade så finns det möjlighet att hyra stallplats på grannbelägen hästgård samt finnes ett ridhus 1,4 km bort. Tomten har en rymlig storlek strax över 1500 kvm och är inte knuten till husleverantör. Gällande VA så kommer fastigheten att anslutas till ett gemensamt reningsverk och för vatten kommer individuell brunn att borras på fastighen, kostnad för detta är inkluderat i marknadsfört pris. Fiber och el finns att ansluta sig till vid tomtgräns. Fastigheten ingår i gemensamhetsanläggning för väg. Geoteknisk undersökning finns att ta del av vid intresse. Varmt välkomna att åka ut och titta på egen hand. Vid frågor eller funderingar, kontakta ansvarig mäklare. OBS! Utgångspris avser styckpris på tomterna.

Spjutgiljan 10, null, Trollhättans kommun

Spjutgiljan 10

Tomt
Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
350 000 kr
1 393 m² tomt

Alltid drömt om att slå dig till ro lite avskilt och bo nära naturen? Villa för stora familjen eller kanske ett mindre hus med större trädgård? Nu finns tillfälle att förvärva en trevlig hörntomt för bebyggelse en bit utanför Upphärad. Fastigheten är inte bunden till någon husleverantör och den ligger utanför detaljplanerat område vilket ger förvärvaren stor frihet. Avlopp och brunn för vatten finns idag och delas gemensamt tillsammans med grannfastigheterna. Fiber och elnät finns att ansluta sig till. Vägen till fastigheten underhålls året om av markägare i området. I Upphärad finns förskola, 24/7-matbutik och bussförbindelser mot Sjuntorp och Trollhättan. Trollhättan nås på 30 minuter med bil. Vid intresse går det bra att åka förbi och titta på tomten, har ni frågor eller funderingar är det bara att kontakta ansvarig mäklare!

  • Plus

Visar alla 8