Mäklare Olof Haraldsson

Olof Haraldsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sågaregatan 3A, Tingvalla, Trollhättans kommun
  • Mån 4 dec kl 17:00

Sågaregatan 3A

Lägenhet
Tingvalla, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
1 750 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/3
5 505 kr/mån
23 026 kr/m²

Nu presenterar vi en mycket fin 3:a med balkong i söderläge på populära Tingvalla! Lägenheten har genomgått en helrenovering år 2017 med nytt kök, nya ytskikt och kaklat badrum. Tacksamt nog så erbjuds en gäst-WC där möjligheten finns att göra om till en egen tvättstuga. Charmiga detaljer återfinns runtom i lägenheten såsom fönsterbrädor i marmor och en öppen spis i vardagsrummet (ej eldningsbar). Parkeringsplats precis utanför dörren följer med lägenheten och vinds-/källarförråd tillhör likväl. Här bor du med resecentrum och goda pendlingsmöjligheter strax utanför dörren samt närhet till centrum och allt dess utbud. Välkommen att anmäla dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Myrgången 144, Lextorp, Trollhättans kommun
  • Lör 9 dec kl 11:00

Myrgången 144

Villa
Lextorp, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
2 350 000 kr
137 + 17 m²
5 rum
331 m² tomt

Härligt gavelläge på Myrgången med stora rum och ett välskött, friskt hus! Två badrum i gott skick, modernt kök med köksö, mysigt uterum med anslutande altan och insynsskyddad trädgård! Idag finns tre sovrum, men fler är möjliga att skapa sig på den rymliga övervåningen om så önskas. För ett behagligare inomhusklimat året om så har två luftvärmepumpar installerats, en till varje våning, perfekt som AC för varma somrar eller extra värme under kyliga vintrar. Alldeles utanför baksidan ligger en lekplats som blir en trevlig samlingspunkt i grannskapet! Populärt och lugnt område som passar utmärkt för barnfamiljen. Varje hushåll får tillgång till ett eget garage och två parkeringskort. Välkommen på visning, eller hör gärna av dig till ansvarig mäklare vid intresse!

  • Plus
Staveredsgatan 17B, Centrum, Trollhättans kommun

Staveredsgatan 17B

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
1 695 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/4
4 958 kr/mån
22 013 kr/m²

Nu erbjuds en riktigt fräsch lägenhet om 3 ROK med fin karaktär och bra finish. Enhetliga parkettgolv, härligt kök med stora bänkytor samt modernt helkaklat badrum. Möjligt att bara flytta in börja trivas direkt! I avgiften ingår förmånligt bredband och kabel-TV. Välskött och ekonomiskt trygg förening med låg skuldsättning om 3.866kr/kvm. Gott om förvaring till bostaden i dubbla vinds- och källarförråd samt tilltagen tvättstuga i föreningen med gott om tider. Den stora innegården blir en fantastisk oas mitt i stan med grillmöjligheter och plats för avkopplande dagar! Toppenläge mot matbutik, centrums utbud och resecentrum samt Högskolan Väst. Tillfälle värt att beakta! Välkommen att anmäla ditt intresse eller hör av dig till mäklaren för en visning!

Bergkullevägen 301, Sylte, Trollhättans kommun

Bergkullevägen 301

Lägenhet
Sylte, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
630 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 341 kr/mån
9 618 kr/m²

Välkommen in i en riktigt välrenoverad lägenhet med exklusiv känsla och modern stil i varma nyanser. Här får du behagligt extra ljusinsläpp från den öppna atmosfären mellan kök och vardagsrum samt en köksö där man samlas för spännande köksaktiviteter och gemenskap. Det helkaklade badrummet blir grädden på moset med sin lyxiga stil och kvalitét. För den som vill ha komforten med tvättmaskin i bostaden så är det anpassat för eventuell toppmatad tvättmaskin. Njut även utomhus av två uteplatser i form av balkong och en möblerbar loftgång. I avgiften ingår tacksamt el och till bostaden tillhör ett stort källarförråd! Med bekvämt avstånd ligger Sylte Center där matbutik, tandvård, pizzeria och apotek m.m erbjuds. I närheten finns även skola F-9, Slätthults motionsgård med löpar-/mountainbikespår, utegym och skidspår på vintern. För den natursökande finns även Ryrbäckens naturreservat inte långt iväg för givande promenader och friluftsupplevelser. Busshållplatser finns inom kort gångavstånd och anslutning till E45:an är en minut bort för den som vill ta sig till bl.a. Göteborg på ca 50 min. Varmt välkommen att anmäla dig på visning eller med din intresseanmälan till ansvarig mäklare!

  • Balkong
Hovslagaregatan 19, Kronogården, Trollhättans kommun

Hovslagaregatan 19

Lägenhet
Kronogården, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
500 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/3
5 853 kr/mån
6 173 kr/m²

Trevlig 3-rums lägenhet med lugnt läge på mysiga Kronogården. Här bor du i en rymlig lägenhet med stort kök som har praktiska arbetsytor, vardagsrum med parkettgolv, stor balkong med västläge och badrum i riktigt bra storlek som är stambytt -04/05 samt gäst-WC! Mysig parkliknande innergård alldeles utanför dörren med lekplats, grönytor och grillplatser som kan nyttjas under de varmare säsongerna. Bredband ingår i månadsavgiften och föreningen erbjuder bra parkeringsmöjligheter! Nära läge med ca 600 meter till OKQ8, ca 2 km till Coop Kronhjorten och 3 km till Högskolan Väst. Gott avstånd till busshållplats mot Trollhättan centrum eller Överbys köpcentrum. I föreningen finns det även ett gym för medlemmar till väldigt låg årsavgift. Välkommen att anmäla dig på visning!

  • Balkong
Elfhögsgatan 15, Centrum, Trollhättans kommun

Elfhögsgatan 15

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
1 375 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 191 kr/mån
23 504 kr/m²

Välkommen till Elfhögsgatan 15, en tilltagen och hemtrevlig 2:a med bra läge i centrum. Bostaden erbjuder stora rum med tilltagen takhöjd på 2.7 meter, välrenoverade ytskikt och stilrena färger. Nyrenoverat kök ovanpå äldre stomme samt nya och fräscha vitvaror i köket. Här bor du bekvämt med låg månadsavgift och i en förening som har god ekonomi. Ett trivsamt boende som det bara är att flytta in i! Som förvaringsmöjliheter så följer vindsförråd och matkällarförråd med lägenheten. Med smidiga steg tar du dig snabbt ner till resecentrum för pendling till bl.a. Göteborg, eller bussförbindelser till Trestads alla hörn. Nära till promenad längs med Göta Älv, träning och simning på Älvhögsborg samt centrums utbud. 24-h parkering runtom kvarteret eller månadsparkering på Älvhögsborg. Omgående tillträde är möjligt! Välkommen att anmäla dig på visning! Passar inte tiden? Hör av dig till mäklaren för en flexibel privatvisning.

Stora Skuleboda 187, 190, 192, Väne-Ryr, Vänersborgs kommun

Stora Skuleboda 187, 190, 192

Tomt
Väne-Ryr, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
750 000 kr
1 579 m² tomt

En unik möjlighet för dig som vill bo lantligt och naturnära, och samtidigt centralt mitt i Trestad. Väne-Ryr erbjuder en vacker badsjö, stora skogsområden, förskola och närhet till shopping på Överby och Torp. Tomten är belägen mellan ett större skogsområde och åkermark med ca 300 meter till en uppskattad badplats med brygga. Det finns även en privat strand att nyttja precis nedanför vägen, ca 100 meter bort. Härligt stråk runt sjön 2,7km, perfekt för promenad eller löptur. För den hästintresserade så finns det möjlighet att hyra stallplats på grannbelägen hästgård samt finnes ett ridhus 1,4 km bort. Tomten har en rymlig storlek strax över 1500 kvm och är inte knuten till husleverantör. Idag finns förhandsbesked från Vänersborgs kommun. Gällande VA så kommer fastigheten att anslutas till ett gemensamt reningsverk och för vatten kommer individuell brunn att borras på fastighen, kostnad för detta är inkluderat i marknadsfört pris. Fiber och el finns att ansluta sig till vid tomtgräns. Fastigheten ingår i gemensamhetsanläggning för väg. Geoteknisk undersökning finns att ta del av vid intresse. Varmt välkomna att åka ut och titta på egen hand. Vid frågor eller funderingar, kontakta ansvarig mäklare. OBS! Utgångspris avser styckpris på tomterna.

Spjutgiljan 10, null, Trollhättans kommun

Spjutgiljan 10

Tomt
Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
350 000 kr
1 393 m² tomt

Alltid drömt om att slå dig till ro lite avskilt och bo nära naturen? Villa för stora familjen eller kanske ett mindre hus med större trädgård? Nu finns tillfälle att förvärva en trevlig hörntomt för bebyggelse en bit utanför Upphärad. Fastigheten är inte bunden till någon husleverantör och den ligger utanför detaljplanerat område vilket ger förvärvaren stor frihet. Avlopp och brunn för vatten finns idag och delas gemensamt tillsammans med grannfastigheterna. Fiber och elnät finns att ansluta sig till. Vägen till fastigheten underhålls året om av markägare i området. I Upphärad finns förskola, 24/7-matbutik och bussförbindelser mot Sjuntorp och Trollhättan. Trollhättan nås på 30 minuter med bil. Vid intresse går det bra att åka förbi och titta på tomten, har ni frågor eller funderingar är det bara att kontakta ansvarig mäklare!

  • Plus

Visar alla 8