Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tim Axelsson

Tim Axelsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Morgonbrisvägen 1D, Unneröd, Uddevalla kommun

Morgonbrisvägen 1D

Lägenhet
Unneröd, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
895 000 kr
57,8 m²
2 rum
vån 3/3
3 946 kr/mån
15 484 kr/m²

Fräsch genomgångslägenhet på Unneröd med gång- och cykelavstånd till centrum via gång-och cykelväg. Lägenheten är på 57,8 kvm som fördelas på 2 rok. Köket är renoverat 2013 med stora arbetsytor och rymlig matplats. Härifrån nås också balkong i soligt sydostläge med lummig utsikt. Vardagsrummet har ett stort fönsterparti samt fransk balkong och tillsammans med ljusinsläppet från andra gaveln bildas ett härligt rum. Sovrummet är utrustat med skjutdörrsgarderob. Helkaklat badrum som är renoverat 2017 och utrustat med tvättmaskin. Garageplats följer lägenheten, men området passar alldeles utmärkt för de utan bil också med täta bussavgångar via stadsbussarna!

  • Balkong
Föreningsgatan 19, Centrum, Uddevalla kommun

Föreningsgatan 19

Villa
Centrum, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
2 495 000 kr
115 + 46 m²
5 rum
430 m² tomt

Här kan vi presentera ett renoverat hus uppfört 1929 med centralt läge och med gång-/ och cykelavstånd till hela centrums utbud. Villabostad med inglasat uterum, friliggande garage samt renoverade kök och badrum. Husets 115 + 46 kvm fördelas på 5 rok, varav 2-3 sovrum. Entréplan med stora sociala ytor och utgång till altan med inglasat uterum, optimalt placerat intill kök och vardagsrum. Övre plan är det privata planet med 3 sovrum och en toalett. Här finns även en stor inredd vind. Fastigheten är även påkopplad till fibernätet och har tack vare luft/vatten-värmepumpen låga driftkostnader. Plats för 2 bilar på infarten, men här finns också ett garage med gott om arbetsytor och förvaring. Området i sig är lugnt och stilla med rikt friluftsutbud med gång- och cykelavstånd till så väl Rimnersvallen som Dynamitbacken, Samneröd, Bjursjöområdet osv. Utöver tillgången till detta och centrum så är det också en snabb resa ut till E6 eller väg 44 för vidare pendling. Välkommen till ett 20-tals hus med stor potential!

Lane-Ryr  -  Huveröd, Lane-Ryr, Uddevalla kommun

Lane-Ryr - Huveröd

Tomt
Lane-Ryr, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
475 000 kr
1 600 m² tomt

Välkommen till en blivande tomt med mycket sol och stor potential. Skog och lugn inpå knuten i ett lantligt område och samtidigt närhet till allt som finns inom trestadsområdet. Tomten är placerad på plan och lättbyggd mark på en liten höjd med sol hela dagen och lantliga rogivande vyer. Fastigheten planeras styckas av till cirka 1600 kvm och förhandsbesked finns för 1½-plans villa på 170 kvm boyta och friliggande garage. Infartsväg finns via servitut enligt karta under fliken bilder. Området ligger utanför detaljplanerat område vilket ger stor frihet kring vad man får bygga. Lantligt beläget, men ändå bara 10 minuters bilväg till Uddevalla centrum med bil. Resterande Trestadsområde nås på cirka 25 minuter. Tillkommer gör elanslutning och i området finns utbyggd fiber med kopplingspunkt nära tomten att ansluta till. Enskild vatten- och avloppsanläggning behöver också ombesörjas. Tomten är inte knuten till husleverantör utan det står fritt för en köpare att själv välja sin drömbostad! Kontakta fastighetsmäklaren för mer information eller visning!

Måltemyrsvägen 15, Äsperöd, Uddevalla kommun

Måltemyrsvägen 15

Lägenhet
Äsperöd, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
995 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
3 530 kr/mån
17 768 kr/m²

Bekvämt belägen på första våningen finner ni denna hemtrevliga gavellägenhet om 2 rum och kök fördelat på 56 väldisponerade kvadratmeter. Ni välkomnas in i en rymlig hall där ni direkt till höger har en stor garderob med gott om plats för kläder och skor. Rakt fram finner ni bostadens badrum som har helkaklade väggar, dusch samt en toppmatad tvättmaskin. Från entrén i hallen och direkt till vänster når ni det rymliga köket med gott om arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och bekvämligheter så som bland annat diskmaskin. Här finns även plats för en matgrupp där ni genom fönstret har utsikt mot innergården. Fortsättningsvis har ni ett ljust och fint sovrum med inbyggd garderob samt ett stort vardagsrum med utgång till den härliga inglasade balkongen i västerläge med kvällssol och utan insyn från intilliggande byggnad. På Äsperöd bor ni i ett lugnt och naturnära område med bekvämt gång- och cykelavstånd till centrum. Ni har dessutom mycket goda bussförbindelser tack vare stadsbussarna med generösa avgångstider. För er som gillar att promenera eller springa har ni ett flertal vandringsleder och joggingspår i närheten. Observera även den låga månadsavgiften! Missa inte chansen att komma på visning – varmt välkomna!

  • Balkong
Äsperödsvägen 14B, Äsperöd, Uddevalla kommun

Äsperödsvägen 14B

Lägenhet
Äsperöd, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
1 595 000 kr
89,5 m²
4 rum
vån 1/3
5 373 kr/mån
17 821 kr/m²

Genomgångslägenhet på hela 89,5 kvm belägen på första våningsplan på populära, lugna och barnvänliga Äsperöd. Lägenhetens 4 rok fördelas på rymligt kök med plats för större köksbord, två renoverade och helkaklade badrum, varav ett tvättmaskin. Vidare finns här ett rymligt vardagsrum, tre sovrum, varav ett med utgång till inglasad balkong i söderläge. Ett extra plus med denna lägenhet är att det medföljer hela 4 förråd i källaren varav två är matkällarförråd. Lägenheten har under senare år genomgått en totalrenovering och här är helt redo för inflyttning! Området är lugnt med många äldre samt barnfamiljer och samtidigt nås centrum på 5-10 minuter med cykel eller via stadsbussarna med täta avgångar. Här finns även naturen och många fina motionsleder alldeles in på knuten!

  • Plus
  • Balkong
Österled 13A, Äsperöd, Uddevalla kommun
  • Budgivning pågår

Österled 13A

Lägenhet
Äsperöd, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
895 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
3 444 kr/mån
15 982 kr/m²

Välkomna till natursköna Österled 13A! Här erbjuds en trevlig och praktisk genomgångslägenhet med balkong i fritt och soligt läge. Nu har vi äran att presentera denna rymliga 2:a om 56kvm som ni bara inte får missa! Ni välkomnas av en bra planlösning med gedigna sällskapsytor. Rymlig hall med mycket förvaringsmöjligheter, kök med plats åt hela sällskapet att sitta ned och avnjuta en god middag. Stort sovrum med klädkammare, helkalkat badrum från föreningens stamrenovering. Här har ni tvättmaskin samt dusch. Generöst vardagsrum med plats för matgrupp och soffgrupp med utgång till den soliga balkongen i söderläge, med många soltimmar. Lägenheten har ett visst renoveringsbehov så här finns möjligheten att skapa just ert personliga drömboende. Äsperöd är perfekt för den som vill bo i natursköna omgivningar i Uddevalla östra del med alla bekvämligheter! Området är lugnt och tryggt med närhet till såväl natur med vandringsleder som till stadskärnan. Med bekvämt avstånd till kommunikationer & stadsbussar som går regelbundet till centrum. Här finns både Äsperödsskolan F-6 och Äsperöds Förskola alldeles i föreningens närhet & Thordéngården. Observera även den låga månadasavgiften! Varmt välkomna på visning, här är en bostad ni verkligen inte vill missa!

  • Balkong
Krönvägen 2, Sunningen, Uddevalla kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Krönvägen 2

Fritidshus
Sunningen, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
1 750 000 kr
46 m²
3 rum
1 891 m² tomt

Välkommen till Krönvägen 2, högt beläget på populära Sunningen! En trevlig och havsnära fastighet med naturen runt hörnet. Promenadavstånd till bad och båtliv, så väl på Sunningen som på Unda camping som ligger 10 minuter bort med cykel. Befintliga byggnader erbjuder bostadshus och gäststuga. Renovera och fräscha upp eller bygg nytt enligt gällande planbestämmelser, som finns på hemsidan under fliken dokument. På fastigheten idag har det påbörjats bygge av ett Attefallshus med altan. Fastigheten är högt belägen med stor potential. Vyn mot den fina Uddevallabron skyms idag mestadels av träd på egen fastighet, delvis av grannes fastighet. Säljarens ord: ”Det här är en underbar tomt i tre nivåer, där man får känslan av att bo i en lummig skogsglänta med utsikt över vattnet. Vår plan för tomten var att bygga ett attefallshus på övre delen av tomten, för att sedan bo där under tiden vi renoverade stugan och gäststugan. När vi var klara med stugan och gäststugan tänkte vi hyra ut Attefallshuset och själva bo i stugan. Attefallshuset har vi kommit en bra bit på och man kan se på ritningarna hur vi tänkt att det ska bli. Med tanke på tomtens utformning finns det många fina möjligheter att renovera/bygga om stugan, men även att riva stugan och bygga ett större hus.” Cykelväg hela vägen in till Uddevalla centrum och Torp Köpcentrum. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Klostergård, Bokenäs, Uddevalla kommun
  • Budgivning pågår

Klostergård

Tomt
Bokenäs, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
950 000 kr
3 159 m² tomt

Välkommen till denna tomt på hela 3159 kvm med direkt närhet till havet. Området är utom detaljplan. Området ligger nära färjeläget till Skaftöland och härifrån nås också Fiskebäckskil och Grundsund på mindre än 15 minuter. Perfekt för den som vill njuta av livets goda ting t.ex. båt- och badliv, golf och tillgång till flera ansedda restauranger för att inte tala på det friluftsliv som erbjuds här både i skogsmark, på klippor och kanotpaddling.

Visar alla 8