Mäklare Tim Axelsson

Tim Axelsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Österled 13A, Äsperöd, Uddevalla kommun
  • Budgivning pågår

Österled 13A

Lägenhet
Äsperöd, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
895 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
3 444 kr/mån
15 982 kr/m²

Välkomna till natursköna Österled 13A! Här erbjuds en trevlig och praktisk genomgångslägenhet med balkong i fritt och soligt läge. Nu har vi äran att presentera denna rymliga 2:a om 56kvm som ni bara inte får missa! Ni välkomnas av en bra planlösning med gedigna sällskapsytor. Rymlig hall med mycket förvaringsmöjligheter, kök med plats åt hela sällskapet att sitta ned och avnjuta en god middag. Stort sovrum med klädkammare, helkalkat badrum från föreningens stamrenovering. Här har ni tvättmaskin samt dusch. Generöst vardagsrum med plats för matgrupp och soffgrupp med utgång till den soliga balkongen i söderläge, med många soltimmar. Lägenheten har ett visst renoveringsbehov så här finns möjligheten att skapa just ert personliga drömboende. Äsperöd är perfekt för den som vill bo i natursköna omgivningar i Uddevalla östra del med alla bekvämligheter! Området är lugnt och tryggt med närhet till såväl natur med vandringsleder som till stadskärnan. Med bekvämt avstånd till kommunikationer & stadsbussar som går regelbundet till centrum. Här finns både Äsperödsskolan F-6 och Äsperöds Förskola alldeles i föreningens närhet & Thordéngården. Observera även den låga månadasavgiften! Varmt välkomna på visning, här är en bostad ni verkligen inte vill missa!

  • Balkong
Kavlanda 112, Kavlanda, Uddevalla kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kavlanda 112

Villa
Kavlanda, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
2 700 000 kr
98 + 11 m²
3 rum
5 169 m² tomt

Välkommen till fantastiska Kavlanda. Här erbjuds ett charmigt boende med otroliga vyer omgivet av skog, natur, hav och bad. Fastigheten fungerar som åretruntboende så väl som fritidsboende, här har ni närhet till allt. Här finns också flertalet komplementbyggnader en friggebod, gäststuga, carport, snickarbod men också ett traditionellt utedass! Här möts ni av en öppen planlösning med välplanerade 98 kvm som fördelas på kök som erbjuder samvaro, allrum, två sovrum, tvättstuga och ett stort badrum. Härlig altan i flera väderstreck. Uterum i anslutning till entrén. Allrum med stora fönsterpartier och öppen spis med kassett som värmer när kylan är framme. Tomten är stor och fylld med frodig grönska, en härlig blandning av buskar och träd. Här finns gott om utrymme för att förverkliga dina trädgårdsdrömmar, oavsett om ni vill skapa er egna oas av planteringar eller ha en egen odling av grönsaker och örter. I skogen runt knuten finns svamp och blåbär och inom bekvämt gång- och cykelavstånd finns badplats vid Kärrs badplas, Kavlada, Ulveviken och flera charmiga sandstränder. Det finns möjlighet till båtplats vid Högås Marina endast 2 minuter med bil från huset. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Strömstadsvägen 6B, Centrum, Uddevalla kommun

Strömstadsvägen 6B

Lägenhet
Centrum, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
875 000 kr
39 m²
2 rum
vån 4/4
3 493 kr/mån
22 436 kr/m²

Söker ni efter den perfekta bostaden på 2 rum och kök? Då har jag äran att presentera en lägenhet om 39 kvm i toppskick på Strömstadsvägen 6B. Lägenheten fördelas med en rymlig hall med plats till ytterkläder och skor i garderob. Direkt rakt fram finner ni ett fräscht badrum med snygga kulörer på väggar och golv samt nya möbler. Från hallen kommer ni sedan in i lägenhetens hjärta, nämligen vardagsrummet som har en härlig planlösning ihop med köket. Köket renoverades 2020 och har en snygg design och fräscha vitvaror. Från vardagsrummet når ni även lägenhetens sovrum. Till sist kliver ni ut till lägenhetens absoluta pärla, nämligen balkongen som är placerad i perfekt västerläge med kvällssol. Här kommer ni spendera otroligt goa stunder med era nära och kära. På Strömstadsvägen 6B bor ni med ett stenkast till kommunikationer, matbutiker, restauranger och handel. Missa inte chansen att förvärva denna bostad. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Krönvägen 2, Sunningen, Uddevalla kommun

Krönvägen 2

Fritidshus
Sunningen, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
1 750 000 kr
46 m²
3 rum
1 891 m² tomt

Välkommen till Krönvägen 2, högt beläget på populära Sunningen! En trevlig och havsnära fastighet med naturen runt hörnet. Promenadavstånd till bad och båtliv, så väl på Sunningen som på Unda camping som ligger 10 minuter bort med cykel. Befintliga byggnader erbjuder bostadshus och gäststuga. Renovera och fräscha upp eller bygg nytt enligt gällande planbestämmelser, som finns på hemsidan under fliken dokument. På fastigheten idag har det påbörjats bygge av ett Attefallshus med altan. Fastigheten är högt belägen med stor potential. Vyn mot den fina Uddevallabron skyms idag mestadels av träd på egen fastighet, delvis av grannes fastighet. Säljarens ord: ”Det här är en underbar tomt i tre nivåer, där man får känslan av att bo i en lummig skogsglänta med utsikt över vattnet. Vår plan för tomten var att bygga ett attefallshus på övre delen av tomten, för att sedan bo där under tiden vi renoverade stugan och gäststugan. När vi var klara med stugan och gäststugan tänkte vi hyra ut Attefallshuset och själva bo i stugan. Attefallshuset har vi kommit en bra bit på och man kan se på ritningarna hur vi tänkt att det ska bli. Med tanke på tomtens utformning finns det många fina möjligheter att renovera/bygga om stugan, men även att riva stugan och bygga ett större hus.” Cykelväg hela vägen in till Uddevalla centrum och Torp Köpcentrum. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Lane-Ryr  -  Huveröd, Lane-Ryr, Uddevalla kommun

Lane-Ryr - Huveröd

Tomt
Lane-Ryr, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
475 000 kr
1 600 m² tomt

Välkommen till en blivande tomt med stor potential. Skog och lugn inpå knuten i ett lantligt område och samtidigt närhet till allt som finns inom trestadsområdet. Tomten är placerad på plan och lättbyggd mark. Fastigheten planeras styckas av till cirka 1600 kvm och förhandsbesked finns för 1½-plans villa på 170 kvm boyta och friliggande garage. Infartsväg finns via servitut enligt karta. Området ligger utanför detaljplanerat område vilket ger stor frihet kring vad man får bygga. Lantligt beläget, men ändå bara 10 minuters bilväg till Uddevalla centrum med bil. Resterande Trestadsområde på cirka 25 minuter. Tillkommer gör elanslutning och i området finns utbyggd fiber med kopplingspunkt nära tomten att ansluta till. Enskild vatten- och avloppsanläggning behöver också ombesörjas. Tomten är inte knuten till husleverantör utan det står fritt för en köpare att själv välja sin drömbostad! Kontakta fastighetsmäklaren för mer information eller visning!

Klostergård, Bokenäs, Uddevalla kommun
  • Budgivning pågår

Klostergård

Tomt
Bokenäs, Uddevalla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uddevalla
950 000 kr
3 159 m² tomt

Välkommen till denna tomt på hela 3159 kvm med direkt närhet till havet. Området är utom detaljplan. Området ligger nära färjeläget till Skaftöland och härifrån nås också Fiskebäckskil och Grundsund på mindre än 15 minuter. Perfekt för den som vill njuta av livets goda ting t.ex. båt- och badliv, golf och tillgång till flera ansedda restauranger för att inte tala på det friluftsliv som erbjuds här både i skogsmark, på klippor och kanotpaddling.

Visar alla 6