Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Storgatan 53, Ulricehamn tätort, Ulricehamns kommun
  • Tor 25 apr kl 16:30
Storgatan 53, Ulricehamn tätort, Ulricehamns kommun, bild 2
Storgatan 53, Ulricehamn tätort, Ulricehamns kommun, bild 3

Storgatan 53

Lägenhet
Ulricehamn tätort, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
2 250 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/6
5 130 kr/mån
32 609 kr/m²

På Storgatan 53 finns nu möjlighet att förvärva denna bostadsrätt om 3 rum och kök om 69 kvm och inglasad balkong om 18 kvm. Lägenheten ligger på entréplan vilket gör den väldigt lättillgänglig och smidig. Klinker i entré och enhetlig ekparkett i resterande del av lägenheten. Tilltalande kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Två sovrum varav det ena har en hel garderobsvägg bakom skjutdörrspartier. Under det senaste året har lägenheten genomgått en rad förbättringar och renoveringar i form av att ägaren har sett till att hela lägenheten har målats om inkl. tak, målat om balkongvägg till ljusare färg, satt upp spottar, satt upp lamellgardiner. I badrummet har satts i en ny tvättmaskin och monterat bänkskiva ovanför, satt upp badrumsskåp, ny kommod, blandare och spegel och monterat nya lister i duschen. I köket är det en ny kyl/frys samt ny spishäll.. Via hissen når man även enkelt lägenhetsförråd och parkeringsgarage (separat kö). Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare redan idag! Bostadsrättsföreningen erbjuder gemensamma utrymmen för alla sina medlemmar. Här finns bland annat rum för uthyrning till övernattande gäster, relaxavdelning med dusch, gemensam terrass samt gemensam lokal för konferens fest mm. Centralt belägen med närhet till Ulricehamns centrum som erbjuder all vardaglig service och goda kommunikationer. Närhet till livsmedelsbutik, promenadstråk och bowling. Lagom pendlingsavstånd till städer som Borås, Göteborg och Jönköping.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Öjelunda 120, Blidsberg, Ulricehamns kommun

Öjelunda 120

Gård/Skog
Blidsberg, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
2 095 000 kr
140 + 15 m²
5 rum
5 ha tomt

Stilfull mangårdsbyggnad med 4 rum och stort lantkök. Ny fasad och nya fönster från 2022. Rejäl ladugård, maskinhall med plåtbeklädda vägar och tak. Uthus med garage, pannrum och tvättstuga, Ca 4 ha åkermark. Boningshuset består av hall, matsal/vardagsrum, kök samt kontor/lekrum och badrum. På detta plan finns det även ett utrymme som är förberett för blivande tvättstuga/groventré. Låt fantasin flöda vatten och avlopp finns indraget dock ej inkopplat. Ovanvåningen erbjuder allrum, tre sovrum samt flertalet kattvindar för väldigt bra förvaring.

Glimmergatan 13B, Ulricehamn tätort, Ulricehamns kommun
Glimmergatan 13B, Ulricehamn tätort, Ulricehamns kommun, bild 2
Glimmergatan 13B, Ulricehamn tätort, Ulricehamns kommun, bild 3

Glimmergatan 13B

Radhus
Ulricehamn tätort, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
1 650 000 kr
108 m²
4 rum
vån 1
6 444 kr/mån
15 278 kr/m²

Upplev fördelarna med att bo i ett nyrenoverat parhus på Glimmergatan 13B i Ulricehamn med två härliga uteplatser, gräsmatta samt parkering i carport direkt utanför dörren. Här erbjuds en unik möjlighet att njuta av ett helt nyrenoverat och modernt boende l välskött bostadsrätt med villakänsla. Denna charmiga bostad har inte bara en, utan två fantastiska uteplatser för dig att njuta av. Den baksida som vetter mot solen på eftermiddagen kommer att bli din perfekta tillflyktsort för avkoppling och härliga stunder utomhus. Med sina smakfullt nyrenoverade 108 kvadratmeter fördelade på två plan, kommer du att uppskatta den smarta planlösningen. Entréplanet erbjuder ett generöst vardagsrum som kommer att bli hjärtat i ditt nya hem, med en utgång till en privat altan där du kan njuta av sköna kvällar i insynsskyddad miljö och underbar västerläge. Entréplanet har även ett rymligt kök med utgång till altenen på framsidan, en praktisk tvättstuga och groventré samt ett stilrent badrum med dusch. På ovanvåningen hittar du alla sovrummen samlade på samma plan, vilket ger en optimal layout för hela familjen. Dessutom finns ytterligare ett elegant badrum med badkar för ökad komfort och bekvämlighet. Till lägenheten finns det en rymlig carport med förrådsdel samt gott om plats för två bilar på den egna uppfarten. Missa inte chansen att äga denna pärla på Glimmergatan 13B. Här kan du uppleva en harmonisk livsstil med närhet till natur och samtidigt ha alla moderna bekvämligheter i ett helt nyrenoverat hem!

  • Premium
  • Uteplats
Gunnarshagsgatan 12, Ulricehamn tätort, Ulricehamns kommun
Gunnarshagsgatan 12, Ulricehamn tätort, Ulricehamns kommun, bild 2
Gunnarshagsgatan 12, Ulricehamn tätort, Ulricehamns kommun, bild 3

Gunnarshagsgatan 12

Villa
Ulricehamn tätort, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
3 995 000 kr
149 + 40 m²
4 rum
1 118 m² tomt

På Gunnarshagsgatan 12 hittar du denna välplanerade villa från 2019 om fyra rum och kök. Här erbjuds möjligheten att bo i ett modernt och ljust hem med generös takhöjd, sociala ytor och genomtänkt planlösning. Huset har genomgående vitmålade väggar samt ett modernt ljusgrått laminatgolv överallt förutom i grovutrymmena som har klinker. Huset har ett stort kök med köksö och skafferi samt rejäla arbetsytor. Köket har öppen planlösning mot det rymliga och ljusa vardagsrummet som även har utgång till altanen via dubbelglasdörrar. I vardagsrummet finns även en härlig braskamin att använda när det blir lite ruggigare ute och även en luft/luftvärmepump för kyla de varma sommardagarna. Vidare har huset två badrum med dusch varav det största även har badkar och dubbelhandfat och det finns även en gästtoalett i anslutning till de sociala ytorna. Huset har tre sovrum i en separat avdelning där det stora sovrummet har ett ”badrum en suite” samt en rymlig walk-in-closet. Alla sovrummen har utgång till den härliga altanen som löper utmed husets långsida. Vidbyggt dubbelgarage med elport och gott om plats för bil, fritidsutrustning och förvaring och dörr in till huset. Härlig plan trädgård men stor altan, gräsmatta samt växthus. Bil- och gångytor är stenlagda och det finns gott om plats för parkering av bilar. Tveka inte, kontakta oss idag för att boka en visning! I Ulricehamn finns fantastisk natur, där till exempel sjön Åsunden och den unika träningsanläggningen Lassalyckan erbjuder perfekta förutsättningar för ett rikt fritids- och friluftsliv. Ulricehamn är en mindre ort med storstadskänsla och under de senaste åren har staden expanderat och är idag en populär ort med ständig inflyttning. Entreprenörsandan är stark, såväl i näringslivet som i föreningslivet. Här kan du kombinera ett attraktivt boende med goda arbetsmöjligheter.

  • Premium
Grönahögsvägen 31B, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Grönahögsvägen 31B

Lägenhet
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
1 195 000 kr
64 m²
3 rum
vån 2/2
4 500 kr/mån
18 672 kr/m²

På Grönahögsvägen 31B finner ni nu denna väl omhändertagna och rymliga lägenhet om 64 kvm om tre rum och kök med härlig balkong i västerläge! Lägenheten är både luftig och mysig tack vare den genomtänkta planlösningen. Här har du möjlighet att bara flytta in och njuta. Hall med bra möjligheter för avhängning. Badrum med WC, handfat med kommod och duschplats. Vidare in möts vi av stort vardagsrum i vinkel och mindre passage till matsal. Detta rum går med enkla medel återställa och vips så har du två rymliga sovrum. Till höger om hallen når vi det mycket smakfulla köket. Vidare in når vi sovrummet med bra klädförvaring. Till lägenheten tillhör två stycken förråd. Parkeringsplats finns precis utanför entrén och ingår i månadsavgiften. Varmt välkommen till en bra förening. Närhet till centrum, vårdcentral, busshållplats och promenadstråk. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen! Kontakta Linda Nilsson på 0734-282221 eller [email protected] om du önskar ytterligare information.

  • Balkong
  • Uteplats
Lediga tomter - Ulricehamns kommun, null, Ulricehamns kommun
  • 41 lediga bostäder

Lediga tomter - Ulricehamns kommun

Tomt
Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
fr. 51 225 kr
1 298 m² tomt

Ulricehamns kommun säljer tomter för nybyggnation av bostadshus. Här finner du alla tomter som är till salu för tillfället. Så här går ett tomtköp till: Den som köper en tomt av Ulricehamns kommun betalar en handpenning då avtalet tecknas. Från tillträdesdagen har köparen sedan åtta månader på sig att få ett beviljat bygglov på fastigheten. Efter 18 månader från tillträdesdagen ska köparen ha påbörjat byggnationen. Med påbörjat menas att bostadshusets klimatskal ska vara färdigställt. Klimatskal innebär färdigställda ytterväggar, tak, bottenplatta/torpargrund, fönster och dörrar. När dessa kriterier är uppfyllda, betalas resterande del av tomtavgiften. Därefter skrivs ett köpebrev och köparen söker då lagfart hos Lantmäteriet. Om inte bygglov är beviljat efter åtta månader eller om arbetet inte är påbörjat inom 18 månader återgår köpet till kommunen och handpenningen går förlorad. Det finns ingen kommunal tomtkö. Anslutningsavgifter för 2024 ligger under dokument. För mer information om fastigheten och dess möjligheter hör av er till Ulricehamns Kommun eller till ansvarig mäklare! Kontaktperson Ulricehamns Kommun, Rrezarta Veliqi, 0321-59 52 78, [email protected] Ansvarig mäklare, Martin Lundgren, 0768-91 19 59, [email protected]

  • Nybyggnadsprojekt
Järnvägsgatan 6, Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Järnvägsgatan 6, Ulricehamn, Ulricehamns kommun, bild 2
Järnvägsgatan 6, Ulricehamn, Ulricehamns kommun, bild 3

Järnvägsgatan 6

Lägenhet
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
3 595 000 kr
114,5 + 10 m²
4 rum
vån 4/4
7 016 kr/mån
31 397 kr/m²

Missa inte denna unika chans att förvärva takvåning med underbar utsikt över Åsunden! Allt handlar om läget, och för den som inte kan få nog av panoramautsikten över Åsunden och drömmer om att bo mitt i hjärtat av staden, är det här du ska titta närmare. Det är med stor glädje vi presenterar denna oemotståndliga takvåning i Brf Ärlan. Här förenas sluttande tak med fantastiska ljusinsläpp och en hisnande utsikt över Åsunden. Stig in och upplev den förtrollande atmosfären i denna underbara takvåning som sträcker sig över ca 115 kvadratmeter, fördelade över 4 rum och kök, komplett med två takterrasser som bjuder på solnedgångar i bästa västerläge. Med bara några minuters promenad når du stadens centrum, en plats där livet pulserar. Lägenheten är i absolut toppskick och präglas av genomgående parkettgolv och släta målade väggar. En ljus och trevlig färgsättning välkomnar dig och smälter harmoniskt samman med det exklusiva Länghemsköket. De två badrummen är helkaklade och inbjuder till avkoppling med sina duschområden, varav det ena har även tvättmaskin och torktumlare för praktisk bekvämlighet. De tre rymliga sovrummen erbjuder alla gott om plats för förvaring och personlig inredning. Här kan du skapa din egen privata oas, varje rum är en chans att förverkliga din vision. Välkommen att anmäla ditt intresse redan idag. Missa inte denna unika möjlighet att bli ägare av en extraordinär bostadsrätt som kombinerar enastående läge med modern komfort och stil. Detta är din chans att förverkliga drömmen om en unik bostad med en fantastisk utsikt som följeslagare. Brf Ärlan är en stabil och välskött bostadsrättsförening. Ett förråd ingår i månadsavgiften och har du bil finns möjlighet att hyra parkeringsplats i garage eller utomhus (genom separat kö och avgift). Här är det bara att flytta in och leva det där bekväma livet som du så länge har letat efter. Det här är en fantastisk möjlighet att ta nästa steg till ett bekvämt och bekymmersfritt boende. Här är det lätt att trivas med närhet till centrum som erbjuder all vardaglig service som Ica Tornet, apotek, klädbutiker mm! Närhet till flera busshållplatser som ger dig möjlighet till bra pendling till större städer. Föredrar du bil tar du dig smidigt, på endast några minuter, till riksväg 40 som tar dig vidare mot Borås, Göteborg eller Jönköping!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Liljevägen 5, Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Liljevägen 5, Ulricehamn, Ulricehamns kommun, bild 2
Liljevägen 5, Ulricehamn, Ulricehamns kommun, bild 3

Liljevägen 5

Radhus
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
2 850 000 kr
140 m²
5 rum
572 m² tomt

Välkommen till denna mycket välskötta villa som genomgått flertalet renoveringar de senaste åren på populära Fredriksberg. Med 5 rum och kök fördelat på 140 kvm boarea har du här gott om plats för hela familjen med möjlighet till ytterligare två sovrum. Från husets vardagsrum har du utgång till en härlig altan i västerläge och trädgården med gott om plats för lek. I det fristående garaget med klinkers på golvet finns plats för både bil och motorcykel. Vidbyggt med garaget finns härligt uterum med underbar kvällssol. Nuvarande elförbrukning ligger endast på ca 12600 kwh/år! (Nuvarande ägare har dock haft ett budet elavtal på 2,7 kr/kwh varvid elkostnaderna blir höga, titta på elförbrukningen och räkna själv på den kostnad som känns relevant för dig själv). Huset är beläget med stadens förskolor och skolor på nära avstånd och passar perfekt för barnfamiljen som är ute efter den perfekta familjevillan med bekvämligheterna på nära avstånd. Närhet även till Lassalyckans fritidsområde som erbjuder de flesta fritidsaktiviteter, golfbana, hotell, padelbana, gym mm. Busshållplatserna finns även de nära till hands vilket gör pendlingen till både Borås och Jönköping mycket smidig. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

  • Premium
Hagagatan 32, Länghem, Tranemo kommun

Hagagatan 32

Villa
Länghem, Tranemo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
1 395 000 kr
99 + 125 m²
5 rum
1 320 m² tomt

Denna tegelbeklädda villa i hjärtat av Länghem bjuder in till ett bekvämt och centralt boende för hela familjen. På entréplan möts vi av en praktisk hall som välkomnar dig till ett hem fyllt av möjligheter och bekvämligheter. Det renoverade badrummet från 2005 är strategiskt placerat i hallen för maximal användarvänlighet. Rakt fram finner du det rymliga köket med tillhörande matplats, perfekt för gemensamma måltider och mysiga frukostar. En utgång till baksidan av huset gör det enkelt att njuta av trädgården och utomhuslivet. Till höger om hallen öppnar sig vardagsrummet med generösa fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns gott om plats för både vardagsrumsmöbler och matbord, perfekt för trevliga middagar och familjetid. I sovrumsavdelningen till vänster om hallen finns två rymliga sovrum, och för den som önskar finns möjligheten att skapa ett tredje sovrum på samma plan. Trappan i hallen leder ner till källarvåningen där du möts av ett ytterligare sovrum och ett praktiskt badrum. Här finns även en tvättstuga, ett "pannrum" och en gillestuga med en mysig braskamin – perfekt för avkoppling och umgänge. Denna villa har ett centralt läge med närhet till skolor, centrum och mataffärer, vilket gör vardagen både smidig och bekväm. Borås ligger endast 30 minuters pendelavstånd bort, vilket gör det till en idealisk plats för den som arbetar i staden men uppskattar lugnet och charmen i en mindre by. Kontakta ansvarig mäklare Linda Nilsson för mer information och boka din visning redan idag. Missa inte chansen att upptäcka detta fantastiska hem och ta steget mot ditt drömboende!

Kalkstensgatan 5, Ulricehamn tätort, Ulricehamns kommun

Kalkstensgatan 5

Villa
Ulricehamn tätort, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
3 750 000 kr
122 m²
5 rum
916 m² tomt

I mysiga Uricehamn har du nu chansen att bli den första som bor i detta nybyggda 1-planshus från SmålandsVillan. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år. Välkommen till detta välplanerade hus av modellen Villa Fredriksdal. Huset har 5 rum och kök fördelat på 122 kvadratmeter. Här får du ett hus med tre sovrum, ett stort vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp där den stora ytan flyter samman med köket och blir en social plats för hela familjen – och många vänner. Här har vi även skapat plats för ett mindre, avsides allrum som passar perfekt som tv-rum för barnen och deras kompisar! Huset rymmer även två badrum och ett väldisponerat kök med bardisk i direkt anslutning till vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och är utrustat med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, inbyggd ugn och mikro i högskåp samt diskmaskin. Vitvaror kommer från Bosch. Det stora badrummet är inrett med kakel och klinker med komfortgolvvärme, inredning från Vedum och en stilren duschhörna – och i tvättstugan väntar tvättmaskinen på att ta hand om din tvätt. På taket sitter det solceller med en effekt på 4 kW. Välkommen att anmäla dig till visningen redan idag eller kontakta ansvarig mäklare vid frågor/intresse! I Ulricehamn finns fantastisk natur, där till exempel sjön Åsunden och den unika träningsanläggningen Lassalyckan erbjuder perfekta förutsättningar för ett rikt fritids- och friluftsliv. Ulricehamn är en mindre ort med storstadskänsla och under de senaste åren har staden expanderat och är idag en populär ort med ständig inflyttning. Entreprenörsandan är stark, såväl i näringslivet som i föreningslivet. Här kan du kombinera ett attraktivt boende med goda arbetsmöjligheter.

Lindängsvägen 39A, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Lindängsvägen 39A

Lägenhet
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
1 350 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
3 340 kr/mån
22 500 kr/m²

På populära Lindängsvägen finner ni nu denna rymliga och ljusa bostadsrätt om 60 kvm och inglasad balkong med fantastisk utsikt! Den välkomnande hallen ger dig direkt en känsla av hemtrevnad och ordning med gott om plats för avhängning och förvaring. Framåt leder dig till det stilfulla badrummet, komplett med moderna bekvämligheter som WC, tvättställ och en uppfriskande dusch. Spotlights i taket skapar en behaglig atmosfär och lyfter fram den eleganta designen. Vidare in i lägenheten möts du av det ljusa köket, där köksluckor och en praktisk bänkskiva i massiv ek skapar en ljus och inbjudande känsla. Här finns gott om plats för matlagning och gemensamma måltider vid matbordet, vilket gör detta till en idealisk plats för både vardagsliv och underhållande. Det luftiga vardagsrummet bredvid köket erbjuder gott om utrymme för både en bekväm soffgrupp och en trevlig matgrupp. Härifrån öppnar sig en glasad balkong med en utsikt över sjön, perfekt för avkoppling och njutning av vackra solnedgångar. På höger sida av lägenheten finner du det rymliga sovrummet, där fönster mot Lindängsvägen släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en fridfull atmosfär. I anslutning till sovrummet och hallen finns en praktiskt belägen klädkammare, som ger extra förvaringsutrymme och hjälper till att hålla ordning och reda. I källaren erbjuds ytterligare bekvämligheter med två förråd för säker förvaring av dina ägodelar, samt en tvättstuga och torkrum för enkel och praktisk hantering av tvätt. Här finns även möjlighet till däckförvaring och andra tilläggstjänster för att underlätta din vardag. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen eller ditt intresse till mäklaren redan idag! Lägenheten är beläget med stadens centrum på nära avstånd och passar perfekt för barnfamiljen som är ute efter lägenheten med högt och ljust läge fast med bekvämligheterna på nära avstånd. Närhet även till Lassalyckans fritidsområde som erbjuder de flesta fritidsaktiviteter, golfbana, hotell, padelbana, gym mm. Busshållplatserna finns även de nära till hands vilket gör pendlingen till både Borås och Jönköping mycket smidig.

  • Balkong
Ängsgatan 10B, Grimsås, Tranemo kommun
  • Tis 23 apr

Ängsgatan 10B

Lägenhet
Grimsås, Tranemo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
195 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/2
5 400 kr/mån
2 671 kr/m²

Här finner ni en rymlig gavellägenhet om 3 rok i Grimsås på andra våning. Öppet och ljust kök, två stora sovrum samt ett vardagsrum med gott om plats för soffa och möbler samt parkettgolv. Lägenheten har även luftvärmepump för en billigare uppvärmning. Alla ytskikt har setts över de senaste åren men kräver lite uppfräschning. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare redan idag!

  • Plus
  • Balkong
Fridkullagatan 32, Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Fridkullagatan 32, Ulricehamn, Ulricehamns kommun, bild 2
Fridkullagatan 32, Ulricehamn, Ulricehamns kommun, bild 3

Fridkullagatan 32

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
6 450 000 kr
180 + 42 m²
6 rum
946 m² tomt

Nu förbereder vi försäljningen av Fridkullagatan 32! Här välkomnar vi er till en extraordinära villa där varenda detalj är genomtänkt från såväl planlösning till materialval. Här erbjuds ett hem utöver det vanliga med härlig harmoni mellan de generösa sällskapsytorna och de genomtänkta privata ytorna. Huset breder ut sig om två plan med möjlighet till totalt 5 sovrum. Spektakulär och välkomnande hall med 5 meter i takhöjd, redan här får du känslan av vad du nu kommer få se. Det angränsande köket sammanbinds via en social förlängning via köksön och bjuder in till sann matglädje. Två helkaklade badrum på var sitt plan som ger dig möjlighet till relax och avkoppling. Praktisk och tilltalande tvättstuga med groventré samt utgång till garage i huskroppen som underlättar vardagen. Flera klädkammare och platsbyggda garderober gör skrymmande garderober överflödiga i detta hem. Tomten har nyttjats på bästa sätt genom att anlägga lättskötta gräsytor och vackra stensättningar samt genom att låta naturen sätta sin prägel med olika uteplatser. Bilarna parkerar du smidigt på den stora uppfarten garaget. Solcellerna på taket genererar el som gör dig i princip självförsörjande. Enhetligt i hela huset har vi ett enstavigt, oljat ekgolv. Bostaden är besiktigad, protokoll finns hos ansvarig mäklare. Här är det bara att flytta in och trivas i ett hem utöver det vanliga. En enkel promenad bort finns både förskolor, skola och Lassalyckans enorma utbud av fritidsaktiviteter samt stadens centrum. Goda kommunikationer med bil, buss och cykel tar dig snabbt runt i stan eller vidare mot Borås, Jönköping och Göteborg. Ta chansen att känna på hur enkelt livet kan vara i detta drömboende!

  • Premium
Brf Australien, null, Ulricehamns kommun
  • 19 lediga bostäder

Brf Australien

Lägenhet
Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
fr. 1 900 000 kr
47-140 m²
2-5 rum
1 974 kr/mån

I centrala Ulricehamn kommer vi inom kort att erbjuda 25 - 26 bostadsrätter med inflyttning under Q1/Q2 2025. Samtidigt som den vackra röda tegelbyggnaden (UT) bevaras, så kompletteras nedsidan med en ny huskropp (AU). I de två husen finns tvåor, treor, fyror och även femmor med en bostadsyta från 47 till 141 kvadratmeter. BRF 2.0 – En nyproducerad bostadsrättsförening har det senaste tio åren haft mellan 10–15 000 kr per kvadratmeter i lån beroende på vart i Sverige man är och hur fastigheten ser ut. De äldre föreningarna har hunnit amortera av sitt lån så att de idag inte är lika räntekänsliga som nyproducerade bostadsrättsföreningar blir med den nivån på föreningslån. Vår vision är att skapa en förening som representerar husets historia och då även en lågt belånad förening, insatserna blir några tusen högre per kvadratmeter än om man hade lagt ett traditionellt lån i föreningen men samtidigt kan man som privatperson göra ränteavdrag vilket inte en förening kan göra. Månadskostnaden kommer således bli lägre för de boende i Brf. Australien genom att skapa en lågt belånad förening som inte behöver amortera något utan har en belåning på cirka 4000 kr per kvadratmeter istället. Här kommer ett tidlöst boende i skandinavisk stil och med exklusiva materialval och modern byggteknik skapar vi liv i den en gång tryckande fastigheten på storgatan. Lägenheterna är framtagna genom ett samarbete av våra arkitekter och leverantörer av inredning. Det är en genomgående sober och naturnära färgskala med tidlösa material som håller hög kvalitet och går i liv med fastighetens gestaltning. Likväl som det är vackert i all sin enkelhet så är det lätt att addera olika inredningsstilar på. Om du önskar förädla det vidare efter dina drömmar så finns det möjlighet att göra förändringar och tillval så länge det är byggtekniskt möjligt. Parkeringsplatser kommer att erbjudas på de två nedersta planen. Klicka gärna in dig till annonsen på Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings hemsida för att se bostadsväljaren och vilka lägenheter som är tillgängliga. Hör av dig till oss redan idag med intresseanmälan, bokning och eventuella frågor. Martin Lundgren, [email protected] , 0768 - 911 959 Anna Tidebrink, [email protected], 0768 - 272 383 I Ulricehamn hittar du fantastisk natur, många sjöar och en spännande historia. På friluftsområdet Lassalyckan hittar du vacker skog för promenader, traillöpning eller mountainbike på sommaren och vasaloppscenter för längskidor på vintern. Sjön Åsunden bjuder på vattenaktiviteter, fiske och även bad året om. På den pittoreska storgatan blandas mysig småstadsshopping med caféer och bistro, allt på en armlängds avstånd. Staden genomsyras av en närhet till allt samtidigt som den ständigt lever och utvecklas, året om. Välkommen till en enklare vardag mitt i Ulricehamn!

  • Nybyggnadsprojekt
Lärkgatan 1B, Ulricehamn tätort, Ulricehamns kommun

Lärkgatan 1B

Lägenhet
Ulricehamn tätort, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
795 000 kr
40,1 m²
1 rum
vån 2/3
2 971 kr/mån
19 825 kr/m²

Trevlig och välplanerad lägenhet om 1 rum och kök på Lärkgatan 1B. Lägenheten består av ett stort vardagsrum med sovalkov, ljust kök samt ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Stor inglasad balkong om 10 kvm som kan användas som extra rum stora delar av året. Denna lägenhet ger dig möjlighet att bo bekvämt och modernt i en stabil och välskött förening. Här har du närhet till centrum, vårdcentral och vackra promenadstråk längs sjön. Tvättstuga, torkrum och förråd finns på nedre plan i huset. Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare redan idag och anmäl ditt intresse.

  • Balkong
Köhlerplatsen 4, Ulricehamn tätort, Ulricehamns kommun

Köhlerplatsen 4

Lägenhet
Ulricehamn tätort, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
695 000 kr
40,4 m²
1 rum
vån 2/4
3 294 kr/mån
17 203 kr/m²

Välkommen på visning till denna mycket välskötta etta med sovalkov som renoverades med kök, målade väggar samt nytt klinkergolv i hallen under 2020. Bostaden har ett rymligt kök, ljust vardagsrum med sovalkov samt balkong med eftermiddags-/kvällssol. Här bor du i en välskött, mindre förening med tvättstuga och torkrum i källaren. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen eller kontakta ansvarig mäklare redan idag! Här bor man på lugn återvändsgata endast fem minuters promenad från centrums breda utbud av service, butiker och restauranger. I den omedelbara närheten finns stadsparkens avkopplande grönska, tennisplaner samt buss som snabbt och enkelt tar er runt i staden. På bekvämt promenadavstånd finns svalkande bad i Åsunden samt Lassalyckans motionsanläggning med fotbollsplaner, ishall och elljusspår.

  • Plus
  • Balkong
Björkedal 101, Blidsberg, Ulricehamns kommun

Björkedal 101

Gård/Skog
Blidsberg, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
4 700 000 kr
80 m²
3 rum
4 ha tomt

Varmt välkommen till Björkedal gård som är belägen mellan Ulricehamn och Falköping. Drömmer ni om att driva en verksamhet med konferens, restaurang, fik och bed and breakfast? Genom booking.com har gäster från hela världen hittat till Björkedal gård, recensionerna får tala för sig självt. Eftersom att utbudet av övernattning inom området är obefintligt så finns det goda möjligheter till samarbeten mellan de olika arrangörer av evenemangen i närheten. Naturen, tystnaden och lugnet med det rikliga utbudet av djur, svamp och grönska lockar turister som kommer både till fots, cykel eller husbil som parkerar på de anlagda ställplatserna. Gården har arrangerat och får vid varje år frågor om midsommarfirande, julbord och nyårssupé. Vill ni inte driva en verksamhet så finns möjligheten att antingen hyra ut verksamhetslokalerna och få en extra inkomst, eller med enkla medel ställa om verksamheten till ännu ett boende där ni antingen kan ha generationsboende på gården eller få in en extra inkomst genom att hyra ut det charmiga torpet. Möjligheterna är oändliga. Konferenslokal som totalrenoverades 2010-2013. Lokalen har golvvärme, utbildning/konferensdel, matplats, restaurangkök, toalett samt utgång till stort altandäck där du kan nå 4 rum och poolen. Bostadshus från 1910 med 3-4 rum, 2 eldstäder och inglasad veranda. Solcellsanläggning från augusti 2023 som beräknas producera 18 000 kWh/år. Mellan konferenslokalen och gårdens damm med kräftor finner du gårdens naturspa som erbjuder stor altan med kvällssol, vedeldad badtunna, orangeri, vedeldad bastu och grillkåta. I separat byggnad finns en mysig pub/ateljé med stengolv, träväggar och träpanel i taket som är öppet till nock. Jordkällare. Gården ligger i lugn och rofylld miljö. För gårdens alpackor finns nybyggd lösdriftsdel/vindskydd med el och vatten. Till gården hör också ca 1 ha öppen mark och 2 ha skogsmark.

Stenmursgatan 15, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Stenmursgatan 15

Tomt
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
3 795 000 kr
730 m² tomt

Nu uppförs ett modernt och välplanerat suterränghus i centrala Ulricehamn. Huset kommer att byggas i lättbetong på nederplan och övervåning i trä och träfasad, falsat plåttak, 3-glas trä/alu m.m. Se dokument för komplett leveransdeklaration. Huset levereras nyckelfärdigt och med en hög standard såsom helkaklade badrum, fullutrustat kök och golvvärme på båda våningarna. Det kommer finnas möjlighet att göra tillval för att utrusta huset som du själv vill. Boarean på 180 kvm är väl genomtänkt och fördelad på fyra sovrum samt sociala ytor på båda våningarna. Entréplan har fina ljusinsläpp från flera håll med öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Här finns även ett sovrum samt badrum utrustat med WC, handfat och dusch. Från köket nås den väl tilltagna balkongen. Souterrängplan rymmer ytterligare tre sovrum, ett allrum, badrum med dusch, WC och handfat samt tvättstuga. Vid köp tecknas ett köpekontrakt på fastigheten/tomten med ett villkor om entreprenadkontrakt. Därefter tecknas ett separat entreprenadkontrakt med Franca Bygg AB, 559027-2901, för uppförande av huset. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till mäklaren redan idag! I priset ingår tomt och grovplanering av densamma, nyckelfärdigt hus samt anslutningsavgifter för el och VA. Priset är exklusive lagfart- och pantbrevskostnad. Fastighetsmäklaren ansvarar endast för förmedlingen av fastigheten/tomten. Bilderna med finplanerad tomt m.m. är endast i illustrativt syfte. Det finns många fördelar att köpa nytt. Du slipper fastighetsavgiften de första 15 åren, bara det en besparing på över 135 000 kr. Dessutom har man lägre driftkostnader och ett bra inomhusklimat tack vare högt ställda krav på ventilation, isolering och uppvärmning. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till mäklaren redan idag! I Ulricehamn finns fantastisk natur, där till exempel sjön Åsunden och den unika träningsanläggningen Lassalyckan erbjuder perfekta förutsättningar för ett rikt fritids- och friluftsliv. Ulricehamn är en mindre ort med storstadskänsla och under de senaste åren har staden expanderat och är idag en populär ort med ständig inflyttning. Entreprenörsandan är stark, såväl i näringslivet som i föreningslivet. Här kan du kombinera ett attraktivt boende med goda arbetsmöjligheter.

Tåmarksgatan 12 E, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Tåmarksgatan 12 E

Lägenhet
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
1 725 000 kr
115 m²
4 rum
6 344 kr/mån
15 000 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma bostad i parhuslänga med bästa läget på området. Här bor du bekvämt med alla fördelar som en villa har men i bostadsrättsform. Bostaden har kök med öppen planlösning till vardagsrummet. Här finns även matsal, 2-3 sovrum, tvättstuga och två badrum varav det på entréplan är helkaklat. Bostadens generösa klädkammare skapar gott om förvaringsutrymme eller varför inte använda den som sovalkov. Till lägenheten hör även ett eget garage som ligger i direkt anslutning till huset. Här finns även två härliga altaner samt en lättskött trädgård som vetter mot skogsdunge. Välkommen att anmäla ditt intresse till mäklaren redan idag!

  • Balkong
  • Uteplats
Prästgårdsgatan 11, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Prästgårdsgatan 11

Lägenhet
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
1 795 000 kr
53 m²
2 rum
vån 6/8
5 297 kr/mån
33 868 kr/m²

Välkommen till din drömlägenhet i det eftertraktade nybyggda Kvarteret Linden 2 i Ulricehamn. Denna moderna och stilfulla lägenhet på 53 kvm med en inglasad balkong på 14 kvm erbjuder dig en exklusiv livsstil i en öppen och luftig planlösning. Stig in i det ljusa och välkomnande vardagsrummet som naturligt flödar över i det moderna köket, vilket skapar den perfekta atmosfären för underhållning och avkoppling. Den generösa balkongen om 14 kvadratmeter blir ditt privata paradis, där du kan njuta av soliga morgnar och långa sommarkvällar. Det välutrustade badrummet erbjuder en harmonisk oas med sin stilrena design och bekvämligheter som inkluderar en praktisk kombimaskin. Sovrummet, med tillräckligt med utrymme för att skapa din egen fristad, kommer garanterat att erbjuda dig en god natts sömn och en plats att koppla av. Dessutom finns denna fantastiska lägenhet belägen på våning 6 av 8, vilket ger dig en härlig utsikt och en känsla av privatliv. Här kan du njuta av fördelarna med att bo högt upp i ett nybyggt kvarter, samtidigt som du har enkel tillgång till allt som Ulricehamn har att erbjuda. Missade inte chansen att bli ägare till denna nyproducerade lägenhet i Kvarteret Linden 2. Här erbjuds du inte bara en modern och stilfull livsstil, utan också närheten till bekvämligheter, grönområden och fantastiska vyer. Kontakta oss idag för mer information samt att ta första steget mot ditt drömboende! Ett urval av tillval som är gjorda: 1-stavigt plankgolv i ek Skjutdörrar med spegel Uppgraderade badrumsmöbler och armatur samt spotlights Uppgraderade köksmaskiner i rostfritt och integrerade Inglasning av balkong

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Skärvenäs 124 och Skärvenäs 127, Skärvenäs, Ulricehamns kommun

Skärvenäs 124 och Skärvenäs 127

Villa
Skärvenäs, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
8 900 000 kr
89 + 89 m²
5 rum
1,7 ha tomt

Välkomna till ”Skärveudd” och en idyll av sällan skådat slag. Här finns allt man kan önska sig, ett rejält boningshus med jordvärme och ett strandhus precis vid strandkanten till Yttre Åsunden samt ett dubbelgarage med gästdel och ett äldre magasin. Huset är uppfört 1976 och består av fem rum och kök varav tre sovrum. Stort vardagsrum med öppet till nock och bra extraytor i källarplan med stor gillestuga, bastu och tvättstuga m.m. Strandhuset är uppfört 1990 och består av två rum och kök med trinett. Även här finns det dusch och bastu. Gästhus/garage är uppfört 1987. Isolerat dubbelgarage med gästdel som har badrum med dusch samt trinett. Fastigheten har varit i familjens ägo i 55 år och ligger i ostört läge och utan genomfartstrafik. Välkomna att höra av er till mäklaren för att boka visning! Här finner du din egen oas vid stranden till Yttre Åsunden och med dess Gårdarna-runt-sjön miljö. Här har man närhet till Hofsnäs Naturområde med Torpa slott och Åsundsholms Golfbana som ligger tvärs över sjön. Närhet till livsmedelsbutik i Hulu och skola/förskola finns i Tvärred samt många badplatser och härliga naturstigar i fastighetens direkta närhet.

Vistabergsvägen 2B, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Vistabergsvägen 2B

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
3 750 000 kr
129 m²
4 rum
932 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa på Handelsträdgården i Villastan, Ulricehamn. Huset var färdigbyggt 2021 och är nu redo för nya ägare. Huset är ett Älvsbyhus Linnéa och är ett ljust och luftigt enplanshus som erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rymlig hall, tre sovrum, badrum och gästtoalett samt en stor tvättstuga med groventré. Kök och vardagsrum i öppen planlösning är husets hjärta och sovrummen strategiskt placerade i ena änden av huset tillsammans med det stora badrummet samt en mindre toalett. Huset har 2-stavs vitlaserad ekparkett på alla golv förutom i våt- och grovutrymmen. Stor härlig terass utmed husets ena långsida och med utgång från vardagsrum och sovrum. Det finns ett isolerat dubbelgarage på 36 m² med asfalterad parkeringsplats framför portarna mot gatan och tomten är grovplanerad. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till mäklaren redan idag. Det finns många fördelar att köpa nytt. Du slipper fastighetsavgiften de första 15 åren, bara det en besparing på över 135 000 kr. Dessutom har man lägre driftkostnader och ett bra inomhusklimat tack vare högt ställda krav på ventilation, isolering och uppvärmning. Huset är beläget med 5 minuter till förskola och lågstadie på Vistaholm. 5 min promenad till långgrund badplats, lekplats samt minigolf på Prångens Camping. Flack cykelväg till Ulricaparken och centrum. 5 min bilväg till Ulricehamns Ski Center. Åtskilliga mil av asfalterad banvall åt olika håll att cykla på. Lugnt område utan "citybrus". Fullskaligt träningscenter samt apotek och BVC på 150 m avstånd.

Börstigsvägen 4, Trädet, Ulricehamns kommun

Börstigsvägen 4

Övrigt
Trädet, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
1 500 000 kr
254 m²
1 113 m² tomt

Tillfälle att förvärva hyreshus med 4 lägenheter om totalt 254 kvm. Det är 4 st 2 rumslägenheter varav 2 st är 57 kvm och 2 st är 70 kvm. Uppvärmning via luft/luft värmepumpar och i hyran ingår värme. Beräknad årshyra är ca 264 000 kr. Löpande driftskostnader inkl. fastighetsskatt för 2023 var ca 85.400 kr/år. På tomten finns uthus med 6 förråd. Det är kommunalt vatten och avlopp. Kontakta mäklaren för att boka visningstid.

Visar alla 23