Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Knätte Köpmanstorp 120, Knätte, Ulricehamns kommun

Knätte Köpmanstorp 120

Gård/Skog
Knätte, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

1 700 000 kr

100 m²

5 rum

9 000 m² tomt

Välvårdat bostadshus med ljust vardagsrum med utgång till altan, fint helkaklat badrum, 3 bra sovrum samt kök. I källaren finns allrum, hobbyrum och bra förvaringsmöjligheter. Garage. Uppvärmning med luft/vattenvärmepump. Rejäl ladugård med möjlighet till djurhållning i liten skala. Från huset har man utsikt över bl.a. fina beteshagar.

Götåkra 107, 108 och 109, Götåkra, Ulricehamns kommun

Götåkra 107, 108 och 109

Villa
Götåkra, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

2 950 000 kr

250 m²

7 rum

9 925 m² tomt

Välkommen till Götåkra. Förverkliga drömmen om att bo stort och vackert på landet i detta hus med mängder av gammaldags charm och utsikt mot solnedgången över nejderna. Eller varför inte fortsätta bedriva Bed&Breakfast i naturskön bygd med närhet till badsjö och naturen. Potentialen är oändlig. Här får du ett bostadshus med ca 250 kvm boarea fördelat på 6-8 r.o.k. Huset har totalrenoverats med kärleksfull omtanke under de nuvarande ägarnas regi, men behöver bättras på här och var efter några års boende. Detaljerna är många – spröjsade fönster, trägolv, gammaldags serveringsgång, synliga takbjälkar och flera eldstäder. Utanför serveringsgången når du en vindskyddad uteplats perfekt för lata söndagsfrukostar om somrarna. Ingår gör även ett poolområde med generöst trädäck, spabad, utedusch och poolhus med vedeldad bastu. Poolhuset har ett komplett pentry med kyl/frys, spishäll, ugn och diskmaskin samt rymligt uterum med uppvuxen vinranka – sommartid behöver du inte vara någon annanstans än här. Stor tomt på drygt 9000 kvm med flera uppvuxna fruktträd, bärbuskar och grusad uppfart. Fiber finns indraget. Men det här är som synes tre adresser hopslagna i en enda fastighet, så ytterligare byggnader ingår varav 2 ingår i Bed&Breakfast verksamheten samt vita byggnaden som inrymmer hobbylokal/förråd om ca 90 kvm samt lägenhet om 3 r.o.k. på andra våningen och en byggnad inrymmer stort garage/lokal om ca 250 kvm. Ägarna har under flera år bedrivit en mycket populär Bed&Breakfast verksamhet där de har hyrt ut lillstugan med 2 r.o.k. samt stora röda byggnaden med 4 r.o.k. Här finns en väl upparbetad kundbas, med goda recensioner och återkommande gäster och därmed goda möjligheter att starta upp den just nu pausade verksamheten om så önskas. Det finns eventuellt möjlighet att bygga ut verksamheten i vita byggnaden eller hyra ut delar av fastigheten på annat sätt. På www.ekeliden.com kan ni läsa mer om Ekeliden B&B. Om du är intresserad kan du kontakta mäklaren redan nu.

Grönahögsvägen 27, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Grönahögsvägen 27

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

1 895 000 kr

73 m²

5 rum

828 m² tomt

Många är ni säkert som har varit lite nyfikna på Grönahögsvägen 27 med dess utstrålning och snickarglädje! Nu har du möjlighet att förvärva ett härligt hus med charm och ett centralt läge i Ulricehamn. Huset har idag fem rum varav allrum och sovrum på entréplan samt ett allrum, två sovrum och balkong på övre plan. Liten källare med tvättstuga, matkällare och förråd. Ekonomisk och bekymmersfri uppvärmning med modern luft/luftvattenvärmepump. På fastigheten ligger även ett uthus med ett isolerat rum samt ett kallförråd. Bra trädgårdstomt med stor och lättskött gräsmatta med lekyta för barn. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul då det är ett dödsbo. Varmt välkommen att höra av dig till mäklaren för mer information! Centralt beläget med närhet till Ulricehamns centrum som erbjuder all vardaglig service och goda kommunikationer. Direkt närhet till Stadsparken och i omgivningen finner man skolor, fotbollsplan samt Lassalyckans fritidsområde. Lagom pendlingsavstånd till städer som Borås, Göteborg och Jönköping.

Klövjestigen 2, Hökerum, Ulricehamns kommun

Klövjestigen 2

Villa
Hökerum, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

2 495 000 kr

117 m²

6 rum

876 m² tomt

Se hit - nu kan vi välkomna er till denna underbara och välhållna villa på barnvänligt område i Hökerum. Huset har under de senaste åren genomgått flertalet renoveringar. Med generösa utrymmen finns vardagsrum med värmande kamin och ekparkett, 5 sovrum, ombonat kök, helkaklat badrum med golvvärme både på entréplan och i källare, rymligt trädäck i sydvästläge med utgång från vardagsrummet. Mysig och lättskött trädgård med fruktträd. Bergvärme som leder till låga driftkostnader, fönster byttes 2009 och taket byttes 2011. 2017 kopplades även fibern in i huset. Huset är beläget endast ett stenkast ifrån Hökerum skola, perfekt för barnfamiljen som inte vill att barnen skall passera någon större väg. Huset är besiktigat och protokoll finns att tillgå hos ansvarig mäklare. Huset är beläget med stadens förskolor och skolor på mycket nära avstånd och passar familjen som är ute efter den perfekta familjevillan. På kort pendlingsavstånd når vi Ulricehamn som erbjuder flesta fritidsaktiviteter, golfbana, hotell, padelbana, gym mm. På 20 minuter med bil når du Borås centrum snabbt och smidigt. Busshållplatserna finns även de nära till hands vilket gör pendlingen till både Borås och Jönköping mycket smidig. Aktivt föreningsliv gör att barnen inte behöver sitta stilla om eftermiddagarna. Kontakta Linda Nilsson på 0734-282221 eller [email protected] för mer information gällande huset, försäljningsprocessen och visningar.

Lektorsvägen 13, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Lektorsvägen 13

Radhus
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

1 650 000 kr

131 m²

5 rum

640 m² tomt

På hörntomt i centrala Ulricehamn finner ni Lektorsvägen 13 som är en rymlig villa i originalskick och stora möjligheter. Här finns det chans att utforma sitt hem som man önskar och plats för att enkelt göra två sovrum till på övre plan för att passa den stora familjen. På entréplan finner man två sovrum, allrum/tv-rum, matrum, kök, tvättstuga/groventré och badrum med wc, bidé, handfat och badkar. På övre plan är det ett stort allrum samt ett tv-rum som tidigare har varit två sovrum. Från allrummet har man utgång till balkongen med viss sjöutsikt över Åsunden. Uteplats med stenläggning och en stor gräsmatta samt en häck mot vägen. Huset värms med elradiatorer men det sitter även en luftvärmepump i hallen (osäker funktion) På fastigheten finns även ett isolerat garage med en förrådsdel samt en liten "snickarverkstad". Huset är besiktigat och besiktningsprotokoll finns hos mäklaren. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare redan idag! Huset är beläget med stadens förskolor och skolor mycket nära och passar perfekt för barnfamiljen. Närhet även till Lassalyckans fritidsområde som erbjuder de flesta fritidsaktiviteter, golfbana, hotell mm. Busshållplatserna finns även de nära till hands vilket gör pendlingen till både Borås och Jönköping mycket smidig. Till centrum med dess butiker är det några minuters promenad.

Lindängsliden 2, Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Lindängsliden 2, Ulricehamn, Ulricehamns kommun, bild 2
Lindängsliden 2, Ulricehamn, Ulricehamns kommun, bild 3

Lindängsliden 2

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

1 995 000 kr

177 m²

3 rum

481 m² tomt

Nu har vi äran att förmedla detta unika 20-talshus i Ulricehamn! Huset vänder sig till dig som är ute efter något unikt med härlig charm. Kanske vill du använda entréplan till någon affärslokal och ha kontorslandskap kombinerat med boyta på ovanvåningen. Endast fantasin sätter dina gränser och här har du möjligheter att forma huset till just dina önskemål. Huset har de senaste åren renoverats såväl interiört som exteriört och här blandas moderna materialval med välbevarade detaljer från förr. Entréplan med hall med klinkers på golvet samt direkt anslutning till mindre toalett. Vidare in öppnar upp sig till stort vardagsrum och matplats samt ett rymligt kök med plats för matbord. Ovanvåning med annorlunda planlösning där vi möts av allrum, badrum samt 2 sovrum. Under del av huset har vi en välmående källare. Fastighetens elförbrukning ligger endast på ca 9600 Kwh/år tack vare den underbara täljstenskaminen och energisnåla luftvärmepumparna. Tack vare detta har fastighet därmed fått energiklass B i energideklarationen. Fastigheten är besiktigad och protokoll finns att tillgå hos ansvarig mäklare. Ett mycket sevärt hus! Ulricehamn är vackert beläget med närhet till natur och fina vandringsleder. Stadens hjärta, sjön Åsunden med goda bad-, båt- och fiskemöjligheter. Bra allmänna kommunikationer och smidigt pendlingsavstånd till närliggande orter som Borås, Jönköping och Göteborg. Varmt välkommen på visningen!

  • Premium
Badene 205, Tvärred, Ulricehamns kommun

Badene 205

Fritidshus
Tvärred, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

500 000 kr

55 m²

3 rum

1 778 m² tomt

Nu har vi nöjet att förmedla detta fantastiska smultronställe! I Tvärreds skogar finns detta charmiga fritidshus även kallat Håkantorp. Här har ni möjlighet att ha ett eget sommarparadis. Denna fastighet erbjuder inte bara ett charmigt hus med stora möjligheter utan även en lantlig idyll. Plocka hallon i slänten, läs en bok i hängmattan eller grilla korv vid grillplatsen? Stor och härlig trädgård med skogen som närmaste granne. På trädgården finns även ett förråd och utedass. Fastigheten har idag inget avlopp eller indraget vatten. Vänligen anmäl dig direkt till visningen eller kontakta ansvarig mäklare för mer information. Den perfekta platsen för att slappna av och inte ha några måsten. Trots avskildheten har man nära till Ulricehamn och endast 7 minuter till närmaste livsmedelsbutik.

Furuvägen 11, Limmared, Tranemo kommun

Furuvägen 11

Villa
Limmared, Tranemo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

895 000 kr

136 m²

6 rum

1 080 m² tomt

Välkomna till Furuvägen 11 och en välbyggd 1½-plansvilla med källare och dubbelgarage. Huset består av hall med en halvtrappa upp till kök, två sovrum på entréplan samt badrum och vardagsrum med öppen spis. På övre plan finns möjlighet att ha en separat lägenhet med pentry, toalett och sovrum och kattvindar för förvaring. Här finns även ett till sovrum intill trapphallen. I källaren finner man en gillestuga, tvättstuga med tvättmaskin och badkar, toalett, matkällare och litet verkstadsrum med groventré. På baksidan finns en stensatt uteplats och på tomten finns ett dubbelgarage samt ett trädgårdsförråd som varit ett bihus. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul mot dolda fel då fastigheten säljs av ett dödsbo. Varmt välkommen att höra av dig till mäklaren för mer information och visning! I den omedelbara närheten ligger fotbollsplaner och promenadstråk och med bara 2 minuters gångväg nås Limmareds mysiga samhälle med caféer, loppisaffärer, Glasets hus och matbutik.

Fästered 133, Fästered, Ulricehamns kommun

Fästered 133

Fritidshus
Fästered, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

4 950 000 kr

76 m²

4 rum

1 840 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva Fästered 133 med härligt sjöläge vid Åsunden med brygga, garage med gästrum och bastu/badrum, isolerad gäststuga, vedbod och sist men inte minst boningshuset som byggdes 1982 och byggdes till med den glasade delen mot sjön 2011. Här finns gott om plats för hela familjen med totalt 12 sängplatser varav fyra fasta sängplatser i huset samt två dubbelbäddsoffor i vardagsrummet, tre sängar i friggeboden samt en säng i uthuset. Huset består av fyra rum varav två sovrum och är vinterbonat och används året om. Uppvärmning sker med luft/luftvärmepump som kompletteras med två kaminer och elradiatorer. Uthus/Garagebyggnaden består av ett kallgarage och förråd samt ett sovrum med badrum och bastu. Isolerad friggebod/gästhus med plats för flertalet sängar. Dessutom finns en oisolerad vedbod. Stor tomt om drygt 1 800 m² med lättskött gräsmatta, flertalet uppväxta buskar och träd samt fina stenläggningar och grusningar. Missa inte den här möjligheten och boka in dig på visningen redan idag eller kontakta mäklaren om du vill ha mer information! Varmt välkommen!

Skärvenäs 124 och Skärvenäs 127, Skärvenäs, Ulricehamns kommun

Skärvenäs 124 och Skärvenäs 127

Villa
Skärvenäs, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

8 900 000 kr

89 m²

5 rum

1,7 ha tomt

Välkomna till ”Skärveudd” och en idyll av sällan skådat slag. Här finns allt man kan önska sig, ett rejält boningshus med jordvärme och ett strandhus precis vid strandkanten till Yttre Åsunden samt ett dubbelgarage med gästdel och ett äldre magasin. Huset är uppfört 1976 och består av fem rum och kök varav tre sovrum. Stort vardagsrum med öppet till nock och bra extraytor i källarplan med stor gillestuga, bastu och tvättstuga m.m. Strandhuset är uppfört 1990 och består av två rum och kök med trinett. Även här finns det dusch och bastu. Gästhus/garage är uppfört 1987. Isolerat dubbelgarage med gästdel som har badrum med dusch samt trinett. Fastigheten har varit i familjens ägo i 55 år och ligger i ostört läge och utan genomfartstrafik. Välkomna att höra av er till mäklaren för att boka visning! Här finner du din egen oas vid stranden till Yttre Åsunden och med dess Gårdarna-runt-sjön miljö. Här har man närhet till Hofsnäs Naturområde med Torpa slott och Åsundsholms Golfbana som ligger tvärs över sjön. Närhet till livsmedelsbutik i Hulu och skola/förskola finns i Tvärred samt många badplatser och härliga naturstigar i fastighetens direkta närhet.

Brf Australien, null, Ulricehamns kommun
  • 19 lediga bostäder

Brf Australien

Lägenhet
Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

fr. 2 100 000 kr

47-140 m²

2-5 rum

1 974 kr/mån

I centrala Ulricehamn kommer vi inom kort att erbjuda 25 - 26 bostadsrätter med inflyttning under Q1/Q2 2025. Samtidigt som den vackra röda tegelbyggnaden (UT) bevaras, så kompletteras nedsidan med en ny huskropp (AU). I de två husen finns tvåor, treor, fyror och även femmor med en bostadsyta från 47 till 141 kvadratmeter. BRF 2.0 – En nyproducerad bostadsrättsförening har det senaste tio åren haft mellan 10–15 000 kr per kvadratmeter i lån beroende på vart i Sverige man är och hur fastigheten ser ut. De äldre föreningarna har hunnit amortera av sitt lån så att de idag inte är lika räntekänsliga som nyproducerade bostadsrättsföreningar blir med den nivån på föreningslån. Vår vision är att skapa en förening som representerar husets historia och då även en lågt belånad förening, insatserna blir några tusen högre per kvadratmeter än om man hade lagt ett traditionellt lån i föreningen men samtidigt kan man som privatperson göra ränteavdrag vilket inte en förening kan göra. Månadskostnaden kommer således bli lägre för de boende i Brf. Australien genom att skapa en lågt belånad förening som inte behöver amortera något utan har en belåning på cirka 4000 kr per kvadratmeter istället. Här kommer ett tidlöst boende i skandinavisk stil och med exklusiva materialval och modern byggteknik skapar vi liv i den en gång tryckande fastigheten på storgatan. Lägenheterna är framtagna genom ett samarbete av våra arkitekter och leverantörer av inredning. Det är en genomgående sober och naturnära färgskala med tidlösa material som håller hög kvalitet och går i liv med fastighetens gestaltning. Likväl som det är vackert i all sin enkelhet så är det lätt att addera olika inredningsstilar på. Om du önskar förädla det vidare efter dina drömmar så finns det möjlighet att göra förändringar och tillval så länge det är byggtekniskt möjligt. Parkeringsplatser kommer att erbjudas på de två nedersta planen. Klicka gärna in dig till annonsen på Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings hemsida för att se bostadsväljaren och vilka lägenheter som är tillgängliga. Hör av dig till oss redan idag med intresseanmälan, bokning och eventuella frågor. Martin Lundgren, [email protected] , 0768 - 911 959 Anna Tidebrink, [email protected], 0768 - 272 383 I Ulricehamn hittar du fantastisk natur, många sjöar och en spännande historia. På friluftsområdet Lassalyckan hittar du vacker skog för promenader, traillöpning eller mountainbike på sommaren och vasaloppscenter för längskidor på vintern. Sjön Åsunden bjuder på vattenaktiviteter, fiske och även bad året om. På den pittoreska storgatan blandas mysig småstadsshopping med caféer och bistro, allt på en armlängds avstånd. Staden genomsyras av en närhet till allt samtidigt som den ständigt lever och utvecklas, året om. Välkommen till en enklare vardag mitt i Ulricehamn!

  • Nybyggnadsprojekt
Bokvägen 3, Ulricehamn, Ulricehamns kommun
  • Budgivning pågår

Bokvägen 3

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

2 975 000 kr

139 m²

8 rum

725 m² tomt

Varmt välkomna till Bokvägen 3 med bästa barnvänliga läge på återvändsgata längst upp mot Lassalyckan och kort promenadavstånd till stadens skolor och simhall. Här finner du en familjevilla med härligt ljusinsläpp med plats för den stora familjen med sina 5 - 6 sovrum och stora sällskapsutrymmen. På entréplan möts man av en rymlig hall med plats för avhängning, ljust och trevligt kök med bra förvaringsmöjligheter och arbetsytor samt plats för matbord. Innanför köket finner man tvättstugan med tvättmaskin, torkskåp, vask och förvaringsmöjligheter samt en praktisk groventré. Stort och rymligt vardagsrum med parkettgolv och plats för både soffa och matsalsgrupp. Stort sovrum med praktisk garderobsvägg och utgång till altanen i västerläge. Här finns även två sovrum till med garderober. Badrum i anslutning till hall. På övre plan finner man ett allrum med ett härligt ljus i form av det nyinsatta takfönstret, tre sovrum varav ett master bedroom med egen klädkammare till höger och de andra två till vänster. Här finns även ett badrum med toalett, handfat och dusch. Lättskött trädgård i etage och härliga uteplatser med mycket sol. Vidbyggt isolerat förråd, fristående garage samt ett trädgårdsförråd ger gott om utrymme för den aktiva familjen. Huset är besiktat, vänligen kontakta mäklare för protokoll. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information eller boka in visning direkt i annonsen! Huset är beläget med stadens förskolor och skolor mycket nära och passar perfekt för barnfamiljen. Närhet till Lassalyckans fritidsområde som erbjuder över tjugo fritidsaktiviteter såsom fotboll, mountainbike, golfbana, motionsspår, längdskidor med sitt Vasaloppscenter, ishallar, fotbollsplaner och fotbollshall samt hotell m.m. Simhallen ligger med några minuters gångavstånd. Busshållplatserna finns även de nära till hands vilket gör pendlingen till både Borås och Jönköping mycket smidig.

Marbäck 210, Marbäck, Ulricehamns kommun

Marbäck 210

Fritidshus
Marbäck, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

1 350 000 kr

48 m²

1 rum

1 834 m² tomt

Vid populära Åsunden, med ett avskilt och privat läge och några minuters promenad till båt- och badmöjligheter, finns denna naturtomt på hela 1834 kvm. Här lever man med naturen och med naturreservatet Korpebobergs lövskogar inpå knuten. Husskalet är på 48 kvm, uppfört 1964 och är förberedd för en större renovering. El- och vatten finns indraget på tomten med en fullt fungerade trekammarbrunn. Strax intill finns en komplementbyggnad med förråd och en toalett med dusch. Fastigheten ligger utanför detaljplanelagt område utan några områdesbestämmelser. Tomten ligger även utanför strandskyddet om intresse finns att bygga något nytt. Nybyggnadskarta framtagen 2022 finns under dokument. Hör av dig till mäklaren för mer information och visning. Åk gärna förbi och bilda dig en uppfattning om läget. Banvallen tar dig med cykel in till Ulricehamn centrum på 25min, med bil 10min.

Jonstorpsvägen 5, Hökerum, Ulricehamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Jonstorpsvägen 5

Villa
Hökerum, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

2 975 000 kr

114 m²

5 rum

776 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa på Jonstorpsvägen 5 som är byggd 2020 i lösvirke med moderna materialval och billiga driftskostnader i utkanten av Hökerum. Lugnt och familjevänligt område och är perfekt för hela familjen att bo och växa upp i. På ett plan om 114 m² samsas bland annat ett fullutrustat kök och och vardagsrum med en vacker antik kakelugn i öppen planlösning. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, gästtoalett och tre bra sovrum varav ett med egen walk-in-closet. Det finns även en carport och ett isolerat förråd med ingång utifrån. Härlig baksida med altandäck och elektrisk markis. Huset är väldigt energieffektivt och har en integrerad solcellsanläggning på taket med en effekt på 9,57 kWp. Se bifogat dokument. Vattenburen golvvärme i hela huset samt en antik kakelugn i vardagsrummet. Det finns många fördelar att köpa nytt. Man slipper fastighetsavgiften de första 15 åren, bara det innebär en besparing på över 110 000 kr från 2023 (12 år kvar utan fastighetsavgift). Dessutom har man lägre driftkostnader och ett bra inomhusklimat tack vare högt ställda krav på ventilation, isolering och uppvärmning. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till mäklaren redan idag! Huset är beläget med stadens förskolor och skola på mycket nära avstånd och passar familjen som är ute efter den perfekta familjevillan. På kort pendlingsavstånd når vi Ulricehamn som erbjuder flesta fritidsaktiviteter, golfbana, hotell, padelbana, gym m.m. På 20 minuter med bil når du Borås centrum snabbt och smidigt. Busshållplatserna finns även de nära till hands vilket gör pendlingen till både Borås och Jönköping mycket smidig. Aktivt föreningsliv, närhet till natur och sjöar gör att barnen inte behöver sitta stilla om eftermiddagarna.

Lediga tomter - Ulricehamns kommun, null, Ulricehamns kommun
  • 40 lediga bostäder

Lediga tomter - Ulricehamns kommun

Tomt
Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

fr. 34 150 kr

1 298 m² tomt

Ulricehamns kommun säljer tomter för nybyggnation av bostadshus. Här finner du alla tomter som är till salu för tillfället. Så här går ett tomtköp till: Den som köper en tomt av Ulricehamns kommun betalar en handpenning då avtalet tecknas. Från tillträdesdagen har köparen sedan åtta månader på sig att få ett beviljat bygglov på fastigheten. Efter 18 månader från tillträdesdagen ska köparen ha påbörjat byggnationen. Med påbörjat menas att bostadshusets klimatskal ska vara färdigställt. Klimatskal innebär färdigställda ytterväggar, tak, bottenplatta/torpargrund, fönster och dörrar. När dessa kriterier är uppfyllda, betalas resterande del av tomtavgiften. Därefter skrivs ett köpebrev och köparen söker då lagfart hos Lantmäteriet. Om inte bygglov är beviljat efter åtta månader eller om arbetet inte är påbörjat inom 18 månader återgår köpet till kommunen och handpenningen går förlorad. Det finns ingen kommunal tomtkö. Anslutningsavgifter för 2023 ligger under dokument. För mer information om fastigheten och dess möjligheter hör av er till Ulricehamns Kommun eller till ansvarig mäklare! Kontaktperson Ulricehamns Kommun, Rrezarta Veliqi, 0321-59 52 78, [email protected] Ansvarig mäklare, Martin Lundgren, 0768-91 19 59, [email protected]

  • Nybyggnadsprojekt
Trädgårdsgatan 4, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Trädgårdsgatan 4

Villa
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

3 995 000 kr

150 m²

5 rum

820 m² tomt

Välkommen till Trädgårdsgatan 4! Här möts du av ett nyproducerat hus med karaktär och modernt formspråk i form av ett atriumhus med en rymlig uteplats som mittpunkt och fantastiska ljusinsläpp i alla rum som omfamnar dess centrum. Huset är välplanerat och genomtänkt och har en öppen planlösning, fyra rymliga sovrum, två helkaklade badrum, groventré med tvättstuga och en fristående carport med isolerad förrådsdel. I hjärtat av huset finns ett rymligt och luftigt kök. Här kan alla samlas för att umgås och laga mat tillsammans. Köket har högkvalitativa materialval och ytskikt och är utrustat med moderna vitvaror i form av kyl och frys, inbyggd ugn och micro, diskmaskin samt induktionshäll med integrerad fläkt. Här finns väl genomtänkta placeringar av eluttag och ytor för att kunna laga mat, baka och spendera tid i köket. Köket har ett centralt och noggrant planerat läge där det på ett naturligt sätt smälter ihop med atriumgården genom de stora skjutpartierna så att man enkelt kan utnyttja altanen till alla måltider och tillställningar. Husets självklara mittpunkt är den insynsskyddade atriumgården, och det är kring denna livet i huset kommer kretsa. Här kan man samlas för att umgås med familj eller vänner och skapa minnen för livet. Atriumgården gör huset unikt och den bjuder in till många sociala stunder. I badrummen möts du av moderna och exklusiva material tillsammans med ljusa och fräscha färger. Det mer privata badrummet har ett stilrent badkar, så att du har möjlighet att ta ett långt bad när du vill och det andra har dusch. Sovrummen är välplanerade i både storlek och placering då man valt att lägga tre av dem tillsammans i ena delen av huset samt ett master bedroom i andra vinkeln. Öppna planytor finns i huset och öppnar upp för sociala tillfällen samt ger en luftig och rymlig känsla. Helglasade skjutdörrar suddar ut gränsen mellan inne och ute, vilket ger dig ett hem fullt av naturligt ljus och naturens alla färger och skiftningar i din vardag. Uppvärmning sker med en modern frånluftsvärmepump från ComfortZone med golvvärme i hela huset. Alla rum i huset har plankgolv från Bjelins och i våt- och grovutrymmen ligger klinker. Huset har utrustats med Plejd-dimmers för att kunna styra/automatisera belysningen via app i telefon m.m. Huset är färdigställt och redo för inflytt! Varmt välkommen att höra av dig till mäklaren för visning! Det finns många fördelar att köpa nytt. Du slipper fastighetsavgiften de första 15 åren, bara det en besparing på över 135 000 kr. Dessutom har man lägre driftkostnader och ett bra inomhusklimat tack vare högt ställda krav på ventilation, isolering och uppvärmning. Huset är beläget med 5 minuter till förskola och lågstadie på Vistaholm. 5 min promenad till långgrund badplats, lekplats samt minigolf på Prångens Camping. Flack cykelväg till Ulricaparken och centrum. 5 min bilväg till Ulricehamns Ski Center. Åtskilliga mil av asfalterad banvall åt olika håll att cykla på. Lugnt område utan "citybrus". Fullskaligt träningscenter samt apotek och BVC på 150 m avstånd.

Lindängsvägen 39B, Ulricehamn, Ulricehamns kommun

Lindängsvägen 39B

Lägenhet
Ulricehamn, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

1 475 000 kr

70 m²

3 rum

3 542 kr/mån

21 071 kr/m²

På populära Lindängsvägen finner ni nu denna rymliga och ljusa bostadsrätt om 70 kvm och inglasad balkong. Lägenheten är renoverad med stilsäkra materialval och jordnära färger. Här har du möjlighet att bara flytta in och njuta! Välkommen in i en trevlig hall med bra utrymme för avhängning och förvaring. Till vänster finns det renoverade helkaklade badrummet utrustat med WC, tvättställ samt dusch med glasväggar. Vidare in i lägenheten är det renoverade köket med ljusa köksluckor, bänkskiva i laminat samt en trevlig köksö. I anslutning till köket finns det luftiga vardagsrummet med bra yta för både soff- och matgrupp. Här ifrån nås den inglasade balkongen med utsikt över sjön. På höger sida av lägenheten finns de två rymliga sovrummen med fönster ut mot Lindängsvägen. I anslutning till sovrummen finns en rymlig klädkammare med fönster. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen eller ditt intresse till mäklaren redan idag! Lägenheten är beläget med stadens centrum på nära avstånd och passar perfekt för barnfamiljen som är ute efter lägenheten med högt och ljust läge fast med bekvämligheterna på nära avstånd. Närhet även till Lassalyckans fritidsområde som erbjuder de flesta fritidsaktiviteter, golfbana, hotell, padelbana, gym mm. Busshållplatserna finns även de nära till hands vilket gör pendlingen till både Borås och Jönköping mycket smidig.

  • Balkong
Hjortronstigen 18, Röshult, Ulricehamns kommun

Hjortronstigen 18

Villa
Röshult, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

1 100 000 kr

142 m²

8 rum

952 m² tomt

Rejält och välvårdat hus med plats för den stora familjen med sina fem sovrum. Många av ytskikten är utbytta under de senaste åren och köket och badrummet renoverades under 2021. Helkaklat badrum och en helkaklad toalett på entréplan tillsammans med vardagsrum med öppen spis/spiskassett och kök samt fyra sovrum. Tvättstuga med klinker och dusch och bastu i källaren tillsammans med allrum, gillestuga/tv-rum med öppen spis, ett sovrum samt en helkaklad toalett. Stor altan under tak med öppen spis, groventré under tak, isolerat garage med värme och el samt en carport. Bergvärme och luft/luftvärmepump innebär bekymmersfri och ekonomisk uppvärmning. Huset har även tre eldstäder varav en på altanen. Bra läge med naturen på baksidan och en lugn gata för barnen att leka på. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse eller boka visning med mäklaren redan idag!

Börstigsvägen 4, Trädet, Ulricehamns kommun

Börstigsvägen 4

Övrigt
Trädet, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn

1 900 000 kr

254 m²

1 113 m² tomt

Tillfälle att förvärva hyreshus med 4 lägenheter om totalt 254 kvm. Det är 4 st 2 rumslägenheter varav 2 st är 57 kvm och 2 st är 70 kvm. Samtliga lägenheter är uthyrda. Uppvärmning via luft/luft värmepumpar och i hyran ingår värme. Beräknad årshyra är ca 288 000 kr. Löpande driftskostnader inkl. fastighetsskatt för 2022 var ca 102 000 kr/år. På tomten finns uthus med 6 förråd. Det är kommunalt vatten och avlopp. Kontakta mäklaren för att boka visningstid.

Visar alla 19