Mäklare Henrik Dahlgren

Henrik Dahlgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skogsfastighet med bra vägar och arrondering utanför Tranemo - 116,9 ha, Tranemo, Tranemo kommun

Skogsfastighet med bra vägar och arrondering utanför Tranemo - 116,9 ha

Gård/Skog
Tranemo, Tranemo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
10 900 000 kr
116,9 ha tomt

Tillfälle att förvärva välarronderad, välskött och lättillgänglig skogsfastighet med bra skogsbilvägar och 106,5 ha produktiv skogsmark. Enligt skogsbruksplanen uppgår virkesförrådet till 14 312 m³sk varav 2 744 m³sk är S1-skog och 6 358 m³sk är S2-skog. Bonitet 7,5 m³sk/ha och år. Det finns inga byggnader. Jakträtten är ej upplåten. Besiktning av fastigheten kan ske på egen hand. Anbud oss tillhanda senast 2024-01-02. Skogsbruksplan, kartor och anbudsblankett, se filerna under dokument. Prisidé 10 900 000 kr.

Björkedal 101, Blidsberg, Ulricehamns kommun

Björkedal 101

Gård/Skog
Blidsberg, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
4 700 000 kr
80 m²
3 rum
4 ha tomt

Varmt välkommen till Björkedal gård som är belägen mellan Ulricehamn och Falköping. Drömmer ni om att driva en verksamhet med konferens, restaurang, fik och bed and breakfast? Genom booking.com har gäster från hela världen hittat till Björkedal gård, recensionerna får tala för sig självt. Eftersom att utbudet av övernattning inom området är obefintligt så finns det goda möjligheter till samarbeten mellan de olika arrangörer av evenemangen i närheten. Naturen, tystnaden och lugnet med det rikliga utbudet av djur, svamp och grönska lockar turister som kommer både till fots, cykel eller husbil som parkerar på de anlagda ställplatserna. Gården har arrangerat och får vid varje år frågor om midsommarfirande, julbord och nyårssupé. Vill ni inte driva en verksamhet så finns möjligheten att antingen hyra ut verksamhetslokalerna och få en extra inkomst, eller med enkla medel ställa om verksamheten till ännu ett boende där ni antingen kan ha generationsboende på gården eller få in en extra inkomst genom att hyra ut det charmiga torpet. Möjligheterna är oändliga. Konferenslokal som totalrenoverades 2010-2013. Lokalen har golvvärme, utbildning/konferensdel, matplats, restaurangkök, toalett samt utgång till stort altandäck där du kan nå 4 rum och poolen. Bostadshus från 1910 med 3-4 rum, 2 eldstäder och inglasad veranda. Solcellsanläggning från augusti 2023 som beräknas producera 18 000 kWh/år. Mellan konferenslokalen och gårdens damm med kräftor finner du gårdens naturspa som erbjuder stor altan med kvällssol, vedeldad badtunna, orangeri, vedeldad bastu och grillkåta. I separat byggnad finns en mysig pub/ateljé med stengolv, träväggar och träpanel i taket som är öppet till nock. Jordkällare. Gården ligger i lugn och rofylld miljö. För gårdens alpackor finns nybyggd lösdriftsdel/vindskydd med el och vatten. Till gården hör också ca 1 ha öppen mark och 2 ha skogsmark.

Starhester 7, Dalsjöfors, Borås kommun

Starhester 7

Tomt
Dalsjöfors, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
575 000 kr
1 394 m² tomt

Möjlighet att köpa stor tomt om 1 394 kvm utanför Dalsjöfors. Tomten ligger naturskönt och i området finns det fina promenadvägar och inom några kilometer når du centrum med mataffärer, butiker restauranger, fin badplats, skola F-9, och vårdcentral. Det finns positivt förhandsbesked för enbostadshus och komplementbyggnad. Fritt att välja husleverantör. Fastigheten ligger utanför detaljplanelagt område. Köparen får ombesörja eget vatten och avlopp samt elanslutning. Tomten kan besökas på egen hand. För mer information kontakta mäklaren.

Börstigsvägen 4, Trädet, Ulricehamns kommun

Börstigsvägen 4

Övrigt
Trädet, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
1 500 000 kr
254 m²
1 113 m² tomt

Tillfälle att förvärva hyreshus med 4 lägenheter om totalt 254 kvm. Det är 4 st 2 rumslägenheter varav 2 st är 57 kvm och 2 st är 70 kvm. Uppvärmning via luft/luft värmepumpar och i hyran ingår värme. Beräknad årshyra är ca 264 000 kr. Löpande driftskostnader inkl. fastighetsskatt för 2022 var ca 102 000 kr/år. På tomten finns uthus med 6 förråd. Det är kommunalt vatten och avlopp. Kontakta mäklaren för att boka visningstid.

Lyckåsvägen 5, Örby, Marks kommun

Lyckåsvägen 5

Tomt
Örby, Marks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
795 000 kr
1 321 m² tomt

Tomt med bra läge i Örby. Här finns möjlighet att bygga hyreshus i 2 våningar med upp till 8 lägenheter eller en egen villa. Troligen kan du även bygga en suterrängvåning. Fritt att välja leverantör. Anslutningsavgifter för vatten, avlopp och el betalas av köparen. Tomten kan besökas på egen hand. Försäljningen sker genom AB överlåtelse. För mer information kontakta mäklaren.

Nyarpsvägen 10, Köttkulla, Ulricehamns kommun

Nyarpsvägen 10

Övrigt
Köttkulla, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
Pris saknas
6 088 m² tomt

Möjlighet att förvärva gedigen byggnad med ca 1450 kvm uppvärmda ytor via påkostad bergvärmeanläggning från 2019 samt 330 kvm kallager. Med befintlig hyresgäst får du egna bra och billiga lokaler. Byggnaden är uppförd 1949 och tillbyggd 1965. På våning 1 är det ca 625 kvm ljusa lokaler med ekparkettgolv som är/har varit sysal och stickeri och är även lämplig som utställning, kontor och lättare tillverkning. På detta plan finns ett kontor, 3 äldre toaletter, flera tryckluftsuttag och 3 fasuttag. Det finns en liten lastbrygga till sysalen. Sysalsdelen fick nya fönster 2016. Det finns en hisschakt från källaren till 1 våning. Nästan hela första våning är uthyrd. På 2 våning är det ca 265 kvm med kontor och personalutrymmen. Kontorsdel med reception, två stora kontor, konferensrum, 2 toaletter samt bra arkiv/förråd. Innanför arkiv/förrådet finns ett mindre kontor samt toalett. Ljus personalmatsal med parkettgolv, toalett och städförråd. Bottenvåningen med 625 kvm uppvärmd yta som enkelt delas av till olika ändamål, då det finns uppvärmd lagerdel, kontorsdörr, toalett, 2 duschkabiner, diskmaskin och diskbänk. Från varmlagret är det en port till kallagerdelen. Kallager om 330 kvm med port i markplan. Det finns 3 fiber abonnemang. Kommunalt vatten och avlopp. På baksidan av fastigheten finns bra uppställningsytor varav större delen är asfalterad. Hyresintäkter för den uthyrda delen är ca 136 692 kr/år. Årliga löpande driftskostnader för senaste verksamhetsåret för hela fastigheten var ca 120 000 kr inkl. fastighetsskatt. Det finns möjlighet att hyra det av fastigheten också.

Visar alla 6