Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Henrik Dahlgren

Henrik Dahlgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Byn Rosenlund 1, Skephult, Marks kommun

Byn Rosenlund 1

Gård/Skog
Skephult, Marks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
5 900 000 kr
163 + 140 m²
6 rum

Naturskönt belägen gård vid vägens slut. Stort bostadshus med 3 eldstäder, 2 badrum och golvvärme i hela huset. 163 kvm boarea fördelat på 5 rum och kök med vedspis samt badrum på övervåningen och 118 kvm källare med ytterligare ett rum, gillestuga med öppen spis och bardel i svartek, hobbyrum, helkaklat badrum med bastu, tvättstuga, pannrum och bra förvaringsutrymmen. Uppvärmning sker med jordvärmepump. Ladugård med 2 boxplatser, sadelkammare, fin maskinhall med stor port samt garage och bra loft. Solcellsanläggning med beräknad produktion på 19 000 kWh samt batteri. Äldre lillstuga med 1 rum och enkel köksdel. Det är ca 10 ha varav ca 1,5 ha öppen mark och 8 ha skogsmark varav skogsmarken kan avverkas och göras om till beteshagar. Dagens virkesförråd beräknas uppgå till ca 2 000 m³sk. För mer information se bifogad skogsanalys under dokument. Det finns möjlighet att köpa till ytterligare ca 30 ha mark.

Öjelunda 120, Blidsberg, Ulricehamns kommun
  • Borttagen före visning

Öjelunda 120

Gård/Skog
Blidsberg, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
2 095 000 kr
140 + 15 m²
5 rum
5 ha tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Varred Karlsdal 2, Länghem, Tranemo kommun

Varred Karlsdal 2

Gård/Skog
Länghem, Tranemo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
1 900 000 kr
110 + 20 m²
5 rum
3 ha tomt

Trevligt belägen gård utanför Länghem. Bostadshus med 5 r.o.k samt isolerad vind som troligen kan inredas. Rymligt kök med stor täljstenskamin. Bastu i källaren. Avloppsanläggning från 2021. Uppvärmning med Luft/luft värmepump och stor täljstenskamin. Bra ekonomibyggnad som kan användas som garage eller blivande stall. Isolerat garage. Ca 2 ha skogsmark och knappt 1 ha betesmark. Endast drygt 1 km till badplats vid Sävsjön

Björkedal 101, Blidsberg, Ulricehamns kommun

Björkedal 101

Gård/Skog
Blidsberg, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
4 700 000 kr
80 m²
3 rum
4 ha tomt

Varmt välkommen till Björkedal gård som är belägen mellan Ulricehamn och Falköping. Drömmer ni om att driva en verksamhet med konferens, restaurang, fik och bed and breakfast? Genom booking.com har gäster från hela världen hittat till Björkedal gård, recensionerna får tala för sig självt. Eftersom att utbudet av övernattning inom området är obefintligt så finns det goda möjligheter till samarbeten mellan de olika arrangörer av evenemangen i närheten. Naturen, tystnaden och lugnet med det rikliga utbudet av djur, svamp och grönska lockar turister som kommer både till fots, cykel eller husbil som parkerar på de anlagda ställplatserna. Gården har arrangerat och får vid varje år frågor om midsommarfirande, julbord och nyårssupé. Vill ni inte driva en verksamhet så finns möjligheten att antingen hyra ut verksamhetslokalerna och få en extra inkomst, eller med enkla medel ställa om verksamheten till ännu ett boende där ni antingen kan ha generationsboende på gården eller få in en extra inkomst genom att hyra ut det charmiga torpet. Möjligheterna är oändliga. Konferenslokal som totalrenoverades 2010-2013. Lokalen har golvvärme, utbildning/konferensdel, matplats, restaurangkök, toalett samt utgång till stort altandäck där du kan nå 4 rum och poolen. Bostadshus från 1910 med 3-4 rum, 2 eldstäder och inglasad veranda. Solcellsanläggning från augusti 2023 som beräknas producera 18 000 kWh/år. Mellan konferenslokalen och gårdens damm med kräftor finner du gårdens naturspa som erbjuder stor altan med kvällssol, vedeldad badtunna, orangeri, vedeldad bastu och grillkåta. I separat byggnad finns en mysig pub/ateljé med stengolv, träväggar och träpanel i taket som är öppet till nock. Jordkällare. Gården ligger i lugn och rofylld miljö. För gårdens alpackor finns nybyggd lösdriftsdel/vindskydd med el och vatten. Till gården hör också ca 1 ha öppen mark och 2 ha skogsmark.

Starhester 7, Dalsjöfors, Borås kommun

Starhester 7

Tomt
Dalsjöfors, Borås kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås
575 000 kr
1 394 m² tomt

Möjlighet att köpa stor tomt om 1 394 kvm utanför Dalsjöfors. Tomten ligger naturskönt och i området finns det fina promenadvägar och inom några kilometer når du centrum med mataffärer, butiker restauranger, fin badplats, skola F-9, och vårdcentral. Det finns positivt förhandsbesked för enbostadshus och komplementbyggnad. Fritt att välja husleverantör. Fastigheten ligger utanför detaljplanelagt område. Köparen får ombesörja eget vatten och avlopp samt elanslutning. Tomten kan besökas på egen hand. För mer information kontakta mäklaren.

Börstigsvägen 4, Trädet, Ulricehamns kommun

Börstigsvägen 4

Övrigt
Trädet, Ulricehamns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ulricehamn
1 500 000 kr
254 m²
1 113 m² tomt

Tillfälle att förvärva hyreshus med 4 lägenheter om totalt 254 kvm. Det är 4 st 2 rumslägenheter varav 2 st är 57 kvm och 2 st är 70 kvm. Uppvärmning via luft/luft värmepumpar och i hyran ingår värme. Beräknad årshyra är ca 264 000 kr. Löpande driftskostnader inkl. fastighetsskatt för 2023 var ca 85.400 kr/år. På tomten finns uthus med 6 förråd. Det är kommunalt vatten och avlopp. Kontakta mäklaren för att boka visningstid.

Lyckåsvägen 5, Örby, Marks kommun

Lyckåsvägen 5

Tomt
Örby, Marks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
795 000 kr
1 321 m² tomt

Tomt med bra läge i Örby. Här finns möjlighet att bygga hyreshus i 2 våningar med upp till 8 lägenheter eller en egen villa. Troligen kan du även bygga en suterrängvåning. Fritt att välja leverantör. Anslutningsavgifter för vatten, avlopp och el betalas av köparen. Tomten kan besökas på egen hand. Försäljningen sker genom AB överlåtelse. För mer information kontakta mäklaren.

Visar alla 7