Mäklare Lukas Selberg

Lukas Selberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Dragongatan 5, Dragonfältet, Umeå kommun

Dragongatan 5

Lägenhet
Dragonfältet, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå

3 195 000 kr

81,5 m²

3 rum

4 645 kr/mån

39 202 kr/m²

Välkommen till denna mycket fina och välplanerade gavel-3:a på Dragonfältet. Här erbjuds en öppen, trivsam planlösning mellan kök och vardagsrum med stora fönster i tre väderstreck, vilket ger ett mycket fint ljusinsläpp. Lägg därtill den stora inglasade balkongen i perfekt västerläge som tack vare sitt generösa omfång kan möbleras och utgöra ytterligare ett utrymme för skön samvaro. Lägenheten har genomgående rymliga rum med moderna bekvämligheter och stilrena ytskikt. Här bor man helt perfekt med några minuters promenadväg till Umeå Centrum, nära parker och vackra strövområden kring strandpromenaden vid Umeälven.

  • Balkong
  • Hiss
Morkullevägen 8G, Mariehem, Umeå kommun

Morkullevägen 8G

Radhus
Mariehem, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå

4 195 000 kr

112 m²

5 rum

168 m² tomt

Välkommen till detta välskötta och rymliga radhus med ett fantastiskt läge nära Bräntberget och Mariehemsängarna. Huset är mycket välplanerat med genomgående stora rum fördelade på två plan med inredd källare med gillestuga och generösa förvaringsutrymmen. Härlig uteplats i väster med eftermiddags- och kvällssol på fastighetens baksida mot allmänning med lekplats. Insynsskyddat och privat med närhet till skolor, förskolor, bussar och välsorterade butiker kring Mariehems centrum och Mariedal. Fastigheten är besiktad av Anticimex - Kontakta mäklaren för att ta del av protokollet.

  • Plus
Persgatan 4, Holmsund, Umeå kommun
  • Ons 5 apr kl 16:30

Persgatan 4

Villa
Holmsund, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå

3 650 000 kr

210 m²

7 rum

729 m² tomt

Välkommen till denna rymliga 2-plansvilla med källare centralt belägen i Holmsund. Både entré- och övre plan är utrustade med kök och badrum för den som önskar dela upp huset i två lägenheter. Huset är väl underhållet och har genomgående stilrena ytskikt. Välplanerat med 5 sovrum, två vardagsrum och mycket generösa förvaringsutrymmen i källaren. Fristående garagebyggnad med förrådsdel samt relax med bastu och vedeldad badtunna utanför i den trevliga trädgården. Bra läge i lugna kvarter med direkt närhet till Holmsund centrum med affärer och restauranger. Bra kommunikationer och nära till skola samt förskola. Fastigheten är förbesiktigad - kontakta mäklaren för att ta del av protokollet.

  • Plus
Skeppsvik 14, Skeppsvik, Umeå kommun

Skeppsvik 14

Tomt
Skeppsvik, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå

650 000 kr

1 538 m² tomt

Mycket trevlig tomt med ett havsnära läge i natursköna och vackra Skeppsvik. Tomten är på dryga 1500 kvm och är består mestadels av avverkad skogsmark. Förhandsbesked på bygglov finns till 130 kvm boarea fördelade på 1 ½ plan samt 40 kvm garage. Möjlighet till kommunalt vatten och fiber och eget avlopp med trekammarbrunn. Passa på och ta denna unika chans att få bygga ert eget drömhus i underbara omgivningar med storslagen, kustnära natur vid Skeppsvik herrgård med egen restaurang. Tomten är belägen ca 13 km från Sävar och ca 30 km från Umeå. Ungefärlig kostnad att ansluta sig till kommunalt vatten, ca 30 000 kr. Anslutningsavgift till fiberbredband via Umeå Energi är ca 22 000kr. Det finns ingen utsatt visningstid. Kontakta ansvarig mäklare om ni är intresserade efter att ni har varit och tittat på tomten eller vid frågor!

Visar alla 4