Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Lukas Selberg

Lukas Selberg

Om mig

Lukas har arbetat som fastighetsmäklare 16 år och är uppväxt i Röbäck men bor numera i villa på Umedalen. Han drivs av ett fritt arbete med ständig kontakt med människor och trivs mer och mer för varje år som går. Umeå är en fantastisk stad med en härlig blandning av små- och storstadskänsla. När han inte står på visning eller pratar i telefon så umgås han gärna med familjen, fiskar med vänner eller jagar en boll i någon rackethall.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Storviksandsvägen 30, Sörmjöle, Umeå kommun

Storviksandsvägen 30

Villa
Sörmjöle, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
3 995 000 kr
123,8 m²
3 rum
1 726 m² tomt

Välkommen till denna mycket trevliga enplansvilla med ett fantastiskt läge med stor tomt i förstaled mot vattnet och fri havsutsikt i Sörmjöle. Huset är i mycket gott skick med helkaklat badrum och extra-wc, ett nyrenoverat kök med öppen planlösning mot luftigt allrum och ett stort inglasat uterum med milsvid vy mot havshorisonten. Båtplats i småbåtshamn ingår i fastigheten och i närheten finns en populär strand. Huset är förbesiktigat - kontakta mäklare för att ta del av protokollet.

Vittervägen 105, Tomtebo, Umeå kommun

Vittervägen 105

Lägenhet
Tomtebo, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 450 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 488 kr/mån
25 217 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 2:a belägen på andra våningen i hus från 2008 med hiss. Lägenheten är mycket ljus och välplanerad med ett rymligt sovrum och ett ljust och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot det stilrena köket i vinkel med köksö. Här bor man helt perfekt med närhet till mataffär och vackra naturupplevelser kring Nydalasjön. Cykelavstånd till NUS, Universitetet samt IKSU.

  • Balkong
  • Hiss
Kavaljersvägen 10D, Umedalen, Umeå kommun

Kavaljersvägen 10D

Lägenhet
Umedalen, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
995 000 kr
30,3 m²
1 rum
vån 1/2
3 244 kr/mån
32 838 kr/m²

Välkommen till denna mycket stilrena och välhållna 1:a byggd 2016 med uteplats i söderläge på Kavaljersvägen på Umedalen. Här bor man helt perfekt, mitt i villaidyllen med närhet till bussar, gång- och cykelavstånd till ICA-kvantum och Klockarbäckens handelsområde och med närhet kring natursköna strövområden kring älven. Lägenheten är välplanerad med ett smakfullt kök, ett välplanerat allrum samt ett stort, modernt badrum och egen "walk in closet".

  • Uteplats
Kåddis 78, Kåddis, Umeå kommun

Kåddis 78

Tomt
Kåddis, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 800 000 kr
1 514 m² tomt

Äntligen en tomt till salu i vackra och natursköna Kåddis. Här bor man helt perfekt, 9 km från Umeå centrum med bra kommunikationer, nära E12an och bussförbindelser. Naturnära och lantligt läge med några hundra meter ner till strandkanten vid älven. Ett beviljat förhandsbesked för nybyggnation finns. Kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgränsen samt fiber via Kåddisnet. Det finns ingen utsatt visningstid. Kontakta mäklaren om ni är intresserade efter att ni har varit och tittat på tomten.

  • Plus
Skeppsvik 14, Skeppsvik, Umeå kommun

Skeppsvik 14

Tomt
Skeppsvik, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
650 000 kr
1 538 m² tomt

Mycket trevlig tomt med ett havsnära läge i natursköna och vackra Skeppsvik. Tomten är på dryga 1500 kvm och är består mestadels av avverkad skogsmark. Förhandsbesked på bygglov finns till 130 kvm boarea fördelade på 1 ½ plan samt 40 kvm garage. Möjlighet till kommunalt vatten och fiber och eget avlopp med trekammarbrunn. Passa på och ta denna unika chans att få bygga ert eget drömhus i underbara omgivningar med storslagen, kustnära natur vid Skeppsvik herrgård med egen restaurang. Tomten är belägen ca 13 km från Sävar och ca 30 km från Umeå. Ungefärlig kostnad att ansluta sig till kommunalt vatten, ca 30 000 kr. Anslutningsavgift till fiberbredband via Umeå Energi är ca 22 000kr. Det finns ingen utsatt visningstid. Kontakta ansvarig mäklare om ni är intresserade efter att ni har varit och tittat på tomten eller vid frågor!

Visar alla 5