Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Susanne Lindgren

Susanne Lindgren

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2006 och har under dessa år tagit hand om många försäljningar med mycket goda resultat och kundnöjdhet i fokus. Kunskap och förtroende är ledord som gör att jag helhjärtat arbetar med varje affär för att ge en trygg förmedling till alla. I varje affär lägger jag ned stort engagemang för att skapa de bästa förutsättningarna för att båda parter ska bli nöjda. Välkommen att höra av dig så berättar jag mer! Med vänliga hälsningar Susanne

Mäklarens försäljning på Hemnet
Golfallén 41, Norrmjöle, Umeå kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Golfallén 41, Norrmjöle, Umeå kommun, bild 2
Golfallén 41, Norrmjöle, Umeå kommun, bild 3

Golfallén 41

Villa
Norrmjöle, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
4 995 000 kr
150 m²
4 rum
1 577 m² tomt

Välkommen till Golfallén 41 och en av Norrmjöles vackra pärlor! Här bor ni nära naturen alldeles intill havet med havsutsikt och en kortare promenad till golfbana. Villan håller hög standard med genomgående fina golv med golvvärme, ryggåstak och en öppen och social planlösning där det rymliga vardagsrummet med kamin blir en naturlig träffpunkt. I det stilfulla köket finns en gedigen järnspis, ett riktigt skafferi och plats för ett stort matbord. Den lummiga tomten erbjuder lugn och avkoppling, men även utrymme för aktiviter i trädgården. På tomten finns även en sidobyggnad med fina förrådsutrymmen, en gästlägenhet samt bastu med dusch och relax. Uppfarten tillåter en mängd bilar att parkera- och med en rymlig carport kan du vara säker på att bilen står skyddad. Från huset kan ni ta morgonpromenaden längs stranden eller beundra solnedgången efter en dag på golfbanan. Missa inte möjligheten att komma på visning till denna fina enplansvilla!

  • Premium
Olof Nordells väg 4, Sörmjöle, Umeå kommun

Olof Nordells väg 4

Villa
Sörmjöle, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
2 495 000 kr
89 m²
3 rum
2 013 m² tomt

Välkommen till ett havsnära boende med soligt läge på friköpt tomt! Huset som är i ett plan är väl underhållet med genomgående fina ytskikt. Vardagsrummet bjuder på stora sociala ytor med ljusinsläpp från tre väderstreck, en värmande kamin och vacker havsutsikt. Huset har 2 sovrum, ett mindre rum passande som arbetsrum, badrum med tvättavdelning samt ett inglasat uterum att samlas i under mysiga sommarkvällar. Här bor du i rofylld miljö på stor trädgårdstomt med fina planteringar, buskar och flera uteplatser. På tomten finns även en fristående byggnad med garage, gästrum och bastu samt en rymlig redskapsbod med plats för alla trädgårdens redskap. I närområdet ligger ett av Sörmjöles barnvänliga havsbad Länkebo med ljuvlig sandstrand. Här spenderar du lätt en hel dag med sol, bad och olika strandaktiviteter. Varmt välkomna att boka in er för visning!

Skidspåret 13, Berghem, Umeå kommun
  • Borttagen före visning

Skidspåret 13

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 895 000 kr
37 m²
1 rum
vån 4/6
2 276 kr/mån
51 216 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Hiss
Storgatan 106C, Öbacka, Umeå kommun
  • Idag kl 17:30
Storgatan 106C, Öbacka, Umeå kommun, bild 2
Storgatan 106C, Öbacka, Umeå kommun, bild 3

Storgatan 106C

Radhus
Öbacka, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
4 995 000 kr
110 + 55 m²
5 rum
116 m² tomt

Tillfälle att förvärva ett ljust och trevligt gavelradhus med fördelaktigt, centralt läge på Öbacka! Radhuset har en väldisponerad och praktisk planlösning med mysiga sociala ytor. Härlig insynsskyddat baksida med uteplats i sydväst. På husets baksida finns en ombonad innergård med gräsyta och planteringar, samt parkeringsmöjligheter i form av både garage i länga och parkeringsyta framför garaget Här bor ni med gångavstånd till Regionsjukhuset, Universitetet och Umeå Östra. Alldeles i närheten ligger älven och dess omtyckta strandpromenad. I området finns barnomsorg, skolor och allt Umeå centrum har att erbjuda! Ett gyllene tillfälle för dig som söker ett rymligt boende med centralt läge och låg driftskostnad!. Välkomna!

  • Premium
Mariehemsvägen 15C, Mariehem, Umeå kommun

Mariehemsvägen 15C

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 895 000 kr
88 m²
3 rum
vån 1
4 634 kr/mån
21 534 kr/m²

Välkommen till en ljus och trevlig 3:a på Mariehem. Lägenheten är rymlig och väldisponerad med fina ytskikt, helkaklat badrum och modernt kök med väl tilltagen matplats. Vardagsrummet bjuder på trevlig sällskapsyta och båda sovrummen är rymliga till ytan. Lägenheten har under senare tid renoverats med nya golv och ny köksinredning. Här är det bara att flytta in! I lägenhetens närhet finns skola och barnomsorg, Gammliaområdet, Mariehemsängarna samt Nydalasjön med härliga strövområden för motion- och rekreation. Med en kort promenad når vi Mariehems Centrum med all den närservice du kan önska dig. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
Skidspåret 17 lgh 1602, Berghem, Umeå kommun

Skidspåret 17 lgh 1602

Lägenhet
Berghem, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
2 195 000 kr
60 m²
2 rum
vån 6/6
3 505 kr/mån
36 583 kr/m²

Tillfälle! Här erbjuds en mycket fin 2:a på våning 6 med bästa läge och fantastisk utsikt över Berghem med omnejd! Lägenheten har genomgående fina ytskikt med ljus färgsättning, helkaklat badrum och en tilltalande planlösning. Till lägenheten hör en stor inglasad balkong i västerläge där du kan sitta och njuta av kvällssolen och den fina utsikten som den sjätte våningen har att erbjuda. Här bor ni i en stabil förening med låg månadsavgift där allt ingår! På Berghem finns all önskvärd närservice i form av matvarubutik, restauranger, spelbutik samt skola och barnomsorg. Här finns trevliga ströv- och rekreationsmöjligheter samt bra kommunikation genom lokalbussarna. Flexibelt tillträde, välkommen att boka in er på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Johan Vales väg 26, Robertsfors, Robertsfors kommun

Johan Vales väg 26

Villa
Robertsfors, Robertsfors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 000 000 kr
141 + 15 m²
5 rum
875 m² tomt

Välkommen till Johan Vales väg i natursköna Robertsfors och ett rymligt enplanshus med vidbygd carport! Med en tomt på 875 kvadratmeter erbjuds här en generös och lummig utomhusmiljö, perfekt för den naturälskande familjen. Det tidigare garaget är omgjort till hobbyrum och förråd men är lätt att återställa för den som önskar. Med en yta på 141 kvadratmeter finns gott om plats att utforska och inreda efter eget önskemål. Läget i Robertsfors ger er närhet till vacker natur och möjligheter till friluftsliv året runt. Ett perfekt tillfälle att skapa ert drömboende i en härlig miljö. Välkommen att höra av er för mer info!

Visar alla 7