Mäklare Susanne Lindgren

Susanne Lindgren

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2006 och har under dessa år tagit hand om många försäljningar med mycket goda resultat och kundnöjdhet i fokus. Kunskap och förtroende är ledord som gör att jag helhjärtat arbetar med varje affär för att ge en trygg förmedling till alla. I varje affär lägger jag ned stort engagemang för att skapa de bästa förutsättningarna för att båda parter ska bli nöjda. Välkommen att höra av dig så berättar jag mer! Med vänliga hälsningar Susanne

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rödåsel 310, Rödåsel, Umeå kommun
  • Sön 10 dec kl 13:00

Rödåsel 310

Villa
Rödåsel, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
2 395 000 kr
126 + 110 m²
5 rum
1 300 m² tomt

Drömmer du om ett stort hus med insynsskyddad tomt med sol hela dagen i vacker omgivning är detta ett fantastiskt tillfälle! Här får ni 126 kvm boyta på ett plan med tilltalande planlösning, stor inredd källare och ett fristående dubbelgarage. Här njuter du under våren av blommande äpple- och körsbärsträd. Under sommaren plockar du smultron och jordgubbar på den egna tomten. Den Insynsskyddade tomten ger möjlighet till sol hela dagen. Här finns utrymme för bollspel, den efterlängtade studsmattan, lata dagar i solen och ett stort inglasat uterum förlänger sommaren. På bottenplan finner du fyra sovrum, hall, vardagsrum, kök, groventré, tvättstuga och badrum. Källaren rymmer ett sovrum, bastu, dusch och toalett, gillestuga & matkällare. Även stora utrymmen för t ex hemmakontor, gym eller innebandyrum. Bara fantasin sätter gränser! Rödåsel bjuder på en levande landsbygd med slående vacker omgivning. Cykelavstånd till badstrand vid både älv och sjö. Möjlighet att hyra handikappanpassad flytbrygga med elmotor för fisketur eller trevlig fikastund på sjön. Gångavstånd till skid- och löpspår, biketrack och hinderbana. Barnomsorg och skola f-5 finns i byn och det planeras för nybyggd förskola. Här bor man perfekt, mitt i byn med närhet till det mesta. Nu kan ni äntligen sluta leta, välkomna till ert nya hem!

  • Plus
Magasinsgatan 9A, Umeå Centrum, Umeå kommun

Magasinsgatan 9A

Lägenhet
Umeå Centrum, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/4
3 795 kr/mån
37 642 kr/m²

Välkommen till en väldisponerad och mycket centralt belägen 2:a med balkong som vetter mot väster och lummig innergård. Lägenheten är mycket trivsam och välkomnande med genomgående ljusa väggar och fina golv. På den gemytliga innergården finns både körsbärsträd, rabarber och krusbär. Rymlig balkong med kvällssol och fin utsikt över området. Här har du direkt närhet till allt vad Umeå Centrum har att erbjuda. Måste upplevas!

  • Balkong
  • Hiss
Mariehemsvägen 15C, Mariehem, Umeå kommun

Mariehemsvägen 15C

Lägenhet
Mariehem, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
1 895 000 kr
88 m²
3 rum
vån 1
4 634 kr/mån
21 534 kr/m²

Välkommen till en ljus och trevlig 3:a på Mariehem. Lägenheten är rymlig och väldisponerad med fina ytskikt, helkaklat badrum och modernt kök med väl tilltagen matplats. Vardagsrummet bjuder på trevlig sällskapsyta och båda sovrummen är rymliga till ytan. Lägenheten har under senare tid renoverats med nya golv och ny köksinredning. Här är det bara att flytta in! I lägenhetens närhet finns skola och barnomsorg, Gammliaområdet, Mariehemsängarna samt Nydalasjön med härliga strövområden för motion- och rekreation. Med en kort promenad når vi Mariehems Centrum med all den närservice du kan önska dig. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
Söndagsvägen 22, Ersmark, Umeå kommun

Söndagsvägen 22

Villa
Ersmark, Umeå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Umeå
2 995 000 kr
85 + 85 m²
4 rum
900 m² tomt

* OBS! NYTT PRIS * Välkommen till Ersmark och Söndagsvägen 22! Ett hus med härlig grönskande tomt med insynsskyddad baksida. Här är kostsamma renoveringar som dränering, tak- och fönsterbyte gjorda. Huset värms upp via bergvärme vilket medför låg uppvärmningskostnad. Huset har stor potential med äldre bevarade ytskikt som ni kan forma efter era önskemål och i husets badrum där renovering är påbörjad har ni möjlighet att sätta er egen prägel. Huset har i dagsläget två sovrum men vid behov av ett tredje sovrum är det möjligt att dela av det rymliga vardagsrummet för att skapa ytterligare sovrum. Husets källare inrymmer bra förvaringsmöjligheter. Fina parkeringsmöjligheter i rymligt varmgarage samt på fastighetens uppfart. Ersmark bjuder på vacker natur, här finns härliga promenadstråk som tar dig genom byn, massor av lekparker och bad i alla kringliggande sjöar. Här finns även fotbollsplaner där det på sommaren och våren är full aktivitet. På vintrarna finns skidspår, pulkbackar och en massa skoterspår. Här får du ett magnifikt boende i en lantlig miljö med Umeås utbud inom räckhåll!

Visar alla 4