Mäklare Johan Hjalmarsson

Johan Hjalmarsson

Om mig

Johan arbetar idag som fastighetsmäklare och franchisetagare, han har en lång erfarenhet från mäklaryrket och är även utbildad ekonom. Specialiserad inom nyproduktion samt jord och skog, med kompetens att förmedla lantbruksfastigheter med fastighetsbildning. Trygghet, målmedvetenhet och glädje genomsyrar alltid Johans arbete, detta intygas av såväl privatkund som byggherrar och byggbolag. Född och uppvuxen i Upplands Väsby med mycket god lokalkännedom är förstås extra plus.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Frisells gata 8D, Sanda Ängar, Upplands Väsby kommun
 • Idag
Frisells gata 8D, Sanda Ängar, Upplands Väsby kommun, bild 2
Frisells gata 8D, Sanda Ängar, Upplands Väsby kommun, bild 3

Frisells gata 8D

Radhus
Sanda Ängar, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
4 350 000 kr
108 m²
4 rum
4 609 kr/mån
40 278 kr/m²

Modernt och påkostat bostadsrättsparhus om 4 RoK i populära Bollstanäs! Här bor du i en välplanerad bostad med fina och öppna sällskapsytor som präglas av ljus och rymd. Vardagsrummet ligger öppet mot både kök, matplats, hall och uteplatsen på baksidan. Köket är från Ballingslöv med en separat matplats mot framsidan och en större mot husets baksida. På ingångsplanet finns duschrum, separat tvättstuga och en praktisk trappförvaring. På hela ingångsplanet sker uppvärmningen genom vattenburen golvvärme. På det övre planet möts du av den höga takhöjden och takfönstret i trappan. På övervåningen finns tre fullstora sovrum och ett rymligt duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Ett av sovrummen är utrustat med en egen klädkammare. Trivsam och lättskött tomt med närhet till parkeringsplatser med laddstolpar för elbilar. Här finns även ett separat förråd på ca sex kvadratmeter. Frisells gata ligger i Bollstanäs, ett av Väsbys mest eftertraktade områden ca 2,5 mil norr om Stockholm city. Ett naturnära område på gångavstånd från Norrviken där du sommartid kan njuta av bad och på vintertid ta en tur med långfärdsskridskorna på den plogade banan som tar dig runt sjön. Intill Norrvikens strand ligger Bollstanäs skola som är för barn från förskoleålder upp till femte årskurs och inom området ligger Bollstanäs idrottsplats. I handelsväg finns området Bredden/Infra city ett par minuter bort med bilen där det finns både gym, apotek, mathandel, Bauhaus, Biltema, inredningsbutiker etc. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Närtunagränd 20, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun
 • Idag kl 13:00
Närtunagränd 20, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun, bild 2
Närtunagränd 20, Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun, bild 3

Närtunagränd 20

Villa
Brunnby Vik, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
4 995 000 kr
125 + 17 m²
5 rum
323 m² tomt

Stort och luftigt kedjehus med generationsdel/uthyrningslägenhet och generösa sociala ytor på två boendeplan. Lättskött trädgård med en stor skyddad uteplats i bästa sydväst-läge med utsikt över lekparken och grönskan. Den gröna allmänningen i anslutning till husets baksida bjuder in till spontan lek och trevliga tillställningar för hela familjen. I huset finns goda förvaringsmöjligheter samt i husets garage och utvändiga förråd. Från huset når man busshållplats på någon minut och på kort promenadavstånd finner man Södervikskolan, Vikskolan samt förskolan Spargrisen. Brunnby Vik är känt för sina stora gröna naturområden som omger villagatorna i alla väderstreck - ett riktigt barnvänligt område med andra ord! Varmt välkommen på visning av denna familjeidyll!

 • Premium
Hammarbyvägen 68, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun

Hammarbyvägen 68

Lägenhet
Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 975 000 kr
85 m²
3 rum
vån 9/9
5 992 kr/mån
23 235 kr/m²

Välplanerad bostad i en stabil och omtyckt HSB-förening. Här bor du högst upp i huset utan grannar ovanför med balkong i ett härligt läge med vid utsikt. Bostaden är väl genomtänkt med fönster i flera väderstreck och rymliga och lättmöblerade rum. I lägenheten finns ett kök med moderna vitvaror, vackra golv i samtliga rum och två toaletter varav ett rymligt duschrum. I huset finns tvättstuga, förråd och hiss. Lugnt naturnära område med gångavstånd till centrum, pendeltåg, sim- och sporthall. Stamrenoverad 2003. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Holmvägen 17, Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Holmvägen 17

Lägenhet
Apoteksskogen, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 650 000 kr
70 m²
2 rum
vån 4/6
5 270 kr/mån
23 571 kr/m²

Välkommen till denna rymliga 2:a i mycket bra läge! Bostaden upplevs som ljus och trivsam, har stora sociala ytor samt balkong utan insyn. Dessutom finns det garage under huset och två förråd (ett i trapphuset och i källaren). Här bor du nära det mesta och har gångavstånd eller busskommunikation till Upplands Väsby station för pendeltåg och Väsby centrum för handel. I skogen intill finns dessutom populära motions- och promenadstråk. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Stallgatan 8 B, Centralt, Upplands Väsby kommun
Stallgatan 8 B, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 2
Stallgatan 8 B, Centralt, Upplands Väsby kommun, bild 3

Stallgatan 8 B

Lägenhet
Centralt, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 795 000 kr
66 m²
2 rum
vån 2/7
3 728 kr/mån
27 197 kr/m²

Här bor du in rymlig och trivsam tvårummare som med en mindre insats blir en praktisk mini trea. Lägenhet har en sällsynt stort balkong en öppen och ljus planlösning med stora fönsterpartier som skapar en härlig rymd. Detta är en optimal planlösning för sociala aktiviteter då kök och vardagsrum är integrerade och ger öppna ytor. Duschrummet helkaklat och köket är även det morderniserat. Ett utmärkt läge med behagligt avstånd till både Upplands Väsby centrum samt tågstation mot Stockholm C / Arlanda / Uppsala. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stallgatan 14A, Smedby, Upplands Väsby kommun

Stallgatan 14A

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 795 000 kr
66 m²
3 rum
vån 4/7
3 773 kr/mån
27 197 kr/m²

Här bor du i en rymlig och trivsam trerummare (ombyggd 2:a) på våning 4 av 7 med balkong i bästa söderläge. Lägenhet har en stor balkong och öppen och ljus planlösning med stora fönsterpartier som skapar en härlig rymd. Detta är en optimal planlösning för sociala aktiviteter då kök och vardagsrum är integrerade och ger öppna ytor. Ett utmärkt läge med behagligt avstånd till både Upplands Väsby centrum och tågstation för vidare transport mot Stockholm C / Arlanda / Uppsala. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Travgatan 65A, Smedby, Upplands Väsby kommun

Travgatan 65A

Lägenhet
Smedby, Upplands Väsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 650 000 kr
94 m²
4 rum
vån 2/2
5 380 kr/mån
28 191 kr/m²

Etagelägenhet med en takterrass utöver det vanliga. Här bor du med total radhuskänsla i en stor 4:a om 94kvm. Lägenheten fördelas över två plan i etage med kök, sovrum, vardagsrum och badrum på entréplan. På ovanvåningen finns två sovrum, gästtoalett och en fantastik takterrass . Till lägenheten finns två stora förråd, ett utanför dörren och det andra i markplan. Söker du en stor lägenhet med närhet till kommunikationer och service i områdets lugnaste läge så har du hittat rätt. Bostadsområdet är helt bilfritt och barnvänligt med trivsamma och lugna innergårdar emellan husen. Smedby ligger i Upplands Väsbys södra delar med närhet till centrum, belyst motionsspår/skidspår och fina strövområden. Vidare finns direkt närhet till buss/tåg, barnomsorg, skolor och för dig som har bil finns i föreningen garage och carport. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong

Visar alla 7