Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ann-Sofi Ripstrand

Ann-Sofi Ripstrand

Om mig

Efter drygt 30 framgångsrika år i yrket brinner jag fortfarande för att hjälpa mina kunder, både säljare och köpare, att göra en trygg, korrekt och bra affär. Mina många nöjda, och ofta återkommande, kunder vittnar om mitt stora engagemang. Ibland känns det som om jag varit med om allt som kan hända i en fastighetsaffär men det här är ett spännande arbete då det hela tiden händer nya saker. Det gör att jag trots min erfarenhet fortfarande är intresserad av att utvecklas.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stenbrohultsvägen 103, Sävja, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Stenbrohultsvägen 103, Sävja, Uppsala kommun, bild 2
Stenbrohultsvägen 103, Sävja, Uppsala kommun, bild 3

Stenbrohultsvägen 103

Lägenhet
Sävja, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 150 000 kr
80,1 m²
3 rum
vån 3/5
7 277 kr/mån
14 357 kr/m²

Välkommen till Skogsblomman, en mycket trivsam bostadsrättsförening för seniorer som uppskattar att ha ett bekvämt boende i nära anslutning till rofylld natur samt bra service! Lägenheten som ligger i fint söderläge på tredje våningen med hiss direkt från markplan är mycket ljus och har en rymlig inglasad balkong. Planlösningen erbjuder hall med rejäl klädkammare, kök med stor matplats, vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till balkongen, ett sovrum med garderob och ett ytterligare sovrum som idag används som matrum samt badrum med dusch och tvättmaskin. På vinden finns ett förråd om ca 6 kvm. I föreningen finns allt man kan önska sig med mycket trevlig middagsrestaurang, bibliotek, rum för biljard och bridge, salonger, två tvättstugor, cykelförråd, motionsrum, bastu, snickeriverkstad, väv- och systuga, frisör och fotvårdssalong. I föreningen finns också möjlighet att hyra gästmatsal för ca 20 personer samt gästrum med pentry. Samtliga lokaler kan nås via förbindelsegångar och kring föreningens byggnader finns trevliga, grönskande innergårdar med gemensamma trädgårdsmöbler att nyttja. För en obligatorisk serviceavgift får du din lägenhet städad två gånger/månad samt fönstren och den inglasade balkongens fönster putsade. Känner man för att ta en promenad i rofylld miljö går man gärna till naturreservaten Lunsen. Det finns bra allmänna kommunikationer med täta bussförbindelser, fin cykelväg in mot centrum och nära påfarter för bilpendlare. Minilivs i närheten och inte långt till mycket bra ICA-butik. Läs mer om Skogsblomman under fliken "föreningen" längre ner på sidan. Välkomna till ett boende med livskvalité för Er över 55!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Johannesbäcksgatan 34 B, Salabacke, Uppsala kommun

Johannesbäcksgatan 34 B

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 575 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
2 895 kr/mån
28 636 kr/m²

Med ett mycket lugnt och skyddat läge i Salabacke med balkong i väster mot föreningens innergård hittar ni denna välplanerade tvåa med renoveringsbehov. Lägenheten ligger bekvämt ½ tr upp utan insyn med balkongen 1 ½ tr upp då huset har en suterrängvåning. Planlösningen erbjuder kök med matplats, rymligt vardagsrum med utgång till balkong, sovrum med inbyggda garderober och badrum med badkar. Brf Arkitekten har en väl underhållen fastighet, låg skuldsättning, attraktiv månadsavgift, stor grön innergård med många sittgrupper och tvättstugor i varje huskropp. Från Johannesbäcksgatan har du nära till köpcentrum Gränbystaden med all tänkbar service och närhet till E4:ans påfart för dig som pendlar.

  • Balkong
Stenbrohultsvägen 111, Sävja, Uppsala kommun

Stenbrohultsvägen 111

Lägenhet
Sävja, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 175 000 kr
80,1 m²
3 rum
vån 2/5
7 277 kr/mån
14 669 kr/m²

Välkommen till Skogsblomman, en mycket trivsam bostadsrättsförening för seniorer som uppskattar att ha ett bekvämt boende i nära anslutning till rofylld natur samt bra service! I föreningen finns allt man kan önska sig med mycket trevlig middagsrestaurang, bibliotek, rum för biljard och bridge, salonger, två tvättstugor, cykelförråd, motionsrum, bastu, snickeriverkstad, väv- och systuga, frisör och fotvårdssalong. I föreningen finns också möjlighet att hyra gästmatsal för ca 20 personer samt gästrum med pentry. Samtliga lokaler kan nås via förbindelsegångar och kring föreningens byggnader finns trevliga, grönskande innergårdar med gemensamma trädgårdsmöbler att nyttja. För en obligatorisk serviceavgift får du din lägenhet städad två gånger/månad samt fönstren och den inglasade balkongens fönster putsade. Känner man för att ta en promenad i rofylld miljö går man gärna till naturreservaten Lunsen. Det finns bra allmänna kommunikationer med täta bussförbindelser, fin cykelväg in mot centrum och nära påfarter för bilpendlare. Minilivs i närheten och inte långt till mycket bra ICA-butik. Lägenheten som ligger i fint söderläge en trappa upp med hiss direkt från markplan är mycket ljus och har en rymlig inglasad balkong. Planlösningen erbjuder hall med rejäl klädkammare, kök med stor matplats, vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till balkongen, ett sovrum med garderobsvägg och ett ytterligare sovrum som idag används som matrum samt badrum med både badkar, dusch och tvättmaskin. På vinden finns ett förråd om ca 8 kvm. Läs mer om Skogsblomman under fliken "föreningen" längre ner på sidan. Välkomna till ett boende med livskvalité för Er över 55!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3