Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anna Viring

Anna Viring

Om mig

Sedan 2006 har jag förmedlat allt från små lägenheter och nyproduktion till tomter och exklusiva villor i Uppsala med omnejd. Jag tycker att det är fantastiskt roligt att arbeta som fastighetsmäklare och jag ger alltid mitt fulla engagemang vid varje bostadsaffär med strävan att vara den bästa fastighetsmäklaren. Min drivkraft är att vara tillgänglig för mina kunder, säljare såväl som köpare, så att de känner förtroende och trygghet genom hela försäljningsprocessen. Välkommen att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gräslöksgatan 2, Årsta, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr

Gräslöksgatan 2

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 900 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/2
4 191 kr/mån
30 159 kr/m²

Välkommen till en väldisponerad gaveltvåa med radhuskänsla i populära Årsta. Bostaden är belägen i markplan, har egen ingång och erbjuder en solig och fin uteplats som vetter mot grönskande yta under sommarhalvåret. Du möts av en välkomnande hall vilken leder dig till ett stort och trivsamt vardagsrum. Från vardagsrummet når du uteplatsen och det är öppen planlösning mot fint kök. Vidare finns inre hall som rymmer skrivbord, stamrenoverat och helkaklat badrum från 2022 samt sovrum med generös förvaring. För extern förvaring disponerar lägenhetsinnehavaren ett förråd. Lägenheten är i genomgående fint skick. Fönsterbyte planeras via föreningen april/maj 2024. Säljaren står för kostnaden av redan beställda persienner till samtliga fönster. Bostadsrättsföreningen HSB Brf 53 Gräslöken är en stor och välskött förening med ett digert utbud av gemensamma utrymmen såsom tvättstugor, bastu, snickeriverkstad, hobbyrum, motionslokal/gym, vävstuga, bibliotek, pingislokal, tennisbana, boulebana, fotbollsplaner, multisportarena, övernattningsrum för gäster och en stor och välutrustad samlingslokal för gemenskap och nöjen. Allt detta är placerat på grönskande och trevliga innergårdar. Vintertid erbjuds även isbana för skridskoåkning. Vidare finns flertalet parkeringsplatser och garageplatser där separat kösystem tillämpas. För endast 100 kr/mån i obligatoriskt tillägg får du tillgång till snabbt internet och TV-utbud. På Gräslöksgatan bor du med ett lugnt och naturskönt läge med fina strövområden ”runt hörnet”. I Årsta finns flertalet förskolor och skolor samt Årsta centrum som erbjuder bra servicemöjligheter med bl.a. ICA-affär, apotek, vårdcentral och Folktandvården. I Gränbystaden som du smidigt promenerar till finns ännu bättre service- och nöjesmöjligheter. För den idrottsintresserade finns det motionsspår, utegym och fotbollsplaner i området och med cykel tar du dig ner till city på 10-15 minuter. Det finns även bra busskommunikationer via linje nr 1, 4 och 7 och den bilburne tar sig snabbt ut på E4:a-påfarten för vidare transport.

  • Plus
  • Uteplats
Norrlandsgatan 19, Luthagen, Uppsala kommun
  • Sön 21 apr kl 14:45

Norrlandsgatan 19

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 495 000 kr
67,4 m²
2 rum
vån 3/3
3 936 kr/mån
37 018 kr/m²

Med ett eftertraktat läge i Luthagen finner du denna fina 2:a med värmande öppen spis. Lägenheten är belägen högst upp i huset och balkongen erbjuder soligt sydvästligt läge. Den väldisponerade planlösningen erbjuder välkomnande hall med bra förvaringslösning med stor öppning till fint kök med alla moderniteter och rymlig matplats. Vidare finns ett mysigt sovrum, badrum med dusch och tvättpelare samt ett trivsamt vardagsrum med fungerande öppen spis och utgång till balkong. Ljusa och fina ytskikt, en takhöjd om cirka 2,70 meter och stora fönsterpartier ger bostaden fin karaktär. För extern förvaring disponerar lägenhetsinnehavaren ett stort vindsförråd, ett källarförråd samt ett litet vedförråd i källaren. Brf Haldor erbjuder sina medlemmar en grönskande innergård med sittgrupp och grillmöjlighet sommartid. Flertalet äppelträd ger trädgården extra karaktär. I källaren finns bl.a. tvättstuga med torkrum, hobbyrum och cykelrum. Bo med ett fint läge i centrala Luthagen med gång- och cykelavstånd till citykärnan. Här finner du närhet till vacker natur i Stabbyskogen med upplyst elljusspår, Ekonomikum, nationer, matbutiker och restauranger.

  • Plus
  • Balkong
Herrhagsvägen 190, Herrhagen, Uppsala kommun
  • Sön 21 apr kl 13:45

Herrhagsvägen 190

Lägenhet
Herrhagen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/5
4 671 kr/mån
24 113 kr/m²

Välkommen till en fin hörnlägenhet om två rum och kök i trivsamma Herrhagen. Hiss finns från markplan och det finns en tillhörande parkeringsplats. Här bor du i en välmående bostadsrättsförening med grönskande innergårdar med vidsträckta gräsytor, täta buskage och prydliga gångar. Lägenheten finns bekvämt belägen på andra våningen och du möts av en rymlig hall som binder samman bostadens alla rum. Sovrummet har mycket bra förvaring i form sex garderober som sträcker sig längs en hel vägg. Badrummet erbjuder dig rymliga ytor samt ny kombinerad tvättmaskin med torktumlare och badkar. Hemtrevligt kök med rostfria vitvaror och matplats intill fönster med rogivande vy över innergård. Vardagsrummet har gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbel samt ger utgång till balkong soligt söderläge. För extern förvaring finns ett vindsförråd. Som boende på Herrhagsvägen 190 har du nära till handelsområde med bl. a. välsorterade mataffärer, snabbmatsrestaurang, Systembolaget, apotek och dagligvaruhandel, ni har även nära till förskola, skola upp till högstadieålder, allmänna kommunikationer och påfarter för bilburna pendlare. Möjlighet till snabbt tillträde - välkommen att boka dig för visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Rångstavägen 36, Björklinge, Uppsala kommun
  • Sön 21 apr

Rångstavägen 36

Villa
Björklinge, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 895 000 kr
54 m²
2.5 rum
1 125 m² tomt

Välkommen till Rångstavägen 36 - ett charmigt litet hus som ligger vackert inbäddat i natursköna omgivningar endast ca 8 km från populära Björklinge! Utöver bostadshuset finns garage, gästbod, förråd och uterum. Njut av en underbar trädgård med bärbuskar, fruktträd, gräsmatta, perenna växter och flera uteplatser i olika väderstreck vilket gör att du kan följa solens värmande strålar hela dagen. Mitt emot fastigheten finner du ett stort grönområde som närmsta granne. I Rångsta Fritidsområde med 32 fastigheter bor de flesta permanent. Huset är väl underhållet då stora och många renoveringar har utförts löpande de senare åren. Väl inne i huset uppmärksammas du av de välplanerade kvadratmeterna och de härliga sällskapsutrymmena. Här erbjuds du en välkomnande hall, ett stort och rymligt badrum, ett sovrum, ett mindre rum (halvrum) som idag används som klädkammare men som likväl kan användas som barnkammare. Vidare finns kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här kan du tända en härligt sprakande brasa under årets kallare månader. Sommartid öppnar du lätt upp till det inglasade uterummet och bjuder in solsken och fågelkvitter. Har du gäster eller en tonåring boende hemma kan du erbjuda sovplats i den uppvärmda gästboden. Fastigheten är fiberansluten. I Rångsta Fritidsområde finns boulebana och stora gemensamhetsytor. Fina promenadstråk i närområdet, matbutik 10 min bilresa bort och 15 minuter till Björklinges fina bad. Med nya E4:an har du 25 minuter till Gränby Köpstad.

  • Plus
Stenrösvägen 143, Stenhagen, Uppsala kommun

Stenrösvägen 143

Radhus
Stenhagen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 750 000 kr
108 m²
4 rum
vån 1
9 116 kr/mån
16 204 kr/m²

Välkommen till detta fina och trivsamma gavelradhus, i bekväm bostadsrättsform, beläget i en lugn och barnvänlig del av Stenhagen. Radhuset har en trivsam och funktionell planlösning och inrymmer totalt fyra rum och kök, varav tre sovrum i bra storlek. Det finns även två badrum i varsitt plan varav ett med dusch samt tvättmaskin och det andra med badkar. Många fönster ger rikligt ljusinsläpp och du erbjuds bra förvaring i i form av klädkammare och flertalet garderober. På framsidan av huset finns en stensatt uteplats, liten gräsmatta, häck samt vidbyggt förråd. På baksidan finns en altan med skärmtak och spaljé som skyddar mot närmaste granne. Om sommaren omringas huset av föreningens lummiga häck som ger bra insynsskydd och det finns gott om gräsyta på sidan av huset med plats för lek. Brf Stenröset är en välskött förening med flera gemensamhetsutrymmen såsom cykelförråd, samlings-/festlokal, hobbyrum, gästrum och tvättstugor. Här finns det gott om barn i alla åldrar vilket kan ge många lekkamrater för barnen. På Stenrösvägen bor du med närhet till natur- och friluftsliv med skidspår och fina strövområden. I området finns bl.a. fotbollsplan, skridskois samt skolor och förskolor varav den närmaste är granne till föreningen. Goda servicemöjligheter vid Stenhagens köpcentrum med bl.a. ICA Maxi och Willys. Till Uppsala stadskärna tar du enkelt cykeln på välutvecklade cykelvägar på ca 20 minuter. Stadsbussen går ofta och bilfärden är kort om du ska in till city. För dig som bilpendlar så tar du dig direkt ut på riksväg 55.

  • Plus
  • Uteplats
Apelgatan 5 A, Salabacke, Uppsala kommun

Apelgatan 5 A

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 995 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/5
3 955 kr/mån
32 705 kr/m²

Välkommen till en rymlig och fint renoverad gavellägenhet om 2 r o k i populära Salabacke! Bostaden är bekvämt belägen på våning två och erbjuder en njutbar balkong med eftermiddags- och kvällssol. Den väldisponerade planlösningen ger välkomnande hall med plats av avhängning av ytterkläder och skor som leder dig vidare till inre hall med förvaring. Mellan vardagsrum och kök är det öppen planlösning där matplatsen avgränsar på ett naturligt sätt mellan rummen. Från vardagsrummet når du bostadens balkong. Vidare finns sovrum med förvaring samt badrum med dusch och tvättmaskin. Lägenheten präglas av fina ytskikt och fönster åt tre väderstreck ger fint ljusinflöde. För extern förvaring disponerar lägenhetsinnehavaren två förråd i källaren. Bo i en välskött förening med lummig innergård med lekplats för de yngre, fina planteringar samt trädgårdsmöbler och grillmöjligheter under sommaren. Medlemmarna erbjuds tillika flera tvättstugor, cykelförråd, bastu, samlingslokal och flertalet parkeringsplatser med separat kösystem. Bredband ingår i månadsavgiften. På Apelgatan 5 A bor du med ett lugnt läge i Salabacke. I kvarteret finns bl.a. konditori (Bageri Brantingstorg), närlivs, restaurang och det är gångavstånd till ICA på Brantingstorg. I Gränbystaden som du smidigt promenerar till finns ännu bättre service- och nöjesmöjligheter. På cykel tar du dig till city på 10-15 minuter och det finns även bra busskommunikationer. Den bilburne tar sig snabbt ut på E4:a-påfarten för vidare transport. Välkommen att boka dig för visning!

  • Balkong
S:t Johannesgatan 36 A, Rackarberget, Uppsala kommun

S:t Johannesgatan 36 A

Lägenhet
Rackarberget, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 450 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/5
2 600 kr/mån
43 939 kr/m²

Välkommen till en mycket fin etta belägen i modern fastighet intill de klassiska och livfulla studentkvarteren vid Rackarberget! Med ett lugnt läge med utsikt mot domkyrkotornen ligger denna välplanerade och ljusa etta. Du möts av en välkomnande hall som leder dig till fint kök med alla moderniteter, rejäla arbetsytor och väl tilltagna förvaringsskåp. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet som inrymmer både soffa, säng, matbord såväl som skrivbord. Vidare finns ett fräscht helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. För extern förvaring disponerar lägenhetsinnehavaren ett vindsförråd. Bredband 1000/1000 Mbit/s ingår i avgiften. De boende erhåller p-tillstånd och kan nyttja parkering kostnadsfritt och tvättstuga finns lättillgänglig i samtliga hus. Det är bekvämt promenad- och cykelavstånd till flertalet campusområden såsom Ekonomikum, Blåsenhus, Engelska parken, BMC och Ångström. På S:t Johannesgatan finns både restaurang och en matbutik med generösa öppettider. I Luthagen och den centrala staden finns, förutom det trevliga nationslivet, även ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker. Flera gym och träningsanläggningar finns i närliggande områden, te x Friskis och Svettis i Ekeby. Vid Stabby backe och Stabbyskogens friluftsområde finns fina promenad- och joggingstråk varav en sträcka om ca 2 km med elljus. Snabbt tillträde kan erbjudas för denna lägenhet - välkommen att boka dig för visning!

  • Hiss

Visar alla 7