Mäklare Anna Viring

Anna Viring

Om mig

Under mina 17 år som fastighetsmäklare i Uppsala har jag förmedlat allt från små lägenheter och nyproduktion till tomter och exklusiva villor. Jag tycker att det är fantastiskt roligt att arbeta som mäklare och jag ger alltid mitt fulla engagemang vid varje bostadsaffär med strävan att vara den bästa fastighetsmäklaren. Min drivkraft är att vara tillgänglig för mina kunder, säljare såväl som köpare, så att de känner förtroende och trygghet genom hela försäljningsprocessen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sveddvägen 13 C, Sunnersta, Uppsala kommun
 • Sön 10 dec
Sveddvägen 13 C, Sunnersta, Uppsala kommun, bild 2
Sveddvägen 13 C, Sunnersta, Uppsala kommun, bild 3

Sveddvägen 13 C

Lägenhet
Sunnersta, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 475 000 kr
80,9 m²
2 rum
vån 3/3
5 705 kr/mån
30 593 kr/m²

Välkommen till en stor och trivsam 2:a fint belägen i attraktiva Sunnersta. Bostaden är i gott skick och ger härlig rymd tack vare det rymliga vardagsrummet som har sluttande tak med högsta punkt om cirka 4 meter. Här njuter du av av att bo bland lugn villabebyggelse nära förskolor, Sunnerstaskolan samt den populära Svalparken med både boulebana och lekplats. Detta är ett trivsamt och ljust hem beläget högst upp i trevlig fastighet med hiss från markplan. De väldisponerade 80,9 kvm ger välkomnande hall som tar dig vidare till ett stort vardagsrum som ger fint ljusinflöde tack vare många fönster och takfönster. Dubbeldörrar tar dig till njutbar balkong med eftermiddags- och kvällssol. Vidare finns välutrustat kök, helkaklat badrum, sovrum samt generös förvaring i form av klädkammare och förråd inne i lägenheten. För extern förvaring disponerar lägenhetsinnehavaren ett källarförråd. Brf Rödhaken är inbäddad i trevlig villabebyggelse. Föreningen har en grönskande innergård med vackra planteringar och gräsytor samt naturmark. Vidare finns en bevarad och upprustad jordkällare. Föreningen erbjuder även gym med utrustning, bastu, stor samlingslokal (med bl.a. biljardbord som kan användas för bufféer, porslin och glas för 50 personer samt bibliotek), övernattningsrum (med två sängar, dusch och toalett), tvättstuga samt ett mindre hobbyrum med snickarbänk med diverse verktyg. I direkt anslutning till den populära samlingslokalen finns en gemensam uteplats med trädgårdsgrupp och grill. Attraktiva Sunnersta, med goda buss- och cykelkommunikationer till city, har vackra natur- och sjönära omgivningar. Här finns bl.a. skola F-5, flera förskolor, affär samt närhet till bad- och båtplats i Mälaren. Vintertid erbjuds långfärdsskridskoåkning, skidspår och slalombacke. Gula stigen börjar vid Studenternas IP och fortsätter ner till Skarholmen, totalt 10 km lång. Du har även nära till Gottsundagipen som är ett naturområde som sträcker sig från Vårdsätravägen, förbi Gottsunda och till Sunnersta. Här finns stora gräsytor och bollplaner, flera stigar, skidspår och kolonilotter. Från Sveddvägen 13 C är det ca 300 m till busshållplats på Rosenvägen samt Dag Hammarskjölds väg.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Luthagsesplanaden 1 B, Främre Luthagen, Uppsala kommun
Luthagsesplanaden 1 B, Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Luthagsesplanaden 1 B, Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Luthagsesplanaden 1 B

Lägenhet
Främre Luthagen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 395 000 kr
16,5 m²
1 rum
vån 1/5
1 267 kr/mån
84 545 kr/m²

Med ett eftertraktat läge i Främre Luthagen finner du denna perfekta studentbostad med närhet till Universitetet och Uppsalas nationer. Lägenheten är bekvämt belägen en halv trappa upp i ett välskött 40-talshus. Den väldisponerade planlösningen erbjuder hall med praktisk kokvrå, kaklat badrum med dusch och rum med generös garderob och plats för säng samt annat önskat möblemang. Härifrån når du även lägenhetens balkong i soligt sydöstligt läge med utsikt mot lugn och lummig innergård. En takhöjd om cirka 2,65 meter och ett stort fönsterparti ger bostaden fin karaktär. För extern förvaring disponerar lägenhetsinnehavaren ett källarförråd. Brf Göta är en välmående bostadsrättsföreningen med låg belåning per kvadratmeter. Bredband ingår i månadsavgiften. Föreningen erbjuder bl.a. sina medlemmar en skyddad innergård med gemensamma möbelgrupper och utegrillar, två tvättstugor, cykelförråd och bastu. I området finner du ICA Supermarket Luthagens Livs, Vasaparken, Fyrisån med fint promenadstråk samt flertalet restauranger och nationer. City och Universitetet når du med endast en kort promenad. Detta är verkligen ett optimalt student- eller övernattningsboende - välkommen att boka dig för visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bellmansgatan 4, Löten, Uppsala kommun

Bellmansgatan 4

Lägenhet
Löten, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 695 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
3 828 kr/mån
25 299 kr/m²

FAST PRIS - Först till kvarn! Välkommen till en fin och rymlig tvåa med balkong vänd mot lummig innergård. Vardagsrummet är stort och har två fönster i varsitt väderstreck och kan delas av till två rum om du behöver ett extra rum; se alternativ planlösning. Bostaden är belägen högst upp huset och är i genomgående gott skick och erbjuder välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Vidare finns ett mysigt sovrum, trivsamt och modernt kök med intilliggande matrum och utgång till balkong, fräscht helkaklat badrum, klädkammare samt rymligt vardagsrum. För extern förvaring disponerar lägenhetsinnehavaren ett förråd beläget med direkt anslutning till entrédörren till lägenheten. Bostadsrättsföreningen har satsat på trivsel med prydliga, gröna innergårdar och flera lekplatser. Här finns även cykelförråd, samlingslokal, hobbyrum, gästrum, tvättstugor och grovtvättstugor. Föreningen har bland annat låtit installera bergvärme för att sänka sina uppvärmningskostnader. I närområdet finns en välsorterad ICA-butik. Det tar endast ca 20 minuter att promenera till Resecentrum och stadskärnans utbud av butiker och restauranger. Till populära Gränbystaden med sitt stora utbud tar det ca 25 minuter att promenera. Från Bellmansgatan ges bra bussförbindelser med busshållplats endast ett stenkast bort från lägenheten och för dig som är bilburen går det snabbt och smidigt att ta dig ut på E4:an eller väg 55 mot Enköping om du så önskar. Denna lägenhet säljs till FAST PRIS 1 695 000 kr vilket innebär att "först till kvarn principen" tillämpas och lägenheten säljs utan budgivning. Kontakta ansvarig mäklare Anna Viring för visning; 0705-50 58 16.

 • Plus
 • Balkong
Norrlandsgatan 19, Luthagen, Uppsala kommun

Norrlandsgatan 19

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 695 000 kr
67,4 m²
2 rum
vån 3/3
3 578 kr/mån
39 985 kr/m²

FAST PRIS - Först till kvarn! Med ett eftertraktat läge i Luthagen finner du denna fina 2:a med värmande öppen spis. Lägenheten är belägen högst upp i huset och balkongen erbjuder soligt sydvästligt läge. Den väldisponerade planlösningen erbjuder välkomnande hall med bra förvaringslösning med stor öppning till fint kök med alla moderniteter och rymlig matplats. Vidare finns ett mysigt sovrum, badrum med dusch och tvättpelare samt ett trivsamt vardagsrum med fungerande öppen spis och utgång till balkong. Ljusa och fina ytskikt, en takhöjd om cirka 2,70 meter och stora fönsterpartier ger bostaden fin karaktär. För extern förvaring disponerar lägenhetsinnehavaren ett stort vindsförråd, ett källarförråd samt ett litet vedförråd i källaren. Brf Haldor erbjuder sina medlemmar en grönskande innergård med sittgrupp och grillmöjlighet sommartid. Flertalet äppelträd ger trädgården extra karaktär. I källaren finns bl.a. tvättstuga med torkrum, hobbyrum och cykelrum. Bo med ett fint läge i centrala Luthagen med gång- och cykelavstånd till citykärnan. Här finner du närhet till vacker natur i Stabbyskogen med upplyst elljusspår, Ekonomikum, nationer, matbutiker och restauranger. Denna lägenhet säljs till FAST PRIS 2 695 000 kr vilket innebär att "först till kvarn principen" tillämpas och lägenheten säljs utan budgivning. Kontakta ansvarig mäklare Anna Viring för visning; 0705-50 58 16.

 • Plus
 • Balkong
Spjutvägen 4, Björklinge, Uppsala kommun

Spjutvägen 4

Villa
Björklinge, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
3 195 000 kr
122 + 122 m²
4.5 rum
839 m² tomt

Välkommen till ett trivsamt enplanshus med källare fint beläget i Björklinge. Här bor du med ett stenkast ifrån skola, idrottsplats samt ny och populär lekplats för de yngre. Entréplan ger inbjudande hall med kapprum, tilltalande vardagsrum, hemtrevligt kök med alla moderniteter, tre sovrum, syrum (halvrum) samt badrum och gästtoalett. Källarplan erbjuder en rymlig och gemytlig gillestuga med öppen spis, tvättstuga, dusch med bastu, hobbyrum, diverse förråd samt källaringång. Detta är ett hem med trivsel som endast bebotts av en familj och som omsorgsfullt har tagits om hand genom åren. Bl.a. har säljaren låtit renovera köket, bytt fönster samt låtit installera bergvärme. Njut av en prydlig och lättskött trädgårdstomt omringad av grönska. Här finns många vackra växter, fruktträd, fina stenläggningar samt fria gräsytor där barnen kan springa och leka. För den odlingsintresserade finns odlingslådor och trädgårdsland. Vidare finns ett inglasat uterum som integreras med njutbar altan i sydvästligt läge. Garage samt stensatt uppfart med plats för två bilar. Samhället Björklinge ligger ca 20 km norr om Uppsala och från närmaste avfart på E4:an behöver du bara köra lite drygt 4 km innan du är hemma. Reser du kollektivt finns flera regionbussar som tar dig till Uppsala. Här finns en väl utbyggd barnomsorg med flertalet förskolor, Björklingeskolan för årskurs F-5 och Björkvallsskolan för årskurs 6-9. Det erbjuds även bra service med livsmedelsaffär, restauranger och vårdcentral. Björklinge är känt för sitt fina sjöbad Sandviksbadet som ligger vid Långsjön och för de aktiva finns ishockeyhall, fotbollsplaner, bandyplan, elljusspår och tennisbana vid idrottsanläggningen Björkvallen.

Visar alla 5