Mäklare David Almqvist

David Almqvist

Om mig

Jag har varit verksam som mäklare sedan 2003. Jag brinner för att göra trygga affärer och kunna hjälpa människor genom sina livs kanske största affär. Mina ledord är trygghet, ordning och reda. Detta resulterar i lyckade försäljningar med nöjda och återkommande kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kärleksstigen 2, Björklinge, Uppsala kommun

Kärleksstigen 2

Villa
Björklinge, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
3 995 000 kr
100 m²
5 rum
2 516 m² tomt

Drömmer du om en lugn och idyllisk tillvaro i en naturskön miljö nära en vacker sjö? Då har du hittat rätt! Vi är glada att kunna erbjuda denna fantastiska 1-plansvilla på Kärleksstigen som omfamnas av grönska och natur, perfekt för den som längtar efter rofyllda dagar i harmoni med omgivningarna. Huset har fräscha inre ytskikt och en spännande planlösning som ger en inbjudande känsla. Villan består av två sammanlänkade huskroppar och planlösningen ger vardagsrum, kök, badrum, allrum och upp till tre sovrum. Vid entrén finns en veranda och där huskropparna möts finns en stor altan som nås via en extra ytterdörr. På den stora tomten som är uppdelad i en staketomgärdad del och en naturlig del finns uppställningsplats för bil, ett förråd och en liten hundgård. Här bor du på ett av Björklinges charmigaste lägen med närhet till både gemensam brygga samt populära Sandviksbadet där det finns kiosk och ett stort antal grillplatser med ved. Har du hund finns det även ett hundbad i närheten. Är du motionssugen, går det ett elljusspår strax intill tomten. I Björklinge har du allt som kan tänkas behövas. Gångavstånd till förskolor och skola (åk 1-9), livsmedelsaffär, restaurang samt stora möjligheter till ett aktivt föreningsliv. Ett stenkast bort finns diskgolfbana, bmx-banor och en pulkabacke med lift. Goda kommunikationer med buss till Uppsala och mycket bra pendlingsmöjligheter med närhet till nya E4:an. Långsjön med badplats har du alldeles runt knuten. Under sommartid kan du ta dig ett härligt dopp i det blå och på vintern kan du njuta av både skridskoåkning och skidåkning i fin natur. Dessutom kan nämnas att det finns gott om blåbär på tomten och i skogarna runtomkring. Hallon och svamp finns också och om du har tur kan du till och med hitta hjortron.

Vårdsätravägen 3 B, Rosendal, Uppsala kommun
  • Budgivning pågår

Vårdsätravägen 3 B

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 750 000 kr
55 + 32 m²
2 rum
vån 3/5
3 204 kr/mån
50 000 kr/m²

FAST PRIS! Lägenheten säljs enligt först-till-kvarnprincipen. Välkommen till denna 2:a som tack vare loft har funktion som en 3,5:a. Genomgående hög standard med stilrena val och en utformning som ger hög trivselfaktor. Generösa fönsterpartier, häftig takhöjd och två balkonger. Här bor du i trivsam förening med gemensam innergård med grönska. I föreningen finns bl a hobbyrum, garage, tvättstuga och cykelförråd. Området Rosendal är mycket populärt och här har du direkt närhet till Stadsskogen och dess härliga motionsspår och rekreationsområden samtidigt som välbyggda cykelbanor eller buss tar dig till Uppsalas stadskärna på bara några minuter. I området finns bl a tennisbanor, baskethall, gym, padelbanor, restauranger och livsmedelsbutiker. Det är även nära till SLU, Ultuna, BMC, Ångströmlaboratoriet och Akademiska sjukhuset.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2