Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare David Almqvist

David Almqvist

Om mig

Jag har varit verksam som mäklare sedan 2003. Jag brinner för att göra trygga affärer och kunna hjälpa människor genom sina livs kanske största affär. Mina ledord är trygghet, ordning och reda. Detta resulterar i lyckade försäljningar med nöjda och återkommande kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gränbyvägen 4 B, Gränby, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Gränbyvägen 4 B, Gränby, Uppsala kommun, bild 2
Gränbyvägen 4 B, Gränby, Uppsala kommun, bild 3

Gränbyvägen 4 B

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 995 000 kr
101 m²
4 rum
vån 1/6
6 089 kr/mån
29 653 kr/m²

Vi har nöjet att förmedla en bostad med en fantastisk terrass och ett perfekt solläge belägen alldeles intill 4H-gårds betesängar. Man har svårt att förstå att bostaden är så pass central när man njuter av solen och lugnet. Lägenheten har en smart lösning där den ligger en våning upp på ena sidan mot Gränbyvägen och på bottenvåning på andra sidan in mot 4H-ängen. Planlösningen erbjuder tre rymliga sovrum som samtliga vetter mot baksidan, klädkammare, ett stort badrum samt gäst-wc, ett stort vardagsrum i öppen planlösning mot köket samt ljusflöde ifrån två väderstreck. I källaren finner du förråd, barnvagnsutrymmen samt garage med hiss hela vägen ner. Gränby Backe är verkligen en dröm för barnfamiljer med ypperligt läge nära till Gränby Centrum med all dess utbud och stora aktivitetsfält samt närheten till förskolor och skolor. På 5 min promenad tar du dig till Gränby Centrum och 12 min cykelfärd ner till citykärnan. Utanför bostaden finner du stadsbussarna för den som vill åka kollektivt. E4:an finner du 5 min bilfärd bort.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Hjulaxelvägen 116, Gunsta, Uppsala kommun
  • Budgivning pågår

Hjulaxelvägen 116

Lägenhet
Gunsta, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 100 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
5 837 kr/mån
24 706 kr/m²

Vi är glada att kunna erbjuda denna fantastiska lägenhet om fyra rum och kök samt en härlig balkong i bästa solläge, belägen i lugna Gunsta. Med närhet till naturen och samtidigt bekvämt avstånd till staden är denna bostad perfekt för en avkopplande livsstil. Lägenheten har en rymlig och välplanerad planlösning, vilket ger utmärkt utrymme för både avskildhet och socialt umgänge. Det öppna köket är utrustat med moderna apparater och generösa förvaringsutrymmen, perfekt för att laga härliga måltider. Det angränsande vardagsrummet erbjuder gott om plats för avkoppling, med generösa fönster som släpper in behagligt dagsljus. Det finns tre bra sovrum och ett badrum som är stilrent och modernt. Lägenheterna är anslutna till öppet fibernät och lägenhetsinnehavaren väljer och bekostar själv valfri leverantör. Lediga parkeringsplatser finns omgående. I bostadsrättsföreningen Boklok Skrindan bor du i en förening med 32 lägenheter som uppfördes 2022 och som värms upp via bergvärme. Grönskande gemensamma gårdar och lediga p-platser finns at tillgå. Byggnaderna är anslutna till GlobalConnects öppna fibernät och lägenhetsinnehavaren väljer och bekostar själv valfri leverantör. Endast 10 kilometer öster om Uppsala ligger det populära landsortsamhället Gunsta i Funbo socken. Området ligger naturnära med flera sjöar i närheten som möjliggör både bad och fiske sommartid samt skridskoåkning vintertid. Museijärnvägen Lennakatten har en station i närbelägna sommar- och vinteroasen Marielund med badplats och båtbryggor. I Gunsta finns även Funbo Plantskola och Stiernhielms krog, och en dryg kilometer bort finner ni även Funbo skola, åk F-3 och, Funbo förskola samt Funbo Kyrka. I Södra Gunsta kommer en helt ny grundskola med idrottshall att byggas intill huvudgatan. Kommunikationerna är goda med busslinje 809 som trafikerar området med täta avgångar, dessutom finns cykelvägar som går ända in till centrala Uppsala. Från Gunsta är det utmärkt pendlarläge till Uppsala, Arlanda och Stockholm tack vare påfarten till E4:an som man når inom ca 7 minuter med bil. Vid infarten till Centrala Uppsala finns all tänkbar service i Boländerna.

  • Balkong
  • Energieffektiv
Tiundagatan 49, Luthagen, Uppsala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tiundagatan 49

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 800 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 4/6
4 453 kr/mån
36 601 kr/m²

Bo i natursköna kvarter och njut av omkringliggande grönska. Välplanerad hörnlägenhet med balkong och öppen spis. Planlösningen ger en välkomnande entré, luftigt vardagsrum med öppen spis. Ett trevligt kök med matplats, två sovrum och ett stort badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Stabil och välskött förening med god ekonomi och väl underhållna byggnader. Förutom värme och vatten är även kabel-TV och bredband 250/250 Mbit/s inkluderat i avgiften. Trevliga gemensamma utrymmen såsom tvättstugor, samlingslokal med bl.a kök och bäddsoffa, hobbyrum och bastu. För bekvämlighetens skull är byggnaderna försedda med hiss. Lägenhetsinnehavaren nyttjar två källarförråd. Här bor du med bekvämt avstånd till centrum och i närområdet finns gym, matbutiker, vårdcentral, caféer och restauranger. Naturen finns "runt knuten" och du bor granne med Stabbyskogen som har ett belyst skid- och motionsspår. I området finns både förskolor och skolor. Det är bekvämt cykelavstånd till centrum och det finns goda bussförbindelser. Det är också nära till Svartbäcken och Fyrishov med stort utbud av allehanda idrottsaktiviteter. För dig som pendlar med bil så tar du dig snabbt ut på Bärbyleden för vidare transport mot E4:an eller mot Enköping eller Sala.

  • Balkong
  • Hiss
Returvägen 4, Alunda, Östhammars kommun
Returvägen 4, Alunda, Östhammars kommun, bild 2
Returvägen 4, Alunda, Östhammars kommun, bild 3

Returvägen 4

Övrigt
Alunda, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
3 500 000 kr

Industrifastighet i Alunda om 3 000 kvm. På fastigheten finns en byggnad med en uppvärmd samt en ouppvärmd del, ytor för kontor, kök och badrum samt uppställningsytor på gården. Byggnad: 12*30m, ca 8m i nock och rymmer lager, verkstad och garage. Betonggolv i den uppvärmda delen med portar om 4*4,5m. Den ouppvärmda delen har marksten och skjutport om 5,6*4,5m. Förberett för att kunna spruta in isolering i ytterväggarna. Byggd 2010 men utbyggt med 50 kvm 2022. Då tillkom kontor och kök. Denna del värms upp med luftvärmepump och el-radiatorer. Teknisk beskrivning: Kommunalt VA. Plåttak. Träfasad. Luftvärmepump. Oljeavskiljare. Markuppställningsytor och parkeringsplatser finns på fastigheten. Kostnader: El: ca 18 000 kWh/år. F.skatt: 7 875kr/år. Försäkring ca 8-10 000kr/år. Ypperligt bra logistikläge invid väg 288 belägen med endast 30 minuter till Uppsala och 30 minuter till Östhammar samt 10 minuter till Gimo. Fastigheten förmedlas genom en fastighetsöverlåtelse.

  • Premium
Köpenhamnsgatan 9, Ekeby, Uppsala kommun
Köpenhamnsgatan 9, Ekeby, Uppsala kommun, bild 2
Köpenhamnsgatan 9, Ekeby, Uppsala kommun, bild 3

Köpenhamnsgatan 9

Lägenhet
Ekeby, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 800 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 1/2
3 595 kr/mån
35 669 kr/m²

Välkommen till en tilltalande 3:a i gott skick belägen på Köpenhamnsgatan 9 med ett utmärkt läge i Ekeby. Här erbjuds du en lägenhet på markplan med stor, härlig uteplats med kvällssol. Egen entré till hall med bra avhängningsyta. I anslutning till hallen ligger ett av de två sovrummen. Sovrummen är väl avskilda från varandra vilket är praktiskt. Kök och vardagsrum har en öppen och social planlösning. Från vardagsrummet nås den härliga uteplatsen. Badrum med kaklade väggar och klinkergolv. I anslutning till ett av sovrummen finns en stor och praktisk klädkammare. På Köpenhamnsgatan bor du med ett lugnt, tryggt och mycket barnvänligt läge i en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Det råder god granngemenskap med många lekkamrater till barnen på gården. Föreningen har både garage- och parkeringsplatser med och utan elplint. I populära Ekeby, nära Sommarro och Eriksberg, bor ni ytterst bekvämt med endast några hundra meter till både förskola och skola så det är ett perfekt läge för den stressade småbarnsfamiljen. I grannskapet bor det gott om barn i alla åldrar så kompisar kommer barnen ha gott om. Ett stenkast bort finns Coop-affär och på promenadavstånd finns Friskis & Svettis, fotbollsplaner, tennisbana, restauranger och vårdcentraler. Ni upplever också de natursköna omgivningarna på nära håll genom närheten till Hågadalen naturreservat med vackra promenad- och joggingspår och en cykeltur om ca tio minuter tar er till Stora torget i centrum. För den som hellre åker buss så stannar 6:an i närheten. Och slutligen så är den bilburna blixtsnabbt ute på Bärbyleden och har således endast fem minuter till E4:a-påfarten från bostaden.

  • Premium
  • Uteplats
Kajen 5, Östhammar, Östhammars kommun
Kajen 5, Östhammar, Östhammars kommun, bild 2
Kajen 5, Östhammar, Östhammars kommun, bild 3

Kajen 5

Övrigt
Östhammar, Östhammars kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
4 200 000 kr
167 m² tomt

Denna exklusiva kontorsfastighet är en pärla belägen direkt på piren i Östhammars hamn. Med en yta på 256 kvadratmeter erbjuder den generöst med utrymme för ditt företags verksamhet. Här är några av fastighetens höjdpunkter: - Hög standard och påkostade detaljer: Fastigheten är utformad med omsorg och har genomgående högkvalitativa materialval. Varje detalj är noga utvald för att skapa en professionell och inspirerande arbetsmiljö. - Fantastisk havsutsikt: Från takterrassen kan du njuta av panoramautsikt över hamnen. Det är den perfekta platsen för möten, lunchpauser eller bara för att låta kreativiteten flöda. - Bilplats: Det finns plats för en bil i garaget. Dessutom finns det gott om fria parkeringar i närheten. - Central läge: Med närhet till restauranger och andra bekvämligheter är detta ett strategiskt läge för ditt företag. Kunder och medarbetare kommer att uppskatta den enkla tillgången. Entré 1: På bottenvåningen finns ett öppet kontorsutrymme, badrum, serverrum och ingång till garaget. Spionglas håller nyfikna blickar borta. På övervåningen finns dels ett öppet kontorsutrymme med pentry samt ett separat kontorsrum. Entré 2: Biutrymme fördelat på två rum. Vid den stora ombyggnaden 2012 sparades interiören i denna del. Välkommen till en unik arbetsmiljö där havsbrisen och inspirationen flödar!

  • Premium
Kastanjevägen 6, Örsundsbro, Enköpings kommun

Kastanjevägen 6

Villa
Örsundsbro, Enköpings kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 000 000 kr
212 m²
8 rum
1 038 m² tomt

Vacker villa med gammal charm och stort renoveringsbehov, belägen endast ett stenkast från ån med båtplatser som leder ut till Mälaren. Det finns både kakelugn, vedspis samt gamla spegeldörrar kvar som kan bidra till att göra detta hus till en idyllisk familjebostad. Örsundsbro är en charmig och naturskön plats som erbjuder en lugn och fridfull livsstil, samtidigt som du har nära till nödvändiga bekvämligheter och utmärkta kommunikationer. Här finns skolor, butiker, restauranger och vacker natur att utforska.

  • Plus
Kärleksstigen 2, Björklinge, Uppsala kommun

Kärleksstigen 2

Villa
Björklinge, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
3 995 000 kr
100 m²
5 rum
2 516 m² tomt

Drömmer du om en lugn och idyllisk tillvaro i en naturskön miljö nära en vacker sjö? Då har du hittat rätt! Vi är glada att kunna erbjuda denna fantastiska 1-plansvilla på Kärleksstigen som omfamnas av grönska och natur, perfekt för den som längtar efter rofyllda dagar i harmoni med omgivningarna. Huset har fräscha inre ytskikt och en spännande planlösning som ger en inbjudande känsla. Villan består av två sammanlänkade huskroppar och planlösningen ger vardagsrum, kök, badrum, allrum och upp till tre sovrum. Vid entrén finns en veranda och där huskropparna möts finns en stor altan som nås via en extra ytterdörr. På den stora tomten som är uppdelad i en staketomgärdad del och en naturlig del finns uppställningsplats för bil, ett förråd och en liten hundgård. Här bor du på ett av Björklinges charmigaste lägen med närhet till både gemensam brygga samt populära Sandviksbadet där det finns kiosk och ett stort antal grillplatser med ved. Har du hund finns det även ett hundbad i närheten. Är du motionssugen, går det ett elljusspår strax intill tomten. I Björklinge har du allt som kan tänkas behövas. Gångavstånd till förskolor och skola (åk 1-9), livsmedelsaffär, restaurang samt stora möjligheter till ett aktivt föreningsliv. Ett stenkast bort finns diskgolfbana, bmx-banor och en pulkabacke med lift. Goda kommunikationer med buss till Uppsala och mycket bra pendlingsmöjligheter med närhet till nya E4:an. Långsjön med badplats har du alldeles runt knuten. Under sommartid kan du ta dig ett härligt dopp i det blå och på vintern kan du njuta av både skridskoåkning och skidåkning i fin natur. Dessutom kan nämnas att det finns gott om blåbär på tomten och i skogarna runtomkring. Hallon och svamp finns också och om du har tur kan du till och med hitta hjortron.

Visar alla 8