Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Dinko Dautovic

Dinko Dautovic

Om mig

Jag är en erfaren fastighetsmäklare med stark drivkraft att guida människor genom deras bostadsaffärer. Genom ett brinnande engagemang, tydlig planering och en genuin passion för affärer strävar jag efter att överträffa dina förväntningar. Kontakta mig så kan vi diskutera hur jag kan vägleda dig genom hela processen med målet att uppnå ett utmärkt resultat under rådande marknad. Ser fram emot att höra från dig och vara en del av din framgångsrika bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Albert Engströmsgatan 2 H, Gränby, Uppsala kommun

Albert Engströmsgatan 2 H

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 800 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4/16
4 368 kr/mån
33 962 kr/m²

Bostaden finns belägen på fjärde våningen och nås med enkelhet genom hiss från markplan. Planlösningen erbjuder välkomnande hall med förvaring, stilrent kök med matplats och öppen planlösning mot vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till balkong, rogivande sovrum med generös garderobslösning samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående fina ekparkettgolv och ljusa fina ytskikt. Det höga och ståtliga bostadshuset Uppsalas View är beläget i Gränby i norra Uppsala och huset har ritats av arkitekten Nina Wittlöv Löfving från White arkitekter, med mörkgrå fasad har närhet till en väldigt varierande omgivning. Omgivningen bjuder på allt från idrottsanläggningar, naturområden, besöksgård med djur, park, köpcentrum och matbutiker. Med ett stenkast till Gränbys sportfält har du närhet för utövning eller som åskådare till de flesta av Uppsalas sporter så som hockey, friidrott, racketsport, innebandy, gym med mera. Precis intill bostaden finns förskola, skola och bil/gång/cykel-väg. Endast ca 800 meter till Uppsalas "andra stadskärna" Gränby centrum & Gränbystaden finns all möjlig service som handel, kontor, shopping och mycket mer. Kollektivtrafik med stadsbuss finns strax utanför på Råbyvägen med några minuter till city och även tillgång till större trafikleder som t ex E4 på bara några minuter för den pendlande. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Gimogatan 9, Luthagen, Uppsala kommun

Gimogatan 9

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 895 000 kr
82,5 m²
4 rum
vån 2/5
6 231 kr/mån
35 091 kr/m²

Välkommen till Gimogatan 9 - flexibelt tillträde! En fin och välplanerad hörnlägenhet med vackert ljusinsläpp från två väderstreck som förhöjer atmosfären och ger en inbjudande känsla i hela bostaden. Denna bostad har mycket att erbjuda och är belägen i ett praktiskt område med nära tillgång till allt du kan önska. Vid entrén välkomnas du av en rymlig och inbjudande hall med gott om avhägningsyta och förvaringsmöjligheter. Det stora och funktionella köket är en central punkt med gott om arbetsyta och är ett perfekt utrymme för matlagning och umgänge. Köket har även en utgång till en väl tilltagen inglasad balkong som bjuder in till avkoppling och njutning i soligt läge och vetter mot föreningens uppskattade innergård. Stort vardagsrum med gott om plats för sällskapsmöblemang och extra matplats om så önskas. Med tre rymliga sovrum finns gott om plats för hela familjen eller möjligheten att skapa arbetsutrymmen eller gästrum. Två badrum för extra komfort och bekvämlighet. Det första badrummet är utrustat med ett avkopplande badkar och tvättmöjligheter, medan det andra badrummet har en dusch. Dessutom finns en rymligt separat klädkammare och genomgående utmärkta förvaringsmöjligheter (se planlösning), extern förvaring finns i ett till bostaden hörande förråd. Fint läge i den växande stadsdelen Norra Luthagen nära service som exempelvis ICA, apotek, restauranger, frisör och gym vid Mimmi Ekholms Plats. Nära till Stabbyskogen med upplyst motionsslinga, promenadvägar och grillplatser samt till Fyrisåns promenadstråk. Fina cykelvägar och bussförbindelser till stadskärnan. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
S:t Olofsgatan 28 B, Centrum, Uppsala kommun

S:t Olofsgatan 28 B

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 395 000 kr
69,4 m²
2 rum
vån 2
5 415 kr/mån
34 510 kr/m²

Välkomna till denna rymliga tvårummare mitt i citykärnan med stor balkong i sydväst och Fyrisån utanför porten! Lägenheten erbjuder en väl tilltagen hall med god avhängningsyta och förvaring i garderober. Stilrent kök med gott om arbetsytor, vit skåpinredning och rejäl matplats. Köket är i halvöppen lösning mot bostadens vardagsrum som är väl tilltaget med plats för både soffgrupp och ytterligare möblemang. Sovrummet är beläget mot lugn gränd och rymmer både dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Badrummet är stort med badkar och tvättmaskin. Förvaring finns det gott om i många tillhörande garderober. Soliga dagar spenderar ni gärna på den insynsskyddade balkongen i sydväst som vetter i lugnt läge mot gränd. Här finns gott om plats för möblemang och egna planteringar. Skapa er alldeles egna oas mitt i stan! Brf Jernbron är en solid förening med det mesta inbakat i månadsavgiften (värme, vatten, kabel-TV och bredband). Normal belåning per kvadratmeter och inga kommande större renoveringar. Föreningen är belägen i en pittoresk del av Uppsala med fantastiska, skyddade innergårdar där prunkande rabatter varvas med välklippta buskage, träd, möbelgrupper, lekplats och fina stensättningar som omges av huskropparna samt prydliga järngrindar. Det är god sammanhållning i föreningen och man tillhandahåller bland annat cykelförvaring, externa förråd till alla boende, fin tvättstuga i markplan och god sopsortering. Det centrala läget mitt i stadskärnan är perfekt för dig som vill kunna promenera till det mesta. Fyrisån är precis utanför porten, Stora Torget ett stenkast bort, en kort promenad bort finns vackert grönskande Stadsparken med långa promenadstråk att njuta av. Butiker, restauranger, caféer och bra kommunikationer finns alldeles runt hörnet från bostaden. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tullgarnsgatan 9, Kungsängen, Uppsala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tullgarnsgatan 9

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 795 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/6
4 143 kr/mån
37 770 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trea med en balkong i västerläge som vetter in mot en fridfull, grönskande innergård! Det öppna köket och vardagsrummet skapar en känsla av rymd med generösa fönsterpartier som släpper in mycket ljus. De två sovrummen är belägna mot innergården, det ena med plats för dubbelsäng och utgång till balkongen och det andra med god klädförvaring och fönster i vinkel. Badrummet renoverades 2022 rymligt och komplett med badkar och tvättmöjligheter. I hallen finns gott om utrymme för ytterkläder och barnvagn samt tillgång till ett separat förråd/klädkammare. Bostadsrättsföreningen erbjuder hiss från markplan/källarplan, bredbands- och eluttag i överflöd, samt bekväma garageplatser. Externa förråd finns att hyra och innergården är välskött med grönska och lekmöjligheter. Hissen tar dig smidigt ner till det uppvärmda garaget. Från lägenheten är det bara en 10-minuters promenad till Stora Torget och det finns praktiska ingångar till Resecentrum från Strandbodkilen. Dessutom är det nära till Stadsparkens grönska med den nya gångbron över Fyrisån. I närområdet finns även bekvämligheter såsom ATG-ombud, matbutik, restauranger, apotek, gym och klädbutiker. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Gåvstavägen 58, Gåvsta, Uppsala kommun

Gåvstavägen 58

Radhus
Gåvsta, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 300 000 kr
78,5 m²
3.5 rum
4 845 kr/mån
29 299 kr/m²

Detta charmiga bostadsrättsradhus med gavelläge erbjuder en bekväm och trivsam boendemiljö. Med sin välplanerade planlösning och familjevänligt läge är detta hemmet du har längtat efter! Du välkomnas in i bostaden genom den rymliga hallen som ger en känsla av rymd och ljus. Här finns också en praktisk klädkammare som underlättar för en organiserad vardag. Köket lämpar sig utmärkt för den som älskar att laga mat, här finns gott om arbetsytor och en fin utsikt mot föreningens lekplats och den grönskande omgivningen. En matplats intill fönstret rymmer 4-6 personer, perfekt för familjemiddagar eller frukost med morgonsolen som sällskap. Vardagsrummet är luftigt och öppet, vilket skapar en inbjudande atmosfär för samvaro med familj och vänner. Det finns gott om sällskapsytor och ett större , här kan du koppla av medan du blickar ut mot den grönskande baksidan med altan och en välskött gräsmatta. Denna plats är perfekt för lek, trädgårdsodling eller bara njuta av solen i ro och frid. Vidare erbjuder bostaden två-tre väl tilltagna sovrum med gott om plats för vila och avkoppling och i anslutning till entrén finns en rymlig förrådsbyggnad som för närvarande används som ett extra sovrum, flexibiliteten i denna plats gör att du kan anpassa den efter dina behov. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och ett badkar, här kan du njuta av avkopplande badstunder eller snabbt ta hand om tvätten. Bostaden har en bra geografisk placering med enkel tillgång till Uppsala med bra bussförbindelser. Närområdet erbjuder en barnvänlig miljö med fina strövområden och motionsspår. Förskolor och skolor finns inom bekvämt räckhåll, vilket gör detta område idealiskt för familjer. Dessutom har Gåvsta pendlingsmöjligheter till Östhammar, Öregrund, Arlanda och Stockholm, vilket gör det till ett utmärkt val för dem som behöver pendla. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 5