Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Songül Kiruk

Songül Kiruk

Om mig

Efter många år i branschen trivs jag fortfarande fantastiskt bra som mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedl. Att få hjälpa till i en så pass viktig affär i livet är en ära och jag ser varje affär som en ny utmaning. Att ge den bästa servicen hela vägen från start till mål är mitt sätt att få nöjda kunder att återkomma. Ledorden som genomsyrar mitt arbete är förtroende, affärsmässighet och engagemang. Mina kunder beskriver mig som kunnig, lyhörd, kommunikativ o närvarande. Hoppas vi ses!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lästmakargatan 8A, Salabacke, Uppsala kommun

Lästmakargatan 8A

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 195 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/3
5 467 kr/mån
27 785 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och luftiga 3:a endast en halv trappa upp i fastigheten. Lägenhet erbjuder en rymlig planlösning om ca 79 kvadratmeter med en ljus och luftig atmosfär och stora sällskapsytor med perfekt avkoppling för familj och vänner. Njut av lugnet och mysfaktorn som eldstaden bidrar med under kyligare kvällar. Här finns alla möjligheter att skapa sitt eget boende. Bostaden bjuder på en välkomnande luftig hall med plats för avhägning av ytterkläder och förvaring, ljust och rymligt vardagsrum med plats för både stort matsalsbord och soffgrupp och här flödar ljuset in från stora fönsterpartier i olika väderstreck. I vardagsrummet har du eldstaden centralt placerad som ökar mysfaktorn och sprider värme och på gaveln utgång till balkong i söderläge. Vidare fördelar sig boendet på två rejäla sovrum, original kök med matplats samt ett stamrenoverat helkaklat badrum. Här bor du i en stabil förening med mycket låg belåningsgrad per kvadratmeter! Denna bostad har ett fantastiskt läge i nedre delen av Salabacke med en lugn, grönskade och skyddad innergård som omsluts av intillliggande fastigheter. Här har du nära till Brantingstorg där finns bland annat matbutiker, konditori, restaurang och apotek. Goda kommunikationer och nära till busshållplats. För den bilburna finns det nära till E4-avfart och gör det till ett ypperligt läge för den som pendlar. Endast ett stenkast bort ligger köpcentrumet Gränby Centrum med all tänkbar service, butiker, flera restauranger och biograf samt nära vackra Källparken med sin sköna parkmiljö. Nära förskolor samt skolor upp till gymnasieålder. - Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Målstavägen 4 E, Bälinge, Uppsala kommun

Målstavägen 4 E

Radhus
Bälinge, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 295 000 kr
82 m²
4 rum
206 m² tomt

Varmt välkomna till Målstavägen 4E - Öppna dörren i planket och kliv in på den kringbyggda gården. Redan här välkomnas ni av den ombonade uteplatsen, där ni kan njuta av den härliga eftermiddags- och kvällssolen! Bostaden ligger i ett plan, med lagom stor och lättskött tomt både på fram- och baksidan med ett fantastiskt gavelläge. Ett stort plus är syrenhäcken på husets baksidan och skogen som granne. På entrésidan av huset möts du av en trevlig, stenlagd innergård med gott om plats för exempelvis loungemöbel, planteringar etc. Här finns även två praktiska förråd. Den ytterst väldisponerade planlösningen erbjuder en välkomnande hall, ett väl tilltaget kök med plats för många middagsgäster vid den avsedda matplatsen och utgång till altandäck, vardagsrum med ett fantastiskt ljusinsläpp, rymligt badrum med takfönster, två sovrum samt en klädkammare. På baksidan finner du en uteplats med nytt altandäck samt liten gräsyta för plantering och lek. I populära Bälinge bor man i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till naturen och mitt i Bälinge finns ett populärt utomhusbad. Här finns Bälinge skola (årskurs 1-5) samt Hagmarkens skola (årskurs F-3) liksom flertalet förskolor. Bälinge erbjuder god service i form av livsmedelsbutik, pizzeria, bibliotek och vårdcentral samt ett starkt föreningsliv och rikligt med friluftsaktiviteter. Det är bra bussförbindelser till Uppsala med täta avgångar. - Välkommen på visning!

S:t Olofsgatan 56 B, Höganäs, Uppsala kommun

S:t Olofsgatan 56 B

Lägenhet
Höganäs, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 695 000 kr
66 m²
2.5 rum
vån 2/3
4 471 kr/mån
40 833 kr/m²

Välkommen till en bostad som på många sätt kan beskrivas som en drömlägenhet. Moderniteter har blandats med fint bevarade 30-talsdetaljer. En riktig 30-talspärla belägen i Höganäs i en av Uppsala äldsta föreningar som ligger inbäddad bland grönskande träd och en blommande innergård. Här erbjuds du en charmig 30-talslägenhet med en takhöjd på ca 2,70, vackra originaldetaljer såsom spegeldörrar, bevarat trägolv samt fönster med djupa nischer. Den äldre charmen har blandats med moderna inslag såsom nytt, och delvis renoverat kök 2019. Välkomnade hall med goda förvaringsmöjlighet där ljuset flödar från rum till rum. Sovrummet är utrustat med flera fristående garderober. Innerhall med klädkammare och plats för arbetshörna för den som önskar. I vardagsrummet finns stort fönster vilket ger ett fint ljus. Här får du plats med både soffgrupp och matsalsmöbel. Badrum med duschhörna och tvättmaskin. Genomgående mycket fina ytskikt där samtliga golv slipades under 2017 och likaså har samtliga väggar målats om under samma år. Här är det bara att flytta in och trivas! Bostadsrättsföreningen Aslög nr 3 har låg skuldsättning på ca 1 800 kr/kvm lägenhetsyta och gemensamma utrymmen som tvättstuga, torkrum, cykelförråd, barnvagnsförråd och hobbyrum. Vacker och välskött trädgård som grönskar ordentligt under sommarhalvåret. Här finns också goda sällskapsytor och trädgårdsmöbler med platsbyggda grillplatser. De externa förvaringsutrymmena är goda då lägenhetsinnehavaren disponerar ett vinds- och ett källarförråd samt en matkällare. Här bor du i vackra kvarter i populära Höganäs med närhet till allt staden har att erbjuda och med bara några minutera promenad till Resecentrum där det även finns matbutik och annan service. På väg dit passerar du Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. I anslutning till det finns också affärshuset Kvarnen med ett digert serviceutbud med bl.a. Ica-affär, apotek, systembolag och restauranger. Trots bostadens centrala läge finns det vacker grönska i närheten med ett flertal parker i området. För dig som bilpendlar är det raka spåret ut på E4:an dit du tar dig på några minuter. - Välkommen på visning!

Cellovägen 19, Gottsunda, Uppsala kommun

Cellovägen 19

Lägenhet
Gottsunda, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 850 000 kr
118 m²
5 rum
vån 1
7 259 kr/mån
15 678 kr/m²

Välkommen till detta boende i 2 plan med radhuskänsla och balkong. Läget med skogen in på knuten åt det ena hållet och utsikt över den vackra naturen gör det enkelt att njuta av tillvaron här. Bostaden erbjuder egen entré i markplan med gott om plats för avhängning och trappa till övre plan. En mycket tilltalande och fint renoverad 5:a om ca 118 kvm som präglas av ljus och rymd samt stora härlig umgängesytor. Här finns rymlig hall, omfångsrikt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge mot lugnt och lummig skogsparti, två helkaklade badrum samt fyra bra sovrum samt en klädkammare. Vidare finns ett rymligt kök med plats för större möblemang. Lägenhetsinnehavaren har gjort elrenovering med automatsäkring från 2022. I Brf Cellisten bor du bland grönska och med närhet till Gottsundagipen med motions- och promenadstråk. För den aktive erbjuder föreningen bland annat på pingisrum, cykelrum, hobbyrum och grillmöjligheter. Föreningens välskötta gästlägenhet finns att hyra för dig som medlem. Till centrum tar du dig lätt via täta bussförbindelser eller fina cykelvägar. Direkt anslutna busslinjer tar dig härifrån även direkt till Akademiska sjukhuset, SVA och Ultuna. Ett stenkast ifrån lägenheten finner du nya Gottsunda centrum som erbjuder apotek, livsmedelsaffärer, vårdcentral, restaurang mm. Gottsunda är ett av Uppsalas mest natursköna områden med gott om rogivande skog samt vandringsleder med bl.a. Gottsundagipen och Gula stigen i närheten och du har också närhet till Sunnersta, Valsätra, Norby och Rosendal. Till Ekoln och det mysiga Vårdsätrabadet tar du dig med cykel på 5-10 minuter. Välkommen till ett hem att trivas i!

  • Balkong

Visar alla 4