Mäklare Stefan Petrén

Stefan Petrén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekebyvägen 255, Ekeby, Vallentuna kommun

Ekebyvägen 255

Villa
Ekeby, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
2 795 000 kr
118 m²
5 rum
307 m² tomt

Välkommen till detta smidiga och bekväma hus i ett fridfullt och lugnt område uppe i Ekeby. Bostaden består av tre rymliga sovrum, två badrum, kök, vardagsrum och gott om plats för förvaring. I dagsläget föreligger renoveringsbehov och dessutom är huset inrökt. . Men efter upprustning så passar den perfekt både för barnfamiljer eller för dig som är trött på trappor och vill ha bekvämligheten som ett enplanshus ger. Genom flera altandörrar öppnar sig bostaden mot en trädgård som är både insynsskyddad och välkomnande. Tomten angränsar dessutom mot ett grönområde så här kan man sitta i lugn och ro. Här återfinns bla. fruktträd, rhododendron och trollhassel. Här bor man med närhet till naturen, skola och förskola. Några minuters promenadväg bort finns också den populära 4-H gården. Området är barnvänligt utan biltrafik och med en mindre lekpark precis utanför dörren.

Östergården 146, Västanberga, Vallentuna kommun

Östergården 146

Radhus
Västanberga, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
3 695 000 kr
116 + 4 m²
4 rum
182 m² tomt

Välkommen till Östergården 146. Ett härligt gavelradhus i gott skick. Genomgående har huset fina ytskikt och yttertak är behandlat och tvättat samt fönster har bytts ut. Stilrent kök med vita luckor och bänkskiva i komposit. Här finns två helkaklade badrum varav det ena är gjort så sent som 2022. Huset är om 120 kvm och har idag 3 sovrum, alla belägna på övre plan. Här finns även en stor klädkammare som lätt går att göra om till ett fjärde sovrum. I det nedre planet finns de sociala ytorna med kök och vardagsrum. Köket är välplanerat och känns lyxigt och vid matplatsen får man plats för 6-8 personer. Vardagsrummet känns luftigt och det finns gott om plats för soffa. Här finns även utgång till det härliga uterummet där man gärna spenderar tid från tidig vår till sen höst. I anslutning till det finns både uteplats under tak. Tomten är välskött och gräsmattan är väl omhändertagen. Längst gräsmattan finns även en nyare altan med infälld belysning. Här är det perfekt att sitta i solstolen. På husets framsida finns det ytterligare en uteplats i västläge. Östergården ligger ca 1,5 km från Vallentuna centrum där all tänkbar service finns såsom affärer, systembolag, gym, kulturhus mm. Goda kommunikationer finns det i området med bl.a buss och ungefär 10 minuters gångväg till Roslagsbanan. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Hackstalund 15, Kårsta, Vallentuna kommun

Hackstalund 15

Gård/Skog
Kårsta, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
7 850 000 kr
180 + 40 m²
6 rum
4 ha tomt

Beläget med ett rofyllt och bra läge hittar du denna mysiga gård om nästan 4 HA. Fastigheten ligger längst upp på återvändsgata mot ett större skogsområde. Här finns det mesta man kan önska sig och stora möjligheter för både egenföretagaren och den djurintresserade. Bostadshuset är stort och består av två huskroppar. En ny del om 180 kvm samt en äldre del om 40 kvm. I den äldre delen som man tror är från mitten av 1600-talet är det dock ganska lågt i tak. Här finns ett större rum med en stor öppen spis samt en hall/passage där huvudentrén till huset är. Den nya delen, som är i två plan, byggdes till i mitten av 70 talet. I det nedre planet finns ett stort helkaklat badrum, kök, vardagsrum med kakelugn samt groventré/tvättstuga. Både badrum och groventré är nyligen renoverade. I det övre planet finns tre sovrum, gott om förvaring samt dusch/wc. Stallet är nyligen renoverat med ny el och vatten. Här finns plats för 4-6 boxar beroende på vilken storlek man önskar. Ihop med stallet finns även en verkstad om c:a 60 kvm. Verkstaden är isolerad och värms upp med kamin samt luftvärmepump. Varmvatten är indraget. Här finns även hönshus, två carports, tre traktorgarage, två bilgarage samt en öppen maskinhall med gjuten platta med både billyft och svängtravers. I anslutning till denna finns också en inredd container om c:a 35 kvm. Det finns även en husbilscarport. Det finns 4 beteshagar samt 2 naturhagar, alla såklart inhägnade. Här bor man med ett perfekt läge endast c:a 35 minuters bilväg från centrala Stockholm. Oändliga möjligheter för egen företagaren att ha maskiner och verkstad hemma samtidigt som djuren kan beta på den egna marken. En möjlighet få förunnat. Tillträde önskas runt midsommar. Välkomna att höra av er för mer info eller boka in er på visningen!

Husby 5, Markim, Vallentuna kommun

Husby 5

Gård/Skog
Markim, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
12 000 000 kr
154 + 81 m²
6 rum
31 ha tomt

Markim Husby har en lång historia och den första ägaren Torgil Knutsson registrerades redan 1304 . Efter honom har marken brukats av en lång rad namngivna familjer, Vill du ta över och bli den 21:a generationens stolta ägare? Lummigt, inbäddad i grönska hittar du denna charmiga och välbevarade gård på pendlingsavstånd från Stockholm. Gården ligger i det natursköna kulturlandskapet Markim som präglas av ett aktivt jordbruk och lantligt lugn. På gården finns tre bostadshus. Huvudbyggnaden kallas Gula huset och de två uthyrningshusen för Röda huset och Drängstugan, husen är på 154, 145 respektive 35 kvm. Förutom bostadshusen finns här även ladugård, magasin, bodar och garage. Ägarna har under sina 11 år på gården hyrt ut drängstugan och det röda huset. Jordbruket och jakten har arrenderats ut och för skogen har entreprenör anlitats. Därför har man framför allt satsat på bostadshusen och att med varsam hand renovera dessa. För att nämna en del av det som åtgärdats så är alla skorstenar, rökkanaler och eldstäder genomgångna, alla tre husen är tilläggsisolerade och uthyrningshusen har försetts med luftvärmepumpar. Fiber har installerats i alla husen. Taken på drängstugan och gula huset har lagts om. Trädgården är omgärdad av en hög, insynsskyddande syrénhäck och full av prunkande perennrabatter med rosor, klematis och kaprifol. I den stora trädgården växer flera fruktträd som äpplen, päron och plommon och i närheten av det gula huset ligger ett stort grönsaksland kantat av bärbuskar. Odlingarna har försett familjen med grönsaker, frukt och bär under en stor del av året. Trots att gården ligger nära både Stockholm med norrförorter och Arlanda präglas trakten av lugn och ro. Livsmedelsbutik, förskola, skola och station till Roslagsbanan finns på fem kilometers avstånd i det växande Lindholmen. Några av granngårdarna har försäljning av närproducerat kött, ägg och hantverk. Det finns även en aktiv hembygdsförening som ordnar gemensamma aktiviteter och inte långt bort ligger flera golfbanor. I den 800 år gamla Markimkyrkan arrangeras fina konserter. Varmt välkomna att höra av er för mer information

Bergvägen 45, Rickeby, Vallentuna kommun
  • Budgivning pågår

Bergvägen 45

Radhus
Rickeby, Vallentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vallentuna
4 550 000 kr
145 + 13 m²
6 rum
286 m² tomt

I ett lugnt och barnvänligt område långt in på en återvändsgata är detta renoverade och rymliga radhus beläget. Redan i entrén möts man av rymd och ljus där den dubbla takhöjden och öppna planlösningen i huset ger en härlig första känsla. Huset är genomgående i bra skick med fina ytskikt och det är bara att flytta in och trivas. I det nedre planet finns ett ljust och ombonat vardagsrum, renoverat kök med vita luckor, fräsch och rymlig tvättstuga, sovrum samt en helkaklad dusch/wc. I det övre planet finns ett allrum, fyra sovrum, wc samt ett härlig walk-in-closet. Smidig och lättskött baksida med en stor trälagd altan i soligt söderläge och framsida med en trälagd altan samt plats för 2 bilar. Välskött hus där många renoveringar är gjorda. Bland annat är elen, tak, värmepump, många fönster utbytta samt ftx installerat. Förråd på framsidan samt garage i länga. Här bor man med ett lugnt och barnvänligt område. Vikingaparken som är en nybyggd lekplats finns bara c:a 100 meter från huset och det är även närhet till skola och förskola. Till centrum är det c:a 1 km. Välkomna att höra av er för mer information.

Visar alla 5