Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Karolina Vase

Karolina Vase

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bangatan 10, Mariero, Vänersborgs kommun
  • Tis 2 apr kl 17:30

Bangatan 10

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
395 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/4
5 155 kr/mån
5 896 kr/m²

Stig in i denna charmiga lägenhet med en planlösning som smickrar varje hörn och skapar en inbjudande atmosfär. Genomgående äldre, bär bostaden stolt på sin historia och erbjuder bevarade originaldetaljer som ger karaktärs. Med tre rum och kök är utrymmet generöst tilltaget, vilket ger möjligheter att skapa en personlig oas. Trots renoveringsbehovet framträder dess potential tydligt – en möjlighet att låta din kreativitet flöda och skapa ditt drömboende. Ge denna pärla nytt liv och låt dess karaktär blomstra. Så om du letar efter en lägenhet med karaktär och potential, är detta den perfekta platsen för dig att kalla hemma. Ta chansen att skapa ditt drömboende och låt din fantasi flöda fritt i denna trevliga trea.

  • Plus
  • Balkong
Bryggvägen 13D, Korseberg, Vänersborgs kommun

Bryggvägen 13D

Lägenhet
Korseberg, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
2 850 000 kr
91 m²
4 rum
vån 2/2
5 678 kr/mån
31 319 kr/m²

I denna underbara lägenhet, belägen vid sjöns förtrollande strand, möts du av en känsla av lugn och frid som är svår att hitta någon annanstans. Med sina fyra rum och kök erbjuder detta hem gott om plats för dig och din familj. Det som verkligen sticker ut är den fantastiska utsikten över sjön. Med sitt oslagbara läge längst fram i föreningen har du här privilegiet att njuta av den vackra naturen och det lugnande vattnet, vilket gör varje ögonblick till en upplevelse. Tänk dig att vakna upp till solens strålar som glittrar över vattnet och avsluta dagen med en lugnande promenad längs strandkanten. Bryggan framför lägenheten erbjuder gemenskap och möjligheter till avkoppling intill vattnet. Den moderna designen och det öppna vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär där du enkelt kan koppla av eller umgås med nära och kära. På den stora balkongen har man gott om plats för att avnjuta måltider utomhus eller bara sitta och låta tankarna vandra medan du lyssnar till ljudet av vågorna. Denna lägenhet är inte bara ett hem, det är en plats där du kan skapa minnen och uppleva den verkliga harmonin med naturen. Kontakta oss idag för att upptäcka detta fantastiska boende och låt dig förtrollas av Vassbottens charm och skönhet!

  • Balkong
Nordkroksvägen 42, Vargön, Vänersborgs kommun

Nordkroksvägen 42

Villa
Vargön, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
2 495 000 kr
100 + 100 m²
7 rum
950 m² tomt

Välkommen till Nordkroksvägen 42 – där ditt drömhem väntar på dig! Detta charmiga hus från 1959 erbjuder en perfekt kombination av bevarade detaljer och modern standard. Med tre våningar – entréplan, källare och inredd vind – ger det tillräckligt med utrymme för hela familjen. Huset välkomnar dig med en ombonad entré och tar dig sedan med på en resa genom tiden med bevarade originaldetaljer som ger karaktär. Trots sin autentiska charm har huset genomgående uppdaterats och erbjuder idag ett hem som tilltalar den moderna familjen, skapad för att möta dagens krav på komfort och stil. Plannlösningen är inget annat än fantastisk – optimalt utformat för en bekväm vardag och samtidigt perfekt för sociala sammankomster. Det generösa utrymmet gör att hela familjen kan njuta av sina egna personliga utrymmen, samtidigt som det finns gott om gemensamma ytor för samvaro. Det separata garaget är en extra bonus, vilket ger dig praktisk förvaring och skydd för din bil. Här finns möjligheten att skapa ditt eget lilla verkstadshörn eller använda det som extra förvaringsutrymme – valet är ditt! Och nu, låt oss prata om Vargön – samhället där Nordkroksvägen 42 hör hemma. Vargön erbjuder en harmonisk livsstil med närhet till natur, kultur och samhällsservice. Med vackra omgivningar och ett engagerat samhälle är det en plats där du kan skapa minnen och känna dig hemma. Slutligen, detta är inte bara ett hus – det är en möjlighet att skapa ditt drömboende i en av Västsveriges pärlor. Kontakta oss för mer information och låt Nordkroksvägen 42 bli början på ditt nya kapitel!

Bangatan 20, Mariero, Vänersborgs kommun

Bangatan 20

Lägenhet
Mariero, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
450 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 413 kr/mån
8 411 kr/m²

Välkommen till denna omsorgsfullt renoverade 2rummare som genomsyras av både stil och komfort. Det eleganta svarta köket blir genast fokuspunkt när du kliver in i denna charmiga bostad. Med moderna apparater och smart förvaring är det inte bara en plats för matlagning utan också för att skapa minnen och njuta av goda stunder med nära och kära. De övriga rummen i lägenheten erbjuder en harmonisk atmosfär med fräscha och inbjudande utrymmen. Oavsett om du önskar en avkopplande kväll framför TV:n eller en natt med djup sömn, är detta hemmet perfekt för att tillgodose dina behov. Stig ut på den härliga balkongen med sitt sydöstliga läge och låt solens strålar omfamna dig medan du njuter av ditt morgonkaffe. Solen stannar kvar under hela förmiddagen. Denna lägenhet erbjuder inte bara en plats att bo, utan en livsstil där varje detalj har noggrant planerats för att skapa en harmonisk och bekväm tillvaro. Kontakta oss nu för att boka en visning och upptäck detta hem med egna ögon.

  • Balkong
Slåttergatan 37, Onsjö, Vänersborgs kommun
Slåttergatan 37, Onsjö, Vänersborgs kommun, bild 2
Slåttergatan 37, Onsjö, Vänersborgs kommun, bild 3

Slåttergatan 37

Lägenhet
Onsjö, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
995 000 kr
105 m²
4 rum
vån 2/2
6 930 kr/mån
9 476 kr/m²

Välkommen till denna välskötta bostadsrätt med 4 rum och kök! Här finner du en bekväm och välkomnande atmosfär. Bostaden är i gott skick och erbjuder flera fördelaktiga egenskaper. Med dubbla balkonger och loftgång kan du njuta av frisk luft och en trevlig utsikt från både köket och vardagsrummet. Dessa balkonger ger dig möjlighet att koppla av och skapa en trevlig oas. Bostaden har tre rymliga sovrum av bra storlek, vilket ger gott om utrymme för hela familjen eller möjlighet att skapa arbets- eller hobbyrum. Dessutom finns det två badrum, varav ett är nyligen renoverat, vilket ger extra bekvämlighet och komfort. Läget är dessutom idealiskt för dig som vill bo nära skolan och i en trevlig och populär förening. Sammanfattningsvis är denna bostadsrätt en bekväm och välunderhållen boendemiljö med flera fördelaktiga egenskaper. Kontakta oss för att boka en visning och upptäck möjligheterna med denna attraktiva bostadsrätt!

  • Premium
  • Balkong
Vallgatan 24B, Nordstan, Vänersborgs kommun
  • Mån 8 apr kl 16:30
Vallgatan 24B, Nordstan, Vänersborgs kommun, bild 2
Vallgatan 24B, Nordstan, Vänersborgs kommun, bild 3

Vallgatan 24B

Lägenhet
Nordstan, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
1 245 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 4/4
4 442 kr/mån
19 920 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en genomgående fräsch 2:a med hög standard i populära Nordstan! Denna pärla till bostad genomsyras av god smak och bekvämlighet – en tilltalande balans mellan avslappning och vardaglig elegans. Du huserar med en genomgående hög standard där de ljusa och luftiga rummen är omsorgsfullt renoverade. Ett av de charmigaste inslagen i lägenheten är den trevliga etanolkaminen. Den skapar en unik atmosfär som sällan återfinns i området och bjuder in till mysiga hemmakvällar med avkoppling i fokus. Den ger även en extra dimension till vardagsrummet som blir en naturlig samlingsplats. Om sommaren förlängs sällskapsytorna med hjälp av balkongen som erbjuder fin vy över omgivningarna. Det är platsen du förmodligen väljer att inta efter jobbet tack vare sitt västliga läge vilket medför kvällssol. För dig som uppskattar matlagning finns även i lägenheten ett välutrustat kök som inretts med tanke på både förvaring och praktiska arbetsytor. Om inte detta vore nog bor du dessutom i en välskött förening som investerar i sin fastighet. Med god ekonomi och riktigt låg belåningsgrad behöver man inte oroa sig för några större avgiftsändringar. Sammanfattningsvis är detta en lägenhet som erbjuder en perfekt kombination av stil och hemtrevnad. Här kan du skapa minnen, trivas och känna dig hemma. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och uppleva den själv – detta kan mycket väl vara ditt nya hem.

  • Premium
  • Balkong
Rattgatan 101, Mariedal, Vänersborgs kommun

Rattgatan 101

Villa
Mariedal, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
1 995 000 kr
154 + 86 m²
9 rum
258 m² tomt

Välkommen till Rattgatan 101, där du finner denna friliggande 1,5-plans villa med källare – belägen på en eftertraktad hörntomt. Huset, som utmärker sig genom generösa utrymmen fördelat på tre våningar, skapar en perfekt balans mellan tilltagna sällskapsytor och stora sovrum. Det som verkligen gör fastigheten speciell är dess ovanliga källare. Ett extra utrymme som inte är vanligt förekommande i området och som erbjuder möjligheter utöver det vanliga. Skapa din egen underhållningszon, ett hemmakontor eller en avslappnad vardagsrumsyta - valet är ditt. Hörntomten ger inte bara en öppen känsla utan också en trädgård som blir ditt privata reträttområde. Beläget nära skolor och bekvämligheter, är detta inte bara en fastighet utan en komplett livsstil. Du kan sluta leta – här är familjens nya bostad!

Granåsvägen 16E, Vargön, Vänersborgs kommun

Granåsvägen 16E

Radhus
Vargön, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
1 700 000 kr
73 + 42 m²
4 rum
547 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva detta enplanshus på Granåsvägen 16E! Med en genomtänkt planlösning och grundläggande bekvämligheter är detta hus ett utmärkt boende som passar livets alla olika skeden. Huset är speciellt bekvämt för dig som vill undvika trappor eller önskar enkel tillgänglighet samtidigt som bostaden tack vare sin storlek även passar familjelivet med tilltalande läge på lugn återvändsgata. Oavsett om du längtar efter en trädgård att njuta av eller ett första hem att göra ditt eget, har detta hus något speciellt att erbjuda. Med nyligen renoverat tak och wc kan man som köpare känna sig trygg och lägga fokus på att skapa sig ett bekymmersfritt hem att trivas i. Sammanfattningsvis erbjuder detta enplanshus en uppskattad livsstil med grundläggande bekvämligheter. Om du söker något som är praktiskt och funktionellt, är detta hus värt att utforska närmare. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Gundlebo 210, Gundlebo, Vänersborgs kommun

Gundlebo 210

Villa
Gundlebo, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
2 750 000 kr
164 + 20 m²
5 rum
3 130 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva den charmiga fastigheten med adress Gundlebo 210 – här har man låtit uppföra en enastående villa-Strindberg! Denna charmiga bostad, inspirerad av den ikoniska Strindbergs estetiken, erbjuder en historisk charm med inspiration från tidiga 1900-talsarkitekturen med karaktäristiska detaljer såsom asymmetriska former. Denna villa är en hyllning till en förgången era samtidigt som den lever upp till dagens krav på komfort och bekvämlighet. Interiören präglas av en smakfull fusion mellan det tidlöst eleganta och det moderna. De öppna sällskapsytorna är utformade för att skapa ett naturligt flöde mellan rummen och ge gott om utrymme för både avkoppling och underhållning. Köket som kanske är hemmets hjärta har även det en touch av nostalgi. Här kombineras innovativ köksutrustning med en vackert utformad eldstad vilket skapar en perfekt plats för kulinariska äventyr och gemensamma måltider. Villans sovrum är fridfulla och inbjudande, med snedtak, vackra fönsterpartier och utrymme för personlig touch. Här finns plats för avkoppling och återhämtning i en unik atmosfär. Trädgården på Gundlebo 210 är som en förlängning av villans charm, med välskötta grönområden, blommande växter och pittoreska uteplatser. Här kan du njuta av lugnet och skapa minnesvärda stunder utomhus. Denna Strindberg-villa har en oslagbar kombination av arkitektonisk skönhet och enastående läge. Med närhet till bekvämligheter och samtidigt omgiven av lugn och grönska erbjuder den det bästa av båda världar. Varmt välkommen på visning av din nya drömbostad!

Bäckeforsvägen 2, Dalskog, Melleruds kommun

Bäckeforsvägen 2

Övrigt
Dalskog, Melleruds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
1 995 000 kr
1 680 m²
1,5 ha tomt

(See below for description in English) Varmt välkomna till en unik möjlighet att förvärva denna imponerande kommersiella fastighet om hela 1680 kvm. Denna storartade byggnad är inte bara en fastighet – det är en plats där historien möter framtidens möjligheter. Fastigheten som tidigare varit ett äldreboende och därefter brukad av migrationsverket står idag tom och väntar på ny ägare. Den generösa ytan ger utrymme för olika verksamheter som hotell, konferensanläggning, vårdinrättning eller andra kommersiella ändamål. De många rummen och gemensamma utrymmena erbjuder flexibilitet och möjligheter att anpassa fastigheten efter era specifika behov. Här finns även en grusad vändplan för tyngre fordon. Här finns idag flertalet rum/sovrum i varierat skick. Rumsfördelning enligt följande: • 30 rum försedda med trinettkök, dusch och wc (varav 6 st är handikappanpassade). • 24 rum försedda med wc • Flertalet dag-/uppehållsrum • Matsal • Storkök • Flertalet pentryn • Flertalet tvätt och duschutrymmen • Personalutrymme med kontor • Vindsförråd och typiska källarutrymmen Några av de renoveringar som utförts är brandcellsdörrar försedda med dörrstängare, brandförstärkning av innerdörrar och mekanisk till och frånluft. Dessutom har flera kök uppdaterats såväl som ett antal tvättstugor och fler duschar. Vidare är läget på fastigheten lättillgängligt endast 10 minuters bilfärd från väg E45. Dessutom finns norska gränsen ca 6 mil från fastigheten och Göteborg på ca 13 mil. Badsjö finns inom 1 km avstånd. För mer information kontakta ansvarig mäklare Karolina Vase på 072-143 66 75 eller [email protected] ________________ Welcome to a unique opportunity to acquire this impressive commercial property of 1680 square meters. This magnificent building is not just a property – it's a place where history meets the possibilities of the future. The property, which was previously a nursing home and later used by the migration authorities, is currently vacant and awaiting a new owner. The generous space allows for various activities such as a hotel, conference facility, healthcare institution, or other commercial purposes. The numerous rooms and communal spaces offer flexibility and opportunities to customize the property according to your specific needs. There is also a gravel turning area for heavier vehicles. Currently, there are several rooms/bedrooms in varying conditions. Room distribution is as follows: • 30 rooms equipped with a kitchenette, shower, and toilet (including 6 accessible rooms). • 24 rooms with toilet facilities. • Several day/recreation rooms. • Dining room. • Large kitchen. • Multiple pantries. • Several laundry and shower facilities. • Staff area with offices. • Attic storage and typical cellar spaces. Some of the renovations carried out include fire doors with door closers, reinforcement of interior doors, and mechanical ventilation. Additionally, several kitchens have been updated, along with a number of laundry rooms and additional showers. Furthermore, the location of the property is easily accessible, just a 10-minute drive from the E45 highway. In addition, the Norwegian border is approximately 60 kilometers from the property, and Gothenburg is about 130 kilometers away. A bathing lake is located within 1 kilometer from the property. For more information, please contact the responsible real estate agent, Karolina Vase, at 072-143 66 75 or [email protected].

Flanaden 52, Flanaden, Vänersborgs kommun

Flanaden 52

Lägenhet
Flanaden, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
225 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 923 kr/mån
2 941 kr/m²

Välkommen till denna välskötta trerummare belägen högst upp i huset. Bostaden har en äldre charm och har varit omhändertagen med omsorg vilket innebär att den fått åldras med stil. Bostadens planlösning bjuder på två rymliga sovrum, kök med gedigen matplats och tilltaget vardagsrum. Om sommaren förlängs sällskapsytorna tack vare den möblerbara balkongen i västligt läge. Läget är idealiskt med butiker, skola, grönområde och kollektivtrafik inom bekvämt gångavstånd.

  • Balkong
Katrinedalsvägen 36, Blåsut, Vänersborgs kommun

Katrinedalsvägen 36

Villa
Blåsut, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
3 195 000 kr
144 + 80 m²
6 rum
1 057 m² tomt

Välkommen till denna omsorgsfullt renoverade pärla i populära Blåsut! Här har ägaren investerat tid och kärlek för att höja standarden och skapa ett hem som balanserar modern elegans med en varm atmosfär När du kliver in möts du av en varm och välkomnande atmosfär. Hemmet har en traditionell planlösning med separat kök och matsal, vilket ger dig gott om utrymme att njuta av måltider och umgänge med familj och vänner. Bostaden som omsorgsfullt renoverats från topp till tå erbjuder ett välplanerat kök som genomgått en modernisering av både planlösning och utförande, här med nya vitvaror och stilrena detaljer. Vardagsrummet är en mysig plats där du kan koppla av och njuta av tysta stunder. Sovrummen är rymliga och bekväma, och badrum återfinns på båda våningsplan. Om inte det vore nog finns numera även en väl tilltagen tvättstuga i källaren som gör vardagslivet lätt och bekvämt. Trädgården är en fridfull oas med frodiga träd och grönska som ger dig möjlighet att njuta av naturen året runt. Detta utrymme är idealiskt för sommarkvällar med grill och avkoppling. Om du söker ett hem där moderna bekvämligheter och stil möter en charmig omgivning, behöver du inte leta längre. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev detta fantastiska hem själv.

Lantgårdsvägen 13 A, Holmängen, Vänersborgs kommun

Lantgårdsvägen 13 A

Lägenhet
Holmängen, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
2 400 000 kr
110 m²
5 rum
vån 1/1
6 682 kr/mån
21 818 kr/m²

Välkommen till denna pärla på Holmängen – ett radhus med eftertraktat hörnläge! Här huserar ni i ett stilfullt radhus som stod färdigt 2021. Bostaden som är 110 m² stor består av 5 rum och kök fördelat på två våningar. Bottenvåningen bjuder på social samvaro i en öppen planlösning. Det generösa vardagsrummet är perfekt för både avkoppling och underhållning, medan det moderna köket utstrålar funktionalitet och elegans. Stora fönster skapar en ljus interiör och ger en koppling till den egna trädgården som tack vare hörnläget är särskilt stor. På övervåningen finner vi bostadens 3 sovrum och ytterligare ett badrum. Här finns även möjlighet för den större familjen att skärma av och skapa ett fjärde sovrum. På Lantgårdsvägen 13A finns allt du behöver för att trivas – ljus interiör, eleganta detaljer och närhet till både stad och natur. Missa inte chansen att förvärva denna bostad– kontakta oss för visning idag!

  • Uteplats
Riddaregatan 7B, Centrum, Trollhättans kommun

Riddaregatan 7B

Lägenhet
Centrum, Trollhättans kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan
595 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 2/4
1 938 kr/mån
25 319 kr/m²

Välkommen till Riddaregatan 7B och denna välplanerade 1:a endast en trapp upp– perfekt som övernattningslägenhet, studentlägenhet eller första boende! Här huserar du mitt i Trollhättan med alla tänkbara bekvämligheter inom bekvämt promenadavstånd. Bostaden är nyrenoverad med helt nytt kök inklusive vitvaror som till och med inte använts av någon tidigare ägare. Vidare har lägenheten försetts med genomgående nya och ljusa ytskikt såväl som uppfräschat badrum. Närhet råder till Högskolan Väst såväl som resecentrum där du enkelt tar dig till Göteborg på ca 40 minuter. Om inte detta vore nog bor du även med en svårslagen avgift om endast 1 900 kr. Välkommen att boka dig på visning!

  • Hiss
Södra Bleken 202, Brålanda, Vänersborgs kommun

Södra Bleken 202

Övrigt
Brålanda, Vänersborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
3 500 000 kr
5 870 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en unik fastighet belägen i Dalslands skogar! Här finns idag fem stugor som är fördelade med 1 tvåbäddsstuga, 3 fembäddsstugor och 1 sjubäddsstuga. Samtliga stugor har tillgång till det gemensamma servicehuset där dusch, wc och bastu finns. Utsikt råder över Dalslands vackra landskap där stor variation i växt och djurliv råder, här kan man med lite tur uppleva skogens konung, älgen, på nära håll. För mer information kontakta ansvarig mäklare Karolina Vase på 072-143 66 75 alternativt [email protected]

  • Plus

Visar alla 15