Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Mathias Larsson

Mathias Larsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Grimeton 104, Grimeton, Varbergs kommun

Grimeton 104

Gård/Skog
Grimeton, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
3 995 000 kr
83 + 60 m²
5 ha tomt

Fantastisk möjlighet att förvärva denna mycket välskötta gården som är belägen i en svårslagen och naturskön miljö. Omgiven av naturen, den porlande bäcken och det fridfulla landskapet så kan du njuta av harmoni och lugn i din vardag. Med en vidsträckt utsikt över de gröna fälten kommer du att uppleva naturens skönhet varje dag. För den som vill ha fastigheten som en hästgård finns utmärkta möjligheter till detta. Bostadsbyggnaden är mycket välskött och är fördelad över två våningar och källare. I entréplan finns kök med matplats, vardagsrum med vackert trägolv i öppen planlösning mot allrum med en mysig öppen spis. Vidare så är här utgång till altan samt ett helkaklat badrum. På övervåningen samsas två sovrum (varav ett idag används som tv-rum) och ett kontor på ett harmoniskt sätt. Källarplan har en separat ingång och generöst tilltagen takhöjd. Här ryms idag ett större rum med en vacker vedspis, tvättstuga, matkällare, pannrum och flera utrymmen för utmärkt förvaring. Fastigheten har ett gediget byggnadsbestånd i form av bostadshus, stort garage, brygghus och ytterligare en byggnad som har gott om plats för fordon. Förutom två mindre torrmossar så är all marken i ett skifte runt gården. Här finns som sagt alla möjligheter för den som vill ha hästar eller annan verksamhet. Grimeton är ett mycket naturskönt område där man kan avnjuta lugnet och samtidigt ha ett bekvämt avstånd in till Varberg stad. Man tar sig även snabbt till E6:an för fina pendlingsmöjligheter åt både norr och söder. Varmt välkomna på visning!

Värö 27A, Väröbacka, Varbergs kommun
  • Ons 3 apr kl 17:00

Värö 27A

Villa
Väröbacka, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
3 295 000 kr
115 m²
5 rum
619 m² tomt

Välkommen till detta nyproducerade och mycket smakfulla parhus i familjevänliga Väröbacka. Bostaden är fördelad över två plan och har genomgående generöst tilltagna ljusinsläpp. Bostaden är från Eksjöhus och utrustad med såväl moderna som praktiska bekvämligheter och har en genomtänkt planlösning där tex samtliga sovrum är belägna på samma våning. Vidare så finns två läckert helkaklade badrum och utmärkt förvaring i form av garderober och platsbyggda lösningar. Genomgående så är alla vitvaror från Electrolux vilket borgar för trygghet och bra kvalitet. Utvändigt bjuds en stor fin altan i bästa solläge där man samlar släkt och vänner för sköna grillkvällar. I direkt anslutning altanen finns det gott om utrymme för lek och bus på den planlagda gräsytan. På uppfarten och den tillhörande carporten finns plats för två bilar. I anslutning till carporten är också en förrådsdel för utmärkt förvaring av verktyg och trädgårdsredskap. Om man vill anlägga en uteplats på framsidan så finns goda förutsättningar för detta. Missa inte chansen att bli ägare till detta härliga boende i Väröbacka. Det barnvänliga läget gör att du kan känna dig trygg med att barnen kan leka fritt i området. Värt att nämna är så klart också att det är planerat för en tågstation lite längre bort i Väröbacka. Kort och gott; Här får du och din familj ett kostnadseffektivt och modernt boende kopplat till en naturnära livsstil. Vid nybyggnation så betalas ingen fastighetsavgift de första 15 åren. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Morkullegatan 8, Centrum, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 7 apr kl 13:00

Morkullegatan 8

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
2 695 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/3
4 675 kr/mån
39 632 kr/m²

Med centralt och fint läge erbjuds nu möjligheten att förvärva denna oerhört stilsäkra trerumslägenhet med genomgående hög standard. Bostaden om 68 ytterst välplanerade kvm erbjuder smakfulla och påkostade materialval, en härligt social planlösning samt skönt ljusinsläpp från de generösa fönsterpartierna i tre väderstreck. Vidare så finns här också ett vackert och ljust ekparkettgolv, möblerbar balkong, sovrum med bra förvaring och helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Värt att tillägga är också att Brf Morkullan är en mycket välskött och bra förening. Här bor ni i en modern och fräsch lägenhet på lugn återvändsgata med bekvämt avstånd till såväl centrum, tågstation som till härliga "Varbergs flaggskepp" Strandpromenaden med sin magiska sträckning från Apelviken till Fästningen. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lalatoftsvägen 33, Tvååker, Varbergs kommun

Lalatoftsvägen 33

Tomt
Tvååker, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
895 000 kr
1 143 m² tomt

Välkommen till Tvååker och det nya området Stenen som är beläget strax utanför samhället. Här finns endast ett par tomter kvar för byggnation av en friliggande villa tillsammans med Nära hem. I annonsen får ni tillgång till förslag på ett par olika husmodeller men om ni hellre vill så finns även möjlighet att bygga en egendesignad villa från arkitekten på Nära hem. Husen byggs i trä och man har med stor omsorg valt material, detaljer och färger på Stenen i samarbete med arkitekten. Färgsättningen på fasaderna har en lantlig karaktär med fönster och plåtdetaljer i silver. Syftet är att ge området både spänning och harmoni. Ni väljer själva husets fasadfärg mellan följande kulörer: faluröd, allmogegrön, dalablå och ockragul. Byggrätten är generös med en största tillåten byggnadsarea på 220 kvm. Läs gärna mer i detaljplanen som finns bifogad under dokument. Här hittar ni även länkar till bl.a. projektsidan som innehåller mycket matnyttig information samt även information kring de framtagna husmodellerna. "Stenen" har ett sällsynt bra läge i Tvååker, nära Varberg och mitt i naturen. Området är byggt på ett öppet, kuperat hagmarksområde med gärdesgårdar, stora ädelträd och mindre åkerholmar. Den lantliga miljön präglar området och bidrar med lugn, trygghet och harmoni. Här bor du i ett lugnt och familjevänligt område med trivsamma lekplatser och nybyggd förskola. Tvååker är ett välmående och expansivt samhälle med många driftiga ortsbor. Var man än bor så har man nära till naturen med ett rikt friluftsliv, fina och välskötta idrottsföreningar, ett väl utbyggt gym, välsorterad mataffär, förskolor och omtyckta Bosgårdsskolan som är en F-9 skola. I trakterna finns många olika gårdsbutiker som säljer närproducerat, Sonjas Veranda och med cykel når du Strömma Farmlodge. Med en kortare biltur på ca 15-20 min når man exempelvis Ästad Vingård och Åkulla friluftsområde. Tvååker är dessutom beläget en kortare biltur från både havet och Varberg. Kontakta gärna ansvarig mäklare för ytterligare information!

  • Plus
Fastarpsvägen 27, Tvååker, Varbergs kommun
Fastarpsvägen 27, Tvååker, Varbergs kommun, bild 2
Fastarpsvägen 27, Tvååker, Varbergs kommun, bild 3

Fastarpsvägen 27

Tomt
Tvååker, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
1 100 000 kr
1 011 m² tomt

Med ett central och praktiskt läge mitt i expansiva Tvååker erbjuds nu chansen att förvärva denna tomt om 1 011 kvm. Den plana tomten ger utmärkta förutsättningar till byggnation. Då tomten inte är knuten till någon leverantör så kan ni bygga ert drömhus eller verksamhet helt efter egna önskemål. Enligt utformad detaljplan så kan tomten användas till både bostad och verksamhet för den som vill kombinera dessa bitar. Med vatten och avlopp, el-/fiberanslutning i tomtgräns så finns alla möjligheter att starta sin byggnation inom kort. Anslutningsavgifter tillkommer. Kontakta gärna mäklaren för mer information, Mathias Larsson 070-142 96 91.

  • Premium
Granvägen 29, Brunnsberg, Varbergs kommun

Granvägen 29

Lägenhet
Brunnsberg, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
1 795 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 798 kr/mån
29 187 kr/m²

En renoverad och fin tvåa i välskött och stabil bostadsrättsförening. Nyrenoverat kök med snyggt matchande materialval och fina arbetsytor. Sovrummet är rofyllt och har plats för både dubbelsäng och generöst tilltagen förvaring i skutdörrsgarderob. Härligt vardagsrum med utsikt mot havet och utgång till balkong i skönt söderläge. Den mysiga balkongen är belägen med soligt söderläge och härifrån ser man även Varbergs fästning. Vidare så finns ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Kort och gott, en välplanerad och harmonisk bostad i ett populärt område. Boendet har ett utmärkt läge med närhet till det bästa Varberg har att erbjuda och är perfekt för er med höga krav på er boendemiljö! Natursköna Brunnsbergsskogen med motionsslingor samt Hajen Lågprismarknad ligger runt knuten. En cykeltur bort hittar man Varbergs centrum, Lassabacka handelsområde och Getteröns badvikar. Välkommen att boka tid för visning!

  • Plus
  • Balkong
Verkstadsgatan 3, Tvååker, Varbergs kommun

Verkstadsgatan 3

Villa
Tvååker, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
2 650 000 kr
156 + 33 m²
8 rum
1 444 m² tomt

Välkomna till det fina samhället Tvååker och Verkstadsgatan 3. Nu erbjuds möjligheten att förvärva denna fastighet med stor potential i de centrala delarna av samhället. Familjevillan som är fördelad över 2-plan med källare har genomgående äldre standard och ger därmed utmärkta möjligheter för den som vill sätta sin egen prägel på såväl färgsättning som materialval. Bostaden har tidigare varit inredd för två lägenheter i ett generationsboende. Hela byggnaden bjuder en spännande planlösning där man antingen ha många sovrum eller för den stora familjen, eller göra i ordning för ett generationsboende igen. Källarplan kan nyttjas på många olika sätt och här finns även en separat ingång för den som vill göra en lägenhet eller ett utrymme för tonåringen. Utvändigt hittar vi bra gräsyta för barnens lek och bollspel. Vill man anlägga en altan så är det gott om plats för att öppna upp från något av rummen eller köket. I Tvååker bor man med närhet till naturen, förskola, skola och livsmedelsaffär. För den idrottsintresserade familjen finns här välskötta och fina föreningar inom bl.a både fotboll och innebandy. Varmt välkomna på visning!

Gårdsåkersvägen 67, Tvååker, Varbergs kommun
  • Sön 7 apr kl 12:00

Gårdsåkersvägen 67

Radhus
Tvååker, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
3 895 000 kr
119 m²
5 rum
548 m² tomt

Tillfälle att förvärva ett nybyggt parhus där du själv är med och sätter standarden samt färg- och materialval invändigt! Byggnaden är uppförd och det är endast den invändiga inredningen som återstår. Nära hem är flexibla när det kommer till frågan om tillval! "Stenen" har ett sällsynt bra läge i Tvååker, nära Varberg och mitt i naturen. Området är byggt på ett öppet, kuperat hagmarksområde med gärdesgårdar, stora ädelträd och mindre åkerholmar. Den lantliga miljön präglar området och bidrar med lugn, trygghet och harmoni. Här bor du i ett lugnt och familjevänligt område med trivsamma lekplatser och nybyggd förskola. Huset är perfekt disponerat med både öppna sällskapsytor och privata utrymmen! Husets hjärta är de sköna sällskapsutrymmena med ett inbjudande HTH-kök i bra förbindelse mot vardagsrum samt altan och trädgård i bra solläge. Denna del av huset skänker en härlig rymd till hela bostaden och bjuder in till både familjemys och middagar. Vidare erbjuds tre sovrum i olika storlek, hall/allrum och två helkaklade badrum varav det ena med tvättmöjlighet. Finplanering av tomten ingår med häckar runt tomtgräns, altan på baksidan med söderläge, betongplattor vid entré, singel på förgården samt utlagd matjord. Tvååker är ett välmående och expansivt samhälle med många driftiga ortsbor. Var man än bor så har man nära till naturen med ett rikt friluftsliv, fina och välskötta idrottsföreningar, ett väl utbyggt gym, välsorterad mataffär, förskolor och omtyckta Bosgårdsskolan som är en F-9 skola. I trakterna finns många olika gårdsbutiker som säljer närproducerat, Sonjas Veranda och med cykel når du Strömma Farmlodge. Med en kortare biltur på ca 15-20 min når man exempelvis Ästad Vingård och Åkulla friluftsområde. Tvååker är dessutom beläget en kortare biltur från både havet och Varberg. Välkomna att boka tid för visning!

  • Plus
  • Nyproduktion
Skräddaregatan 109, Tvååker, Varbergs kommun

Skräddaregatan 109

Villa
Tvååker, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
2 700 000 kr
121 + 5 m²
4 rum
470 m² tomt

Nu har vi nöjet att erbjuda detta välplanerade parhus i en av Varbergs kommuns mest expansiva orter, Tvååker. Den ljusa och trivsamma bostaden är i ett plan och erbjuder bl.a kök med bra skåpsförvaring, rymligt vardagsrum med generöst ljusinsläpp och gott om plats för såväl soffgrupp som matbord. Vidare så finns tre sovrum i bra storlek, badrum, groventré/tvättstuga och gästtoalett. Här ges utmärkta möjligheter för familjen som vill ha en lättskött och bra boende för lång tid framöver. Värt att notera är också att det inte är någon fastighetsavgift under ca nio år till samt den fina energideklaration (B-klass). Området är barnvänligt med grönyta och lekplats intill och närheten till både natur och service som förskola, skola, vårdcentral, apotek, affärer och restauranger är perfekt. Tvååker är ett välmående och spänstigt samhälle med många driftiga invånare. Var man än bor så har man nära till naturen med ett rikt friluftsliv, fina och välskötta idrottsföreningar, en välsorterad mataffär och omtyckta Bosgårdsskolan som är en F-9 skola. Tvååker är dessutom beläget en kortare biltur från både havet och Varberg. Varmt välkomna på visning!

  • Energieffektiv
Vårvägen 9, Väröbacka, Varbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vårvägen 9

Tomt
Väröbacka, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
1 150 000 kr
1 117 m² tomt

Med plant och vackert läge i populära Gloppe erbjuds nu chansen att förvärva denna tomt om ca 1 100 kvm. Det öppna läget ger en härlig känsla och fin utsikt över den natursköna omgivningen. En sällsynt möjlighet att bygga ert drömhus helt efter egna önskemål ges då tomten inte är knuten till någon husleverantör. Med förhandsbesked för byggnation av bostadshus och med el-/fiberanslutning alldeles i närheten finns alla möjligheter att starta sin byggnation inom kort. En stor fördel är att anslutningsavgiften för vatten och avlopp via samfällighet redan är betalt. Väröbacka är ett populärt område med närhet till förskola, skola, rofylld natur, havet och fina pendlingsmöjligheter till Göteborg. Man bor även nära det pittoreska fiskeläget Bua. Ytterligare ett stort plus med orten är att en tågstation är planerad i området. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information.

Strandbackavägen 69, Träslövsläge, Varbergs kommun

Strandbackavägen 69

Tomt
Träslövsläge, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
9 500 000 kr
1 035 m² tomt

Nu är ett av Varbergs absolut mest exklusiva lägen till salu. Här pratar vi på riktigt ett stenkast från havet (50 m)! Bara att ta på sig badrocken och korsa vägen med vindsurfingbrädan eller "kiten" så har du tillgång till en av Sveriges häftigaste bad- och vuxenlekplatser. Tomten ligger med långsidan mot viken så här kan man sitta och njuta med havet i förgrunden och samtidigt se solen sakta gå ned bakom Södra näs – alltså helt perfekta väderstreck. Byggrätten är mycket generös vilket gör att den lämpar sig såväl som permanentbostad som rejäl sommarbostad. Detaljplanen tillåter en sammanlagd byggnadsarea på ca 200 kvm (20% av tomten som är på 1 035 kvm). Utöver tillåten byggnadsarea finns möjlighet att uppföra icke bygglovspliktiga byggnader/utbyggnad om 30 kvm + 15 kvm + 15 kvm. Nockhöjden är hela 8 meter, bygghöjden 4 meter och taklutningen 27 grader. Läs gärna bifogad detaljplan för all information. Mycket bra förutsättningar för byggnation där kommunalt VA- och elanslutningar är betalda samt att det finns pantbrev på ca 8 miljoner i fastigheten. Det är lätt att förstå att det är så många som söker sig till och vill bo i Träslövsläge. Här finns mängder av fördelar så som förskola, nybyggd skola (F-årskurs 9) och ett väl utvecklat föreningsliv med tillhörande idrottsanläggning. Vidare så är den mysiga hamnen en härlig samlingspunkt under sommaren. Här finns restaurang, glasskiosk, minigolf samt försäljning av färsk fisk och skaldjur från de lokala fiskebåtarna. I denna delen av Läjet bor man med havet som en naturlig del i vardagen och har en kort promenad till flera härliga badstränder. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Makrillvägen 7, Träslövsläge, Varbergs kommun

Makrillvägen 7

Radhus
Träslövsläge, Varbergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Varberg
5 495 000 kr
130 m²
5 rum
652 m² tomt

Nu har vi nöjet att erbjuda detta mycket smakfulla parhus i ett av Varbergs mest efterfrågade områden. Ett genomtänkt och vackert renoverat boende om fem rok i populära "Läjet". Den ljusa och trivsamma bostaden är fördelad över två plan och erbjuder bl.a modernt kök med generösa tillval, härligt ljusinsläpp, vardagsrum med utgång till altan i västerläge, ett allrum, två helkaklade badrum, bra förvaring samt två parkeringsplatser. På övervåningen finns tre riktigt fina sovrum varav det ena med stiligt inredd walk-in-closet. Resultatet av renoveringarna är imponerande och har skapat ett hem i absolut toppklass. Trädgården är värd ett eget omnämnande då den är som tagen ur en reklamfilm. Här samsas stor altan i västerläge, snyggt stenlagda/grusade gångar, generöst tilltagen gräsmatta och fina planteringar på ett imponerande sätt! Det är lätt att förstå att det är så många som söker sig till och vill bo i Träslövsläge. Här finns mängder av fördelar så som förskola, nybyggd skola (F-årskurs 9) och ett väl utvecklat föreningsliv med tillhörande idrottsanläggning. Vidare så är den mysiga hamnen en ljuvlig samlingspunkt under sommaren. Här finns restaurang, glasskiosk, minigolf samt försäljning av färsk fisk och skaldjur från de lokala fiskebåtarna. Här är havet en naturlig del av vardagen och på bekvämt avstånd finns flera vackra badstränder. Varmt välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 12