Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Victoria Knaller

Victoria Knaller

Om mig

Att byta bostad är för de flesta människor den största affären man gör i livet. Min uppgift är att göra den till ditt livs bästa! I mitt arbete är god kunskap, högsta kvalitet och ett personligt engagemang en självklarhet. Jag har ett genuint intresse för människorna jag möter och jag har alltid målsättningen att överträffa mina kunders förväntningar. Nöjda kunder är det som hela tiden driver mig att prestera mitt yttersta. Välkommen! Mer om mig på Instagram: maklarknaller_varmdo

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ormbunksvägen 41, Älvsala, Värmdö kommun

Ormbunksvägen 41

Fritidshus
Älvsala, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
3 495 000 kr
53 m²
4 rum
1 979 m² tomt

Drömmer du om ett eget ställe i skärgården, ett fritidshus att spendera lediga dagar på året runt med tillgång till båtplats? Detta mycket charmiga fritidshus i skärgårdsidyllen Älvsala kan erbjuda det och mycket annat! Tomten har plan gräsmatta som omgärdas är klassiskt skärgårdsnatur. Trevlig, väl tilltagen altan där du kan njuta av lugnet och fågelkvittret. Huset är mycket bra planerat. Tre sovrum, varav två enkelrum och ett dubbelrum. Gott om garderober. Trevligt allrum med stora fönsterpartier i öppen plan med kök och matplats och utgång till altanen och trädgården på baksidan. Badrum med dusch, handfat, WC och toppmatad tvättmaskin. På fastigheten finns dessutom ett gästhus i behov av renovering med ett vidbyggd trädgårdsförråd. Komplett möblemang ingår med fördel i köpet. Enligt den nya detaljplanen, som vunnit laga kraft, är största tillåtna byggyta (BYA) för huvudbyggnad 180 kvm per fastighet, max 8,0 meter nockhöjd. Största tillåtna bruttoarea (BTA) för huvudbyggnad är 240 kvm per fastighet. Minsta tomtstorlek är 2000 kvm och största tillåtna bruttoarea (BTA) för gemensamma komplementbyggnader är 60 kvm per fastighet. Dryga kilometern från fastigheten ligger områdets badstrand i Älvsalaviken. En härlig sandstrand med badflotte, omklädningsrum och även klippbad och badbryggor. Från Älvsalaviken kommer man snabbt ut till Kanholmsfjärden eller Nämndöfjärden, mitt i Stockholms mellanskärgård. Knappt 2 kilometer från fastigheten ligger Bullandö Marina, som är norra Europas största privata marina. Här finns restaurang, café, glassbar och lite butiker, ett perfekt utflyktsmål med båten eller cykeln. I området finns också fina strövområden med bär- och svampskog. Bussen går ända till Slussen och tar ca 50 min, med bil tar resan ca 40 min. Det här är ett trivsamt boende med stor potential för den som vill ha lugn och ro och närhet till både skärgård och natur!

Innersvängen 11, Saltarö, Värmdö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:15
Innersvängen 11, Saltarö, Värmdö kommun, bild 2
Innersvängen 11, Saltarö, Värmdö kommun, bild 3

Innersvängen 11

Villa
Saltarö, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
5 995 000 kr
135 + 70 m²
5 rum
2 180 m² tomt

Varmt välkomna till detta skärgårdsparadis med högt och fint läge ett stenkast från havet. Nyttja det som permanentbostad, som nuvarande ägare, eller varför inte som ett härligt och bekymmersfritt året-runt-nöje! Ljus och stilren villa med fräscht kök, stora sällskapsytor och ljuvlig (!) trädgård. Murad öppen spis med kassett som skapar både värme och mysfaktor. Stora fönsterpartier i alla väderstreck med utsikt mot den blommande trädgården, gröna ängarna och havet. Från uppfarten leder en stenlagd gång och trappa upp till huvudbyggnaden och den trevliga uteplatsen perfekt för morgonkaffet och härliga sommarluncher. Här finns även ett vackert växthus. På husets baksida finns en stor altan; soldäcket där man spenderar lata dagar i solstolen och där vänner mer än gärna samlas och där man med fördel avnjuter långa grillmiddagar medan solen sänker sig i havet. Huset har genomfört en besiktning. Se besiktningsprotokoll, utförd radonmätning (godkänd) och vattenprov (tjänligt med anmärkning) under "Filer och Länkar". Tveka inte att slå besiktningsmannen en signal vid frågor. Nuvarande ägare har gjort en hel del kostsamma renoveringar, se mer info under ”renoveringar”. Det finns en anmärkning på underlagstaket som säljarna har fått in en offert på att åtgärda. Se offert under "Filer och Länkar". Trädgården är av skärgårdskaraktär med runda bergknallar, knotiga tallar men även gräsytor och plats för lek och spel. Här är det gott att leva! Hela fastigheten är i fint och underhållet skick, bara att flytta in och trivas! Utöver de många baden och vackra omgivningarna har Saltarö ett oslagbart officiellt och inofficiellt kalendarium med en mängd aktiviteter året runt. Utöver midsommarfirande finns bland annat växtbytardagar, bakluckeloppis, pub-kvällar, påsk- och julmarknad, spelningar, barndisco, yoga, gruppträning, fotbollsskola, spökvandring, stallets luciatåg, tennis, padel, sim- och seglarskola, uthyrning av den fina gamla skolan som festlokal och ibland uppdragna längdskidspår på ängarna. Utöver strandkiosken, Saltarö Mat och Marias Café finns Bullandö krog på ett kort cykel- och båtavstånd.

  • Premium
Ormbunksvägen 11, Älvsala, Värmdö kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Ormbunksvägen 11, Älvsala, Värmdö kommun, bild 2
Ormbunksvägen 11, Älvsala, Värmdö kommun, bild 3

Ormbunksvägen 11

Fritidshus
Älvsala, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
3 195 000 kr
49 + 15 m²
1 rum
2 068 m² tomt

I härlig skärgårdsmiljö ligger denna charmiga nybyggda skärgårdspärla! Fantastisk grönskande trädgård med ett mysigt gästhus och fina planteringar med vackert berg i bakkant som skapar ett skyddat solläge. Här intill berget, växer mängder av goda hallon och passande nog; mycket ormbunkar! Fastigheten har närhet till båtplats, fina badplatser och skärgården. Denna fastighet är ett utmärkt alternativ för den som vill ha ett fint fritidshus eller ett permanentboende utan några som helst renoveringsbehov! Huset är färdigställt under 2023 med en total boarea om 49 kvm. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här är det högt i tak med charmigt synliga takbjälkar och förberett för att kunna sätta in en braskamin. Två mysiga sovalkov. Alla ytskikt består av vitlaserad träpanel. I det trevliga köket finns allt man behöver och här finns även ingång till ett separat skafferi i bra storlek. Fräscht badrum med ”separett” toalett, handfat, tvättmaskin och dusch. Utemiljön bjuder på stor uteplats i soligt söderläge med plats för både matbord och loungedel. Tomten är lättskött med en blandad karaktär av berg, vackra planteringar och buskar och plana gräsytor. På tomten finns också ett inrett gästhus med el indraget samt ett förråd. Borrad brunn finns med god vattenkvalitet! Denna fastighet har i dag en generös byggrätt, med en ny detaljplan som har vunnit laga kraft och innebär en byggrätt om 180 kvm BYA eller 240 kvm BTA avseende huvudbyggnad och 60 kvm BTA avseende komplementbyggnad. VA-utbyggnaden är planerat att ske under 2025 enligt Värmdö kommun. Kontakta Värmdö kommun för mer information. Det finns flera fina badstränder i närområdet. Närmast ligger områdets badstrand i Älvsalaviken. En härlig sandstrand, omklädningsrum och även klippbad och badbryggor. Ett stenkast därifrån finns båtklubben där en köpare har rätt till en båtplats. I hamnen finns mastkran, mastskjul och egen uppläggning samt en bastuflotte. Till bastuflotten finns möjlighet till medlemskap. Från Älvsalaviken kommer man snabbt ut i Stockholms mellanskärgård. Inom gångavstånd från fastigheten ligger Bullandö Marina, som är norra Europas största privata marina. Här finns restaurang, café, glassbar och lite butiker, ett perfekt utflyktsmål med båten eller cykeln. I området finns också fina strövområden med bär- och svampskog. Bussen går ända till Slussen och tar ca 55 min, med bil tar resan ca 35 min. För mer information eller möjlighet till förhandsvisning hör av dig till ansvarig mäklare.

  • Premium
Furuskogsvägen 13, Vindö, Värmdö kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00

Furuskogsvägen 13

Fritidshus
Vindö, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
3 600 000 kr
77 m²
3 rum
2 437 m² tomt

Ta chansen och förvärva en fastighet som är ett utmärkt alternativ för både den som vill ha ett permanentboende eller ett fint, bekymmersfritt fritidsboende i skärgården. Med ett högt, soligt & ogenerat läge ligger detta privata vinterbonade fritidshus med tillgång till egen båtplats. Området kännetecknas av klassisk skärgårdsnatur och ni har aldrig långt till vattnet på Vindö. Fastigheten är bebyggd med en huvudbyggnad och ett charmigt gästhus med en perfekt kombination av närhet till såväl hav och sjö som skog. Tomten, med karaktär av både härlig trädgårdstomt och natur där stora delar av den svenska faunan är representerad. Bäver, häger, rådjur, räv och älg för att nämna några. Huvudbyggnaden disponeras över hall med gott om plats för avhängning, ett välplanerat kök i öppen plan med stor matplats som rymmer hela familjen. Här njuter ni av ljuset som flödar in från tre väderstreck och en härlig braskamin. I huset finns två sovrum med gott om garderober och duschrum. Trevligt sällskapsrum med utgång till den generösa altanen i härligt söderläge. Här ges tillfälle att sitta och avnjuta en vällagad middag eller varför inte en lunch utan slut med härlig utsikt över omgivningen. Altanen omsluter huset och i öster, helt insynsskyddat, hittar man den perfekta platsen för en stillsam frukost i morgonsolens mjuka sken. Under huset finns praktiskt garage, pannrum, tvättstuga och förrådsutrymmen samt snickarverkstad. På fastigheten finns ett trevligt gästhus om ca 25 kvm. Perfekt för långväga vänner, släkt och familj. Stort allrum med utgång till fin altan, ordentligt kök med matplats och duschrum. Huset omges av vacker natur med fina strövområden. I området finns en fotbollsplan, boulebana och fritidsbåthamn. Inom kort promenadavstånd finns fina badmöjligheter i både insjöar och i havet. Genom Tammstorps Samfällighetsförening har du rätt till en båtplats i Bäckmansfladen. Runtomkring Vindö/Djurö finns ett rikt fågel- och djurliv samt populära sportfiskevatten. På kort promenadavstånd finns Stora badet i Bäckmansfladen med härlig sandstrand, där även samfällighetens båtbryggor finns med Y-bommar, men också klippbad och ett hopptorn med trampolin. Alla i samfälligheten är garanterade en båtplats. Här anordnas simskola några veckor varje sommar och märkena tas i närbelägna Långsjön. Här finns trevlig sandstrand med ombytesbås, sittplatser och badbryggor. För den som gillar att motionera finns Gula Vindövarvet som är en 10 km uppmärkt motions-/vandringsled. På gångavstånd kommer ni ner till Vämlingen med badet som har både sandstrand och klippbad. Inom ca 3 km radie finns det uppemot 10 st badplatser att välja mellan, det finns även 2 st fotbollsplaner, boulebana och tennisbana i området. Med bil kommer du till Stockholm under timmen vilket gör det enkelt för dig som önskar pendla. Närmaste hållplats ligger endast några 100 meter från fastigheten och trafikeras av direktbuss 434 som tar cirka timmen till Slussen. Djurö/Vindö erbjuder flera mysiga skärgårdskrogar såsom närbelägna Abborrkrogen, Motorverkstan och Sjöboden. Ni kan också besöka Vita Grindarna som erbjuder en fin strand, minigolf, beachvolley, boule, café och restaurang. Nybakta bröd och bullar inhandlar ni vid Djurös bageri/konditori Munken. Älskar ni glass finns nyöppnade Glassvillan med egentillverkad gelato. Från Sollenkroka brygga går båttrafik till bland annat Vaxholm, Möja och Stavsudda. För den hästintresserade finns Skafts gård som har ridskola.

  • Plus
Högholmsvägen 16, Björkvik, Värmdö kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00
Högholmsvägen 16, Björkvik, Värmdö kommun, bild 2
Högholmsvägen 16, Björkvik, Värmdö kommun, bild 3

Högholmsvägen 16

Fritidshus
Björkvik, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
3 495 000 kr
60 + 10 m²
3 rum
3 167 m² tomt

Varmt välkommen till detta högt belägna fritidshus fullt av charm med havs och naturnära läge i populära Björkvik! 60-tals charm med året runt standard med vintersäkrat vatten och avlopp, braskamin och effektiv luft/luft värmepump. Huset ligger högt i ostört läge med sol från tidig morgon till sen kväll. Här, i perfekt sydvästläge, finns en stor fin altan delvis under tak. Här kan man njuta av långa grillmiddagar till ljudet av fågelkvitter omgärdad av blåbärsris, skärgårdstall och vackra berghällar. Tomten är en naturtomt med skärgårdskaraktär och är därför väldigt lättskött och vacker alla årstider. Huvudbyggnaden är i enplan med hall, kök, vardagsrum, två sovrum och badrum. I det mysiga vardagsrummet kan du luta dig tillbaka och njuta av ljudet från den sprakande braskaminen samtidigt som du tittar ut genom de stora fönsterpartierna ut mot den fina soliga altanen och trädgården. På fastigheten finns även en gäststuga med plats för sängar och en vedbod/snickarbod. Säljaren berättar: "Ett hem där det känns som du bor i din egen skogsglänta, där lugnet infinner sig, träden susar, fåglarna kvittrar och blommorna blommar. Där sommarens bad o strandlek bara är några minuter bort och vinterns mys kring brasan lockar. Det är här du sitter ute en ljummen sommardag under tak och lyssnar på regnet som smattrar eller äter en god middag på altanen en höstkväll i dagens sista solstrålar. Det är här du njuter av den vackra snön i trädgården på vintern och planterar de första fröna av hopp på våren. En magisk plats som oftast är myggfri! " Byggnadsplan med generös byggrätt! Fastigheten får enligt planen bebyggas en 10-del av tomtarealen + komplementbyggnad 30 kvm. Attefallsregeln tillkommer utöver detta. Kontakta Värmdö kommun för mer information: 08-570 470 00. Huvudbyggnaden är besiktigad av Anticimex. Tveka inte att slå ansvarig besiktningsman en signal för frågor. Vattnet är av god kvalité men har en avvikande doft som skulle kunna tas bort genom att installera ett filter, offert finns tillgänglig på visningen. Infarten bjuder på plats för parkering under enklare carport, därefter följer en stig upp till huset. Tomten och altanen har sol fram till sen kväll. Här växer både blåbär, lingon och svamp. Som ägare av fastigheten kan man bli medlem i Björnö MSV som är en förening med 428 medlemmar som äger och förvaltar en stor yta mark, skog och stränder. Se mer info på www.bjornomsv.se. Centralt läge med närhet till både bad, skog och kommunikationer. Ca. 5-10 minuters gångväg till vackra badmöjligheter och ca. 250 m till närmaste busshållplats "Idalen". Här går bussar regelbundet till Slussen som tar ca. 50 min. På Ingarö finns både skolor och förskolor i bland annat Brunn och Fågelvik. I Brunn finns också Ingarö idrottsförening med fotboll och friidrott. Ingarö erbjuder härlig natur och ett stort utbud av fritidsaktiviteter. Björnö naturreservat nås inom 20 min promenad. Överallt är det nära till vatten med möjlighet till båtliv och sköna bad. Sammanfattningsvis: Här är det gott att leva! Anmäl gärna ditt intresse till mäklaren redan nu så hålls du informerad och går inte miste om viktig information.

  • Premium
Evlinge skolväg 42, Evlinge, Värmdö kommun
  • Sön 21 apr

Evlinge skolväg 42

Villa
Evlinge, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
3 995 000 kr
79 m²
4 rum
2 099 m² tomt

Varmt välkomna till denna välskötta villa i idylliska Evlinge! Villan är belägen på en vacker insynsskyddad trädgård med magnifika ekar, en liten damm, växthus, bergsknallar, fruktträd och planteringar. Tomten omringas av ljuvligt doftande syrén! Stor härlig uteplats i direkt söderläge, delvis under tak. Ett ljust, stilrent enplanshus med fräscht kök i lantlig stil, stort härligt vardagsrum med braskamin och stora fönsterpartier med utsikt över den vackra trädgården. Här finns även tre sovrum och två badrum, varav det ena med bastu. Alla ytskikt är renoverade och nygjorda, vackra trägolv genomgående i hela huset! Välplanerade kvadratmeter som gör att huset känns större än 79 kvm. Säljarna har gjort en hel del kostsamma renoveringar och förbättringar under sin boendetid såsom ingrävning av kommunalt VA, dragit in fiber, renoverat krypgrund och vind mm. Se mer information under "renoveringar". Fastigheten är besiktigad. Se protokoll under "filer och dokument". Tveka inte att slå ansvarig besiktningsman en signal för frågor. Samfälligheten organiserar årligen majbrasa, midsommarfest, simskola och loppis. Evlinge tomtområde som inte är privat tomtmark ägs av Evlinge fastighetsägarförening. Ytan uppgår till 1.400.000 m2 och omfattar bla. fotbollsplan, midsommarstång, lekplats, sex båthamnar, båtvarv, 2 badstränder, en badholme samt två andra holmar. Medlemmarna i fastighetsägarföreningen är således delägare i dessa värdefulla tillgångar. Hemsida till samfällighetsförening, fastighetsägarförening och båtklubb hittar ni här: http://www.evlinge.com/ Närheten till havet och skärgården gör Evlinge idealiskt för all sorts skärgårdaktivitet. Här kan man ta ett dopp från någon av områdets badplatser, ta båten ut till någon av skärgårdens alla populära öar eller fiska en sen sommarkväll. Fastighetsägarna i området har företräde till båtplatserna med uppläggningsmöjlighet. Vid Hinsaviken finns lekplats, boulebana och fotbollsplan. En bit bort ligger Evlinge ridklubb. Det är bra kommunikationer, skolbussen går till Hemmesta och SL trafikerar i området. Resan tar ca 50 min till Slussen. Ett bekymmersfritt boende för er som vill njuta av villalivet med vacker trädgård och närhet till ljuvlig natur och hav!

  • Plus
Barnviksslingan 23, Barnvik, Värmdö kommun
  • Sön 21 apr kl 12:30

Barnviksslingan 23

Fritidshus
Barnvik, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
2 995 000 kr
58 + 15 m²
3 rum
2 731 m² tomt

Varmt välkomna till detta idylliska skärgårdsparadis i natursköna Barnvik! Med högt och ljust läge ligger detta omåttligt charmiga fritidshus med både dubbelgarage och gäststuga. Trädgården är av skärgårdskaraktär med runda bergknallar, blåbärsris, knotiga tallar men även gräsytor och plats för lek och spel. Här är nära till både sjöar, hav, båtplatser samt vacker skog och natur! Mysigt och välskött är känslan som infinner sig när man kliver in över tröskeln! Trots att mycket i huset är i original från byggåret så är det välbevarat och funktionellt. I sovrummet finns ett vackert blyinfattat fönster och en hel garderobsvägg som erbjuder gott om förvaring. Vardagsrummet har en vacker öppen spis som värmer gott kyliga kvällar. Här leder altandörren ut till den delvis inglasade altanen som i kombination med infravärmen gör att altanen under tak känns som ett uterum. Här, i härligt västerläge, är det perfekt att sitta och njuta av ljumna tysta sommarkvällar över härliga grillmiddagar med familj och vänner. På avskild plats längre ner på tomten finns ett litet gästhus perfekt för övernattande gäster. Nuvarande ägare har stortrivts under sina 40 år med denna skärgårdspärla och har under åren tagit väl hand om huset och gjort en hel del kostsamma renoveringar såsom ny panel, nytt tak och ny BDT anläggning. Se mer info under "renoveringar". Huset är besiktigat och protokoll samt vattenprov finns tillgängligt under "Filer och dokument". Säljarna berättar: "Barnviksslingan 23 i Storskogen. Vårt sommarparadis. Vårt solgula hus ligger fint på bergsknallen mitt på tomten omgiven av trädgård med forsythia,rhododendron och syrener och med svampskogen runt knuten med eget kantarellställe och gott om blåbär och lingon. Morgonkaffet dricker man gärna till fågelkvitter på altanen utanför dörren och många mysiga middagar under långa kvällar har vi haft på terrassen i kvällssolen. Där skyddar taket mot regn och infravärmen ger skön värme under kyligare kvällar. När hösten kommer och dagarna blir kortare är det skönt att tända brasan efter bastubad. Barnviksslingan erbjuder härlig miljö för promenader, cykling och löpning. Barnvikssjön med sitt fina vatten och iordningsställda badplats passar hela familjen. Där har många av våra småbarn tagit sina första simtag. Det är inte heller långt till salta bad från strand eller klippor i Stavsnäs by. Tomtägarföreningen har en båtbrygga nära Djuröbron där medlemmar kan hyra båtplats. I byn ligger det charmiga hembageriet som öppnade 1910 och serverar gott bröd och luncher. Byn har även en ICA butik och i den gamla byskolan kan man njuta av musikevenemang. Vill man besöka öarna i skärgården finns många turbåtar att välja mellan från Stavsnäs Vinterhamn. Närmaste restaurangerna finns på Djurö och Bullandö." Sammanfattningsvis: Här är det gott att leva! Detta är en kommande försäljning. Anmäl gärna ditt intresse till mäklaren redan nu så hålls du informerad och går inte miste om viktig information.

  • Plus
Gustavsbergs allé 24, Gustavsberg, Värmdö kommun

Gustavsbergs allé 24

Lägenhet
Gustavsberg, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
1 795 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 1/5
4 333 kr/mån
51 286 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla och välplanerade 1,5:a med härlig uteplats. Från uteplatsen kan man njuta av den grönskande innergården och härlig sol runt lunchtid samt under kvällen! Lägenheten är ljus och väldigt välhållen, den känns fortfarande som ny. Mer kvadratsmart lägenhet går knappast att hitta, detta är verkligen ett hem att trivas i! Ljus hall med plats för avhängning som leder in till köket som ligger i öppen planlösning med vardagsrummet. Stora fina fönsterpartier och altandörr mot uteplatsen skapar ett fint ljus i hela lägenheten. Köket är från Ballingslöv och har fullutrustad maskinpark i rostfritt stål. I den öppna ytan finns plats för både matplats, soffa, tv-bänk samt övrigt möblemang efter behov. Idag finns här två garderober. Till höger om hallen ligger det lilla sovrummet där det idag står en 140 cm säng. Här finns vägghängda förvaringsskåp längs ena väggen. Detta utrymme går att göra om till en större klädkammare om man önskar. Badrummet är helkaklat med vitt kakel på väggarna samt grå klinker på golvet. Här finns kombimaskin (tvättmaskin och torktumlare), golvvärme, dusch, wc, handfat som vilar på kommod samt förvaring i vägghängda skåp. Genomgående ekparkett på golvet i hela lägenheten med undantag för badrummet som är helkaklat. Till lägenheten tillhör även ett förråd. Föreningen heter Brf Sailor i Gustavsberg och är en stabil sådan med strukturerade framtidsplaner. Via föreningen får du bland annat tillgång till cykelrum, garage och en vacker innergård. I månadsavgiften om 4 332 kronor ingår värme, kallvatten, renhållning, bredband (100/100 Mbit) och basutbud tv. Precis utanför föreningens byggnader ligger Blå Blom-parken med trevlig lekplats och Fajansparken med fina parkstråk som löper genom hela Porslinskvarteren. Busshållplatsen till direktbussarna som tar dig smidigt in till Slussen eller Cityterminalen på bara 25 min har ni precis intill byggnaden. Under sommarhalvåret kan man även åka båt till/från Slussen. Det historiska gamla fabriksområdet är en levande stadsdel där fabrikens historia är synlig för invånare och besökare då industriarkitekturen bevarats. I Gustavsbergs Hamn, ett par minuters promenad från lägenheten finns matbutiker men även småbutiker, café och restaurang och flertal outlets med glas, keramik och porslin. Ytterligare några minuter bort finns Gustavsbergs Centrum och de större köpcentrumen Värmdö marknad och Värmdö Köpcentrum med ett 70-tal butiker. Vid Gustavsbergs centrum som är knutpunkten med sin bussterminal finner du idag bland annat matbutik, blomster och presentbutik, skönhetsvård, bibliotek, bio och teater, bank, apotek, gym, systembolag och även äventyrsbadet - Gustavsbergsbadet och flera andra idrottsanläggningar. På Kattholmen (Position: 59°19,46 N 18°22,58, sjökort 6142 SE), finns ett marint centrum med gästhamn, minigolf, aftersail samt restaurang. Flerbostadshus och radhus skapar tydliga kvarter med en mysig känsla och ett lummigt parkstråk binder samman kvarteret med hamnen. Närheten till vatten med både sjö och havsbad och storslagen natur är påtaglig. Promenad och joggingstigar i både skog och längst havet är endast runt hörnet.

  • Uteplats
  • Hiss
Hasselbacken 1, Kolvik, Värmdö kommun
  • Sön 21 apr
Hasselbacken 1, Kolvik, Värmdö kommun, bild 2
Hasselbacken 1, Kolvik, Värmdö kommun, bild 3

Hasselbacken 1

Villa
Kolvik, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
8 495 000 kr
177 + 10 m²
6 rum
1 750 m² tomt

Nu saluförs denna trivsamma och energieffektiva familjevilla på en lummig insynsskyddad trädgård med stor inbjudande uteplats! Här finns allt man behöver och lite till: Välplanerad villa i mycket bra skick med riktigt fint kök, två badrum, fyra bra sovrum (se alternativ planlösning för möjlighet att kunna skapa ett femte) och öppna sociala sällskapsytor, rymlig asfalterad uppfart med carport, stor uteplats med pool, jacuzzi och utekök med framdraget vatten. Villan och den stora uteplatsen ligger i perfekt söderläge så här kan man njuta av sol hela dagen fram till sen kväll. Passligt nog finns därför den härliga poolen att kunna svalka sig i under årets varma dagar samt en jacuzzi att krypa ner i under årets kyligare månader. En WOW känsla infinner sig när man kliver in genom tröskeln. Man möts av en rymlig hall med gott om förvaring bakom skjutdörrar. Planlösningen är delvis öppen in mot det härliga köket och vardagsrummet. Här finns en vacker braskamin som tillför både värme och mysfaktor. Köket är verkligen något alldeles extra, här är det kvalitét in i minsta detalj. Gott om köksskåp och modern påkostad maskinpark. Här finns en charmig fungerande vedspis och ett vackert burspråk med platsbyggd sittbänk under. Hela huset har gott om ljusinsläpp och flertal utgångar till den härliga uteplatsen som ger gott om utrymme för nära och kära att samlas. En trappa ner från hallen finns en groventrè med tvättstuga och förråd. Huset är uppvärmt med bergvärme och har genomgående golvvärme och väldigt låga driftskostnader! Säljaren har under sina år gjort en hel del kostsamma förbättringar, se mer info under "renoveringar". Lummig trädgård med gräsytor, uppvuxna häckar som skapar insynsskydd, fina året runt planteringar, magnifika träd och ett stort härligt trädäck med pool, jacuzzi och utekök med inkopplat vatten. Villan har stora markiser som täcker stora delar av uteplatsen när solen värmer som mest. På tomten finns även ett förråd som idag används som snickarbod. Fastigheten är besiktigad och fuktmätning är genomförd, protokoll finns tillgängligt under "Filer och Dokument". Villan är belägen i Kolvik som är ett populärt och barnvänligt område nära havet. Som fastighetsägare i Kolvik ges möjlighet till båtplats vid Torsbyfjärden, här finns även samfällighetens badplats med trevlig sandstrand. Vid Hemmesta centrum hittar du bl a mataffären Coop. Området har ett brett utbud av både förskolor och skolor. Inom räckhåll finns härliga naturområden som lockar till ett aktivt liv under hela året men även fina motionsspår. Med ett par minuters promenad når du bussen med sju busslinjer. Direktbuss går var 10 e minut och tar dig smidigt in till Slussen på ca 35 min. Varmt välkommen att flytta in och trivas! Tveka inte att ta kontakt med mäklaren redan nu för att inte gå miste om kommande information.

  • Premium
Solbacken 39a, Mörtnäs, Värmdö kommun

Solbacken 39a

Villa
Mörtnäs, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö
1 550 000 kr
22 m²
1 rum
2 798 kr/mån

Varmt välkomna till fantastiska Mörtnäs och denna kvadratsmarta minivilla om 22 kvm med sovloft på ca 5 kvm. Det här boendet är perfekt för dig som vill ha tillgång till bostadsrättens enkelhet men ändå ha ett eget hus med privat läge, parkering och en stor uteplats! Bostaden ger känslan av eget villaboende med ett högt och fritt läge och fantastisk kvällssol och utsikt över Betsedeviken. Runt huset finns solen närvarande hela dagen. Njut av morgonens första strålar på framsidan av huset och sedan resten av dagen fram till sen kväll på uteplatsen på baksidan. Låt dig förundras över utsikten och vackra solnedgångar i himlens alla färger. Altanen är mycket välbyggd i två etage med bardisk och plats för flertal sittgrupper. Perfekt för en härlig grillkväll i goda vänners lag! Huset är genomtänkt i minsta detalj och materialvalen genomsyras av hög kvalité. Golvvärme finns i hela bottenplanet. De stora fönsterpartierna mot uteplatsen skapar gott om ljus och rymd och gör att huset upplevs större. Hallen har bra förvaringslösningar och köket är komplett utrustat med fönster ovan diskbänken. Kökets maskinpark består av kyl/frys, diskmaskin, ugn, induktionshäll och fläkt. I öppen planlösning med köket är vardagsrummet med plats för både matplats och TV-hörna med soffa. En stege leder upp till sovloftet med plats för 120 säng. Här finns ett fönster med havsutsikt. Husets badrum har en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Varmvattenberedaren och värmepannan finns i ”teknikrummet” som på ett snyggt sätt integreras bort från synhåll. Direktbussar går smidigt in till Slussen var 10:e minut. Cirka 200 meter att gå ner till bryggan och vattnet för ett morgondopp eller ta kajaken på axeln och gå ner för en tur. Boendet är perfekt för den som vill ha ett havsnära boende i en lugn och trygg omgivning! Mörtnäs är ett attraktivt villaområde beläget centralt på Värmdö. Här bor du i natur och skärgårdsmiljö men med närhet till Stockholms stad. Nära till handelsområdet Mölnvik Köpcentrum med ca. 70 butiker, restauranger, mataffärer och två gymanläggningar. Här finns ett av Värmdös populäraste strandbad Grisslinge havsbad med det prisbelönta bageriet Systrarna Delselius. I naturområdet nordväst om Mörtnäs finns vackra vandringsstigar att promenera på. Gillar du att spela golf är närmaste golfklubb den anrika och välbesökta klubben Wermdö Golf & Country Club. Välkommen att flytta in och trivas!

  • Uteplats

Visar alla 10