Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Adam Ingmarsson

Adam Ingmarsson

Om mig

Fastighetsmäklare med djup kunskap och starkt engagemang. Jag inledde min karriär på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling 2017 och har sedan dess dedikerat mig åt att guida kunder genom trygga och framgångsrika fastighetsaffärer. Mitt fokus ligger alltid på att lyssna på dina behov och säkerställa en smidig process.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Albert tengers väg 39A, Marieborg, Västerviks kommun

Albert tengers väg 39A

Lägenhet
Marieborg, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
525 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1/3
5 417 kr/mån
7 192 kr/m²

Välkommen till denna rymliga trea på första våningen endast en halv trappa upp. Bostaden erbjuder rymlig hall med utgång till balkong, kök med plats för mindre matbord, sovrum med garderober, vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkong, sovrum med parkettgolv och badrum med våtrumsmatta på golv, kakel på vägarna och dusch. Till Västerviks centrum tar det ca 5 minuter på cykel och till närmaste livsmedelsbutik är det ca 5 minuters promenad. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Odengatan 13A, Södermalm, Västerviks kommun

Odengatan 13A

Villa
Södermalm, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
2 800 000 kr
130 + 70 m²
6 rum
268 m² tomt

Varmt välkomna till denna charmiga och fräscha villa endast några få minuters promenad från Västerviks centrum. Bostadens entréplan innehåller hall med bra klädförvaring och utgång till altan, inre hall med vitmålat trägolv och garderober, fräscht fullutrustat arbetskök med sittbänk, matplats, vardagsrum med trägolv. Övre plan med hall med utgång till balkong, tre sovrum och badrum med klinker på golv och kakel på väggarna samt vattenburen golvvärme. Inredd vind. Källare med bra förvaring, gillestuga och pannrum. Väldigt mysig och lättskött trädgård med stor altan som delvis är under tak. Perfekt boende för den som vill ha närhet till det mesta. Välkomna på visning.

Hornsvägen 11E, Karstorp, Västerviks kommun

Hornsvägen 11E

Radhus
Karstorp, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
1 625 000 kr
92 m²
4 rum
125 m² tomt

Varmt välkommen till detta fräscha och billiga boende på Hornsvägen. Bostaden har senaste åren genomgått renoveringar så som två nya badrum, panel och ytskikt. På entréplan finns hall, fräscht och fullutrustat kök med plats för matgrupp, vardagsrum med utgång till altan som erbjuder härlig eftermiddags/kvällssol och ny renoverat duschrum. Övre plan med hall, sovrum med franskbalkong och garderober, badrum med klinker på golv och kakel på väggarna samt badkar och två sovrum. Lättskött och trivsam trädgård. Tillhörande garage genom samfälligheten. I samfällighetsavgiften ingår det VA, värme, garageplats och renhållning. Perfekt för den som söker ett bekvämt och inflyttningsklart boende. Välkomna på visning.

Fängelsegatan 7F, Östermalm, Västerviks kommun

Fängelsegatan 7F

Lägenhet
Östermalm, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
1 650 000 kr
112 m²
4 rum
7 550 kr/mån
14 732 kr/m²

Välkommen till denna moderna fyra endast ett stenkast från Västerviks centrum. Bostadens entréplan innehåller hall med bra klädförvaring, inre hall med städskåp och garderob, badrum med klinker på golv och kakel på väggarna, kök med plats för matgrupp och öppenplanlösning mot vardagsrum med trägolv och eldstad. Övre plan med hall med balkong, tre sovrum och badrum med klinker och kakel. Bostaden ligger ca 5 minuters promenadväg till Västerviks Centrum som erbjuder allt man kan önska så som shopping, caféer, livsmedelsbutik, restauranger och apotek. Till Västerviks Sjukhus är det ca 450m. Ett perfekt boende för den som vill bo i en rymlig lägenhet med närhet till det mesta. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Königsmarksgatan 30, Brevik, Västerviks kommun

Königsmarksgatan 30

Villa
Brevik, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
1 995 000 kr
134 + 81 m²
6 rum
719 m² tomt

Välkommen till Königsmarksgatan 30. Huset är mycket välskött och värms upp med fjärrvärme. Bostadens entréplan erbjuder hall med god klädförvaring, badrum med badkar, två sovrum, rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och matsalsmöbel samt burspråk med ett fint ljusinsläpp, kök med plats för matgrupp och utgång till inglasat uterum i soligt läge. Vindsvåning med tre sovrum och toalett. Källarplan med mycket förvaring, hobbyrum och bastu/dusch. Insynsskyddad trädgårdstomt med växthus och fler möjligheter för planteringar och uteaktiviteter. Välkommen på visning.

Backsippevändan 4, Blackstad, Västerviks kommun

Backsippevändan 4

Villa
Blackstad, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
750 000 kr
123 + 45 m²
4 rum
1 110 m² tomt

Varmt välkommen till Backsippevändan 4 och detta välplanerade enplanshus. Bostaden erbjuder välkomnande hall, badrum med badkar, tre sovrum varav ett med utgång till husets baksida. Kök med matplats och utgång till altan, tvättstuga och förråd samt ingång till garage. Rymligt Vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord samt nyinstallerad eldstad. Mysig trädgårdstomt med växthus och stora ytor för plantering och lek. Ett stenkast från fastigheten finns skola med pool för allmänheten. Välkomna att boka in er på visning.

Hultserum Skolan, Hultserum, Västerviks kommun

Hultserum Skolan

Villa
Hultserum, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
2 395 000 kr
143 m²
5 rum
5 099 m² tomt

Varmt välkommen till detta mycket välskötta hus som tidigare används som skolan. Bostaden präglas av högt i tak och historia. Husets entréplan erbjuder rymlig och möblerbar hall, matsal med kakelugn, fullutrustat och ljust kök med gott om bänkytor, stort vardagsrum med eldstad och plats för matsalsmöbel och soffgrupp, sovrum med heltäckningsmatta och badrum/tvättstuga med klinker på golv och kakel på väggarna. Övre plan innehåller allrum med utgång till två balkonger i olika väderstreck, sovrum med god klädförvaring samt duschrum. På fastigheten finns det fler förrådsbyggnader, ett kallgarage, ett isolerat garage och en supermysig jordkällare i väldigt gott skick. Skog och natur som närmaste granne. Till sjö med badmöjligheter tar det ca 5-10 minuter. Ett perfekt boende för den som älskar skog och natur. Välkommen på visning.

Ortgatan 36, Norra Brevik, Västerviks kommun

Ortgatan 36

Villa
Norra Brevik, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
1 890 000 kr
113 m²
5 rum
429 m² tomt

Mycket välskött enplanshus i mysigt och barnvänligt område. Bostaden erbjuder hall med bra klädförvaring, matplats, nytt kök från 2017, vardagsrum med plats för matsalsmöbel och soffgrupp samt utgång till altan, tre sovrum, klädkammare, två badrum med klinker och kakel samt tvättstuga med utgång till framsidan. Lättskött trädgårdstomt med fler förrådsbyggnader. Tillhörande garage i samfällighetens garagelänga. Huset ligger med promenadavstånd till Gamlebyviken, skog och natur, förskola och skola. En cykeltur på ca 10-15 minuter tar dig till Västerviks Centrum som erbjuder restauranger, caféer, shopping m.m. Till Ljunghedens handelscentrum tar det ca 5 minuter med bilen. Varmt välkommen på visning.

Johannesbergsvägen 19, Johannesdal, Västerviks kommun

Johannesbergsvägen 19

Lägenhet
Johannesdal, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
895 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 409 kr/mån
16 273 kr/m²

Välkommen till denna mycket fräscha och nyrenoverade tvåa på andra våningen. Under senaste åren har bostadens ytskikt och kök renoveras med smakfulla och stilrena materialval. Lägenheten innehåller rymlig hall, badrum med plastmatta på golv och kakel på väggarna, duschkabin och tvättmaskin, fullutrustat och nyrenoverat kök med exklusiva materialval samt plats för mindre matgrupp, vardagsrum med plats för soffmöbel och utgång till balkong och sovrum. Stabil bostadsrättsförening där samtliga kostnader ingår så som VA, värme, bredband, tv och el. Till Västerviks centrum tar det ca 10 minuter på cykel. Välkommen att boka in er på visning.

Albert Tengers väg 51B, Marieborg, Västerviks kommun

Albert Tengers väg 51B

Lägenhet
Marieborg, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
795 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 444 kr/mån
15 143 kr/m²

Välkommen till denna tvåa på tredje våningen i toppskick. Bostaden har under senaste åren genomgått omfattande renoveringar såsom kök, badrum och samtliga ytskikt. Lägenhetens 52,5 kvm fördelas på hall, fullutrustat kök i moderntappning med plats för mindre matbord, sovrum med god klädförvaring, badrum med dusch och toalett, vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel samt utgång till balkong. Bostaden ligger med närhet till kiosk, pizzeria och livsmedelsbutik. Till Västerviks centrum tar det ca 5 minuter på cykel. Välkommen att boka in er på visning.

  • Balkong
Lindögatan 3A, Johannesdal, Västerviks kommun

Lindögatan 3A

Lägenhet
Johannesdal, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
650 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
3 392 kr/mån
10 833 kr/m²

Välkommen till Lindögatan och denna nyrenoverade tvåa. Bostaden har under senast året genomgått omfattande renoveringar med snygga och stilrena materialval. Bostaden innehåller hall med god klädförvaring, vardagsrum med plats för både matgrupp och soffmöbel, sovrum med rogivande färger, fullutrustat kök med ljusa och smakfulla materialval, badrum med plastmatta på golv och kakel på väggarna. Bostaden ligger i närhet till livsmedelsbutik, pizzeria och Västerviks Resort som erbjuder bad och lek. Till Västerviks centrum tar det ca 10 minuter på cykel. Varmt välkomna att boka in er på visning.

Björklundsgatan 5G, Peru, Västerviks kommun

Björklundsgatan 5G

Lägenhet
Peru, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
450 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/3
2 132 kr/mån
12 857 kr/m²

Mycket fräsch, ljus och välplanerad etta. Hall med nylagt laminatgolv, garderober och klädkammare. Kaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Rum med stora fönster och plats för både soffa och säng. Ljust kök renoverat 2016 med kyl/frys, induktionshäll, inbyggd ugn och micro, fläkt med kåpa och liten matplats. Ett toppenfräscht och trivsamt boende i populär förening med mycket låg månadsavgift och bra läge med närhet till centrum.

  • Plus
Tjädervägen 16, Gamleby, Västerviks kommun

Tjädervägen 16

Villa
Gamleby, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
1 700 000 kr
140 + 78 m²
5 rum
1 091 m² tomt

Denna moderna friliggande villa är perfekt för den familj som söker ett ljust och luftigt boende. Samtliga sovrum är bekvämt belägna på samma våning, vilket ger en optimal planlösning för familjelivet. Dessutom kan ni njuta av härliga soltimmar på den trevliga uteplatsen. Huset har genomgått flera renoveringar, inklusive köket och badrummet på entréplanet. Dessutom har fönstren och taket bytts ut samt dräneringen. Solceller och en laddbox för elbilar är också installerade, vilket gör huset både energieffektivt och miljövänligt. I källaren finns det gott om förvaringsutrymmen och hobbyrum. Garage med klinkergolv och el-port. Den generösa trädgårdstomten erbjuder gott om utrymme för lek och planteringar. Välkommen till ett modernt boende i en trivsam miljö!

Tomtegatan 13H, Fågelbäret, Västerviks kommun

Tomtegatan 13H

Lägenhet
Fågelbäret, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
595 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/2
5 331 kr/mån
8 041 kr/m²

Välkommen till denna fräscha trea en trappa upp med egen ingång. Bostaden innehåller hall med klädkammare, nyrenoverat ljust kök med plats för matgrupp, vardagsrum med parkettgolv, två sovrum varav ett med utgång till balkong, badrum med klinker på golv och kakel på väggarna. Lägenheten ligger med närhet till förskola, skola, skog och natur samt livsmedelsbutik. Till Västerviks centrum tar det ca 15 minuter på cykel och till Västervik Resort tar det ca 5 minuter på cykel. Varmt välkomna på visning.

  • Balkong
Tjustvägen 1, Ankarsrum, Västerviks kommun

Tjustvägen 1

Villa
Ankarsrum, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
1 200 000 kr
320 + 230 m²
13 rum
1 646 m² tomt

Varmt välkommen till detta stora 1,5 planshus med källare om hela 320 kvm. Bostadens rymliga ytor fördelas på tolv sovrum, stora sällskapsytor så som vardagsrum och matplats, kök med serveringslucka till matplatsen, groventré, två toaletter och ett badrum. Källare under hela huset med gott om förvaring, pannrum, tvättstuga samt bastu och dusch. Bekväm uppvärmning via fjärrvärme. Trivsam trädgårdstomt. En perfekt bostad för dig som vill driva verksamhet eller bo stort. Välkommen på visning.

Albert Tengers väg 51A, Marieborg, Västerviks kommun
  • Tis 7 maj kl 16:30

Albert Tengers väg 51A

Lägenhet
Marieborg, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
800 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
5 488 kr/mån
11 429 kr/m²

Välkommen till denna fräscha genomgångslägenhet på tredje våningen. Bostaden innehåller hall med bra klädförvaring, klädkammare som har renoverats, två sovrum, vardagsrum med plats för soffmöbel och mindre matgrupp samt utgång till balkong mot innegården med eftermiddags och kvällssol, fräschat badrum med plastmatta på golv och kaklade väggar samt tvättmaskin, modernt kök med plats för matgrupp. Samtliga ytskikt har renoverats under senaste åren. I månadsavgiften ingår det värme, vatten, el, bredband och tv-paket. En kortare promenad från bostaden når du livsmedelsbutik, kiosk och pizzeria. Till Västerviks Centrum som erbjuder shopping, restauranger, nöje och caféer tar det ca 5 minuter på cykel.

  • Plus
  • Balkong
Johannesbergsvägen 19, Johannesdal, Västerviks kommun

Johannesbergsvägen 19

Lägenhet
Johannesdal, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
695 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 346 kr/mån
12 523 kr/m²

Mycket ljus och fräsch tvåa på andra våningen där samtliga ytskikt och kök har renoverats senaste året. Stabil bostadsrättsförening med låg månadsavgift där VA, värme, el och bredband ingår. Bostaden erbjuder hall med god förvaring, sovrum, fullutrustat kök med exklusiva materialval samt plats för mindre matbord, badrum med badkar, rymligt, vardagsrum med plats för både matsalsbord och soffgrupp samt utgång till balkong. Till Västerviks centrum tar det ca 10-5 minuter på cykel.

  • Balkong

Visar alla 17