Mäklare Adam Ingmarsson

Adam Ingmarsson

Om mig

Fastighetsmäklare med djup kunskap och starkt engagemang. Jag inledde min karriär på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling 2017 och har sedan dess dedikerat mig åt att guida kunder genom trygga och framgångsrika fastighetsaffärer. Mitt fokus ligger alltid på att lyssna på dina behov och säkerställa en smidig process.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Albert Tengers väg 51B, Marieborg, Västerviks kommun
 • Tor 14 dec kl 16:30

Albert Tengers väg 51B

Lägenhet
Marieborg, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
695 000 kr
42 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 139 kr/mån
16 548 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade och moderna bostad på Albert Tengers väg i. Med sina 42 kvadratmeter erbjuder denna bostadsrättslägenhet en påkostad och stilren design som kommer att imponera på dig. Här bor du bekvämt på första våningen, endast en trappa upp, vilket gör det smidigt att ta sig in och ut. Den centralt belägna adressen ger dig närhet till allt du behöver, från shopping och restauranger till kommunikationer som tar dig runt i Västervik och längre bort. Denna bostad är utrustad med moderna bekvämligheter och har genomgått omfattande renovering. Här finns allt du behöver för att trivas, från ett välplanerat kök till ett rymligt vardagsrum som ger gott om utrymme för avkoppling och umgänge. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet i ditt boende. Här kan du njuta av gemensamma utrymmen och eventuella föreningsaktiviteter. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad. Kontakta oss idag för mer information och boka in en visning. Välkommen hem!

 • Plus
Östersjövägen 50A, Karstorp, Västerviks kommun

Östersjövägen 50A

Lägenhet
Karstorp, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
1 350 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
4 450 kr/mån
16 875 kr/m²

Nyrenoverad och rymlig trea i markplan. Bostaden har de senaste åren genomgått omfattande renoveringar så som badrum, kök och samtliga ytskikt. Lägenhetens 80 kvm fördelas på hall med god klädförvaring, badrum med klinker och kakel samt plats för tvättmaskin, modernt renoverat kök med plats för matgrupp och utgång till balkong, två sovrum varav ett med en walk-in-closet och rymligt vardagsrum. Populär bostadsrättsföreningen med närhet till skog, natur, motionsspår, förskola, skola, gymnasium och livsmedelsbutik. Varmt välkommen på visning.

 • Balkong
Strömsgatan 20, Centralt, Västerviks kommun

Strömsgatan 20

Lägenhet
Centralt, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
895 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 491 kr/mån
14 553 kr/m²

Varmt välkommen till denna centrala tvåa på andra våningen med hiss. Bostaden innehåller rymlig hall, badrum med klinker på golv och kakel på väggarna samt tvättmaskin, sovrum med god klädförvaring, kök med plats för matbord och vardagsrum med fiskbensparkett samt utgång till balkong i soligt läge. Lägenheten är belägen i en solid bostadsrättsförening där VA, värme, el, bredband och tv ingår i månadsavgiften. I huset finns förråd, förvaring i kylrum, bastu, övernattningslägenhet, garage m.m. Till Västerviks centrum är det en kort promenad på ca 2-3 minuter. Ett perfekt boende för dig som vill bo bekvämt och centralt.

 • Balkong
 • Hiss
Johannesbergsvägen 29, Johannesdal, Västerviks kommun

Johannesbergsvägen 29

Lägenhet
Johannesdal, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
375 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/3
2 471 kr/mån
9 615 kr/m²

Fräsch etta på andra våningen med trivsam balkong. Bostaden innehåller hall med klinker på golv och god förvaring, badrum med tvättmaskin, dusch, handfat och toalett, mysigt kök med plats för matgrupp och rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och säng samt utgång till balkong. Solid bostadsrättsförening där värme, vatten, el och bredband/tv ingår i månadsavgiften. Till Västerviks centrum tar det ca 10 minuter på cykel. Varmt välkommen på visning.

 • Balkong
Tomtegatan 13H, Fågelbäret, Västerviks kommun

Tomtegatan 13H

Lägenhet
Fågelbäret, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
700 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/2
5 331 kr/mån
9 459 kr/m²

Välkommen till denna fräscha trea en trappa upp med egen ingång. Bostaden innehåller hall med klädkammare, nyrenoverat ljust kök med plats för matgrupp, vardagsrum med parkettgolv, två sovrum varav ett med utgång till balkong, badrum med klinker på golv och kakel på väggarna. Lägenheten ligger med närhet till förskola, skola, skog och natur samt livsmedelsbutik. Till Västerviks centrum tar det ca 15 minuter på cykel och till Västervik Resort tar det ca 5 minuter på cykel. Varmt välkomna på visning.

 • Balkong
Johannesbergsvägen 14, Johannesdal, Västerviks kommun

Johannesbergsvägen 14

Lägenhet
Johannesdal, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
595 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/3
6 585 kr/mån
7 346 kr/m²

Fräsch och ljus trea endast en halvtrappa upp. Bostadens 81 kvm fördelas på hall med laminatgolv, toalett, rymligt sovrum med garderober, vardagsrum med parkettgolv och plats för både soffgrupp och matsalsbord samt utgång till balkong, sovrum med laminatgolv och garderober, kök med plastmatta och plats för matgrupp. I avgiften ingår det VA, el, bredband och TV. Till Västerviks Centrum tar det ca 15 minuter på cykel. Varmt välkomna på visning.

 • Balkong
Stationsgatan 9D, Östermalm, Västerviks kommun

Stationsgatan 9D

Lägenhet
Östermalm, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
895 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/4
4 758 kr/mån
14 917 kr/m²

Varmt välkommen till en mycket fräscha och centralt belägen tvåa med en fantastisk havsutsikt över Skeppsbrofjärden. Bostadens 60 kvm fördelas på rymlig hall med klädkammare, fullutrustat och fräscht kök med plats för matgrupp och en fin havsutsikt, badrum med plastmatta på golv och kakel på väggarna, vardagsrum med parkettgolv och utgång till inglasad balkong där man kan avnjuta många härliga kvällar, sovrum. Till Västervik centrum som erbjuder shopping, livsmedelsbutik och nöjen är det en knapp promenad på ca 5 minuter. Västerviks Resecentrum är endast ett stenkast från bostaden. Välkomna att boka in er på visning.

 • Balkong
 • Hiss
Lysingsvägen 12A, Johannesdal, Västerviks kommun

Lysingsvägen 12A

Lägenhet
Johannesdal, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
395 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 123 kr/mån
8 876 kr/m²

Välkomna till denna mycket fräscha och ljusa etta på andra våningen. Bostadens 44,5 kvm fördelas på hall, vardagsrum med plast för både säng och soffmöbel samt utgång till balkong med många soltimmar, ny renoverat och fullutrustat kök med plast för matbord. Badrum med plastmatta på golv och kakel på väggarna. Välskött bostadsrättförening där värme, vatten, el och bredband ingår i månadsavgiften. Till Västerviks centrum tar det ca 10 minuter på cykel och till Västerviks Resort för bad och restauranger tar det ca 5 minuter på cykel. Varmt välkommen på visning.

 • Balkong
Hagahöjden 1C, Gamleby, Västerviks kommun

Hagahöjden 1C

Lägenhet
Gamleby, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
325 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/4
3 470 kr/mån
4 221 kr/m²

Välkommen till denna mycket fräscha trea på andra våningen. Bostaden har de senaste åren genomgått renoveringar av ytskikt och badrum. Lägenhetens 77 kvm fördelas på rymlig hall, två sovrum med god klädförvaring, vardagsrum med parkettgolv och plats för soffgrupp och matsalsmöbel samt utgång till balkong, kök med plats för mindre matbord och badrum med klinker på golv och kakel på väggarna samt tvättmaskin. Till Gamleby centrum där livsmedelsbutik, apotek och shopping är det ca 5 minuters promenad. Från bostaden till Västervik tar det ca 15 minuter med bil. Varmt välkomna på visning.

 • Balkong
Tjustvägen 1, Ankarsrum, Västerviks kommun

Tjustvägen 1

Villa
Ankarsrum, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
Pris saknas
320 + 230 m²
13 rum
1 646 m² tomt

Varmt välkommen till detta stora 1,5 planshus med källare om hela 320 kvm. Bostadens rymliga ytor fördelas på tolv sovrum, stora sällskapsytor så som vardagsrum och matplats, kök med serveringslucka till matplatsen, groventré, två toaletter och ett badrum. Källare under hela huset med gott om förvaring, pannrum, tvättstuga samt bastu och dusch. Bekväm uppvärmning via fjärrvärme. Trivsam trädgårdstomt. En perfekt bostad för dig som vill driva verksamhet eller bo stort. Välkommen på visning.

Albert Tengers väg 51 A, Marieborg, Västerviks kommun

Albert Tengers väg 51 A

Lägenhet
Marieborg, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
995 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
5 162 kr/mån
14 214 kr/m²

Välkommen till denna mycket ljusa och trivsamma trea endast en halvtrappa upp. Bostaden har under de senaste åren genomgått renoveringar så som golv, väggar och nytt kök. Lägenhetens 70 kvm fördelas på hall, två sovrum med garderober, kök med plats för matgrupp, badrum med badkar, rymlig klädkammare, vardagsrum med plats för soffgrupp och matsalsgrupp samt utgång till balkong. Till Västerviks centrum tar det ca 3-5 minuter på cykel. Livsmedelsbutik finns endast 500 meter från bostaden. Ett stenkast från lägenheten finns kiosk och pizzeria. Välskött bostadsrättsförening. Varmt välkomna på visning.

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 11