Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Daniella Isaksson

Daniella Isaksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Alpgatan 19, Öster, Växjö kommun
  • Imorgon kl 15:30
Alpgatan 19, Öster, Växjö kommun, bild 2
Alpgatan 19, Öster, Växjö kommun, bild 3

Alpgatan 19

Lägenhet
Öster, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 650 000 kr
90 m²
3 rum
vån 1/3
6 987 kr/mån
18 333 kr/m²

NYTT LÄGRE PRIS Välkommen hem till en vacker bostadspärla i hjärtat av Öster - med naturen runt knuten och närhet till pulsen i city! Bostaden fördelas över ca 90 kvm och erbjuder en flexibel planlösning med möjlighet att göra om matrummet/allrummet till ett extra sovrum. Vidare erbjuds ljusa och inbjudande umgängesytor med väggar som är nymålade och vackra golv som är nyslipade. Här har detaljer bevarats som är tidstypiskt för byggåret såsom fiskbensparkett, plankgolv och de charmiga snedskåpen i köket. Extra plus är bostadens stora uteplats som är i direkt anslutning till bostadshusets grönskande baksida. I föreningen finns gemensamt soldäck samt tvättstuga. På Öster bor du vackert med grönskade omgivningar och med närhet till det mesta. I närområdet finns vårdcentral, pizzeria, simhall och gym. Centrum nås på bara några minuter och universitet nås snabbt via cykel. Gillar du att motionera finns fina motionsslingor i Fyllerydskogen eller vid Växjösjön. Varmt välkommen att kontakta mäklare Daniella Isaksson för visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Liedbergsgatan 37C, Centrum, Växjö kommun

Liedbergsgatan 37C

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 595 000 kr
44 m²
1 rum
vån 3/3
1 179 kr/mån
36 250 kr/m²

Välkommen till ett kvadratsmart boende högst upp i bostadshuset! Här ges nu tillfälle att förvärva en attraktiv etta i populära Brf Växhöhusnr4! Belägen med centralt läge i en välskött och stabil förening utan några långfristiga skulder - en boende kostnad per månad på låga 1 179 kr inklusive värme, vatten, kabel-TV, internet, sophantering och förråd är svår att slå. Planlösningen är trivsam och fördelas över ett arbetsvänligt kök med plats för matbord, ett väl tilltaget allrum med en rymlig sovalkov. Vidare erbjuds ett helkaklat badrum med tvättmöjlighet - renoverat i samband med föreningens stambyte år 2004. Förutom att bostadsrättsföreningen är obelånad erbjuds flera förmåner till de boende i området - tillgång till gym, bastu, grillplatser, boulebana, övernattningslägenhet och pingisrum. Välkommen med din intresseanmälan!

Norregårdsvägen 17A, Hov, Växjö kommun
  • Imorgon kl 17:00
Norregårdsvägen 17A, Hov, Växjö kommun, bild 2
Norregårdsvägen 17A, Hov, Växjö kommun, bild 3

Norregårdsvägen 17A

Lägenhet
Hov, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 295 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 442 kr/mån
20 394 kr/m²

Välkommen till Norregårdsvägen och denna mysiga 2:a på Hov! Här bjuds du på ett stilrent boende med hög trivselfaktor. Boytan på ca 64 kvm erbjuder utöver inglasad balkong, ett helkaklat badrum med egen tvättmöjlighet, fullt utrustat kök samt ett rymligt sovrum och ljust vardagsrum. Renoverat i samband föreningens stambyte 2015-2016. På Hov har man kort cykelavstånd till centrum och närhet till flera busslinjer. Det är genomgående ett lugnt och trivsamt område. HSB Brf Norregård är en välordnad förening där månadsavgiften inkluderar nästintill allt; värme, vatten, kabel-TV (grundutbud via Com Hem) och hushållström. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Prebendevägen 9F, Norr, Växjö kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Prebendevägen 9F, Norr, Växjö kommun, bild 2
Prebendevägen 9F, Norr, Växjö kommun, bild 3

Prebendevägen 9F

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 595 000 kr
110 m²
5 rum
vån 1/1
6 400 kr/mån
14 500 kr/m²

Tillfälle! Nu ges chansen till dig som vill skapa ditt alldeles egna drömboende - beläget i den omtyckta HSB föreningen Myran! Här bor du med den härliga och så ofta efterfrågade villakänslan samtidigt som du också erhåller bostadsrättens alla bekväma fördelar. Härlig altan i västerläge som genom sin utformning känns väldigt privat! Praktiskt med carport bredvid lägenheten. För den som har behov kan denna lägenhet göras om till 5 rok. Här bor man i en inarbetad och stabil förening. Som ett extra plus finns förrådet i direkt anslutning till bostaden. Norr har cykelavstånd till centrum, närhet till dagis, skolor och inte minst naturen. I Fyllerydskogen kan du verkligen njuta av den vackra skogen eller ta en löptur på någon av de fina motionsslingorna. Via den mysiga cykelvägen når du också Norremarks utbud med bl.a. mataffärer och gym på bara några minuter. Sammantaget ett toppenboende för familjen som söker ett fint boendealternativ till villan. Välkommen med din anmälan till visning!

  • Premium
  • Uteplats
Serafimervägen 9, Trummens Strand, Växjö kommun
  • Sön 21 apr kl 15:15
Serafimervägen 9, Trummens Strand, Växjö kommun, bild 2
Serafimervägen 9, Trummens Strand, Växjö kommun, bild 3

Serafimervägen 9

Lägenhet
Trummens Strand, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/4
5 282 kr/mån
37 438 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva ett boende på Serafimervägen med enastående utsikt över Trummen. Fin utsikt över glittrande vatten med sjöutsikt i nästintill varje fönster samt ett stort inglasad uterum som kan användas året om. Bostaden stod klar år 2019/2020 och erbjuder ett modernt hem med skyddat läge på tredje våningen, vilket ger magiskt utsikt men ingen insyn från gångstråket. Planlösningen fördelas över ca 77 kvm och bjuder på generösa umgängesytor vid kök, matplats och vardagsrum. Påkostat kök från Ballingslöv och lyxigt helkaklat badrum med golvvärme. Underbart master bedroom med bra förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob samt ett extra sovrum/kontor. Till lägenheten hör ett vindsförråd. I föreningen finns en övernattningslägenhet samt barnvagns-och rullstolsförråd. I närområdet finns gym, mataffärer, apotek och förskola. Vackra omgivningar med fina motionsslingor och bra bussförbindelser. Välkommen på visning till ett hem som måste upplevas på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kapplandsvägen 11, Bredvik, Växjö kommun
  • Idag kl 14:00
Kapplandsvägen 11, Bredvik, Växjö kommun, bild 2
Kapplandsvägen 11, Bredvik, Växjö kommun, bild 3

Kapplandsvägen 11

Lägenhet
Bredvik, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 495 000 kr
108 m²
5 rum
5 748 kr/mån
23 102 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva ett modernt bostadsrättshus i Bredvik! Hög standard med fina design- och materialval, flera härliga uteplatser samt en egen parkeringsplats som gör vardagen enklare. Lugnt och barnvänligt område med goda kommunikationer in till centrum. Bostaden erbjuder att man själv enkelt kan ändra utformningen om du önskar att ha fyra sovrum eller tre sovrum och ett gemensamt allrum. Tillträde omgående är möjlig. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Stig klockares väg 43, Öjaby, Växjö kommun
  • Budgivning pågår
Stig klockares väg 43, Öjaby, Växjö kommun, bild 2
Stig klockares väg 43, Öjaby, Växjö kommun, bild 3

Stig klockares väg 43

Lägenhet
Öjaby, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 750 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/1
2 843 kr/mån
31 250 kr/m²

Huskänsla med soldäck och trädgård i västerläge samt ytterligare en fin uteplats i österläge. Nyckelfärdigt boende för dig som föredrar att inte behöva renovera det första man gör vid inflytt. Bostaden erbjuder ett modernt och fullutrustat kök renoverat år 2022, ett generöst badrum samt ett väl tilltaget sovrum. I avgiften ingår kallvatten, internet via fiber samt ett grundutbud av Tv-kanaler. Lugnt och trivsamt område med bilfria innergårdar. Välskötta gemensamma ytor och gemensam tvättstuga finns att tillgå för föreningens boende. Närhet till Helgasjön och täta bussförbindelser till centrum. Välkommen med din anmälan till visning!

  • Premium
  • Uteplats
Skidsvängen 24G, Sandsbro, Växjö kommun

Skidsvängen 24G

Lägenhet
Sandsbro, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 995 000 kr
74,3 m²
3 rum
vån 1/2
4 521 kr/mån
26 851 kr/m²

Unikt tillfälle att flytta in i ett helt fantastiskt boende i markplan på Sandsbrohöjden med delvis sjöutsikt! På Skidsvängen 24G har vi nu nöjet att presentera denna fina 3:a med ett av områdets bästa lägen. Här bor du med två stora uteplatser varav en med utsikt över Toftasjön, uppvärmd utomhuspool i föreningen och en boendemiljö utöver det vanliga. De vackra husen i New England stil i kombination med närheten till både sjö och skog ger en svårslagen känsla. Bostaden har en trevlig och tilltalande planlösning som fördelas över ca 74 kvm. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar underbara ytor för umgänge. Modernt och fullutrustat kök som bjuder in till matlagning. Trivsamt masterbedroom med bra förvaringsmöjligheter, i anslutning till hallen finns även ett mindre sovrum med plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbel. Vidare finns här ett lyxigt helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Gavelläge ger bostaden extra fönster och frihetskänsla. Utomhus finns underbara platser att vistas på! Vid entrésidan finns en insynsskyddad och väl tilltagen uteplats i sydvästläge. Här njuter du av kvällssolen och solnedgången. Från köket nås ytterligare en stor uteplats i norrläge delvis överbyggd med tak. Med härlig utsikt över Toftasjön blir detta en perfekt plats för återhämtning och rekreation. Till lägenheten hör ett utvändigt förråd. Närområdet bjuder på vackra naturomgivningar där du kan njuta av Toftasjön, ta en runda på golfbanan eller vandra på någon av de fina promenadlederna. Nere vid sjön finns badplats, båthamn och brygga. Föreningens medlemmar har även tillgång till bastu via samfällighetsföreningen i Sandsbro. Vid Norremark finns all önskvärd vardagservice med mataffärer, gym, paddelscenter, systembolag och butiker. Sammantaget ett riktigt fin boende för såväl gammal som ung. Välkommen med din anmälan till visning!

  • Uteplats
Storgatan 82B, Väster, Växjö kommun
Storgatan 82B, Väster, Växjö kommun, bild 2
Storgatan 82B, Väster, Växjö kommun, bild 3

Storgatan 82B

Lägenhet
Väster, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 495 000 kr
84 m²
3 rum
vån 14/19
5 407 kr/mån
29 702 kr/m²

Välkommen till en exklusiv trea på 14:e våningen i ICON där du kan flytta rakt in och börja trivas! En underbar bostad för dig som uppskattar exklusiva materialval och vacker inredning, högt i tak samt ljus och rymd. Extra plus är den fina walk in closet som är belägen intill hallen. I huset erbjuds en bekväm livsstil och ett generöst serviceutbud. Här finns bla spa med bastu, takterrass med möblemang på våning 19, gym, skybar och en härlig innergård. Precis utanför dörrarna finns hjärtat av Arenastaden med högklassig idrott, varuhandel, kommunikation samt närhet till Växjö centrum. ICON erbjuder även vardagshjälp så som tvätt och städhjälp. Föreningen tillåter juridiska köpare samt uthyrning i andrahand. Anmäl dig till visning och se efter själv - kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skiftesvägen 159, Teleborg, Växjö kommun
  • Idag kl 16:30
Skiftesvägen 159, Teleborg, Växjö kommun, bild 2
Skiftesvägen 159, Teleborg, Växjö kommun, bild 3

Skiftesvägen 159

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 350 000 kr
93 m²
3 rum
vån 2/2
5 621 kr/mån
14 516 kr/m²

Välkommen till Skiftesvägen 159 och en välplanerad bostadsrättslägenhet om 3 rok med balkong i populära BRF Trillan 1. Naturskönt område som erbjuder promenader längs Södra Bergundasjön och andra vackra omgivningar. Bussen tar man enkelt till och från stan, med ett flertal avgångar per timme. Annan närliggande service finner man vid Teleborgs centrum med bl.a. mataffärer, restauranger, skola och närhet till universitet. Lägenheten om 93 kvm har ett renoverat kök med stilrena färg- och materialval, ett tilltaget vardagsrum med härligt ljusinsläpp och utgång till balkongen, två sovrum samt ett renoverat badrum med tvättmöjlighet. I månadsavgiften ingår utöver värme och vatten även en garageplats, kabel-tv, bredband samt bostadsrättstilläggsförsäkring. Föreningens boende har tillgång till tvättstugor, övernattningslägenhet samt en föreningslokal med kök. Övernattningslägenheten och föreningslokalen kan hyras förmånligt. Vidare finns här trevliga bilfria innergårdar med lekplatser, grillplats och boulebana.

  • Premium
  • Balkong
Gamla Räppevägen 26, Räppe, Växjö kommun
Gamla Räppevägen 26, Räppe, Växjö kommun, bild 2
Gamla Räppevägen 26, Räppe, Växjö kommun, bild 3

Gamla Räppevägen 26

Lägenhet
Räppe, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 395 000 kr
72 m²
2 rum
vån 1/3
4 669 kr/mån
19 375 kr/m²

Tillfälle att förvärva en riktigt fin marklägenhet i Räppe! På Gamla Räppevägen 26 finns denna stora tvåa i markplan om ca 72 kvm. Här bor du med en inglasad uteplats och föreningens härliga grönyta precis utanför vilket bidrar med frihetskänsla. Stort och fullutrustat kök samt väl tilltagna och stora sällskapsytor. Vidare finns här ett nyrenoverat badrum (2020) utrustat med tvättmaskin och torktumlare, ett stort sovrum samt ett trivsamt vardagsrum med utgång till uteplatsen. Uteplatsen medger plats för loungemöblemang och utgör sommartid en egen oas. I lägenheten finns förvaringsmöjligheter i en rejäl klädkammare. Extra plus är att nuvarande ägare valt att installera en luftvärmepump (2022) som gör att han har kunnat hålla nere sina driftkostnader betydligt och inte använda sig av det luftburna värmesystemet som finns i fastigheten idag. I Räppe bor du på strategiskt och bra läge nära naturen till bland annat Räppe kanal, nära Grand Samarkand (3 km cykelväg!) och Arenastaden och Helgasjön. Vidare har bor du även med närhet till Växjös största förskola och Pär Lagerkvist skola. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Plutos gränd 9F, Östra Lugnet, Växjö kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00
Plutos gränd 9F, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Plutos gränd 9F, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Plutos gränd 9F

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 295 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/2
4 095 kr/mån
24 904 kr/m²

Välkomna till Plutos Gränd 9F! Här bjuds du på ett riktigt trivsamt boende på Östra Lugnet med lugnt och barnvänligt läge då bostaden ligger belägen på återvändsgata. Interiört möts vi av en härlig atmosfär där planlösningen är smart och tilltalande. Moderna och väl iordning gjorda ytskikt gör att det blir enkelt att trivas och flytta rakt in! Bostaden disponerar ett fullutrustat IKEA kök med en praktisk köksmöbel som fungerar som en köksö. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar härliga umgängesytor. Vidare finns här ett väl tilltaget sovrum, extra plus är att man valt att göra iordning walk-in-closeten till ett fint extra arbetsrum. Vidare erbjuds ett fräscht badrum utrustat med tvättmaskin. Guldkant på tillvaron ges på balkongen, belägen i ett skönt västerläge är detta en härlig plats att njuta och ha det gott på. Här bor du i en välskött Riksbyggen-förening med en alltid trevlig och välskött utemiljö vilket gör det enkelt att trivas året runt. På Östra Lugnet bor du med bra bussförbindelser och fina cykelvägar in till city. Närhet till förskolor och skolor. Flera av helgasjöns pärlor finns på cykel- och promenadavstånd. Service finns både vid närliggande Norremark samt vid Hovshaga centrum. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du önskar veta mer!

  • Premium
  • Balkong
Drottninggatan 1E, Centrum, Växjö kommun
Drottninggatan 1E, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Drottninggatan 1E, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Drottninggatan 1E

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 595 000 kr
39,5 m²
1.5 rum
vån 3/6
2 678 kr/mån
40 380 kr/m²

Välkommen till en Riksbyggen förening som erbjuder övernattningslägenhet, takterrass och festlokal - mitt i city! Vidare erbjuds kvadratsmarta ytor som är moderna och innehar den vardagslyx man behöver - såsom ett helkaklat badrum med kombimaskin (tvättmaskin med torktumlarfunktion), ett modernt och fullutrustat kvalitetskök, vardagsrum med plats för både soffa och matbord samt ett eget sovrum med plats för 180 cm säng. Till lägenheten hör också ett förråd i källarplan. Sopsortering finns även precis nedanför. Här bor du mitt i hjärtat av Växjö med närhet till matbutiker, shopping, restauranger, träning, skola, Växjösjön och vårdcentral. Precis utanför dörren ligger centralstationen där buss och tåg tar dig till Växjö universitet, Köpenhamn, Älmhult, Stockholm m.m. Du tar dig även smidigt med buss till flygplatsen och 10 min med buss till universitetsområdet. I föreningen finns garageplats, övernattningslägenhet, takterrass och festlokal att tillgå.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Trummenvägen 26, Trummens Strand, Växjö kommun
  • Ons 24 apr kl 16:30

Trummenvägen 26

Lägenhet
Trummens Strand, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 395 000 kr
75 m²
3 rum
vån 5/5
4 634 kr/mån
31 933 kr/m²

Nu saluförs den perfekta trean med optimalt läge för dig som vill bo naturnära och med närhet till all önskvärd service. Läget är även toppen för dig som ska studera, närmare universitet är svårare att bo! Vackert läge mellan sjöarna med cykelavstånd till centrum och bra bussförbindelser. Bostaden stod klar år 2021 och erbjuder en otroligt kvadratsmart planlösning med en genomtänkt placerad köksö med eluttag. Köket är modernt och fullutrustat från Ballingslöv med bland annat rostfria vitvaror och integrerad diskmaskin. Öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats skapar fina umgängesytor. Lyxigt helkaklat badrum med golvvärme (el) samt tvättmaskin och torktumlare. Sovrum med plats för dubbelsäng och ett mindre som skapar perfekta arbetsrummet. Till lägenheten hör ett förråd. Extra bonus för denna bostad är dess höga läge på våning fem samt att man valt att sätta in en köksö för extra förvaring och praktisk bänkyta. För föreningens medlemmar finns en gemensamhetslokal samt övernattningslägenhet. I området finns en nyanlagd badplats och trevlig park. I närområdet finns vidare gym, mataffärer, blomsteraffär, apotek och förskola. Vackra omgivningar med fina motionsslingor och bra bussförbindelser. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Södra Järnvägsgatan 4P, Söder, Växjö kommun

Södra Järnvägsgatan 4P

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 395 000 kr
86,6 m²
3 rum
vån 1/5
6 076 kr/mån
27 656 kr/m²

Äntligen saluförs en markplans trea med två härliga uteplatser - varav en är inglasad! På Söder bor du med gångavstånd till allt samtidigt som läget är lugnt och trivsamt. Extra plus är att det finns två toaletter och en walk-in-closet. Bostaden bjuder på en trevlig och välplanerad planlösning om ca 86 kvm. Kök och vardagsrum förenas i en öppen planlösning och skapar en härlig umgängesyta. Modernt och fullutrustat kök från Vedum samt lyxigt helkaklat badrum med golvvärme samt en extra gäst-wc. Två sovrum med plats för säng och skrivbord om så önskas. Till lägenheten hör ett förråd. Här bor du mitt i hjärtat av Växjö med närhet till centrumkärnan, centralstationen, matbutiker, shopping, restauranger och centrallasarett. Som medlem i HSB Brf Stinsen får man tillgång till en trevlig innergård samt en kvarterslokal med övernattningsmöjlighet. I föreningen finns en kvarterslokal med övernattningsmöjlighet. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Uranusvägen 2B, Östra Lugnet, Växjö kommun
  • Budgivning pågår

Uranusvägen 2B

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 995 000 kr
87,2 m²
4 rum
5 654 kr/mån
22 878 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna moderna och välplanerade 4:a på Östra Lugnet. Vackert och naturnära läge med Helgasjöns pärlor och Evedal bara några minuter bort. Med en lugn och insynsskyddad baksida infriar bostaden lugn och harmoni med skogen som närmsta granne. Månadsavgiften blev förhöjd nu men BRF har för avsikt att sänka igen när det är stabilt kring ränteläget. Bostaden bjuder på fina umgängesytor då kök, matplats och vardagsrum förenas i en öppen planlösning. Här är det verkligen lätt att trivas och umgås. Vidare finns här tre trevliga sovrum och två lyxigt helkaklade badrum utrustat varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående hög standard och ljusa harmoniska ytskikt. På populära Östra Lugnet bor du med bra bussförbindelser och fina cykelvägar in till city. Området är lugnt och barnvänligt med närhet till service, förskola och dagis. Närheten till naturen gör också att du får det bästa av två världar, på promenadavstånd når du Evedals badplats och underbara rekreationsområden. Varmt välkommen att kontakta mäklare Daniella Isaksson för visning!

  • Uteplats
Gamla Räppevägen 26, Räppe, Växjö kommun
Gamla Räppevägen 26, Räppe, Växjö kommun, bild 2
Gamla Räppevägen 26, Räppe, Växjö kommun, bild 3

Gamla Räppevägen 26

Lägenhet
Räppe, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 750 000 kr
92 m²
3 rum
vån 1/3
5 967 kr/mån
19 022 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en rymlig och välplanerad marklägenhet i natursköna Räppe. Bostaden kombinerar moderna och stilrena ytskikt i kombination med funktionella lösningar och tilltagna rum. Här bor man i ett trivsamt område med en härlig uteplats och föreningens grönyta precis utanför dörren. I månadsavgiften ingår kallvatten, renhållning & bostadsrättstillägg. Bostaden om sina 92 välplanerade kvadratmeter har ett modernt och fullutrustat kök med plats för ett större matbordsmöblemang, ett tilltaget vardagsrum med plats för soffa och matbord, två tilltagna sovrum, ett badrum med dusch och tvättavdelning samt ett förråd/klädkammare. Från vardagsrummet nås den härliga uteplatsen med lättmöblerade ytor och plats för både matbord och loungegrupp vilket gör den till en egen oas under sommarmånaderna. I Räppe bor man på ett strategiskt och bra läge nära naturen och med goda bussförbindelser till stadskärnan samtidigt som man enkelt tar sig ut på de större vägarna. Runt knuten återfinns Grand Samarkand, Arenastaden och fina sjöar såsom både Helgasjön och Norra Bergundasjön. I stadsdelarna Öjaby och Bredvik återfinns barnomsorg och skola. I Öjaby finns också en fin badstrand, tennisbana, minigolf och bandybana. Varmt välkommen att kontakta mäklare Daniella Isaksson för mer information & visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Borggårdsvägen 81, Hovshaga, Växjö kommun

Borggårdsvägen 81

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 100 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/2
3 653 kr/mån
18 644 kr/m²

Tillfälle att förvärva en trivsam tvåa på omtyckta Hovshaga! Låg månadsavgift som inkluderar värme, prel. avgift vatten, bredband och kabel-TV (grundutbud Com Hem). En garageplats hör till bostaden och ingår i månadsavgiften. Planlösningen är välplanerad och bjuder på ett trivsamt kök, ett stort vardagsrum, ett generöst badrum och ett rymligt sovrum. Genomgående ljusa och nymålade ytskikt. Vid entrésidan finns en stor uteplats med plats för flera trivsamma utemöblemang. Här kan du verkligen njuta av solen hela eftermiddagen till dess att solen går ner. I anslutning till bostadens entré har man även ett stort förråd. Området är lugnt och barnvänligt med bilfria innergårdar. Vid Hovshaga centrum finner du vidare mataffär, vårdcentral förskola, skola. För den sportintresserade finns fotbollsplan, en omtyckt golfklubb och en ridklubb på cykelavstånd. Bra bussförbindelser in till centrum (1:ans buss går precis utanför). Varmt välkommen med din anmälan till visning!

  • Uteplats
Storgatan 82D, Väster, Växjö kommun

Storgatan 82D

Lägenhet
Väster, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
995 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/9
2 427 kr/mån
33 167 kr/m²

Fin etta med stora fönsterpartier i Bostadsrättsföreningen ICON Växjö 2! Föreningen tillåter juridisk person och uthyrning i andra hand. Här är ett hem för den som har en bekväm livsstil med ett generöst serviceutbud. Här finns bla spa med bastu, takterrass, gym, skybar och en härlig innergård. Precis utanför dörrarna finns hjärtat av Arenastaden med högklassig idrott, varuhandel, kommunikation samt närhet till Växjö centrum. Till lägenheten hör 1 st andel till faciliteterna samt 1 st förråd. Förråd och tvättstuga finns enkelt och smidigt på samma våningsplan. Snabbt tillträde är möjligt! Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

  • Hiss
Serafimervägen 11B, Trummens Strand, Växjö kommun

Serafimervägen 11B

Lägenhet
Trummens Strand, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 995 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 3/4
4 871 kr/mån
38 645 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva ett boende på Serafimervägen med enastående utsikt över Trummen. Fin utsikt över glittrande vatten med sjöutsikt i nästintill varje fönster samt ett stort inglasad uterum som kan användas året om. Bostaden stod klar år 2019/2020 och erbjuder ett modernt hem med skyddat läge på tredje våningen, vilket ger magiskt utsikt men ingen insyn från gångstråket. Planlösningen fördelas över ca 77 kvm och bjuder på generösa umgängesytor vid kök, matplats och vardagsrum. Påkostat kök från Ballingslöv och lyxigt helkaklat badrum med golvvärme. Underbart master bedroom med bra förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob samt ett extra sovrum/kontor. Till lägenheten hör ett vindsförråd. I föreningen finns en övernattningslägenhet samt barnvagns-och rullstolsförråd. I närområdet finns gym, mataffärer, apotek och förskola. Vackra omgivningar med fina motionsslingor och bra bussförbindelser. Välkommen på visning till ett hem som måste upplevas på plats!

  • Balkong
  • Hiss
Meteorvägen 15, Östra Lugnet, Växjö kommun

Meteorvägen 15

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 695 000 kr
110 m²
5 rum
vån 2/2
7 206 kr/mån
15 409 kr/m²

Modern 5:a om ca 110 kvm på Östra Lugnet! Gym, jacuzzi och bastu i föreningen både underlättar och ger guldkant på vardagen. Parkeringsplats följer i med lägenheten och ingår i avgiften. Bostaden ligger trevligt belägen med gavelläge och balkong i söderläge. Lugnt och insynsskyddat läge på våning två. Öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats skapar fina sällskapsytor. Här är det lätt att trivas och umgås. Modernt och fullutrustat kök och lyxigt helkaklat badrum. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare. Här finns även tre trevliga sovrum vara ett lite större med bra förvaringsmöjligheter. En trappa upp finner vi övervåningen! Här finns det verkligen många möjligheter. Kanske blir detta en egen tonårsavdelning med säng och egen soff- och TV hörna eller kanske en ateljé/relaxrum för lunga dagar och återhämtning. Genomgående hög standard och fina ytskikt. Balkongen i söderläge skänker dig även härliga dagar utomhus under årets lite varmare dagar. Till lägenhet hör även ett utvändigt förråd. På populära Östra Lugnet bor du lugna kvarter med Helgasjöns pärlor några minuter bort samtidigt som centrum nås enkelt med täta bussförbindelser. Närhet till förskolor och skolor. Service finns både vid närliggande Norremark samt vid Hovshaga centrum. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

  • Balkong
Kungsgatan 25A, Centrum, Växjö kommun

Kungsgatan 25A

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 350 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/2
2 170 kr/mån
38 571 kr/m²

Äntligen! Nu ges möjlighet att förvärva en sagolik sekelskifteslägenhet med citynära läge och med tidstypisk anda där man sparat detaljer från förr: såsom bland annat fönster med spröjs samt magisk takhöjd att häpnas över. Detta hus har fått sig en riktig make-over och renoverats till 10 fantastiska lägenheter, i mindre storlek med kombitvättmaskin där samtliga har fått sin alldeles egna karaktär - smakfullt blandade med modern funktion och tidlös design. Man har valt att behålla det tidstypiska med att bevara fönsterpartierna, kakelugnarna och den magiska takhöjden på tre meter. Varje lägenhet genomsyrar sekelskifte och det märks i varje detalj från golv till tak. Med Kungsgatan som hemadress löser du vardagspusslet enkelt - närhet till allt såsom mataffärer, restauranger, butiker, caféer och bra tåg och bussförbindelse. En enkel promenad bort når även du Växjösjön eller Bokhultet där du kan sola och bada när vädret tillåter eller bara ta en härlig promenad längst vattnet. Missa inte att anmäla dig till visningen och upplev sekelskifteskänslan på plats! Vid anmälan till visning får man se samtliga bostäder. Just nu är tre st sålda och 7 st kvar att förvärva.

Fyllerydsvägen 42C, Sandsbro, Växjö kommun

Fyllerydsvägen 42C

Lägenhet
Sandsbro, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 550 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/2
4 917 kr/mån
19 375 kr/m²

Välkommen till Fyllerydsvägen 42C och till denna trivsamma bostadsrättslägenhet om 3 rok. Här bor man lugnt och naturskönt på andra plan. Månadsavgift som inkluderar värme, vatten, bredband och kabel-TV. Planlösningen är välplanerad och fördelas över ca 80,5 kvm. Ett väl tilltaget vardagsrum med lättmöblerade ytor, ett fullutrustat kök med vit köksinredning, två rymliga sovrum samt ett renoverat helkaklat badrum. Balkongen i västerläge blir en härlig extra yta som sätter guldkant på tillvaron. HSB Brf Sjöbol är en välskött förening med stabil ekonomi. Tidigare större genomförda renoveringar är bland annat stambyte (2020) och fönster- / takbyte samt installation av säkerhetsdörrar. För de boende finns grönskade gräsytor, grillplatser, gemensam tvättstuga, hobbyrum, bastu, samlingslokal samt kolonilotter för dig som önskar odla eget. I omtyckta Sandsbro bor du lugnt och trivsamt med vackra naturomgivningar. Närhet till både Toftasjön, Fyllerydsskogen och Glasrikets golfbana. I närområdet finns både förskola och grundskola. Vid närliggande Norremark finns all önskvärd vardagsservice med mataffärer, gym, Padelscenter och butiker. Goda bussförbindelser in till centrum. Varmt välkomna att kontakta mäklare Daniella Isaksson för visning!

  • Balkong
Välluddevägen 7A, Teleborg, Växjö kommun

Välluddevägen 7A

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 795 000 kr
71 m²
2 rum
vån 5/7
4 831 kr/mån
25 282 kr/m²

Modern 2:a med härliga öppna sociala ytor! Närhet till Linnéuniveristet och kort cykelavstånd till centrum. Extra plus är den väl tilltagna balkongen om ca 17 kvm i sydvästläge. Trivsam öppen planlösning där kök och vardagsrum bildar en härlig social samlingsplats. Modernt och fullutrustat kök och lyxigt helkaklat badrum med golvvärme (el). Väl tilltaget sovrum med fina förvaringsmöjlighet i en stor skjutdörrsgarderob. Genomgående stilren och ljus interiör. Till lägenheten hört även ett vindsförråd. I föreningen finns samlingslokal med övernattningsmöjlighet. Vid Välludden bor du vackert beläget mellan sjöarna och med närhet till både Växjö city, universitet och Bokhultet. På gångavstånd finns all önskvärd vardagsservice så som mataffär, apotek, blomsteraffär och gym. Varmt välkommen att kontakta mäklare Daniella Isaksson för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Fyllerydsvägen 48C, Sandsbro, Växjö kommun

Fyllerydsvägen 48C

Lägenhet
Sandsbro, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 395 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/2
4 023 kr/mån
21 797 kr/m²

Välkommen till Fyllerydsvägen 48C och till denna trivsamma bostadsrättslägenhet om 2 rok. Här bor man med kanonläge i markplan och med lugna natursköna omgivningar. Månadsavgift som inkluderar värme, vatten, bredband och kabel-TV. Planlösningen är välplanerad och fördelas över ca 64 kvm. Ett väl tilltaget vardagsrum med lättmöblerade ytor, ett fullutrustat kök med vit köksinredning, rymligt sovrum samt ett renoverat helkaklat badrum. Balkongen i västerläge blir en härlig extra yta som sätter guldkant på tillvaron. HSB Brf Sjöbol är en välskött förening med stabil ekonomi. Tidigare större genomförda renoveringar är bland annat stambyte (2020) och fönster- / takbyte samt installation av säkerhetsdörrar. För de boende finns grönskade gräsytor, grillplatser, gemensam tvättstuga, hobbyrum, bastu, samlingslokal samt kolonilotter för dig som önskar odla eget. I omtyckta Sandsbro bor du lugnt och trivsamt med vackra naturomgivningar. Närhet till både Toftasjön, Fyllerydsskogen och Glasrikets golfbana. I närområdet finns både förskola och grundskola. Vid närliggande Norremark finns all önskvärd vardagsservice med mataffärer, gym, Padelscenter och butiker. Goda bussförbindelser in till centrum. Varmt välkomna att kontakta mäklare Daniella Isaksson för visning!

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 33