Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Kim Gromer

Kim Gromer

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kung Magnus Väg 2, Kampen, Växjö kommun

Kung Magnus Väg 2

Lägenhet
Kampen, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 250 000 kr
79,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 438 kr/mån
15 723 kr/m²

Väl tilltagen och välplanerad 2:a med stor uteplats och fantastiskt läge mellan Växjösjön och Trummen. Garageplats med laddstolpe ingår! I avgiften ingår värme, vatten, grundutbud TV, fast avgift till Wexnet samt garageplats. Kort cykelavstånd till centrum! Bostaden fördelas över ca 79, 5 kvm och erbjuder ett stort och härligt vardagsrum med stora fönsterpartier och plats för både soffgrupp och matbordsmöblemang. Vidare finns här ett rymligt kök med nyare vitvaror samt utgång till uteplatsen i västerläge. I anslutning till köket finns en tvättstuga, vilket blir praktiskt och bekvämt. Här finns även ett stilrent, helkaklat badrum, renoverat ca 2011 samt stort sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöjligheter i garderober. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i en rejäl klädkammare/förråd i anslutning till hallen. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Uteplatsen i västerläge blir en fin yta att vistas på utomhus. I föreningen finns samlingslokal, övernattningsrum, träningsrum, hobbyrum samt bastu med tillhörande duschrum. För de minsta finns en lekplats på innergården samt både lekrum och pingisrum. På innergården finns även ett låst cykelförråd. På Kampen bor du vackert beläget mellan sjöarna och med några minuters promenadavstånd till centrumkärnan och dess utbud. Precis runt knuten finns även populära motionsstråk, badplats, utegym, beachvolley plan och simhall. Närhet till mataffär och gym. Varmt välkomna att kontakta mäklare Kim Gromer för visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Storgatan 2, Centrum, Växjö kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30
Storgatan 2, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Storgatan 2, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Storgatan 2

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 700 000 kr
104 m²
3 rum
vån 2/4
7 964 kr/mån
16 346 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en optimalt planerad bostadsrättslägenhet om 3 rok med direkt centrumläge på Storgatan 2! Bostaden karaktäriseras av en modern interiör med tilltagna rum och fönster i tre väderstreck. Här har man även en härlig balkong i söderläge med utsikt mot Domkyrkocentrum och Linnéparken. I månadsavgiften till föreningen ingår värme, vatten, bostadsrättstilläggsförsäkring, sophantering och förråd. Bostaden om hela 104 kvm har ett renoverat kök som erbjuder generös förvaring och goda arbetsytor, ett tilltaget vardagsrum med goda möbleringsmöjligheter och plats för både matsalsbord och soffmöblemang, två tilltagna sovrum att använda efter behov, en inredd klädkammare samt ett renoverat badrum med dusch- och tvättmöjlighet. Matplatsdelen i vardagsrummet kan med enkelhet göras om till ett extra rum/sovrum för familjen som är i behov av det. Här bor man med ett optimalt läge för dig som vill bo mitt i centrum med gångavstånd till stadens utbud i form av affärer, restauranger och torghandel. I närområdet återfinns vidare fina utemiljöer i form av både Linnéparken och Växjösjön. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för mer information & visning!

  • Premium
  • Balkong
Österleden 64F, Norr, Växjö kommun

Österleden 64F

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 695 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/3
5 120 kr/mån
19 261 kr/m²

Välkommen till denna moderna och renoverade bostadsrättslägenhet om 3 ROK. Här bor man med ett kanonläge på andra våningen och gavelläge med utsikt över föreningens lugna innergård. Månadsavgift som inkluderar värme, bredband, tv och bostadstilläggsförsäkring. Fri parkering! Välplanerad och trivsam planlösning som fördelas över ca 88 kvm. Här erbjuds riktigt fina umgängesytor i ett stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbordsmöblemang. Vidare finns här ett modernt och fullutrustat kök med tillhörande matplats, två trivsamma sovrum samt fina förvaringsmöjligheter i en rejäl klädkammare. Lyxigt, helkaklat och påkostat badrum. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare. Den inglasade balkongen i västerläge blir en härlig extra yta som sätter guldkant på tillvaron. I omtyckta HSB Brf Fagrabäck finns övernattningsrum, samlingslokal, träningsrum, tvättstugor, grovtvättstuga samt kolonilotter. Föreningen har även genomfört stora renoveringar de senaste åren, bland annat stambyte och fönsterbyte. Fem hjärtstartare finns även installerade runt om i föreningen. Vidare finns ett nybyggt cykelförråd på innergården. Här bor man med kort cykelavstånd till centrumkärnan och universitetet samtidigt som fina Fyllerydsskogen nås på promenadavstånd. Vidare erbjuds goda bussförbindelser samt närhet till matbutik. Välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för mer information!

  • Balkong
Sjövallavägen 6, Vallen, Växjö kommun

Sjövallavägen 6

Lägenhet
Vallen, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 250 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/6
5 652 kr/mån
28 846 kr/m²

Välkommen till Sjövallavägen 6 och detta fantastiska boende! Här bor du i en modern och påkostad 3:a med fint läge mellan sjöarna och närhet till det mesta. Centrum nås snabbt via cykel. Här kan man även stoltsera med en rymlig inglasad balkong med sjöglimt och utsikt mot både norr och söder. Bostaden med sin boyta om 78 kvm erbjuder välplanerade rum och öppna sociala umgängesytor. Den karaktäriseras av en modern interiör och ett genomgående ljusinsläpp. Köket är fullutrustat med köksinredning från HTH, vardagsrummet är trivsamt och lättmöblerat och har stora fönsterpartier och utgång till balkongen. Vidare finns här två sovrum, ett helkaklat badrum med golvvärme (el) samt en mindre WC. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör ett vindsförråd. I föreningens finns övernattningslägenhet att tillgå. Föreningen har även nyligen installerat ladd-stolpar. På Vallen bor du med närhet till Bokhultets naturreservat, Södra Bergundasjön och Växjösjön. I närområdet finns livsmedelsbutiker och annan nödvändig samhällsservice. In till city eller till universitetet tar du dig snabbt och enkelt oavsett om du går, cyklar, kör bil eller åker buss. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för mer information och visning!

  • Balkong
  • Hiss
Olsbergsvägen 7A, Hovshaga, Växjö kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Olsbergsvägen 7A, Hovshaga, Växjö kommun, bild 2
Olsbergsvägen 7A, Hovshaga, Växjö kommun, bild 3

Olsbergsvägen 7A

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 250 000 kr
53,6 m²
2 rum
vån 1/2
4 419 kr/mån
23 321 kr/m²

Tillfälle att förvärva en trivsam marklägenhet med väl tilltagen uteplats och trädgårdstäppa på Hovshaga! Här bor du bekvämt med allt i ett plan och ofta efterfrågade attribut såsom uteplats och trädgårdstäppa - perfekt för såväl trevliga grillkvällar som för lugna dagar i solstolen. Bra cykelvägar och fina bussförbindelser in till city. Planlösningen är välplanerad och bjuder på ett trivsamt vardagsrum med plats för både favoritsoffan och matbord för 6 personer. Trivsamt kök utrustat med diskmaskin och goda arbetsytor. Sovrum med plats för dubbelsäng samt fina förvaringsmöjligheter i en rejäl klädkammare. Vidare finns här ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. I månadsavgiften ingår värme, vatten samt p-plats. På grönskande och omtyckta Hovshaga bor du med närhet till mataffär, vårdcentral förskola, skola och fin natur. För den sportintresserade finns fotbollsplan, en omtyckt golfklubb och en ridklubb på cykelavstånd. Via cykelvägar och bussförbindelser tar du dig enkelt och smidig in till citykärnan. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för mer information och visning!

  • Premium
  • Uteplats
Anteliigatan 7C, Väster, Växjö kommun

Anteliigatan 7C

Lägenhet
Väster, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 450 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/3
3 754 kr/mån
33 721 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en högklassig bostadsrättslägenhet om 1,5 rok med en fransk balkong i västerläge på Anteliigatan 7C. Bostaden om 43 kvm kombinerar moderna design- och materialval med funktionella lösningar och ett härligt ljusinsläpp. Välplanerad och social planlösning där allrum och kök förenas på ett tilltalande sätt. Välutrustat HTH-kök med vit köksinredning och rostfria vitvaror. Vidare finns här ett lyxigt helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Smart sovalkov/sovrum med förvaringsmöjligheter i en garderob. Hall med förvaringsmöjligheter i en garderob. Till lägenheten hör ett förråd. Brf Minnet 10 ligger på populära Söder med närhet till natur, matbutiker, universitet, skolor, förskolor och sjukhus. Ett stenkast bort finns även härliga promenadstråk/motionsslingor längs Bokhultet och Växjösjön. Ska du vidare och resa finns resecentrum i närområdet som erbjuder goda buss- och tågstationsförbindelser. För de boende i föreningen erbjuds, förutom poolen, även loungehörna, grillplats och boulebana. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för mer information och visning!

  • Balkong
  • Hiss
Norregårdsvägen 7C, Hov, Växjö kommun
  • Ons 24 apr kl 17:15
Norregårdsvägen 7C, Hov, Växjö kommun, bild 2
Norregårdsvägen 7C, Hov, Växjö kommun, bild 3

Norregårdsvägen 7C

Lägenhet
Hov, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
895 000 kr
43,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 567 kr/mån
20 575 kr/m²

Välplanerad och trivsam 1:a i stabil bostadsrättsförening! I avgiften ingår värme, vatten, hushållsström, grundutbud TV och bostadsrättstilläggsförsäkring, vilket borgar för låga boendekostnader. Fint och insynsskyddat läge på andra våningen. Bostaden fördelas över ca 43,5 kvm och har lättmöblerade ytor, smakfulla materialval samt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här erbjuds ett trivsamt kök med plats för matbord, ett större allrum som erbjuder flera olika möbleringsmöjligheter samt ett lyxigt helkaklat badrum med dusch och tvättmöjlighet. Bostaden erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober i hallen. I föreningen finns övernattningsrum, miljöhus, hobbyrum, flera tvättstugor, grovtvättstuga och en samlingslokal med pentry som hyrs ut till föreningens medlemmar. Här bor man lugnt och bekvämt med cykelavstånd till centrumkärnan och dess utbud. Goda kommunikationsförbindelser och lätt att ta sig ut på vägarna till de större handelsområdena. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för mer information och visning!

  • Premium
Lugnets väg 27, Östra Lugnet, Växjö kommun
  • Sön 28 apr kl 09:30
Lugnets väg 27, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Lugnets väg 27, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Lugnets väg 27

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 750 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/2
5 668 kr/mån
18 041 kr/m²

Välkomna till Lugnets Väg 27 och denna renoverade 4:a med fint läge på Lugnet! Här bor du med med vackra vyer, lugnet och naturen precis inpå knuten. Bostaden fördelas över 97 kvm i ett plan och erbjuder genomgående moderna ytskikt och hög standard. I månadsavgiften ingår värme och vatten! Föreningens boende har även tillgång till en stor grönskande trädgård med bland annat grillplats och fruktträd. Köket är modernt och fullutrustat och förenas i en öppen social planlösning mot vardagsrummet där fantastiska umgängesytor finns. Helkaklat badrum från år 2011/2012. Vidare finns här tre trivsamma och rymliga sovrum. Genomtänkt renovering där man jobbat med giftfria ytbehandlingar i form av linoljefärg och ekologisk plastfri färg i samtliga rum. Vidare är det miljömärkta produkter och svanenmärkt parkettgolv. Bostaden är belägen på en lugn återvändsgata med närhet till förskolor och skolor. Bra bussförbindelser och fina cykelvägar in till city. Flera av Helgasjöns pärlor finns på cykel- och promenadavstånd. Service finns både vid närliggande Norremark samt vid Hovshaga centrum. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för visning!

  • Premium
  • Balkong
Liedbergsgatan 2, Söder, Växjö kommun
  • Sön 28 apr kl 10:45
Liedbergsgatan 2, Söder, Växjö kommun, bild 2
Liedbergsgatan 2, Söder, Växjö kommun, bild 3

Liedbergsgatan 2

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 395 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 1/5
2 817 kr/mån
38 219 kr/m²

Extremt välplanerad 1:a på Söder med separat ”sovrum”. Modernt och bekvämt boende med låg avgift och optimalt läge med gångavstånd till allt! Bostaden fördelas över ca 36,5 kvm och bjuder fina umgängesytor i ett trevligt allrum med plats för matbordmöblemang, soffa och TV-möbel. Sovrum med skjutdörr och fönster i österläge samt hall med bra förvaringsmöjligheter i tre garderober. Fullutrustat kök från Vedum med bland annat diskmaskin och inbyggd mikro. Väl tilltaget helkaklat badrum med tvättmaskin. Till lägenheten hör ett förråd. I föreningen finns övernattningslägenhet, takterrass och festlokal att tillgå. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Axel Ohlssons Gata 17E, Telestad, Växjö kommun
  • Mån 22 apr kl 17:30
Axel Ohlssons Gata 17E, Telestad, Växjö kommun, bild 2
Axel Ohlssons Gata 17E, Telestad, Växjö kommun, bild 3

Axel Ohlssons Gata 17E

Lägenhet
Telestad, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 556 kr/mån
23 545 kr/m²

På Axel Ohlssons Gata 17E finns denna moderna och välplanerade tvåa med hörnläge och balkong i söderläge. Bostaden stod klar 2021 och nyproduktionskänslan dröjer sig kvar. Extra privat och skyddat läge samt gavelfönster. Planlösningen fördelas över ca 55 kvm och bjuder på öppen och tilltalande planlösning där kök, matplats och vardagsrum förenas. Vidare finns här ett trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett stort badrum utrustat med tvättmaskin. Fina förvaringsmöjligheter i en klädkammare samt i ett yttre förråd. Väl tilltagen balkongen i soligt söderläge. I avgiften ingår värme och vatten. Möjlighet att hyra parkeringsplats. I närområdet finns vackra naturomgivningar och promenadavstånd till Södra Bergundasjön. Centrum nås snabbt via fina cykelvägar eller via bra bussförbindelser. Med bil in till centrum tar det ca 10 min. Teleborg bjuder annars på det mesta du behöver, mataffär, pizzeria, vårdcentral, skola och närhet till universitetet. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för visning!

  • Premium
  • Balkong
Industrigatan 11C, Väster, Växjö kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Industrigatan 11C, Väster, Växjö kommun, bild 2
Industrigatan 11C, Väster, Växjö kommun, bild 3

Industrigatan 11C

Lägenhet
Väster, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 650 000 kr
86 m²
4 rum
vån 1/2
8 079 kr/mån
19 186 kr/m²

Marklägenhet med gavelläge och inglasat uterum på attraktiva Väster! Lugnt och insynsskyddat läge som i en liten Bullerby-oas samtidigt som du bor med närhet till det mesta! I månadsavgiften ingår värme, vatten och carportplats med tillgång till ladd-stolpe. Bostaden fördelas över ca 86 kvm och erbjuder en öppen och social planlösning där kök, matplats och vardagsrum förenas på ett tilltalande. Vidare finns här två helkaklade badrum varav ett är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Flexibel planlösning med möjlighet att skapa ytterligare ett ytterligare sovrum. I dagsläget erbjuder bostaden två sovrum samt ett matrum, med möjlighet att enkelt göra om matrummet till ett sovrum. Utvändigt återfinns ett inglasat uterum med utgång till den härliga trädgårdstäppan i västerläge. Till bostaden hör ett förråd beläget i anslutning till carporten. Här bor man med fina cykelvägar in till city och bra bussförbindelser. I närområdet finns förskola och grundskola. Gångavstånd till Arenastaden, flertalet träningsanläggningar och generös vardagsservice såsom mataffärer, butiker, apotek mm. Bara några minuter bort ligger även Grand Samarkand och dess shoppingutbud. För den som gillar härliga naturområden ligger Bokhultets naturreservat inte långt bort. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för mer information och visning!

  • Premium
  • Uteplats
Jupitervägen 2B, Östra Lugnet, Växjö kommun
  • Sön 28 apr kl 10:30
Jupitervägen 2B, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Jupitervägen 2B, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Jupitervägen 2B

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 950 000 kr
80,6 m²
3 rum
vån 1/3
5 041 kr/mån
24 194 kr/m²

Tillfälle att förvärva en modern och välplanerad marklägenhet med inglasat uterum och grästäppa med eftermiddags-och kvällssol. Genomgående hög standard. Till lägenheten ett garage! Strategiskt och bra läge med bekvämt avstånd till både samhällsservice och härlig natur. Bostaden om sina 80,6 kvm erbjuder fina umgängesytor då kök, matplats och vardagsrum förenas i en delvis öppen planlösning, här är det lätt att trivas! Modernt och fullutrustat kök från Ballingslöv med bland annat rostfria vitvaror. Lyxigt helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme (el). Vidare finns här två trivsamma sovrum, varav ett master bedroom med fina förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob. I hallen finns också bra förvaringsmöjligheter i flera garderober. Till lägenheten hör ett utvändigt förråd, beläget i anslutning till garaget. I föreningen finns gym att tillgå för föreningens boende. På populära Östra Lugnet bor du med goda bussförbindelser och fina cykelvägar in till city. Området är lugnt och barnvänligt med närhet till service, barnomsorg och skola. Närheten till naturen gör också att du får det bästa av två världar, på promenadavstånd når du Evedals badplats och underbara rekreationsområden. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för mer information och visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Meteorvägen 3, Östra Lugnet, Växjö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Meteorvägen 3, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Meteorvägen 3, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Meteorvägen 3

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 450 000 kr
60,1 m²
2 rum
vån 1/2
3 978 kr/mån
24 126 kr/m²

Marklägenhet med hög standard och inglasad altan i soligt söderläge på Östra Lugnet! Inglasningen gör att man kan nyttja altanen som ett extra rum såväl långt in på höstkanten som tidig vår. Utanför den inglasade altanen ligger föreningens anslutande grästäppa och föreningens gröna gård. I föreningen finns dessutom gym, jacuzzi och bastu vilket ger en boendekvalité utöver de vanliga. Bostaden om ca 60 kvm har en öppen och välplanerad planlösning med tilltagna rum och ett fint ljusinsläpp. Ett modernt och fullutrustat kök med en anslutande matplats, ett rymligt vardagsrum med plats för ett större soffmöblemang, ett sovrum samt ett helkaklat badrum med dusch och tvättavdelning. Till bostaden hör även en p-plats och ett förråd i separat förrådsbyggnad. I föreningen finns även två elbilsladd-platser. På populära Östra Lugnet bor du med goda bussförbindelser och fina cykelvägar in till city. Området är lugnt och barnvänligt med närhet till service, förskola och dagis. Närheten till naturen gör också att du får det bästa av två världar, på promenadavstånd når du Evedals badplats och underbara rekreationsområden. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Serafimervägen 11B, Trummens Strand, Växjö kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Serafimervägen 11B, Trummens Strand, Växjö kommun, bild 2
Serafimervägen 11B, Trummens Strand, Växjö kommun, bild 3

Serafimervägen 11B

Lägenhet
Trummens Strand, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
3 350 000 kr
93 m²
4 rum
vån 2/4
6 133 kr/mån
36 022 kr/m²

Unikt tillfälle att förvärva ett boende på Serafimervägen med enastående utsikt över Trummen. Här erbjuds ett boende utöver det vanliga med gavelläge, fönster i tre väderstreck samt en väl tilltagen inglasad balkong med sjöutiskt i österläge. Vidare finns ytterligare en balkong i västerläge. Exklusiva färg- och materialval genomsyrar hela bostaden. Bostaden ligger skyddat belägen på andra våningen, vilket ger en magisk utsikt men ingen insyn från gångstråket. Planlösningen fördelas över ca 93 kvm och bjuder på generösa umgängesytor vid kök, matplats och vardagsrum. Från vardagsrummet nås även den inglasade balkongen med sjöutsikt, som blir ett extra rum och bidrar med livskvalité. Påkostat kök från Ballingslöv och lyxigt helkaklat badrum med golvvärme . Vidare finns här en helkaklad gästwc. Underbart master bedroom med utsikt mot Trummen och bra förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob. Utöver detta finns ytterligare två trevliga sovrum. Till lägenheten hör ett vindsförråd. I föreningen finns en övernattningslägenhet samt barnvagns-och rullstolsförråd. I närområdet finns gym, mataffärer, apotek och förskola. Vackra omgivningar med fina motionsslingor och bra bussförbindelser. Välkommen på visning till ett hem som måste upplevas på plats!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Liedbergsgatan 55, Centrum, Växjö kommun
  • Sön 5 maj kl 17:00
Liedbergsgatan 55, Centrum, Växjö kommun, bild 2
Liedbergsgatan 55, Centrum, Växjö kommun, bild 3

Liedbergsgatan 55

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 250 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 2/7
3 177 kr/mån
33 333 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade och moderna bostadsrättslägenhet på centralt belägna Liedbergsgatan. Stabil förening med låg avgift! I avgiften ingår värme, vatten, grundutbud TV och internet. Hiss finns! Bostaden fördelas över ca 67,5 kvm och erbjuder en unik och ombyggd planlösning. Badrummet har byggts ut och är extra påkostat och lyxigt. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns här ett fullutrustat och modernt kök med rostfria vitvaror och induktionshäll. Ljust och väl tilltaget vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen i soligt söderläge. Sovrummen erbjuder praktiska skjutdörrsgarderober för smidig förvaring. Infällda, dimbara spotlights både i hall, kök och badrum. Till lägenheten hör ett förråd. I föreningen finns gästlägenhet, hobbyrum, cykelförråd och grovtvättstuga. Det finns tvättstugor i entréplan i samtliga hus. Föreningen har bland annat genomfört stambyte (år 2004), fönsterbyte och installerat säkerhetsdörrar. Välkomna att kontakta mäklare Kim Gromer för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vingavägen 7I, Hovshaga, Växjö kommun

Vingavägen 7I

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 750 000 kr
90,5 m²
4 rum
5 178 kr/mån
30 387 kr/m²

Tillfälle att flytta in i ett fantastiskt boende på Hovshaga med uteplats och trädgårdstäppa med eftermiddags-och kvällssol! Toppenläge i föreningen med insynsskyddat och privat läge. Bostaden har en härlig boendemiljö med en stigande takhöjd på upp till 3,2 m. Två toaletter blir också praktiskt och bekvämt. Perfekt läge med närhet till både centrum och de natursköna områdena kring Helgasjön. Carport följer med bostaden. Planlösningen bjuder på härliga umgängesytor där kök och vardagsrum förenas. Takhöjd, stora fönster och ett riktigt insynsskyddat läge, gör kök och vardagsrum extra trivsamt. Vidare finns här en gästtoalett samt ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Rofyllt och harmoniskt masterbedroom samt ytterligare två trivsamma sovrum. Fina förvaringsmöjligheter i en klädkammare samt i garderober i både hall och sovrum. I anslutning till bostaden finns även ett förråd. Golvvärme i hela bostaden! Det finns även en nyinstallerad AC. Utomhus finns flera fina platser som förgyller tillvaron. Trädgården ligger högt och fritt belägen och blir en insynsskyddad oas. Här finns en stor stensatt uteplats med markis och en trevlig trädgård i västerläge. Vid entrésidan finns en mindre stensatt uteplats och härlig gräsmatta där du möter morgonsolen. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för mer information!

  • Uteplats
Gösta Edströms Väg 5C, Välludden, Växjö kommun
Gösta Edströms Väg 5C, Välludden, Växjö kommun, bild 2
Gösta Edströms Väg 5C, Välludden, Växjö kommun, bild 3

Gösta Edströms Väg 5C

Lägenhet
Välludden, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 495 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/6
4 446 kr/mån
23 359 kr/m²

På Gösta Edströms Väg 5C finns denna trivsamma och moderna 2:an med hög standard och stor uteplats. Härligt läge mellan sjöarna och kort cykelavstånd till centrum. I närområdet ligger även Linnéuniversitetet samt all önskvärd vardagsservice. I månadsavgiften ingår värme. Bostaden fördelas över ca 64 kvm och erbjuder en öppen planlösning där kök och vardagsrum förenas på ett tilltalande sätt och skapar en härlig umgängesyta. Vardagsrummet är väl tilltaget och köket är fullutrustat och bjuder på allt matlagningsfantasten kan önska. Vidare finns här ett stort och lyxigt helkaklat badrum samt ett trivsamt sovrum med fina förvaringsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. Uteplatsen om ca 22 kvm blir en fin extra yta att vistas på under sommarhalvåret. Fina tillval i bostaden så som infällda spotlights i taket både i köket, badrum och hall! Välludden ligger vackert beläget mellan sjöarna och med närhet till både Växjö city, universitet och Bokhultet. På gångavstånd finns all önskvärd vardagsservice så som mataffär, apotek, blomsteraffär och gym. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Kim Gromer för visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Anna Koskulls gata 3N, Trummens Strand, Växjö kommun
Anna Koskulls gata 3N, Trummens Strand, Växjö kommun, bild 2
Anna Koskulls gata 3N, Trummens Strand, Växjö kommun, bild 3

Anna Koskulls gata 3N

Lägenhet
Trummens Strand, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 150 000 kr
75 m²
3 rum
vån 5/5
5 281 kr/mån
28 667 kr/m²

Med ett oslagbart läge endast ett stenkast ifrån sjön Trummen finns den här moderna och välplanerade 3:a! Inglasad balkong i söderläge och härligt läge högst upp i huset på 5:e våningen! Bostaden fördelas över ca 75 kvm och bjuder på genomgående hög standard och påkostad interiör. Den sociala planlösningen erbjuder fina umgängesytor då kök, matplats och vardagsrum förenas i en delvis öppen planlösning. Modernt och fullutrustat kök från HTH med bland annat rostfria vitvaror från Bosch och bänkskiva i komposit-sten. Lyxigt, helkaklat badrum med en praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns här två väl tilltagna sovrum. Den inglasade balkongen i söderläge blir också ett extra rum stora delar av året. Till bostaden hör ett förråd. I avgiften ingår värme. För föreningens medlemmar finns en gemensamhetslokal med bar och loungedel samt övernattningslägenhet att hyra. I området finns en nyanlagd badplats och trevlig park och en stor och fin lekplats. I närområdet finns gym, mataffärer, blomsteraffär, apotek och förskola. Vackra omgivningar med fina motionsslingor för både promenader och cykling och bra bussförbindelser. Närhet till Växjösjö och Linnéuniversitet Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för mer information och visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Södrabogränd 1, Välludden, Växjö kommun
  • Sön 5 maj kl 13:15
Södrabogränd 1, Välludden, Växjö kommun, bild 2
Södrabogränd 1, Välludden, Växjö kommun, bild 3

Södrabogränd 1

Lägenhet
Välludden, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 950 000 kr
83,6 m²
3 rum
vån 3/4
6 053 kr/mån
23 325 kr/m²

Välplanerad och renoverad 3:a med högt och fritt läge på Södrabogränd! Här bor du vackert beläget mellan sjöarna i en bostad med fantastiskt ljusinsläpp och underbar balkong i sydvästläge. Centrum och dess utbud med butiker, restauranger mm. finns på kort cykelavstånd samtidigt som närmiljön är grönskande och rogivande. I avgiften ingår värme och vatten samt parkeringsplats. Hiss finns! Planlösning fördelas över ca 83,6 kvm och bjuder på fina umgängesytor i ett väl tilltaget vardagsrum och ett trivsamt, renoverat kök med tillhörande matplats. Vidare finns här två stora sovrum och ett renoverat badrum. Bra förvaringsmöjligheter i en rejäl klädkammare. Fönster i tre väderstreck bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Insynsskyddat och privat läge med känslan av att "bo uppe bland träden". Till lägenheten hör ett förråd. I föreningen finns en grillplats samt tvättstugor, det finns tvättstugor i varje hus. Vid Wälludden bor du vackert beläget mellan sjöarna och med närhet till både Växjö city, universitet och Bokhultet. På gångavstånd finns all önskvärd vardagsservice så som mataffär, apotek, blomsteraffär och gym. Varmt välkomna att kontakta mäklare Kim Gromer för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Blåklockevägen 7, Teleborg, Växjö kommun
  • Lör 27 apr kl 11:00
Blåklockevägen 7, Teleborg, Växjö kommun, bild 2
Blåklockevägen 7, Teleborg, Växjö kommun, bild 3

Blåklockevägen 7

Villa
Teleborg, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 995 000 kr
138 m²
5 rum
442 m² tomt

Välkommen till denna härliga familjevilla om ca 138 kvm på Teleborg! Här bor du på ett skyddat läge med närhet till både skola och förskola. Nytt tak och garagetak! Renoverat kök, separat tvättstuga, två badrum samt fjärrvärme och fiber. Huset erbjuder fina umgängesytor och på entréplan finns ett stort allrum med plats för både matbordsmöblemang och soffgrupp. Från allrummet nås även ett inglasat uterum och ett soldäck i söderläge. På entréplan finns även ett trivsamt och fullutrustat kök, en praktisk tvättstuga med separat ingång samt två sovrum. Här finns också ett lyxigt helkaklat badrum med golvvärme (el). På övre plan finns en möblerbar hall, ett badrum samt två stora sovrum. Trädgård i optimalt söderläge, perfekt för spring och lek. Trevlig inramning av trädgården ges av staket och häck. På Teleborg bor du med närhet till skolor, idrottsplats, sjöar- och natur samt fina förbindelser ner till Växjö centrum. I närområdet finns matbutiker, apotek, tandläkare, vårdcentral samt blomsteraffär. Huset är besiktigat och Länsdeklarerat! Varmt välkomna att kontakta mäklare Kim Gromer för mer information och visning!

  • Premium
Bengt Reehns väg 1, Teleborg, Växjö kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Bengt Reehns väg 1, Teleborg, Växjö kommun, bild 2
Bengt Reehns väg 1, Teleborg, Växjö kommun, bild 3

Bengt Reehns väg 1

Radhus
Teleborg, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 950 000 kr
115 m²
4 rum
5 169 kr/mån
25 652 kr/m²

Bo naturskönt och med närhet till Södra Bergundasjön! Torparängen med dess centrumnära läge har blivit ett av Växjös mest eftertraktade områden de senaste åren. På Bengt Reehns Väg 1 finner vi detta kedjehus med gavelläge och villakänsla. Kanonläge närmast sjön med mindre än 200 m till en nyanlagd badplats. Genomgående fina materialval och hög standard. Entréplanet bjuder på öppna och sociala sällskapsytor där kök och vardagsrum förenas i en öppen planlösning, ett sovrum samt ett helkaklat badrum med dusch. På det övre planet återfinns två tilltagna sovrum, ett vardagsrum samt ett helkaklat badrum med dusch, badkar och tvättavdelning. Utemiljöerna är svårslagna med trädgårdstäppa på både fram- och baksidan samt härliga uteplatser med stensättning och trätrall. Trädäcket erbjuder gott om plats för trivsamma grillkvällar eller sköna lata dagar i solstolen. På baksidan finns också ett förråd. Parkerar gör man bekvämt direkt utanför entrén. I föreningen finns ett gemensamt växthus för föreningens medlemmar samt lådcyklar att boka. Närområdet bjuder på vacker natur där man kan njuta av Södra Bergundasjön eller vandra på någon av de fina promenadstråken i området. Ska man ner mot centrum eller Linnéuniversitetet går flera busslinjer med flertalet avgångar per timme. Smidiga cykelvägar finns också att tillgå. All tänkbar service med bl.a. vårdcentral, mataffärer, apotek, gym, restauranger samt skola och förskola ligger inom ett bekvämt avstånd. Välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för mer information och visning!

  • Premium
  • Uteplats
Anna Koskulls Gata 3F, Trummens Strand, Växjö kommun
Anna Koskulls Gata 3F, Trummens Strand, Växjö kommun, bild 2
Anna Koskulls Gata 3F, Trummens Strand, Växjö kommun, bild 3

Anna Koskulls Gata 3F

Lägenhet
Trummens Strand, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
1 750 000 kr
54 m²
3 rum
vån 4/8
4 110 kr/mån
32 407 kr/m²

Modern och kvadratsmart 3:a på Anna Koskulls Gata 3F! Fantastiskt läge med direkt närhet till sjön Trummen. Högt och fint läge på våning 4. Lägg där till en väl tilltagen balkong om ca 19,5 kvm i soligt söderläge och sjöglimt! Bostaden om sina 54 kvm kombinerar yteffektiva lösningar med hög standard och fina materialval. Härliga sociala umgängesytor då kök, matplats och vardagsrum förenas i en öppen planlösning. Stilfullt och fullutrustat kök med köksinredning i en mörkgrå kulör från märket Ballingslöv och ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin. Vidare finns här två väl tilltagna sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Den stora balkongen i söderläge blir också en fin extra yta att vistas på under årets lite varmare dagar. Till lägenheten hör även ett förråd samt en garageplats med tillgång till laddstolpe. I området finns även en badplats och trevlig park. På ett bekvämt avstånd finns vidare mataffärer, blomsteraffär, apotek, gym, förskola och Linnéuniversitetet. Vackra omgivningar med fina promenadvägar i vacker och omväxlande natur t.ex i Teleborgs naturreservat. Välkommen på visning till ett hem som måste upplevas! Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Midsommarvägen 4, Danneborg, Växjö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Midsommarvägen 4

Radhus
Danneborg, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 995 000 kr
165 + 25 m²
5 rum
547 m² tomt

På Midsommarvägen 4 finns möjlighet att flytta in i denna härliga, vackra, vita familjevilla! Optimalt läge med närhet till det mesta så som förskolor, skolor mm. Grönskande trädgård med flera härliga uteplatser samt fina ytor för spring och lek. Huset har en boyta om ca 165 kvm boyta och ca 21 kvm biyta. Entréplanet erbjuder fina umgängesytor i ett modernt kök med tillhörande matplats samt i ett stort vardagsrum. Vidare finns här en praktisk tvättstuga, ett helkaklat badrum utrustat med både dusch och badkar samt en gästwc. På entréplanet finns även ett väl tilltaget masterbedroom samt ytterligare ett rejält sovrum samt klädkammare. Möjlighet att skapa ett sovrum till på entréplan om så önskas (original planlösning). På övre plan finns ett fantastiskt allrum med takhöjd och braskamin (ej använd de senaste åren). Här finns även ett sovrum/kontor. Även här finns det möjlighet att dela av och skapa ytterligare sovrum/rum. Utomhus finns en stor altan överbyggd med tak i västerläge med eftermiddags-och kvällssol. Med plats för loungegrupp och grill blir detta en underbar plats att vistas på under sommarhalvåret. Här finns även en stor gräsyta att leka på. I österläge med morgonsol finns även en stensatt uteplats och trevlig gräsyta. Trädgården ramas in på ett trevligt sätt av Tuijahäck, häckar, stensättningar och planteringar. Garage, carport med belysning och rejäl stensatt uppfart, blir praktiskt och bekvämt. På Danneborg bor du attraktivt och lugnt med närhet till förskola, skola, lekplats och mataffär. Smidigt belägen nära bra busskommunikationer samt ges även här en enkel cykelväg ner till centrum. I närområdet finns flera lekplatser, förskolor och grundskolor med bra cykelvägar och trygga gångvägar. Närhet till Hovshaga Centrum med tillgång till mataffär, postombud, bibliotek, vårdcentral, restaurang och frisör. I närområdet finns även Växjö Golfklubb, Växjö Ridklubb och Helgasjön med Arabybadet och båtbrygga. Vidare erbjuds 4H-gården och Hagavallen med fotbolls- och tennisplaner. Det finns underbar natur i området som omfattar Arabybadet, Ryttartorpet, Pene och Kronoberg. Huset är besiktigat och Länsdeklarerat. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för mer information!

Liedbergsgatan 55, Centrum, Växjö kommun

Liedbergsgatan 55

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 395 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/7
3 334 kr/mån
30 705 kr/m²

Helt fantastisk, renoverad bostadsrättslägenhet på Liedbergsgatan 55! Exklusiva materialval och låg månadsavgift! Stabil förening där avgiften även inkluderar värme, vatten, grundutbud TV och internet. Centralt läge med närhet till det mesta. Hiss finns! Bostaden fördelas över ca 78 kvm och är en av föreningens större 3:or där vardagsrum, kök och matplats förenas i en delvis öppen planlösning. Redan när du tagit första steget i bostaden slås du av den höga standarden och känslan av att komma hem. Genomgående ljusa och harmoniska materialval och ett slående ljusinsläpp. Nuvarande ägare har även lagt till och bekostas ett stort glasskjutparti mot balkongen vilket bidrar med extra ljusinsläpp. Köket är en dröm för dig som gillar att laga mat. Påkostat och modernt kök. I anslutning har man även en tilltagen matplats vilket blir socialt och trivsamt. Vardagsrummet bjuder på lättmöblerade ytor och erbjuder flera möbleringsmöjligheter. Vidare har man två tilltagna sovrum samt ett helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin. Badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte 2004. Till bostaden hör ett förråd. I föreningen finns gästlägenhet, hobbyrum, cykelförråd och grovtvättstuga. Det finns tvättstugor i entréplan i samtliga hus. Föreningen har bland annat genomfört stambyte, fönsterbyte och installerat säkerhetsdörrar. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för mer information och visning!

  • Balkong
  • Hiss
Lugnets väg 11E, Östra Lugnet, Växjö kommun
Lugnets väg 11E, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 2
Lugnets väg 11E, Östra Lugnet, Växjö kommun, bild 3

Lugnets väg 11E

Lägenhet
Östra Lugnet, Växjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö
2 450 000 kr
100 m²
4 rum
5 747 kr/mån
24 500 kr/m²

Tillfälle att förvärva denna moderna bostadsrätt med gavelläge på attraktiva Lugnet! Här erbjuds en bostad med hög standard, fina design- och materialval, egen stensatt uppfart samt ett trevligt soldäck med skogsutsikt. Lägg där till ett riktigt toppenläge, utan insyn och med naturens skiftningar och rogivande lugn precis utanför. Välplanerad planlösning som fördelas över 100 kvm. På entréplanet finns de sociala ytorna med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt utgång till uteplatsen. Här finns även ett helkaklat badrum med dusch, en rejäl groventré med tvättavdelning samt ett förråd under trappan. På det övre planet återfinns familjens privata sfär med tre sovrum samt ett helkaklat badrum med badkar. Påkostande tillval med bland annat helkaklade badrum. Soldäckets skyddade läge i anslutning till gräsmatta och skogsparti ger huskänsla och främjar härliga utomhusaktiviteter. Möjlighet att ta ner staket runt uteplatsen för den som önskar. Vid entrésidan finns även en stensatt uteplats med plats för mindre möblemang. I anslutning till bostaden finns även ett förråd. Lugnt och barnvänligt område i direkt anslutning till naturen med härliga skogsstigar, promenadstråk och löprundor. I området finns en mindre lekyta och i Lugnets park finns i närområdet. I närområdet finns även skola- och barnomsorg. Med cykel når man Evedals badplats på bara några minuter. Centrum nås snabbt via fina cykelvägar eller goda bussförbindelser. Med bil in till centrum tar det ca 8 min. Hovshaga centrum bjuder annars på det mesta du behöver såsom mataffärer, pizzeria, apotek och vårdcentral. Varmt välkommen att kontakta mäklare Kim Gromer för mer information!

  • Premium
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 37