Mäklare Joakim Andersson

Joakim Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekholmsvägen 26, Nye, Vetlanda kommun
  • Mån 27 mar kl 16:00

Ekholmsvägen 26

Villa
Nye, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

1 200 000 kr

163 m²

7 rum

1 012 m² tomt

Hemtrevligt suterränghus på bra läge i Nye med närhet till förskola och skola! Huset rymmer en total yta om drygt 220 kvm fördelat på två plan. Här erbjuds 5 möjliga sovrum och bra sällskapsytor, perfekt för familjen eller för den som önskar gott om utrymme. På bottenplan finns hall, vardagsrum, två sovrum, tvättstuga, badrum samt förrådsutrymmen. På övre plan finns kök, vardagsrum, badrum samt tre sovrum. På framsidan finns en härlig balkong med utgång från vardagsrummet. Fri baksida med inglasat uterum och altan. På Ekholmsvägen 26 bor du med promenadavstånd till förskola och skola årskurs 1-6. Högstadiet och gymnasiet inne i Vetlanda tar du dig till med buss. Omgivningen kring bostaden är lugnt och naturskönt. Till Vetlanda har du bekvämt bilavstånd. Tillträde till slutet av sommaren. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Vasagatan 68, Pukaregården, Vetlanda kommun

Vasagatan 68

Villa
Pukaregården, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

1 575 000 kr

156 m²

6 rum

759 m² tomt

Tvåfamiljshus på centralt läge! Entréplan och övre plan rymmer varsin trea med hall, kök, vardagsrum, badrum samt två sovrum. Källarplanet har tvättstuga, cykelförråd samt flera bra förrådsutrymmen. Fastigheten är i äldre skick och har visst renoveringsbehov. Läget på Vasagatan 68 är utmärkt, här har du gångavstånd till matbutik, kiosk, skola, förskola och centrum. Fjärrvärme! Välkommen att boka in dig på visning!

Kvillgatan 3B, Kvillsfors, Vetlanda kommun
  • Budgivning pågår
Kvillgatan 3B, Kvillsfors, Vetlanda kommun, bild 2
Kvillgatan 3B, Kvillsfors, Vetlanda kommun, bild 3

Kvillgatan 3B

Villa
Kvillsfors, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

1 150 000 kr

230 m²

7 rum

936 m² tomt

Tvåfamiljshus på trevligt läge i Kvillsfors! Här erbjuds en yta om 230 kvm fördelat på två plan. På entréplan finns kök, vardagsrum, badrum samt tre sovrum. Härifrån finns utgång till den trevliga baksidan mot vattnet. Det övre planet är oinrett och det är upp till nästa ägare att ta vid. Här finns plats för vardagsrum och två sovrum samt att det är förberett för badrum och kök. Delvis källare med förrådsutrymmen. Huset är renoverat med bland annat nytt tak, fasad, isolerade väggar samt nydragen el. Större delen av entréplan är iordninggjord med nyare kök och nya ytskick. Övre plan är oinrett och här finns chansen att skapa ditt egna drömboende. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Eklövsvägen 5, Bäckseda, Vetlanda kommun

Eklövsvägen 5

Villa
Bäckseda, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

3 495 000 kr

166 m²

5 rum

1 137 m² tomt

På familjevänlig återvändsgata finns nu möjlighet att bli ägare till denna fina 1 ½ plansvilla med garage! Huset byggdes 2008 och är i fint skick, perfekt för dig som söker ett bekvämt boende med stora kvalitéer. Här erbjuds 166 kvm fördelat på fem rum och kök. Entréplanet har hall, kök, vardagsrum/matsalsrum, tre sovrum, badrum samt groventré/tvättstuga. På övre plan finns allrum, badrum med bubbelbadkar och bastu samt en klädkammare. Lättskött tomt om drygt 1100 kvm med fri baksida mot skogen. På altanen finns gott om plats för grillkvällar med nära och kära. Fristående garage med stenbelagd uppfart. Här bor du på mycket attraktivt läge med direkt närhet till Paradisvallen och inom kort avstånd finns skola, förskola och Kyrkvikens badplats. Varmt välkommen på visning!

Bivägen 15, Himlabackarna, Vetlanda kommun

Bivägen 15

Tomt
Himlabackarna, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

374 000 kr

1 244 m² tomt

Tomt till salu i växande Himlabackarna! Senaste åren har fler och fler hus kommit upp samt en förskola och området fortsätter att expandera. Nu finns 4 tomter i varierande storlekar till salu på Bivägen. Denna tomt är på 1244 kvm och 25 % av tomten får bebyggas. Bygg ditt drömhus med valfri husleverantör! Anslutningskostnader som tillkommer: Vatten/avlopp: 164 000 kr. Elnät: Permanent anslutning 16-25 A, engångsavgift 38 125 kr. Fiber: Nyckelfärdig fiberinstallation med fiberbox monterad i mediaskåp, engångsavgift 7 500 kr. Förutsätter att kanalisation för fiber finns från utvändigt fasadskåp(el) till mediaskåp inomhus. Skyddsrör ingår ej, får respektive elektriker tillhandahålla. Priser på samtliga anslutningskostnader är inklusive moms. Marknivåskillnader ska tas upp i sockel, golv i olika nivåer eller suterrängvåning. Inom byggrätt får sprängning, schaktning och utfyllnad endast ske för varsam inpassning av byggnader i terrängen samt för anordnande av tillfart och bilplats. Se mer information om planbestämmelse och byggrätt under dokument. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Bivägen 13, Himlabackarna, Vetlanda kommun

Bivägen 13

Tomt
Himlabackarna, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

405 000 kr

1 349 m² tomt

Tomt till salu i växande Himlabackarna! Senaste åren har fler och fler hus kommit upp samt en förskola och området fortsätter att expandera. Nu finns 4 tomter i varierande storlekar till salu på Bivägen. Denna tomt är på 1349 kvm och 25 % av tomten får bebyggas. Bygg ditt drömhus med valfri husleverantör! Anslutningskostnader som tillkommer: Vatten/avlopp: 164 000 kr. Elnät: Permanent anslutning 16-25 A, engångsavgift 38 125kr. Fiber: Nyckelfärdig fiberinstallation med fiberbox monterad i mediaskåp, engångsavgift 7 500 kr. Förutsätter att kanalisation för fiber finns från utvändigt fasadskåp(el) till mediaskåp inomhus. Skyddsrör ingår ej, får respektive elektriker tillhandahålla. Priser på samtliga anslutningskostnader är inklusive moms. Marknivåskillnader ska tas upp i sockel, golv i olika nivåer eller suterrängvåning. Inom byggrätt får sprängning, schaktning och utfyllnad endast ske för varsam inpassning av byggnader i terrängen samt för anordnande av tillfart och bilplats. Se mer information om planbestämmelse och byggrätt under dokument. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Bivägen 7, Himlabackarna, Vetlanda kommun

Bivägen 7

Tomt
Himlabackarna, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

559 000 kr

1 863 m² tomt

Tomt till salu i växande Himlabackarna! Senaste åren har fler och fler hus kommit upp samt en förskola och området fortsätter att expandera. Nu finns 4 tomter i varierande storlekar till salu på Bivägen. Denna tomt är på 1863 kvm och 25 % av tomten får bebyggas. Bygg ditt drömhus med valfri husleverantör! Anslutningskostnader som tillkommer: Vatten/avlopp: 164 000 kr. Elnät: Permanent anslutning 16-25 A, engångsavgift 38 125 kr. Fiber: Nyckelfärdig fiberinstallation med fiberbox monterad i mediaskåp, engångsavgift 7 500 kr. Förutsätter att kanalisation för fiber finns från utvändigt fasadskåp(el) till mediaskåp inomhus. Skyddsrör ingår ej, får respektive elektriker tillhandahålla. Priser på samtliga anslutningskostnader är inklusive moms. Marknivåskillnader ska tas upp i sockel, golv i olika nivåer eller suterrängvåning. Inom byggrätt får sprängning, schaktning och utfyllnad endast ske för varsam inpassning av byggnader i terrängen samt för anordnande av tillfart och bilplats. Se mer information om planbestämmelse och byggrätt under dokument. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Bivägen 11, Himlabackarna, Vetlanda kommun

Bivägen 11

Tomt
Himlabackarna, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

531 000 kr

1 767 m² tomt

Tomt till salu i växande Himlabackarna! Senaste åren har fler och fler hus kommit upp samt en förskola och området fortsätter att expandera. Nu finns 4 tomter i varierande storlekar till salu på Bivägen. Denna tomt är på 1767 kvm och 25 % av tomten får bebyggas. Bygg ditt drömhus med valfri husleverantör! Anslutningskostnader som tillkommer: Vatten/avlopp: 164 000 kr. Elnät: Permanent anslutning 16-25 A, engångsavgift 38 125kr. Fiber: Nyckelfärdig fiberinstallation med fiberbox monterad i mediaskåp, engångsavgift 7 500 kr. Förutsätter att kanalisation för fiber finns från utvändigt fasadskåp(el) till mediaskåp inomhus. Skyddsrör ingår ej, får respektive elektriker tillhandahålla. Priser på samtliga anslutningskostnader är inklusive moms. Marknivåskillnader ska tas upp i sockel, golv i olika nivåer eller suterrängvåning. Inom byggrätt får sprängning, schaktning och utfyllnad endast ske för varsam inpassning av byggnader i terrängen samt för anordnande av tillfart och bilplats. Se mer information om planbestämmelse och byggrätt under dokument. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Brunnsvägen 39E, Holsbybrunn, Vetlanda kommun

Brunnsvägen 39E

Villa
Holsbybrunn, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

1 395 000 kr

143 m²

6 rum

1 132 m² tomt

Välkommen till denna 1,5 plansvilla i Holsbybrunn! Här erbjuds ett hemtrevligt boende med en yta om 143 kvadratmeter fördelat på två plan. Du kommer in i en rymlig entré som leder dig till ett öppet fräscht kök med plats för en matgrupp. På entréplan finns också ett generöst allrum, ett ljust sovrum, ett badrum samt tvättstuga. På övre plan möts du av ett allrum med mysig kamin, tre sovrum och ett badrum. Här finns gott om plats för hela familjen! Uppfart med plats för flera bilar, garage och förrådsbyggnad. Den lättskötta tomten har plats för såväl bus och lek för barnen som för önskade planteringar och odlingar. Altan under tak på baksidan av tomten samt altan och balkong på ena gaveln. Behagligt cykelavstånd till grundskola och folkhögskola. Välkommen att boka in dig på visning!

Storgatan 71, Centrum, Vetlanda kommun

Storgatan 71

Övrigt
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

4 750 000 kr

494 m²

998 m² tomt

På Storgatan 71 finns 2 stycken ettor, 1st tvåa, 3st treor samt 1 fyra. Nyare bergvärmepump, nymålade fönster samt dränerat. Se under Dokument/Länkar: Objektbeskrivning och Lägenhetsförteckning. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Korpgatan 7, Pukaregården, Vetlanda kommun

Korpgatan 7

Villa
Pukaregården, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

1 150 000 kr

115 m²

5 rum

750 m² tomt

Välkommen till Korpgatan 7 och detta populära område med gångavstånd till allt! En perfekt möjlighet för dig som vill sätta din egen prägel på ett charmigt 20-talshus. Bostaden är i genomgående äldre skick och har renoveringsbehov. Entréplanet har hall, vardagsrum, matsalsrum/allrum, kök, toalettrum, badrum samt groventré. På övre plan erbjuds tre sovrum samt toalettrum. Bra förvaring i kattvindar. Källaren har tvättstuga och förvaring under trappan. Lättskött tomt om 750 kvm med en äldre förrådsbyggnad. Välkommen att boka in dig på visning!

Vetlandavägen 29, Holsbybrunn, Vetlanda kommun

Vetlandavägen 29

Villa
Holsbybrunn, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

1 450 000 kr

88 m²

3 rum

947 m² tomt

Nu finns möjlighet att bli ägare till en hemtrevlig och lättskött enplansvilla med källare! Välkommen in i en rymlig hall med klinkergolv med elvärme samt gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Vidare in i bostaden finns det rymliga köket som har plats för en matgrupp. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar goda ytor för umgänge med vänner och familj. På entréplanet finns också ett renoverat badrum (2019) med badkar och ett stort sovrum med god förvaring. Från sovrummet nås altanen under tak. Källarplanet har gillestuga med öppen spis, tvättstuga, möjlighet till två sovrum, pannrum, wc och förrådsutrymmen. På tomten finns ett dubbelgarage med förrådsdel. Lättskött trädgård inramad av staket och häck. Fjärrvärme! Välkommen att boka in dig på visning!

Östra Esplanaden 45EB, Spången, Sävsjö kommun

Östra Esplanaden 45EB

Lägenhet
Spången, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

430 000 kr

72 m²

2 rum

4 033 kr/mån

5 972 kr/m²

Nu finns möjlighet att bli ägare till en välplanerad och fin tvåa med härlig balkong i soligt söderläge. Välkommen in i den rymliga hallen som erbjuder avhängning av ytterkläder och skor samt goda förvaringsmöjligheter. Fräscht kök med diskmaskin, gott om förvaring i under- och överskåp samt plats för en matgrupp invid fönstret. Trivsamt vardagsrum med plats för önskad soffgrupp samt utgång till den härliga balkongen. Vidare finns ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och ett badrum. På Östra Esplanaden 45EB bor du med gångavstånd till matbutik, café och restaurang. Föreningen har en gemensam lokal som kan hyras för privata tillställningar. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Storgatan 79, null, Vetlanda kommun

Storgatan 79

Övrigt
Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

3 250 000 kr

280 m²

969 m² tomt

Hyreshus med 4st treor på centralt läge i Vetlanda. Bergvärme. Se under Dokument/Länkar: Objektbeskrivning och Lägenhetsförteckning. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Torngatan 5, null, Vetlanda kommun

Torngatan 5

Övrigt
Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

3 500 000 kr

350 m²

1 032 m² tomt

Hyreshus med 4 stycken treor samt 2 ettor. Nyare bergvärmepump och nymålade fönster. Se under Dokument/Länkar: Objektbeskrivning och Lägenhetsförteckning. Kontakta Fastighetsmäklaren för mer information!

Solvik, null, Sävsjö kommun

Solvik

Tomt
Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö

Pris saknas

1 200 m² tomt

Nu har du chansen att skapa ditt egna drömboende cirka 200 meter från Vallsjön med fantastik läge! Med en kort promenad ner till sjön så har du även tillgång till både en härlig strand och badplats. Här kommer husföretaget Fransson och Nordh att stycka av och sälja tomter och tillsammans med dig utforma och bygga ditt egna drömboende. Du som köpare har vid ett tidigt skede möjlighet att själv påverka storlek och utformning av din tomt oavsett om det är ett permanentboende eller sommarparadis. Priset per kvadratmeter är 275 kr och köparen bekostar själv anslutning av kommunalt vatten och avlopp, el och fiber om så önskas. När storleken är bestämd efter dina önskemål så skrivs ett tomtavtal + entreprenadavtal mellan dig och Fransson och Nordh och därefter skickas en avstyckning till Lantmäteriet in (avstyckningen ingår i tomtpriset). Under tiden avstyckningen pågår jobbar du tillsammans med Fransson och Nordh för att ta fram just ditt drömhus. När avstyckningen är klar kommer spaden sättas i marken och bygget är igång. Välkommen att åka ut själv för att titta på tomterna samt kontakta mäklaren för mer information.

  • Nybyggnadsprojekt
Nya Hjälmseryd 12, Nya Hjälmseryd, Sävsjö kommun

Nya Hjälmseryd 12

Övrigt
Nya Hjälmseryd, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

7 500 000 kr

235 m²

1,6 ha tomt

Unikt affärs- och bed and breakfastsläge vid riksväg 30 i Nya Hjälmseryd . Verksamheten består av Café, Bed and Breakfast samt hyreslägenheter. Caféet är inrett i 50-tals stil och bland inventarierna hittar vi flera tidsenliga pärlor vilket fungerar likväl som museum för den nostalgiske som café för den hungriga. Nuvarande ägare förvärvade fastigheterna 2013 och har sedan dess totalrenoverat samtliga hus på fastigheten. Verksamheten bedrivs i full skala mellan slutet på maj och september. Idylliskt naturskönt beläget vid gränsen mellan Jönköpings och Kronobergslän i Småland och intill riksväg 30. Anläggningen består av fyra byggnader som är fullt vinterbonade och genomgått omfattande renoveringar samt löpande underhåll. Husen är anpassade för hyreslägenheter, café, b&b samt garage. Det finns även konferensmöjligheter på fastigheten. Tillstånd finns för Restaurangverksamhet och nuvarande ägare har tillstånd för alkoholförsäljning. Alla byggnader är renoverade för att uppfylla gällande brandskyddsregler. Placeringen i anslutning till riksväg 30 gör det till ett ypperligt bra läge. Nuvarande ägare har drivit en mångfacetterad verksamhet med uthyrning av lägenheter, restaurang, bed & breakfast, pub & musikkvällar, konferens, kursverksamhet, samt privata tillställningar. Kommunalt vatten och avlopp. Kontakta mäklaren för mer information.

Visar alla 17