Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Mia Harbrecht

Mia Harbrecht

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Humlevägen 42, Himlabackarna, Vetlanda kommun

Humlevägen 42

Villa
Himlabackarna, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
2 995 000 kr
2 rum
1 085 m² tomt

I vackert belägna Himlabackarna i Vetlanda finns nu visningshuset modell Smålandsvillan Hjälmseryd till salu. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad och befriat från fastighetsskatt i flera år. Här får du ett hem med stora sociala ytor, genomgående hög standard och stilren inredning. Huset har en härlig genomsikt från entrén vid gaveln mot trädgården på baksidan. Direkt vid hallen tar du dig både in till klädkammaren med plats för skrivbord och det stora sovrummet som bjuder på gott om förvaring och egen walk in closet. Tar du ytterligare ett kliv in så finner du husets badrum som är inrett med grått kakel och klinker, vit kommod, vit handdukstork, vikbara duschväggar och sist men inte minst golvvärme. Från hallen tar du dig sedan vidare in till det stora vardagsrummet som är förberett med en trappa upp till det övre våningsplanet. I vardagsrummet finns det plats för såväl soffgrupp som matplats. Köket kommer från Vedum och är utrustat ned gråa luckor, rostfria vitvaror och inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, samt vägghängd fläktkåpa. Huset levereras med oinredd övervåning men med klimatskal (förberett fram till gles, två radiatorer ingår och finns att installera) så när behovet kommer kan du snabbt och lätt inreda övervåningen och få en boyta om hela 157 kvadratmeter och upp till sju rum och kök. Huset är levererat med ett förhöjt väggliv. Det innebär att väggarna på den inredningsbara övervåningen är lite högre på långsidorna och taket är lite flackare än i ett vanligt 1,5-planshus. Med andra ord blir rymden och golvytan på den inredningsbara övervåningen lite större men du har fortfarande kvar charmen med snedtak. På Himlabackarna bor du granne med skogen i ett lugnt och tryggt bostadsområde med närhet till skogspromenader, Kvarndammen och Forngården. Samtidigt har du hela Vetlandas utbud på cykelavstånd. Vardagsliv och vardagslyx i samma härliga paket! Närmaste förskola ligger bara ett par hundra meter bort, men även skolor för alla åldrar finns på bekvämt avstånd. Dessutom har du nära till Norrgårdens rekreationsområde med allt från motionsslingor och elljusspår till fotbollsplan, beachvolleybollplan och skateboardramp. Och gillar du golf tar du bilen till Vetlanda golfklubb på under 10 minuter. Välkommen!

  • Nyproduktion
Tröskvägen 22, null, Vetlanda kommun
Tröskvägen 22, null, Vetlanda kommun, bild 2
Tröskvägen 22, null, Vetlanda kommun, bild 3

Tröskvägen 22

Radhus
Vetlanda kommun
OBOS i Sverige
2 395 000 kr
121 m²
5 rum
297 m² tomt

Prissänkt! Med ett fint läge på en liten höjd i Nya Mellangården ligger detta kedjehus med carport på perfekt läge. Här bor du med 3 sovrum (möjlighet till 4), härliga sällskapsytor, ljust kök med bra förvaring, stor altan och två badrum varav ett med badkar. Här bor du på bekvämt gång- eller cykelavstånd från allt som Vetlanda har att erbjuda. Närmaste förskolan ligger bara ett par hundra meter bort, men du har heller inte långt till skolor för alla åldrar. Mysiga skogspromenader eller härliga löprundor har du alla möjligheter till, och in till centrum cyklar du på under 10 minuter. Vardagsnytta och vardagslyx i ett härligt paket, med andra ord. Varmt välkommen att kontakta Mia för visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Brf Ekhöjden, null, Vetlanda kommun
  • 11 lediga bostäder

Brf Ekhöjden

Radhus
Vetlanda kommun
OBOS i Sverige
fr. 1 950 000 kr
107-121 m²
4-5 rum
369 m² tomt

NY TID, NYA PRISER. Precis som namnet antyder får Brf Ekhöjden ett fint läge på en liten höjd i Nya Mellangården. Här kan du nu hitta hem i ett härligt kvarter med hus för de allra flesta smaker. Radhus och kedjehus- alla i bekymmersfri bostadsrättsform. Som gjort för en lite härligare vardag! Du bor på bekvämt gång- eller cykelavstånd från allt som Vetlanda har att erbjuda. Närmaste förskolan ligger bara ett par hundra meter bort, men du har heller inte långt till skolor för alla åldrar. Mysiga skogspromenader eller härliga löprundor har du alla möjligheter till, och in till centrum cyklar du på under 10 minuter. Vardagsnytta och vardagslyx i ett härligt paket, med andra ord. Kontakta oss för mer information och boka din visning redan idag. Välkommen hem!

  • Nybyggnadsprojekt
Tröskvägen 4, null, Vetlanda kommun

Tröskvägen 4

Radhus
Vetlanda kommun
OBOS i Sverige
1 995 000 kr
107 m²
4 rum
198 m² tomt

Prissänkt och tryggad avgift fram till 2029! Detta trivsamma radhus fördelar sig på två plan och har två uteplatser samt egen trädgård i soligt läge. Här bor du på bekvämt gång- eller cykelavstånd från allt som Vetlanda har att erbjuda. Närmaste förskolan ligger bara ett par hundra meter bort, men du har heller inte långt till skolor för alla åldrar. Mysiga skogspromenader eller härliga löprundor har du alla möjligheter till, och in till centrum cyklar du på under 10 minuter. Vardagsnytta och vardagslyx i ett härligt paket, med andra ord. Här får du 2 sovrum, möjlighet till 3 Härliga öppna sällskapsytor Fin altan + trädgårdstäppa Fullutrustat kök 2 badrum, ett med tvättmaskin och torktumlare Förråd + parkering Välkommen på visning eller kontakta Mia för mer information.

  • Plus
  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Uteplats
Nyhagsgatan 1A, Tomaslunden, Vetlanda kommun

Nyhagsgatan 1A

Lägenhet
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
750 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/3
4 596 kr/mån
9 375 kr/m²

Välkommen till Nyhagsgatan 1A i Brf Tomaslunden i Vetlanda. Denna bostad erbjuder tre rum och kök samt en inglasad balkong med soligt läge som vetter mot en trevlig skogsdunge. Badrummet är utrustat med kakel, klinkers och en toppmatad tvättmaskin för praktisk användning. Köket är stilrent i vitt och har en diskmaskin för ökad bekvämlighet. Det finns tillräckligt med utrymme för matbord i köket, vilket gör det lämpligt för måltider och umgänge. De två sovrummen har olika utsikter - det mindre har fönster mot innergården och det större vetter mot skogsdungen. Bostaden är en del av en välskött förening och har ett bekvämt avstånd till Östanå Friluftsområde och centrum. Förskola och Tomaslundsskolan är också inom gångavstånd. Välkommen till Nyhagsgatan 1A - en lugn och välbelägen bostad med närhet till natur och bekvämligheter.

  • Balkong
Prästgatan 3A, Centrum, Vetlanda kommun

Prästgatan 3A

Radhus
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 675 000 kr
135 m²
5 rum
232 m² tomt

På Prästgatan 3A finner du ett praktiskt radhus, en perfekt boendeform mitt i centrum. Med bra planlösning med stort gemensamhetsutrymme på entréplan och fyra sovrum på övervåningen finns det plats för hela familjen! Trädgården är liten och lättskött – perfekt för den om vill lägga tid på annat. Invändigt är köket renoverat 2020, luftvärmepumpen är bytt 2021 och den väl tilltagna uteplatsen på baksidan är gjord samma år. Fiber är indraget och vitvarorna är utbytta senaste åren. Vissa ytor har blivit ommålade och i övrigt finns möjlighet att modernisera om man så önskar. Utöver kök och vardagsrum på entréplan finns en WC och en separat tvättstuga med tvättmaskin och en nyare torktumlare. Härifrån kan du också ta dig ut till husets kortsida. Badrum med dusch återfinns på övervåningen. Badrummet har våtrumsmattor och är original 1983. Det centrala läget på Prästgatan 3A gör vardagen smidig och bekväm med närhet till både ICA Maxi och parken, samt bara några minuters gångavstånd till vårdcentral, apotek och övriga butiker och restauranger. För den som har barn erbjuds även gångavstånd till skola för alla åldrar samt förskola, vilket gör området till en idealisk plats för familjer och andra som söker närhet till stadens bekvämligheter.

  • Plus
  • Energieffektiv
Kabelstigen 18, Tomaslunden, Vetlanda kommun
  • Budgivning pågår

Kabelstigen 18

Villa
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
2 375 000 kr
115 + 140 m²
4 rum
870 m² tomt

Välkommen till Kabelstigen 18 i Tomaslunden! Denna perfekta familjevilla erbjuder en bekväm livsstil med sina rymliga utrymmen och härliga med solig baksida, uterum samt garage och carport. Här kan du flytta in och börja bo direkt! Huset har blivit väl underhållet under åren och stora renoveringar som tak, fönster, dränering är gjorda och så sent som 2021 renoverades badrummet på entréplan. Köket är ett klassiskt Lidultskök som nu har några år på nacken – men det sägs ju att en klassiker aldrig riktigt dör. Framför fönstrena mot uterummet får du plats med ett stort matbord! Vardagsrummet har flera fönster mot framsidan och erbjuder plats för såväl matmöbel som tvhörna. På detta våningsplan har du tre sovrum och det tidigare nämna badrummet. En centralt placerad trappa leder ner till källarplanet där du hittar ytterligare bekvämligheter. En rymlig gillestuga med en mysig kamin blir det perfekta stället för familjens sammankomster och umgänge. Dessutom finns ett extra rum som kan användas som kontor, sovrum eller gästrum samt andra praktiska utrymmen såsom hobbyrum/groventré, tvättstuga, bastu, och möjligt duschrum. I pannrummet står en bergvärmepump. På baksidan av huset finner du en underbar trädgård i soligt läge. Ett uterum förlänger utomhussäsongen och blir en plats där du kan njuta av naturen utan att vara beroende av väderförhållandena. En trädäckad uteplats erbjuder ytterligare möjligheter till utomhusliv och sociala tillställningar. Området runt Kabelstigen 18 är idealiskt för familjer, med närhet till förskolor och skola för barnen åk F-6. Dessutom är det bara en kort promenad till skogen, perfekt för avkopplande naturvandringar och utomhusaktiviteter, och en cykeltur bort finns Östanå friluftsområde. Välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Kyrkvägen 30, Näshult, Vetlanda kommun

Kyrkvägen 30

Villa
Näshult, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
475 000 kr
863 m² tomt

Välkommen till Sockenstugan i Näshult – en historisk pärla som bär med sig berättelser från det förflutna till nutiden. Beläget mitt emot den pittoreska kyrkan och nära såväl Prästasjön som Serarpasjön med dess fridfulla badplats, erbjuder Sockenstugan en plats fylld av historia och naturskön omgivning. Denna charmiga byggnad, uppförd cirka 1855 och sägs vara den äldsta skolan i Näshult socken, har genom åren förändrats och anpassats till olika ändamål. Här bodde magister Hamnell, den första läraren när skolan var ny, tillsammans med sin hustru på det övre planet, där de säkerligen delade vardagens glädjeämnen och utmaningar. Med två våningsplan och en vind är Sockenstugan en byggnad med generösa utrymmen och en genuin atmosfär - uppskattningsvis är de båda boendeplanen ca 150 kvm vardera. Under det tidiga 1900-talet tillkom en glasveranda, som dock försvann igen efter 1937, men som säkerligen bidrog till att skapa en inbjudande atmosfär. På entréplanet möts du av två rum och ett kök, samt flertalet toaletter vid baksidans entré. Hallen, med sin klassiska utformning, leder dig vidare till en trappa som tar dig upp till det övre planet. Här, där lärarbostaden en gång fanns, återfinns idag en rymlig lägenhet med kök med matplats, tvättutrymme med tvättmaskin och torktumlare, badrum med dusch och fyra rum. Det finns dekorativa kakelugnar som bevarats även att de idag inte används. Däremot kan du tända en brasa i kaminen i vardagsrummet. Vindsvåningen erbjuder främst förvaringsutrymme, men gömmer också ett vindsrum som troligtvis har tjänat olika ändamål under tidigare år. Sockenstugan i Näshult är inte bara en byggnad, det är en levande del av ortens historia, som fortsätter att forma och prägla sina invånare med sin unika charm och karaktär. Den lugna och naturnära miljön är perfekt i kombination med närhet och pendlingsavstånd till såväl Åseda, Vetlanda och Växjö. Observera: Senaste åren har byggnaden nyttjats för verksamhet och som samlingsplats under Svenska Kyrkans regi. Om ändamål är bostad behöver ändring göras hos kommunen (idag är användande samlingslokal). Renoveringar kommer behöva utföras varsamt, kontakt med kommunen rekommenderas.

  • Plus
Skogsvägen 7, Tomaslunden, Vetlanda kommun
  • Budgivning pågår

Skogsvägen 7

Villa
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 850 000 kr
100 + 62 m²
602 m² tomt

På Skogsvägen 7 välkomnar ett mysigt 1 1/2-planshus med källare från tidigt 40-tal. Med sina 100 kvm boarea bjuds det på smarta ytor med två sovrum på respektive boendeplan. Den nybyggda inglasade altanen på baksidan erbjuder en härlig plats att koppla av, med en tillhörande terrass som förlänger utrymmet. Taket byttes 2004 och grunden är dränerad med platonsystem. När du kliver in möts du av en rymlig hall på entréplanet. Här finns en öppen planlösning mot köket med en trevlig matplats och vackert trägolv. Vardagsrummet är ljust och inbjudande med en öppen spis med insats och utgång till altanen. På det övre planet finner du ytterligare två bra sovrum och en balkong som nås från hallen. Ett stilrent badrum med kakel, klinkers och en dusch, vars renovering genomfördes ca 2010, kompletterar detta plan. Källarplanet är också fräscht med klinkergolv och rymmer ett allrum som även kan användas som en praktisk groventré med en utgång till trädgården. Här finns även ett stort badrum som kombinerar badkar med klädvård, komplett med tvättmaskin, torktumlare, praktiska hyllor och en arbetsbänk. Förvaringsutrymmen, pannrum med bergvärmepannan, och ett verkstadsrum kompletterar källarvåningen och ger gott om plats för ordning och reda. Boendet har ett utmärkt läge i Tomaslunden med närhet till skolor, förskolor, vacker natur och centrum, vilket gör det till en perfekt plats för både avkoppling och praktiskt vardagsliv.

  • Plus
Gavelstigen 1, Ekenässjön, Vetlanda kommun

Gavelstigen 1

Villa
Ekenässjön, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 250 000 kr
117 m²
4 rum
650 m² tomt

Välkommen till Gavelstigen 1, en trivsam enplansvilla på hörntomt i samhället Ekenässjön. Denna bostad har en trivsam och öppen planlösning i de sociala ytorna, vilket skapar en inbjudande atmosfär för umgänge och vardagsliv. Här kan du koppla av framför den mysiga kaminen och njuta av trevliga stunder med familj och vänner. Bostaden har tre rymliga sovrum, varav ett är större som är perfekt som master bedroom. Badrummet renoverades år 2014 i smakfull stil och det finns även en gästwc. Vidare finns en praktisk tvättstuga som även fungerar som groventré, vilket gör vardagen smidigare. Utöver en härlig trädgård finns ett inglasat uterum som har eftermiddags- och kvällssol. Det är den perfekta platsen att sitta och koppla av, oavsett väderförhållanden. Ett garage och förråd ger gott om plats för förvaring och skyddar din bil och övriga ägodelar. Gavelstigen 1 är en idealisk plats för den som söker en bekväm och trivsam enplansvilla. Här kan du skapa ditt drömhem och njuta av en avkopplande livsstil i ett samhälle som erbjuder matbutik, skola och förskola och som har enbart några minuter till Nydalaområdet i Vetlanda. Välkommen på visning!

  • Plus
Femtinge Rogstad 1, null, Sävsjö kommun

Femtinge Rogstad 1

Villa
Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö
4 800 000 kr
250 + 90 m²
6 rum
6 887 m² tomt

Femtinge Rogstad 1 är en idyllisk fastighet som ligger mellan Sävsjö och Bringetofta, invid den fridfulla byn Femtinge. Denna fastighet erbjuder en harmonisk lantlig atmosfär och utgör en unik möjlighet för den som är intresserad av att driva en hundverksamhet med passion och engagemang. Bostadsbyggnaden är rymlig och välutrustad, med ett entréplan som innehåller kök, matplats, vardagsrum med matsal, sovrum och ett badrum. Huset har en tillbyggnad med ett allrum som är avdelat för hundarna att gå in och ut. Länken mellan byggnaderna nyttjas som praktiskt grovkök. På övre plan finns flera sovrum och över tillbyggnaden finns ett stort rum som kan anpassas efter dina önskemål. Här finns obegränsade möjligheter att skapa ett personligt utrymme som passar din livsstil. Denna fastighet inkluderar också en särskild byggnad där det idag bedrivs hundpensionat. Här har du möjlighet att ta emot upp till 60 hundar. Verksamheten har ett välrenommerat rykte med hög beläggning året runt, vilket ger en stabil grund för din fortsatta utveckling. På entréplanet finns fem hundrum med varierande antal boxar för att möta olika behov. Tvättstuga, förråd och kontor finns också tillgängliga för smidig verksamhetsdrift. Övre planet är anpassat för konferensmöjlighet med flera sovrum för övernattningsmöjligheter, dusch och wc. Utomhusmiljön vid pensionatet är omsorgsfullt utformad och inkluderar många uteboxar och tre rymliga rasthagar, vardera om cirka 300 kvadratmeter. Allt är välplanerat och välutrustat med god tillgänglighet och möjlighet att anpassa för hundarnas behov. Denna fastighet är den perfekta kombinationen av lantligt boende och möjligheten att driva en givande verksamhet hemifrån. Här kan du följa din passion för hundar samtidigt som du njuter av en avkopplande och naturskön livsstil. För alla dina vardagliga behov finns närheten till Sävsjö med sina butiker, vårdcentral och övriga service.

  • Plus
Hallsnäsvägen 8, Ramkvilla, Vetlanda kommun

Hallsnäsvägen 8

Villa
Ramkvilla, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
3 950 000 kr
5 rum
2 866 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva Ramkvillas Wärdshus! Fullt modernt utrustad verksamhet med direkt sjöläge mitt i Ramkvilla! Kontakta ansvarig mäklare för visning.

  • Plus
Fageräng 6, Stockaryd, Sävsjö kommun

Fageräng 6

Tomt
Stockaryd, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö
695 000 kr
4 489 m² tomt

I Fageräng, med ca 150 m till vattenspegel, finns möjlighet att uppföra ett drömhus på naturskönt läge. Tomten är på dryga 4 400 kvm och erbjuder bra med yta för både hus och trädgård. Med den slingrande grusvägen och vackra omgivningarna känns det som att vistas i en målning - vem skulle inte vilja bo här? Sannerligen en oas med ett idylliskt namn, Fageräng, med vacker bebyggelse och med grannar på bekvämt avstånd. Omgivet av Smålands sköna natur bor du här med närhet till såväl Stockaryd och Rörvik med sina sjöar Allgunnen, Hillen och Sörsjön. Badmöjlighet finns i Sörsjön 1 km bort och det är ca 3 km till Norrsjön med Västerkvarnbadet. Från Fageräng har du 2,5 mil in till Sävsjö, drygt 6 mil till Jönköping och ca 5 mil till Växjö. . Förhandsbesked på byggnation av enbostadshus finns från april 2023, bygglov ska sökas inom 2 år på gällande besked. Fastigheten är belägen utanför detaljplanerat område.

Mossgatan 5, Ljungaområdet, Sävsjö kommun

Mossgatan 5

Villa
Ljungaområdet, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö
2 375 000 kr
126 + 94 m²
5 rum
949 m² tomt

KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING. Här erbjuds ett inbjudande och rymligt hus på ett läge som är såväl centrumnära som lugnt. På Mossgatan 5 kan även den som har ett högt krav på sitt boende känna sig nöjd och tillfreds. Huset är i två plan och har fyra sovrum, ett vinterisolerat uterum utöver det vanliga och ett garage som inte går av för hackor. Huset har under åren skötts med varsam hand och huset har renoverats med exklusiva materialval. Belysningen runt om huset är planerad in i minsta detalj och är otroligt stämningsfull kvällstid. Utöver infarten vid garaget erbjuds en stor stenlagd yta som parkeringsmöjlighet. Entrén har garderober och plats för lättare möblemang. På detta våningsplan finns tre sovrum, wc, en matkällare, tvättstuga med dusch och verkstad, med det lyxiga, helkaklade garaget innanför. Övre plan står för de sociala ytorna med ett trivsamt vitt Tibrokök, som är delvis öppet mot ett luftigt och ljust vardagsrum. Härifrån tar du dig ut till uterummet som du nyttjar året runt! Fantastiskt ljusinsläpp och stora ytor - plus att du får såväl värmen som stämningen från en kamin! Här på övervåningen finns också ett stort sovrum, ett badrum med badkar och en praktiskt kontorshörna. Även utvändigt finns det mycket att tycka om med denna bostad. Förutom det fantastiska uterummet och den soliga och insynsskyddade terrassen, med sol hela dagen, finns en alldeles förträfflig carport. Till huset hör ett exklusivt dubbelgarage med kaklade väggar, betongplatta med golvvärme och gjutet valv med plats för flera bilar. På trädgården finns en friggebod om 15 kvm där halva är isolerad med indragen el och ett element. Har du tur växer smultronen så det knakar sommartid. Här erbjuds ett av Ljungaområdets bästa lägen. En kort promenad från huset når du torget med caféer och butiker. Förskola har du ett stenkast bort och runt hörnet Folktandvården och Vårdcentral. På ca tjugo minuter kan du promenera bort till Sävsjö Badhus och närheten till slalombacken är ett stort plus vintertid. På fem minuter går du till Sävsjö Resecentrum med täta avgångar med buss till Vetlanda och Värnamo och tåg till Jönköping, Växjö, Stockholm och Malmö. Här finns allt och lite till för dig som vill ha ett boende utöver det vanliga på ett centralt läge. Välkommen!

  • Plus

Visar alla 14