Mäklare Mia Harbrecht

Mia Harbrecht

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hallsnäsvägen 8, Ramkvilla, Vetlanda kommun

Hallsnäsvägen 8

Villa
Ramkvilla, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
3 950 000 kr
5 rum
2 866 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva Ramkvillas Wärdshus! Fullt modernt utrustad verksamhet med direkt sjöläge mitt i Ramkvilla! Kontakta ansvarig mäklare för visning.

  • Plus
Ringvägen 19, Djurgårdsområdet, Sävsjö kommun

Ringvägen 19

Radhus
Djurgårdsområdet, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö
2 695 000 kr
144 + 50 m²
6 rum
536 m² tomt

Välkommen till Ringvägen 19 - ett radhus utöver det vanliga som erbjuder en lättskött och bekväm livsstil. Detta hem har genomgått en totalrenovering på entréplanet och har alla bekvämligheter du kan önska dig med många rum, fräscha ytskikt och en härlig utomhusmiljö. Med fjärrvärme, bytt tak, nya fönster och genomgången el kan du njuta av ditt hem med fullständig sinnesfrid. Här kan du flytta rakt in och njuta av att bo utan att ha omfattande renoveringar som väntar. När du kliver in i detta hem möts du av ett ljust, trivsamt boende som har renoverats till perfektion. Det är utrustat med moderna apparater och har gott om förvaringsutrymme. Från entrén öppnar det sig till ett rymligt kök och vardagsrum där du kan koppla av och umgås med familj och vänner. Ett isolerat uterum förlänger möjligheten till utomhusvistelse och ger en underbar plats att umgås på utan oro för väder och vind. Här finns också ett extra allrum och fyra bekväma sovrum, perfekta för en växande familj eller för att använda som gästrum eller arbetsytor. Groventrén erbjuder gott om himmelsk förvaring för dina kläder och skor och innanför garaget hittar du både förråd och en praktisk tvättstuga. Källardelen erbjuder ytterligare utrymme med ett extra rum som kan anpassas efter dina behov. Här finns också gott om förvaringsutrymmen och möjlighet att skapa ett hemmaspa eller utrymme för hobbyverksamhet. Baksidan av huset är en verklig fristad. Här finns ett trädäckat poolområde som är perfekt för avkoppling och underhållning. Poolområdet är insynsskyddat med snyggt plankstaket och erbjuder plats för bord och solstolar. En pool (Folkpool) väntar på dig under varma sommardagar - här på Ringvägen är varje dag som en semesterdag! Bakom färgglada dörrar hittar du två omklädningsrum som är bekvämt att använda när du njuter av din pool. På entrésidan av huset finns trädäck och stenläggningar som skapar en välkomnande atmosfär. Minimalt underhåll behövs för att hålla detta hem i toppskick utvändigt. Detta hem har ett centralt läge med bekvämt gångavstånd till skolor och barnomsorg, vilket gör det idealiskt för familjer. Ringvägen 19 erbjuder en enastående livsstil i Sävsjö och det är en plats som du verkligen kan kalla ditt hem. Kom och upplev allt detta fantastiska hus har att erbjuda! Varmt välkommen att kontakta mäklare för visning!

Järnvägsgatan 31C, Centrum, Vetlanda kommun

Järnvägsgatan 31C

Radhus
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 695 000 kr
177 + 27 m²
6 rum
215 m² tomt

Välkommen till Järnvägsgatan 31C – ett trivsamt radhus med ett utmärkt centralt läge i Vetlanda. Här bor du inom bekvämt gångavstånd till butiker, service, förskola, skola, samt buss- och tågstationen. Radhuset är fördelat över tre våningar och är perfekt för en familj då det finns gott om såväl rum som utrymmen att umgås på. Husets boarea är hela 177 kvm och utöver detta finns 27 kvm biarea. Den 215 kvm stora trädgården är en lugn plats för avkoppling och rekreation. Med en lättskött design kan du njuta av grönska och utomhusliv utan större ansträngning. Entréplanet erbjuder en generös hall med plats för både ytterkläder och möblemang. Intill hallen finns ett allrum med en kamin - perfekt att nyttja som tv-rum. Från hallen kommer du också till tvättstugan med badrum och en bastu för dem som uppskattar den extra avkopplingen. Två väl tilltagna förvaringsutrymmen bidrar till en praktisk vardag. På mellanplanet finner du ett sovrum, ett kök, en WC samt ett vardagsrum. Vardagsrummet sträcker sig över hela våningsplanet och har utgång till uteplatser på båda sidor av huset. Översta våningen har tre sovrum, varav ett större, som ger möjlighet till anpassning efter dina behov. Ett badrum med badkar och en klädkammare kompletterar denna våning. Bostaden präglas av en välskött och trivsam atmosfär samtidigt som den erbjuder utrymme för kreativ renovering och uppgradering. Fiberanslutning är en modern bekvämlighet som ingår och förberedelserna för fjärrvärme är gjorda för en potentiellt mer energieffektiv uppvärmning. Samtliga fönster byttes år 2020 till 3-glasfönster från Morups, detta inkluderar även de tre dörrarna till samtliga uteplatser. Sammanfattningsvis erbjuder Järnvägsgatan 31C en bostad med centralt läge och möjligheten att anpassa efter din personliga smak och preferenser. Här kan du skapa ditt eget hem i en etablerad miljö med närhet till det som Vetlanda har att erbjuda. Välkommen till en bostad med potential och många möjligheter med ett läge i stan för en praktisk vardag!

Borggatan 4, Centrum, Vetlanda kommun

Borggatan 4

Villa
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
2 650 000 kr
157 m²
6 rum
617 m² tomt

På Borggatan 4 i Vetlanda finner du denna fantastiska bostad med ett centralt läge. Belägen nära matbutiker och skolor från förskoleklass till gymnasium kan både du och barnen promenera och cykla till vardagens bestyr. Dessutom ligger idrottsanläggningar och simhall inom bekvämt avstånd, liksom motionsspår. Huset är välskött och fräscht med ljusa och fina materialval. Med sina två våningar och källare erbjuder det gott om utrymme att bo och leva på. Det finns möjlighet till upp till fem sovrum, vilket ger gott om plats för både familj och gäster. Bostaden har genomgått flera renoveringar och uppdateringar under åren. Taket byttes ut 2001 och dräneringen genomfördes samma år. Köket har renoverats 2012 och är modernt och funktionellt. Vitmålade väggar har tillkommit senaste åren liksom ett soldäck med trallgolv. I vardagsrummet finns en eldstad med en Keddy-insats, vilket ger en mysig och varm atmosfär under kalla vinterkvällar. Det är perfekt för att skapa en trivsam och inbjudande stämning och blir ett naturligt samlingsrum för familj och vänner. Källaren praktiska funktioner som stor tvättstuga med tillhörande torkrum, förvaringsutrymmen och en väl tilltagen yta som är perfekt som groventré. Dessa extra utrymmen bidrar till att hålla ordning och ge extra bekvämlighet i vardagen. Huset värms med fjärrvärme. För att ytterligare njuta av den svenska sommaren finns det även ett uterum med skjutpartier, perfekt för att koppla av och njuta av det fina vädret under sommarhalvåret. Den mysiga trädgården på dryga 600 kvm har en plan gräsmatta, vackra buskar och träd som skapar en trevlig och avkopplande atmosfär. Borggatan 4 är verkligen en bostad som passar den kräsne köparen. Här behöver du inte göra avkall på varken det centrala läget i stan eller husets höga standard. Med närheten till bekvämligheter som matbutiker, skolor och fritidsaktiviteter samt centrumhandeln med restauranger och butiker är det en plats som erbjuder både praktiskt och bekvämt boende. Välkommen!

Ängsgränd 4, Mellangården, Vetlanda kommun

Ängsgränd 4

Radhus
Mellangården, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 495 000 kr
146 m²
6 rum
442 m² tomt

Här presenteras Ängsgränd 4 i Vetlanda, ett bekvämt 1 ½-planshus beläget i Mellangården. Bostaden har en fördelaktig närhet till barnomsorg, skolor, natursköna områden, idrottsmöjligheter och motionsspår, samt närheten till Kvarndammen. Huset har en bra planlösning med sociala ytor och två sovrum på respektive våningsplan. På entréplanet har vardagsrummet delvis öppet mot köket, där du får plats med matbord. Härifrån har du dörr ut till den delvis takade uteplatsen på framsidan som möjliggör utomhusnjutning oavsett väderlek. Från köket har du direkt anslutning till den extra entréen som kombineras med tvättstuga. Badrummet är renoverat med kakel och klinkers, troligtvis under 90-talet. Båda sovrummen har fönster mot baksidan och det finns garderober. På övre plan har du utöver ett väl tilltaget allrum två sovrum med textilmattor, garderob finns i det ena rummet. Badrummet på detta våningsplanet har gröna våtrumsmattor från byggåret. Det finns också en klädkammare som är bra förvaring. Bostaden erbjuder även ett garage som ger förvaringsmöjligheter och skydd för fordon eller projekt. Här på Ängsgränd 4 finns möjlighet att utföra renoveringar och anpassningar för att skapa ett boende med din egna personliga touch. Fönstrena har blivit utbytta men i övrigt kan du modernisera och uppdatera allteftersom du önskar. Välkommen på visning!

Nyhagsgatan 1A, Tomaslunden, Vetlanda kommun

Nyhagsgatan 1A

Lägenhet
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
850 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/3
4 596 kr/mån
10 625 kr/m²

Välkommen till Nyhagsgatan 1A i Brf Tomaslunden i Vetlanda. Denna bostad erbjuder tre rum och kök samt en inglasad balkong med soligt läge som vetter mot en trevlig skogsdunge. Badrummet är utrustat med kakel, klinkers och en toppmatad tvättmaskin för praktisk användning. Köket är stilrent i vitt och har en diskmaskin för ökad bekvämlighet. Det finns tillräckligt med utrymme för matbord i köket, vilket gör det lämpligt för måltider och umgänge. De två sovrummen har olika utsikter - det mindre har fönster mot innergården och det större vetter mot skogsdungen. Bostaden är en del av en välskött förening och har ett bekvämt avstånd till Östanå Friluftsområde och centrum. Förskola och Tomaslundsskolan är också inom gångavstånd. Välkommen till Nyhagsgatan 1A - en lugn och välbelägen bostad med närhet till natur och bekvämligheter.

  • Balkong
Åhult 2, Landsbro, Vetlanda kommun

Åhult 2

Villa
Landsbro, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
995 000 kr
75 m²
4 rum
1 141 m² tomt

VISNING 25/9 kl 17:00 . Välkommen till Åhult 2 - en pärla belägen endast 10 minuter från Landsbro, omgiven av vacker och lantlig natur och med en privat atmosfär. Denna unika fastighet har ett fantastiskt läge med Emån som lugnt flyter förbi tomten och en liten spång som leder från trädgården till den idylliska naturmiljön. Huset i sig är en skatt från 1930-talet, som omedelbart fångar din uppmärksamhet med sin charm och möjligheter. Bevarade detaljer ger hemmet en känsla av äldre tiders elegans och värme. Trägolven ger en genuin känsla och de dekorativa eldstäderna bidrar till en mysig och inbjudande atmosfär. I köket kan du även njuta av att använda en vedspis, vilket ger en autentisk känsla av traditionellt kök. Fastighetens charmiga karaktär ger dig möjlighet att ta det till nästa nivå och skapa ett personligt drömhem. På entréplan finns köket, vardagsrummet, matrummet och en separat wc. Det övre planet innehåller två mysiga sovrum och ett badrum med dusch och tvättmaskin, vilket ger både komfort och funktion. För den som gillar att förvara och bevara mat finns även en liten källardel som fungerar som matkällare, vilket är perfekt för att ha tillgång till hemlagade godsaker året runt. Nyligen har några betydelsefulla förbättringar skett på fastigheten, vilket inkluderar ny luft/luftvärmepump, ny el till samtliga vägguttag och värmesystemet, nya oljefyllda element har installerats, vattenpumpen är ny och det har dragits delvis nya ledningar i köket. Köket renoverades 2017, liksom skorstenen och byte av hydrofor. Fiber drogs in samma år, vilket ger möjligheten till snabb och stabil internetuppkoppling. Åhult 2 erbjuder en drömliknande möjlighet att bo i en vacker och privat lantlig miljö med närhet till både natur och bekvämligheter. Med sin historiska charm och obegränsade potential är detta huset där du kan förverkliga din vision av det perfekta hemmet. Missa inte chansen att bli en del av detta idylliska sammanhang och skapa livslånga minnen i denna pärla vid Emån. Välkommen till ditt framtida hem i Åhult 2!

Fageräng 6, Stockaryd, Sävsjö kommun

Fageräng 6

Tomt
Stockaryd, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö
695 000 kr
4 489 m² tomt

I Fageräng, med ca 150 m till vattenspegel, finns möjlighet att uppföra ett drömhus på naturskönt läge. Tomten är på dryga 4 400 kvm och erbjuder bra med yta för både hus och trädgård. Med den slingrande grusvägen och vackra omgivningarna känns det som att vistas i en målning - vem skulle inte vilja bo här? Sannerligen en oas med ett idylliskt namn, Fageräng, med vacker bebyggelse och med grannar på bekvämt avstånd. Omgivet av Smålands sköna natur bor du här med närhet till såväl Stockaryd och Rörvik med sina sjöar Allgunnen, Hillen och Sörsjön. Badmöjlighet finns i Sörsjön 1 km bort och det är ca 3 km till Norrsjön med Västerkvarnbadet. Från Fageräng har du 2,5 mil in till Sävsjö, drygt 6 mil till Jönköping och ca 5 mil till Växjö. . Förhandsbesked på byggnation av enbostadshus finns från april 2023, bygglov ska sökas inom 2 år på gällande besked. Fastigheten är belägen utanför detaljplanerat område.

Humlevägen 42, Himlabackarna, Vetlanda kommun

Humlevägen 42

Villa
Himlabackarna, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
3 395 000 kr
2 rum
1 085 m² tomt

I vackert belägna Himlabackarna i Vetlanda finns nu visningshuset modell Smålandsvillan Hjälmseryd till salu. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad och befriat från fastighetsskatt i flera år. Här får du ett hem med stora sociala ytor, genomgående hög standard och stilren inredning. Huset har en härlig genomsikt från entrén vid gaveln mot trädgården på baksidan. Direkt vid hallen tar du dig både in till klädkammaren med plats för skrivbord och det stora sovrummet som bjuder på gott om förvaring och egen walk in closet. Tar du ytterligare ett kliv in så finner du husets badrum som är inrett med grått kakel och klinker, vit kommod, vit handdukstork, vikbara duschväggar och sist men inte minst golvvärme. Från hallen tar du dig sedan vidare in till det stora vardagsrummet som är förberett med en trappa upp till det övre våningsplanet. I vardagsrummet finns det plats för såväl soffgrupp som matplats. Köket kommer från Vedum och är utrustat ned gråa luckor, rostfria vitvaror och inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, samt vägghängd fläktkåpa. Huset levereras med oinredd övervåning men med klimatskal (förberett fram till gles, två radiatorer ingår och finns att installera) så när behovet kommer kan du snabbt och lätt inreda övervåningen och få en boyta om hela 157 kvadratmeter och upp till sju rum och kök. Huset är levererat med ett förhöjt väggliv. Det innebär att väggarna på den inredningsbara övervåningen är lite högre på långsidorna och taket är lite flackare än i ett vanligt 1,5-planshus. Med andra ord blir rymden och golvytan på den inredningsbara övervåningen lite större men du har fortfarande kvar charmen med snedtak. På Himlabackarna bor du granne med skogen i ett lugnt och tryggt bostadsområde med närhet till skogspromenader, Kvarndammen och Forngården. Samtidigt har du hela Vetlandas utbud på cykelavstånd. Vardagsliv och vardagslyx i samma härliga paket! Närmaste förskola ligger bara ett par hundra meter bort, men även skolor för alla åldrar finns på bekvämt avstånd. Dessutom har du nära till Norrgårdens rekreationsområde med allt från motionsslingor och elljusspår till fotbollsplan, beachvolleybollplan och skateboardramp. Och gillar du golf tar du bilen till Vetlanda golfklubb på under 10 minuter. Välkommen!

  • Nyproduktion
Mossgatan 5, Ljungaområdet, Sävsjö kommun

Mossgatan 5

Villa
Ljungaområdet, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö
2 375 000 kr
126 + 94 m²
5 rum
949 m² tomt

KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING. Här erbjuds ett inbjudande och rymligt hus på ett läge som är såväl centrumnära som lugnt. På Mossgatan 5 kan även den som har ett högt krav på sitt boende känna sig nöjd och tillfreds. Huset är i två plan och har fyra sovrum, ett vinterisolerat uterum utöver det vanliga och ett garage som inte går av för hackor. Huset har under åren skötts med varsam hand och huset har renoverats med exklusiva materialval. Belysningen runt om huset är planerad in i minsta detalj och är otroligt stämningsfull kvällstid. Utöver infarten vid garaget erbjuds en stor stenlagd yta som parkeringsmöjlighet. Entrén har garderober och plats för lättare möblemang. På detta våningsplan finns tre sovrum, wc, en matkällare, tvättstuga med dusch och verkstad, med det lyxiga, helkaklade garaget innanför. Övre plan står för de sociala ytorna med ett trivsamt vitt Tibrokök, som är delvis öppet mot ett luftigt och ljust vardagsrum. Härifrån tar du dig ut till uterummet som du nyttjar året runt! Fantastiskt ljusinsläpp och stora ytor - plus att du får såväl värmen som stämningen från en kamin! Här på övervåningen finns också ett stort sovrum, ett badrum med badkar och en praktiskt kontorshörna. Även utvändigt finns det mycket att tycka om med denna bostad. Förutom det fantastiska uterummet och den soliga och insynsskyddade terrassen, med sol hela dagen, finns en alldeles förträfflig carport. Till huset hör ett exklusivt dubbelgarage med kaklade väggar, betongplatta med golvvärme och gjutet valv med plats för flera bilar. På trädgården finns en friggebod om 15 kvm där halva är isolerad med indragen el och ett element. Har du tur växer smultronen så det knakar sommartid. Här erbjuds ett av Ljungaområdets bästa lägen. En kort promenad från huset når du torget med caféer och butiker. Förskola har du ett stenkast bort och runt hörnet Folktandvården och Vårdcentral. På ca tjugo minuter kan du promenera bort till Sävsjö Badhus och närheten till slalombacken är ett stort plus vintertid. På fem minuter går du till Sävsjö Resecentrum med täta avgångar med buss till Vetlanda och Värnamo och tåg till Jönköping, Växjö, Stockholm och Malmö. Här finns allt och lite till för dig som vill ha ett boende utöver det vanliga på ett centralt läge. Välkommen!

  • Plus
Stipendiestigen 2, Bäckseda, Vetlanda kommun

Stipendiestigen 2

Villa
Bäckseda, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 750 000 kr
137 m²
5 rum
516 m² tomt

Välkommen till Stipendiestigen 2 och denna 1 1/2-plansvilla med bra planlösning och hörntomt! Redan när du parkerar utanför kan du ana att huset med sin tegelfasad är lättskött, liksom tomten som utöver häck och några träd och buskar har plan gräsmatta. På baksidan finns både uterum och uteplats och bakom garaget finns ett rymligt förråd. På entrésidan kan du duka upp ett cafébord på den stenlagda uteplatsen. Interiört är huset välskött och delvis renoverat. Båda badrummen är gjorda en gång efter byggåret, fönstrena på övre plan är bytta och tvättstugan har nyligen fått sig ett rejält ansiktslyft. Fiber är indraget och elcentralen är ny. Här kommer du långt med några burkar färg, tapeter och nya golv för att få just din prägel på huset. Planlösningen är optimal med kök, vardagsrum och ett sovrum på entréplan och två sovrum på övre plan, tillsammans med ett större allrum som är perfekt som ett tv-rum. Badrum finns på båda våningsplanen och tvättstugan är kombinerad groventré, vilket är en uppskattad detalj i vardagen. Läget i Sliparegården är kanon. I direkt närhet finns både pulkabacke och fotbollsplan. En kort promenad bort hittar du natursköna Mela Kvarn och både förskola och skola. Perfekt läge i Bäckseda! Huset kommer besiktas innan visning. Nu hoppas jag att vi ses på vísningen! Förbered er gärna genom att: - Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet. - Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektsspecifikt lånelöfte. - Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process och ligga steget före. Välkommen att kontakta mig, Mia Harbrecht 0703266099 [email protected]

  • Plus

Visar alla 11