Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Simon Claesson

Simon Claesson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Allégatan 18A, Ekenässjön, Vetlanda kommun

Allégatan 18A

Villa
Ekenässjön, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 795 000 kr
138 + 42 m²
6 rum
705 m² tomt

Välkommen till Allégatan 18A och denna familjevänliga villa som inte bara erbjuder en fantastisk sjöutsikt från altanen, utan också en idealisk närhet till skolan för dina barn! Med generösa utrymmen och ljusa interiörer skapar detta hem en inbjudande och avslappnande atmosfär för hela familjen att njuta av. Stora altanfönster öppnar upp för den natursköna utsikten över sjön, vilket ger en härlig känsla av lugn och harmoni. Uteplatsen och trädgården erbjuder utrymme för lek och avkoppling, medan det fina köket är perfekt för familjemiddagar. Med fyra sovrum, två badrum och ett öppet vardagsrum erbjuder en bekväm livstil perfekt för familj och gäster. Stor och välvårdad trädgård med fina växtligheter runt om ligger endast ett stenkast bort från sjön. Trädgården är en perfekt plats för avkoppling, familjepicknickar eller trädgårdsfester. Ditt nya hem erbjuder gångavstånd till både skola, mataffär, transport och även restaurang. Varmt välkommen att boka in er på visning!

Västra Slottsgatan 52, Lövhagen, Vetlanda kommun

Västra Slottsgatan 52

Villa
Lövhagen, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 995 000 kr
74 + 40 m²
5 rum
1 017 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus beläget på Västra Slottsgatan 52 i Vetlanda. Huset erbjuder en harmonisk atmosfär med fina uteplatser både på framsidan och baksidan, perfekt för avkoppling och social samvaro under soliga dagar. Husets interiör präglas av en lyckad blandning av traditionell charm och modern bekvämlighet. Ett nyligen renoverat badrum är utrustat med en rymlig dusch, wc och handfat med kommod, vilket ger en fräsch och modern känsla. Köket är hjärtat i hemmet och erbjuder en trivsam atmosfär med en praktisk köksö för matlagning och social samvaro. Här finns också en vedspis som bidrar till den mysiga atmosfären samt moderna apparater såsom spis, frys, kyl och skafferi för optimal förvaring av livsmedel och köksutrustning. Det rymliga vardagsrummet lockar med en öppen spis komplett med keddy-insats, perfekt för att skapa en varm och inbjudande atmosfär under kalla vinterkvällar eller mysiga stunder med familj och vänner. På övervåningen finns möjlighet till tre sovrum, varav ett direkt ovanför trappan, en klädkammare/sovrum och ett större sovrum. Dessa rum erbjuder gott om plats för familjen att koppla av och njuta av privatlivet. På tomten finns en bod där ena delen kan nyttjas som sovrum, vilket ger flexibilitet och extra utrymme för gäster eller familjemedlemmar. Dessutom finns ett attefallshus på tomten, vilket ger möjlighet till ytterligare boendealternativ eller förvaringsutrymme efter behov. Sammanfattningsvis är Västra Slottsgatan 52 en underbar bostad som kombinerar charmigt äldre detaljer med moderna bekvämligheter, perfekt för familjer som söker ett bekvämt och trivsamt hem i en trevlig och väletablerad miljö i Vetlanda. I Lövhagen har du nära till naturen och motionsspår och har bara en kort promenad till Helges Livs. Förskola och skola upp till mellanstadiet tar du dig till via cykelvägen. Välkommen att boka in dig på visning.

Lövhagsvägen 9, Lövhagen, Vetlanda kommun

Lövhagsvägen 9

Villa
Lövhagen, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
3 995 000 kr
178 m²
6 rum
899 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska friliggande villa belägen på Lövhagsvägen i det eftertraktade området Lövhagen i Vetlanda. Denna bostad utstrålar kvalitet från första stund. Med sina generösa 178 kvadratmeter är det gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Det första som slår en är den genomtänkta planlösningen som skapar en känsla av rymd och ljus i varje rum. De öppna ytor ger en luftig atmosfär där familjen kan samlas för gemenskap och umgänge. På entréplan finner du ett nyrenoverat kök som utstrålar modern elegans, och de nya golven ger en fräsch och inbjudande känsla till hela entréplanet. Men det är inte bara insidan som imponerar, utan även utomhusmiljön är något alldeles extra. Den trevliga uteplatsen på baksidan av huset bjuder in till härliga sommarkvällar med solnedgång och soliga frukostar vid friggeboden där du kan njuta. Här kan du njuta av många soltimmar tillsammans med familj och vänner. Läget är perfekt för den barnfamilj som vill bo nära grönområden och lekplatser med bland annat en pulkabacke precis utanför tomten. Dessutom finns det carport och garage där du kan parkera din bil samt elbilsladdare. Denna påkostade villa är verkligen något utöver det vanliga. Missa inte chansen att bli ägare till detta drömhem. Välkommen att boka en visning redan idag!

Sjöholmens stugområde 22, Sjöholmen, Vetlanda kommun
  • Lör 27 apr kl 13:00

Sjöholmens stugområde 22

Fritidshus
Sjöholmen, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
995 000 kr
47 m²
3 rum
565 m² tomt

Nu finns chansen att bli ägare till ett fint fritidshus på lummig tomt i populära Sjöholmen! Här bor du på sjönära läge med sjöutsikt från huset och verandan. På bara en promenad på ca 100 meter når du fin och lugn badplats. Här erbjuds ett välplanerat boende som på 47 kvm rymmer allt man behöver. Du välkomnas in i vardagsrummet med stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp och kamin. Vidare finns ett praktiskt kök med spis, kyl, ugn och diskho. Här finns också sovrum, allrum som kan användas som matsal samt ett fint badrum. Härliga umgängesytor utomhus på uteplats under tak. Här finns möjlighet till många härliga sommarkvällar med vänner och familj! Trevligt beläget i Sjöholmen på lugn och lummig tomt med 100 meter till badplats och småbåtshamn. I området finns flertalet promenad- och joggingstråk! Ett perfekt sommarhus som kan göras som till permanentboende för den som önskar. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Korsbergavägen 16, Myresjö, Vetlanda kommun
  • Budgivning pågår

Korsbergavägen 16

Villa
Myresjö, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 750 000 kr
138 + 92 m²
6 rum
1 325 m² tomt

Välkommen till Korsbergavägen 16! En charmig 1,5-plansvilla med en källare där inget har lämnats åt slumpen. Huset har genomgått en omfattande renovering under 2023 och erbjuder moderna bekvämligheter. Den renoverade köket är av märket Marbodal och utrustat med högkvalitativa Smeg vitvaror. Dessutom finns det två helkaklade badrum i huset. Renoveringen inkluderade även nya ytskikt och isolerglasfönster, vilket ger god energieffektivitet och ljudisolering. Huset är utrustat med en bergvärmepump för att säkerställa en effektiv och miljövänlig uppvärmning. Taket är helt nytt från 2019. Läget är fördelaktigt med närhet till skola, idrottsanläggning, simhall och promenadstråk. Du har bekvämt tillgång till fritidsaktiviteter och möjlighet att njuta av naturen i området. Fastigheten har en härlig tomt med bärbuskar och möjligheter till odling. På baksidan av huset finns en stor trädgård där du kan njuta av utomhuslivet och ha gott om utrymme lek. Husets planlösning är väl genomtänkt. Entréplanet erbjuder två sovrum, ett badrum, kök och vardagsrum med ett vackert burspråk som ger extra utrymme och ljusinsläpp. På övervåningen finns ett allrum samt ytterligare två sovrum och ett badrum. Varmt välkommen att kontakta Simon på 070-8425220 för visning!

Magasinsgatan 39, Tomaslunden, Vetlanda kommun

Magasinsgatan 39

Villa
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
2 150 000 kr
144 + 60 m²
8 rum
1 458 m² tomt

Välkommen till denna trevliga villa på Magasinsgatan 39 i Vetlanda. Här erbjuds ett välrenoverat och rymligt boende med utmärkt läge nära centrum, skolor och förskolor. Med genomtänkta renoveringar och generösa utrymmen är detta hem perfekt för den familj som söker både komfort och bekvämlighet. Vid entrén välkomnas man av en rymlig hall som har blivit uppdaterad och förbättrad. Genomförda renoveringar år 2012 inkluderar två helkaklade badrumsrenoveringar på både entrévåningen och övervåningen. Vidare in på entréplanet finner man det generösa vardagsrummet med integrerad matsal, där det fönsterpartierna ger ett ljust och inbjudande rum. Från vardagsrummet leder en nyrenoverad altan ut, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar med härliga ytor att samla stora sällskap. Köket är välutrustat och funktionellt, och har också fått en uppfräschning för att hålla det modernt och praktiskt. Isolerglasfönster installerades 2015. På övervåningen finns fyra rymliga sovrum och ett badrum. På källarplanet erbjuds ytterligare ett sovrum och ett nyrenoverat badrum med moderna bekvämligheter såsom badkar, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Där finns också praktiska förrådsutrymmen, vilka är ovärderliga för att organisera och hålla hemmet i ordning. Här har renoveringarna år 2019-2020 gett ett lyft och ytterligare funktionalitet till källarvåningen. Detta hem ligger på ett utmärkt läge med bekvämt gångavstånd till centrum, skolor och förskolor, vilket gör det idealiskt för familjer med barn. På cykelavstånd når man Östanå det är också närhet till fritidsaktiviteter och natursköna omgivningar. Sammanfattningsvis erbjuder Magasinsgatan 39 en fantastisk möjlighet att förvärva ett välskött och välutrustat hem i centrala Vetlanda. Välkommen att boka in dig på visning.

Östanå Sommarvägen 9, Östanå, Vetlanda kommun

Östanå Sommarvägen 9

Fritidshus
Östanå, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 750 000 kr
54 + 12 m²
2 rum
334 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva ett fint fritidshus i populära Östanå! Här bor du på sjönära läge med sjöglimt från verandans stora glaspartier. Med kommunalt vatten och avlopp finns möjlighet att bo året runt för den som önskar. Detta välplanerade boende om 54 kvm inrymmer allt man behöver. Välkommen in i hallen som har plats för avhängning av ytterkläder samt badrum i anslutning. Vidare in ligger det fräscha köket som rymmer matbord samt vardagsrummet som har mysig öppen spis med keddyinsats. Sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring i flera inbyggda garderober. På verandan kan du samla vänner och familj för middagsbjudningar och umgänge. På tomten står en förrådsbyggnad. Här finns möjlighet till många härliga sommarkvällar! Trevligt beläget på lugn och lummig tomt med 100 meter till badplats och småbåtshamn. För den som vill spela golf eller frisbeegolf är det inte mer än 500 meter. I området finns också padelbana och flertalet promenad- och joggingstråk! Välkommen att boka in dig på visning!

Lasarettsgatan 43A, Stensåkra, Vetlanda kommun

Lasarettsgatan 43A

Lägenhet
Stensåkra, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
450 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/3
3 817 kr/mån
6 923 kr/m²

Nu finns möjligheten att bli ägare till välplanerad 2:a, hörnlägenhet med inglasad balkong på Lasarettsgatan. Lägenheten består utav ett vardagsrum, rymligt kök, sovrum, klädkammare, badrum samt en rymlig hall som erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Här bor man i en bra och välskött förening med låg avgift! Varmt välkommen på visning.

  • Balkong
Skyttevägen 3B, Tomaslunden, Vetlanda kommun

Skyttevägen 3B

Lägenhet
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
495 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 067 kr/mån
11 512 kr/m²

Ljus och trevlig lägenhet som totalrenoverades 2014 med nytt kök, badrum, ett mindre sovrum och genomgående nya ytskikt. Lägenheten ligger bra i området med fönster ut mot föreningens grönskande innergård. Här är bara att flytta in!

  • Plus
  • Balkong
Tomasgatan 22, Pukaregården, Vetlanda kommun

Tomasgatan 22

Villa
Pukaregården, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
2 795 000 kr
252 + 135 m²
8 rum
1 088 m² tomt

På den välrenommerade Tomasgatan 22 står en imponerande villa som bär stolt på sina gedigna arkitektritade detaljer. Med en robust tegelfasad och ett elegant lutande tak välkomnar den dig med sin tidlösa charm och påkostade utstrålning som präglat den från byggnationen. Stegen över tröskeln avslöjar ett interiör av marmorgolv och generösa sociala ytor, vilket skapar en representativ atmosfär som är perfekt för både vardagsliv och underhållning. Under 90-talet förstärktes dess magnifika karaktär med en tillbyggnad på framsidan, med otroligtljusinsläpp genom flera fönster och takfönster och skapar en harmonisk övergång mot den insynsskyddade uteplatsen. De senaste åren har moderniseringen fortsatt med uppdaterat kök med luckor och bänkar, installationen av bergvärme, utbyte av flera fönster och renovering av både ett badrum och ett duschrum i källarplanet. Villan är väl rustad för komfort och praktisk användning! På det övre planet erbjuder villan fyra rymliga sovrum samt ett till på entréplanet, vilket möjliggör flexibla boendearrangemang för familjer eller gäster. Källarvåningen är utrustad med generösa gemensamhetsutrymmen, en praktisk tvättstuga, dusch och bastu, samt gott om förråd för alla dina behov. Dubbelgaraget är ett praktiskt komplement till denna redan imponerande fastighet och erbjuder gott om utrymme för fordon och förvaring. Dess centrala läge är en annan av dess många fördelar, med bekvämt gångavstånd till butiker, skolor, förskolor och resecentrum. Tomasgatan 22 erbjuder en unik kombination av komfort, elegans och bekvämlighet som få andra hem kan matcha.

Hallsnäsvägen 9, Ramkvilla, Vetlanda kommun
  • Tis 7 maj kl 16:30

Hallsnäsvägen 9

Villa
Ramkvilla, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
2 500 000 kr
86 + 86 m²
3 rum
1 318 m² tomt

Välkommen till denna trevliga friliggande villa med sjöutsikt i natursköna Ramkvilla. Här kan du njuta av vacker natur samtidigt som du har bekvämligheter som skola, lanthandel, golfbana, cykel- och vandringsleder samt äventyrsby inom bekvämt avstånd. Den här charmiga bostaden erbjuder en uteplats med generöst med soltimmar och en altan om 50 kvm med sjöutsikt. Perfekt för att njuta av sommarens varma dagar och kvällar och, bara 75m från bostaden finns badvik. Med utgång ifrån köket eller ifrån altanen finns inglasat uterum som förlänger säsongen på framförallt vår och höst om ca 25 kvm med infravärme där du kan koppla av och beundra den vackra sjön. Eldstaden i köket ger en extra mysig atmosfär och skapar en inbjudande känsla i hemmet. Här kan du njuta av varma och trevliga stunder under kyliga kvälla. På källarvåningen finns öppen spis. Till fastigheten finns det ett stort garage med vipport och smörjgrop för bilentusiaster. Med en boyta på 172 kvm fördelat på entréplan och källare där det på entréplan utöver kök, vardagsrum och badrum finns två sovrum. I källarvåningen finns ett sovrum, gillestuga, helkaklat badrum, matkällare och tvättstuga. Huset erbjuder i och med detta gott om utrymme för hela familjen. Huset är även uppdaterat med renoveringar såsom dränering runt hela huset år 2009 och en Nibe luft-vattenpump år 2011 för att säkerställa en hållbar och energieffektiv boendemiljö. Trevlig inhägnad trädgårdstomt med välskött gräsmatta, fruktträd och växthus. Trädgården lämpar sig utmärkt till både avkoppling och odling. Gräsmattan sköts enkelt med robotgräsklippare (Automover 315). Låt denna villa med sjöutsikt bli ditt drömhem i en naturskön och trivsam omgivning. Välkommen till Hallsnäsvägen i Ramkvilla!

  • Plus
Karlsbergsvägen 21, Sjunnen, Vetlanda kommun

Karlsbergsvägen 21

Villa
Sjunnen, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
2 995 000 kr
274 + 72 m²
6 rum
1 923 m² tomt

Välkommen till Karlsbergsvägen 21! Det som gör denna egendom unik är den tillhörande sidobyggnaden – en pärla i form av ett garage och en lägenhet i två plan, färdigställd år 2019. Garaget erbjuder bekvämt skydd för fordon och verktyg medan lägenheten ger möjlighet till extra boendeyta för familjen att nyttja eller till uthyrning. Den här kombinationen av modernitet och lantlig charm gör Karlsbergsvägen 21 till en exceptionell och eftertraktad plats. Karlsbergsvägen 21 i Sjunnen är en noga renoverad villa i en lantlig stil som bjuder på en oemotståndlig charm. Det är en välskött och löpande renoverad egendom som erbjuder en bekväm och stilfull livsstil. Med tre rymliga sovrum finns gott om plats för hela familjen att trivas. Ett nyrenoverat badrum och en praktisk gäst-WC tillgodoser både vardagliga behov och gästernas komfort. Uppvärmningen sker effektivt via bergvärme, vilket säkerställer en behaglig inomhusmiljö året runt. Det som verkligen gör Karlsbergsvägen 21 unik är dess tillhörande sidobyggnad, som utgörs av ett garage och en lägenhet i två plan. Byggt år 2019, denna moderna tilläggsmöjlighet är perfekt för extra förvaringsutrymme eller som en separat bostad för gäster eller familjemedlemmar. Med sin charmiga lantliga stil, praktiska planlösning och moderna bekvämligheter är Karlsbergsvägen 21 ett fantastiskt hem. Det unika med denna egendom sträcker sig bortom huvudbyggnaden. Här finns en sidobyggnad som inkluderar ett praktiskt garage samt en lägenhet i två plan. Byggt med omsorg och precision år 2019, erbjuder denna tilläggsdel ytterligare möjligheter för den som söker extra utrymme, kanske som gäststuga, arbetsplats. en separat bostad för äldre barn eller till uthyrning. En extra finess i sidobyggnaden är golvvärmen som sträcker sig genom både garaget och lägenhetens entréplan, möjliggjord av en effektiv frånluftsvärmepump. Detta ger en behaglig temperatur och komfort i dessa utrymmen året runt. varmt välkommen att boka in er på visning!

Målaregårdsvägen 15, Brunnsgård, Vetlanda kommun

Målaregårdsvägen 15

Radhus
Brunnsgård, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 595 000 kr
105 + 35 m²
4 rum
744 m² tomt

Välkommen till Målaregårdsvägen 15 och detta trevliga radhus i Brunnsgård. Här finns förskola, skola, matbutik, skog, natur och en mängd olika sportaktiviteter på promenad- och cykelavstånd. Radhuset är i ett plan med en välplanerad planlösning. Här har man en bra hall med WC och förvaringsytor. Vidare har man ett kök med plats för matbord, badrum, tre sovrum, vardagsrum med utgång till inglasat uterum. I anslutning till huset finns både garage och förråd. Varmt välkommen på visning!

Brohult 8, Brohult, Sävsjö kommun

Brohult 8

Fritidshus
Brohult, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö
775 000 kr
52 m²
2 rum
2 569 m² tomt

Är du på jakt efter ett charmigt rött hus med vita knutar på lantligt läge? Då har du kommit helt rätt! Nu finns möjlighet att bli ägare till ett vinterbonat fritidshus på naturskönt läge i Brohult. Huset uppfördes 1850 och har välbevarad charm, bland annat återfinns fina trägolv, charmig glasveranda och mysig kamin. Huset disponeras i två plan och entréplanet erbjuder hall, vardagsrum, kök och badrum. På övre plan finns en möblerbar hall och ett sovrum. På tomten om drygt 2500 kvm finns ett stort dubbelgarage och två förrådsbyggnader. I närheten finns flera sjöar med badplats. Välkommen på visning!

Karlsgårdsvägen 28, Myresjö, Vetlanda kommun

Karlsgårdsvägen 28

Villa
Myresjö, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 500 000 kr
166 m²
6 rum
675 m² tomt

Välkommen till Myresjö Karlsgårdsvägen 28 - en 1 1/2 plansvilla med närhet till skola och ligger på bra läge i Myresjö med en stor plan tomt perfekt för utomhus aktiviteter. Detta är för dig som söker efter ett något större hus samt har, eller funderar på att starta familj. Det finns flera sovrum och gott om plats för kontor om man är i behov av det. Stor uteplats samt trädäck där man både kan äta mat, umgås eller också sola. På entréplan finns ett kök, badrum, vardagsrum, tvättstuga samt två sovrum och ett stort öppet inglasat uterum. En trappa upp finns allrum, två sovrum med garderober och badrum med dusch. Ett perfekt hem för familjen på lugn återvändsgata. I Myresjö bor du med närhet till skola, idrottsanläggningar, promenadstråk och badplats. Välkommen att boka in er på visning!

Västra Parkgatan 21, Djurgårdsområdet, Sävsjö kommun

Västra Parkgatan 21

Villa
Djurgårdsområdet, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 350 000 kr
115 + 106 m²
6 rum
729 m² tomt

Välkommen till detta trevliga 1,5-planshus med källare på Västra Parkgatan 21 i Sävsjö! Detta hem erbjuder en bekväm och inbjudande atmosfär med nyrenoverat kök och badrum. På entréplan hittar du det nyrenoverade köket, komplett med moderna apparater och stilrena ytor som gör matlagningen till en fröjd. Det generösa vardagsrummet på bottenvåningen är perfekt för avkoppling och umgänge med familj och vänner. Utöver det finns sovrum och badrum på entréplan På övervåningen finns sovrummen som erbjuder gott om plats för avkoppling och vila. De renoverade ytskikten ger rummen en fräsch och modern känsla samtidigt som de behåller sin karaktär. Källaren erbjuder ytterligare utrymme för förvaring och möjligheter till olika användningsområden. Utomhus finns en trädgård som erbjuder möjligheter till avkoppling och lek, perfekt för sommarens grillkvällar eller för barnens lek. Sammanfattningsvis är Västra Parkgatan 21 ett välunderhållet och stilfullt hem som kombinerar moderna bekvämligheter med traditionell charm. Med sin centrala belägenhet i Sävsjö är det här ett perfekt hem för den som söker både komfort och närhet till stadens bekvämligheter

Gökgatan 21C, Centrum, Vetlanda kommun

Gökgatan 21C

Lägenhet
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 795 000 kr
79 m²
4 rum
vån 1/2
5 970 kr/mån
22 722 kr/m²

Denna moderna och påkostade bostadsrättslägenhet är verkligen något alldeles extra. Med sin centrala placering på Gökgatan bara en kort promenad till stadskärnan är detta ett drömboende för den som vill ha allt inom räckhåll. På bottenplan finner du denna lägenhet med sina generösa 79 kvadratmeter. Här erbjuds inte mindre än fyra rymliga rum, vilket ger dig gott om utrymme att skapa ditt alldeles egna drömhem. Dessutom har bostaden en smart planlösning som gör att varje kvadratmeter utnyttjas optimalt. Den moderna utrustningen i bostaden gör vardagen både enklare och mer bekväm. Här finns allt du behöver för att leva ett bekvämt liv, och med tillgång till parkeringsplats slipper du stressen med att leta efter parkering varje dag. För den som behöver extra förvaringsutrymme finns även ett isolerat och uppvärmt förråd i anslutning till bostaden. Perfekt för att hålla ordning på dina ägodelar och förvara saker som kanske inte används dagligen. Sammanfattningsvis kan vi säga att denna centralt belägna lägenhet verkligen har det där lilla extra. Med sin moderna utrustning, generösa ytor och närheten till allt du behöver, är det här ett drömboende som måste upplevas på plats. Välkommen hem till Gökgatan 21C!

  • Uteplats
Borggatan 6, Centrum, Vetlanda kommun

Borggatan 6

Villa
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
2 395 000 kr
125 + 80 m²
4 rum
619 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade friliggande villa centralt belägen på Borggatan i Vetlanda. Med en yta på 125 kvadratmeter finns gott om plats för hela familjen. Här finns fyra rum att disponera, vilket ger möjlighet till ett hemtrevligt boende för hela familjen. Den stora och välplanerade bostaden erbjuder en bekväm vardag med alla bekvämligheter man kan önska sig. I det rymliga groventrén från 2016 finns gott om plats för förvaring och avhängning. Den nyrenoverade fasaden från 2015 ger huset en modern och fräsch känsla. Ett extra plus är eldstaden som skapar en varm och inbjudande atmosfär under kyliga kvällar. För den bilburne finns även ett garage att nyttja. På den generösa tomten om 619 kvadratmeter finner vi även ett nybyggt attefallshus, isolerat och utrustat med luftvärmepump. Perfekt för gäster eller som extrarum för den som önskar det. Denna bostad utgör en optimal bas för den som söker ett centralt beläget och välutrustat hem. Missa inte chansen att uppleva allt detta själv - välkommen till Borggatan!

Hylte Carlsgården 1, Hylte, Nässjö kommun

Hylte Carlsgården 1

Gård/Skog
Hylte, Nässjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö
3 400 000 kr
145 + 8 m²
6 rum
5 ha tomt

Välkommen till Hylte Carlsgården 1 i Sävsjö – en underbar hästgård i hjärtat av småländsk natur. Denna hästgård har ett lugnt och vackert läge, cirka 14 km från Sävsjö och 35 km från Nässjö. Här omges du av den avkopplande småländska landsbygden, perfekt för den som längtar efter en fridfull tillvaro med möjlighet till hästhållning på hemmaplan. Bostadshuset har historia ändå från 1850 och är tillbyggt år 2000. Ett gammalt hus i ny skrud och med moderna bekvämligheter! Det finns gott om umgängesytor på entréplanet och tre rymliga rum på övervåningen. Uterummet med klinkergolv är perfekt för de stora sammankomsterna oavsett årstid. Eldstäder finns och är ett såväl värmande som trivsamt komplement. För dina gäster eller som en kreativ ateljé finns en gäststuga. Det är det perfekta stället för gäster att känna sig hemma eller för dig att låta din kreativitet flöda. Stallbyggnaden har tre större boxar för hästar och ytterligare två boxar för ponnyer. Det finns även litet kök och en sadelkammare. Det för förberett för spolspilta. På gården finns även en byggnad för hönsen med tillhörande takbeklädd hönsgård. I byggnaden finns också en bastu och det är även förberett för dusch. Fem hektar mark utgör perfekta hagar för dina hästar. Dessutom finns det en ridbana i en av hagarna. Hylte Carlsgården 1 är en dröm för den som vill bo avkopplande på landsbygden med möjlighet till djurhållning med massor utav möjligheter. Kontakta oss för mer information och välkommen att boka dig på visning.

Lasarettsgatan 39A, Stensåkra, Vetlanda kommun

Lasarettsgatan 39A

Lägenhet
Stensåkra, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
750 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/3
4 224 kr/mån
9 375 kr/m²

Välkommen till denna fina trea med inglasad balkong belägen i populära Brf Stensåkra! Här erbjuds 80 välplanerade kvm fördelat på tre rum och kök. Bostaden är i genomgående fint och välskött skick. Ljus och välkomnande hall med plats för en förvaringsmöbel. Längre in i hallen finns en rymlig klädkammare. Trevligt kök med god förvaring och utrymme för en matplats invid fönstret. Härifrån nås den inglasade balkongen. Vardagsrummet har fint parkettgolv och här finns plats för såväl soffgrupp som matplats. Vidare finns två sovrum med bra förvaring samt ett badrum. Behagligt promenadavstånd till centrum. Ett hem att trivas i! Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Linnégatan 15, Tomaslunden, Vetlanda kommun
  • Budgivning pågår

Linnégatan 15

Villa
Tomaslunden, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
2 595 000 kr
97 + 89 m²
4 rum
717 m² tomt

Fin familjevilla på bra läge i Tomaslunden Vetlanda! Med sina tre sovrum, ett integrerat garage och en insynsskyddad trädgård med bra ytor är det här ett hem där alla kan trivas. Här bor du nära skola, dagis, affärer och även en kort cykeltur till badplats. Hemmets hjärta är den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här kan du umgås med familj och vänner i en trivsam och social miljö.Det nyrenoverade köket är utrustat med allt du behöver för att laga goda måltider, och vardagsrummet har en härlig mysig atmosfär med utgång till det inglasade uterummet. Trädgården är insynsskyddad och erbjuder en härlig plats att koppla av på. Här finns en altan där du kan njuta av sommarkvällarna. I trädgården finns också några härliga lekytor, grillplats och skogsparti. Huset har nyligen renoverats med nytt tak och även installerat solceller. Varmt välkommen att boka in dig på visning.

Storgatan 46, null, Vetlanda kommun

Storgatan 46

Lägenhet
Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 590 000 kr
87 m²
3 rum
vån 3/3
4 546 kr/mån
18 276 kr/m²

NYRENOVERAD MITT I CENTRUM! På Storgatan 46 i centrum finner ni denna nyrenoverade, trevliga och välplanerade lägenhet i absolut toppskick. Med två rymliga sovrum, ett välplanerat vardagsrum, ett helkaklat badrum, modernt kök, inglasad balkong och gästtoalett kommer denna bostad att uppfylla alla dina behov och önskemål. När du kliver in i hallen möts du utav en ljus och luftig atmosfär, den nyrenoverade interiören är elegant och modern med fina detaljer och högkvalitativa materialval. I vardagsrummet finns gott om plats för att möblera med både matsalsmöbler och soffmöbel. I vardagsrummet är det installerat en AC som ger behaglig temperatur varma dagar. Från vardagsrummet kommer du via fönsterdörr ut till den inglasade balkongen med utsikt över innergården. Det nyrenoverade köket har smakfulla materialval. Här finns en matplats där du kan njuta av härliga middagar. Lägenheten har två renoverade badrum som är helkaklade och golvvärme. Det stora badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, wc, handfat och dusch. En av bostadens största fördelar är den inglasade balkongen som blir som ett extra rum som kan nyttjas under hela året. Bostaden är belägen i centrala Vetlanda vilket gör vardagen smidig och bekväm. Bara en kortare promenad från bostaden finns kommunikationer, butiker och restauranger. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Kanalgatan 7A, Centrum, Vetlanda kommun

Kanalgatan 7A

Lägenhet
Centrum, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
1 250 000 kr
108 m²
4 rum
vån 2/3
10 583 kr/mån
11 574 kr/m²

Välkommen till Kanalgatan 7a och denna mycket trevliga och fina lägenhet mitt i centrum i Vetlanda. Lägenheten har en bra planlösning med två sovrum, helkaklat badrum, gästtoalett, stort vardagsrum, kök och inglasad balkong. Här finns fina parkettgolv, härligt ljusinsläpp och öppen spis. På Kanalgatan bor du med närhet till allt du behöver. Precis runt hörnet finns matbutiker, butiker, restauranger och kommunikationer. Varmt välkommen att boka in dig på visning.

  • Balkong
  • Hiss
Vetlandavägen 8, Korsberga, Vetlanda kommun

Vetlandavägen 8

Villa
Korsberga, Vetlanda kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
4 500 000 kr
287 + 81 m²
9 rum
1 711 m² tomt

Nu finns en unik möjlighet att bli ägare till en fantastisk tvåplansvilla med källare och dubbelgarage! Huset uppfördes 1930 och har flera tidstypiska detaljer såsom fina trägolv, kakelugnar och spröjsade fönster. Här erbjuds flera goda sällskapsytor, stort kök, 4 sovrum, walk-in-closet, två badrum, gäst-wc och tvättstuga. I källaren finns bra förrådsutrymmen. Fantastiska umgängesytor utomhus med trädäck med jacuzzi och balkong. Dubbelgarage och förrådsdel med hel övervåning som kan göras om till ett separat boende. I garaget finns ett installerat ladduttag för elbil. Här bor du med närhet till förskola, skola 1-6 samt matbutik. Till Vetlanda tar du dig med bil på ca 15 minuter och till Växjö på ca 45 minuter. Ett hus som måste upplevas på plats - välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning och mer information!

Högaholmsgatan 4, Spången, Sävsjö kommun

Högaholmsgatan 4

Villa
Spången, Sävsjö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sävsjö
1 050 000 kr
100 + 40 m²
4 rum
781 m² tomt

Nu finns möjligheten att bli ägare av detta fina hus. Charmigt rött hus med vita knutar som är i fint skick och har en mycket trivsam trädgård. På entréplan finns det ett stort vardagsrum/matsal, kök, hall och ett badrum. På övre plan finns två sovrum, en toalett och ett kontor/sovrum. I trädgården finns ett litet växthus och en förrådsbyggnad där det finns bra utrymme för extra förvaring. Här kommer du trivas bra! Varmt välkommen på visning!

Visar 1 - 25 av 27