Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Susanne Gustafsson

Susanne Gustafsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sagovägen 3T, Snövit, Vimmerby kommun

Sagovägen 3T

Lägenhet
Snövit, Vimmerby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vimmerby
1 200 000 kr
113 m²
4 rum
6 236 kr/mån
10 619 kr/m²

I mysiga och barnvänliga området Snövit hittar du detta trivsamma bostadsrättshus som är renoverat och fräscht. Två renoverade badrum och nytt kök som har en öppen lösning med vardagsrummet. Tre sovrum finns också i bostaden. Det stora sovrummet uppe är möjligt att göra om till två mindre om så skulle behövas. Uteplats på markplattor på solig framsida. Fristående förråd samt garage i länga. Gemensam innergård med fin lekplats och gräsytor. En välskött förening med stabil ekonomi. Välkomna att boka er på visning på Sagovägen 3T.

Faggemåla Lövhorvan, null, Hultsfreds kommun

Faggemåla Lövhorvan

Villa
Hultsfreds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vimmerby
1 250 000 kr
143 + 25 m²
5 rum
2 ha tomt

Högt över havet!! I Lövhorvan råder lugnet och stilla ro. Enskilt beläget med skogen som en skyddande famn runt omkring. Trädgårdstomt med buskar och blomster samt rejäla gräsytor för uteaktiviteter. Från början ett litet enkelt torp som i slutet av 70-talet fick moderna drag, och i början av 80-talet byggdes det om och till för att bli permanentboende. Uppvärmning med praktisk bergvärme och en mysig braskamin. En mindre altan för morgonkaffet samt inglasad altan med grillplats och soldäck med em-/kvällssol. På gården finns även gäststuga, garage och uthus. Tomtarea 19 595 m².

Askgränden 13, Norra Näs, Vimmerby kommun

Askgränden 13

Villa
Norra Näs, Vimmerby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vimmerby
2 350 000 kr
139 m²
6 rum
847 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma kedjehus i eftertraktat gavelläge. Här erbjuds ett välskött hem med flexibel planlösning och generösa ytor. På 139 kvadratmeter hittar du 6 rum och kök samt två renoverade badrum. För sommarens uteliv finns stort altandäck med markis, uteplats på markplattor och balkong. Trädgården är generös och har plats för odling såväl som barnens lek. Läget är suveränt längst ned på återvändsgata, nedanför finns grönområde och lekplats. Garage som även rymmer ett inrett rum med ingång från baksidan. Beläget i Norra Näs, Vimmerby erbjuder detta boende närhet till både natur och service. En perfekt plats att kalla sitt nya hem. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning!

Storgatan 7, Centralt, Vimmerby kommun

Storgatan 7

Lägenhet
Centralt, Vimmerby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vimmerby
975 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/2
4 317 kr/mån
12 829 kr/m²

Välkommen till en trivsam och lättillgänglig bostadsrätt på första plan med centralt läge på Storgatan. Trevlig planlösning med fönster åt två håll. Lägenheten har ett rymligt vardagsrum med utgång till möblerbar balkong mot mysig innergård. Två sovrum som båda har tillgänglighet till bra klädkammare. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Badrummet renoverades 2015 och nya fönster som blev insatta under 2021. Stabil förening med låg månadsavgift med trevligt läge i centrala Vimmerby med närhet till affärer och service. Fiber finns. Välkomna att boka er för visning via vår hemsida.

Trollgatan 25, Hagalid, Vimmerby kommun

Trollgatan 25

Villa
Hagalid, Vimmerby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vimmerby
2 200 000 kr
126 + 40 m²
7 rum
885 m² tomt

Beläget i ett familjevänligt kvarter med hörnläge på lugn återvändsgata välkomnar Trollgatan 25 dig som söker ett trivsamt och praktisk boende i ett plan. Bostaden har hela 4-5 sovrum, ett av sovrummen ligger avskilt i ekonomidelen där det även finns toalett och dusch. Köket är rymligt och vardagsrummet ansluter till tillbyggt allrum. På baksidan i skyddat läge finns altan. Anslutet till fiber. Här är det lätt att underhålla en aktiv livsstil med närheten till skola, fritidsanläggningar och grönområde. Vidbyggt garaget och förråd. Trädgården är lättskött och baksidan har skyddad insyn. Välkommen att boka er på visning via hemsidan.

Solhult 136, null, Vimmerby kommun

Solhult 136

Gård/Skog
Vimmerby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vimmerby
2 900 000 kr
200 m²
6 rum
5 ha tomt

I lantlig bymiljö i Solhult ligger charmiga Norrbyn som är den äldsta gården i byn. Men sina 5 ha inägomark passar gården fint som en hästgård och det är så den använts av nuvarande ägare i ca 20 år. Perfekt för familjen som drömmer om ett liv på landet med djurhållning eller odlingsintresse. Det rymliga huset har med tiden moderniserats för att uppfylla 2000 talets standard, men har vackra detaljer kvar av sin gamla och rustika charm. I husets hjärta finns det rymliga köket som har en skön atmosfär och lockar till häng vid köksbordet. I vardagsrummet finns en vacker öppen spis m kassett. På fastigheten finns ladugård med stalldel och lösdrift, i vinkel med rymlig loge, en maskinhall och gamla sädesmagasinen. Bostaden är ansluten till Telias fibernät.

Flatebo 1, null, Hultsfreds kommun

Flatebo 1

Gård/Skog
Hultsfreds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vimmerby
2 800 000 kr
140 + 27 m²
5 ha tomt

Drömmer du om ett liv på landet med plats för dina fyrbenta vänner så finns nu möjligheten att köpa denna mysiga hästgård belägen i kanten av byn Flatebo. Med en bostadsyta på 140 kvadratmeter och en trivsam omgivning erbjuder denna gård en perfekt plats för hästälskare att kalla sitt hem. Bostadshuset har genomgått kontinuerliga renoveringar från 2000 och framåt, för att uppdateras till en modern och bekväm boendemiljö. Senaste tillskottet är installation av bergvärme. Även stalldelen har renoverats och uppdaterats med ny el. På den omgärdade betesmarken kan hästarna ströva fritt och njuta av det gröna landskapet. Stalldelen erbjuder fem boxar för hästarna och isolerad sadelkammare. Det finns även möjlighet till lösdrift. Slå dig ned på den härliga altanen, som är ansluten till ett stort soldäck, och njut av den fridfulla omgivningen. Här kan du koppla av och njuta av lantlivet samtidigt som du har bekvämligheter inom räckhåll.

  • Plus
Klintgatan 8, Storebro, Vimmerby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Klintgatan 8

Villa
Storebro, Vimmerby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vimmerby
950 000 kr
122 + 11 m²
4 rum
1 298 m² tomt

Ljus och trivsam tvåplansvilla i fint skick. Entréplanet har två fina sovrum, fräscht badrum med bastu samt hobbyrum/förråd. På övre planet välkomnas du av ett fint och rymligt vardagsrum och vidare finns kök, toalett och ett rum som kan användas som sovrum eller sällskapsrum. Rymligt garage med bred port. Här finns flera uteplatser och en stor tomt på hela 1298 kvadratmeter, perfekt för utomhusaktiviteter och trädgårdsintresse. Större balkong mot gården och uteplats på markplattor vid entrén samt en mindre balkong i anslutning till köket. Uppvärmning sker med bergvärme och bostaden är ansluten till fiber. Välkommen till Klintgatan - boka dig på visning via hemsidan eller kontakta ansvarig mäklare!

Furugatan 7A, Furan, Vimmerby kommun

Furugatan 7A

Lägenhet
Furan, Vimmerby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vimmerby
1 295 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
3 346 kr/mån
17 986 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade bostadsrättslägenhet belägen i det populära området Furan i Vimmerby. Med en yta på 72 kvadratmeter erbjuder denna moderna och stilrena bostad tre rum och kök med balkong. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi, vilket ger trygghet för de boende. Bostaden finns på tredje våningen och har en balkong som lockar till avkoppling och njutning. Balkongen är rymlig och inglasad, vilket gör den användbar året runt. Lägenheten genomgått en helrenovering under 2023 och är fräsch och modern. Med sin stilrena design och behaglig färgsättning erbjuder bostaden en tidlös inredning som passar de flesta smaker. Välkommen till Furugatan 7A- en nyrenoverad pärla med modern design och en stabil förening.

  • Balkong

Visar alla 9